REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A brillenBagage zenekar második videója Tesztoszteron címmel. A zenekar megtalálható a myspace n is.

Valamint a brillenbagage.blogspot.com címen is .

 
Tesztoszteron

Mutál a hajlam fajtalan a műfaj
Keringőt jár két aberrált overál
Nyállal keverem a sós vért
Anyának mondtam, hogy nem akarok testvért

Átoperálják megunt feleségét
Cinege kihányja a lenyelt eleségét
Ez a ritmus táncolhatatlan
Kísértünk emberi alakban

Refr
Galambszürke szíved a komposzton
Évszaktól független alkalom
Az érkező oldali peronon
Vigyázz a plafonon a tesztoszteronom

Ez a város töri a lábam és töri a magyart
Gyenge a jel a biztosíték
Lemos a színről a monszun
Univerzum zimme-zum

Az energia elvész te átalakulsz
Torzulsz, aztán hozzáidomulsz
A plakáttal együtt jön le a vakolat
Nosztalgia már csak a patyolat
593 0 0 Zene Izé
Fighting (Bunyó)

Magyar premier 2009 Július.

Egy fiatal srác Shawn (Channing Tatum) elindul a városban rendkívül népszerű, illegális utcai harcos versenyeken.Az egyetlen szabály,hogy nincs szabály. A fiú menedzseréül egy harcedzett csalót választ (Terrence Howard) ,aki a ebben a durva, könyörtelen és veszélyes  közegben  egyengeti „karrirejét”. Hamarosan ráébred,hogy az álmok néha rosszabbak a harcnál. A filmben rengeteg drámaian realisztikus harcot láthatunk.
986 2 0 Film Izé
Egy órára idén is elsötétül a Föld. 2009. március 28-án, szombaton, magyar idő szerint 20.30-kor érkezik el a globális lámpaoltás ideje a világon. A globális felmelegedés elleni akció tavaly nagy siker volt: egy órára a világ nagyvárosaiban kisütött a takarékosság és a felelős gondolkodás sötétsége. Idén még több lámpaoltót várnak.

A Föld Órája (Earth Hour) akció 2008-ban is megmozgatta az amúgy csúnyán pazarló, és sok helyen fölöslegesen világító világot. Tavaly magyar idő szerint március 29-én, este 8 órakor számos nagyváros borította önmagát sötétségbe. Sydney kezdett, majd követte Manila, Bangkok, Budapest, San Francisco, és így tovább...

Az eredeti kampányt az ausztrálok találták ki: először csak Sydney lakosait buzdították otthonaik világításának lekapcsolására. Az első Föld Órája 2007-ben nagy siker volt: Sydneyben 2,2 millió család és üzleti vállalkozás kapcsolta le a villanyokat egy órára. Mára a legnagyobb nemzetközi, klímaváltozás elleni akcióvá nőtte ki magát a kezdeményezés.

Idén március 28-án, magyar idő szerint 20.30-kor a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára - ez a Föld Órája. A cél az, hogy 1 milliárd ember és több mint 1000 város csatlakozzon az akcióhoz, bizonyítva, hogy globális összefogással eredményesen lehet fellépni a klímaváltozás ellen.

Tavaly 100 millió ember és 35 ország részvételét hozta az akció. 2008-ban már elsötétült a Golden Gate híd San Franciscóban, a római Colosseum, illetve a Vár és a Lánchíd Budapesten, jelezve egy olyan ügyet, amely minden órával egyre sürgetőbbé válik.

A Föld Órája 2009 világméretű felhívás minden egyes ember, minden üzleti vállalkozás és minden közösség számára. Figyelmeztetés a felelősségvállalásra, a fenntartható jövőért való tenni akarásra. Ezen az estén Európától Amerikáig újra híres épületek és terek fognak sötétbe borulni. Az emberek a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára, és csatlakoznak ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja a természet megóvása, bolygónk jövőjének biztosítása. Idén több, mint 64 ország vesz részt a Föld Órája 2009 akcióban.

