REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
 Bicikli és művészet. Képen és a valóságban. Aztán mindez egyben...
808 0 1 Art Izé
bond: fixie :-) mondjuk az enyém nem került 1200 dolcsiba
SOLOMON KANE

Robert E. Howard nevéhez fűződik a karakter megalkotása. A történet a 16 században játszódik, Kane pedig egy kardforgató, félelmetes harcos. Howard 16 Solomon Kane történetet írt. A producerek trilógiát terveznek, végülis van miből meríteni.A címszereplő James Purefoy lesz, a filmhez pedig eddig csatlakozott még  Max Von Sydow, Pete Postlethwaite(Közönséges bűnözők), Rachel Hurd-Wood(Parfüm),  Alice Krige (Star Trek: Első kapcsolat) és Mackenzie Crook (A Karib-tenger kalózai filmek). A rendező Michael J. Bassett lesz és a forgatókönyvet is ő írja majd.

Robert E. Howard, Conan megteremtőjének másik híres karaktere a Torontói filmfesztiválon (szept. 16) kerül bemutatásra, a mozik viszont nagy valószínűséggel csal 2010 elején kezdik el vetíteni (Orosz dec 31). A trilógiának szánt filmsorozat első része Solomon Kane “pályafutásának” kezdetét mutatja be: Kane (James Purefoy) Elizabeth királynő hű katonájaként Afrikában harcol, amikor egy tíz láb magas démon - a Kaszás - bukkan fel a csatamezőn, hogy elkapja őt. Miután sikerült elmenekülnie a gonosz lény elől, Kane rájön, hogy meg kell tisztítania a rengeteg gyilkosságtól beszennyezett lelkét, különben pokolra fog kerülni, ahol örök kárhozat vár rá. Visszatér Angliába, és nyugodt, békés életet kezd folytatni, ám egy gonosz varázsló miatt hamarosan újra elő kell vennie a fegyvereit…

IMDB

  More Solomon Kane News & Previews
1201 1 1 Film Izé
kasy: Több helyen is említik a trailer alapján (amivel én is egyet értek), hogy egy Van Helsing - Gy [...]
I Love You Phillip Morris

Jim Carrey és Ewan McGregor új vígjátékukban homokost alakítanak. A film Steven Russell (Jim Carrey) igaz történetén alapul, egy családos emberén akit néhány, a törvény embereinek nem nagyon tetsző cselekedete a texasi igazságszolgáltatás kezei közé sodor. A börtönben különös élményben lesz része: rátalál az igaz szerelem, cellatársa (Ewan McGregor) személyében. Mivel újdonsült “kedvesét” éppen szabadlábra helyezik, Russell úgy dönt, megszökik…

A honlapon a stúdió által készített többi filmjének is elolvashatjátok a szinapszisát.

Az I Love You Phillip Morris-t is a cannes-i filmfesztiválon mutatták be.

Jim Carrey és Ewan McGregor mint melegek? Oscar gyanús. :D De most komolyan, mindketten iszonyat nagy színészek, és valószínűleg - a humor mellett - a drámai vonulat is jó lesz.

Imdb | Előzetes1 | Előzetes2 (Rosszabb minőségű, de más)
938 2 8 Film Izé
pepszi: Miért, tudsz beszélni vagy írni? szombaton megyek haza, sört elfogadom.)
Erunder: Jól van Levi. Majd egy sör mellet megbeszéljük ezt. A toleranciádat, és azt is, hogy ha már a [...]
pepszi: jézusom...és ebbe minden toleranciámat beleadtam... egyébként, hogy fikázzak is: 'a cannes-i [...]
Mind a 8 komment
Taxidermia

Kronologikus szerkezetű film Parti Nagy Lajos novellái alapján. Hőse egy család három egymást követő generációja. Sorsuknak alakulása egyfajta szubjektív történelemkönyvként tárja elénk a XX. század második felének legjellemzőbb életérzéseit. A történet mesélője a család legfiatalabb tagja, Lajos. Valójában az ő egyéni, és nem minden torzítás nélküli nézőpontjából ismerhetjük meg elődeinek mindennapjait. Szürreális látomások és történelmi tények elegyednek torz valóságszilánkokká, kificamodott igazságokká, groteszk érzésmozaikokká történetében, létrehozva ezzel egy olyan világot, amely leginkább Garcia Marquez regényeihez hasonlítható, ám jellegzetesen kelet-európai, jellegzetesen magyar.

