REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A magyar rapperek már Londonban vannak. ;)
5124 2 14 Izé
Deamon: Te, Fire remélem tisztában vagy vele mit írtál :) Felszólítómódban kértél minket az egyene [...]
Fireblade1000: Ez nem szar!!! Egyenesen foss!!!!!!
Lisa: Ez mekkora szar.
Mind a 14 komment
A Miami ATP1000 teniszverseny döntőjében a skót Andy Murray viszonylag simán verte a szerb Novak Djokovicsot.

 Eredmény:
MIAMI, ATP-TORNA
EGYES, DÖNTŐ:
Andy Murray (brit, 4.)–Novak Djokovics (szerb, 3.) 6:2, 7:5

Cikk és Világranglista
228 0 0 Sport Izé
Úgy látom más országokban is vannak kátyú problémák. :D

(A kép innen...)
14333 5 10 Izé
KarlHammer: Ez nem holmi kátyú....KRÁTER:D:D
Fireblade1000: Ez már nem kátyú, hanem tankcsapda!!!
iw84u4t: Szerintem pedig pont a zene a legjobb alatta, "Zorba, a görög." És mintha mindegyik autó ugyanaz [...]
Mind a 10 komment
Vanna - Safe to say

Metalcore/Post-hardcore Bostonból. Az egyik új szerzeményem, remélem tetszeni fog. :D
495 0 3 Zene Izé
jozyka: taki van :P
perko: nah.... figyeljél már oda! mienmá az hogy rosszul adod meg az adatokat??
Csepkó: Bocs annyit javítanék, hogy ez a szám nem a Curses albumon van hanem a A New hope címűn.
Hurok (Slipstream)

Mit tennél, ha tudósként feltalálnál egy olyan szerkezetet, ami megállítja az időt és ráadásul pár perccel vissza is tekerhetnéd azt? S közben az FBI meg a bűnözők rád vannak kattanva... Így lesz ebből a filmből jó kis elgondolkodtató és igen jó akció film egyben.

Előzetes
513 1 0 Film Izé
Az Emery egy keresztény-rock banda, ugyanúgy ahogy az Anberlin stb. Jelenleg a Tooth & Nail kiadónal vannak, amelyik nagyon sok keresztény-rock bandát szerződtetett. Eddig 3 albumuk és 4 EP-jük jelent meg.
395 1 0 Zene Izé
Sivatagi Cápák (Three Kings)

A Sivatagi vihar hadművelet véget ért: három amerikai katona elhagyja a sereget, és elindulnak, hogy elrabolják Szaddam Husszein titkos aranykincsét.
David O. Russell fergetegesen tomboló, zakataloló képei tele vannak páncélökölcsatákkal, mérgesgáz-felhőkkel és elaknásított marhacsordákkal. A film legszatírikusabb momentuma, hogy a Szaddam Husszein Kuvaitban zsákmányolt kincseinek lelőhelyét feltáró térkép egy hadifogoly végbelében rejtőzik. A film legbátrabb megnyilvánulása pedig az, hogy George Bush egykori amerikai elnököt az iraki ellenállók cserbenhagyásával vádolja.
A Sivatagi cápák négy katona története, akik arany után kutatva végül is a becsületüket találják meg. Gates kapitány (George Clooney) katonái végül az iraki ellenállók segítségére sietnek. Mark Wahlberg játéka csodálatos, Spike Jonze pedig szívdöglesztő eleganciával van jelen a háttérben.
Előzetes
1903 1 4 Film Izé
Geist: Ja és erre visszatérve.....emlékszem...szép emlékek kötnek hozzá..... Megnéztük kazin... az [...]
Geist: :D Mintha ezek a filmek tökre azonosak lennének :) Segítség: én a Saharát szeretném megs [...]
Erunder: Geist eléggé egy rugóra jár az agyunk mert pont én is a Dávid vagyok-ot a Bor, mámor ,porvanc [...]
Mind a 4 komment
Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.
John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit és nekilátnak, hogy kinyissák a cég széfjét, amelyben a kötvények rejlenek. Ám McClane, akiről a támadóknak fogalma sincs, mindent elkövet, hogy meghiusítsa a tervet. Nem könnyű feladat, hiszen a terroristák nemcsak létszámbeli fölényben vannak, hanem hatalmas fegyverarzenállal is rendelkeznek, szemben McClane szolgálati fegyverével. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.
IMDB
286 0 1 Film Izé
Balázs: despota dolog:) a 3 meg a 4 a legjobb:)
Alkonyattól Pirkadatig