2159 4 48 Izé
bungle: Kolbi küldte: URL: http://www.earthhour.org/ Szöveg: Szavazz a Földre! Új kampány „Szavaz [...]
bungle: cancer1 küldte: http://damncoolpics.blogspot.com/2009/03/earth-hour-2009.html
Luperator: Vicces egy kicsit.Évről évre több autó,repülőgép meg satöbbi van,de ha most egy órára lek [...]
Mind a 48 komment
Harvey Milk (Sean Penn) több volt, mint egyszerű képviselő a San Francisco-i városházán. Negyven éves, mikor San Franciscóba a Castro-negyedbe költözik, ahol élete új értelmet nyer. A negyedben már akkor is többségben homoszexuálisok élték, akik a rendőrség folyamatos zaklatásának voltak kitéve. Milk a homoszexuálisok és leszbikusok szószólójává válik.

Előzetes | Imdb
314 0 1 Film Izé
alphadog: Nem szeretem a langyos tejet. ;)
Mutáns Krónikák

Előzetes

Egy híres táblás szerepjátékból készítettek egy egész estét betöltő filmet. A The Mutant Chronicles című sci-fi filmet Simon Hunter rendezte. A történet egy 23. századi elképzelt világban játszódik, ahol a világunk egy hatalmas világháború miatt a megszűnés fenyegeti. Elérkezik egy olyan idő, amikor az emberiséget a kipusztulás veszélye fenyegeti. Ez nem más, mint a Mutant Chronicles. De nincs semmi veszve, hiszen Mitch Hunter (Thomas Jane – Magnolia, Médium) felveszi a harcot és mindent megtesz, hogy visszaállítsa a világunk rendjét. A további szerepekben Devon Aoki (Sin City- A bűnös város), Ron Pearlman (Pokolfajzat), Sean Pertwee (Equilibrium), valamint John Malkovich (Eragon, Con Air) tündököl.
902 2 1 Film Izé
nagydee: Ez egy akkora nulla film, hogy ehhez képest még a DOOM is fényesen ragyogó remekmű volt.
City of Angels (Angyalok városa)

Mi történik akkor, ha egy angyal elkezd vágyódni a halandók mindennapjai után, és ki akarja próbálni a szerelmet? Nicholas Cage alakítja az angyalt, Seth-et, aki szerelmes lesz egy földi halandóba, a sebésznő Maggie-be. Választania kell égi és földi szerelem között. Vajon mi az, ami egy racionális gondolkodású orvosnőt arra késztet, hogy egy olyan férfihoz vonzódjon, akinek a létezését is lehetetlen elfogadnia? Maggie és Seth addig harcolnak józan eszükkel és vágyaikkal, míg végül mindent feláldoznak a szerelem kedvéért.
  Előzetes
849 1 1 Film Izé
FallenAngel: Ha valakit érdekel az "eredeti" film (mely ráadásul sokkal jobb) az nézze meg ezt a filmet http: [...]
A klasszikus ország-város játék on-line változata.

Megjegyzés: néha játszanék, de mivel nincs senki, ezért egyedül nem tudok és kitaláltam a végső megoldást: a posztolást. :D
9375 15 15 Izé
Balázs: másnak se jön be? szerintem nem bírja a szerver xD
Balázs: hát néha beflashel az tuti :)
Jozeph: Mostmár csak a lefagyásokat, és a rejtélyes eltűnéseket kéne valahogy kezelnie a flashnek. Ug [...]
Mind a 15 komment
Ország, Város online játék

megj.: Néha játszanék de mivel nincs senki ezért egyedül nem tudok és kitaláltam a végső megoldásom ami a posztolás :D
37461 22 14 Game Izé
bungle: 2009-es post, a link már nem működik.
wiwiiieen95: hogyan kell játszani??
CrazyLime: Ha nem hiszi el h jó és te biztos vagy benne, akkor húzz ki te is neki 1et! ;)
Mind a 14 komment
Egy városi ninja bemutatója.
703 0 0 Sport Izé
Chicago

