REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Halálkeringő

Egy lecsúszott drogos, terhes, alkesz rendőrnőt meglátogat a nem túlzottan kedvelt ex-nyomozó apja. A látogatás ürügye a lánya harmincadik születésnapja. Az apa rövid idő alatt rájön, hogy Elza valami sötét titkot rejteget.

A filmet sok helyen tévesen drámának titulálják. Talán azok, akik hivatalosan is filmkritikusként dolgoznak, nem láttak még thrillert? Lehet, hogy nem gondoltak arra, hogy valaha is minőségi thrillert fognak készíteni a magyar filmiparban, és e miatt meg se fordult a fejükben, hogy ez esetleg nem dráma?

Az igen erős előzetes után én azt mondanám, hogy ez mégis végre sikerült. Jó szereplő gárdával, nem elbutított, és a média által megrontott készítőkkel ez igenis sikerült. Így tovább srácok, és sok szerencsét a filmhez!!

Imdb
4007 3 35 Izé
Erunder: Nem kell, hogy ez, illet az ezt követő legyen az utolsó hozzászólásod ebben a témában. Igaz [...]
imhouse: Megszegem a szavam, de ezt még leírom: értelmes emberekkel szeretek vitatkozni. Meggyőzhető is [...]
imhouse: Szépen utána jártál a dolgoknak. De nem elég alaposan. :D Előre kijelentem: a témára vonatko [...]
Mind a 35 komment
Engedj be! (Lat den ratte komma in/Let the right one in)

A 12 éves Oscar Stockholm külvárosában él, magányosnak érzi magát és még az osztálytársai is terrorizálják. A fiú megismerkedik a szomszédba költözött Elivel, aki ugyanolyan magányos, mint ő maga, így hamar barátságot kötnek. Eközben a környéken több rituálisan meggyilkolt ember holttestére bukkannak, megindulnak a találgatások, de senki sem sejti,hogy ki, vagy mi állhat a gyilkosságok mögött.

Imdb
1011 2 7 Film Izé
Szosztar: Nem fikázásból de a filmben volt rá utalás, annál a résznél amikor a lány öltözött és O [...]
kovacslacka: :D A film tényleg inkább dráma, annak ellenére, hogy 1-2 trancsír rész van benne. Engem a hang [...]
Erunder: Amikor láttam a beküldöttek között és láttam hogy ki küldte be nagyon meglepődtem. Azt hitt [...]
Mind a 7 komment
Frozen

Ti szoktatok síelni? És ha igen, akkor használjátok a felvonót? Na ha ezt megnézitek, ezek után lehet, hogy nem. :)

Három barát, akik közösen mennek sítúrára, egyik este szeretnének egy késői lecsúszást. Ám a felvonó beragad, hideg van, senki se tudja, hogy felmentek, magasan vannak, így leugrani veszélyes lenne. A környéken köztudott, hogy vannak ragadozó állatok, és lent a sötétben mozog valami ami csak rájuk vár.

Szeretem az olyan filmeket amit kevés, illetve kis helyen forgatnak. Horroroknál a klausztrofób érzés keltése bevett szokás, de ez már lehet kicsit túlzás. Egy sífelvonó? Na ott tényleg nem lehet sokat mozogni. Történést se bírok sokat elképzelni. De reméljük a film készítői ebben a témában kreatívabbak voltak, mint én.

Imdb
1941 0 1 Film Izé
Blade28: Erről az jut eszembe, hogy egy zuhanyfülkéket gyártó cég beperelte a Psychót, mert a zuhanhz [...]
Halálkeringő

Egy lecsúszott drogos, terhes, alkesz rendőrnőt meglátogat a nem túlzottan kedvelt ex-nyomozó apja. A látogatás ürügye a lánya harmincadik születésnapja. Az apa rövid idő alatt rájön, hogy Elza valami sötét titkot rejteget.

A filmet sok helyen tévesen drámának titulálják. Talán azok, akik hivatalosan is filmkritikusként dolgoznak, nem láttak még thrillert? Lehet, hogy nem gondoltak arra, hogy valaha is minőségi thrillert fognak készíteni a magyar filmiparban, és e miatt meg se fordult a fejükben, hogy ez esetleg nem dráma?