Két veszedelmes bűnöző tart a mexikói határ felé. Sokadik véres bulijukon vannak túl, amelynek során majdnem lekapcsolja őket az FBI, ezért forróvá válik a lábuk alatt a talaj. A mexikói Carlos megígéri nekik, hogy a határ túloldalán menedéket biztosít a számukra. A Gecko fivérek az éppen vakációzni készülő Fuller tiszteletes családjának lakókocsiját veszik igénybe ennek érdekében. Megegyeznek, hogy a találkozó létrejöttével a határon túl szabadon engedik őket. A megbeszélt színhely Mexikó legvadabb kocsmája, a Titty Twister, ahol rengeteg kétes alak tanyázik. Érkezésük estéjén azonban rettenetes dolog történik, és a hely igazi pokollá változik.

Santanico Pandemonium tánca

+ egy klassz zene a filmből Tito & Tarantula - Cucarachas Enojadas/Angry Cockroaches

Előzetes
1436 1 1 Film Izé
Northlorien: Koszontsetek az Istent
A 11 leggyilkosabb női mondat! Ezeket kerüld!

Vannak bizonyos helyzetek, amikor jól át kell gondolunk, mit mondjunk a párunknak és főleg, hogy mit ne mondjunk, ha nem akarjuk még jobban kiborítani.
1801 0 8 Pink Izé
Derill: mér szted 11 gyilkos női mondat után te milyen fejet vágnál? :D:D:D
orsyka_001: muszáj:) ha van még kitől, muszájmegkérdezni......:)
TinusSs: Ezt inkább tőlem szokták kérdezni pasik, és én is sokszor a falra mászom tőle. Még ha kedve [...]
Mind a 8 komment
Running Free - Ali Campbell and Beverley Knight

Ezzel a posttal is szeretném terjeszteni az igét, a hazai underground zenekarok népszerűsítését. Mert meg kell valljuk, hogy nem nagyon vannak játszva sehol sem, egyedül az MR2, aki felkarolja őket. Ők az egyik kedvencem. :)
635 1 0 Zene Izé
 Itt vannak az új mac gépek (iMac, Mac mini, Mac Pro)
672 0 4 Tech Izé
Srobi: iMac, ne szaladj (Figyelem, szovicc)
Purple: ajj most akartam elsütni :DD
Öcsi: inkább Humor Herold :P
Mind a 4 komment
Audray Kawasaki

"Kawasaki mindössze két évig tanult festeni egy képzőművészeti iskolában New Yorkban, ahonnan végülis diploma és papírok nélkül távozott. Ma Los Angelesben él és alkot.

Kawasaki festményeit és grafikáit már önmagábán jellegzetessé teszi, hogy fapanelekre dolgozik (általában). Minden munkája mögött diszkréten érzékelhetjük a fa egyedülálló erezetét. Saját bevallása szerint a képeit ellentmondások építik fel: egyszerre hat rá a manga-kultúra és az Art Nouveau.

A honlapon van egy külön rész, ahol a vázlatfüzetének lapjai vannak feltéve, tök érdekes, hogy miből, hogyan alakul egy-egy kép, és ott a bizonyíték, hogy tud rendes arcokat, alakokat is rajzolni, csak éppen ő a sajátjait szereti."
11860 2 27 Art Izé
Dyke: OK. Ezek szerint van kivétel... :)
Lilu__cica: nekem tetszenek (lehet, hogy még túl fiatal vok) : )
Dyke: Ez érdekes. Volt itt elég régen egy link amin egy amcsi tyúk valami iszonyat giccses szines szar [...]
Mind a 27 komment
Audray Kawasaki

"Kawasaki mindössze két évig tanult festeni egy képzőművészeti iskolában New Yorkban, ahonnan végülis diploma és papírok nélkül távozott. Ma Los Angelesben él és alkot.

Kawasaki festményeit és grafikáit már önmagábán jellegzetessé teszi, hogy fapanelekre dolgozik (általában). Minden munkája mögött diszkréten érzékelhetjük a fa egyedülálló erezetét. Saját bevallása szerint a képeit ellentmondások építik fel: egyszerre hat rá a manga-kultúra és az Art Nouveau.

