REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Prince of Persia - Lesz limitált kiadvány!
962 0 0 Tech Izé
Férfinevek, női nevek (bár volt a témában hasonló).

A Magyar Tudományos Akadémia ezeket a neveket tartja adhatónak eme becses és nagymúltú országban! Anakin, Beatricse, Dezideráta, Dzsásztin, Dzsúlió, Filadelfia, Lüszien, Móka, Triniti, Zseni, Zsülien és a többiek...

Tessék felkészülni röhögésre, sírásra, kiakadásra! :)))
8816 10 71 Izé
bungle: tonhalakhat küldte: URL: http://keresztnevek.blog.hu/ Szöveg: "A létjogosultságért könyörgő [...]
Dott: A Deján szerb-horvát név, és a horvátoknál azt jelenti:Aki mindig jót cselekszik.A horvát ha [...]
kotta: Köszi az infót és gratula Dejánhoz! (vmi délszláv eredetet sejtek, de mindegy is, nekem is tet [...]
Mind a 71 komment
Most ünnepelte a bécsi gelitin nevű művészcsoport által létrehozott 60 méteres rózsaszín nyúl a 3. szülinapját. :)
2025-ig tervezik az Olaszországban (Artesina, Piemont) található kiállítást fenntartani. A nyuszit állítólag több tucat nagyi kötötte rózsaszín pamutgombolyagokból és az oldala fel van nyitva, kint vannak a belsőszervei.
Egész jól látható a Google Maps-en is. :)
2874 0 7 Art Izé
mumus: ott a pont...amugy van ekkora mosogep a vilagon ?
Belkar: Valami hasonló nyúl volt az egyik filmben is amiben ilyen kicsinyítő/nagyító szerkezet volt a [...]
izébigyó: Miért, te hova raknád? Elképzeltem mondjuk a Hősök terén, másnapra szanaszét lenne firkálva [...]
Mind a 7 komment
Most ünnepelte a bécsi gelitin nevű művészcsoport által létrehozott 60 méteres rózsaszín nyúl a 3. szülinapját. :)
2025-ig tervezik az Olaszországban (Artesina, Piemont) található kiállítást fenntartani. A nyuszit állítólag több tucat nagyi kötötte rózsaszín pamutgombolyagokból és az oldala fel van nyitva, kint vannak a belsőszervei.
Egész jól látható a Google Maps-en is. :)
3152 1 7 Izé
mumus: ott a pont...amugy van ekkora mosogep a vilagon ?
Belkar: Valami hasonló nyúl volt az egyik filmben is amiben ilyen kicsinyítő/nagyító szerkezet volt a [...]
izébigyó: Miért, te hova raknád? Elképzeltem mondjuk a Hősök terén, másnapra szanaszét lenne firkálva [...]
Mind a 7 komment
Videó a Ferrari Racing Day elnevezésű versenyről és kiállításról, amit a Hungaroringen rendeztek meg Augusztus utolsó hétvégéjén.
246 0 0 Sport Izé
GC 2008 - Red Alert 3 - 11 percnyi kooperatív gameplay!
889 1 1 Tech Izé
tutituti: Csak jönne már ki. Reméljük ez is olyan lesz amit nem lehet lerakni, és évente legalább 3x ki [...]
Nemzetközi Testfestés Fesztivál Dél-Koreában

6875 3 0 Izé
Nemcsik Zsolt az athéni olimpia kardvívó döntőjében ritkán látható önuralommal tűrte, hogy a nem kicsit vitatott helyzetnél a zsűri a hangos olasz reklamáció (és emellett nem kis "diplomáciai" háttérmunka...) után az aranyérmet Aldo Montanónak ítéli. Pekingben egy kínai versenyző győzte le szintúgy vitatott helyzetek során, és az élete során addig mindig úriemberként viselkedő vívó üvöltözve reklamált - hiába.

Blogjában őszintén ír az olimpia megnyitójakor elhunyt edzőjéről, Gerevich Györgyről, a legendás vívó édesapa fiáról, és az ő elvesztése miatt kialakult zavart lelkiállapotáról.

