REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Puszipajtások. ;)

Minden akadály elhárult a lengyel Leszak Bielenda előtt: bírósági engedélyt kapott, hogy megtartsa Simbát, a 10 hónapos oroszlánt. Ha felnő a nagymacska, egy afrikai nemzeti parkba kerül.
4771 1 3 Izé
Lazarus: Annyira aranyosak ilyen kicsin :3 Rá kell szoktatni őket a dohányzásra hogy ne nőjenek nagyobb [...]
bungle: 2 régebbi post: http://www.ize.hu/comments.php?post_id=3997 http://www.ize.hu/comments.php?post_id= [...]
Gyurci: " Ha felnő a nagymacska, egy afrikai nemzeti parkba kerül. " ha addig nem eszi meg a gazdit :D
The Corporation - A pénz birodalma

Egy tanulságos dokumentumfilm a részvénytársaságok természetéről, fejlődőséről. Nem túl rövid, de szerintem megéri végignézni. (Tavaly már volt a Film Izén, de itt a teljes filmet megnézhetitek).
5324 11 31 Izé
Greg46: 1:58-körül mondják ki a nagy igazságot... új piac született... Nem azért változtak meg mert [...]
Greg46: amúgy ezekkel a propaganda filmekkel mindig egy baj van... sosem szól a fáma a másik félről... [...]
Greg46: van benne valami... Amúgy a nagy igazság: "3 milliárdot fizettünk... mi mondjuk meg mi a hír" [...]
Mind a 31 komment
Frozen

Ti szoktatok síelni? És ha igen, akkor használjátok a felvonót? Na ha ezt megnézitek, ezek után lehet, hogy nem. :)

Három barát, akik közösen mennek sítúrára, egyik este szeretnének egy késői lecsúszást. Ám a felvonó beragad, hideg van, senki se tudja, hogy felmentek, magasan vannak, így leugrani veszélyes lenne. A környéken köztudott, hogy vannak ragadozó állatok, és lent a sötétben mozog valami ami csak rájuk vár.

Szeretem az olyan filmeket amit kevés, illetve kis helyen forgatnak. Horroroknál a klausztrofób érzés keltése bevett szokás, de ez már lehet kicsit túlzás. Egy sífelvonó? Na ott tényleg nem lehet sokat mozogni. Történést se bírok sokat elképzelni. De reméljük a film készítői ebben a témában kreatívabbak voltak, mint én.

Imdb
1941 0 1 Film Izé
Blade28: Erről az jut eszembe, hogy egy zuhanyfülkéket gyártó cég beperelte a Psychót, mert a zuhanhz [...]
Nem egy életbiztosítás ez a meló. Főleg ha úgy jár az ember, mint ezen a régebbi videón...
6372 1 3 Izé
BlackHawk94: nem azért de én nem látom értelmét hogy ebben mi a jó
bandee1219: http://www.youtube.com/watch?v=5Dp_8fTSjJY 3:35-től
Purple: a világ legjobb állásába is bele lehet halni :D http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=57529 ara [...]
Szegény spori pont úgy járt, mint múltkor a kollégája.
940 0 0 Sport Izé
Jelentem, feltöltöttük készleteinket szilveszterre, a mennyiség tekintetében bírni fogjuk a rohamot... remélem a födém is...
8979 4 4 Izé
Nusihusi: Úgy látszik a födém nem bírta a kiképzéstXD
Jaca: Megjöttek anyámék! Pakoljunk gyorsan le mindent a pincébe!
littleguy: LOL... Az már milyen :D Jó hogy nem a szilveszteri buli alkalmával történik, mikor 40-50 ember [...]
Mind a 4 komment
Colin Diamond (Ray Winstone) teljesen összeomlik, amikor megtudja, hogy felesége viszonyt folytat egy fiatal francia pincérrel. Vérig sértett büszkeségén barátai – Old Man Peanut ( John Hurt), Meredith (Ian McShane), Archie (Tom Wilkinson), and Mal (Stephen Dillane) – segítségével készül revansot venni: elrabolják a szeretőt, és saját maguk által létrehozott rögtönítélő bíróság elé állítják. Hosszú éjszakának néznek elébe, és Colin az érzelmek teljes spektrumát átéli: haragot, bosszúvágyat, szeretet és saját pitiáner mivoltát…
IMDb   WIKI
Trailer
Rendező: Malcolm Venville
Fő szereplők: Ray Winstone, Tom Wilkinson, Ian McShane, John Hurt, Stephen Dillane, Joanne Whalley, Steven Berkoff, Melvil Poupaud
Premier: 2010. január 15.
641 0 0 Film Izé
Shrek a vége, fuss el véle (Shrek - Forever After)

