REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Még szombati hír volt: Mérgében lelökte a hídról a hezitáló öngyilkosjelöltet. Most itt a videó az esetről.
10464 3 16 Izé
Briareos86: Emberek! EZ nem fenevad A pofonok földje című filmből?:D Azért merte xD
Luperator: Igaza volt az embernek. Ha öngyilkos akar lenni,tegye,ne hisztizzen. Amúgy sem ölte meg, pedig re [...]
Békatallér: De milyen büszke már magára az öreg csóka, még integet is vigyorogva. Mint egy fogkrém reklá [...]
Mind a 16 komment
Che - Az argentin - Che: Part 1 (Guerilla - The Argentine)

Che Guevara neve negyven évvel halála után is élénken él a köztudatban, talán összes kortársánál pontosabban személyesíti meg a hatvanas évek forradalmi hangulatát. Világméretű márkanév lett, arcképe ott figyel minden sarkon: fiatal, jóképű és idealista, az elnyomottak bajnoka - egyfajta ikon, sokak álmainak, reményeinek megtestesítője. Életrajzi filmje két részből épül fel, egymásra vetítve Che pályafutásának két szakaszát: az első rész az 1955 és 1962 közötti eseményeket eleveníti fel, a küzdelmet Batista diktatúrája ellen, aprólékos részletességgel bemutatva azt a kimerítő gerillaháborút, amit Castro és Che Guevara a kubai vidéken folytatott, mielőtt dicsőségesen bevonultak Havannába.

“Soderbergh filmeposzát nem fűtik romantikus érzelmek, de forradalmi hév sem. Lehet, hogy Che a mai napig abszolút menőnek számít, a rendező hozzáállása azonban még nála is menőbb. Miközben a címszereplő és társproducer Benicio del Toro izzó szenvedélyt visz alakításába, Soderbergh törekvése inkább arra irányul, hogy felfedezze a forradalom rock-bálványának személyisége mélyén rejlő hidegfejű mérnököt.” (J. Hoberman)

Imdb | Előzetes
1317 0 7 Film Izé
Erunder: Mik voltak azok? Én az elmúlt pár napban nem voltam itt, mert elkezdtem melózni.
Bejja: AZ ÉN POSTJAIMAT IS LESZEDTÉK :((((
superxaba: és ki más lenne a főszereplő, ha nem Benicio del Torró.... tá-dá-dá-dáááá
Mind a 7 komment
Cargo Bridge
13553 10 17 Game Izé
Betti12: nekem segítséggel se megy... összeomlik
babapiskóta: 16osnál légyszi vki segítsen! előre is köszi!
no1z: köszi a segítséget a 17-eshez...:D
Mind a 17 komment
Szerintem mákot szállított.
17112 8 16 Izé
Fireblade1000: Láttom, de ezt nem hiszem el!!!! Mázlista!!:))
Békatallér: Isten éltesse újra/2X születésnaposunkat! Bár a tortáját nem a kamionban ette meg... :D
nemerdekel: nha igy kell parkolni waze xD
Mind a 16 komment
BridgeCraft
8523 5 56 Game Izé
Edina Rebeka: rebeka0630.mondozoo.com
Edina Rebeka: Itt a megoldás az adatlapomon katt: [url]rebeka0630.mondozoo.com[/url]
Edina Rebeka: xd
Mind a 56 komment
A Kapucinus Kripta

A kapucinus szerzetesek 1599-ben rájöttek hogy a katakombákban létrejött hőmérséklet, csapadék és egyéb viszonyok mumifikált állapotott hoznak létre az ott elhelyezett testeken. Körülbelül 8000 sziciliai nyugszik a folyosókon.

Magyar leírás itt.

