REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Green Zone

A filmben Damon egy CIA-ügynököt alakít majd, aki azt a feladatot kapja, hogy kerítsen kézre néhány tömegpusztító fegyvert, amely rossz kezekbe került az iraki háborúkellős közepén. Roy Miller - Damon - azonban hamar ráeszmél, hogy semmi sem az, aminek látszik.
732 6 1 Film Izé
pepeti: Fúh ez aztán az eredeti sztori... :D
Moon

Egy asztronauta három éves megbízatást teljesít a Holdon, Helium III.-at, a Föld új energiaforrását bányászva. Munkáját magányosan végzi, egyetlen társa egy GERTI névre hallgató intelligens számítógép. Ahogy a szerződése végére kezd érni, egyre ijesztőbb változásokat kezd észlelni magán, fejfájások, hallucinációk kezdik gyötörni – egy pillanatnyi koncentrációzavar majdnem végzetes balesetté fajul. Ahogy a hallucináció és a valóság határvonala egyre közelebb kerül egymáshoz, belebotlik a három évvel ezelőtti saját magába.

Tekintsünk el attól egy picit hogy Sam Rockwell a főszereplő (többszörösen is). Eredeti, izgalmas történet, a Skinsből Kaya Scodelario, Kevin Spacey mint robothang (amiből lehet, hogy mi semmit se fogunk élvezni, ha szinkronizálják a filmet). Ez egy tuti kis űrben játszódó sci-fi.

Imdb
1418 4 3 Film Izé
Jokker: Én meg most fejeztem be :) Hát nem konkrétan az, amit vártam tőle (nem rosszabb, nem jobb, más [...]
1nessa: Ma hajnalba neztem meg. Nekem tetszett.:)
Wicked: Ez jónak ígérkezik. És már van R5 belőle! ;)
A játék lezárult. Íme a nyertesek, akiket  e-mailben értesítettünk:

- pottyondyp
- zuzi
- Conscripter

-------------------------------------------------------------------------

Szeretnél nyerni 2 jegyet a szombati Paul van Dyk bulira?

Küldd el a jatek@ha.hu címre a 4 magyar fellépő nevét, akik Paul mellett játszani fognak a bulin. Ne feledd az izé user nevedet sem odaírni, mert csak regisztrált izé tagok nyerhetnek!

Összesen 3x2 jegy kerül kisorsolásra.


A játék kedd (10.20) 9.00-ig tart, a szerencsés nyerteseket e-mailben értesítjük.

Jó játékot!
1080 1 15 Izé
Erunder: Hatalmas buli volt. A Harder Better Faster Stronger és a Home (kétszer is) iszonyat nagyot ütött [...]
Erunder: 22:00 - 24:00 KÜHL 24:00 - 01:00 POLEPOSITION 01:00 - 04:00 PAUL VAN DYK 04:00 - 05:00 HOTX 05:00 - [...]
Erunder: Végre 24.-e :) Este buli. :D Mondjuk Hot X-re és STERBINSZKY-re nem vagyok igazán kíváncsi, de [...]
Mind a 15 komment
Bebukottak - 1984

A dokumentumanyag a magyarországi fiatalkorúak börtönében készült. A film 1985-ben Torinóban a legjobb külföldi film díját nyerte. A film operatőre Klöpfler Tibor, akinek rendezése, az El Nino a 31. Magyar Filmszemlén kerül bemutatásra.

2/10 - 3/10 - 4/10 - 5/10 - 6/10 - 7/10 - 8/10 - 9/10 - 10/10. rész
3901 1 2 Film Izé
bungle: Egyben: http://film.indavideo.hu/video/f_bebukottak
tutituti: Ez egy olyan film amit a középiskolában le kéne adni hogy a sok buta drogos bunkó fennhéjázó [...]
Bebukottak - 1984

A dokumentumanyag a magyarországi fiatalkorúak börtönében készült. A film 1985-ben Torinóban a legjobb külföldi film díját nyerte. A film operatőre Klöpfler Tibor, akinek rendezése, az El Nino a 31. Magyar Filmszemlén kerül bemutatásra.

Napi Izés Téma: Lehetséges-e ilyen súlyos élményekkel beilleszkedni a társadalmi életbe? Megváltozhat-e az ember jó irányba a börtönben töltött évek után, vagy eleve lecsúszásra és újabb börtönévekre van ítélve ez által?

2/10 - 3/10 - 4/10 - 5/10 - 6/10 - 7/10 - 8/10 - 9/10 - 10/10. rész
4849 5 26 Izé
bungle: http://index.hu/mindekozben/poszt/2014/11/27/ma_mutatjak_be_a_bebukottak_folytatasat/
Mr.T.: A film megnézhető egyben itt: http://video.google.com/videoplay?docid=576522593506503386&ei=NanbSt [...]
Fireblade1000: Ezeket nem tudom sajnálni!!!
Mind a 26 komment
Új divathóbort hódit: a minimalac (vagy mikromalac). Okos, engedelmes állat, az intelligenciája vetekszik a kutyákéval. 200 ezer forintba is kerülhet, de máris olyan népszerűek, hogy akár 3 hónapot is várni kell egyre.

