REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Azt hittétek az Asylum, és a syfy már nem tudja felülmúlni a megacápás filmet?

Imdb
4074 0 4 Film Izé
pepszi: na, ez a nem mindegy...azt hiszem most egy hétig nem fürdök, nehogy kiugorjon a csapból...
joetheghost: Teljesmértékben pártolom a véleményed.
Erunder: Szerintem már ők is inkább komédiának szánják őket. Ilyen tömegesen, ennyi rossz filmet csa [...]
Mind a 4 komment
Resident Evil: Afterlife teaser trailer

A negyedik Residen Evil filmben Alice (Milla Jovovich), folytatva útját, néhány túlélőt talál. Segít nekik biztonságba jutni. Halálos csatája az Umbrella Corporation-nel új magasságokat ér el, váratlanul segítséget kap egy régi baráttól. Információhoz jut egy helyről, ami élőhalottaktól mentes, ezért Los Angeles felé veszik az irányt. Amikor megérkeznek, a várost több ezer élőhalott árasztja el. Alice és bajtársai komoly csapdába kerülnek.
Premier: 2010. szeptember 10.
2261 2 7 Film Izé
Nyobe: Úgy várom már ezt a filmet ...
.::JunKieEQ::.: Én már tűkön űlve... tetűmessze van az a szeptember... :(
Balázs: köszi
Mind a 7 komment
Srpski film (Szerb film)

Először is leszögezném, hogy nem én találtam. :)

Na szóval mivel itt nincs nsfw gombocska, ezért ide írom. Csak saját felelősségre, és csak 18 év felett kattints rá! NSFW

A története ennek a szerb filmnek szerintem annyi, hogy egy pornószínész fószer szemszögéből nézhetjük, ahogy egy beteg producer gyilkolássza a filmjeiben szereplő nőket.
8470 0 9 Film Izé
baccara63: GONDOLKODJATOK MÁR EGY KICSIT EL.....MIT GONDOLTOK,MIÉRT NEM IRTAK FILM CIMET? MERT HA LETT VOLNA [...]
baccara63: AZT HISSZEM ,NEKEM ILYEN FILM UTÁN,EGY BEUTALÓT KELL KÉRNEM A PSIHIÁTRIÁRA...ÖRÜLTEK HÁZA AZ [...]
baccara63: EZ EGYSZERÜEN UNDORITÓ, JELEMZÖ A SZERB NEMZETSÉGÜNKRE,HA EGYÁLTALÁN HASONLÓ DOLGOK MEGTÖRT [...]
Mind a 9 komment
Megamind - Megaagy

Megamind amolyan balfék gonosztevő. Sosem sikerül semmilyen terve, mert a város hőse Metro Man mindig legyőzi. Ám egyszer véletlen megöli a őt. Ezután Megamind rá is jön, hogy élete céltalan egy hős nélkül. Ezért teremt egy másikat, Titánt, csak ő meg nem akar hős lenni, sokkal inkább tetszik neki a gonosz létforma. Titán el is határozza, hogy elpusztítja Metro City-t

Nem egy átlagos történet az tény, de ugye ennek is sejtjük a végét. Nem is baj ez. Mesét nem az izgalmakért, és a meglepő fordulatokért nézünk, hanem a vicces karakterek miatt. Ebben pedig már a főszereplő is elég lenne egy egész estés szórakoztatáshoz.

Imdb
1200 1 1 Film Izé
Boo: épp tegnap láttam az előzetest, jónak tűnik :)
A legendás lemezkiadó, Leonard Chess életéről készült a film.

Blues, Chicago, szesztilalom, bunyó, fekák, szerelem. Életrajzi film a javából. :)

Imdb
699 0 0 Film Izé
The Final

Dane az a srác, akit a népszerű diákok mindig megaláznak és megvernek. Ám egy nap úgy dönt, ideje visszaadni a tartozást. Dane és barátai horrorfilmekből szedik ötleteiket, hogyan kínozhatják és tarthatják rettegésben diáktársaikat. Mindezt elég sikeresen.

Brutális, véres tini horror, ami valószínűleg fel fogja vonultatni az összes horror klisét, de meg is magyarázzák hogy miért, hiszen az elkövetők tinik, akik horroron nőttek fel. A film többi részében viszont reméljük vissza fogták magukat az alkotók ezen a téren.

