REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Mindenki ismeri a világ egyik legnagyob adathordozó gyártó cégét: a TDK-t.

Ennek ellenére a magyar honlapjuk annyira visszataszítóan ronda és ősi, hogy úgy éreztem ezt nektek is látnotok kell. Még a dátumot sem képesek javítani (2002 óta)!

(jelenleg "109. Aprilis 3. Péntek" van, mai látogatóik száma 4, összes látogatóik száma 2002. 06. 21. óta: 16513, kiváncsi vagyok ez hogy változik... bungle)
14267 1 51 Izé
Purple: webdizájn és bölcsességáradat a javából :D http://www.universe-people.com/
sztewe: NE nézzétek meg az oldalt!!! Jó Kis trójai vár a látogatóra. Avast jelezte
Hollowdrums: Persze....a jó munkához idő kell :)
Mind a 51 komment
Bathory

Gondoltam kedveskedjünk minden magyar emberkének aki várta a film jan. 1-én a premierét, mert "drótosék" megint bekavartak (a változatosság kedvéért). Lévén hogy nem sűrűn lesz mostanság a dvd a polcokon és magyar audioval meg pláne nem, ezért a kevesebb az több alapon mindenkinek jó szórakozást a filmhez....!
785 1 0 Film Izé
Emma (Anne Hathaway) és Liv (Kate Hudson) már régóta legjobb barátnők - hirtelen azonban ellenségekké válnak, amikor kiderül, hogy mindketten ugyanarra a napra tették az esküvőt. Hihetetlen versengés indul el köztük: az esküvő helyszíne, a felszolgálók, a vendégek: mindent és mindenkit belevonnak kétszemélyes háborújukba...

Előzetes | Imdb
390 0 3 Film Izé
Sissi: Ja kb... amikor néztük nem bírtam megállni, hogy ne kommentáljam, szerintem az a csaj aki melle [...]
anon: És minden poént elsütöttek az előzetesben...
Sissi: Hú ez egy nagyon szar film, nekem nem tetszett, túl erőltetett volt az egész, és hihetetlen ide [...]
Emlékeztek a saját szemét-labirintusában szomjan halt emberre?

Itt van az orosz haverja... ;) Mert ugye mindenkinek kell valami hobbi, miért ne legyen az a szemétgyűjtés! :D
5365 2 5 Izé
bungle: www.dailymail.co.uk/news/article-2245463/Fire-crews-battle-save-known-hoarders-house-piled-high-tonn [...]
mekszamnojz: nem is értem a Máv pl miért nem alkalmazza őket... a vasutak mentén ellennének.... egy darabig [...]
alphadog: Tiszta udvar, rendes ház. :D Legalább nem zargatják ünnepekkor a rokonok...
Mind a 5 komment
1 hét, 1 nadrágméret -

Extra hatékony popsi- és combfeszesítő edzés

(mindenki örömére)
1093 0 0 Pink Izé
Hét élet (Seven Pounds)

Gabriele Muccino felkavaró történetében valaki úgy akar megszabadulni az őt nyomasztó titoktól, hogy teljesen megváltoztatja hét idegen ember életét.

Régen láttam már ennyire emberi, érzelmekkel teli, őszinte és romantikus filmet. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

366 3 3 Film Izé
Chamy: Jó film. Fájdalamas vég (L). Csak alssú kezdet....
Ryan: Még annál is jobb film!:D Tényleg nagyon elgondolkodtató és elképesztő....mondjuk nem tudom, [...]
mekszamnojz: Piszok jó film. Nagyon mélyenérintős elgondolkodtatós... kőszívűeknek való ráébresztős. [...]
Ragyogás

Előzetes

Gondolj a legfélelmetesebb terrorra, ami csak érhet! Egy földönkívüli szörny támadása? Egy végzetes kór? Vagy a rettegés attól, hogy olyasvalaki fenyegeti az életed, akiről azt hitted, ő lesz, aki megvéd és szeret, ha bajba kerülsz, a családod egyik tagja!

Kubrick hátborzongatóan izgalmas remekművében - amelyet a Newsweek kritikusa az első epikus horrorfilmnek nevezett - az ember ezen utóbbi, mindenkiben mélyen megbúvó félelme jelenik meg. A Stephen King azonos című regénye alapján készült mesterműben Jack Nicholson élete egyik legjobb alakítását nyújtja, mint Jack Torrace, aki a családjával a téli holtszezon idejére egy, a világtól elzárt kísérteties hotelba költözik gondnoknak. Ha az évszázados falak mesélni tudnának, hátborzongató történetek tucatjai kerülnének a felszínre. Úgy tűnik, hogy Jack kisfia előtt nincsenek is titkai a háznak, mert látja a fürdőkádba fulladt nőt, az elegáns lakosztályban kivégzett férfit és az összes holt lelket, amelyek nem találnak nyugalmat. De lehet, hogy mindezek a rémképek csupán jeleznek valamit. A Jack agyát elborító őrületet, a folyamatot, amelynek hatására a szerető apa vérszomjas, gyilkos indulatokkal teli szörnyeteggé válik.
1030 4 4 Film Izé
tentking: az 1980-as Ragyogás nem létezik szinkronosan?
Balázs: gondolkodtam h melyiket posztoljam:)
grobari: Létezik egy 3 részes film amit maga KING mester rendezet mert nem volt megelégedve Kubrick filmj [...]
Mind a 4 komment
JSF (Jeux Sans Frontieres) (Játék határok nélkül)