Magyar cikk: Minimalacot minden háztartásba! ;)
5125 7 21 Izé
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=Nd5uptCfOmc
eol: A képen újszülöttek :) A videóban Angliáról beszélt, tehát nem véletlenül mondott 14 inch [...]
Tóth József: Sajnos nem tudok angolul, de azt tudom, hogy nagyon sok tévedés van a mértékegységek átszámí [...]
Mind a 21 komment
Eddig ismereten vallatógép került elő a neves videómegosztón!
Akinek esetleg (?!) ez tetszett még sokkal többet talál itt.
5798 3 17 Izé
lacasa: Addig üsd amíg mozog!!
Gabi69: Vagy 1 percig csak káromkodtam a 16 másodperc után...Kinyírni!
MilkeDriwe: Alapjáraton nem szoktam kommenteket írni, de ez egy akkora láma, hogy muszály volt hozzászólno [...]
Mind a 17 komment
A Remedy mára méltán legendás sötét hőse, immáron a Rockstar égisze alatt ismét visszatér. Az elsőként nyilvánosságra került képek alapján nem sokan ismernének rá kedvenc hősükre, aki jelentős mennyiségű izmot szedett magára, tekintélyes pocakot eresztett, s általánosságban sokkal jobban emlékeztet egy hobóra, mint régi önmagára.

Max Payne 3 - Előzetes
3626 3 0 Game Izé
Melyik E-számot kerüld a terhességed alatt?
128 0 0 Pink Izé
Sokkoló tanúságtétel egy kolumbiai akadémikustól, akibe belevágott a villám, meghalt, és a pokolra került, ám mégis visszatért a földi életbe, és elmeséli, mit látott "Odaát".

Feltétlenül OLVASD VÉGIG!
1409 1 3 Pink Izé
orsyka_001: sürgősen átoperáltatnám magam:) vagylegalábbis lakóhelyet cserélnék;)
Denial: Azért te se vagy ronda ! ;) :)
Purple: szép kép :)
Az év legnagyobb magyarországi játékkiállításán bemutatkozik a Microsoft új operációs rendszere a Windows 7, emellett megrendezésre kerülnek a World Cyber Games 2009 hazai selejtezői és döntői valamint a World Cyber Girls szépségverseny.
895 0 0 Tech Izé
The Crazies

George A. Romero 1973-as filmje, a The Crazies remakejéhez. A horrort Breck Eisner (Szahara, Gondolatbűnök, Harmadik típusú emberrablások) rendezi, az Overture Films égisze alatt. A színészgárda pedig olyan neveket foglal magába, mint Timothy Olyphant (Die Hard 4.0, Hitman – A bérgyilkos, Álomcsapda), Radha Mitchell (Hasonmás /Surrogates/; A kód; Én, Pán Péter, A fülke, Pitch Black), Danielle Panabaker (Péntek 13; Mr. Brooks; Enyém, tiéd, miénk).


A film egy látszólag tökéletes amerikai kisvárosban játszódik, ahol néhány ember egyik pillanatról a másikra megőrül, és borzalmas gyilkolászásba kezd. A maréknyi normális ember pedig csapdában reked, és nincs más választásuk mint harcolni az életükért, az őrült horda ellen.
A The Crazies várhatóan jövő év február 26-án kerül az amerikai mozikba.

IMDB

1047 6 1 Film Izé
|-=O=-|: Van magyar feliratos előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=I4MFUcN4bKI Meg R5 verzió. ;)
Tiszta szívvel foci (Friday Night Lights)

Dillon texasi kisváros, amelynek egyetlen "nevezetessége" a helyi középiskola amerikai foci csapata, a Párducok. Az új szezon nem a legjobban indul számukra, az első meccsen lesérül a csapat legjobb játékosa, a sztár irányító. Emiatt veszélybe kerül a remélt bajnoki cím is. Az edző, Eric Taylor bízik abban, hogy talpra állnak. Ám ahhoz, hogy ezt sikerüljön, minden mást háttérbe kell szorítani. Ebből pedig számos konfliktus, nehézség adódik, úgy a játékosok, mint azok családtagjai, illetve a szurkolók körében.
SorozatJunkie (kicsit spoiler-es)

Promo 1, Promo 2
Music Trailer

Az amerikai foci alapot ad a sorozatnak, de nem kifejezetten arról szól. Az utóbbi évek legjobb dráma sorozata, nagyszerű kivitelezés.
446 1 2 Film Izé
Mihail: Riggs meg Smash a két legjobb karakter,a sorozat is frankó. Szinkronosan viszont bűn megnézni!
szomoja: Tim Riggins odaver:D
Michael Jackson's This Is It

Ma éjszaka, az MTV Video Music Awards díjátadó keretében vetítették le a Michael Jackson's This Is It előzetesét. A világszerte október 28-án mozikba kerülő és csak két hétig látható zenés dokumentumfilm bemutatja, hogyan készült Michael Jackson és csapata a nyárra tervezett nagyszabású londoni koncertsorozatra, amelyre a zenész június 25-ei halála miatt már nem kerülhetett sor.