Olimpiai aranyak ide vagy oda: személyisége, eredményei és példaadó életmódja okán Nemcsik Zsolt méltó utódja a magyar kardvívás neves személyiségeinek.
397 0 1 Sport Izé
Balázs: hát igen, az olaszok csicska csalók voltak mindig is
Vízen járni tanítja társait Billie, a nőstény delfin a nyugat-ausztrál partoknál. Billie húsz éve töltött rövid időt egy delfináriumban, ahol betegségeit kezelték, ott tanulhatta el a többiektől, hogyan kell farokkal a vízen járni. A tudósok szerint a Port River-i partoknál kialakulóban van egy "vízen járó kultúra" a delfinek közt.
3386 1 4 Izé
sparkey6: Viszlát és kösz a halakat!
Laci: Aki csak teheti olvassa el Robert Merle: Állati elmék c. könyvét. http://www.kihagy6atlan.hu/te [...]
esmein: Ha oda figyelünk, akkor is.
Mind a 4 komment
Red Alert 3 - Érkezik a Premier Edition
994 1 0 Tech Izé
A Norvég Királyi Őrség lovagjává ütöttek egy skót pingvint.
Nils Olav, a híres királypingvin a norvég király, ötödik Harald engedélyével mostantól nemcsak kabalája, de vezérezredese is testőrségének. Nils Olav 1970-ben lett először a gárda tiszteletbeli tagja, amikor egy fiatal hadnagy Nils Egelien meglátta az állatkertben, megszerette és őrvezetővé nevezte ki. Az a pingvin a nyolcvanas években meghalt, így a norvégok egy fiatal állatot kiáltottak ki az új Nils Olavnak. A pingvin azóta számos kitüntetést kapott és négy szobrot is emeltek a tiszteletére.

1851 2 19 Izé
godzsy: Ez a Batman 126 forgatása... "Pingvin visszatér" alcímmel. xD deVito hol maradt? :D
Öcsi: az még semmi h lovaggá ütötték, de még hozzá is öltözött ;)
Dawe: ezmost komoly? :D
Mind a 19 komment
Húúú, ez fájhatott. :O
416 0 0 Sport Izé
Rise Against - Re-Education (Through Labor)

Október 7-én jön az új album, az Appeal to Reason, itt a ráhangoló zene, amit kiadtak, és már turnékon is játszották!!! Ismét valami jó van készülőben. ;)

Pár infó érdeklődőknek: WikiPedia ; Official site ; MySpace régi és új nagyon jó számokkal.
295 0 0 Zene Izé
Háló vár-ó :D
1237 1 1 Art Izé
madMate: háló vár, ó :D Broáfka Ottokár tanulhatna tőled szóvicceket :D
Háló vár-ó :D
1494 1 1 Izé
madMate: háló vár, ó :D Broáfka Ottokár tanulhatna tőled szóvicceket :D
Kínai lámpás fesztivál - Torontoban.
1201 0 1 Art Izé
bigyminyő: Nagyon szép színesek,ötletesek. Ha ott lennék biztosan megnézném,de csak este sötétben....:) [...]
Kínai lámpás fesztivál - Torontoban.
1415 2 1 Izé
bigyminyő: Nagyon szép színesek,ötletesek. Ha ott lennék biztosan megnézném,de csak este sötétben....:) [...]
Breaking!!!

A T-Mobile hivatalos sajtóközleménye szerint augusztus 22. napjától hazánkban is hivatalosan kapható az Apple Iphone 3g.

Az árakról info még nincs, ha érkezik valami kiabálok.

Ime a hivatalos sajtóközlemeny:
A T‑Mobile és az Apple július 11-től kínálják az iPhone 3G-t Németországban, Ausztriában és Hollandiában 2008. Június 10. A T‑Mobile International és az Apple bejelentették, hogy július 11-től az iPhone 3G kapható lesz Ausztriában, Németországban és Hollandiában, míg Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában később, de még az idén a boltokba kerül az iPhone.

"Nagy izgalommal várjuk, hogy az iPhone-t még az idei évben a T‑Mobile ügyfeleinek a kezébe adjuk," nyilatkozta Christopher Schläffer, a Deutsche Telekom AG Termék és Innovációs vezetője. "Az iPhone áttörést jelentett a mobilinternetben Németországban és Ausztriában is. Már most tudjuk, hogy az iPhone 3G megnövelt sebességével ügyfeleink még jobban szeretni fogják majd a mobilos webböngészést."