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de emlékeztek erre még? XD Nem? Akkor egy kis memóriafrissités... :)

Egész családokat ültetett le a tévé elé, s mindenki ökölbeszorított kézzel szurkolt a magyaroknak, és ha esetleg megnyertünk egy fordulót, mindenki felállva ujjongott. :D

Kis visszaemlékezés

Eredmények

Leírás

Fórum
513 2 9 Film Izé
Izzie: Hogy imádtam. Mostanában szokott eszembe jutni rengetegszer. Nincs meg valakinek véletlenül?? :D [...]
Angyalkahh: Nagyon szerettük mi is! Jó lenne megint szurkolni a mi csapatunknak! Amúgy az utolsó link ami a [...]
anon: A legjobb tévés műsor volt. Nagyon szerettük és tényleg az egész család nézte. Ilyenekre va [...]
Mind a 9 komment
Asztrológia mindenkinek! Korábbi cikkünkben a Zodiákus 12 jegyét általánosan elemeztük. Most a 12 jegy női aspektusait vesszük sorra! Ismerd meg jobban magad vagy a barátnődet!
476 0 6 Pink Izé
Grex: teljesen jó....az egész én vagyok ....oroszlán........
csillaghal: kétlábú és a között van az agyuk is... :)
nagydee: kétlábú vagy négylábú?
Mind a 6 komment
A Puskás Öcsiről szóló film díszbemutatóján mindenki ott volt, aki számított. Összefutottunk Kamarás Ivánnal is! Őt ritkán látni hasonló rendezvényen, de ennek a meghívásnak nem tudott ellent mondani. Sajnos párja, Kapócs Zsóka nélkül érkezett, ezzel is megerősítve a szakításukról szóló pletykákat.
260 0 0 Pink Izé
Mr. Brooks

Képzeljük el Mr. Brooks-ot: sikeres üzletember, bőkezű adományozó, szerető férj és apa. Igazi alappillére társadalmunknak. Mindenki szerint tökéletes. Azonban Mr. Brooks egy sötét titkot őriz: ő egy megállíthatatlan sorozatgyilkos, aki túl okos volt ahhoz, hogy egyáltalán gyanúba keveredjen. Egészen idáig. Mr. Brooks (Kevin Costner) két évre legyőzi sötét oldalát (William Hurt), de a gyilkos ösztön ismét előtör, és amikor végez egy szeretkező párral, maga sem sejti, hogy egy szemtanút hagy maga után...
Előzetes
961 1 0 Film Izé
Penge trilógia:
Penge - Előzetes
Penge II - Előzetes
Penge: Szentháromság - Előzetes
Penge (Wesley Snipes) félig ember, félig vámpír. Erős és gyorsan gyógyul a sebe, tud a fényben is járni. Ő a kulcs és a kiválasztott a két faj között. Barátjával a vámpírok ellen harcol gyerekkora óta, s egy nap melléjük szegődik Karen doktornő, akinek megmentette az életét. A vérszomjas, átalakult Frost a vámpírok uralmát akarja megteremteni a Földön. A vér istenének uralma mindent megváltoztathat. De Penge felveszi vele a harcot.
A második részben a vámpírok legyőzhetetlen ellensége, Penge kénytelen szövetséget kötni a vérszívókkal, amikor egy újabb, még rémítőbb faj fenyegeti kihalással a táplálékláncban alattuk álló fajokat, vagyis mindenkit! A Sötét Tanács szövetséget ajánl a vámpírvadásznak, és ő rövid habozás után elfogadja a feladatot. Újratoborozza a régi csapatot, és együtt vetik be különleges fegyverzetüket a különleges ellenség ellen. A vérfürdő egészen idilli volt a rájuk váró harchoz képest.
A trilógia befejező részében, a sivatag mélyén a vámpír lordok életre keltik a faj ősatyját, Drakulát. Hogy megnehezítsék az ellenük harcoló félig ember-félig vámpír Penge dolgát, a vérivók rágalomhadjáratot indítanak ellene. Gyilkos szörnyetegként mutatják be, és felkeltik iránta az FBI érdeklődését. A Cumberland ügynök vezette FBI-csatlósokkal vívott küzdelem után Penge szövetséget köt az emberekből álló vámpírvadász klánnal, amelyet tanítómesterének gyönyörű lánya, Abigail illetve Hannibal King vezet. Oldalán a két rettenthetetlen ifjúval Penge az ősi ellenfél nyomába szegődik.
521 1 5 Film Izé
Maccoyi: Ennek a posztnak a szövegkörnyezetében le kellene zárni félkővér betűt, mert most minden fé [...]
apoloes: grat
Balázs: :D akkor respect van :D
Mind a 5 komment
Ryan közlegény megmentése