A hipergyorsra vágott előzetesben látjuk, ahogyan Jackson különféle számokat próbál, köztük a Smooth Criminal-t és a Man in the Mirror-t, de megszólalnak zenésztársai is, akik elmesélik, hogy milyen élmény Jacksonnal dolgozni. Az előzetesrendező jó munkát végzett: nem kell Michael Jackson-rajongónak lenni, hogy elszoruljon az ember torka a képsort nézve.

A This Is It-et több mint százórányi április és június közt rögzített felvételből állították össze. Rendezője Kenny Ortega (High School Musical) koreográfus és rendező, aki Michael Jackson 1992-93-as Dangerous világturnéjának és az 1996-97-es HIStory turnénak koreográfiai és látványtervezője volt, és természetesen ő tervezte a meghiúsult This Is It fellépéssorozatot is, amely ötven, idén július és jövő március közt megrendezett londoni koncertből állt volna.

Ortega nyilatkozata szerint a film "nagyon intim, exkluzív betekintést nyújt egy kreatív zseni világába. A rajongók most úgy láthatják Michaelt, ahogy korábban soha: alkotó művészként. Ezek a nyers, érzelmes, megindító és erőteljes felvételek megmutatják hogyan működött együtt a This Is It  résztvevőivel, akiket személyesen válogatott ki erre az egyszeri projektre."
(eredeti szöveg Origo.hu-ról)

IMDb
Hivatalos magyar website
 
634 0 3 Film Izé
Erunder: Shifty_ küldte: http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200909&id=250 Szöveg: A hazai forgalma [...]
kasy: Valóban. Rá szoktam keresni előtte, úgy látszik amelyiket el felejtettem azzal bele is nyúltam [...]
Erunder: Kasy, mielőtt beküldesz valamit keress rá. Ha már bent van maradjon, mert több infó szerepel b [...]
SOLOMON KANE

Robert E. Howard nevéhez fűződik a karakter megalkotása. A történet a 16 században játszódik, Kane pedig egy kardforgató, félelmetes harcos. Howard 16 Solomon Kane történetet írt. A producerek trilógiát terveznek, végülis van miből meríteni.A címszereplő James Purefoy lesz, a filmhez pedig eddig csatlakozott még  Max Von Sydow, Pete Postlethwaite(Közönséges bűnözők), Rachel Hurd-Wood(Parfüm),  Alice Krige (Star Trek: Első kapcsolat) és Mackenzie Crook (A Karib-tenger kalózai filmek). A rendező Michael J. Bassett lesz és a forgatókönyvet is ő írja majd.

Robert E. Howard, Conan megteremtőjének másik híres karaktere a Torontói filmfesztiválon (szept. 16) kerül bemutatásra, a mozik viszont nagy valószínűséggel csal 2010 elején kezdik el vetíteni (Orosz dec 31). A trilógiának szánt filmsorozat első része Solomon Kane “pályafutásának” kezdetét mutatja be: Kane (James Purefoy) Elizabeth királynő hű katonájaként Afrikában harcol, amikor egy tíz láb magas démon - a Kaszás - bukkan fel a csatamezőn, hogy elkapja őt. Miután sikerült elmenekülnie a gonosz lény elől, Kane rájön, hogy meg kell tisztítania a rengeteg gyilkosságtól beszennyezett lelkét, különben pokolra fog kerülni, ahol örök kárhozat vár rá. Visszatér Angliába, és nyugodt, békés életet kezd folytatni, ám egy gonosz varázsló miatt hamarosan újra elő kell vennie a fegyvereit…

IMDB

  More Solomon Kane News & Previews
1204 1 1 Film Izé
kasy: Több helyen is említik a trailer alapján (amivel én is egyet értek), hogy egy Van Helsing - Gy [...]
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a toyger, vagyis a játéktigrincs. :) Az "új" macskafajta, mely a tigris kicsinyített mása is lehetne, 1990-ben került bejegyzésre, mint új fajta a Nemzetközi Macska Egyesület-nél (TICA), és 2000-ben megkapta az új, elismert fajta kinevezést.



További videók:
1 éves kandúr toyger.
She-Ra, 1 éves nőstény toyger.
5132 3 22 Izé
bungle: www.blikk.hu/blikk_kedvencek/400-ezerbe-kerul-a-kistigris-2179285
Kex: hehe elfogadnék egy ilyet itthonra
Nusihusi: Aranyos és szép:) Macsris is lehetne a neveXD
Mind a 22 komment
Mennyibe kerül egy gyerek?