További képek itt és itt.
6339 0 12 Art Izé
weedjay: az igazi megprobaltatas: tolts el ott egy ejjszakat. bepapirozva.
Laci: Most kivételesen nem fogok poénkodni. De tényleg köszi a posztot. Érdekes, de nagyon. Gyermekko [...]
grmindenyssa: Ez se nem félelmetes, se nem undorító. Gondolj csak bele: ők már nem bántanak senkit, ez pedig [...]
Mind a 12 komment
A Kapucinus Kripta

A kapucinus szerzetesek 1599-ben rájöttek hogy a katakombákban létrejött hőmérséklet, csapadék és egyéb viszonyok mumifikált állapotott hoznak létre az ott elhelyezett testeken. Körülbelül 8000 sziciliai nyugszik a folyosókon.

Magyar leírás itt.

További képek itt és itt.
7070 4 12 Izé
weedjay: az igazi megprobaltatas: tolts el ott egy ejjszakat. bepapirozva.
Laci: Most kivételesen nem fogok poénkodni. De tényleg köszi a posztot. Érdekes, de nagyon. Gyermekko [...]
grmindenyssa: Ez se nem félelmetes, se nem undorító. Gondolj csak bele: ők már nem bántanak senkit, ez pedig [...]
Mind a 12 komment
5 csodálatos illatú, bőrmegújító testápoló
549 0 4 Pink Izé
Purple: én se nagyon, de a kozmetikumoknak nem az az erős kókuszillatuk van, hanem kellemes, lágy. :) ma [...]
Sissi: Én nyáron a virágillatú dolgokat szeretem :)
spider86: nekem csak a malibu kólámban van :D másban nem szeretem :)
Mind a 4 komment
Egy órára idén is elsötétül a Föld. 2009. március 28-án, szombaton, magyar idő szerint 20.30-kor érkezik el a globális lámpaoltás ideje a világon. A globális felmelegedés elleni akció tavaly nagy siker volt: egy órára a világ nagyvárosaiban kisütött a takarékosság és a felelős gondolkodás sötétsége. Idén még több lámpaoltót várnak.

A Föld Órája (Earth Hour) akció 2008-ban is megmozgatta az amúgy csúnyán pazarló, és sok helyen fölöslegesen világító világot. Tavaly magyar idő szerint március 29-én, este 8 órakor számos nagyváros borította önmagát sötétségbe. Sydney kezdett, majd követte Manila, Bangkok, Budapest, San Francisco, és így tovább...

Az eredeti kampányt az ausztrálok találták ki: először csak Sydney lakosait buzdították otthonaik világításának lekapcsolására. Az első Föld Órája 2007-ben nagy siker volt: Sydneyben 2,2 millió család és üzleti vállalkozás kapcsolta le a villanyokat egy órára. Mára a legnagyobb nemzetközi, klímaváltozás elleni akcióvá nőtte ki magát a kezdeményezés.

Idén március 28-án, magyar idő szerint 20.30-kor a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára - ez a Föld Órája. A cél az, hogy 1 milliárd ember és több mint 1000 város csatlakozzon az akcióhoz, bizonyítva, hogy globális összefogással eredményesen lehet fellépni a klímaváltozás ellen.

Tavaly 100 millió ember és 35 ország részvételét hozta az akció. 2008-ban már elsötétült a Golden Gate híd San Franciscóban, a római Colosseum, illetve a Vár és a Lánchíd Budapesten, jelezve egy olyan ügyet, amely minden órával egyre sürgetőbbé válik.

A Föld Órája 2009 világméretű felhívás minden egyes ember, minden üzleti vállalkozás és minden közösség számára. Figyelmeztetés a felelősségvállalásra, a fenntartható jövőért való tenni akarásra. Ezen az estén Európától Amerikáig újra híres épületek és terek fognak sötétbe borulni. Az emberek a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára, és csatlakoznak ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja a természet megóvása, bolygónk jövőjének biztosítása. Idén több, mint 64 ország vesz részt a Föld Órája 2009 akcióban.