Imdb
859 1 4 Film Izé
CrazyLime: Úúúúúú, ez akkor egy sz@r film, hogy már jó :D
pepeti: Öncélúskodásról szól az egész, abszolút nem tetszett.
panzerp: a magyarok csak magyar filmet tudnak csinálni:) ami nem is baj mert ez a film szó szerint lélegze [...]
Mind a 4 komment
Valószínűleg valódi: Lenin Hitlerrel sakkozott!
6529 4 20 Izé
radicalhun: Nincs, a filmet csak angolul lehet megvasarolni vagy letolteni, de van hozza magyar felirat. Film h [...]
M.Andreas: Mér nem intézik el mindig így...? Sakk-matt, Te vagy a jobb, gratula. :D
Laci: Engem is. Amit a karcoló ábrázol, az már egy parti végjátéka. A kedvedért lementem "alfába" [...]
Mind a 20 komment
Defendor

Arthur Poppington (Woody Harrelson) fejében elég gyakran keveredik össze a valóság a képzelettel, a teljesen hétköznapi figura ugyanis egy szuperhős személyiségét is viseli, akit Defendor-nak hívnak. Defendor éjszakánként a város utcáit járja a bűnözés ellen harcolva, miközben folyamatosan nemezise, Captain Industry - egy drog- és fegyverkereskedő, aki anyja haláláért felelős - után kutat. Szokatlan fegyvere teljes zavarodottságot okoz ellenfeleiben, és társával, egy ex-prostituálttal (Kat Dennings) az oldalán Defendor méltó ellenfele a sötét és kegyetlen alvilágnak.

Trailer
Hazai premier: 2010. február 25.
1024 2 2 Film Izé
Tooni: A nagy D, a nagy igazság nagy bajnoka, kinek vicces jeleneteit csodálhattuk a trailerben, hogy dar [...]
snake6: na ezen is szétröhögtem magam.........................
Karakterek, akikről nem mindenki tudja, hogy valós személy alapján születtek meg.
1043 1 2 Film Izé
CRaPtRaSH: vannak ilyen hülye dolgok mert én elég sokat olvastam Eddie-ről és marhára nm ilyen dolgokat.. [...]
Balázs: Ed Gein-ről a texasi láncfűrészest mintázták bár arra is mondják hogy igaz story de Norman B [...]
Obsessed (Őrült szenvedély)

Mikor a sikeres pénzügyi tanácsadó, Derek Charles (Idris Elba) jól megérdemelt előléptetését követően egy elegáns Los Angeles-i környékre költözik szerető feleségével, a gyönyörű Sharonnal (Beyoncé Knowles) és kisfiával, Kyle-lal, úgy érzi, élete nem is lehetne tökéletesebb. Ám mikor egy vonzó és rámenős új munkatárs tűnik fel a vállalatnál (Ali Larter), Derek rövidesen kellemetlen helyzetben találja magát. Miután egy céges partin lezajlott incidens miatt összezördülnek, Lisa valósággal megszállottan kezd viselkedni – amivel veszélybe sodorja Derek karrierjét, házasságát, sőt Sharon életét is.

Jónak ígérkezik, bár a sztori ismerős lehet, de ebbe azért mégiscsak a hősök legdögösebb nője és korunk egyik szexszimbóluma fog bunyózni.

Magyar bemutató: 2009. augusztus 18.

Imdb
647 0 3 Film Izé
scele: Megvan a magyarázat. Nem DM, hanem Dave Gahan. :-)
scele: Melyik Depeche Mode szám megy a bemutató elején? Nem tudok rájönni. Idegesít.
1nessa: ezt a filmet mar lattam:) nem rossz
Dave - Valóság (feat. Larry)
547 2 0 Zene Izé
Ami megmentheti a papír alapú médiát, az a kibővített valóság.