A szülés költségei
562 1 12 Pink Izé
Balázs: hát akkor majd rákeresek yutyúbon és majd írok h mit szóltam :D
Balázs: amúgy jogos az is kint van XD
orsyka_001: bimbózó románcunk útjába állt, hogy visszadobta a mailem a gmail:D
Mind a 12 komment
Pippa Lee négy élete (The Private Lives of Pippa Lee)

Az ötvenéves Pippa Lee maga a derű és a kiegyensúlyozottság. Egy sikeres, harmincéves író csodálatos felesége, ikergyermekeiknek büszke édesanyja, egyben kiváló barátnő és jó szomszéd is. Ám mindez egy csapásra veszni látszik, amikor férje egyszer csak úgy dönt, New Yorkba kell költöznie egy csendes otthonba, és persze felbukkan az a bizonyos fiatalabb "másik nő" is. Pippa idegösszeroppanás-közeli állapotba kerül, hiszen veszélybe került a családja és a nyugodt élete is...

Ilyen szereposztással egy dráma elég jónak ígérkezik. A magyar címet meg nem értem, mért nem lehetett normálisan az a címe hogy Pippa Lee magánélete?

Imdb
443 0 0 Film Izé
A konzolokat sem kerülhette el a Steampunk őrületet!
4619 3 3 Izé
Nusihusi: Jól néz ki:) A következő a Steampunk TV lesz=)
Fireblade1000: Így lesz 1 tömeg cikkből, egyedi dolog!!! szép munka
Swordfish: Mondjuk az elektroncsövet nem értem, de a többi király :)
Idén is megrendezésre kerül a Moziünnep, mely során kedvezményes áron tekinthető meg összesen több mint 200 film.
a Moziünnep hivatalos weblapja
362 0 0 Film Izé
The Tournament

Hétévente egyszer egy gyanútlan városban megrendezik a Viadalt /The Tournament/, egy harcot, amiben a világ 40 legjobb bérgyilkosa vesz részt, és csak egy távozhat élve. A küzdelem 24 órán keresztül zajlik és műholdas, valamint titkos kamerák által kerül közvetítésre a milliárdosok közt, akik fogadásokat köthetnek a nyertesre. Az utolsó életben maradt gyilkos 10 millió dollárt és egy legendás, egymilliót érő golyót kap valamint a címet, ami az igazi motivációt jelenti: a világ No1. bérgyilkosa…
1096 4 4 Film Izé
kasy: Tegnap néztem meg és tetszett nekem is. X évvel ezelőtti A-s akció filmeket juttatta eszembe.
gonoszvagy: Nekem nagyon bejött ez a film. Szerintem érdemes megnézni.
snake6: nekem ez nagy meglepetés de nagyon bejönn!!!! THX
Mind a 4 komment
INCEPTION

Meglepő módon a Mátrix hatalmas sikere után nem özönlötték el az amerikai mozikat a Wachowski-tesók filmjéhez hasonló alkotások; inkább a Mátrix premierjének magasságában jelentek meg virtuális világokkal foglalkozó mozifilmek. Christopher Nolan, a szenzációs Memento rendezője két szuperhős-film között egy nagy költségvetésű scifivel próbál pihenni, s érdekes módon, bár történetében az Inception nem mutat sok hasonlóságot a Mátrx-szal, mégis a fórumok nézői reakcióit olvasva látni, hogy sokan asszociáltak a 90-es évek akciósikerére. A Leonardo DiCaprio főszereplésével forgatott scifi történetéről hivatalosan nem sokat tudni, nagyjából annyit, amit a kedvcsináló előzetes mutat, de a spoilerekkel foglalkozó oldalakon olvasni a főbb történeti szálakat, sőt, egy meglehetősen érdekes csavart is lelőnek a sztoriból, épp ezért "jobb a békesség"-alapon maradjunk a Warner hivatalos szinopszisánál, miszerint az Inception "egy modern scifi-akciófilm, mely egy elme szerkezetén belül játszódik", jelentsen bármit is ez.

Az előzetest Amerikában a Becstelen brigantyk előtt vetítették. Nálunk azonban később kerül sor a premierjére. (a hivatalos oldalától túl sokat ne várjatok)