Az igen erős előzetes után én azt mondanám, hogy ez mégis végre sikerült. Jó szereplő gárdával, nem elbutított, és a média által megrontott készítőkkel ez igenis sikerült. Így tovább srácok, és sok szerencsét a filmhez!!

Imdb
3785 1 8 Film Izé
M.Andreas: Tegnap este adták m1-en. Igényes film, bár a végén nem tiszta, miért céloztak egymásra hárm [...]
kasy: Kedves Toffy! Én maximálisan megértem az általad leírt dolgokat, sőt tisztában vagyok vele. I [...]
Erunder: Külföldi filmek közül van jó pár, amiknek eszméletlenül jó plakátjai vannak. (Megjegyezné [...]
Mind a 8 komment
Marmaduke

Egy újabb képregényfigurát filmesítenek meg. Persze ő azért nálunk annyira nem ismert.

A történetéről nem lehet sokat tudni, csak azt ami ebből a kicsi teaser-ből kiderül. De mért is érdekelne minket a története egy olyan filmnek, ahol már megint beszélnek az állatok? Simán lehetett volna animációt csinálni a képregényből, és akkor nem lenne ennyire bugyuta, de neeeem. Na mindegy. Akinek tetszettek a Kutyák és macskák, vagy a Doctor Dolittle, azoknak ez is be fog jönni. Valószínűleg (remélem) nem lesznek túl sokan. ;)

Imdb
874 0 1 Film Izé
tutituti: Régen a garfield újságban volt róla képregény.Jó 2 évig asszem.Aztán levették.Marmaduke-ot [...]
Dollhouse (A felejtés ára)

A Dollhouse egy olyan cég ami emberek agyát törli ki azért, hogy új személyiséget tápláshassanak beléjük a megrendelők kénye kedvére. Akik általában barátnőt, szexrabszolgát, tolvajt, vagy gyikost kérnek. A fő konfliktus abból adódik, hogy a "babák" elkezdenek emlékezni. A másik, hogy a szervezet jellegénél fogva nem igazán legális, ezért az FBI nyomoz utána.

Sajnos a sorozat nem ütött akkorát, mint amekkorát elvártak tőle. Illetve amit a készítőjétől, a sorozatok nagy mesterétől vártak. Viszont szerintem még így is a mostanában futó, illetve épp most szünetelő sci-fi sorozatok közt megállja a helyét. Igazán különleges történettel állunk szembe, és a színészi játékok is (amiket egyébként a történet meg is követel egyes karakterektől) tökéletesek.

Eddig két évad futott le, és már a sorozat törlése is tervben van, de az RTL Klub még csak most kezdi vetíteni. Január 4-étől késő esténként nézhetitek is. Én személy szerint inkább gépen feliratosan. A FOX mentő kampányáról a magyar oldalon többet is olvashattok.


Imdb | Wiki | Magyar oldal
614 1 1 Film Izé
Erunder: Hozzá tenném még hogy van egy pilot amit sehol sem vetítettek le, így az RTL Klub se fogja. Ha [...]
Sex and The City

Sikítsatok csajok!!!! Mert megint filmvászonra kerül, sokak örömére, és sok férfinak lehetőséget nyújtva, hogy a barátnőjüket/feleségüket, vagy mindkettőt :) boldoggá tegyék pár órára. Bár javasolnám a hölgyeknek, hogy ne kínozzák ezzel a hímnemű egyedeket és a barátnőjüket, vagy a meleg barátjukat vigyék el inkább rá a moziba.

Gyanítom hogy nagy történetet nem igazán írnak hozzá, csak megy majd a csacsogás, csak most ha jól vetem ki az előzetesből akkor nem New York-ban, hanem valami sivatagban. Persze a címet azért tartják.

Imdb
887 0 3 Film Izé
tutituti: Én nem láttam az elsőt,de ez a keribretsó annyira unszimpatikus karakter.Komolyan!most a nőknek [...]
snake6: ajaj
Kornadidas: már az első film sem kellett volna.de a sorozat az jó volt:)
The Karate Kid

A sztori nagyjából ugyan az. Mert ugye mindenkinek rémlik még az eredeti? Új környékre költöző kölyök, szerelmes lesz, de a csaj foglalt, megverik, öreg titokban kung-fu mester fószer tanítani kezdi, és a végére az új gyereké lesz a lány meg a dicsőség, mert legyőzi a gonosz nagymenőket.

