REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Idén láthatjuk utoljára filmszerepben a tragikusan fiatalon elhunyt ausztrál színészt. Terry Gilliam, a szépemlékű Monty Python tagja, a Brazil, és a 12 majom rendezője az év végén mutatja be legújabb filmjét, a The Imaginarium of Doctor Parnassus-t. A címszereplő Doctor Parnassus (Christopher Plummer) már ezer esztendeje éli a halhatatlanok életét, amit egy, az Ördöggel kötött egyezségnek köszönhet. Élete fonala soha nem szakad meg, ha gyermekét átadja neki, amint betöltötte tizenhatodik életévét. Parnassus doki utazó színházával, cirkuszával járja a világot. A csapat tagja a zsebmetsző Anton és a kis növésű Percy. A társulat legnagyobb száma az a mágikus tükör, aminek segítségével a nézők áttörhetik a valóság határait és bámulatos dolgoknak lehetnek szemtanúi. Nem lenne semmi gond, ha nem közeledne egy gyorsvonat sebességével a doktor lányának tizenhatodik születésnapja. Az Ördög pedig eljön, hogy behajtsa a tartozást, ahogy az a szerződésben áll.

IMDB
 

Ekkor bukkan fel egy rejtélyes idegen (Heath Ledger), aki a társulat többi tagjával összefog, s párhuzamos világok veszélyeivel néz szembe, csak hogy végül kiszabaduljon a lány. A The Imaginarium of Doctor Parnassus forgatása Heath Ledger halála után veszélybe került, a rendező először le akarta állítani a projektet. Később azonban beütött az isteni szikra, s Terry Gilliam arra jutott, hogy minden alkalommal, amikor új világban lép a Heath Ledger által megformált alak, akkor a környezethez hasonlóan ő is megváltozik. Így esett meg, hogy a rendező barátja (Johnny Depp) és a színész barátai (Colin Farrell és Jude Law) is beszálltak a filmbe. A három színész egyébiránt a gázsiját egy az egyben Heath Ledger kislányának ajánlotta fel, ahogyan a filmet készítői Heath Ledger emlékének dedikálták.

Hivatalos honlap
848 0 7 Film Izé
Erunder: Most már jó.
Purple: egyébként nem jó a post :)
Purple: hehhe :D én ezért rettegek már előre, mert az alízt elvileg moziba nézzük meg :D
Mind a 7 komment
Azt hiszem nem kell bemutatnom a filmet mert az előző része igaszi kultusz darab lett a harművészeti filmek sorában.  A harcművész szupersztár, Tony Jaa epikus meséje a bosszúról amit több száz évvel ezelőttre helyezett el az időben. Hatalmas statiszta gárda és elefánt hordák láthatóak a fimben. Az Ong Bak 2 a következő szintre emeli Jaa tudásának bemutatását, ugyanis több harc stílusban is bemutatkozik tehetsége.
Rendező:
Tony Jaa
Főszereplők:
Tony Jaa, Primrata Dej-Udom, Sorapong Chatree, Saranyu Wongkrajang
Bemutató:
September 25, 2009 (VOD)
October 23, 2009 (Limited)

907 3 7 Film Izé
kasy: Történetében valóban nagyon eltér az elsőtől, még a fight-ok is vissza lettek fokozva. Ez To [...]
Lee88: abszolút semmi, a sztoritól ne várjál sokat de viszont a bunyós jelenetekért megint fain megn [...]
madMate: gondolom semmi köze az első részhez (legalábbis trailer alapján)
Mind a 7 komment
 A The Lovely Bones nagyon érdekes történettel rendelkezik és a képen azt láthatjuk, hogy Jackson milyennek képzeli a Mennyországot. A sztori középpontjában a mindössze 14 éves Susie áll, akit megerőszakol, majd brutálisan meggyilkol saját szomszédja. A lány ezután a Mennyországból nézi végig, hogyan próbál meg családja túllépni a történteken és hogyan próbálja a tettes eltitkolni szörnyű cselekedetét.Az alapanyagot egyébként Alice Sebold világsikerű könyve szolgáltatta, melyből Fran Walsh írta a forgatókönyvet. A főszerepet Saoirse Ronan alakítja, aki nemrégiben buktázott egyet a Szikraváros főszerepében. Szüleit Mark Wahlberg és Rachel Weisz, a szomszédot Stanley Tucci, a barátságos nagymamát Susan Sarandon alakítja.
WIKI könyv