IMDB

 
696 3 11 Film Izé
CRaPtRaSH: kövezzetek meg,de én többet vártam tőle :( lehet,hogy csak azért mert már annyira meg akartam [...]
bungle: Inception 5 másodpercben :D www.youtube.com/watch?v=nVxyrACl9pg
Tooni: http://noob.hu/2010/08/20/inception_girl.jpg
Mind a 11 komment
10 tuti tipp arra, ha te vagy a vendéglátó! Hogy kerüld el a blamázst?
397 0 6 Pink Izé
vöri: pedig én postoltam oda :P :D
Mr.T.: A csajokat kéne buzdítani, nem nekem (???) kéne postot küldenem a pinkizére, mert elvileg rólu [...]
Derill: ha nem megy ki post akkor nem jönnek vissza az emberek körülnézni, ha átvállalod balage napi 3 [...]
Mind a 6 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban: a Guinea- v. medinaféreg (Dracunculus medinensis), mely egy Afrikában honos parazita fonálféregfaj. A féreg lárvái a fertőzött víz fogyasztásával kerülnek be a szervezetbe, majd az emésztőrendszerben válnak ivaréretté. A megtermékenyített nőstények (melyek akár egy méteresre is megnőhetnek) a bőr alatti kötőszövetben húzzák meg magukat, majd a fertőzéstől számított egy év múlva megindulnak, és igen fájdalmas keléseket hoznak létre a bőr felszínén a lábszár vagy a lábfej tájékán. Amikor a delikvens a fájdalmat enyhítendő vízbe mártja a lábait, a nőstény féreg a kifakadt kelésen keresztül kidugja hátsó testvégét, hogy a szabadba engedje több ezer utódját. A kezelés egyetlen módja, ha ilyenkor az állat végét megcsípik, felszúrják egy hegyes pálcikára, majd csavarnak rajta egy egészen kicsit, óvatosan, nehogy a kötőszöveti rostokra felcsavarodott féreg nagyobbik része bennszakadjon. Majd a következő napon tovább tekernek rajta, és így tovább heteken át. Ez a procedúra rendkívül fájdalmas (a féreg latin neve, a Dracunculus is arra utal, hogy ez olyan érzés, mintha egy sárkány tüze égetné az embert vagy egy tüzes kígyó tekeregne a bőre alatt), és akár egy hónapig is eltarthat, mire teljesen sikerül megszabadulni az állattól. Ezt a fajta kezelésmódot egyébként már az ókortól kezdve alkalmazzák, és egyes elképzelések szerint a gyógyszertárakon vagy a WHO logóján látható közismert, a gyógyítást szimbolizáló jelkép sem az Aszklépiosz botjára tekeredő kígyót, hanem sokkal inkább a pálcikára felcsavart medinaférget ábrázolja.
9861 3 24 Izé
vadonka: Ha afrikába mennék inkább aggódnék az ebola miatt. Tényleg arról mi hír? Nagy a csend!
bungle: Eltűnhet a Föld színéről a betegség, amitől 80 centi hosszú fonálféreg nő ki az ember bő [...]
bungle: Egyméteres húsevő férgek élnek sok ezer dél-szudániban http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/ [...]
Mind a 24 komment
Dj Slash - Esperando (Dr. Kucho! Remix) Az októberi exclusive Beatportos megjelenés (Beatport Top100, 48-ik hely) után december elején szinte az összes digitális zeneáruházban megjelent a dal, amely a népszerű ibizadanceclub.com oldalon a Top100as listán a 8-ik helyig küzdötte fel magát. A tengerentúlon Amerikában a dancerecords top 100-as listáján pedig a dobogós 3-ik helyen is állt a szerzemény.

 Dr. Kucho (aki a Belmondo Rulez-zel írta be magát a zene történelemkönyvébe) tetszését annyira elnyerte a dal eredetije, hogy minden egyes fellépésén óriási sikerrel forgatta a felvételt. Bevallása szerint csak olyan zenékre készít átdolgozást, ami neki is nagyon tetszik. 

A "house maffia" egyik igen jeles tagja, Chris Montana is elkészítette verzióját a magyar lemezlovas zenéjéből.

A világsztár dj/producer Esperandoból készített remixe saját Top 10-es listáján azonnal az első helyre került. A szám már át is esett a tűzkeresztségen, mert Chris kanadai fellépése alkalmával elsöprő sikert aratott vele.
1573 2 0 Zene Izé
Na-na, nagyfiú, ha-ha hagyd a témát,
olyat mondj nekem, amit én is elhiszek,
Na-na, nagyfiú, ha-ha hazudj másnak,
ha többre nem telik, beszélhetsz reggelig,
nem kerülsz közelebb hozzám.
1000 5 0 Zene Izé
Iron Man 2