A 2010-es After Dark horror fesztivál résztvevője.

Imdb
3448 1 1 Film Izé
Balázs: haha kócbaba :D
Igazából apa

Az eladósodott festő hazatér pár festményért, amiket a volt barátnőjénél hagyott, de arról nem tud, hogy lányát is itthon hagyta. A lánynak már van egy új apja, az akiénél a festmények is vannak.

Nekem ez az erőltetett humor nem igazán jön be. Jobb mint egy álom.net, de semmivel sem több ez egy tucatfilmnél. Unalmas hétköznap estén elmegy.

Imdb
773 1 7 Film Izé
kasy: Szegény igazi fater csúnyán elhasalt. Az első hétvégéjén alig több mint hétezren nézték [...]
weedjay: akkor jo. bar ez nekem nem szubjektiv izles/velemeny nyilvanitas, csupan elso benyomas, nem tobb. bo [...]
Erunder: Nem hiszem, hogy a véleményem ekkora hatással lenne az emberekre. Először is mert tudják, hogy [...]
Mind a 7 komment
Just Wright

A híres kosaras lesérül, ezért egy gyógytornászhoz kell járnia. Illetve a a gyógytornász jár hozzá, hiszen ő egy híres kosaras. A lényeg hogy egymásba szeretnek.

Oké a történet slampos, de újdonságnak számíthat az, hogy nem egy dögös színésznővel játszatják el a szerelemes nőt, hanem egy csúnyácska, molett, átlagos nővel, akivel jobban tud majd azonosulni a női célközönség.

Imdb
1483 1 3 Film Izé
pepeti: Szerintem sem a legjobb megfogalmazás rá, de a lényeg érthető. Egyszerűen nem a mai hollywoodi [...]
tndrkrlylny: Queen Latifah minden, csak nem csúnyácska átlagos nő.
vajalja: Ez a nő miért csúnyákcsa? Addig oké, hogy molett, de hogy nem csúnya az biztos...
Ragadozók (Predators)

Lassan megérkezik (július 7.) a mozikba a várva várt film, melyben Adrien Brody, Laurence Fishburne, és társai a Ragadozók bolygójára kerülnek. A helyi őslakosok pedig természetesen a vadat látják bennük, akiket le kell vadászni, ezért mindent megtesznek, hogy ne is kerüljenek ki onnan.

A film azért is lehet érdekes a magyar ember számára, mert az az Antal Nimród rendezte, aki a Kontrollt és a Szállítmányt is.

Imdb
2638 1 17 Film Izé
kovacslacka: A Ragadozó-filmek emlékezetes pillanatai: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2010/08/23/pre [...]
kovacslacka: a ragadozók történelme: http://www.screenjunkies.com/movienews/predator-history-world
kasy: Itt a trailer: http://bit.ly/d9hQMl
Mind a 17 komment
The Twilight Saga: Eclipse

Megérkezett a film előzetese!
Bella mindent elveszíthet: barátot, szerelmet. Két tűz közé kerül. Körülötte felizzik az ősi gyűlölet, miközben régi vérszomjas ellensége még mindig rá vadászik. Ismét választania kell élet és halál között… A nagy kérdés: mit érdemes túlélni?

IMDb / A Twilight Saga hivatalos oldala
1488 1 29 Film Izé
kasy: Te mi a ló tökét beszélsz nekem meg osztogatsz tanácsot? Barátnő vagy barátnőpótló? Talá [...]
julis123: Te 25 éves vagy!!! honnan tudod hogy mit csinálnak a tini fiúk??? én 14 éves vagyok és pontosa [...]
Purple: nekem is vannak kedvenc színésznőim, akikre lehetnék féltékeny, mert imádják őket a pasik [...]
Mind a 29 komment
Food, Inc.

