REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Chéri (Egy kurtizán szerelme)

Az első világháború előtti Párizs félvilági társaságában játszódó szerelmi történet főhőse Lea, a visszavonult kurtizán, és az ifjú Chéri, Lea kiöregedett barátnőjének és riválisának fia. Az érett, gyönyörű Lea bevezeti az elkényeztetett és éretlen fiút a testi gyönyör és az érzékiség világába, és kapcsolatuk egyre szorosabbra fonódik. Hat év után Chéri anyja, Madame Peloux titokban esküvőt szervez fiának egy másik kurtizán lányával, Edmével. Lea és Chéri megpróbálnak napirendre térni az elkerülhetetlen különválás felett, de felhőtlen életük alapja mélyebben gyökerezik, mint azt valaha gondolták volna. Mire ráébrednek, mennyit jelentenek egymásnak, már azt is tudják, túl késő.

Ez a szerelembe esik a kurtizán téma szerintem már kicsit elcsépelt, de ha belevesszünk egy kis csavart, ez esetben idősebb nő fiatal fiú, egyből izgalmasabbnak tűnhet. Tűnhet, de nem az.

Imdb
871 2 0 Film Izé
Heidi Klum megdöbbentő visszafogyása
468 0 0 Pink Izé
20 emlékezetes bosszúfilm
1019 1 0 Film Izé
Ausztrál Tom, az egyetlen (?!) ausztrál, aki magyarul tanul. :D
Közmondások, oda-visszafordítások, stb...

Itt pedig a többi videója is megtekinthető!
10633 12 33 Izé
orsyka_001: Jóarc meg minden, de nekem valahogy nem kóser a gyerek... Olyan tisztán ejti az ő,ű-ket, hogy s [...]
közlegény: jóarc
Petivitez: derék
Mind a 33 komment
Lilu visszatér a képernyőre
293 0 0 Pink Izé
Visszakapták újszülöttjüket a túlsúlyos szülők
490 0 1 Pink Izé
clownessa: Az ilyen minek szaporodik?!Szerintem igenis vannak olyan emberek, akiknek nem szabadna gyereket vál [...]
Boondock Saints II: All Saints Day (Testvérbosszú 2.)

Conner és Murphy McManus, az ír származású testvérpár, bostoni igazságszolgáltató akciójuk óta, immár 8 éve békésen élnek Írország egy elhagyatottabb vidékén édesapjukkal, birkákat tenyésztve. Egy napon betoppan hozzájuk nagybátyjuk azzal a hírrel, hogy őket vádolják egy bostoni pap megölésével. Így a testvérpárnak vissza kell térnie Bostonba, hogy tisztázzák nevüket, és hogy elkapják azt az embert, aki rájuk kente a gyilkosságot.

Hogy le lehet e húzni még egy bőrt a McManus fivérekről azt nem tudom. Majd megmondom ha megnéztem a filmet. Az első rész mindenesetre oltári volt. Ügyetlenkedtek a fegyverekkel. Jó szövegük volt. Olyan volt mint valami Tarentino és Guy Ritchie féle keverék.

Imdb | Az első 5 perc
651 1 1 Film Izé
tutituti: Az első részt láttam.Jó volt.De annak olyan vége volt szerintem amit neház folytatni. Ez róka [...]
Vadbarmok - Strange Wilderness

Apja halála után Peter megörökli állatokról szóló tévéshow-ját. Az egyetlen gond, hogy a Különös vadon nézettsége esik, ami azzal fenyeget, hogy a csatorna megszünteti a műsort. Peter két hét türelmi időt kap. Elhatározza, hogy olyan állatot kap lencsevégre, amely visszahozná a nézettséget és megmentené a műsort. A régi barátjára hallgatva Equadorba utazik, hogy felkutassa a környék Nagylábúját. Az úton nemcsak a dzsungel veszélyeivel, hanem a konkurens versenytárssal is szembe kell néznie Peternek és csapatának. Eszeveszett versenyfutás kezdődik a Nagylábúért.