2159 4 48 Izé
bungle: Kolbi küldte: URL: http://www.earthhour.org/ Szöveg: Szavazz a Földre! Új kampány „Szavaz [...]
bungle: cancer1 küldte: http://damncoolpics.blogspot.com/2009/03/earth-hour-2009.html
Luperator: Vicces egy kicsit.Évről évre több autó,repülőgép meg satöbbi van,de ha most egy órára lek [...]
Mind a 48 komment
Claire Stanwick CIA tisztviselő és Ray Koval brit titkosügynök otthagyják a kormányzati hírszerzés világát, hogy megszedjék magukat a két rivális multicég közt dúló, jól jövedelmező hidegháborúban. A küldetésük? Biztosítani egy termék titkosságát, amely egy vagyont hoz annak a cégnek, amely előbb szabadalmaztatja azt. Ugyanis megbízóik - Howard Tully iparmágnás és Dick Garsik vezérigazgató - semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Ám ahogy a tét nő, a rejtély fokozódik és a taktikák egyre mocskosabbá válnak, Claire és Ray számára a legravaszabb titok mégis egymás iránt érzett egyre növekvő vonzalmuk lesz. És ahogy próbálnak egy átveréssel a másik előtt járni, a két munkamániás profi azon kapja magát, hogy ármánykodásaikat az a valami veszélyezteti, amit nem tudnak kicselezni: a szerelem.

Előzetes | Imdb
634 1 0 Film Izé
Mai nyelvtan óránkon elemezzük a következő mondatot: "A buta sofőr megplatótlanította az ártatlan teherautót."

A mondat állítmányának gyakorlati alkalmazását megtekinthetjük a mellékelt videón. :D
13542 5 43 Izé
Mr.T.: http://thatwillbuffout.com/wp-content/uploads/2009/10/BarbarasE-leftbehind.jpg Hát ez ott maradt. : [...]
Luperator: "Aki hibázik,az dolgozik." Aki volt már építkezésen az tudja, hogy a legtöbb ilyen kategóri [...]
te.sas!: Megplatótlaníthatatlanságoskodásaitokért. bocs, ezt muszáj volt.. :D
Mind a 43 komment
Asztali hidrokultúrás fűszernövény egységcsomag

(és még ki is néz valahogy)
358 0 1 Pink Izé
neomatsek: ez tetszik,ötletes,jól is néz ki és még hasznos is:D:D:D:D
Csoportos hídugrás jól. :)
6225 1 1 Izé
toth_pityu: pont akkor jött volna jégen egy vonat...:D
Csoportos hídugrás jól. :)
6163 0 0 Sport Izé
Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.
John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit és nekilátnak, hogy kinyissák a cég széfjét, amelyben a kötvények rejlenek. Ám McClane, akiről a támadóknak fogalma sincs, mindent elkövet, hogy meghiusítsa a tervet. Nem könnyű feladat, hiszen a terroristák nemcsak létszámbeli fölényben vannak, hanem hatalmas fegyverarzenállal is rendelkeznek, szemben McClane szolgálati fegyverével. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.
IMDB
287 0 1 Film Izé
Balázs: despota dolog:) a 3 meg a 4 a legjobb:)
Svéd turisztikai film 1936-ból

A 10 és fél perces alkotás 1936-ban készült és van benne minden: légifelvételek, Halászbástya, díszőrség, Lánchíd, néptánc (kötelékben végrehajtott borospalack-szlalom, már ezért érdemes megnézni!), Hősök tere, Nagy-Magyarország virágokból, Vajdahunyad vára a Városligetben Egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A *Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán! című, tíz és persze fő attrakcióként Budapest fürdői, melyeket a riporter a világ legszebb fürdőinek nevez Európa legszebb városában.
A minősége nagyon jó, a képek hihetetlen frissességükkel azt a benyomást keltik, mintha ott, vagy inkább AKKOR itt lennénk! Valóságos időutazás! Régi Böske-híd, régi autók, régi fürdőruhák, régi hullámfürdő(!), régi falombok régi szélben, stb. Oh! Megjegyzendő, hogy még üresek a domboldalak! Ahhoz képest ma már hogy teleépült.