A sorozat negyedik – és utolsó? – részében Shrek úgy érzi, elvesztette Ogre mojo-ját. Híres bömbölése hallatán azelőtt az emberek fejvesztve menekültek, most odarohannak hozzá, hogy autogrammot kérjenek vasvillájukra és fáklyáikra. Ez így nem mehet tovább. Hogy visszaszerezze régi egyéniségét, egyezséget köt Rumpelstiltskin-nel ami azonban félresiklik, és Shrek kénytelen szembenézni vele, hogy milyen lenne Túl az Óperencián birodalmánának élete, ha ő soha nem is létezett volna: Szamár málhásjószágként tengeti életét, a kövér és lusta Csizmás Kandúr lecserélte kardját egy rózsaszín íjra a birodalomban pedig Rumpelstiltskin uralkodik…

rendező: Mike Mitchell
forgatókönyv: Tim Sullivan, Josh Klausner
szinron: Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy, Antonio Banderas, Jon Hamm, Kathy Griffin, Kristin Schaal
stúdió: DreamWorks Pictures
Magyar premier: 2010. július 8.
1027 1 3 Film Izé
Jádám: ezt még nem unják? :S
Davek: Bőlehúzás is volt, mármitn nemmondom hogy nemvoltak benne jó poénok de olyan egyszer nézős, [...]
kuri91: a 3. rész milyen volt? nem néztem meg, mert lehúzűs szaga volt.
Brooklyn's Finest

Eddie Dugan, kiégett, veterán zsaru, aki már csak egy hétre van a nyugdíjazástól és álmaitól, egy nyugodt horgászlaktól Connecticut-ban. Sal Procida drogelhárítós tiszt, aki semmitől sem riad vissza, hogy jobb életet teremtsen betegségben szenvedő feleségének és hét gyermekének. Clarence “Tango” Butler pedig olyan régóta van beépülve, hogy szinte már jobban bírja Caz fejét, aki egy hírhedt hatalmas drogdíler, mint a rendőrtársaiét. Ennek a három rendőrnek a története fog összekapcsolódni a filmben.

Imdb | Előzetes
775 2 0 Film Izé
Sárga lapot kapott a horvát labdarúgó-bajnokságban szereplő Medjimurje Cakovec kapusa, Ivan Banovic, mert csapata hétvégi mérkőzésén megmentett egy pályára tévedő cicát. Hülye bíró! :D
911 0 5 Sport Izé
go-free: legalább tudjuk, hogy délen a macska az macsku :D
Maccoyi: Hát ez az, én se. :D Amúgy "poénnak" szántam, nem szemrehányásként. :)
Öcsi: ha nem tudsz úszni, ne mássz fára, mert elüt egy villamos... :D
Mind a 5 komment
Regadó- és bírságelkerülés jól! :D

Találós kérdés: Melyik ország rendszáma lehet ez?
10823 4 9 Izé
...feco...: Tényleg megérné átszámolni, hogy nem hozna-e több pénzt ha nem lenne regadó a suzukira sem, [...]
Tooni: A Hutt River Principality nevű jelenséget Ausztrália kormánya gazdasági vállalkozásnak tekint [...]
AVIREX: HAWAII [:
Mind a 9 komment
 LÁTSZATEMBERSÉG - SKRU online lemez