A különbség most csak annyi, hogy egy fekete gyerek lesz a karate kölyök. Will Smith fia Jaden lesz az. Jackie Chan a tanító, és Will papa egy kisebb szerepben maga is feltűnik.

Nekem tetszett amikor 12 voltam, biztos a mostani kis kamaszoknak is tetszeni fog, de felnőtt fejjel nagyon gáz.

Imdb
1240 0 5 Film Izé
madMate: összefoglalva: jackie chan besenyő pista bácsinak öltözve tanít meg kungfuzni egy 27 kilós [...]
Erunder: Mert az nem gáz, hogy röpke 2 hónap önvédelmi oktatás után a gyerek elver egy nagyobbat, aki [...]
Rukitarin Moari: De a KARATE kidet, ha már igy hívják, miért wushu mester tanítja kung fu-ra? Ez már anno is ba [...]
Mind a 5 komment
Born That Way

Jake Green hat hónap után végre láthatja a lányát, ám egy pénzszállító rablásának a közepébe csöppennek. (Minimális angol tudás szükséges)

Rendezte:  Tony McNeal

Imdb
619 0 0 Film Izé
A közeli jövőben vagyunk. A szervtranszplantáció már nem ügy. Kell egy szív? Egy tüdő? Nem probléma. Nem kell várni hónapokig donorra, rettegni a pillanattól, mikor áll le a ketyegő. Minden rettegés száműzve. Az Egyesület nevű cég kifejlesztette a mechanikus pótlókat, futószalagon gyártják azokat. Persze van egy kis hátulütője a dolgoknak. A műszervek ára az egeket veri, s ha nem tudja le tartozását az ügyfél, a cég küldi behajtóembereit, a Repo-kat, hogy visszaszerezzék a potyázóból a szervet, kevésbé udvariasan fogalmazva, még a sz*rt is kibelezzék belőle. Remy (Jude Law) az egyik legjobbjuk, de történik valami, és főhősünk rögvest a másik oldalon találja magát...

IMDb 
RedBand trailer
Premier: 2010. április 2.

Repo Man-nel találkozhattunk a Repo! The Genetic Opera-ban. Nem összekeverendő.
1133 2 6 Film Izé
Erunder: Én viszont abszolút nem erre számítottam. Totális meglepetésként ért ez a befejezés.
bungle: Jó volt, tetszett a befejezés is (bár sejtettem, hogy ez lesz). :D
ssscsaba: coooooooool
Mind a 6 komment
LA Horde (The Horde)

Francia zombis horror. Ilyet én még nem láttam. Sőt ami azt illeti francia horrort se láttam még. Azt tudtam, hogy vígjátékokban nagyon otthon vannak, de ezen film kapcsán olvastam olyat, hogy állítólag a horrorban is tudnak jót mutatni.

A történet az, hogy Párizs északi részén van egy elhagyatott épület, ahol csupa kemény, de annyira kemény gengszterek gyülekeznek, akiktől akkor is megáll benned minden, ha csak rád néznek. Köztük próbál a rendőrség rendet rakni, ami nem könnyű. Eddig egy sima "B" kategóriás akciófilmnek tűnhet, de ezután bekeményít, mert jönnek a zombik akik miatt a bűnözőknek és a zsaruknak össze kell fogniuk, és nem egymást, hanem zombikat kell hentelniük.

Előzetes | Imdb
1165 4 11 Film Izé
snake6: naná!!
Erunder: Azért remélem nincs harag és értetted a viccet?!
snake6: én bűnöm-én bűnöm levágom a hajam megtépem a ruhám és hamutöntök a fejemre (többet il [...]
Mind a 11 komment
The Bounty Hunter

Gerard Butler és Jennifer Aniston új akcióvígjátékában Butler egy hivatásos fejvadászt – Milo – alakít, akinek következő megbízása arról szól, hogy gyűjtse be a törvény elől bujkáló ex-nejét. Elfogni sikerül a nőt, ám hosszú út vár rájuk az átadásig, és Nicole a női praktikák igen széles tárházát vonultatja fel a szabadulás érdekében. Ráadásul az egykor lángoló szerelem még mindig nem hunyt ki teljesen…

Úgy tűnik, hogy Mr Butler próbál sokszínű maradni, ez jó, csak talán nem ilyen komédiákkal kéne ezt csinálni, ahol előre sejthetjük a történet kimenetelét, és ahol ilyen primitív kartert kell megformálnia. Bár ha karakterfejlődésnek vesszük, azt hogy a film végére megint egymásba szeretnek... ááh mindegy. Egy vasárnap délutáni, unaloműző filmnek ez is elmegy.