IMDB
695 1 1 Film Izé
csuvacs21: A legjobb jelenet az amikor szarrálövik a Jetit :)
Cserbenhagyás - Reservation Road (2007)

Büszkén és boldogan feszít a Learner család a kisfiúk, Josh hangversenyén. Hazafelé menet betérnek a Reservation Roadon lévő benzinkút melletti pihenőbe. Ugyancsak hazafelé tart ezen az úton a jogász Dwight a fiával, Lucasszal. Baseballmeccsen voltak, és most Dwight vissza akarja vinni a fiát a volt feleségéhez. A baleset pillanatok alatt következik be. Dwight pánikba esik, és elhajt, bár egy szemtanú meglátja őket. A baleset résztvevői más és más módon élik meg a tragédiát, miközben a nyomozás is megkezdődik. Mindkét apa fájdalmas döntésre kényszerül.

IMDB | Előzetes
491 2 0 Film Izé
Repülőből repülőbe. :)
 
De minek ide ejtőernyő? :D
636 0 0 Sport Izé
"Ügyes vagy cicus, ha végeztünk a padló portalanításával, akkor majd jöhet a szekrény teteje." :)
7383 4 16 Izé
Nusihusi: Takarítónő helyett:]
Éjfélilány: szerintem aranyos :)
TdianaV: Akkor várjuk az "érdekesebb" és "jobb" postokat :)
Mind a 16 komment
Terminál - The terminal (2004)

Viktor Navorski éppen New Yorkba repül Kelet-Európából, amikor hazájában heves harcokkal kísért államcsíny bontakozik ki. A gyanútlan utazó egyszerre ott találja magát a John F. Kennedy repülőtéren, Amerika kapujában, ám útlevele egy éppen nem létező országból való, ezért nem teheti be a lábát az Ígéret Földjére.
A reptéren rekedt Navorskinak így fel kell találnia magát, be kell rendezkednie a várakozásra, amíg az otthoni háború véget nem ér. Ahogy telnek-múlnak a hetek, hónapok, Viktor felfedezi, hogy a terminál kicsinyített univerzuma gazdagon összetett világ, ahol fontos szerephez jut az abszurditás, a kicsinyesség, a nagylelkűség, az ambíció, néhány véletlen egybeesés, sőt, még a romantika is egy gyönyörű légikísérő, Amelia képében.
De Viktor már régen visszaélt a reptér biztonsági főnökének vendégszeretetével, aki csak egy porszemnek tekinti őt a bürokrácia gépezetében, egy olyan problémának, amit nem megoldani akar, hanem mindenáron kitörölni.

IMDB | Trailer
475 3 4 Film Izé
Öcsi: "krákóziá" én nekem is az egyik kedvencem
Purple: imáádoom :)
mentone: Nagyon jó film mindenkinek ajánlom!
Mind a 4 komment
Hány éves az agyad?

1. Nyomd meg a "start"-ot a megjelenő képen.
2. Várd meg a visszaszámlálás végét: 3, 2, 1.
3. Egy pillanatra megjelenik néhány szám (3-6), próbáld a helyzetüket és nagyságukat megjegyezni (nullától növekvő sorrend kell), aztán helyettük üres körök jönnek. Nyomd meg sorban a köröket a legkisebbtől a legnagyobb szám felé haladva. Ez ismétlődik majd 10szer.
4. A végén megjelenik az agyad életkora.
20206 15 117 Izé
Cheebeeke: 13 évesen 51 éves az agyam xD
Lilu__cica: És aki 12 éves az mit csináljon? (eddgi még kitartóan 33 éves voltam)
Schabee: 26 agy 32 2/2 x
Mind a 117 komment
Antonio Cromartie (CB, San Diego Chargers) 109 yardos touchdown visszahordása, egy kimaradt 58 yardos field goal után.
738 0 2 Sport Izé
karmigran: új link: http://www.youtube.com/watch?v=Owl1TmF5H7Q
Balázs: Brad Childress meg csak pislog haha XD
Vészeld át a hűvös napokat a budmillal! Az idei őszi/téli újdonságok széles kínálatában fellelhetőek a természetes alapanyagokból készült, mindennapi viseletre, a szabadidő kényelmes eltöltéséhez ajánlott termékek. A budmil sportolásra is alkalmas termékeinek speciális tulajdonságai biztosítják a még kényelmesebb viseletet, visszafogottabbak, alapanyaguk követik a funkcionalitást. Frissítsd fel ruhatáradat a budmil kínálatából! Ruházati termékeken felül széles táska választékból választhatod ki az öltözethez illő darabokat. Bízunk benne, hogy az idei kollekciónk elnyeri tetszéseteket, és bizalmatokra továbbra is számíthatunk.
1517 1 3 Izé
AVIREX: alkudni szabad? :D
Valerius: kimaradt egy "is"
Valerius: ez itt a reklám helye. és még nem jó...
Az őslakó - The Man from Earth