(Nem volt szívem átírni az eredeti szöveget. Cableguy)
5482 14 9 Izé
brandboy: Kár, hogy nem sikerült ennyire szépen visszaépíteni se a Parlamentet, se az Erzsébet-hidat, é [...]
Schwed: Jó kis film, meg előny ha tudsz svédül, mert úgy érdekesebb :)
sahinel: Komoly hogy 30 évvel később kb ugyanilyen képeket láthatunk. semmit nem fejlődtünk kb. Csúny [...]
Mind a 9 komment
Svéd turisztikai film 1936-ból

A 10 és fél perces alkotás 1936-ban készült és van benne minden: légifelvételek, Halászbástya, díszőrség, Lánchíd, néptánc (kötelékben végrehajtott borospalack-szlalom, már ezért érdemes megnézni!), Hősök tere, Nagy-Magyarország virágokból, Vajdahunyad vára a Városligetben Egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A *Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán! című, tíz és persze fő attrakcióként Budapest fürdői, melyeket a riporter a világ legszebb fürdőinek nevez Európa legszebb városában.
A minősége nagyon jó, a képek hihetetlen frissességükkel azt a benyomást keltik, mintha ott, vagy inkább AKKOR itt lennénk! Valóságos időutazás! Régi Böske-híd, régi autók, régi fürdőruhák, régi hullámfürdő(!), régi falombok régi szélben, stb. Oh! Megjegyzendő, hogy még üresek a domboldalak! Ahhoz képest ma már hogy teleépült.

(Nem volt szívem átírni az eredeti szöveget. Cableguy)
6156 1 0 Film Izé
Elég sok teherautó megtanulta itt, hogy a híd az erősebb... ;)
11101 6 19 Izé
Mr.T.: Nem rossz ötlet :) http://pics.coldline.hu/pics/157507-20110119-ZZCPTQ.jpg
TeeJay: ebből volt az a buszbaleset ahol meg is haltak páran azt hiszem. a híd alatt még átfértek pest [...]
Darkshade: Szombathely Zanati úton is van ilyen Vasúti híd , volt ott is néhány fennakadás, de azért ily [...]
Mind a 19 komment
Titanillo, a legújabb sztárjelölt..

Az operabál elleni tüntetésen lehetett őt látni, illetve a Fábry showban is feltűnt pár percre.
4846 1 13 Izé
jacqueline: jézusom :S ugyanilyen plüss kutyám van :S bakterom :S :@ amúgy durva a bácsi :D
PyrO: Pont ez a baj, Republic, pont ez a baj...
Schabee: ez egy akkora műmájer köcsög, és az ilyet beengedik a tvbe, ahelyett, h azt mondanák menjé d [...]
Mind a 13 komment
Ez jó, több külföldi blogon is láttam ma ezt a videót... mondom mi van, ez itt van Budapesten, hogy-hogy még nem láttam? :D

A megfejtés itt .
6088 0 9 Art Izé
alphadog: Biztos lesz ilyen választás, persze. Hóóógyne. "Öööö... most csökkentjük a személyi jöv [...]
mekszamnojz: én meg inkább odaadom a vak családnak akiket reggel néha látok a buszon, vagy azoknak a betegek [...]
ha_ho: A ladányi duzzasztó alatt, nyári vízállásnál is át lehet gyalogolni a túlpartra néhány he [...]
Mind a 9 komment
Ez jó, több külföldi blogon is láttam ma ezt a videót... mondom mi van, ez itt van Budapesten, hogy-hogy még nem láttam? :D

A megfejtés itt.
6517 2 9 Izé
alphadog: Biztos lesz ilyen választás, persze. Hóóógyne. "Öööö... most csökkentjük a személyi jöv [...]
mekszamnojz: én meg inkább odaadom a vak családnak akiket reggel néha látok a buszon, vagy azoknak a betegek [...]
ha_ho: A ladányi duzzasztó alatt, nyári vízállásnál is át lehet gyalogolni a túlpartra néhány he [...]
Mind a 9 komment
Utoljára úgy másfél éve büntettünk velük, most megint előkerültek az Öt utcaiak!