A T‑Mobile rendkívül jól kiépített 3G-hálózatával és több mint 20 000 elérhető HotSpottal mindenhol lehetővé teszi ügyfelei számára a lehető leggyorsabb vezeték nélküli internetezést. A

T‑Mobile International egyike a világ vezető mobilkommunikációs szolgáltatóinak. A Deutsche Telekom három stratégiai üzletágának egyikeként a T‑Mobile Európa és az Egyesült Államok legdinamikusabb piacaira koncentrál. A 2008. év első negyedévében a Deutsche Telekom vállalatai több mint 123 millió mobilos ügyfelet szolgáltak ki.

Link oda
781 0 6 Tech Izé
bungle: Igen, ilyenkor marad a href.hu pl. (mivel az a modul, ami a linket berakja, nem a mienk, nem tudunk [...]
Errtu: próbáltam manuálisan kijavítani, de nem fogadta el. hiába írtam át a linket, a szóközt akko [...]
bungle: Link oda link nem jó, van benne egy space (%20). Nem vagyok most admin közelben, de a helyes link: [...]
Mind a 6 komment
A Marcy Playground első albumát 1997-ben dobta a piacra. Az albumról készült (és maxin is kiadott) Sex and Candy video hozta meg a sikert, és ez a szám miatt válhatott ismerté, és közkedvelté amerikában. Az öreg kontinensen -legfőképp kelet-európában - nem érintette meg az embereket a zenéjük, vagy nem volt lehetőségük az embereknek, hogy felfedezzék legalább ezt az egy remek számot, mivel a zenei adókon nem gyakran volt látható a videóklip.(köszönhető a közizlésnek...)
A VH1 a számot a 100 legjobb 90-es évekbeli listáján a 73. helyre sorolta, ami szép teljesítmény tekintve, hogy a 90-es évek annak is legfőképp az első fele igen termékeny volt kiváló zenék terén (Pearl Jam, Tool, Deftones, Korn, Metallica, Cypress Hill, Soundgarden, Alice in Chains...)

Az együttes nevét John Wozinak énekes egykori iskolájáról kapta, legalábbis a "Marcy" részét. Az együttes 1996-tól aktív.
Az 1997-es első albumukat 2 követte 1999-ben majd 2004-ben.
Említésre méltó még, hogy a Jay és Néma Bob visszavág című mesterműnek filmznei albumán a MP egyik száma is megtalálható ( The Devil's Song)
344 0 0 Zene Izé
 Razorlight - Golden Touch

A brit Razorlight az elmúlt néhány évben feltűnt egyik legélvezetesebb és legsikeresebb brit gitárpop zenekar. Az excentrikus viselkedéséről és nagy dumájáról közismert Johnny Borrell gitáros-énekes vezette Razorlightot kezdetben, mint a paradigmaalkotó amerikai Strokes brit kistestvérét emlegették, ám ma már nem kérdés, hogy a zenekar a mai színtéren leginkább csak önmagához hasonlítható, hiszen a Razorlight az elmúlt években megalapozta saját sikerét és kialakította saját zenei nyelvét. Azt a zenei nyelvet, mely élvezetes és okos popdalokban testesül meg, s melyben egyszerre érezhetjük az elmúlt évtizedek angol és amerikai popzenéje, a Talking Heads, a Blondie, Bruce Springsteen, Patti Smith, Bob Geldof, a Police, a Clash, a Pulp vagy a Blur hatását.

 
420 0 0 Zene Izé
A THQ ma kiadott sajtóközleménye szerint a pornóipar egyik csillaga, Tera Patrick is csatlakozik a Volition csapatához és "special producer" beosztásban ténykedik a jövőben.
1707 1 3 Tech Izé
Shifty_: És ha tudnád ma milyen tuti posztot küldök be a hölgyről;):) vetkőzik is a drága:D
Máln@: :DD
Errtu: :D az eddigi legtutibb tech post!!! :D
A filmet majdan forgalmazó Warner Bros. tegnap egy hivatalosan kiadott sajtólevélben jelentette be, hogy készül a Watchmen
337 0 0 Tech Izé
A nagyoknak nem tetszett az idei E3!
814 0 0 Tech Izé
Az elképesztő mértékűre emelkedett infláció miatt 100 milliárd dolláros bankjegyet hoz forgalomba Zimbabwe. Egy USA dollár jelenleg 70 milliárd zimbabwei dollárt ér, a 100 milliárdos bankjegyből a jelenlegi árak szerint egy vekni kenyeret lehet venni. Egy ember egy napi kiadásai 500 milliárd dollárnál kezdődnek a Robert Mugabe által vezetett, egykor nagyon gazdag afrikai államban.