John Oldman történelemprofesszor váratlanul bejelenti, hogy otthagyja az egyetemet. A meglepett kollégák felkeresik az otthonában, hogy nyomást gyakoroljanak rá, adjon magyarázatot a történtekre. Mindenki megdöbben, amikor kiderül, hogy mi a visszavonulás valódi indoka. Oldman professzor ugyanis azt állítja, hogy valójában halhatatlan, és tíz évnél tovább nem tartózkodhat egy helyen anélkül, hogy kiderüljön a titka. A kollégák persze képtelenségnek tartják az egészet, ám sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudják a hallottakat. A barátságos összejövetel drámai fordulatot vesz.

IMDB | Trailer
782 4 6 Film Izé
Forgi: Tipikus példája az alacsony költségvetéssel készülő filmeknek, MÉGIS szenzációsan jó! Cs [...]
macsek: és hogyan lehet letölteni afilmet
pepeti: Ezt meg fogom nézni, köszi az ajánlást.
Mind a 6 komment
Egy amerikai nő meg van róla győződve, hogy az influenza elleni védőoltás miatt nem tud járni normálisan, csak visszafelé. Szaladni viszont tud előre is. Nagyon fura.

Egyelőre csak angol cikket találtam.
9878 2 32 Izé
Bubba: Én teljesen biztos vagyok, hogy az oltástól van, de nem a hátramenés, hanem hogy ezt még publi [...]
Kampec: kicsit megfőhetett az agya vagy nagyon megjátszós.
Ben96: Háh ez hülyeee:P
Mind a 32 komment
Howard, a kacsa

Bár nem egészen gyereknek való, de gyerekkorom egyik kedvence :)

Ez a vidám és egyben romantikus film egy gyorsbeszédű, szivart pöfékelő, sörivó kacsa történetét meséli el, aki egy más világból valami módon Cleveland-be csöppent. Howard-nak, mindenki üdvöskéjének, aki ráadásul még beleszeret egy rock-énekesnőbe is, hogy visszatérhessen saját bolygójára, kemény csatát kell vívnia a gonosz Sötét Urasággal...

IMDb / trailer
505 2 0 Film Izé
Edge of Darkness

Az Edge of Darkness lenne a 2002 óta komolyabb filmszerepet nem játszó Mel Gibson nagy visszatérőfilmje, amely egyben arra is lehetőséget adhatna, hogy Hollywood túllépjen a sztár 2006-os részeg balhéján. A két és félperces előzetes alapján ez a film nagyszerűségével aligha lesz képes bármit feledtetni. Közben végig azon töprengtem, a klip rendezője vajon fogadást kötött-e valakivel, hogy sikerül minden eddiginél több közhelyet zsúfolnia az ízelítőbe. Olyan mondatok hangzanak el, mint, hogy "isten hozott a pokolban" vagy "én vagyok a fickó, akinek nincs vesztenivalója", de a legjobb: "el kell döntened, hogy te lógsz a kereszten vagy te vered be a szögeket". Ezek az ócska mondatok elég furcsák, tekintve, hogy a filmet az Oscar-díjas William Monahan (A tégla) és Andrew Bovell (Lantana) írta, a rendező pedig Martin Campbell (Casino Royale). A film Campbell azonos című 1985-ös minisorozatán alapul, amelyben egy nyomozó lányát meggyilkolják, és amikor az apa elkezdi felgöngyölíteni az ügyet, rájön, hogy szövevényes politikai ügy áll a háttérben. Egy hatórás sorozat kétórás filmmé alakítása közben óhatatlanul sok részlet elvész, de ha hihetünk az előzetesnek, a tömörítés most sokkal kevésbé sikerült, mint A dolgok állása esetében. Az sem annyira bíztató, hogy a szerepet, amit eredetileg Robert De Niro játszott volna a filmben, (az amúgy remek) Ray Winstone vette át. Az Edge of Darkness-t az USA-ban január 29.-én mutatják be, hazai premierről még nem tudunk. Igazából hivatalos oldalt nem találtam.