Jelenetek a filmből 2008 egyik legkellemesebb filmes meglepetése volt az Iron Man. A színészként is jegyzett John Favreau (szerintem) első értékelhető filmjét rakta le az asztalra a nagy visszatérő, Robert Downey Jr. főszereplésével. A 140 millió dolláros költségvetéssel készült film eleddig közel 590 milliót hozott vissza, így nem okozott különösebb meglepetést, hogy már néhány héttel az első rész premierje után bejelentették a folytatást. A rendezői székben ismételten John Favreau foglalt helyet, aki apróbb szerepben (Stark testőre és sofőrje) tűnik fel mindkét filmben. Tony Stark elegáns öltönyébe és Vasember fantasztikus páncéljába Robert Downey Jr. bújik vissza, ellenben barátja, Jim Rhodes/Warmachine szerepét a Terrence Howardnál jóval tehetségesebb Don Cheadle vette át. A visszatérők között üdvözölhetjük még a titkárnő (Pepper) szerepében Gwyneth Palthrow-t. Az Iron Man 2 megtekintése során több új karaktert is megismerhetünk. Talán a legfontosabb a SHIELD vezetője, Nick Fury, akit Samuel L. Jackson kelt életre. Az afroamerikai színész a tervek szerint nem kevesebb, mint 9 Marvel adaptációban látja majd el ezt a feladatot. Ebből azért már futja egy új villára Malibuban. A képregényben meglehetősen idős emberként ábrázolt Justin Hammer a filmben fiatal lesz, Sam Rockwell bújik a bőrébe. No de mi a helyzet a rosszfiúval? Ezúttal kettő is lesz, helyesebben egy férfi és egy nő. Az utóbbi években nagyon felkapott Scarlett Johansson alakítja a Stark bizalmába férkőző kémnőt (Black Widow), Mickey Rourke pedig Whiplash karakterét.
Az Iron Man 2 amerikai premierjére 2010 május 7-én kerül sor.
Comic-Con 2009 Footage

IMDB | A videó
1143 1 8 Film Izé
kovacslacka: Új előzetes: http://videa.hu/videok/film-animacio/a-vasember-2-trailer-iron-man-mickey-rourke-OdWp [...]
Erunder: Balázs küldte: http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/ Szöveg: Vasember 2 előzetes, bei [...]
kovacslacka: új poszter: http://www.twitpic.com/rn0fd
Mind a 8 komment
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Idén láthatjuk utoljára filmszerepben a tragikusan fiatalon elhunyt ausztrál színészt. Terry Gilliam, a szépemlékű Monty Python tagja, a Brazil, és a 12 majom rendezője az év végén mutatja be legújabb filmjét, a The Imaginarium of Doctor Parnassus-t. A címszereplő Doctor Parnassus (Christopher Plummer) már ezer esztendeje éli a halhatatlanok életét, amit egy, az Ördöggel kötött egyezségnek köszönhet. Élete fonala soha nem szakad meg, ha gyermekét átadja neki, amint betöltötte tizenhatodik életévét. Parnassus doki utazó színházával, cirkuszával járja a világot. A csapat tagja a zsebmetsző Anton és a kis növésű Percy. A társulat legnagyobb száma az a mágikus tükör, aminek segítségével a nézők áttörhetik a valóság határait és bámulatos dolgoknak lehetnek szemtanúi. Nem lenne semmi gond, ha nem közeledne egy gyorsvonat sebességével a doktor lányának tizenhatodik születésnapja. Az Ördög pedig eljön, hogy behajtsa a tartozást, ahogy az a szerződésben áll.

IMDB
 

Ekkor bukkan fel egy rejtélyes idegen (Heath Ledger), aki a társulat többi tagjával összefog, s párhuzamos világok veszélyeivel néz szembe, csak hogy végül kiszabaduljon a lány. A The Imaginarium of Doctor Parnassus forgatása Heath Ledger halála után veszélybe került, a rendező először le akarta állítani a projektet. Később azonban beütött az isteni szikra, s Terry Gilliam arra jutott, hogy minden alkalommal, amikor új világban lép a Heath Ledger által megformált alak, akkor a környezethez hasonlóan ő is megváltozik. Így esett meg, hogy a rendező barátja (Johnny Depp) és a színész barátai (Colin Farrell és Jude Law) is beszálltak a filmbe. A három színész egyébiránt a gázsiját egy az egyben Heath Ledger kislányának ajánlotta fel, ahogyan a filmet készítői Heath Ledger emlékének dedikálták.

Hivatalos honlap
884 0 7 Film Izé
Erunder: Most már jó.
Purple: egyébként nem jó a post :)
Purple: hehhe :D én ezért rettegek már előre, mert az alízt elvileg moziba nézzük meg :D
Mind a 7 komment
Rémségek cirkusza – Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant

A 16 éves Darren olyan, mint a legtöbb környékbéli srác a kertvárosban. A legjobb barátjával lóg, tűrhető jegyeket hoz a suliból, és általában kerüli a bajt. Ám amikor ráakadnak egy utazó cirkuszra, Darranben megváltozik valami. Pontosan ez az a pillanat, amikor egy Lartan Crepsley nevű vámpír, nos, vérszomjassá változtatja.
Az újdonsült élőholt beáll a Rémségek Cirkuszába, az utazó vurstliba, amelyet olyan szörnyű lények töltenek meg, mint a kígyófiú, a farkasember, a szakállas nő vagy a gigantikus kikiáltó. Amint Darren újonnan kapott erejét próbálgatja ebben a sötét világban, értékes közkatonává válik a vámpírok és halálos ellenfeleik között folyó harcban. És miközben megpróbál életben maradni, azért küzd, hogy a készülődő háború ne eméssze fel a maradék emberségét.