 "Az internettel harcolni nem lehet. Minden olyan zenész megégette magát, aki bármilyen támadást intézett valami internetes lap, vagy fájlmegosztó ellen, aki a zenéit "vámmentesen" terjesztette. Manapság a lemezeladás nem reális bevételi forrás egy olyan zenekar számára, akiknek a közönsége az internet napi használója. Ezt felismerve a SKRU zenekar olyan lemezt készített, amihez hasonló Magyarországon még nem volt. A LÁTSZATEMBERSÉG című album teljes tartalma digitális formában került fel a világhálóra, így minden dalhoz külön grafika tartozik, és a jobb érthetőség kedvéért, a dalszöveget magyarázata is megtalálható az egyes nóták mellett. A dalok letölthetőek egyenként, de természetesen az album egésze is pillanatok alatt bárki birtokába kerülhet, aki a megfelelő helyre kattint!"
898 0 4 Zene Izé
Swordfish: Érdekes... A zene tipikus metalcore semmi extra, viszont örülök, hogy magyar, csak valahogy túl [...]
Wizz01: Nemtom ki mit mond de nekem tetszik :D És sztem jó ötlet volt az ingyen lemez.
Guren: a magyaroknak nem kéne ezt erőltetni :|
Mind a 4 komment
Extraordinary Measures

Az igaz történet által INSPIRÁLT (Ez jó akkor most a film nem igaz történeten alapszik, csak igaz történet INSPIRÁLTA. Értitek?! :)) filmdráma főszereplője egy házaspár, John és Aileen Crowley akiknek a gyermeke egy nagyon ritka genetikai rendellenességben szenved. A szülők már hajszál híján teljesen feladták a reményt gyermekeik gyógyulásának ügyében, amikor John összetalálkozik egy kutatóorvossal aki, a birtokában van egy lehetséges gyógymódnak. A film valós alapját egy Wall Street Journal-ban megjelent cikk, majd az azt követő könyv – Geeta Anand: The Cure – szolgáltatta.

Mellesleg az a plakát ami a hivatalos honlap háttere is lett nagyon akció filmesre sikerült. :)

Imdb
625 0 0 Film Izé
Boondock Saints II: All Saints Day (Testvérbosszú 2.)

Conner és Murphy McManus, az ír származású testvérpár, bostoni igazságszolgáltató akciójuk óta, immár 8 éve békésen élnek Írország egy elhagyatottabb vidékén édesapjukkal, birkákat tenyésztve. Egy napon betoppan hozzájuk nagybátyjuk azzal a hírrel, hogy őket vádolják egy bostoni pap megölésével. Így a testvérpárnak vissza kell térnie Bostonba, hogy tisztázzák nevüket, és hogy elkapják azt az embert, aki rájuk kente a gyilkosságot.

Hogy le lehet e húzni még egy bőrt a McManus fivérekről azt nem tudom. Majd megmondom ha megnéztem a filmet. Az első rész mindenesetre oltári volt. Ügyetlenkedtek a fegyverekkel. Jó szövegük volt. Olyan volt mint valami Tarentino és Guy Ritchie féle keverék.

Imdb | Az első 5 perc
652 1 1 Film Izé
tutituti: Az első részt láttam.Jó volt.De annak olyan vége volt szerintem amit neház folytatni. Ez róka [...]
A Twilight saga második része: New Moon (Újhold)

Bella majdnem tragikus végkimenetelű 18. szülinapja utána Edward Cullen és családja úgy döntenek: a lány biztonsága érdekében elhagyják Forks városát. Ahogy az összetört szívű Bella kóborol az iskola folyosóin, rájön, szerelmét csak akkor érzi igazán közel magához, amikor veszélyben van. Gyerekkori barátja, Jacob Black segítségével felújít egy régi motort, amellyel szabadon kalandozhat. A közösen eltöltött idő meglágyítja Bella megfagyott szívét, fokozatosan egyre közelebb kerül Jacob-hoz a titokzatos Quileute törzs tagjához, akinek szintén megvan a saját, féltve őrzött titka.