738 0 0 Film Izé
Hermann Maier váratlanul visszavonult.

(Egy emlékezetes esés tőle, ami után bajnok lett.)
 
440 0 0 Sport Izé
A Remedy mára méltán legendás sötét hőse, immáron a Rockstar égisze alatt ismét visszatér. Az elsőként nyilvánosságra került képek alapján nem sokan ismernének rá kedvenc hősükre, aki jelentős mennyiségű izmot szedett magára, tekintélyes pocakot eresztett, s általánosságban sokkal jobban emlékeztet egy hobóra, mint régi önmagára.

Max Payne 3 - Előzetes
3625 3 0 Game Izé
The Last Days of April

Egy gyönyörű nő, aki zsoldosként harcolt az iraki háborúban, miután visszatér Amerikába egy ici-picit megkattan. Hát na jó annyira nem is picit ugyanis elrabol és fogva tart és molesztál egy 14 éves fiút, mellesleg mindezt majdnem luxus körülmények közt.

Most mondhatnánk, hogy nincs is annyira rossz dolga a srácnak, csak hát c4el a nyakadban és egy kattant nővel, aki marha nagy shotgunnal mászkál a házban, és vadászik rád, ha nem mindent úgy csinálsz, ahogy azt ő akarja, ez már nem is hangzik annyira faján.

Felkavaró és tabukat döngető téma, izgalmas akciókkal nyakon öntve, és persze szexi színésznővel.

Tuti megnézem. :)
2069 3 0 Film Izé
Hol a fa fű, főnök??? Avagy a részeges fűnyírómester kalandjai a kaszával. :D

Visszatekintés: Hol a fa főnök???
11325 2 13 Izé
Bundee: Geco!!!!!! életveszély a srác!!!!!!!!
Ctx Twin: Virtuóz módon kezeli a műszert :) A kamerásnak meg: kuc-kuc!
Petika: :D:D:D még jó hogy nem lett semmi baja : ) de attól még vicces : ):D
Mind a 13 komment
Sokkoló tanúságtétel egy kolumbiai akadémikustól, akibe belevágott a villám, meghalt, és a pokolra került, ám mégis visszatért a földi életbe, és elmeséli, mit látott "Odaát".

Feltétlenül OLVASD VÉGIG!
1409 1 3 Pink Izé
orsyka_001: sürgősen átoperáltatnám magam:) vagylegalábbis lakóhelyet cserélnék;)
Denial: Azért te se vagy ronda ! ;) :)
Purple: szép kép :)
Mosolyogj a világra - visszamosolyog rád!
403 1 6 Pink Izé
süti:
Purple: hát hogy a viharba ne! :DD
CRaPtRaSH: há most nem bakker???:D
Mind a 6 komment
Újabb ropogós trailer érkezett az októberben 3D-ben bemutatkozó és egyben visszatérő Toy Story első és második részéből, az animációs filmek egyik úttörője.
582 2 0 Film Izé
Roger Federeren kívül ezt a trükköt nem sokan csinálnák meg így, egy U.S. Open elődöntőben. :)

Hosszabb videó.
1154 2 8 Sport Izé
bungle: Újból megcsinálta: http://www.youtube.com/watch?v=5ZnC6jcRQRg De már a csajoknál is divat lett [...]
bond: volt kitől tanulnia http://www.youtube.com/watch?v=xihCbifnt0s&feature=related
Maccoyi: Na majd Wimbledonban megmutathatod. ;)
Mind a 8 komment
SOLOMON KANE

Robert E. Howard nevéhez fűződik a karakter megalkotása. A történet a 16 században játszódik, Kane pedig egy kardforgató, félelmetes harcos. Howard 16 Solomon Kane történetet írt. A producerek trilógiát terveznek, végülis van miből meríteni.A címszereplő James Purefoy lesz, a filmhez pedig eddig csatlakozott még  Max Von Sydow, Pete Postlethwaite(Közönséges bűnözők), Rachel Hurd-Wood(Parfüm),  Alice Krige (Star Trek: Első kapcsolat) és Mackenzie Crook (A Karib-tenger kalózai filmek). A rendező Michael J. Bassett lesz és a forgatókönyvet is ő írja majd.