Imdb
920 0 2 Film Izé
kovacslacka: Már csak Aniston miatt is megnézem. :)
punyukli: Nekem Buttlerről mindig a "THIS IS SPARTAAAAAA" fog eszembe jutni, annak összes későbbi "remixé [...]
Bitch Slap

A Grindhouse-hoz hasonló alkotással állunk szemben. Azaz ez is a 70-es évek b-kategóriás filmjeire hajaz.

A története nem valami eget rengető. Három igazán dögös nő gyémántot lop egy maffiavezértől. Hát igen, valószínűleg inkább az akciókra és a mellekre épít a film. Plusz poén, hogy Xéna és Herkules megint egymásra talál benne.

Imdb | Előzetes
1111 1 1 Film Izé
kuri91: durva, hogy régebben általában pénzhiány miatt lett egy film "B" kategóriás, manapság meg mi [...]
Max Manus - Man of War

A második világháború legjelentősebb szabotőrérnek igaz történetében Max Manus - a finnországi téli háborút követően - a nácik által megszállt Norvégiába tér vissza. Miután csatlakozik a helyi ellenálláshoz, egy balul elsült akcióban fogságba esik, majd egy szinte lehetetlennek tűnő, bravúros szökési kísérletnek köszönhetően újra csak egy cél vezérli őt: az oslói kikötőben állomásozó német hajók elsüllyesztése. A Gestapo ezt követően vadászni kezd rá, és ahogy a háború egyre véresebb arcot ölt, barátai közül is egyre többen vesztik életüket. Max magát okolja a történtekért, és minden sikere ellenére úgy érzi, egy háborúban mindenki csak áldozat lehet.

Imdb | Hivatalos Honlap
2201 1 0 Film Izé
New Boy

Néger Kisfiú átkerül egy másik iskolába, ahol szinte csak fehér gyerekek vannak.:)nagyon érdekes...

Imdb | Oscar Jelölt!!
1270 0 5 Film Izé
l3azsi: Vicces ez az ír akcentus. Rászól a tanár, ő meg: "Waa'"
Leoparde: gecccc :D nekem is először ez szúrta ki a szemem :D:D
spider86: szinte csak :D a poszt képen is azért ott figyel a kis gettó buksza a háttérben :D
Mind a 5 komment
Hot Tub Time Machine

4 jó barát, akiknek a felnőttélete igencsak silány, megpróbálja felidézni a múltat, abban a síkunyhóban, ahol a fiatalságuk legnagyobb bulija volt. Ám az átmulatott éjszaka után 1986-ban ébrednek.

Ez igen beteg, de csak a jó értelembe. :) Ha sok hasonló kaliberű poén lesz a filmben, mint az előzetesben, akkor lehet, hogy űberelve lesz a Másnaposok.

Imdb
1196 1 1 Film Izé
Balázs: Chevy Chase és John Cusack egy filmben?isteni :D
Invictus - A legyőzhetetlen

Clint Eastwood legújabb filmje a Dél-Afrikai Köztársaságban, nem sokkal az apartheid rendszer bukása után, az első rögbi-világbajnokság idején játszódik. Nelson Mandela (Morgan Freeman) életének egy különösen izgalmas szakaszát meséli el.

Imdb
1421 0 0 Film Izé
3 idiots - Aal Izz Well

Szerintem büntinek is simán elmenne. :P

(Ez a zs kategóriás bollywood-i remek egy regényen alapszik.

A sztori annyi, hogy két barát keresi az elveszett haverjukat, és közben egy csomó hülyeségbe keverednek. Elrontanak egy esküvőt, és egy temetést is. De itt még nem ért véget, ugyanis van egy romantikus szál is a filmben, a főszereplő Rancho-val kapcsolatban. Erunder)

Imdb | Hivatalos honlap
720 0 0 Film Izé
Fame

Ismerős lehet a film ugyanis ez az 1980-as ugyanezen a néven futott film remake-je. Na az még faja volt. Azt meg lehet nézni. Ellentétben ezzel.

