„Az úgynevezett olasz bort már 80 forintért hozzák a borforgalmazóknak, amennyiért szőlőből készült valódi bort nem lehet előállítani! Ha azonban olasz papírjai vannak a bornak, a magyar hatóságok nem bírálhatják felül az úniós ország engedélyét ezért forgalomba kerül bármiből is van.”
„Kis hasznos” rovatában Zsikla Győző megmutatja, hogyan készül a kannás bor.
„Kis hasznos” rovatában Zsikla Győző megmutatja, hogyan készül a kannás bor.
4306
3
7
Izé
Tooni:
"Nem biztos, hogy minőségi nedű van a jó nevű olasz vörösborok palackjaiban - derült ki abb [...]
palinkaman:
Itt most szerintem sem a hamisítás a lényeg, van ilyen is persze, meg vizezés, meg minden, viszo [...]
rermo:
Azért ez nem ilyen egyszerű .... gabonát nem olyan egyszerű erjeszteni ( először enzimekkel a [...]
Mind a 7 komment