Robert E. Howard, Conan megteremtőjének másik híres karaktere a Torontói filmfesztiválon (szept. 16) kerül bemutatásra, a mozik viszont nagy valószínűséggel csal 2010 elején kezdik el vetíteni (Orosz dec 31). A trilógiának szánt filmsorozat első része Solomon Kane “pályafutásának” kezdetét mutatja be: Kane (James Purefoy) Elizabeth királynő hű katonájaként Afrikában harcol, amikor egy tíz láb magas démon - a Kaszás - bukkan fel a csatamezőn, hogy elkapja őt. Miután sikerült elmenekülnie a gonosz lény elől, Kane rájön, hogy meg kell tisztítania a rengeteg gyilkosságtól beszennyezett lelkét, különben pokolra fog kerülni, ahol örök kárhozat vár rá. Visszatér Angliába, és nyugodt, békés életet kezd folytatni, ám egy gonosz varázsló miatt hamarosan újra elő kell vennie a fegyvereit…

IMDB

  More Solomon Kane News & Previews
1203 1 1 Film Izé
kasy: Több helyen is említik a trailer alapján (amivel én is egyet értek), hogy egy Van Helsing - Gy [...]
Ópium - Egy elmebeteg nő naplója

913, Magyarország. Brenner József író-orvos története egy újkori Faust-történet. Brenner orvosként dolgozik egy múlt század eleji elmegyógyintézetben. Már hónapok óta írói válságban szenved, egy sort sem képes papírra vetni. És közben a morfium rabjává válik. Egy nap új beteget bíznak rá, a huszonnyolc éves Gizellát. Az elmebeteg nő viszont csak ír és ír, ő saját naplója rabja, nem képes letenni a tollat. A fiatal nőn mind jobban elhatalmasodik a kényszerképzet, hogy egy idegen, gonosz erő költözött belé. Brenner féltékeny lesz a nőre, aki zseniálisan, megszállottan alkot. A kezdeti orvos-beteg viszony fokozatosan alakul át, orvos és beteg egymásba szeretnek, kapcsolatuk szexuális tébollyá hatalmasodik. Brenner az asszony testén keresztül akar kapcsolatba lépni a Gonosszal, és visszaszerezni képességét az írásra. Brenner doktor szövetséget akar kötni vele, hogy segítségével mindazt megvalósítsa, ami eddig neki nem sikerült. A Gonosz azonban testestül-lelkestül akarja magának Brennert. Ezért a szövetségért nagy árat kell fizetnie az orvosnak. Gizella cserébe, arra kéri Brennert, hogy vágja ki az agyát, szabadítsa meg a Gonosztól, hozza el számára a felejtést. Brennernek nincs választása. El kell pusztítania Gizellát: az egyetlen embert, akit igazán szeretett.

Imdb | You tube találatok

Csáth Géza
762 0 2 Film Izé
csicsilla: na ez a könyv nagyon nehéz olvasmány...legalábbis az én agyacskám nem tudta rendesen befogadni [...]
Leoparde: Jaajj, én ezt láttam a tv-ben, hogy melyik csatornán arra már nem emlékszem, viszont a film egy [...]
The Haunting in Connecticut (Kísértetjárás Connecticutban)


Az 1987-es megtörtént eseményeken alapuló rémisztő horror egy mit sem sejtő amerikai család természetfeletti, sötét erőkkel való találkozását tárja elénk. Amikor a Campbell család Connecticut állam egyik távol eső részébe költözik, hamar rá kell jönniük, hogy a bájos, viktoriánus otthonuknak igencsak nyugtalanító a múltja. Nem csak az bizarr, hogy a ház egykoron ravatalozó volt, de ráadásul a néhai tulajdonos látnok fia Johan visszatér, és az ártatlan és gyanútlan családot ez eddig ismeretlen, borzasztó kísértéssel sújtja.