A világ legnagyobb áremelkedése egyébként Magyarországon volt a II. világháború után, az árak 15 óránként duplázódtak. 1946. augusztus 1-jén a pengőt leváltotta a forint.
Ekkor 400 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 pengő (32 nulla a 4-es után!) ért egy forintot.
2988 8 67 Izé
izébigyó: Tízmilliárd dolláros bankjegy került forgalomba http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=18160
izébigyó: A zimbabwei infláció már 11,2 millió százalék http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=7489
Jozef7: :D az is egy megoldás lenne
Mind a 67 komment
Képek az oroszországi guruló izék találkozójáról. :)
7084 0 11 Autó Izé
ceazar: ott a közepe táján felfedeztem az NFSU2 matricát is :D
Jozef7: Hát szerintem sem szerkesztettek a képek, de lehet hogy van benne egy pár
Kiscipő: Én is VT-ztem már és láttam is sok munkát, de nem mondanám azt, hogy ezek VT-s képek. (de leh [...]
Mind a 11 komment
Képek az oroszországi guruló izék találkozójáról. :)
7148 5 11 Izé
ceazar: ott a közepe táján felfedeztem az NFSU2 matricát is :D
Jozef7: Hát szerintem sem szerkesztettek a képek, de lehet hogy van benne egy pár
Kiscipő: Én is VT-ztem már és láttam is sok munkát, de nem mondanám azt, hogy ezek VT-s képek. (de leh [...]
Mind a 11 komment
Feel X

Mit tennél, ha egyik nap meglátnád a hasonmásod a metróban? Schröderrel, a német postással ez történt - egy kiadós üldözést követően pedig már azt sem tudta, ki az "igazi", ő vagy a klónja.
2659 0 9 Film Izé
poymen: Aber Klaus! dehogynem ő. hehe! mindíg ilyen pszichót alakít?
Bizsu: ő nem Klaus a targoncás oktatófilmből????
Bakeyoo: Nem rossz.
Mind a 9 komment
Feel X

Mit tennél, ha egyik nap meglátnád a hasonmásod a metróban? Schröderrel, a német postással ez történt - egy kiadós üldözést követően pedig már azt sem tudta, ki az "igazi", ő vagy a klónja.
2741 1 9 Izé
poymen: Aber Klaus! dehogynem ő. hehe! mindíg ilyen pszichót alakít?
Bizsu: ő nem Klaus a targoncás oktatófilmből????
Bakeyoo: Nem rossz.
Mind a 9 komment
A két hete felkerült videó kapcsán, amiben egy férfi szívinfarktust kapott egy könyvesboltban rengeteg hozzászólás érkezett. Sok levelet kaptunk, az egyik a férfi húgától érkezett. Akkor nem tudtuk eldönteni, hogy valódi-e az infarktusos felvétel és a rokoni kapcsolat, most a hölgy egy állítólagos videóval is alá szeretné támasztani mindezt. A segítségünket kéri. A probléma csak annyi volt, hogy a videót nem küldte el. Amit találtunk a videán azt most belinkeljük nektek.

Tehát eleget téve a kérésnek, most közreadjuk ezt a felettébb furcsa felvételt. Mivel a hölgy nem kérte, hogy az eredeti postot töröljük, amíg másként nem rendelkezik mi fent hagyjuk azt is.

A videó szó szerint sokkoló. Nem akarunk a könyvkiadó hibájába esni, mi előre elmondjuk, hogy ez a felvétel veszélyes az egészségre. Vigyázzatok!

Íme a levél, amit kaptunk:

Tisztelt Ize.hu szerkesztő!
 
Szenci-Molnár Ildikó vagyok. Bátyám és felesége nevében szeretném megköszönni az e-maileket és hozzászólásokat, amiket az elmúlt napokban jóérzésű internetező emberektől kaptunk.
 