Egy nagyon érdekes dokumentumfilm a nagyüzemi élelmiszergyártásról és annak hatásairól. Mit eszünk és mit iszunk nap, mint nap? Honnan származnak az alapanyagok, amikből a vacsoránk lesz? Kell ez nekünk egyáltalán? Sok minden kiderül a filmből, érdemes megnézni.
1054 0 2 Film Izé
Jozeph: Egy pár ilyen hasonló filmnél már egyértelműen elmagyarázták a dolgot: P R O F I T Semmi m [...]
Tooni: Hehe, ammóniával fertőtlenítik a hamburgerhúst...nagyon durva.
The Runaways

A film a 70-es évek egyik tinédzser rockbandájáról, a The Runaways-ről szól, konkrétabban arról az időszakról, amikor híresek lettek. Első slágerük, a Cherry Bomb Amerikában mérsékelt sikert aratott, albumaik Japánban viszont óriási feltűnést keltettek. Épp ezért a banda a japán rajongóknak megfelelni vágyásból Japánba tervezett turnét, az azonban nem egészen úgy sikerült, mint amit reméltek…

Ez az életrajzi film valószínűleg igényesebb darab lesz a rock világáról, mint például a Bandslam. Tinédzserekről szól ez is, csak ugye nem éppen a mai korban, plusz még ahhoz, hogy jobbnak tűnik az is hozzá járul, hogy nem holmi csinált színésznőcskékkel dobják össze a filmet, hanem olyanokkal akik már bizonyították tehetségüket.

Imdb
702 0 0 Film Izé
Legend of The Guardians (Ga-Húl őrzői)

Soren, az ifjú bagoly, egész életében arról álmodozott, hogy a nemes Ga’Hoole-klán tagja lesz. Egy szép napon elrabolják a St. Aggie gonosz baglyai, hogy agy mosott harcost faragjanak belőle. Soren, és új cimborái azonban megszöknek, és Ga’Hoole szigete felé veszik az irányt, hogy a bölcs, és nemes baglyokat segítsék a St. Aggie zsarnokai ellen folytatott harcban.

A regény (ami sorozat, és valószínűleg később találkozhatunk még a mozikban a többi résszel is, ha ez sikeres lesz) adaptációjában, az animált állatok hangját nagyszerű színészek fogják kölcsönözni, de ezt csak azért írtam le, hogy a regény szó ne árválkodjon a történet alatt. :)

Imdb 
1356 1 3 Film Izé
snake6: SRY de nincs időm postot össze álliteni (többet nem arcoskodok hogy ebből ne legyen nézet elt [...]
Erunder: Igazán beküldhetted volna ha már korábban is tudtál róla. (Én március ötödike óta tudok c [...]
snake6: nagyon kidolgozott és igényes látvány világ [látom végre ide ért :-)]
The Joneses

Jonesék a tökéletes amerikai család, ők a megtestesítői az amerikai álomnak. Mindenük megvan amit csak az ember kívánhat. Ám az egész csak mű. Ugyanis ők egy jól megszervezett marketing család.

A fogyasztói társadalom kritikája vígjátékba csomagolva.

Imdb
1982 0 0 Film Izé
Killer Bean Forever

Két perces előzeteséből kiderül számunkra, hogy az akciófilmek paródiáját tekinthetjük meg. Filmektől teljesen elvonatkoztatva, a kategória minden kliséjét felvonultatva szórakoztat minket ez animáció, amiben egy kemény bab, rendet rak egy olyan világban, ahol a romlott babok garázdálkodnak. :) (Erunder)

Imdb
1419 1 1 Film Izé
Purple: nagyon komoly :DDD
A Summit entertainment a Remember Me-nek, és a Lettes to Julietnek saját honlapot sajnos még nem csinált, de a szinopszisukat, és előzeteseiket itt is megtekinthetitek. A weblapként feltüntetett oldalak csak facebook oldalak. Mellesleg megtalálható még az oldalon a Furry Vengeance hivatalos lapja, szinopszisa, és előzetese is.

A Remember Me-ben Robert "sármos vámpír" Pattinson tesója öngyi lesz, ami miatt széthullik a családja, és ezért maga a srác is depis lesz. Ezek után találkozik a shift+ő-vel, akinek az anyját a saját szem láttára nyírják ki. A csaj viszont a boldogságot próbálja megtalálni újra az életben. A Ying-Yang-elmélet alapján egymásba is szeretnek.