Várható volt hogy a Disney táncolós éneklős izéjének lesz konkurenciája, de hogy ennyire silány lesz azt nem gondolta senki.

Egy az egybe vettek át jeleneteket a régi filmből, nem is nézve azt hogy azoknak milyen szerepük volt benne.

Ez is csak egy a sok sztár leszek már akkor is típusú filmből. Mondjuk valószínűleg egy olyan világban, ahol a szombat esti főműsoron sztárcsinálás megy, és az átlagos kamaszok legnagyobb baja, hogy ráléptek az Ipod-jára, ott erre van igény. (Kicsit nagy a kontraszt előző poszttal nem? :))

Imdb
1263 1 0 Film Izé
Chump and Clump (Klotz & Klumpen)

A történet két srácról szól, akik lekésik a buszukat, ami csak hetente jár, ezért kénytelenek várni egy hetet.

Hivatalos honlap | Imdb
10517 12 25 Izé
AVIREX: Vattacukor nincs :P
Raccoon: A legjobb! Már vagy 10x végignéztem, de nem tudnám megúnni! :) Minden benne van! Telitalálat!
Jádám: szerintem meg arról van szó, h egyeseknek fogalmuk sincsen milyen az az érzés amit a szereplők [...]
Mind a 25 komment
Chump and Clump (Klotz & Klumpen)

A történet két srácról szól, akik lekésik a buszukat, ami csak hetente jár, ezért kénytelenek várni egy hetet.

Hivatalos honlap | Imdb
13473 1 4 Film Izé
CRaPtRaSH: hát ez nagyoncunciiiiii :]
superxaba: szépnek szép, de nem röhögtem
Erunder: Bunglenak köszönd, ő mutatta. :)
Mind a 4 komment
Poligamy

Orosz Dénes számomra a Kútfejekkel már bizonyított. Igenis képes a magyar filmipar is minőségit alkotni.

Orosz Dénes eredetileg forgatókönyvíróként végzett, egy régebbi rövidfilmjén alapul a Poligamy ötlete. Mikor az ötlettel előállt először Herendi Gábor akarta rendezni, de végül nagy szerencsékre megmaradtak Dénesnél. Hogy miért szerencse ez? Azért mert nem egy a magyar filmipartól már megszokott silány munkát fogunk nézni.

Egy Tv sorozatokat megrendelésre író forgatókönyves, András és kedvese, Lilla aki tanársegédként dolgozik egy egyetemen a gyerekvállalás előtt állnak. Ám hősünk elbizonytalanodik miután összeköltöznek. Ekkor jön a csavar. Ugyanis András 9 hónapon keresztül más és más Lilla mellett ébred, ezzel megvalósítva minden férfi álmát. :)

Imdb
838 1 0 Film Izé
Stallone festményei.

Azt hallottam, a Rambo V forgatásán erősen beütötte a fejét, de lehet ez csupán rosszindulatú pletyka és én csak véletlen egybeesést látok a festmények és az állítólagos esemény között. ;)
2326 0 3 Art Izé
bungle: Szép is az a festmény. ;) http://art.ize.hu/comments.php?post_id=436
Erunder: "...a művészetet fontos érteni, akkor jelent neked sokat, pl. azért szeretem legjobban Adyt és [...]
superxaba: hároméves lányomnak is ilyesmik sikerednek.
A Pierre Woodman sztori

Azok a részletek is kiderülnek, amik a casting-videókból kimaradtak!

Az HBO újabb saját gyártású dokumentum filmje.

Imdb
2915 0 1 Film Izé
snake6: ő az aki analizál XD de rendessen a kis szőrös francia
Crazy on the Outside

A film Tim Allen rendezői debütálása. (Ha nem számítjuk a Házi barkács egyik részét)

A sztori annyi hogy Tommy 3 év börtön után a nővéréhez költözik, beleszeret a nevelőtisztjébe, aki egyedülálló anyuka, felkeresi a régi bűntársa, és még hasonló hülyeségek, mindenki az agyára megy meg ilyenek.

Ez is körülbelül annyira lesz vicces mint az eddigi Tim Allen főszereplésével készült vígjátéknak szánt izék. A történet szálai nekem sehogy se akarnak összeállni, az előzetesen meg egyáltalán nem nevettem. Pedig egy vígjátéknál az ugye nem lenne hátrány. Az sem nagyon menti meg a filmet, hogy egy elég ütős szereplő gárdát kapartak össze.