Amikor egy véletlen találkozás alkalmával Bella szemtől-szembe kerül korábbi ellenségével, és egy természetfeletti erőkkel bíró farkas menti meg szörnyű helyzetéből, világos lesz: Bella még mindig nagy veszélynek van kitéve. Versenyre kel az idővel, hogy megtudja a Quileute törzs titkát és a valódi okot, amiért Edward elhagyta őt. Az út végén pedig vár rá szerelme, és feltehetőleg halálos kimenetelű találkozásuk.
November.20-tól a mozikban!!! (Világpremier, tehát 19.-e éfjéltől itthon is vetítik- kasy)
Jegyek elővételben már kaphatóak.
Hivatalos website
748 2 1 Film Izé
kkovi8: Tiszteletem! Ma akadtam erre a cikkre: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1227377/Im-love-Tw [...]
Mini birodalmi lépegető. :D
4461 5 13 Izé
BERZERKER: a gazdi az egészet végig röhögte
Mr.T.: Újabb videója :) http://www.youtube.com/watch?v=bIbJoF9otUI
Nusihusi: A gazdinak is ilyen jelmezben kéne pózolnia:P
Mind a 13 komment
"A testem szétzúzva, de farmergatyám még mindig bírja a gyűrődést!" :D
886 2 0 Sport Izé
Black Lightning

Erről az orosz csodáról eddig vajmi keveset hallhattunk, pedig olyan ismert orosz filmvilágbeli arc áll a projekt mögött, mint a Wanted és az Éjszakai őrség rendezője, Timur Bekmambetov, aki ezúttal csak producerkedik. A filmet Dmitriy Kiselev és Alexandr Voitinsky páros rendezi, a történet pedig egy félénk főiskolás srácot helyez a középpontba, aki édesapjától egy öreg, fekete Volgát kap ajándékba, ami természetesen továbbra se teszi menőbbé a kiszemelt lány szemében. Az ősjárgány azonban spéci képességgel bír, ugyanis képes repülni, amit kezdetben teljesen ártatlan dolgokra - dugók elkerülése - használ majd a főhős, később azonban igazi igazságtevővé válik majd a járgány jóvoltából. A titokra hamar fény derül, egy zseniális bűnöző pedig hamar megépíti a maga repülő verdáját, ami természetesen rengeteg spéci fegyverrel felruházva szeli az eget. A film mindössze 8 millió dollárból készült, ami az egész látványos előzetest elnézve igencsak meglepő.

Egyenlőre sajnos csak ennyit lehet tudni a filmről (Erunder)
631 0 1 Film Izé
DArknesy: Először egy ismerősömtől hallottam a filmről, persze neki nem tetszett, ezért én sem akartam [...]
IL-2 Sturmovik: Birds of Prey (PSP) - Játékteszt
2300 1 0 Game Izé
"Ohhh Roni! Inkább csak dobd fel magad, mert a műesésedet jobban bírjuk!" :D

A reklám, amiért "dalra fakadt" Ronaldo.
4779 1 21 Izé
Nusihusi: A műesés is elég ciki szerintem, de amikor énekel:S:P
pepeti: Hát ő is jó úton van a celebség felé :)
Gyurci: hát a magyar foci az = futni a labda után sok pénzért cserébe... :D
Mind a 21 komment
"Ohhh Roni... Inkább csak dobd fel magad, mert a műesésedet jobban bírjuk!" :D

A reklám, amiért "dalra fakadt" Ronaldo.
4364 0 0 Sport Izé
John Woo elkészített egy háborús eposzt, Red Cliff címmel. A monumentális filmet két részben (part 1, part 2) mutatják be. Bár már ázsiában levetítették, amerikába még csak novemberben érkezik. Így az amerikai trailer is csak most készült el.
2631 1 0 Film Izé
Durva sérülés a birkozószönyegen.
1016 1 2 Sport Izé
Maccoyi: Direkt vót, de ha így akarod... :)
Mr.T.: Ahh Macc, lelövöd a "poént" ezzel a postképpel :D
A (kezes) gól, amit a bíró simán megad.