Előzetes
A Szeles Város kalanddal és lehetőséggel kecsegtet, ami elkápráztatja Roxi Hartot (Renée Zellweger), és arról ábrándozik, hogy a tánc és az ének végre meghozza a várt csillogást és sikert. Példaképe a híres/hírhedt Velma Kelly (Catherine Zeta-Jones) varietéművész, és a sors iróniájából mindkét nő börtönbe kerül gyilkosság vádjával.
Morton mama (Queen Latifah) összehozza őket Billy Flynn-nel (Richard Gere), a legendás ügyvéddel, aki elvállalja a védelmüket. Mindkét nő tartogat meglepetést a második felvonásra...
Lenyűgöző látvány, ármány, szerelem, árulás és barátság remek zenékkel és tánccal.
Díjak:
2003 - Oscar-díj - a legjobb film (Martin Richards)
2003 - Oscar-díj - a legjobb női epizódszereplő (Catherine Zeta-Jones)
2003 - Oscar-díj - a legjobb látványtervezés (Gordon Sim, John Myhre)
2003 - Oscar-díj - a legjobb jelmeztervezés (Colleen Atwood)
2003 - Oscar-díj - a legjobb vágás (Martin Walsh)
2003 - Oscar-díj - a legjobb hang (Michael Minkler, Dominick Tavella, David Lee)
2003 - Golden Globe-díj - a legjobb vígjáték vagy musical
2003 - Golden Globe-díj - a legjobb vígjáték vagy musical színésznő (Renée Zellweger)
2003 - Golden Globe-díj - a legjobb vígjáték vagy musical színész (Richard Gere)
795 4 0 Film Izé
Ordos Hilton Hotel

(Ordos egy Kínához tartozó belső-mongóliai város).
7477 1 2 Art Izé
AVIREX: Én spec. nem mennék oda,annyira mesterkélt az egész..
-== Lacc ==-: Aranyos épület szívesen eltöltenék itt 1-2 hetet. Elmenne egy sci-fi filmbe is. Mi lesz itt 10- [...]
Ordos Hilton Hotel

(Ordos egy Kínához tartozó belső-mongóliai város).
8011 3 2 Izé
AVIREX: Én spec. nem mennék oda,annyira mesterkélt az egész..
-== Lacc ==-: Aranyos épület szívesen eltöltenék itt 1-2 hetet. Elmenne egy sci-fi filmbe is. Mi lesz itt 10- [...]
A Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat Quahog kitalált városában (Rhode Island-en). Alkotója Seth MacFarlane, aki meglepően sok szereplő hangjaként is közreműködik. A FOX televízócsatorna kezdte sugározni 1999-ben, majd bár 2002-ben törölték a műsorból a sorozatot, a sikeres DVD-eladásoknak és az Adult Swim kábelcsatornán elért meglepő nézettségi arányoknak köszönhetően a FOX 2005-ben ismét műsorra tűzte. Magyarországon a Comedy Central kezdte vetíteni 2008. októberétől.
11239 3 6 Film Izé
Cromex: Pedig a South Parknak pont nincs semmi értelme magyarul.
Sztiki: egyik kedvencem. a south park-kal ellentétben ezt jobban szeretem angolul mint szinkronizálva.
cartz: legjobb sorozat nagyon szakadós:DD
Mind a 6 komment
Svéd turisztikai film 1936-ból

A 10 és fél perces alkotás 1936-ban készült és van benne minden: légifelvételek, Halászbástya, díszőrség, Lánchíd, néptánc (kötelékben végrehajtott borospalack-szlalom, már ezért érdemes megnézni!), Hősök tere, Nagy-Magyarország virágokból, Vajdahunyad vára a Városligetben Egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A *Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán! című, tíz és persze fő attrakcióként Budapest fürdői, melyeket a riporter a világ legszebb fürdőinek nevez Európa legszebb városában.
A minősége nagyon jó, a képek hihetetlen frissességükkel azt a benyomást keltik, mintha ott, vagy inkább AKKOR itt lennénk! Valóságos időutazás! Régi Böske-híd, régi autók, régi fürdőruhák, régi hullámfürdő(!), régi falombok régi szélben, stb. Oh! Megjegyzendő, hogy még üresek a domboldalak! Ahhoz képest ma már hogy teleépült.

