REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Katharsys - Night Terror
951 0 1 Zene Izé
tutituti: ez fejberúgós zene.Nagyon fasza
Limewax 666  
901 1 2 Zene Izé
vöri: ajtónyitogatós :D
Tazman: Ez volt Limewax első zenéje amit hallottam... Zúzott már akkor is :D
Technical Itch - Stealth

Aki még nem ismerné... bepótolhatja :]
690 0 2 Zene Izé
Tazman: Váá de rég hallottam már ezt :) Tech Itch zenéi közül ez az egyik kedvenc ^^
vöri: imádom :D
Electrosoul System & Sunchase - Alluvion
630 0 0 Zene Izé
Bobafett Bobakrome - Híradó
949 2 1 Zene Izé
spider86: nos ez a legjobb zene az albumról, bár amúgy felettébb feledhető... Krome azért sokat dob a do [...]
Halálos közellenség - Public Enemy

Jacques Mesrine a francia történelem talán legismertebb gengsztere volt, akinek élettörténete szinte kiáltott a megfilmesítés után. A rendező és csapata 2007 májusától 2008 januárjáig forgatva egyszerre két játékfilmnyi anyagot vettek fel, hogy két részletben láthassák a nézők Mesrine bűnökkel és érdekességekkel teli életét. Vincent Cassel megformálásában az első epizódban annak lehetünk szemtanúi, ahogy Mesrine beépül a szervezett bűnözésbe és maga is gengszterré válik, a későbbi folytatásban pedig már a leghíresebb francia bűnözőként folytatja pályafutását.

Hivatalos honlap | Imdb1 | Imdb2
342 0 0 Film Izé
Taxidermia

Kronologikus szerkezetű film Parti Nagy Lajos novellái alapján. Hőse egy család három egymást követő generációja. Sorsuknak alakulása egyfajta szubjektív történelemkönyvként tárja elénk a XX. század második felének legjellemzőbb életérzéseit. A történet mesélője a család legfiatalabb tagja, Lajos. Valójában az ő egyéni, és nem minden torzítás nélküli nézőpontjából ismerhetjük meg elődeinek mindennapjait. Szürreális látomások és történelmi tények elegyednek torz valóságszilánkokká, kificamodott igazságokká, groteszk érzésmozaikokká történetében, létrehozva ezzel egy olyan világot, amely leginkább Garcia Marquez regényeihez hasonlítható, ám jellegzetesen kelet-európai, jellegzetesen magyar.

Imdb
834 1 4 Film Izé
CrazyLime: Úúúúúú, ez akkor egy sz@r film, hogy már jó :D
pepeti: Öncélúskodásról szól az egész, abszolút nem tetszett.
panzerp: a magyarok csak magyar filmet tudnak csinálni:) ami nem is baj mert ez a film szó szerint lélegze [...]
Mind a 4 komment
Ópium - Egy elmebeteg nő naplója

913, Magyarország. Brenner József író-orvos története egy újkori Faust-történet. Brenner orvosként dolgozik egy múlt század eleji elmegyógyintézetben. Már hónapok óta írói válságban szenved, egy sort sem képes papírra vetni. És közben a morfium rabjává válik. Egy nap új beteget bíznak rá, a huszonnyolc éves Gizellát. Az elmebeteg nő viszont csak ír és ír, ő saját naplója rabja, nem képes letenni a tollat. A fiatal nőn mind jobban elhatalmasodik a kényszerképzet, hogy egy idegen, gonosz erő költözött belé. Brenner féltékeny lesz a nőre, aki zseniálisan, megszállottan alkot. A kezdeti orvos-beteg viszony fokozatosan alakul át, orvos és beteg egymásba szeretnek, kapcsolatuk szexuális tébollyá hatalmasodik. Brenner az asszony testén keresztül akar kapcsolatba lépni a Gonosszal, és visszaszerezni képességét az írásra. Brenner doktor szövetséget akar kötni vele, hogy segítségével mindazt megvalósítsa, ami eddig neki nem sikerült. A Gonosz azonban testestül-lelkestül akarja magának Brennert. Ezért a szövetségért nagy árat kell fizetnie az orvosnak. Gizella cserébe, arra kéri Brennert, hogy vágja ki az agyát, szabadítsa meg a Gonosztól, hozza el számára a felejtést. Brennernek nincs választása. El kell pusztítania Gizellát: az egyetlen embert, akit igazán szeretett.

Imdb | You tube találatok

Csáth Géza
720 0 2 Film Izé
csicsilla: na ez a könyv nagyon nehéz olvasmány...legalábbis az én agyacskám nem tudta rendesen befogadni [...]
Leoparde: Jaajj, én ezt láttam a tv-ben, hogy melyik csatornán arra már nem emlékszem, viszont a film egy [...]
Clockwork Orange /Mechanikus Narancs/

Tánc, zene, haverok, buli, erőszak - röviden így foglalható össze, mi is a keménykalapot viselő, különös huligán, Alex számára az eszményi szórakozás, amelynek számláját mindig az ártatlanok fizetik. Egy napon azonban Alexre is lesújt a törvény keze, és a féktelenül pusztító suhancból agymosott mintaállampolgárt faragnak. Ez a történet képezi a gerincét az arculcsapással is felérő ellen-utópiának, amelyet Stanley Kubrick Anthony Burgess zseniális regénye alapján rendezett. Feledhetetlen képek, megdöbbentő zenei ellenpontok, Alex és barátai lüktetően izgalmas, nyelvi furcsaságokkal teletűzdelt beszéde - Kubrick ezekből az összetevőkből megsemmisítő hatású egészet gyúrt. A megjelenéskor óriási vitákat kirobbantó Mechanikus narancs ma is sokkolóan eredeti, rendkívüli mű.

Imdb | Wiki (Spoileres!!!)
443 0 2 Film Izé
vöri: amúgy szerintem indíthatnátok egy művész kategóriát is ;)
Hazafi: Kultikus darab. Az egyik nagy kedvencem. Nagyon komoly témát boncolgat a könyv és a film is egya [...]
Emlékeztek még a PEZ-re? Na ez most egy kicsit más. :]
2940 0 1 Tech Izé
mcsoma: Miért kell rá emlékezni? Még mindig kapható :)
Obstacle Relay - CISM 2006 

Ahol az akadály, nem akadály. ;) 
295 1 0 Sport Izé