Tovább gondolva gyakorlatilag bármilyen témában megjelenhet egy magazin vagy újság lapjain egy 3D modell. Lehet akár az egy tál étel egy receptkönyvben, épület, szobor, gyakorlatilag bármi. Ami ehhez kell, már létezik is, hiszen egy erősebb teljesítményű kamerás mobiltelefon megfelelő szofverrel egy pillanat alatt beolvassa az újság hasábjáról a kódot, ami alapján a mobil letölti a netről a 3d modellt és textúrákat és már élvezhetjük is, hogy milyen egy új autómodell, vagy mobiltelefon vagy bármi, hiszen manaság szinte mindent meg tudnak építeni 3D modellként. Te milyen újságot vennél így újra meg?
4407 4 11 Izé
rubigo: minimum playboy-t
Cromex: Ezt a videót komolyan gondolták?:D
sahinel: Számítógép vagy telefon kell hogy megnézd így akkor megint minek vennék újságot:D + még az [...]
Mind a 11 komment
Szavazás!

A Harry Potter könyvek sikerei világszinten óriási rekordokat döntöttek megjelenésük idején. A könyvek történeteire építő filmek szintén hisztérikus módon tartják rajongásban a tömegeket. Az eddig megjelent hat film közül Te melyiket tartod a legjobbnak? Szavazz, hisz minél több ember tesz így, annál valósabb képet kaphatunk.
557 0 7 Film Izé
Erunder: Valami fazekasnak a hasított fejű kölke. :D
Hemi426: Ki az a Harry Potter?
nagydee: az az igazság, hogy a Harry Potter elött nem nagyon volt könyv ami ilyen mértékben önkéntes( [...]
Mind a 7 komment
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Idén láthatjuk utoljára filmszerepben a tragikusan fiatalon elhunyt ausztrál színészt. Terry Gilliam, a szépemlékű Monty Python tagja, a Brazil, és a 12 majom rendezője az év végén mutatja be legújabb filmjét, a The Imaginarium of Doctor Parnassus-t. A címszereplő Doctor Parnassus (Christopher Plummer) már ezer esztendeje éli a halhatatlanok életét, amit egy, az Ördöggel kötött egyezségnek köszönhet. Élete fonala soha nem szakad meg, ha gyermekét átadja neki, amint betöltötte tizenhatodik életévét. Parnassus doki utazó színházával, cirkuszával járja a világot. A csapat tagja a zsebmetsző Anton és a kis növésű Percy. A társulat legnagyobb száma az a mágikus tükör, aminek segítségével a nézők áttörhetik a valóság határait és bámulatos dolgoknak lehetnek szemtanúi. Nem lenne semmi gond, ha nem közeledne egy gyorsvonat sebességével a doktor lányának tizenhatodik születésnapja. Az Ördög pedig eljön, hogy behajtsa a tartozást, ahogy az a szerződésben áll.

IMDB
 

Ekkor bukkan fel egy rejtélyes idegen (Heath Ledger), aki a társulat többi tagjával összefog, s párhuzamos világok veszélyeivel néz szembe, csak hogy végül kiszabaduljon a lány. A The Imaginarium of Doctor Parnassus forgatása Heath Ledger halála után veszélybe került, a rendező először le akarta állítani a projektet. Később azonban beütött az isteni szikra, s Terry Gilliam arra jutott, hogy minden alkalommal, amikor új világban lép a Heath Ledger által megformált alak, akkor a környezethez hasonlóan ő is megváltozik. Így esett meg, hogy a rendező barátja (Johnny Depp) és a színész barátai (Colin Farrell és Jude Law) is beszálltak a filmbe. A három színész egyébiránt a gázsiját egy az egyben Heath Ledger kislányának ajánlotta fel, ahogyan a filmet készítői Heath Ledger emlékének dedikálták.