(Nem volt szívem átírni az eredeti szöveget. Cableguy)
5482 14 9 Izé
brandboy: Kár, hogy nem sikerült ennyire szépen visszaépíteni se a Parlamentet, se az Erzsébet-hidat, é [...]
Schwed: Jó kis film, meg előny ha tudsz svédül, mert úgy érdekesebb :)
sahinel: Komoly hogy 30 évvel később kb ugyanilyen képeket láthatunk. semmit nem fejlődtünk kb. Csúny [...]
Mind a 9 komment
Svéd turisztikai film 1936-ból

A 10 és fél perces alkotás 1936-ban készült és van benne minden: légifelvételek, Halászbástya, díszőrség, Lánchíd, néptánc (kötelékben végrehajtott borospalack-szlalom, már ezért érdemes megnézni!), Hősök tere, Nagy-Magyarország virágokból, Vajdahunyad vára a Városligetben Egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A *Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán! című, tíz és persze fő attrakcióként Budapest fürdői, melyeket a riporter a világ legszebb fürdőinek nevez Európa legszebb városában.
A minősége nagyon jó, a képek hihetetlen frissességükkel azt a benyomást keltik, mintha ott, vagy inkább AKKOR itt lennénk! Valóságos időutazás! Régi Böske-híd, régi autók, régi fürdőruhák, régi hullámfürdő(!), régi falombok régi szélben, stb. Oh! Megjegyzendő, hogy még üresek a domboldalak! Ahhoz képest ma már hogy teleépült.

(Nem volt szívem átírni az eredeti szöveget. Cableguy)
6156 1 0 Film Izé
Vaskabátok (Hot Fuzz)

Nagyon jó kis angol akcióvígjáték, mindenkinek ajánlom megtekintésre.
Egy kis faluban játszódik ahol elég fura dolgok zajlanak és a városi rendőr megérkezésével felborul a falusiak terve.
A Haláli Hullák Hajnalát is alkotó páros újabb őrült vígjátéka, Simon Pegg és Edgar Wright az angol humor és a filmparódia egy kellemes vegyítését alkalmazza.
Előzetes
552 0 2 Film Izé
bandee1219: Ez tényleg jó film! :) A Haláli hullák hajnala elmegy még, de a Fuss dagi, fuss! c. filmjét m [...]
Öcsi: ááááh istenkirály egy flim :D
Tétova Lelkek (Gummo)

"Néhány évvel ezelőtt tornádó söpört végig a városon.
Sorra ölte az embereket.
Kutyák, macskák döglöttek meg.
A házakon lyukak tátongtak, a fák ágairól nyakláncok lógtak.
Lábak szakadtak le, kilátszódtak a csontok.
Oliver talált egy lábat a házuk tetején.
Sok ember veszítette el a szeretteit. Tornádó vitte el őket.
Láttam, ahogy egy lány átrepül előttem az égen...
...és benéztem a szoknyája alá."

345 1 0 Film Izé
Hogyan tudta egy mexikói bevándorló Chihuahau városból megnyerni az amerikai lottót?
Kiderül a Wetback Millionaire c. Slumdog Millionaire paródiából. :)
245 0 0 Film Izé
A Hullám (Die Welle)

1967-ben a Harmadik Birodalom tanulmányozása során egy középiskolai tanárnak, Ron Jones-nak másodéves nebulói felteszik az ultimate kérdést: hogyan lehetséges az, hogy az akkori német lakosság - az egyszerű hétköznapi városlakókkal, tanárokkal, doktorokkal, értelmiségiekkel egyetemben - szó nélkül hagyta, hogy a nácik ártatlanok millióit gyilkolják le. Tanárunk örül az okos kérdésnek, és válasz helyett tanítványait egy négy napos kísérletbe vonja be (a diákok persze úgy tudják, egyszerű történelmi szerepjáték lesz), melyben az akkori Németország lakosainak magatartását modellezik majd. A Harmadik Hullám (HH) névre keresztelt kísérlet célja kideríteni, hogy vajon egyszerű diákokból álló csoportból is létrehozható-e egy hatalomelvű manipulált közösség a demokratikus döntések teljes kiirtásával, illetve a szigorú fegyelem, a parancsok és a csoportmanipuláció alkalmazásával.
504 3 3 Film Izé
vöri: lenyűgöző, igen csak fordulatos!
Marcsi75: Szivesen megnézném.
laci_: Jó film, ajánlani tudom mindenkinek.
Régóta tartja magát a városi legenda, hogy kicsi répadarabok vannak minden hányásban.