A honlapon van egy külön rész, ahol a vázlatfüzetének lapjai vannak feltéve, tök érdekes, hogy miből, hogyan alakul egy-egy kép, és ott a bizonyíték, hogy tud rendes arcokat, alakokat is rajzolni, csak éppen ő a sajátjait szereti."
7090 13 27 Izé
Dyke: OK. Ezek szerint van kivétel... :)
Lilu__cica: nekem tetszenek (lehet, hogy még túl fiatal vok) : )
Dyke: Ez érdekes. Volt itt elég régen egy link amin egy amcsi tyúk valami iszonyat giccses szines szar [...]
Mind a 27 komment
Régóta tartja magát a városi legenda, hogy kicsi répadarabok vannak minden hányásban.

Most végre fény derült rá! Ezért óvatosan a bebaszcsizással! :D
9878 7 9 Izé
mekszamnojz: Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával kapcsolatos. Például, [...]
Lac: a legnagyobb alkoholtartalmú zöldség akkor is a falra hányt borsó XD
papaluige: tudod,h lehet küldeni érdekfeszítőbbeket!
Mind a 9 komment
Most akkor volt holokauszt vagy nem? Richard Williamson katolikus püspök állítása szerint nem voltak gázkamrák:

"Fred Leuchter szakértője volt a gázkamráknak.. Három gázkamrát tervezett az Egyesült Államok 50 államából háromnak, kivégzések céljából. Tehát tudta, miről van szó, és ő megvizsgálta a feltételezett Birkaneu-Auschwitzi gázkamrák maradványait az 1980-as években. A határozott véleménye az volt, hogy kizárt, hogy ezek az építmények valaha is emberek tömeges elgázosítására szolgáltak volna. Mert tudja a ciángáz nagyon veszélyes. Tegyük föl, hogy háromszáz embert elgázosítunk, akik egy kamrába vannak zsúfolva, s ruhát viselnek, már ha föltesszük, hogy ruhát viselnek; nagyon veszélyes kihúzni a holttesteket; akár egyetlen leheletnyi, mondjuk ruha alatt megrekedt mérges gáz megölheti az illetőt. Ahhoz, hogy be tudjunk jutni a kamrába, el kell távolítani a gázt a kamrából. Ehhez egy magas kéményre van szükség, ugyanis ha a kémény alacsony, a gáz visszaereszkedik az épület körül állókra és megöli őket. Elfelejtettem, milyen magasnak kell lennie, de ha volt ilyen, a kéménynek a nap jelentős részében hosszú árnyékot kellett volna vetnie, ám a szövetséges légi-felvételeken sosem lehetett látni ilyen árnyékot, sem kéményt. Ami Fred Leuchter számára a bizonyosságot adta, az a gázkamrák fölépítése. Megnézte az ajtókat, melyeknek tökéletesen légzáró képességűnek kell lenniük, különben a gáz kiszabadult volna, és megölte volna a kint lévőket. Az ajtók, amiket Auschwitzban mutogatnak a turistáknak, azok a legkisebb mértékben sem légmentesen zárhatóak."
3517 3 216 Izé
Laci: Addig is míg elolvaslak titeket, ti is olvassátok el: http://www.szombat.org/botlatokovek+%E2%80%9 [...]
wtf: Mellékvágányon a holokaszttagadó püspök http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=23082" target=" [...]
Zorro: Na háta akkor ez amolyan status quo, hiszen egyikünknek sincsenek megdönthetetlen bizonyítékai. [...]
Mind a 216 komment
Kispál és a Borz - Húsrágó, hídverő
És most nincs más, hát jöjj elő
Húsrágó, hídverő, félkarral ölelő
Itt elveszett este egy bogár a testbe
Hogyha új trükköt nem csinálsz
Holnap kijön egy óriás
Téged megesz, engem elás
És nem csinál semmi mást
Ez a k**** nagy óriás

Mindentől messze, a szívhez közel
Csinálj csodát, én meg elhiszem
Hogy kell egy rendszer, ami nem mozog
És megígérte Anyu is, hogy megkapod
Mert a karod csak egy holt ág, vágd el és szaladj
Egy vonalban vannak most a szíved meg az agyad
Húsrágó, hídverő, ne sírj a versen
Én idáig jöttem, most dolgozzon a lelkem
816 5 1 Zene Izé
gundul: Egyik nagy kedvencem tőlük. KÖSZI!!!
Phats & Small - Turn Around

Vannak számok, melyek óhatalanul is belemásznak az ember fülébe és azután nem tud nyugton lenni tőle, mert kell és újra kell.