Nagyon megható az a támogatás, amiben az interneten megjelent felháborító és szégyenletes videó kapcsán részesítették családunkat.
 
Bátyám, Szenci Gábor egy budapesti könyvesboltban kapott szívrohamot. Az esetet valaki megörökítette, és az interneten, így többek között az Izé.hu oldalon is elérhetővé tette. Azóta sok ezer ember látta, ahogy bátyám kezében egy könyvvel összeesik.
 
Bátyámnak mindig is gyenge volt a szíve. Gyerekkora óta járt szakorvoshoz. Kerülte az izgalmakat, és kímélő életet élt. Az internetre feltöltött videó kapcsán egyértelmű családunk számára, hogy a rohamot az a könyv okozta, amelyet a könyvesboltban éppen olvasott.
 
A felvétel, ha már meggyalázta bátyámat, talán valami jónak, egy pozitív kezdeményezésnek lehet az alapja. Mindig úgy neveltek bennünket, hogy a rosszban próbáljuk meg a jót megkeresni.
 
Ez a felvétel döbbentett rá, hogy micsoda felelőtlenség a könyvkiadók részéről, hogy nem tüntetik fel a könyvek borítóján, hogy hány éves embereknek szánják a kiadványaikat. A televízióban sugárzott filmek előtt megjelenik a korhatárt ismertető karika. A CD-k borítóin feltüntetik, ha a számok szövegei trágár vagy durva szavakat tartalmaznak. Még a vidámparkban is kiírják, hogy szívbeteg emberek mely játékokra ne üljenek fel. Ez alól a könyvek kivételt képeznek. Bátyám pedig ennek esett áldozatul.
 
Úgy érzem, hogy bátyám esete talán nem kirívó. Sokan élhetnek ma Magyarországon, akik féltik gyermekeiket vagy szívbeteg hozzátartozójukat egyes könyvektől. Az ő védelmükben fogalmaztam meg ezt a sajtóközleményt.
 
Bátyám sajnos még mindig kritikus állapotban fekszik a kórházban. Ha most eszméleténél lehetne, biztos vagyok benne, hogy támogatná a kezdeményezésem.
 
Követeljük, hogy a könyvkiadók a könyvek borítóin tüntessék fel, ha egy adott mű szívbeteg vagy kiskorú emberek számára nem ajánlott. Ne lehessen ma Magyarországon úgy könyvet kiadni, hogy az a megrázó, vagy sokkoló tartalomra ne figyelmeztesse az olvasót.  
 
Kérem, tegyék lehetővé, hogy ez a közlemény és az általam készített film az oldalon megjelenjen. Bízom benne, hogy a nyilvánosság a kezdeményezést felkarolja, és rövidesen változás történik Magyarországon.
 
Szenci-Molnár Ildikó
8471 5 460 Izé
Savitra: Javíthatatlan vagy XD És menthetetlen...
Purple: fogd már fel h nem igazi
Maggi: Így van szókincs , másoknak sajnos keveset adott a teremtő én megpróbálom kihasználni azt am [...]
Mind a 460 komment
Kiállítás... pár igazi izébigyóról.
1412 0 4 Art Izé
Bakeyoo: http://hu.wikipedia.org/wiki/bigyula Hajrá tesó! :D
.::JunKieEQ::.: Bigyulák .... Fel is teszem Wiki-re... :DDD
Bakeyoo: Ez mi a szar?
Mind a 4 komment
Kiállítás... pár igazi izébigyóról.
1401 0 4 Izé
Bakeyoo: http://hu.wikipedia.org/wiki/bigyula Hajrá tesó! :D
.::JunKieEQ::.: Bigyulák .... Fel is teszem Wiki-re... :DDD
Bakeyoo: Ez mi a szar?
Mind a 4 komment
Nem közvetlenül a tech témához kapcsolódik, de azért jó ha tudtok róla:
Rövidesen megnyitja kapuit az év legnagyobb  gamer expója az E3.
Barátaink a jatekok.hun folyamatosan követik az eseményeket és jelentik ha bármi történik.
844 0 0 Tech Izé
Morbid Angel - Maze Of Torment

A Morbid Angel egy amerikai death metal zenekar, a stílus egyik meghatározó csapata. Az 1980-as évek elején a floridai Tampában kialakult death metal mozgalom vezető zenekara.