Most végre fény derült rá! Ezért óvatosan a bebaszcsizással! :D
9880 7 9 Izé
mekszamnojz: Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával kapcsolatos. Például, [...]
Lac: a legnagyobb alkoholtartalmú zöldség akkor is a falra hányt borsó XD
papaluige: tudod,h lehet küldeni érdekfeszítőbbeket!
Mind a 9 komment
A Noé Bárkájának is nevezett Lilypad City. Ha felépülne, találhatnánk tavat, hegyeket és boltokat is ezen a környezetbarát, úszó városon.

A terv Vincent Callebaut építészt dicséri, itt egy másik munkáját láthatjátok.
4922 0 12 Art Izé
Bosch: Eléggé cink,ha van természetesen hegy,tó stb..miért kell műt csinálni?dehát lassan mindent t [...]
Wync: én tuti nem élnék ilyen helyen.undorító. nemelég hogyi tt is minden szürke a városban de leg [...]
ceazar: valószínűleg,nem a panel-program keretein,és eszközein belül dolgoznának rajta :D
Mind a 12 komment
A Noé Bárkájának is nevezett Lilypad City. Ha felépülne, találhatnánk tavat, hegyeket és boltokat is ezen a környezetbarát, úszó városon.

A terv Vincent Callebaut építészt dicséri, itt egy másik munkáját láthatjátok.
5395 6 13 Izé
hochenz: Nagyon bator elkepzeles. Igy elsöre vonzo is tud lenni. Vannak a tengeri viharokra vonatkozo statis [...]
Bosch: Eléggé cink,ha van természetesen hegy,tó stb..miért kell műt csinálni?dehát lassan mindent t [...]
Wync: én tuti nem élnék ilyen helyen.undorító. nemelég hogyi tt is minden szürke a városban de leg [...]
Mind a 13 komment
Darts Magyar városnevekkel!
64073 7 8 Game Izé
kekszbomba: én 2540 et tévedtem......
tomi77: direkt az országon túl dobtam ás így 9177KM-t "tévedtem"
Zsolt86: http://images.netbag.hu/20090115/21554575612.JPG :P
Mind a 8 komment
Demon Hunter - 1000 Apologies

A Demon Hunter egy keresztény metal banda Seattle városából, akik 2000-ben alakultak és első albumuk még jóval a trend elhatalmasodása (kialakulása) előtt, 2002-ben látott napvilágot.
413 0 0 Zene Izé
Európai háttérképek
5992 0 4 Art Izé
Schabee: hú de jók ezek a képek!
alphadog: Én is sajnálom. Jól jött volna még pár kép pl. a nyóckerről is.
gézengúz: Menj el Prágába , és megtudod miért szerepel többet a képeken , mint a magyar főváros.
Mind a 4 komment
Európai háttérképek
6452 22 4 Izé
Schabee: hú de jók ezek a képek!
alphadog: Én is sajnálom. Jól jött volna még pár kép pl. a nyóckerről is.
gézengúz: Menj el Prágába , és megtudod miért szerepel többet a képeken , mint a magyar főváros.
Mind a 4 komment
Urban Freeflow - Blue 2008
571 0 1 Sport Izé
Maccoyi: http://www.youtube.com/watch?v=N6Xc-heEwPc
Ben Thomas - City Shrinker
5285 0 20 Art Izé
|-=O=-|: orzyfan, ha nem értesz a fényképezéshez és nem tudod mi az a tilt shift, maradj inkább csendbe [...]
orzyfan: Ne IZÉljetek már!!! Némelyik képeken főleg ahol az autókat látni ordit róluk hogy makett!!! [...]
Kuly: Fakemakett! :-) Király! Nekem nagyon tetszik! Majdnem bedőltem, de szerencsére vannak akik értik [...]
Mind a 20 komment
Ben Thomas - City Shrinker
5924 3 20 Izé
|-=O=-|: orzyfan, ha nem értesz a fényképezéshez és nem tudod mi az a tilt shift, maradj inkább csendbe [...]
orzyfan: Ne IZÉljetek már!!! Némelyik képeken főleg ahol az autókat látni ordit róluk hogy makett!!! [...]
Kuly: Fakemakett! :-) Király! Nekem nagyon tetszik! Majdnem bedőltem, de szerencsére vannak akik értik [...]
Mind a 20 komment
A Godzilla fa terrorizálja a japán várost. ;)
4816 3 2 Izé
Kampec: "Treezilla" ;))
Jaca: Nem írtad oda, hogy japán tudás nem árt :-)
Egy kis városi freestyle trialozás Julien Dupont módra.
616 2 0 Sport Izé
Kórház Étterem a város szélén. :)