Hey, What's Wrong With You?
825 0 0 Zene Izé
Már lassan fogytán vannak a megdönthető rekordok.... Bizonyára ősi ellensége lehetett... Amikor kiskorában kiment pisilni, akkor rácsapódott, vagy valami ilyesmit tudok elképzelni.
5283 2 12 Izé
bungle: Másik "remek" rekord: Most Eggs Crushed With The Toes In 30 Seconds http://www.youtube.com/watch?v= [...]
bungle: Víz alatti vasalás rekordja? http://www.youtube.com/watch?v=13EzkuLeiGA&fmt=18
loloppo: Az ott Gerard Depardieut? Vagy hogyafrancba kell leírni???
Mind a 12 komment
Magyarok jártak a Marson! - Oláh András érdekes cikke.

"Az ember az űrben járt, az űrből érkezett a földre és magyarul beszélt.

Az ember UFO-nauta volt. Űrhajói nagy valószínűséggel a
Kheops piramisban vannak.

A MAGYAR (SUMER) nyelv volt az ősnyelv, amely a MU és ATLANTISZ ősi nyelve is volt, mely BABEL-ben összezavarodott és 70 alapnyelv alakult ki."

(Ezt nem inkább a Cikizzé-be akartad küldeni? :) - bungle)
8489 7 68 Izé
szaki77: Így jár az aki túl sok csillagkaput néz szinkronizálva. :D
keszipisti: A mente egy ősrégi magyar ruhadarab.Ebből egyenesen következik,hogy az oroszlán egy ősi magyar [...]
fapapuccs: Egy két idézet Oláh András könyvéből (Ufók legyünk vagy magyarok) Valamiről beszél 2 old [...]
Mind a 68 komment
Kompresszoros hűtés AMD videokártyákhoz a Thermaltake-töl. A Thermaltake kínálatában már most is vannak olyan kompresszoros hűtéssel ellátott házak, amelyekben az overclocker felhasználók rendszerében elhelyezett processzor hűtését a fent említett megoldás segítségével próbálják hűvösen tartani. A Thermaltake most bejelentette, hogy hamarosan az AMD videokártyáihoz is elérhető lesz a kompresszoros hűtés, így a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Radeon HD 4000-es sorozat tagjait már nem csak levegővel és folyadékkal, hanem akár kompresszorral is lehet hűteni, amennyiben komolyabb tuning elérése a cél.
A Thermaltake szakemberei az Xpressar technológia módosításával kívánják majd megoldani a videokártyák hűtését. A kereskedelmi forgalomban is megjelenő újdonságok a gyártó állítása szerint nagyjából 20 Celsius fokkal hűvösebben tartják majd a grafikus processzort, mint a folyadékhűtés segítségével dolgozó megoldások. A videokártyákhoz készülő Thermaltake Xpressar rendszerben egy kisméretű kompresszor foglal helyet, ami hasonlít a hűtőszekrényekben és légkondicionáló berendezésekben alkalmazott társaihoz, de jóval kisebb azoknál. A mérnökök úgy alkotják meg a rendszert, hogy az egy kompakt megoldás legyen, ami mindössze a számítógépház meghajtó bővítőhelyeinek egy részét foglalja el.
A Thermaltake vezetője szerint a kisméretű, DC inverterrel ellátott kompresszor nem az átlagfelhasználókat, hanem a fanatikus overclockereket célozza majd meg. A rendszerben intelligens IC vezérlés lesz jelen, amely segít minimálisra csökkenteni a hőmérsékletkülönbségből adódó kondenzáció, azaz páralecsapódás mértékét. Az észrevételek alapján az Xpressar rendszerek már eddig is népszerűek voltak a fent említett felhasználói körökben, a vállalat az újdonságtól azt reméli, hogy optimális hűtést biztosít majd a Radeon HD 4000-es sorozatú kártyák számára, valamint világszerte felkelti majd a tuninggal foglalkozó felhasználók érdeklődését.
950 0 0 Tech Izé
Hogyan táncoljunk jól.