Hivatalos honlap
881 0 7 Film Izé
Erunder: Most már jó.
Purple: egyébként nem jó a post :)
Purple: hehhe :D én ezért rettegek már előre, mert az alízt elvileg moziba nézzük meg :D
Mind a 7 komment
Rémségek cirkusza – Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant

A 16 éves Darren olyan, mint a legtöbb környékbéli srác a kertvárosban. A legjobb barátjával lóg, tűrhető jegyeket hoz a suliból, és általában kerüli a bajt. Ám amikor ráakadnak egy utazó cirkuszra, Darranben megváltozik valami. Pontosan ez az a pillanat, amikor egy Lartan Crepsley nevű vámpír, nos, vérszomjassá változtatja.
Az újdonsült élőholt beáll a Rémségek Cirkuszába, az utazó vurstliba, amelyet olyan szörnyű lények töltenek meg, mint a kígyófiú, a farkasember, a szakállas nő vagy a gigantikus kikiáltó. Amint Darren újonnan kapott erejét próbálgatja ebben a sötét világban, értékes közkatonává válik a vámpírok és halálos ellenfeleik között folyó harcban. És miközben megpróbál életben maradni, azért küzd, hogy a készülődő háború ne eméssze fel a maradék emberségét.

Gyermekorom kedvenc ifjúsági regénye Paul Weitz rendezésében kerül vászonra.


A regénysorozatról (igen sorozat valószínűleg jön majd a többi része is) magyar wiki link, és a regénysorozat hivatalos honlapja.

Imdb | Előzetes

 
996 2 13 Film Izé
Erunder: Aki olvasta a regényeket nagyon nagyot fog csalódni. Kezdjük ott, hogy nagyon rövid lett az egé [...]
Madarinfluenza: Ez nagyon állat lesz. Könyvet nem olvastam (nm szeretek olvasni) ,de látom nagyon jónak ígérke [...]
tüpp: A könyvet imádtam,a sztori tényleg nem szokványos :)remélem a filmben sem kell majd csalódnom! [...]
Mind a 13 komment
Sauna (Szauna)

"1595-öt írunk, a svéd-orosz háború idején. Két fivér megerőszakol és megöl egy lányt, ám a meggyilkolt lány lelke visszatér kísérteni. A fivérek megbocsájtást keresve belépnek egy elhagyott szaunába hogy lemossák magukról bűneiket..."

A film a reményvonalas horrorfilm rajongóinak valószínűleg csalódást okoz majd, de annál nagyobb gyönyörűséget szerez azoknak, akik a hanguloatokkal és gondolatokkal is eljátszó borzongást kedvelik.
992 1 6 Film Izé
brigi_cica: hát akkor csalódást okozok :D mert a finneknél elvontultabb nép nincs :D
Wicked: Jó elvontnak tűnik, de a finnekben még talán bízhatunk... :D
CRaPtRaSH: nekem eddig tetszetősnek tűnik :]
Mind a 6 komment
Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief (A villámtolvaj)

Ismét egy Chris Columbus remekkel állunk szemben.

A film Rick Riordan regénye alapján készült (na ja Hollywoodnak sose lesz most már önálló anyaga).

A történet annyi hogy Poseidon 12-14 év között fiának (aki Amerikában él, pfff) kell visszalopnia apja szigonyát mellyel a villámokat szórja és közben még a muterját is meg kell mentenie, mert ha nem háború lesz az istenek között.

A Harry Potter feeling pedig nem véletlen hiszen mint már említettem ezt a szerencsecsomagot bízták meg a rendezéssel. Riordan ötrészes regényt írt Percy Jackson kalandjaiból. Valószínűleg várhatjuk majd a többit is. Hurrá! (Remélem lehet érezni a tömény szarkazmust és iróniát.)

De hogy valami pozitívat is írjak, és hogy kiderüljön hogy mégis miért legyünk kíváncsiak a filmre. Egyrészt a szereposztás: Pierce Brosnan, Uma Thurman, Sean Bean, Kevin McKidd és Rosario Dawson, másrészt pedig, mert a görög mitológia lényei fantasztikusan fognak mutatni a mozivásznon…

Amerikai premier: 2010. február 12.