Imdb
684 1 1 Film Izé
babar: Azért Tim Allennek ott van a Totál káosz és a Galaktikus küldetés meg a Faterok motoron, melye [...]
Brooklyn's Finest

Eddie Dugan, kiégett, veterán zsaru, aki már csak egy hétre van a nyugdíjazástól és álmaitól, egy nyugodt horgászlaktól Connecticut-ban. Sal Procida drogelhárítós tiszt, aki semmitől sem riad vissza, hogy jobb életet teremtsen betegségben szenvedő feleségének és hét gyermekének. Clarence “Tango” Butler pedig olyan régóta van beépülve, hogy szinte már jobban bírja Caz fejét, aki egy hírhedt hatalmas drogdíler, mint a rendőrtársaiét. Ennek a három rendőrnek a története fog összekapcsolódni a filmben.

Imdb | Előzetes
774 2 0 Film Izé
MicMacs

Azt hiszem ide csak annyit kell írni, hogy az Amélie csodálatos élete rendezőjétől. Akinek volt még jó filmje, de nem kell mindig mindent felsorolni. Srác majdnem meghal, mert a fejbe lövi egy pisztoly (előzetest nézve megértitek), aztán meg fura kalandokba keveredik.

IMDB
549 0 2 Film Izé
Teomoart: Hát ennek is elszabadult a képi világa. Hamisítatlan Jean-Pierre Jeunet mű ez! :D Még az Elves [...]
pepeti: Amélie-től én rosszul voltam, de ez a trailer alapján jónak tűnik :)
The Passenger

Egy könyvmoly kalandja az éjszakai járaton.

Humoros rövid animáció egy kis horroros beütéssel.

Hivatalos honlap | Imdb
1433 0 1 Film Izé
tutituti: nagyon jó volt. aki ismeri azt az animációs kisfilmet,amiben egy őrmester a katonákat dobálja [...]
Misfits

Ez az Angol sorozat egybe gyúrta a Skins-t és a Hősöket. Ám az ebből született gyerek, érdekes és furcsa mód, nem egy torzszülött lett, hanem egy topmodell.

A sztori szerint jön egy vihar ami elkap néhány fiatal korú bűnözőt, és az őket őrző tagot, akik ezek után szuper képességekkel lesznek megáldva. Viszont ők nem gondolják ettől hogy meg kell menteniük a világot mint az amcsik, inkább csak magasról tojnak az egészre.

Amire még számíthatunk a sorozat kapcsán az a tömény obszcenitás, ugyanis egy kábelcsatorna a gyártója. Ugyan az mint a Skins-é, és ugyebár ott sem fukarkodtak a fuckokkal. ;)

Imdb
1084 1 4 Film Izé
go-free: nem rossz, de nekem kicsit sablonos már az ilyesfajta főszerepló-karakter mint nathan. eröltetet [...]
Erunder: Hát tény hogy kis költségvetésű sorozat, és ez leginkább a szuper képességeken ütközik k [...]
go-free: hát kicsit bénán indul, de van benne fantázia... :)
Mind a 4 komment
American Pie Presents: The Book of Love (Amerikai pite: A szerelem könyve)

Tíz évvel az első amerikai pite film után. Három új szerencsétlen szűz próbálja elveszteni a szüzességét. Segítségükre van egy biblia, vajon sikerül nekik?

Emlékeztek még az első részben arra a könyvre, amiből az egyik srác megtanult nyalni? ;) Na ez a rész arról szól.

Valószínűleg megint böfögős, fingós, és elélvezős gimis humorra számíthatunk. Az esküvős rész kivételével szerintem mindegyik jó, a maga nemében. Ezt a részt már csak dvd-re adták ki.