A Lettes To Juliet-ben Sophia Veronában egy 50 évvel ezelőtt íródott levélre lel. Úgy dönt, hogy válaszol a címzettnek, Claire-nek. Később megismerkedik a nővel, és annak unokájával, majd együtt indulnak útnak, hogy megkeressék a hölgy régi nagy szerelmét.
1187 1 0 Film Izé
Away We Go (Továbbállók)

A harmincas pár, Burt és Verona gyereket várnak. A terhesség problémamentesnek ígérkezik, de Burt excentrikus szülei a hatodik hónapban közlik, hogy elköltöznek Coloradóból, így a fiatalok úgy döntenek, az izolált farm helyett máshol raknának fészket. Útjukon pedig a furábbnál furább rokonoknál szállnak meg.


Fanyarú humorú, romantikus film, melyben a komédiával együtt jár a bú is. Nem véletlen, ugyanis a valóságot próbálják meg visszaadni, a sajátos szomorúságával, néha mégis röhejes szituációival.

Imdb
534 1 0 Film Izé
Fish Tank

Szokásos tinédzser film, angolosan tálalva. Egészen vékonyka határvonalon áll a valami jó és az iszonyatosan szar között.

Like-oljátok! :D

Imdb
809 0 1 Film Izé
Kornadidas: Pont tegnap néztem meg.Nekem tetszett.
Szinglik éjszakája

Gyermekkori barátnők (öribarik :)) megígérik egymásnak, hogy sohasem házasodnak meg, ám az egyik életébe belép egy angol arisztokrata, és esküvője egy értékes gyűrű megtalálásán múlik. Közben meg lesz egy rakat helyzetkomikum, és hasonló nyalánkságok, amiket már megszokhattunk a magyar filmektől, amik egy kis amcsissággal vannak átitatva.

Imdb
1136 3 5 Film Izé
Purple: én is szeretem őket :D nem kell életfilozófiánk alapjául venni őket, de nézhetőek. :)
nagyonhulyevagyok: A Gallusz Niki a legszexibb magyar cele izé szinésznő. Persze mondták már rám többször, hogy [...]
Davek: Vessenek az oroszlánok elé, de sosem értettem a magyar vígjátékok mértnem lettek soha világs [...]
Mind a 5 komment
Black Strobe - I'm a man

Guy Ritchie Spíler-ének főcímdala. Szerintem eszméletlenül dögös.
678 0 1 Zene Izé
Valerius: eeeeez egy krva jó száám!
Run Bitch Run!

Állítólag a klasszikus, 70-es években divatos Rape and Revenge (megerőszakolás majd bosszú) fimek előtt tiszteleg, kissé görbe tükröt állítva azoknak.
Na ez nem teljesen így van, mert a szándéka valóban ez, de... A lényeg az, hogy még a B kategóriás filmek listájáról is lecsúszik. 2009 decemberében jelent meg DVD forgalmazásban Amerikában.

A film megnézését nem tanácsolom (bár biztosan vannak olyanok akik simán kajálnák), a rendező másik filmje is áruldodó. Nude nuns with big gun címmel. A trailer megnézése viszont erősen ajánlott. Majdhogynem kötelező! Mert az magában nagyot üt.

Kedvcsinálóként idézet a történelem egyik legjobb trailer narrálásából:
"White bitches, black bitches, asian bitches, holy bitches, dirty bitches and bitches on bitches!"
1447 0 1 Film Izé
go-free: megnéztem. tragikus.
Bored to Death (Író és kamuhős)

Az író (értsd: munkanélküli), aki túl sokat iszik, és füvezik, és túl sok detektívregényt olvasott, úgy dönt, hogy magánnyomozónak áll.

Zach Galifianakis (Másnaposok), Ted Danson, és Jason Schwartzman triójáért érdemes leginkább nézni, mert amikor ellaposodna a sorozat, akkor az ő karaktereik, és színészi játékuk feldobja azt.

Imdb
453 1 1 Film Izé
Erunder: Be kell zárni a fejlécet, és működik.
Death at a Funeral

A 2007-es, Frank Oz által rendezett absztrakt humorú vígjáték feldolgozása Neil LaBute rendezésében, Chris Rock, Tracy Morgan és Martin Lawrence főszereplésével. Az alaptörténet ugyanaz, csupán a helyszín változik. Angliából Amerikába kerülünk át, ahol szintén egy temetés veszi kezdetét, és ahogy érkezik a népes rokonság, és a barátok hada, egyre újabb, és újabb csontvázak kerülnek elő a szekrényből, szép lassan káosszá alakítva a szomorú eseményt.