Maradona, azért sokkal jobban csinálta. :) (Macc)
823 0 0 Sport Izé
Te bevállalnál egy kis rodeót? :)
3821 0 3 Izé
Cheebeeke: Persze, simán kipróbálnám xD
Balázs: bari rodeó tuti kipróbálnám :D
Fireblade1000: Inkább rodeóbohoc lennék!!:DD
Tíz mókás példa arra, amikor tényleg "hülye a bíró". :)
1564 1 0 Sport Izé
Nem újkeletű dolog, de még mindig aktuális, ugyanis a kamera azóta is üzemel, sőt már több kereszteződésbe is telepítettek hasonlót, ami a kiszabható bírságokból befolyó összegeket meghatványozza.
8170 3 64 Izé
gyopi: Azért akik itt nyávognak, azoknak adnék egy KRESZ könyvet a kezébe. Meg a videóban a nőnek is [...]
Zorro: Ez komoly. Mellesleg régebben mikor sokat bicikliztem én is előrementem. Például miért is kell [...]
MrAngelo: Ez komoly? Ugye nem! Majd jól kinyitom előttük a jobb ajtót.
Mind a 64 komment
Anglia egy magyar lányon, Nagy Krisztinán röhög. A britek legújabb tehetségkutatóján a zsűri alig bírta ki nevetés nélkül, hallva Krisztina produkcióját. A 21 éves magyar lány egy Shakira-dalt próbált elénekelni.

Magyar cikk.
16595 2 46 Izé
joovan: Ez a nyomorult könyvtárszökevény ettől jool érezte magát ugyan? De hogy örült, mikor bemuta [...]
rubigo: Szövegértelmezési problémáid vannak. Általánosságban írt az emberek reakciójáról, hogy i [...]
brandboy: Azért Gyurcsány óta ezt ilyen határozottan nem merném állítani.
Mind a 46 komment
Bird's Egg
6624 2 27 Game Izé
szűzirónia: nem kell leszedni csak rákattintasz vele a fára ahol a ház van és akkor jön egy lény
Újév1: Hogy kell leszedni a dugót az üvegről??????????????????????????????????????????????
Hollowdrums: Ez elég egyszerű volt
Mind a 27 komment
Lennél-e "rosszfiú" kommandós gyakorlaton? Vagy lehet ez is a kiképzés része, hogyan bírjuk csicsergésre a túszt? :D
8993 2 15 Izé
Kapitány: Nem kötekedni akarok, csak érdekelne...és nem ismerek guglit, de majd googlén rákeresek, ha má [...]
Re-Peet: A mit???? ... Örülj neki, hogy az Izé-t ismeri.. mit akarsz te is még? :P :P :P
bungle: Guglit ismered? ;)
Mind a 15 komment
Egy ír válogatott focista nem bír kinyitni egy sportkupakot??? Na ne... :D
785 0 4 Sport Izé
Öcsi: Kösz, a vidi is jó :D
Maccoyi: Ez nagyon jó. :DDD
Maccoyi: Ez jó. :DDD
Mind a 4 komment
The Men Who Stare At Goats

Mit érdemes tudni erről a filmről? Jah, elég érdekes alapszituációra épül: George Clooney egy Lyn Cassady nevezetű katonát játszik,  aki azt hiszi, hogy paranormális képességekkel bír. A történet másik főhőse egy Ewan McGregor által életre keltett újságíró, aki egy komoly sztori után kutat Irakban, s így találkozik a saját magát Jedi lovag nak tartó katonával. Az előzetes alapján két hősünk sok hajmeresztő, és kimagaslóan vicces kalandba keveredik egy kényes küldetés során. A Cassady-hez hasonló képességekkel bíró katonákból verbuvált osztag (legalábbis a paranormális képességek kifejlesztése lenne a cél) kitalálója és vezetője, a Jeff Bridges által megformált korábbi hippi-katonatiszt keverék  ugyanis eltűnt. Egy a feletteséhez hűséges katona dolga pedig mi más lehetne, mint előkeríteni vezetőjét? Közben kiderül, hogy talán mégis vannak Cassady-nek Jedi képességei…és mindez állítólag megtörtént eseményeken alapul. Még Kevin Spacey is feltűnik a filmben.

forrás
1011 1 1 Film Izé
snake6: ez jónak tűnik!XD hahahahhha
A Galaktikus Birodalom megszállta San Francisco-t!
Képek - A Csillagok háborúja megelevenedik a Földön. Robotok, gépek a város utcáin.
Videók - A birodalmi harcosok nem kimélnek senkit és semmit.
A Halálcsillaggal elpusztítják az Enterprise űrhajót.
A megszállás pillanatairól is készült videóanyag.
1940 3 3 Film Izé
kasy: Ha regisztrálsz Horn oldalán akkor letöltheted az összes képet háttérnek.
Balázs: nekem ez a Golden Gate vs Romboló kép kellene háttérkép méretbe, aki tud segíteni írjon:)
Digo: Aki tud ilyeneket "rajzolni" és videóba illeszteni szóljon, szívesen együttműködnék vele egy [...]
Michael Jackson: This Is It (Ennyi)