Gyermekorom kedvenc ifjúsági regénye Paul Weitz rendezésében kerül vászonra.


A regénysorozatról (igen sorozat valószínűleg jön majd a többi része is) magyar wiki link, és a regénysorozat hivatalos honlapja.

Imdb | Előzetes

 
999 2 13 Film Izé
Erunder: Aki olvasta a regényeket nagyon nagyot fog csalódni. Kezdjük ott, hogy nagyon rövid lett az egé [...]
Madarinfluenza: Ez nagyon állat lesz. Könyvet nem olvastam (nm szeretek olvasni) ,de látom nagyon jónak ígérke [...]
tüpp: A könyvet imádtam,a sztori tényleg nem szokványos :)remélem a filmben sem kell majd csalódnom! [...]
Mind a 13 komment
Spartacus: Blood and Sand

A 300, bár nyilván nem teremtett műfajt azzal, hogy stúdióban, zöld háttér előtt felvett filmként került a mozikba, de a nézők körében kedveltté tette a megoldást, melyet úgy tűnik szép lassan a sorozatok is átvesznek, hogy alkalmazhassák, többek között költségkímélés céljából.Az első ilyen zöld hátteres sorozat az eredetileg webes kísérletként induló, majd a SCIFI-n kikötő széria, a Sanctuary - Génrejtek volt. Most pedig úgy tűnik, hogy a januárban induló Spartacus: Blood and Sand is hasonló megoldásokkal fog élni.

A 300 azonban nem csak a zöld háttérrel írta bele magát a filmtörténelembe, hanem a kissé rajzfilmes, de nagyon erőszakos és véres csatajeleneteivel is, s a Spartacus-sorozat is hasonló szellemben készült, s készítői szerint a 300 és a Gladiátor elegye lesz, a korszellemnek megfelelően rengeteg meztelenséggel, főleg persze férfiakéval, de hölgyek is (többek között Lucy Lawless) megszabadulnak olykor ruháiktól, ha azt megkívánja a dramaturgia.

IMDB 

1078 2 6 Film Izé
kasy: Én rápróbáltam de nem igazán szokok rá. Kevés A-s nak, sok(nak akar tűnni) B-hez.
Purple: :DDDDDD és szandáál :DD már megéri megnézni :D
Erunder: Nem kötekedés képen, de mégis mit szeretsz ebben? Vér, homok, szilikon csöcsök, szex, és sza [...]
Mind a 6 komment
Kiadatlan Jackson-dal került nyilvánosságra! Hallgasd meg!
1351 1 1 Zene Izé
Csolt: Ez egy feldolgozás, de nekem nagyon tetszik!
Ninja Assassin

A főhős Raizo (Rain), aki még gyerekként került az Ozuno klánhoz, ott pedig a világ leghalálosabb gyilkosává nevelik. Mikor meg kellene ölnie egy régi barátját Raizo a klánja ellen fordul. James McTigue, a V, mint vérbosszú rendezője, valamint J. Michael Straczynski, neves sorozat- és képregényíró lesz a két fő kreatívja az idén bemutatásra kerülő Ninja Assassinnak, amely ráadásul az örökre Mátrix-rendezőkként aposztrofált Wachowski-testvérek produceri gondoskodása alatt készül. 

IMDB

Szereplők:
Rain, Rick Yune, Naomie Harris, Ben Miles, Randall Duk Kim, Sung Kang, Togo Igawa, Stephen Marcus

Bemutató: November 25, 2009

 

 
850 3 2 Film Izé
Erunder: Meglepő hogy mennyire realisztikusan mutatja be a távol keleti militarista képzést. A nyilvános [...]
Lee88: EEZ EEZ kemény. Na, a tréler elején volt egykis ongbak érzésem de aztán láttam hogy azé ez i [...]
Kása Béla 1952-ben született Pécsen. 13 évesen Németországba került, majd a kölni Művészeti Főiskola fotó szakán tanult fényképezni. 1973-tól járt Erdélybe, 1982-ben költözött haza Magyarországra. 1975-től tanult zenélni is, erdélyi muzsikusoktól. A fotografálás mellett a zenélést is, a népzenegyűjtést is fontosnak tartja. A mai napig rendszeresen jár Erdélybe fotózni, képei a világ számos kiállítóhelyén megtalálhatóak.
542 0 0 Art Izé
The Collector

A film Marcus Dunstan, A dög és a Fűrész trilógia utolsó három részének forgatókönyv írójának rendezői debütálása.