Imdb
1352 1 3 Film Izé
Erunder: Hát ez elég gagyi lett. Kezdjük ott, hogy az egész olyan mint ha a Harry Potter, és Héraklész [...]
Erunder: snake6 küldte: http://www.youtube.com/watch?v=yxDEChe_54I&feature=player_embedded (Ez már nem teas [...]
snake6: kellemes meglepetés
 Ha tini vagy, vagy elérted a pubertáskort, valószínű hallottad már a szüzesség szót. De lehet, hogy nem vagy vele tisztában, hogy ez mit is jelent. Míg a "szűz" szóval gyakran azokra utalnak, akiknek még nem volt szexuális kapcsolatuk, nincs önálló, egyértelmű definiciója annak, hogy mi is a szüzesség. A legtöbb tini számára a szüzesség egy személyes téma, amiről kellemetlen beszélgetni.
703 1 3 Pink Izé
babapiskóta: sztem nagyon jó cikk!!!
neomatsek: a szüzességet kultúránként másképp értelmezik,van olyan hely,ahol ha a lány csak análisan [...]
csillaghal: nincs konkrét definicója a szüzeségnek???? mi ez a baromság???? ez vagy egy angolból fordítot [...]
Boys Don't Cry, avagy: A Fiúk Nem Sírnak.


A film egy igaz, valós történetet dolgoz fel egy olyan emberről, aki nem pocsékolta el a saját életét, mert más tette meg helyette.

A poént itt sem lőném le, mindenesetre szerintem elgondolkodtató film, és a témája is elég komoly.

Hivatalos honlap | Imdb
544 1 2 Film Izé
Chamy: ez mi durva film emlékeim szerint... mikor láttam, még nem voltam 16 se
Opra: Hilary Swank nagyot alakított benne, mindenkinek ajánlom, aki szereti a komolyabb hangvételű fil [...]
Dance Your Ass Off

Új vetélkedő indult. Magyarországon közvetlenül nem élvezhető, de valószínűleg a neten beszerezhető lesz. Minden esetre érdekes koncepció...
705 0 0 Pink Izé
The Goods: Live Hard, Sell Hard

Jeremy Piven neve az utóbbi években szinte egybeforrt a gátlástalan hollywoodi ügynök, Ari Gold szerepével. A Törtetők (Entourage) című sorozat ikonikus karakterének megformálásért három Emmy-díjjal és egy Golden Globe-bal is jutalmazták. Ezúttal a mozivásznakon lesz látható, de meg sem próbál kitörni a politikailag inkorrekt, gátlástalan megmondóember skatulyájából. Az Amerikában augusztus 14-én mozikba kerülő The Goods: Live Hard, Sell Hard című vígjáték pedig valószínűleg éppen ettől lehet majd jó.

Imdb
640 1 1 Film Izé
Killex: szó mi szó Ari karakterét mintha rá írták volna...nagyon nagy, míg pl a Smoking Acesben nekem [...]
A látszat csal! :)

Hacker játék, valós módszerekkel!
7836 4 23 Game Izé
Moskito: 4. feladat a webmaster neve meg van van is egy loggines Webmaster-es rész oda beírom a nevet passt [...]
ibba: Én már az első feladatnál elakadtam
fajzat: nem szabad kiadni a megoldásokat
Mind a 23 komment
Egy rádió, ahol csak madárcsicsergés szól...

De valószínű, hogy megszüntetik, mert nem hoz pénzt.
4542 5 16 Izé
the girl of peace: de egy p*cs vagyxDha kipusztul kampec,biztos nagy sláger leszel...
Noki: Nekem baszik bejönni...
Stukker: Nekem erről , az a féreg kis madárka jut eszembe aki hajnal 3 kor már neki áll csicseregni és [...]
Mind a 16 komment
A perfect circle - Counting Bodies Like Sheep

Ha szereted a NIN-t, ez is bejön ;) (valószínűleg :D)
546 1 2 Zene Izé
jollakott_napkozis: az eredeti klip az jobban bejön
MStipee: Ez industrial szvsz és nem alter. De tény hogy odavág, NIN-nel együtt :)
Huber de Lartigue valósághű festményei