"Anya hidj nekem" :D

A gettó dal
Mocskos a pénz
Koncert
Roli megmondja a tutit
7740 2 32 Izé
spidy: xd :) jo ja nekik he :):)
trógerfighter: De ki az aki képes ezt a videót megvágni,megnézni többször,dolgozni rajta és közben hallgatn [...]
Jocyka: Kellenek!! Kellenek!! És még egyszer mondom, KELLENEK!!!:D:D:D Unalmas lenne az életünk az ilyen [...]
Mind a 32 komment
Se kinn, se benn.

Fejem a konyhában egyedül
fenekemen a hideg szél hegedül.
Két lábammal alig-alig állok
s még kettővel a lábtörlővel játszok.

Nem vagyok részeg, nem ittam
csupán a gazdim elillant.
Itt hagyott az egérlyukban
pedig macska vagyok, meg is mondtam!

Kicsit kövér, kicsit vörös
a szám is csupa tejfölös,
a hangom sem túl ideális
de gazdi vazze, te nem vagy normális! :D
5821 4 26 Izé
mekszamnojz: ne szivbajoskodj, sztem már ismersz annyira hogy ne tudj bajt okozni nekem :D meg persze nem csupá [...]
papaluige: ott akkor már megérte egyszer,de másodjára itt is! (úgy látom!) úgyhogy már kétszer is meg [...]
mekszamnojz: jól gondoltad, magamtól nem reklámozom, bár egyszer tényleg remegő kézzel föl mertem tenni a [...]
Mind a 26 komment
Pillangókés stílusú űrtoll
Állítólag működik fejjel lefelé, dermesztő hidegben, víz alatt, de még az űrben is.
4725 2 11 Izé
freee2: na erről csak annyi a véleményem,h valaki nem akarja feltalálni az olyan wc-papirt,ami mindenho [...]
dani0001414: Nekem valami oyasmi elképzelésem van elsőre működésével kapcsolatban hogy a gravitációs er [...]
eol: Félig urban legend: http://www.urbanlegends.hu/2005/05/05/urtoll-vagy-ceruza/ Az amcsik is ceruzát [...]
Mind a 11 komment
Orosz tél... avagy hogy készül a nyalóka :)
7601 2 12 Izé
kukulkan: Hát, ők azért hozzászoktak ám ehhez. Mikor kint jártam Szibériában mesélték, hogy van egy [...]
Kovi87: Háttér alapján kint vannak. Vagy csak bent is esik a hó :]
Sissi: Hát ez elég durva:S
Mind a 12 komment
20 csodálatos Bungee Jumping ugrásra alkalmas hely.
535 2 0 Sport Izé
Schirilla György úszása 2009. Jan. 31-én a Kecskeméti záportározó jeges vízében.

Cikk
353 0 0 Sport Izé
Átkelés Kínában egy kevésbé forgalmas útvonalon...

(azért részegen sokkal nagyobb élmény egy ilyen hídon :D - bungle)
6921 2 18 Izé
konserv: űűűű ez tépett állapotban nagyonkomoly :D:D
hawkeye: Na, ezt megpróbálom... Majd a Margit-hídon gyúrok rá... :)
noldika: nah itt is csak akkor mennek at ha vegso fazisu tudorakom lenne ,es meg elnek vagy 3-4 napot,akkor b [...]
Mind a 18 komment
Forró tippek hideg napkra
340 0 0 Pink Izé
Szexi, meleg pulcsik körképe
406 0 2 Pink Izé
TinusSs: Jaja az tényleg tök jól néz ki meg, a kék is jól nézne ki fehérben vagy rózsaszínben.
Purple: deeejó ez a postképes rózsaszín!! *.*
Kispál és a Borz - Húsrágó, hídverő
És most nincs más, hát jöjj elő
Húsrágó, hídverő, félkarral ölelő
Itt elveszett este egy bogár a testbe
Hogyha új trükköt nem csinálsz
Holnap kijön egy óriás
Téged megesz, engem elás
És nem csinál semmi mást
Ez a k**** nagy óriás