Imdb
869 1 9 Film Izé
zsaru: Hogyne emlekeznenk. A srak akinek szorulasa van :))))))))))))))))))
St.KolMi: én birom :D jófej a filmben
go-free: borzasztó ez az ember... :D
Mind a 9 komment
Chéri (Egy kurtizán szerelme)

Az első világháború előtti Párizs félvilági társaságában játszódó szerelmi történet főhőse Lea, a visszavonult kurtizán, és az ifjú Chéri, Lea kiöregedett barátnőjének és riválisának fia. Az érett, gyönyörű Lea bevezeti az elkényeztetett és éretlen fiút a testi gyönyör és az érzékiség világába, és kapcsolatuk egyre szorosabbra fonódik. Hat év után Chéri anyja, Madame Peloux titokban esküvőt szervez fiának egy másik kurtizán lányával, Edmével. Lea és Chéri megpróbálnak napirendre térni az elkerülhetetlen különválás felett, de felhőtlen életük alapja mélyebben gyökerezik, mint azt valaha gondolták volna. Mire ráébrednek, mennyit jelentenek egymásnak, már azt is tudják, túl késő.

Ez a szerelembe esik a kurtizán téma szerintem már kicsit elcsépelt, de ha belevesszünk egy kis csavart, ez esetben idősebb nő fiatal fiú, egyből izgalmasabbnak tűnhet. Tűnhet, de nem az.

Imdb
871 2 0 Film Izé
A rettenetesen lassú gyilkos a rendkívül hatástalan fegyverrel. =)

A legfélelmetesebb horror, amit eddig láttam. :D

Imdb | Hivatalos honlap
7212 6 42 Izé
plantek: Ez a tag biztos, h nem Zach Galifianakis... lol de azért jó próbálkozás volt:D
Jinmao: Azért az vicces, hogy a gyilkost egy Brian Rohan nevű ember játssza. :) Szerintem nevével ellent [...]
Tooni: Töltsd le a legújabb codecet.
Mind a 42 komment
A rettenetesen lassú gyilkos a rendkívül hatástalan fegyverrel. =)

A legfélelmetesebb horror, amit eddig láttam. :D

Imdb | Hivatalos honlap
8503 1 9 Film Izé
naphtha08: Zach Galifanakis. Ő a sortűz, az emberi hülyeség szabad áramlásáért.
Purple: nem diktatúra van itt kérlek, hanem emberi hülyeség. te ide kommenteltél: http://www.ize.hu/com [...]
Erunder: Nem tudom miről beszélsz. Én nem töröltem mostanában hozzászólást.
Mind a 9 komment
Vampire Diaries

A történet ismerős lehet, de mégsem.

Fiatal gimis lányba bele szeret a jó fej, nem gonosz vámpír gyerek. Eddig talán klisés, de ha a pilotot túlvészeljük, utána izgalmakat, jól felépített akciókat, misztikumokat, és csak kevés romantikát találunk.

Aki nem szereti a Twilightot, az is nyugodtan megnézheti, mert az még hagyján, hogy izgalmasabb, de van benne egy bizonyos jelenet ahol még fikázzák is. :) Na nem mondom hogy az alkonyat gyűlölőknek csak azért tetszene. Sok minden más is van benne ami különböző. Persze ezt az univerzumot sem kéne hasonlítani egyik másikhoz sem mert ebben is eltérnek a szokásos vámpíros hiedelmektől.

Persze ez is egy regényadaptáció a regény hivatalos honlapja

Imdb
708 0 0 Film Izé
Ink (Ha nem jő az édes álom)

Végre egy FILM !

Zenéjére külöm felhivnám a  figyelmet.

(Vannak olyan előzetesek amik túl sokat is mutatnak egy filmből, vígjáték esetén túl sok poént, horror esetén túl sok halált vagy bármi másnál túl sokat a történetből. Ez nem olyan. Ezt, nézed és agyalsz, hogy ez most meg mi volt. Merthogy nem jössz rá semmire az is tuti. De cserébe két és fél percig furcsa képeket nézegetsz. :) A történet meg valami olyasmi, hogy éjszaka egy gonosz erő hozza a rémálmokat, és egy jó erő a jókat. Egy 8 éves kislány meg a faterjával karöltve harcol a rossz álmok ellen. Erunder)

Imdb | Hivatalos honlap
2065 2 7 Film Izé
madMate: erunder felkeltetted az érdeklődésemet az összefoglalóddal :D éjjel megnézem :)
tutituti: Tegnap megnéztem.hajnal fél 2kor végeztem vel,de nem tudtam lekapcsolni.Először olyan Donnie Da [...]
shancy: Sorry : )
Mind a 7 komment
Grown Ups

A vígjáték öt jóbarát- és egykoron csapattársról szól, akik hosszú évekkel ifjú koruk után újra összejönnek, hogy megemlékezzenek azóta elhunyt kosárlabdaedzőjükről. Felkerekednek hát feleségeikkel és gyerekeikkel együtt, és a Függetlenség Napján (július 4.) elindulnak a hétvégi házban, ahol korábban a csapat sikereit ünnepelték együtt. Hamarosan pedig rájönnek arra is, hogy attól, hogy idősebbek lettek, még koránt sem biztos, hogy fel is nőttek…

Szerintem a szereplő gárda indításnak jó. Viszont valami frappánsabb történetet is kitalálhattak volna.