Az illető blogja, ahol további képek találhatóak.
9013 1 2 Art Izé
Fireblade1000: Csak ámulok és bámulok, hihetetlen, valóban valósághűek!!! ügyes
Geeo: Ügyes.
Huber de Lartigue valósághű festményei

Az illető blogja, ahol további képek találhatóak.
11107 4 2 Izé
Fireblade1000: Csak ámulok és bámulok, hihetetlen, valóban valósághűek!!! ügyes
Geeo: Ügyes.
Egy újabb rendkívül hasznos termék, melynek reklámját valószinűleg a vasárnapi ebéd idején sugározná a körültekintő magyar média! =)
9541 2 19 Izé
bungle: Your Pretty Face Is Going To Hell preview http://youtu.be/pBkDVzMzas4
Fireblade1000: ez már szar:)) de nagyon!
Bubba: Hát ez tiszta beszarás!!!!
Mind a 19 komment
Eighteen Visions - Tower of Snakes

A California-ba, Orange County-ba valósi Eighteen Visions, alias 18V zenekar zenéjükkel a mainstream metalcore és a rock-pop egyik legérdekesebb elegyét adó csapatává lett  a hosszú évek alatt...
530 0 0 Zene Izé
5 szürreális film, amiről még valószínű hallani se hallottatok... :)
9570 4 2 Izé
Chartreuse: jah, ki az aki Dunaszentbenedekröl jött? :P
spiritmonger: érdemes megnézni a lap alján a térképet, hogy honnan nézték meg idáig a honlapot. asszem mé [...]
5 szürreális film, amiről még valószínű hallani se hallottatok... :)
10615 0 2 Film Izé
Balázs: www.isohunt.com vagy google ba beírod a film címét meg azt hogy rapidshare vagy paytv
ramalama: Ha valakinek megvan akármelyik ezek közül, vagy tudja, hogy honnan tudom magyarul leszedni, az sz [...]
Ez a cikk nem a szokásos, dohányzásról lebeszélő "kampányszöveg". Csak közlünk néhány, számodra eddig valószínűleg ismeretlen adatot a cigarettázásról. A döntés ezután már a Te felelősséged!
915 0 35 Pink Izé
CRaPtRaSH: igen, de nem értetted látom, mit mondtam. nem magyarázok be magamnak semmit, épp te próbáltad [...]
focuskoma: Én se kötekedni akartam, csak olyan nincs, hogy valaki nem akar. Az egész azért van mert nem tud [...]
CRaPtRaSH: Igen?? Ilyen jól ismersz??? Leszoktam már egyszer. És vissza is szoktam. Én dolgom, hadd döntse [...]
Mind a 35 komment
A meztelen valóság: bombázó sztárhölgyek retusálatlanul

A legújabb leleplező fotók
1946 0 5 Pink Izé
Mmiray: Kidman kisasszony olyan, mint egy vizihulla. Nem vitatom, hogy fénykorában szép volt, de mostanra [...]
papaluige: Kidman kisasszony soha sem volt szimpatikus! :(
neomatsek: most ebben mi olyan nagy szám,ők is csak emberek,és nincsenek mindig úgy kipucolva, mint amikor [...]
Mind a 5 komment
Történetről nem érdemes sokat elárulni, de azt hiszem, hogy a magyar címből is lehet ítélni. Igen, egy barlang felfedezéséről szól a film, ahova 6 barátnő indul el kirándulni, és a dolgok egyszer csak elkezdenek rossz irányba tendálni.A film erőssége a hangulat, a bezártságból adódó klausztrofób érzés remek ábrázolása, mely az óriási vásznon nagyon erősen átüt, és a filmet aláfestő hangok és zörejek csak erősítik ezt a hatást. Nagy valószínűséggel a nézők jó része fontolóra fogja venni, hogy a jövőben mikor megy legközelebb egy maszek szervezésű barlangtúrára.