Az előadó Sophie Merry (művésznevén Bandy Toaster), 25 éves és az íreké :)

és még vannak videói. pl. ez, ez vagy ez
1447 1 2 Zene Izé
winkytct: nagyon vagja! kar h nincs tobb video ...
bandee1219: Hűűűű, de szeretnék így "táncolni"! 8|
Egy szimpla blog oldal, de még is más.

Először is szerintem marha jól néz ki! :)
Másodszor pedig a postolási része eszméletlenül jól el van találva.
Harmadszor pedig ha különböző helyeken vannak cuccaid -pl. flickr, twitter, ma.gnolia, del.icio.us, stb.-, akkor a beállításuk után az oda feltöltött/postolt/kitett cuccok itt is megjelenek szépen egybegyűjtve.

Annyit hozzá fűznék, hogy még csak nemrég indult és még érződika béta dolog rajta, mert pl. a twitter post-okat néha 3-4 napos késéssel teszi ki, de a pl. PicasaWeb-el, vagy a YouTube-al nincs semmi gondja.
744 1 0 Tech Izé
A győri focicsapat edzőjének igen jó meglátásai vannak a magyar futballról. :D
516 0 1 Sport Izé
Maccoyi: Erről a rajzról csicsi bögréje jutott az eszembe. :D
A Pirelli 2009-es naptára (meg a régebbiek is ott vannak).
3239 1 2 Art Izé
Schabee: jók ezek a naptárak
Lacquo: Ha valakinek megvan a 2008-as, megvásárolnám!
A földönkívüliek köztünk vannak! (Szerintem a rózsaszín pólós idegenre gondoltak...)
8315 1 9 Izé
Schabee: hát nem vmi nagy cucc
ddq: de kettot is, egyet paros rendszammal a paros napokra egyet meg a maradekra.
ezanickfoglalt: persze. mi vagy te? sejk? :D
Mind a 9 komment
Akik a korsóhoz vannak szokva...
2347 3 6 Izé
spidy: xd jok ezek nah :) inikel vele oszt jovan :D
mcsoma: home made... http://funpic.hu/hu.picview.php?id=29659
papaluige: .....az korsóból is issza! de most nem iszunk,hanem megyünk korcsolyázni! :))))
Mind a 6 komment
Tudjátok,vannak azok a mini zen kertek ahol a homokba rajzolgathatunk mini gereblyével és velamiért jó.

Na most ezt átgondolva kiskarácsonyi hóemberkert... JÓL.
1512 1 2 Izé
mephistto: Hát talán nem is olyan hülyeség, amennyi hó esett Debrecenbe az már egy vicc, igazából most [...]
rezso: persze hogy legalább nem pokemonokat ölöik egymással a gyerekek
Még egy film amiból egy kütyü valósággá vált. Gondolom sokan vannak akik emlékeznek a Különvélemény (Minority Report) című filmre és annak erre a jelenetére.

Nos az ott látható "kezelőfelület" valósággá vált! :)
(személyes véleményem szerint, sajnos)

Videó.
4807 2 24 Izé
ebedli: nem rossz...nem rossz...nem rossz...
wnw: szegény tolószékes pistike nem tudna akkor fps meg sportolós gémekkel nyomulni..
BTheBalance: Nem folyamatosan, és kizárólag ezt kell használni... Az egér + bill marad, de pl böngészés k [...]
Mind a 24 komment
Cosplay jelmezek. Vannak magyar "cosplayerek" is. :)
9196 3 8 Izé
bungle: Pestabacsi küldte: URL: http://galaktika.hu/oroszorszagbol-szeretettel/ Szöveg: "Oroszországban j [...]
Tooni: Koszplay DVD-k, akciós! http://www.wamdreamgirls.com/indexvideodvd09.html
pira: a magyar oldalon lévő csaj az oszt társam volt (dóra)XD ezt nem tudtam hogy ilyen brutál rajong [...]
Mind a 8 komment
Itt vannak az új Apple notik !
A MacBook pro-kban két vga chipset van és azt használja amelyik éppen szükséges (ötletes).
És pár év után végre van új CinemaDisplay.
978 0 2 Tech Izé
Fatsoe: két vga chipset xD ugye ez vicc akart lenni :D
gvereb1: indexen van teszt ha érdekel vkit
A recept: hangszereket kofferba, erdőbe ki, festéket és/vagy maszkokat fel, sziklára fel, félmeztelenre le, pocsolyába be, minél "ijesztőbb" pofa vágása, hajrázás, és foroghat a FILM!

