Az eredeti tequila nem tartalmaz kukacot. A romlott talán igen :) Egy bizonyos típusú mezcal, a "Con Gusano" típus (egy másik ital) tartalmaz kukacot, de az a drágábbik fajta, ínyenceknek. És nem kaktuszból csinálják, hanem kék agavéból. Már csak azért is a pontosítás, mert szeretem a tequilát, és nem szeretném hogy a rossz híre elriasszon egyeseket :) ( forrásanyag: http://en.wikipedia.org/wiki/Tequila ).
nekem már sikerült megkóstolni a kígyós pálinkát finom. nagyon jól néz ki benne a kobra. volt egy ismerősömnek varangyos béka kinézetű gyík pálinkája az sem volt rossz ízű, nem beszélve arról h a barátnő is örül mert mindegyik mellé van ginseng gyökér is. egyébként a távolkeleti konyha nem rossz ami mozog megeszik ami nem azzal fűszerezik :D
Azt hiszem megvan a fogyókúrám, amitől tuti lefogyok! Elég lesz tanulmányoznom a koreai ételeket-italokat, és kárcsú leszek! H Á N Y O K !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lehet, hogy csak a színe miatt kell... a szilvapálinkába is tesznek aszalt szilvát... de akkor ezt egérből erjesztik?
erről jut eszembe: ha a repceolaj repcéből készül, a napraforgó olaj napraforgóból készül, akkor a babaolaj miből készül?
Biztos van egy bukéja! :)))
Ez úgy lehet, hogy a szerencsésebb egerek bebasznak és megfulladnak a borban, a szerencsétlenebbek meg mennek a kozmetikai szerek meg rákgyógyszer kutatók tesztelőinek... ;)
èn csak azt nem èrtem hogy az egerek meg patkànyok nem terjesztenek betgsègeket?vagy ezeket valami spèci farmon tenyèsztik?bàr ezt magamnak sem hinnèm el!szoval hàààt nem tom'...
Ezen nem tok meglepődni sem undorodni. Ott ez a megszokott. Máshol meg bogarakat eszenek. Amúgy ezekre nyitott lennék.
Én azt sem értem, hogy miért rí mindenki mikor a kutyákat eszik meg. Az tény, hogy kegyetlenül bánnak velük mielőtt megeszik őket, azt elítélem, de h megeszik abban semmi zavarót nem látok.