A rendező Neil Marshall ( Dog Soldiers) a 2005-ös film film irója is ő volt. Mindkét film honlapja:

itt
 
Imdb Barlang 1 | Imdb Barlang 2

434 0 6 Film Izé
deyso: egész jó de miért szmiagolt és tesóit kellett szerződtetni?
ssscsaba: ok, de csak mer te mondtad :) amúgy meg itt nem is mérgesek az emberek...legalábbis nem mindig:)
csicsilla: gyáááááá Csabaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Tök jo minden mondjuk lehetne jobb is,de nem panaszkodom.. [...]
Mind a 6 komment
Coraline

Coraline egy kislány, aki egy titkos ajtót fedez fel új otthonában, mely mögött saját életének egy másik változatát találja. A felszínen ez a párhuzamos valóság hátborzongatóan emlékeztet valós életére - csak éppen sokkal jobb. Ám ez a hihetetlenül eredeti, fantasztikus kaland egyre veszélyesebbé válik, és amikor a másik, az álanya örökre ott akarja fogni, Coraline latba veti minden makacs elszántságát, bátorságát: segítségül hívja szomszédjait és egy beszélő fekete macskát, hogy megmentse igazi szüleit, néhány szellemgyermeket, és hazatérjen.
548 3 0 Film Izé
Pandorum

Egy űrhajó száguld az űrben. Két űrhajos a hibernálásból felébredve megdöbbenve veszi észre, hogy a hajó berendezései nem működnek. Az egyetlen hang, amit hallanak, egy nyikorgás a hajó gyomrából. Emlékeik nincsenek a hibernáció miatt, ezért át kell vizsgálniuk a hajót és kideríteni, hogy mi történt a többiekkel, mi volt a küldetésük, kik ők, mióta utaznak és hová tartanak?
A hajó belseje felé csak egy út vezet, egy szűk, sötét légakna. A fiatalabb űrhajós, Bower tizedes (Ben Foster) elindul a hajó belsejébe, míg társa Payton hadnagy (Dennis Quaid) rádión irányítja őt.
Ahogy Bower egyre beljebb és beljebb halad a hajó belseje felé úgy tárul fel számukra a rémítő valóság. Ahogy a hajó megdöbbentő és halálos titkai fokozatosan kibogozzák, felismerik, hogy az egész emberiség sorsa tőlük és a titokzatos Pandorumtól függ.

 
554 5 1 Film Izé
csicsilla: nagyon tetszett...picit félelmetes,de nagyon elgondolkodtató hogy mi lenna ha tényleg felfedezné [...]
A leggyorsabb Indian  

Előzetes
A film valós történeten alapszik, főhőse a legendás sebességi rekorder, Burt Munro, aki Indian motorjával új sebességi rekordot állít fel, amelyet 1967 óta senki nem tudott még megdönteni...
301 0 4 Film Izé
Sharx: Nekem is az egyik kedvencem. Itt az eredeti felvétel, amiben Burt Munro Urat láthatjuk. http://www [...]
Öcsi: Az egyik ha nem a legjobb film amit valaha láttam! Ezért is küldtem be, hátha azoknak is megtets [...]
Hazafi: A legjobb történeteket az élet írja. Hatalmas film.
Mind a 4 komment
Svéd turisztikai film 1936-ból

A 10 és fél perces alkotás 1936-ban készült és van benne minden: légifelvételek, Halászbástya, díszőrség, Lánchíd, néptánc (kötelékben végrehajtott borospalack-szlalom, már ezért érdemes megnézni!), Hősök tere, Nagy-Magyarország virágokból, Vajdahunyad vára a Városligetben Egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A *Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán! című, tíz és persze fő attrakcióként Budapest fürdői, melyeket a riporter a világ legszebb fürdőinek nevez Európa legszebb városában.
A minősége nagyon jó, a képek hihetetlen frissességükkel azt a benyomást keltik, mintha ott, vagy inkább AKKOR itt lennénk! Valóságos időutazás! Régi Böske-híd, régi autók, régi fürdőruhák, régi hullámfürdő(!), régi falombok régi szélben, stb. Oh! Megjegyzendő, hogy még üresek a domboldalak! Ahhoz képest ma már hogy teleépült.