Figyelem az előzetes eléggé spoileres!

Imdb
1540 2 4 Film Izé
snake6: lehet vittek bele egy kis "feka" humort!? na ugy már azért máss........
MorLhack: Én megpróbáltam megnézni az eredetit, de nem birtam végig, hátha az új változat jobb lesz... [...]
go-free: nekem viszont gyanús ez a teljesen egyértelmű koppintás. megnézem azért...
Mind a 4 komment
Logorama

Összesen 1527 különböző márkajellel lehet találkozni ebben az Oscar várományos, rövid, animációs filmben, ahol Ronald McDonald mint őrült sorozatgyilkos henteli a népet, illetve a márkákat.

Megéri megnézni. Morbid, és abszurd az egész. Angol tudás nem szükséges.

Imdb

Ha esetleg nem jön be az oldal, itt megnézhetitek (köszi Tooni)!
2251 1 10 Film Izé
Zakhar: Óriási:D
Tooni: Szívesen, de ahogy látom, hátracsúszott a hang az átalakításnál. A nyersanyag időzítése j [...]
bungle: Köszi, hogy feltöltötted. :)
Mind a 10 komment
Killers (Five Killers)

Úgy látszik, hogy 2010 a romantikus-akció-vígjátékok éve lesz.

Ez most arról szól, hogy egy csajszi a nyaralásán találkozik egy tök jó csávóval, akivel gyorsan össze is házasodik, de a srácról kiderül, hogy bérgyilkos.

Szerintem elég sok a hasonlóság, ez és a Knight and Day között, vagy nem?

Imdb
1330 1 0 Film Izé
Get Him to the Greek

A Lepattintva című filmből a zenész karakter köré írták a filmet. Na kinek van ehhez kedve? Ugye nagyon erősen lehet hallani a pénzéhesség által kiváltott gyomorkorgást már az előzetesen is?

Előzetes | Imdb
901 2 1 Film Izé
cocababy: Hát nekem tuti neezoos lesz..:) maar csak diddy poenja miatt is:D kiivaancsi vagyok,hogy forditjak [...]
Cop Out

Kevin Smith rendezésében szerintem lehet bízni. Már ha csak arra gondolunk, hogy eredetileg a Couple of Dicks címet akarta adni a filmnek, már rájöhetünk, hogy egy állatról van szó. :)

A története az, hogy a két zsaru akik már régóta a New York-i rendőrségen dolgoznak egy ellopott, ritka, és értékes Baseball kártya nyomait követi, amikor egy mániákus gengszternek keresztezik az utait.

Ja és ami fontos, hogy ez most kivételesen nem egy olyan poszt, ami jó pár hónappal előre mutat, ugyanis Február 26-án mutatják be a filmet Amerikában.

Imdb
1385 2 3 Film Izé
kasy: Azért a tökömet nem tenném rá, hogy kultfilm lesz, persze mindenképpen ígéretesnek tűnik. [...]
kuri91: óóóóh Kevin Smith?! már most megmondom, hogy kultfim lesz :D
Balázs: ez érdekel :D
Les Aventures Extraordinaires d'Adèle Blanc-Sec

1912-ben játszódik, és egy fiatal újságíróról szól, aki Egyiptomba utazik, hogy múmiák után kutasson. Eközben pedig Párizsban az kelt pánikot, hogy egy 136 millió éves pterodaktilusz tojásnak kiszabadul a lakója, és terrorizálni kezdi a lakókat.

WIKI A KÖNYV | IMDB | Egy másik előzetes
1160 1 2 Film Izé
Erunder: Amikor elolvastam a poszt szövegét én is felröhögtem. Luc Besson-nak úgy látszik megártott a [...]
Purple: atya úr isten :DDDDDDDDDDD ez ám a történet :D amúgy nem lehet rossz
Buried

Reynolds egy vállalkozót játszik, akit Irakban elrabolnak és a sivatagban tér magához egy koporsóban eltemetve. Egy mobiltelefon, egy gyertya és egy kés van nála.