Rendező:
Peter Jackson (King Kong, The Lord of the Rings, Heavenly Creatures)
Főszereplők:
Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Susan Sarandon, Saoirse Ronan, Stanley Tucci, Michael Imperioli, Thomas McCarthy, Jake Abel, Charlie Saxton
Bemutatás:
2009. December 11.
497 2 1 Film Izé
Erunder: Izgalmas, szép, művészi. Szurkolsz, hogy a gyilkos lebukjon végre, izgulsz a családért, hogy [...]
Spartacus: Blood and Sand

A 300, bár nyilván nem teremtett műfajt azzal, hogy stúdióban, zöld háttér előtt felvett filmként került a mozikba, de a nézők körében kedveltté tette a megoldást, melyet úgy tűnik szép lassan a sorozatok is átvesznek, hogy alkalmazhassák, többek között költségkímélés céljából.Az első ilyen zöld hátteres sorozat az eredetileg webes kísérletként induló, majd a SCIFI-n kikötő széria, a Sanctuary - Génrejtek volt. Most pedig úgy tűnik, hogy a januárban induló Spartacus: Blood and Sand is hasonló megoldásokkal fog élni.

A 300 azonban nem csak a zöld háttérrel írta bele magát a filmtörténelembe, hanem a kissé rajzfilmes, de nagyon erőszakos és véres csatajeleneteivel is, s a Spartacus-sorozat is hasonló szellemben készült, s készítői szerint a 300 és a Gladiátor elegye lesz, a korszellemnek megfelelően rengeteg meztelenséggel, főleg persze férfiakéval, de hölgyek is (többek között Lucy Lawless) megszabadulnak olykor ruháiktól, ha azt megkívánja a dramaturgia.

IMDB 

916 2 6 Film Izé
kasy: Én rápróbáltam de nem igazán szokok rá. Kevés A-s nak, sok(nak akar tűnni) B-hez.
Purple: :DDDDDD és szandáál :DD már megéri megnézni :D
Erunder: Nem kötekedés képen, de mégis mit szeretsz ebben? Vér, homok, szilikon csöcsök, szex, és sza [...]
Mind a 6 komment
Tron: Legacy

A kultikus Tron című film második részének egyes lehetőségeit hivatott bemutatni Joseph Kosinski három perces videója a Disney számára.
(A kép a Comic-Con 09-en készűlt)

Rendező:
Joseph Kosinski
Szereplők:
Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Bruce Boxleitner, Olivia Wilde, Beau Garrett, John Hurt

Hivatalos honlap
632 3 3 Film Izé
kasy: Trailer: http://bit.ly/9osBnA
nagydee: nekem így felturbózva már nem tetszik
snake6: ha nem menne a video::: WMV:: http://wdmp-8.vo.llnwd.net/d1/wdsmp/TRON/VFXConcept/Grid_VFX_Con [...]
The Book of Eli  (2010. január 15.)

 Albert és Allen Hughes (A pokolból) készítik a The Book of Eli filmet, melynek főszereplője Denzel Washington, Gary Oldman, Ray Stevenson és Mila Kunis. A sztori a jövőben játszódik, a posztapokaliptikus világban egy Eli nevezetű fickó (Washington) Amerikán vág keresztül, birtokában van egy olyan könyv, ami megmentheti az emberiséget.
Rendező:
Albert & Allen Hughes (Menace II Society, Dead Presidents, From Hell)
Főszereplők:
Denzel Washington, Gary Oldman, Michael Gambon, Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals, Tom Waits, Frances de la Tour
Trailer
902 4 2 Film Izé
skad: Nagyon jó film!
Vigyori: Na ez tuti király lesz! Imádom a poszt-apokaliptikus dolgokat! :-)
Ninja Assassin

A főhős Raizo (Rain), aki még gyerekként került az Ozuno klánhoz, ott pedig a világ leghalálosabb gyilkosává nevelik. Mikor meg kellene ölnie egy régi barátját Raizo a klánja ellen fordul. James McTigue, a V, mint vérbosszú rendezője, valamint J. Michael Straczynski, neves sorozat- és képregényíró lesz a két fő kreatívja az idén bemutatásra kerülő Ninja Assassinnak, amely ráadásul az örökre Mátrix-rendezőkként aposztrofált Wachowski-testvérek produceri gondoskodása alatt készül. 

IMDB

Szereplők:
Rain, Rick Yune, Naomie Harris, Ben Miles, Randall Duk Kim, Sung Kang, Togo Igawa, Stephen Marcus

Bemutató: November 25, 2009

 

 
815 3 2 Film Izé
Erunder: Meglepő hogy mennyire realisztikusan mutatja be a távol keleti militarista képzést. A nyilvános [...]
Lee88: EEZ EEZ kemény. Na, a tréler elején volt egykis ongbak érzésem de aztán láttam hogy azé ez i [...]
Alice in Wonderland

biztos nem kell bemutatnom a történetet :-)

Rendező: Tim Burton

Szereplők: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter

Amerikai premier 2010.március 5.