(Nem volt szívem átírni az eredeti szöveget. Cableguy)
5481 14 9 Izé
brandboy: Kár, hogy nem sikerült ennyire szépen visszaépíteni se a Parlamentet, se az Erzsébet-hidat, é [...]
Schwed: Jó kis film, meg előny ha tudsz svédül, mert úgy érdekesebb :)
sahinel: Komoly hogy 30 évvel később kb ugyanilyen képeket láthatunk. semmit nem fejlődtünk kb. Csúny [...]
Mind a 9 komment
Svéd turisztikai film 1936-ból

A 10 és fél perces alkotás 1936-ban készült és van benne minden: légifelvételek, Halászbástya, díszőrség, Lánchíd, néptánc (kötelékben végrehajtott borospalack-szlalom, már ezért érdemes megnézni!), Hősök tere, Nagy-Magyarország virágokból, Vajdahunyad vára a Városligetben Egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A *Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán! című, tíz és persze fő attrakcióként Budapest fürdői, melyeket a riporter a világ legszebb fürdőinek nevez Európa legszebb városában.
A minősége nagyon jó, a képek hihetetlen frissességükkel azt a benyomást keltik, mintha ott, vagy inkább AKKOR itt lennénk! Valóságos időutazás! Régi Böske-híd, régi autók, régi fürdőruhák, régi hullámfürdő(!), régi falombok régi szélben, stb. Oh! Megjegyzendő, hogy még üresek a domboldalak! Ahhoz képest ma már hogy teleépült.

(Nem volt szívem átírni az eredeti szöveget. Cableguy)
6154 1 0 Film Izé
Zodiac

Izgalmas, fordulatos, valóságos-ez a három jelző nagyon ráillik a  Zodiac c. filmre. A sztorit az élet írta, így a forgatókönyvíróknak és a rendezőnek csupán mozivászonra kellett adaptálnia a két elszánt sajtó -munkás (Jake Gyllenhaal és Robert Downey Jr. ) harcát a Zodiákus ellen. A sztori olyanyira életszagú, hogy a  tipikus, kudarcból fakadó lét-drámák megtapasztalása( alkoholizmus, meghasonlottság stb.) által súlyos árat fizetnek filmünk főhösei azért az egy-két lépésért, amivel közelebb kerülnek a Zodiákus-gyilkoshoz. Ebben filmben az egy-két lépés hossz azonban nem mindig számít előnynek ...
557 1 4 Film Izé
csicsilla: hááát a végén marhára felcseszte az agyam hogy nem tudtam meg konkrétan az a faszi tette e va [...]
Toffy: Hát őszintén én ezt a filmet nagyon vártam mert jók voltak a trailerek és érdekelt a sztori [...]
Cromex: Hát tényleg elég dúrva. Főleg, hogy valós történet, és még mindig nincs meg a tettes :).
Mind a 4 komment
Minden érzékszervet célba vesz a "virtuális gubó".

Magyar cikk a Hír Izén.
7050 1 0 Tech Izé
Minden érzékszervet célba vesz a "virtuális gubó".

Magyar cikk a Hír Izén.
6627 1 11 Izé
1Nsane: Akkor nem kell -.-
Mr.T.: Jaja lesz rá pornó is, és majd az arcodra verik a cuccot :D
|-=O=-|: De jó lesz, amikor már mindenki ilyennel fog Izélni, Wicked meg belefingik az arcotokba. :D
Mind a 11 komment
A pénz mint adósság

Megmutatja a kemény valóságot a pénzről....

A pénz történetével a kezdetektől a mai virtuális pénzekig és ízelítőt ad a bankszakma csúcsának módszereiből.

Megtudhatod hogyan "csinálják" a nem létező pénzt.
Kiderül, hogy miért vagyunk elárasztva hitel és kölcsön reklámokkal, és még sok minden.
600 1 0 Film Izé
Régebbi postok...