Imdb
1663 1 2 Film Izé
anon: csapaTTárs
snake6: a szereplő gárda tényleg jó
Extraordinary Measures

Az igaz történet által INSPIRÁLT (Ez jó akkor most a film nem igaz történeten alapszik, csak igaz történet INSPIRÁLTA. Értitek?! :)) filmdráma főszereplője egy házaspár, John és Aileen Crowley akiknek a gyermeke egy nagyon ritka genetikai rendellenességben szenved. A szülők már hajszál híján teljesen feladták a reményt gyermekeik gyógyulásának ügyében, amikor John összetalálkozik egy kutatóorvossal aki, a birtokában van egy lehetséges gyógymódnak. A film valós alapját egy Wall Street Journal-ban megjelent cikk, majd az azt követő könyv – Geeta Anand: The Cure – szolgáltatta.

Mellesleg az a plakát ami a hivatalos honlap háttere is lett nagyon akció filmesre sikerült. :)

Imdb
625 0 0 Film Izé
Leap Year

Anna már négy éve együtt van barátjával, arra számít, hogy az évfordulójukon megkéri a kezét, de ez elmarad. Így hát Anna elhatározza, hogy maga veszi kézbe a dolgokat, talál egy olyan ír hagyományt, amely megengedi a nőnek, hogy megkérje egy férfi kezét február 29-én, csakhogy barátja éppen máshol jár, ezért utána kell menni, de Írország másik felén landol, ahol megismerkedik egy másik férfival.

Kiszámítható poénok, és események, de egy vasárnap délutáni, barátnővel nézős filmnek megteszi. Nem is nagyon lehet tőle többet várni.

Imdb
1065 1 0 Film Izé
Boondock Saints II: All Saints Day (Testvérbosszú 2.)

Conner és Murphy McManus, az ír származású testvérpár, bostoni igazságszolgáltató akciójuk óta, immár 8 éve békésen élnek Írország egy elhagyatottabb vidékén édesapjukkal, birkákat tenyésztve. Egy napon betoppan hozzájuk nagybátyjuk azzal a hírrel, hogy őket vádolják egy bostoni pap megölésével. Így a testvérpárnak vissza kell térnie Bostonba, hogy tisztázzák nevüket, és hogy elkapják azt az embert, aki rájuk kente a gyilkosságot.

Hogy le lehet e húzni még egy bőrt a McManus fivérekről azt nem tudom. Majd megmondom ha megnéztem a filmet. Az első rész mindenesetre oltári volt. Ügyetlenkedtek a fegyverekkel. Jó szövegük volt. Olyan volt mint valami Tarentino és Guy Ritchie féle keverék.

Imdb | Az első 5 perc
652 1 1 Film Izé
tutituti: Az első részt láttam.Jó volt.De annak olyan vége volt szerintem amit neház folytatni. Ez róka [...]
Did You Hear About the Morgans?

Morganék elváltak, és nem szívesen töltik együtt az időt. Ám egy gyilkosságnak lesznek a szemtanúi, ezért bekerülnek az FBI tanúvédelmi programjába, és elküldik őket az isten háta mögé. Helyzetkomikumokra, és társadalmi különbségekre épülő poénokra számíthatunk, meg persze arra, hogy morgenék újra összejönnek.

Nem sok esélye lesz a filmnek a befutásra ugyanis az Avatar-al egy időpontban jön ki.

Imdb
711 1 4 Film Izé
Yoko234: Bocs, igazad van, nem tudom, miért tudtam január közepét. Ettől függetlenül tartom magam ahho [...]
Erunder: December 18-án mutatják be mindkettőt.
Yoko234: Egyrészt az Avatarral nem egy időpontban jön ki (Avatar - dec közepe, Morgans - január közepe) [...]
Mind a 4 komment
Régebbi postok...