Arkin nemrég szabadult a börtönből, és ki szeretné egyenlíteni régi tartozását volt felesége felé, hogy új életet kezdjen. Terve az, hogy betör egy dúsgazdag cégvezető vidéki házába, ám balszerencséjére rossz időben a rossz helyre kerül: hamarosan egy, magát A gyűjtőnek (The Collector) nevező maszkos ember fogságában találja magát, bezárva egy halálos csapdákkal teli labirintusban - a családdal együtt, akiket ki akart rabolni….

Imdb | 18-as karikás előzetes
1233 7 5 Film Izé
snake6: tök mindeggy :-) inkáb várjuk meg a múvit és borzongjunk !!!!
Erunder: Igaz nem egyedül vagyok szerkesztő, de ha találkozok egy értékelhető poszttal én kirakom. A f [...]
kingicike: bejön a film :D vagá XD am én is küldtem be és sose rakják ki :(
Mind a 5 komment
Carriers

Egy influenzavírus elszabadultával a kis csapat nekiindul, hogy eljusson egy biztonsági zónába, de az út során számos “ellenséggel” kerülnek szembe. A történetről nagyjából ennyit tudunk. Alex Pastor rendezőnek, egyetlen munkája van még, de ez ne riasszon el senkit, attól hogy nem tudja mi a dolga.

Imdb
822 1 1 Film Izé
snake6: már várom nagyon a múvit
Zubbles - az első színes buborékok. Csupán 15 évbe és 3 millió dollárba került...

Videó.
10519 2 33 Izé
unumunu: a narancs pólós kölyök milyen orvul kipukkantotta a kék buborékokat is, mikor ő csak sárgát [...]
Purple: úúúh ezt az undorítóan nyálas promó filmet... :D azért a kék bubik jól néznek ki
eol: Kérésed parancs :P http://www.zubbles.com/flash/zubblesVideo.html
Mind a 33 komment
A Perfect Getaway

Steve Zahn és Milla Jovovich egy természetimádó kedvű fiatal pár alakítanak, akik mézeshetüket Hawai partjainál túrázgatva szeretnék eltölteni. A vadonban fantasztikusan érzik magukat, egészen addig míg összetalálkoznak egy csapat rémült turistával. A társaság egy gyilkosságról számol be nekik - egy hozzájuk hasonlóan fiatal párt öltek meg - és arra kérik őket, hogy forduljanak velük vissza. Amikor engednek a kérésnek, a dolgok elkezdnek igazán rosszra fordulni. A paradicsomból hamarosan a pokolba kerülnek, ahogy brutális küzdelemben kell helyt állniuk a túlélésért.

Bemutató: 2009. augusztus 14.

Imdb
947 1 1 Film Izé
Erunder: Nem rég fejeztem be, haverommal közösen néztük. A végén mindketten megállapodtunk abban, hog [...]
Összefoglaló a  finnországban már hagyományosan évente megrendezésre kerülő "Fogd a nőt és fuss!" akadályversenyről. :)

(Az előző évi is fent volt már itt a Sport Izén, de sajnos leszedték a videót. :S)
312 0 1 Sport Izé
Csolt: A Discovery-n szokott menni egy 5 perces videócska, ahogy egy fiatal pár mutatja be ezt a verenyt. [...]
Chuck

Ha már te is ábrándoztál róla egy-egy vizsga előtt, hogy milyen lenne, ha az agyad helyén egy vinyó lenne, ahova bármikor fel tudsz tölteni bármit, és az akciók is bejönnek, na meg a geek szubkultúra is, akkor ezt a sorozatot neked találták ki.

Egy számítógépes geekről szól aki megnyit egy e-mailt és így egy vírus által egy szervernyi államtitokkal tölti fel az agyát, így válik egy pillanat alatt a kormány legfontosabb ügynökévé. A világ sorsa egy Buy More-ban dolgozó srác kezébe kerül. Innentől terroristákkal és bérgyilkosokkal kell harcolnia. A védelmére két ügynököt rendelnek ki.

Imdb | Promó
510 0 3 Film Izé
kasy: Én most fejeztem be az első évadot, teljesen korrekt. Nagyon tetszik, hogy egy percig sem akarjá [...]
Dynaa: az egyik kedvenc sorozatom(L)nagyon jó(: alig várom már a harmadik évadot:P mindenkinek ajánlom [...]
NepTum23: nagyon jó sorozat én már láttam mind a 2 évadját és nagyon várom a 3.-at csak ajánlani tudo [...]
Project 25 (Buci km. Karizs) - Lassútorz

Szerintem emészthető :P

A csapat februárban alakult, még elég kezdő szinten van, de megér egy kattintást. Azóta ütemesen fejlődik,most készült el legújabb számuk ami napokon belül kerül fel tetubusra.
677 1 2 Zene Izé
Newtonheat: gondolom ti még sose halottatok igazi zenét... olyat amit az ember örömből csinál,egy darab gi [...]
Steve19+: Karizsnak nemsok köze van ehez a zenéhez! Buci az aki dolgozott vele! De szokjatok hozzá ez Sun C [...]
Régebbi postok...