 Imdb | Előzetes | Újabb előzetes
952 1 19 Film Izé
Purple: megnéztük. tökéletes :D
Erunder: Egész jók lettek a számok egy párat leszámítva. http://almostalicemusic.com/
Purple: jujj ez mi? :D nem rossz, de inkább Helena :D
Mind a 19 komment
Daybreakers

2019-ben játszódik, amikor az emberiség nagy része vámpírrá alakult, így aztán egyre kevesebb táplálékuk van. Ethan Hawke egy kutatót alakít, aki megpróbálja megmenteni az embereket, illetve új vérforrást akar találni a vámpírok számára.

Imdb | Előzetes
908 2 5 Film Izé
Erunder: Ez iszonyatosan jó lett. Nagyon igényes horror film lett belőle. Van benne vér fröcsögés, és [...]
Kornadidas: ez a szám megy alatta ha érdekel...: http://www.youtube.com/watch?v=4KEEXyRL0qE
Lee88: fúú ez nekem nagyon bejön. alapsztori állati király, h mki vámpír nagggyon teccő, inverz pen [...]
Mind a 5 komment
Avatar: The Last Airbender (Az utolsó léghajlító)

A Nickelodeon nagysikerű rajzfilmsorozatának élőszereplős moziváltozata lesz. Shyamalan és a Paramount is bízhat a sikerben, hiszen egyből három részre nyújtják a sztorit. A szokásokhoz híven a rendező felel majd a forgatókönyvért is és a produceri teendőket is magára vállalta.
A sztori szerint a világ négy népcsoportra szakadt. Ők a Víz, a Tűz, a Levegő és a Föld népe. Mindegyik társadalomban van egy mester, aki képes a irányítani népe elementálját. Ám csupán egyetlen ember tud parancsolni mind a négy elemnek. Ő az Avatar. 
Mikor az aktuális "vezér" - aki egyébként mindössze 12 éves - látszólag meghal, a Tűz népe globális támadást indít a többiek ellen. 100 évvel később két tinédzser felfedezi és kiszabadítja az Avatart, aki elindul rendet tenni a világban.
Magyar premier: 2010. július

IMDb / WIKI (film) / WIKI (animációs sorozat)
Letölthető tv spot (480p)
1191 2 4 Film Izé
bungle: Jó ez a plakát, tetszik: http://imgur.com/1QDdU.jpg
kasy: snake6 küldött be új dolgokat, update-eltem.
Erunder: go-free küldte: http://www.youtube.com/watch?v=qVhRH78Zj7g (A sorozat záró előzetese Erunder) sz [...]
Mind a 4 komment
GTA IV gépigény

Végre kihirdették a Games for Windows oldalán a Rockstar sikerjátékának gépigényét. A konzolokon 10 milliós eladott példányszám felett járó Grand Theft Auto IV hamarosan a PC-s játékosok szívét is meghódítja.

Ehhez szükség lesz egy jobb számítógépre is, de szerencsére a Rockstar közel két hónappal a megjelenés előtt nyilvánosságra hozta az ajánlott gépigényt, így még lehet túlórázni. Lássuk, milyen vas kell a játék alá.

 

Intel Pentium Dual Core processzor
2 GB RAM
18 GB szabad hely a winyón
512MB Direct3D 10 kompatibilis videókártya vagy Direct3D 9 kártya Shader-támogatással
Kétrétegű DVD-t olvasó DVD ROM

A Grand Theft Auto IV hivatalos megjelenési dátuma november 18.
728 1 3 Tech Izé
Lako: 18Giga? :O Az szép... Nah meg a videokártya :/
dXter: gondolom a dual-layer DVD nem szükséges szinte senkinek, mivel leszedi iso-ban (persze a boltok po [...]
tutituti: Na el fog döcögni épp hogy.De legalább ki lehet majd játszani.Remélem majd itthon is lehet maj [...]
Kazettárium - amikor még ezekre vett fel mindenki.
4554 7 15 Izé
kotta: Sajna tényleg nem. Fizika. A legtöbb CD direkt vacakabb, a tartós meg derágább. Kazik még meg [...]
bigyminyő: ÓÓÓÓÓ!!!Régi szép idők... Hol volt akkor még az mp3 lejátszó,és hogy gyűjtögettük a s [...]
Burdisgarage: Ottvan: Maxell UD II és XL II.
Mind a 15 komment