Ez is egy olyan thriller, ami leginkább a klausztrofób érzésre játszik. A legérdekesebb az, hogy hogyan lehet egy 90 perces filmet csinálni, ami leginkább egy koporsóban játszódik. Hasonló lehet majd mint a Frozen. Csak ez nem fent, hanem 6 láb mélyen.

Imdb | Hivatalos honlap (Még nem érdemes meglátogatni, csak egy kép található rajta, amiből posztert csináltak.)
5490 2 35 Izé
bungle: http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=102850
focuskoma: Felőlem lehetne úgy csinálni, hogy a szemszögéből, csak legyen már minősége annak a felvét [...]
kuri91: persze, hogy nem azért csinálják, hogy azt hidd ez igazi felvétel. azt az Ideglelésnél mesteri [...]
Mind a 35 komment
Buried

Reynolds egy vállalkozót játszik, akit Irakban elrabolnak és a sivatagban tér magához egy koporsóban eltemetve. Egy mobiltelefon, egy gyertya és egy kés van nála.

Ez is egy olyan thriller, ami leginkább a klausztrofób érzésre játszik. A legérdekesebb az, hogy hogyan lehet egy 90 perces filmet csinálni, ami leginkább egy koporsóban játszódik. Hasonló lehet majd mint a Frozen. Csak ez nem fent, hanem 6 láb mélyen.

Imdb | Hivatalos honlap (Még nem érdemes meglátogatni, csak egy kép található rajta, amiből posztert csináltak.)
4212 2 0 Film Izé
Tőzsdecápák 2 (Wall Street: Money never sleeps)

Gordon Gekko visszatér. 23 évvel az első rész után Oliver Stone végre elkészítette a folytatást, mely a gazdasági válság előtt nem sokkal játszódik. Gekko (Michael Douglas) letöltötte börtönbüntetését, ismét szabad ember, ám nem tud szabadulni a tőzsdétől. Új tanítványt is talál magának, lánya vőlegénye, Jacob (Shia Labeouf) személyében. A viharfelhők azonban immár nem csupán az ő feje, hanem az egész gazdasági rendszer felett gyülekeznek.

Imdb
711 1 5 Film Izé
kovacslacka: fél évvel elhalasztották a bemutatót: http://www.sg.hu/cikkek/73040/fel_evet_csuszik_a_tozsdecap [...]
Balázs: hát a trailer az hangulatos szerintem :)
kovacslacka: Basszus! Nézek, nézek, de nem látok. Ahogy vége lett az előzetes érdemi részének, már nyomt [...]
Mind a 5 komment
Cyrus

John nemrég vált el feleségtől, magányos, és nem túl boldog az élete. A volt neje épp újraházasodni készül, ő pedig nem jön be a nőknek. Ám megtörténik a lehetetlen, találkozik egy gyönyörű nővel, akivel összejön, de a nő felnőtt fia, Cyrus beleszól a dologba.

Valamiért mostanában egyre több az olyan film, amiben a gyökér srác jó nővel jön össze.  Lehet Hollywood így próbálja emelni az átlag emberek önbizalmát.

Imdb
605 0 1 Film Izé
go-free: egészen lehet, hogy ez a film nem is lesz olyan rossz...
The Company Men

Afflecket kirúgják a menő üzletemberes melójából a gazdasági válság miatt, és egy építkezésen kezd dolgozni.

Az előzetesből, ami valójában egy pár perces szöveg nélküli klip, nem derül ki túl sok. Az alap történet, amit viszont feltártak előttünk, hát eléggé silány. Sehol egy konfliktus, vagy valami ami felkeltené az érdeklődésünket, ha a film is ilyen lesz akkor az nagy csalódást fog jelenteni sokak számára. Azért reménykedhetünk a szereplőgárda igényességében, hogy milyen filmeket vállalnak el.

Imdb
527 0 0 Film Izé
MacGruber

Will Forte agyszüleménye, MacGruber, a híres Saturday Night Live showban debütált, majd Pepsi reklámként rendkívül népszerűvé vált. A MacGyver paródia nem kerülhette el sorsát, és az Universal égisze alatt mozifilmmé válhatott, melyet már áprilisban be is mutathatnak az USA-ban.
(Az oldalon korhatáros és bárki által megtekinthető trailer is található)
881 1 0 Film Izé
Sherlock Holmes 

Guy Ritchie is átértelmezte kicsit Holmes karakterét de ez! Nézzétek élvezzétek!