A 10 legröhejesebb black metal videoklip. (Vigyázat! Ezeket valakik tényleg komolyan vették! Nem úgy mint ezt, ami sztem kenterbe veri az összes többit.)

(Utóirat: A fanoktól elnézést, minden stílusban vannak melléfogások. Nekem úgy mondták h pl. az Immortal egyébként még jó is lenne, de hát a videóik...)
3232 1 13 Izé
Lacc: Szerintem ezt se szánták komolynak: http://www.youtube.com/watch?v=lhC0cKqHFOs&feature=related (a [...]
Indy: azt nem értem: ilyen alkattal hogy akarnak ilyesztőek lenni? illetve ehez [...]
Yukijobo: Huhúúú Mivel netcaféban dolgozom, elárulhatom, akad kedves vendégeim között egy igazán kiv [...]
Mind a 13 komment
A recept: hangszereket kofferba, erdőbe ki, festéket és/vagy maszkokat fel, sziklára fel, félmeztelenre le, pocsolyába be, minél "ijesztőbb" pofa vágása, hajrázás, és foroghat a FILM!

A 10 legröhejesebb black metal videoklip. (Vigyázat! Ezeket valakik tényleg komolyan vették! Nem úgy mint ezt, ami sztem kenterbe veri az összes többit.)

(Utóirat: A fanoktól elnézést, minden stílusban vannak melléfogások. Nekem úgy mondták h pl. az Immortal egyébként még jó is lenne, de hát a videóik...)
2734 1 1 Zene Izé
koocos: Áááá...ez nagyon nagyon beteg:D a receptből kifelejtették azt, h lehetőleg faággal köveken [...]
Sziasztok! A segítségeteket kérném! Keresem az egyik szám címét! A videóban 4:53-tól 5:50-ig van a zene! Aki tud lécci segítsen! :) Meg mondjuk az is nagyon tetszik, ami 6:50 könyékén kezdődik! :)

(Fel vannak sorolva oldalt az infóban a számok ;) - Purple)
873 0 4 Zene Izé
zuckerfrei: atttaaaaaaaaaaakkkkk
roland66: nah te megszólalhatsz...nem tom mit oltogatsz?... nem is ismersz! **********
meszi: ja mert ahhoz ész is kéne
Mind a 4 komment
Vannak akik azt szeretik, ha egy videóklipben az történik, amit az énekes énekel... ;)
3936 3 11 Izé
Monszta: upsz :D először azthittem az eredeti lesz :D
Monszta: ezt még egy ma is irigyelhetik! Egyszerűen tökéletes a videó is meg a zene is :)
Nusihusi: Nekem tetszett:) Ötletes és jópofa:))
Mind a 11 komment
Vannak akik azt szeretik, ha egy videóklipben az történik, amit az énekes énekel... ;)
3445 3 0 Zene Izé
Steampunk órák

(azért vannak értelmes japcsik is :) )
6177 2 12 Izé
Apokalipsz István: Koszonom, igy mar kepben vagyok. Hangulatosak amugy nagyon
Fever: Zsirul néznek ki nagyon!:)
Errtu: Itt leírják: http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4241
Mind a 12 komment
Vannak mindennél fontosabb dolgok is....:D

Valamint egy kis Palik-féle "holavégeamondatnak" finn kollégáitól Suzuka 2005 (Azt hiszem ők J.J Lehto és Erkki Mustakari, de aki ismeri őket, az javítson ki.)
538 0 0 Sport Izé
Az olimpikon tengerimalacok után itt vannak a zenész patkányok. :)
2987 9 3 Izé
Nana: Ééééédespofáák!!! :D
Kremy: Ez a baloldali zabálnivalóan aranyos..:) Én tegnap este egy sünivel barátkoztam hazafelé,de ne [...]
Purple: cuukiiiiii :)))
Egész jók vannak, és sztem mindenféle alkaton jól mutat...
439 0 0 Pink Izé
Régebbi postok...