Érdemes belépni az oldalara és a "tanuljunk a holtakról" menüpontot áttanulmányozni. :)

Imdb | Magyar feliratos előzetes
1217 1 2 Film Izé
kasy: Valóban sablon gyanús, de ebben a témában a spanyolok tudnak igazán jókat csinálni. Most megl [...]
pepeti: Kicsit sablonnak tűnt a sztori, de a trailer meggyőzött :)
Tomatina Festival 2009 - paradicsomhajigálás jól.

A hagyomány 2002 óta hivatalosan szerepel a spanyol nemzeti örökség listáján, a szokás 1945-ig nyúlik vissza. Akkor állítólag két helybeli egy mulatozáson összeveszve paradicsomot kezdett egymáshoz hajigálni. A városlakók azóta minden augusztus utolsó szerdáján óriási önfeledt paradicsomhajigálást rendeznek.
3529 3 11 Izé
bungle: cancer1 küldte: Tomatina Tomato Fight 2010 URL: http://damncoolpics.blogspot.com/2010/08/tomatina-t [...]
Masu: szerintem vicces, hogy a 8. képen a spanyol úriemberen Szeged-póló van... :)
Nusihusi: Micsoda szörnyű pazarlás!O.o Inkább küldenék ide:)
Mind a 11 komment
Beats International - Dub Be Good To Me

Szóval, ismét időutazás 1990-ben járunk. Bár ez a verzió 2008-as, de nekem mégis visszadja azt a régi diszkó fílinget.
519 2 1 Zene Izé
snake6: TEKERTÜK ÁM ANNO ERRE A MUZIKRA 90-ben !!! (jó ez a kis remix)
My One and Only

Egy 53-as égszínkék Cadillac Coupe de Ville kerekei hasítva tépik szét New York utcáinak a csendjét, és egyik utasa sem néz vissza. A gyönyörű, de szeszélyes  Ann Devereaux (Renée Zellweger) éppen most hagyta ott nőcsábász férjét, Dan Devereaux-t (Kevin Bacon), és elindult két tinédzser fiával , George-dzsal és Robbie-val, hogy megkeressék a jóléthez vezető utat.  Ann biztos benne, hogy nőies csábereje ugyanolyan jól szolgálja majd, mint két évtizeddel ezelőtt tette…

Amerikai bemutató: 2009. augusztus 21.

(A film premiere 2009. február 05 -én volt a Berlin International Film Festival -on)

Nagyszerű zenék szólnak benne (a cím egyben egy híres számnak is a címe ami el is hangzik a filmben), kiváló szereposztás, ez nagyon jó kis vígjátéknak ígérkezik, de nem abból a térdcsapkodós fajtából, rég láttunk már ilyet.

Imdb
505 1 0 Film Izé
Amikor a gördeszka visszaüt... :)
820 0 4 Sport Izé
ffaannyy: jaaaj de paraszt, ennek nem való ilyen...
Balázs: idióta csicska droid gyerek háháXD
Maccoyi: Én is úgy emlékeztem, hogy már volt, de nem találtam.
Mind a 4 komment
Műváros a vásznon!


Lego, a népszerű társasjáték is megkapja az egész estés filmjét, legalábbis a Warner Bros erősen gondolkodik a dolgok. Az építőblokk népszerűsége töretlen, s ezért Dan és Kevin Hageman (Hotel Transylvania) készen állnak, hogy egy családi komédiát írjanak, amely az animáció és az élő képekből lenne összeállítva.

A történet még nem teljesen forrta ki magát, de a warner-esek egy izgalmas kalandot szeretnének a Lego világban. Egyébként a film elkészítésének gondolata, már hosszabb ideje foglalkoztatja a rendezőket és producereket, de mindezidágin a dán játékkészítő elállt a megfilmesítési jogok eladásától, mert nem voltak igazán érdekesek a megkeresések. A Lego játékból egyébként csupán egy animációs sorozat készült, amely kizárólag DVD formában elérhető. A játékgyártó cég összeült a Hageman testvérekkel, és elmondásuk szerint a film vicces gyárban, kreatív és képzeletbeli megoldásokkal készül. Számos író és producer küldte el elképzeléseit a dániai játékgyárnak, ám mindezidáig visszautasították az ajánlatokat. Úgy tűnik tehát, hogy éppen a Hageman testvéreket éri az a megtiszteltetés, hogy mozifilm készülhet a játékból.