(Azt hiszem sokaknak már az is eleget mond, hogy Asylum produkcióról van szó, ők azok akik ezt a förmedvényt összehozták. Erunder)

Hivatalos honlap | Imdb
1408 1 5 Film Izé
snake6: várom mikor lessz az AVATAR-nak egyfajta The Asylum verzioja :-)
Vigyori: hát ja, egy pár novellájában is megemlíti hogy marha jól bunyózik, ahogy összehasonlítom a [...]
kasy: 10-es pont. A Bíborvörös dolgozószoba című regény alapján Doktor Watson szerint Sherlock Hol [...]
Mind a 5 komment
The Ghost Writer

Roman Polanski még a házi őrizetből is a filmjén dolgozik. A film indul a 2010-es Berlinale (Arany Medve) díjátadón is. Ahol "szegény" Polanski nem vehet részt. Gondolom mindenki tudja miért is van ez a helyzet.

Inkább beszéljünk a filmről: Adam Lang volt miniszterelnök úgy dönt, hogy megírja a memoárját, ám igénybe veszi egy ál-író segítségét is, aki a munka folyamán rájön arra, hogy a megbízójának a múltja sötét titkokat rejt.

A szereplők mind nagyon jók, valószínűleg az alakításokkal nem is lesz gond. A rendezés szintén jó lehet, ha már Polanski. A forgatókönyvvel pedig nem lehet túl sok probléma, tekintve hogy regényadaptációról van szó. Erről többet írnak a honlapon. Innentől csak a marketingen múlik a dolog, hogy mennyire lesz sikeres a film, de az, ahogy nézem most nem túl fényes. :)

Imdb
907 1 1 Film Izé
go-free: a színésztársadalom körében kiállnak Polanski mellett. nem tudom, hogy a fogyasztók is hasonl [...]
Splice

Vincenzo Natali (Kocka, Cypher) legújabb filmjében Adrien Brody és Sarah Polley genetikusokat játszanak, akik élőlények génjeinek kombinálásával foglalkoznak. Egyik kísérletükben emberi DNS-t is felhasználnak és az így megalkotott lény minden várakozásukat felülmúlja. Azonban hamarosan a legvadabb rémálmuk válik valóra, mert nem egy ártatlan "jószágot" hoztak létre.
IMDb
/ Trailer / Jelenet a filmből
1419 4 9 Film Izé
Erunder: Bocs de nem néztem utána, hogy már volt. Töröltem a posztomat.
Erunder: Igen az. Imdb-n kerestem meg. http://www.imdb.com/name/nm0001631/ Mint színésznő a 33-as bejegyz [...]
Purple: azz. :D
Mind a 9 komment
The Armoire

A 11 éves Aaron a fantáziáiba menekül, amikor a barátja bújócska játékuk következtében eltűnik.

Ez a rövidfilm, ugyanazon rövidfilmes rendező, és író műve, aki a The Saddest Boy in the World-öt készítette.

Sajnos az egészet nem találtam meg, csak az előzetesét.

Imdb | Előzetes
788 0 0 Film Izé
Whip it

Drew Barrymore által rendezett vígjáték/dráma kategóriába sorolható film egy kamasz lány útkereséséről szól. A főszereplőt Ellen Page alakítja, akit a Juno-ból ismerhetünk. Nagyon hangulatos egyedi stílusú film, jól eltalált színekkel, képekkel, hozzá illő zenével. Aki ismeri, annak sokat mond, hogy a filmben szerepel Juliette Lewis is, aki nem hallott róla, az most elkezdheti pótolni! ;)

(Port) | (Imdb) | Hivatalos honlap
660 0 2 Film Izé
go-free: perszepersze, majd szólj ha megnézted! ;)
Erunder: Tényleg egész jó zenék vannak benne, de akkor se fogom megnézni. Tinikről tiniknek film. Én m [...]
Skhizein

Miután Henry egy 150 tonnás meteorral kerül közeli kapcsolatba (értsd: eltalálja), azt veszi észre – azon túl, hogy életben maradt – hogy valamilyen módon elszakadt testétől, és 91 centire él önmagától.

Imdb | Előzetes
868 1 0 Film Izé
Régebbi postok...