Ránézésre olyan mint egy márkás karóraóra (Dániában gyártják, s ha elszakadt a bőrből készült szíj, zsebórád lett). Mégis, inkább egy a "Nagy Testvér szeme mindent látni akar"-szerü fali-készülékre szavazok.
Ránézésre olyan mint egy márkás karóraóra (Dániában gyártják, s ha elszakadt a bőrből készült szíj, karórád lett). Mégis, inkább egy a "Nagy Testvér szeme mindent látni akar"-szerü fali-készülékre szavazok.
Hát ennél azért meg kell tanulni, bánni a tűzzel... kicsit nehéz lehet a hőmérséklet szabályozás, mondjuk 210 Celsius fokról 1 percen belül 110-re átállni, különböző nyersanyagok elkészítéséhez. :)
???
Takarítani? Más!
Természetesen rohadt szarul fog kinézni az a kőfal vagy durva vakolat, amikor állni fog rajta az olaj, de attól függetlenül jó ötletnek tartom, még akkor is, ha flancolás!
Tovább fejlesztve, pl. egy nanotech falba építve, ahonnan még az olaj is lefolyik és nem marad nyoma a főzésnek, működő ötletnek tartom a dolgot!
De én magamból indulok ki, ugyanis én egy hasonló nagyságú indukciós főzőlapon szoktam főzni magamnak!