Filmet forgatnak Michael Jackson, amerikai popsztárról. A Sony Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy a Sony Music Entertainment-tel karöltve bemutatják a Kulisszák mögötti és a koncertpróbákon készült felvételekből összeállított mozifilmet, amely Michael Jackson tervezett turnéja, a This Is It (Ennyi) felkészülése közben született.

A Sony 60 millió dollárt fizetett a koncertsorozatot szervező AEG cégnek, valamint az énekes jogainak megszerzéséért. Bár a szerződés már múlt hónapban megköttetett, de a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság képviselője csak ma hozta nyilvánosságra a döntést. A This Is It cí filmet világszerte 2009. október 30-án, pénteken, mutatják be. A Sony nem aggódik amiatt, hogy a bemutatóval párhuzamot vonnának, amiért Halloween éjszakáján láthatják a nézők, akik közül sokan bizonyára felidézik Michael Jackson Thriller című rémségesen jó albumát és videóját. A Sony továbbá bejelentette, hogy néhány részletet 3-D-ben rögzítettek.

Premier: 2009. október 30.
421 0 0 Film Izé
Hol jártál báránykám? ;)
10084 2 22 Izé
Kiscsuri: Rambó bírka :P
he: csoda hogy nem verte agyon a' áram
joovan: Nagy baromsag.... a kabelre ugy kerult fel, h a kabel tul alacsonyan van es beleakadt a szarva. Miko [...]
Mind a 22 komment
In The Loop (Egy kis gubanc)

Vigyázat, aki az angolokat nem szereti, az tovább se olvasson. Az In the Loop egy politikai szatíra, mely nem meglepő módon politikusokról szól, a tömegekkel és egymással való kommunikációjukról, és arról, hogy ezek a szerencsétlenek hogyan hoznak döntést a háborúba menetel ellen vagy mellett. Itt nincsenek robbanások, sem mellek, ellenben akad némi gondolkodni való, végig lebilincselő történet és olyan cifra káromkodások, hogy félúton majdnem elkezdtem jegyzetelni.

Magyar bemutató: 2009. szeptember 10.

Imdb
513 1 1 Film Izé
madMate: kíváncsi leszek :)
88 dolláros bírság kifizetése aprópénzzel... :)
6538 1 22 Izé
Saccco: Én anno 50ft-osokat gyűjtöttem volt 5-600db abból vettem biciklit :) de berolniztuk néztek de e [...]
Gyurci: egyszer egyik haverom a másiknak 1 forintosokban adta vissza a 200 forintos tartozását. a gyerek [...]
joovan: nyugi, nem voltam ott, de a csávóból kinézem, nem muszáj elhinni!
Mind a 22 komment
Cok kici kínai kergetni egy kici kínai bírót. :D
500 0 0 Sport Izé
Birodalmi lépegető gyerekágy. :)
1901 1 0 Izé
The Book of Eli  (2010. január 15.)

 Albert és Allen Hughes (A pokolból) készítik a The Book of Eli filmet, melynek főszereplője Denzel Washington, Gary Oldman, Ray Stevenson és Mila Kunis. A sztori a jövőben játszódik, a posztapokaliptikus világban egy Eli nevezetű fickó (Washington) Amerikán vág keresztül, birtokában van egy olyan könyv, ami megmentheti az emberiséget.
Rendező:
Albert & Allen Hughes (Menace II Society, Dead Presidents, From Hell)
Főszereplők:
Denzel Washington, Gary Oldman, Michael Gambon, Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals, Tom Waits, Frances de la Tour
Trailer
948 4 2 Film Izé
skad: Nagyon jó film!
Vigyori: Na ez tuti király lesz! Imádom a poszt-apokaliptikus dolgokat! :-)
Régebbi postok...