Mindentől messze, a szívhez közel
Csinálj csodát, én meg elhiszem
Hogy kell egy rendszer, ami nem mozog
És megígérte Anyu is, hogy megkapod
Mert a karod csak egy holt ág, vágd el és szaladj
Egy vonalban vannak most a szíved meg az agyad
Húsrágó, hídverő, ne sírj a versen
Én idáig jöttem, most dolgozzon a lelkem
817 5 1 Zene Izé
gundul: Egyik nagy kedvencem tőlük. KÖSZI!!!
Vasútvonal Montenegróban.
8972 4 10 Izé
Wync: Mi a Durmitor hegységbe mentünk Montenegróba (ez az a hegység) csak "Titograd" felé a vonat haz [...]
Zadam: Talán az életem legjobb élményét töltöttem itt Montenegróban. 3 haverommal mentünk le a ten [...]
Ivanhoo: hehh:D pont ezen az útvonalon voltunk tavaly:D a folyócska bal oldalán megy az autó út, ott nyo [...]
Mind a 10 komment
Harisnya divat 2009 - Csábíts a hidegben is!
811 0 3 Pink Izé
eváj: :D:D:D
Derill: jóvan nem kell a kamu:D
papaluige: bírom a harisnyákat! :) - mármint nőkőn! :DD
ODB - Raw Hide
374 3 2 Zene Izé
kyo dani: de kurva jó rapper volt! :D kit izgat ha csúnya :D
Balázs: de csúnya
Végre nem monoton a hidegburkolók munkája!

Tetriscsempe!
3023 3 5 Izé
Maccoyi: Én azért megcifráznám még úgy, hogy diagonalban kérném ha lehetne. :P
Re-Peet: Lelki szemeimmel látom, hogy a burkoló véres késsel a kezében kergeti a megrendelőt a utcán.. [...]
Purple: itt nem lenne olyan poén, ha eltűnne egy sor, mikor kirakja :D amúgy a postképes baromi jól né [...]
Mind a 5 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban egy élő kövület: a hidasgyík. Ő mókás egy jószág. Egyrészt vígan élt 200 millió éve is (igen, a dínók között) mégse változott túl sokat azóta, másrészt viszont három szeme van. Jól el szokott bújni. Ráérős típus: egy 111 éves aktív hímnek most volt nemrég egy szerelmes éjszakája egy 70-es csitrivel. Ráadásul még egy fura név tulajdonosa is: tuatara. Hát ennyi.
1639 0 9 Izé
ismeretlen: néha amikor gyíkokat, hernyókat, bogarakat és más hasonló állatokat nézek, elgondolkodom, ho [...]
Éjfélilány: három szem?! megnézném élőben ezt az állatot.
kukulkan: érzékelNi
Mind a 9 komment
5 kényeztető és stresszoldó fürdő a hideg téli estékre - Muszáj kipróbálnod!
280 0 10 Pink Izé
Luigepapa: http://www.sarvarigyogyfurdo.hu/index.php http://www.sarvarigyogyfurdo.hu/index.php?base=webcam&id=0 [...]
CrazyLime: Évek óta nem voltam. 1 nagy szar az egész, legalább is az árához képest. Bár létezik olyan [...]
papaluige: ez sem lehet rossz hely: http://www.varfurdo.hu/
Mind a 10 komment
A hideg széltől kipirosodik a bőröd? Tégy ellene!
195 0 0 Pink Izé
Top 10 USB kütyü télire
4977 2 10 Izé
Jaca: Csak felmerült, hogy uccáról is kell izélni...
papaluige: ....ja igen, a "mókuszsír" az jófajta csodaszer.......
Re-Peet: ..én inkább finom női belsőcombokra gondoltam.. :)
Mind a 10 komment
Top 10 USB kütyü télire
5701 2 3 Tech Izé
Jozef7: hát utánna biztos hogy nem fog xD
dani0001414: vagy ha végkép fázik a kezed akkor röktön a 220v-os konektorra kötni és akkor fix hogy nemfog [...]
dani0001414: Nem hinném hogy az kéz melegítő az usb portra kötve jót tenne a gépnek ilettve az usb portnak [...]
Régebbi postok...