God Of Emptiness

Rapture

Blessed Are The Sick

 
198 0 0 Zene Izé
Ursula 1000-Lets go to a disco

Az Ursula 1000 művésznév a legkevésbé sem a Doktor Bubó főnővérét vagy a tengerből kiemelkedő Bond-girlt takarja, hanem egy reménytelenül értelmiségi kinézetű New York-i DJ-t. A polgári nevén Alex Gimenóként törzskönyvezett úriember a kilencvenes évek végén, a hűvös-elegáns-retrós lounge tetőpontján robbant be a keleti parti színtérre, és lett a Thievery Corporation által fémjelzett ESL kiadó egyik kulcsfigurája.

Azóta menetrendszerűen jelentkezik ötletes-szellemes és nagyon táncos lemezeivel, melyeken egészséges arányban keveredik a szving, a mambó, a funk és a diszkó. Ursula 1000 igazi stíluskirály - évek óta tolja New York egyik legfelkapottabb partisorozatát az Aptben. myspace  
277 0 0 Zene Izé
Flying Steps - In Da Arena

A csapat eredetileg egy break/electric boogie/hiphop tánccsapat, ám kiadtak egy teljes lemezt, úgymond saját számokkal, ez az egyik közülük.

Wiki link

Hivatalos oldaluk

Kereken tíz break/urban táncversenyen vitték el az első díjat, a világon jelenleg a legismertebb tánccsoport.
586 1 1 Zene Izé
Trooger: Nagyon jól nyomják,de nekem a nagy favoritom a Music instructor!!!!!!!!! http://mp3.wp.pl/p/strefa [...]
Skunk Anansie - Secretly
A Skunk Anansie dühös, dögös, radikális kiállásában óriási szerepe volt Skinnek, a kemény imidzsű, erősen politikus beállítottságú, biszexuális frontleánynak. A három nagylemezt ( Paranoid And Sunburnt – 1995, Stoosh – 1996, Post Orgasmic Chill – 1999) megélt kvartett egyike volt a kilencvenes évek fontos, mainstream által is befogadott együttesének.
Wiki
243 0 0 Zene Izé
Gregory Colbert "Ashes and Snow" című kiállításának képei az állatok és emberek harmóniájáról. Lenyűgöző képsorozat.
3731 0 5 Art Izé
bob: ezjo
Kislánylilamasnival: Gyönyörűek
Gringo: Nekem meg van ennek a film változata. Szép.
Mind a 5 komment
Gregory Colbert "Ashes and Snow" című kiállításának képei az állatok és emberek harmóniájáról. Lenyűgöző képsorozat.
4126 6 5 Izé
bob: ezjo
Kislánylilamasnival: Gyönyörűek
Gringo: Nekem meg van ennek a film változata. Szép.
Mind a 5 komment
The Ting Tings - That's Not My Name

A brit zenei újságírók által összeállított lista első ötösében három indie zenekar is helyet kapott. A kéttagú, egy lány énekes-gitárosból és egy fiú dobosból álló The Ting Tings-t afféle inverz White Stripesnak is nevezhetnénk, bár a két zenekar stílusa azért jócskán különbözik. A 2006-ban alakult manchesteri Ting Tings saját bevallása szerint garázs-popot játszik, első kislemezük That's Not My Name címmel egy helyi kiadónál jelent meg 2007-ben, ám hamarosan az ismert BBC lemezlovas, Steve Lamacq playlistjén landolt. Első koncertjüket is ebben az évben adták, majd a júniusi Glastonbury fesztiválon egy emlékezetes koncerttel hívták fel magukra a figyelmet.
352 0 0 Zene Izé
Assailant - A Day Tomorrow

Az Assailant zenekar a svédországi Umeå-ban, 2004-ben alakult. 2006-ban mutatták be prog-power zenéjüket a Nemesis Within című kiadványon, a most megjelenő Wicked Dream a második kiadványuk. Nagyon sokat fejlődtek mostanra. Erőteljes, energikus progresszív metal zenéjüket leginkább az Evergrey-hez lehet hasonlítani, de az Assailant egyáltalán nem másolat...
197 0 0 Zene Izé
Régebbi postok...