Lego találatok az Imdb-n

Egy másik külföldi honlap véleménye itt.
977 0 1 Film Izé
snake6: jajaj csekkoltam 1 másik oldalonn teljes elborulás XD
Iron Man 2

Jelenetek a filmből 2008 egyik legkellemesebb filmes meglepetése volt az Iron Man. A színészként is jegyzett John Favreau (szerintem) első értékelhető filmjét rakta le az asztalra a nagy visszatérő, Robert Downey Jr. főszereplésével. A 140 millió dolláros költségvetéssel készült film eleddig közel 590 milliót hozott vissza, így nem okozott különösebb meglepetést, hogy már néhány héttel az első rész premierje után bejelentették a folytatást. A rendezői székben ismételten John Favreau foglalt helyet, aki apróbb szerepben (Stark testőre és sofőrje) tűnik fel mindkét filmben. Tony Stark elegáns öltönyébe és Vasember fantasztikus páncéljába Robert Downey Jr. bújik vissza, ellenben barátja, Jim Rhodes/Warmachine szerepét a Terrence Howardnál jóval tehetségesebb Don Cheadle vette át. A visszatérők között üdvözölhetjük még a titkárnő (Pepper) szerepében Gwyneth Palthrow-t. Az Iron Man 2 megtekintése során több új karaktert is megismerhetünk. Talán a legfontosabb a SHIELD vezetője, Nick Fury, akit Samuel L. Jackson kelt életre. Az afroamerikai színész a tervek szerint nem kevesebb, mint 9 Marvel adaptációban látja majd el ezt a feladatot. Ebből azért már futja egy új villára Malibuban. A képregényben meglehetősen idős emberként ábrázolt Justin Hammer a filmben fiatal lesz, Sam Rockwell bújik a bőrébe. No de mi a helyzet a rosszfiúval? Ezúttal kettő is lesz, helyesebben egy férfi és egy nő. Az utóbbi években nagyon felkapott Scarlett Johansson alakítja a Stark bizalmába férkőző kémnőt (Black Widow), Mickey Rourke pedig Whiplash karakterét.
Az Iron Man 2 amerikai premierjére 2010 május 7-én kerül sor.
Comic-Con 2009 Footage

IMDB | A videó
1142 1 8 Film Izé
kovacslacka: Új előzetes: http://videa.hu/videok/film-animacio/a-vasember-2-trailer-iron-man-mickey-rourke-OdWp [...]
Erunder: Balázs küldte: http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/ Szöveg: Vasember 2 előzetes, bei [...]
kovacslacka: új poszter: http://www.twitpic.com/rn0fd
Mind a 8 komment
Orphan

Kate és John lesúlytottan veszik tudomásul meg nem született gyermekekük tragédiáját. Kate-et rémálmok kísértik s az amúgy is törékeny pszichéjét ezek megviselik. Miközben küzd a normális életének visszanyeréséért a pár úgy dönt örökbe fogad egy gyereket. A helyi árvaháznál egy furcsán visszahúzodó lányra esik a választásuk, akit Esthernek neveznek. Amint a házukba fogadják a lányt aggasztó események sorozata kezdődik meg, később Kate is kénytelen belátni, hogy valami nincs rendjén Esther környékén. Persze egy baromi nagy titok övezi az árva múltját.

A főszereplő kislány bekerülhetne az "Utálatos gyerekek" listába is. :)

Imdb

 
1037 2 1 Film Izé
snake6: csak ide ér 1x
Elképesztő visszaadás a perui női röplabdacsapattól.
845 0 0 Sport Izé
Így lő egy idióta... :D
16446 8 23 Izé
rubigo: Nem tudom miért tűnik számodra ez annyira valótlannak. A hanggal mi nem stimmel? A fejét nem ő [...]
puty18: Szerintem nem valódi a felvétel. Először is, a hanggal nem stimmel valami. Másodszor, fordítja [...]
Lacci: Ilyen egy balfácánt,hát nem szólt neki senki?
Mind a 23 komment
"Visszamennyetek, basszki!"
22549 4 85 Izé
Mr.T.: Némi hasonlóságot vélek fölfedezni... :D http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=18896
Sün13: WTF!!
Sün13: Jézusom!
Mind a 85 komment
Régebbi postok...