5444 3 5 Izé
Tóth József: Elsősegélyként marhabélszín, Konzervativ terápiának, pacalpörkölt. A sört, infúziónak k [...]
MuhahaLoL: aranyos. jót kajálnék az biztos.
izébigyó: A Heart Attack Grill ( http://www.ize.hu/comments.php?post_id=9279 ) után ide szállítják a páci [...]
Mind a 5 komment
Moszkva éjjel és nappal.
2834 0 1 Art Izé
AVIREX: világváros..
Moszkva éjjel és nappal.
2896 2 1 Izé
AVIREX: világváros..
Cartonlandia - Ana Serrano részletgazdag kartonvárosa
1524 1 8 Art Izé
Purple: de ő sem egész nap ezt csinálja gondolom, mint ahogy a netezők sem egész nap neteznek XD na jó [...]
izébigyó: Nem tudom, nem is írtam ilyet, de talán hasznosabb, ha ilyennel foglalja el magát. Ő is biztos [...]
Purple: honnan tudod, hogy nem irkál hülyeségeket az interneten? :) és hogy akik hülyeségeket irkálna [...]
Mind a 8 komment
Cartonlandia - Ana Serrano részletgazdag kartonvárosa
1681 2 8 Izé
Purple: de ő sem egész nap ezt csinálja gondolom, mint ahogy a netezők sem egész nap neteznek XD na jó [...]
izébigyó: Nem tudom, nem is írtam ilyet, de talán hasznosabb, ha ilyennel foglalja el magát. Ő is biztos [...]
Purple: honnan tudod, hogy nem irkál hülyeségeket az interneten? :) és hogy akik hülyeségeket irkálna [...]
Mind a 8 komment
Ki írja meg elsőként a falu nevét? :)

Frissítés: a megfejtés megérkezett, gratulálok grizznek, a spanyol falu neve Setinil (pontosabban Setenil de las Bodegas).
7117 2 19 Art Izé
bungle: http://www.flickr.com/search/?w=all&q=Setenil+de+las+Bodegas&m=text
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=_vuw-BzD4IE
the girl of happiness: de ez mien furi már:Daz ott mi lenne???egy sima sziklafal vagy ez eleve egy barlang vagy mi??o.Ovag [...]
Mind a 19 komment
Ki írja meg elsőként a falu nevét? :)

Frissítés: a megfejtés megérkezett, gratulálok grizznek, a spanyol falu neve Setinil (pontosabban Setenil de las Bodegas).
7570 6 19 Izé
bungle: http://www.flickr.com/search/?w=all&q=Setenil+de+las+Bodegas&m=text
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=_vuw-BzD4IE
the girl of happiness: de ez mien furi már:Daz ott mi lenne???egy sima sziklafal vagy ez eleve egy barlang vagy mi??o.Ovag [...]
Mind a 19 komment
 Kishazánk szülötte Püspöki Apor "Electrolux Design Lab '08" díjnyertes E-táskája, ami a kinetikus (lóbálod) energiát felhasználva végzi a csomagban lévő max 3 liternyi mirelitt zöldborsó/sör hidegen tartását. 

A fiatal tervező szerint, minél hosszabb a séta, annál kellemesebb a végső felfrissülés.

„Szerettem volna rámutatni arra, hogy a városi élet mekkora energiafelhasználással jár” – mondta Püspöki Apor. „Az E-bag forgatható fogantyúja egy dinamóhoz csatlakozik, amely a kar mozgásával egy akkumulátort tölt. A hűtőrendszer kialakításánál a Peltier-technológiát alkalmaztam, melynek segítségével a hőszivattyú a hőt az eszköz egyik oldaláról a másikra vezeti el. A hűtési állapotot három LED jelzi.”
7223 0 0 Tech Izé
Városi Snowboard.

Egy lelkes amatőr. :D
364 1 0 Sport Izé
Régebbi postok...