Előzetes
1944. június 6 - a normandiai partraszállás napja. Az Omaha Beach kódnevet kapott tengerparton a csónakokból védhető fedezékbe igyekvő szövetséges katonák pergőtűzbe kerülnek, a vérveszteség óriási. Mindenütt halottak, sebesültek, cafatokra szakadt emberi testrészek, haldoklók halálhörgései. A pokol első bugyrán éppen csak túljutott Miller százados (Tom Hanks) megmaradt embereivel újabb szinte lehetetlen próbatétel előtt áll. Egy kis csapat élén be kell hatolnia az ellenséges hátországba, hogy felkutasson egy amerikai katonát, James Ryan közlegényt. A főparancsnokság utasítására ugyanis azonnal le kell szerelni, mivel három bátyja a világháború különböző frontjain szinte egyszerre vesztette életét, s a hadsereg ezzel adózik a család tragédiájának. De a hosszú és veszélyes úton mindenkiben felmerül a kérdés: vajon miért ér ennek az egy embernek az élete többet, mint az érte küldött kilenc emberé?

Díjak és jelölések:
BAFTA-díj (1999) - Legjobb vizuális effektusok
BAFTA-díj (1999) - Legjobb hang
Golden Globe díj (1999) - Legjobb rendező
Golden Globe díj (1999) - Legjobb film - drámai kategória
Oscar-díj (1999) - Legjobb rendező
Oscar-díj (1999) - Legjobb operatőr
Oscar-díj (1999) - Legjobb hangeffektusok
Oscar-díj (1999) - Legjobb hang
Oscar-díj (1999) - Legjobb vágás
606 2 0 Film Izé
Repo! - A genetikus opera (Repo! The Genetic Opera)

A Fűrész producereitől!
A nem túl távoli jövőben belső szerveket pusztító járvány söpör végig a világon. A borzalmakon, mindenki nagy megmentőjeként, a GeneCo lesz úrrá: a biotechnológiával foglalkozó cég jó pénzért szervátültetést ajánl megoldásként. Ám akik nem fizetnek időben, azokat a cég emberei levadásszák, a szerveket pedig visszaveszik.
Ebben a rút világban, hol az operáltak drogokon élnek, az embervadászok pedig a törvény védelme alatt állnak, egy fiatal lány (családja rejtélyes történetét feltárva) gyógymódot keres ritka betegségére...
Előzetes
1308 0 0 Film Izé
The Underdog Project - Summer Jam

Egy nagy sláger, remélem mindenki emlékszik még rá...:D
832 4 2 Zene Izé
babyFlash: Ez olyan jóóóó szám:) Tudom, h régi meg minden, de hatalmas:)
gubaera: Ez nagyon-nagy sláger volt,de még most is szívesen hallgatom.
Foreign Beggars Feat. Skinnyman - Hold On

UK HIP-HOP, Nagyon beteg klipp, ajánlom mindenkinek szeretettel...:D
740 2 1 Zene Izé
jethro: brutálisos tényleg :)
Tárgyaink története

A pár nappal ezelőtti videó eszembe juttatta ezt a valamivel érdekesebb és kézenfoghatóbb videót, noha Amerika-orientált, nagyon ajánlom mindenkinek, mutassátok meg másnak is.

Tessék elgondolkozni a látottakon s hallottakon. Köszönöm a bolygónk nevében is.

(bocsánat a szegényes minőségért és láma post szövegért)
3595 12 5 Izé
Erunder: Halál, űr (bár az már nem sokáig, sőt lehet h már most is elég szennyezett hisz már ott is [...]
konvejor: undorító, de egy kérdés, és várom a válaszokat: Hova tudok menekülni ez ellen és mit csiná [...]
TeamCo.: ez még nem jelenti azt hogy nem éljük fel a környezetünket.
Mind a 5 komment
Ed Rush & Optical - Chubrub

Na mi van itt???? A  legújabb szerzeményük??? :)

Nagyon ajánlom mindenkinek, elég komolyra sikeredett...!!!! CSEKKDISZ!!!
693 4 1 Zene Izé
vöri: http://www.youtube.com/watch?v=8B-T3iDL-Rg&feature=player_embedded#!
Playing For Change: Song Around the World "Stand By Me"

Mindenki gondolkozzon el egy kicsit, amíg hallgatja.
2348 8 2 Zene Izé
Windows7: Nagyon JÓL összehozták.Baró.
Maccoyi: 1 hónapja figyel a kedvencek között ez, de így már nem kell beküldenem. Nekem nagyon bejön. : [...]
Hogyan keletkezik a köldökszösz?

Hogy mindenki nyugodtan aludhasson! :)
6167 2 10 Izé
Titto: Én mindkét oldalt nézem, ezért felraktam mindkét helyre. De milyen komoly: itt is, ott is az el [...]
tian: Ok, Főnök:) értettem:) nincs reklám...
bungle: Ok, nem lebaszás, csak ma reggel egy észkombájn azzal kezdte, hogy 2 posthoz is beírta, "ez már [...]
Mind a 10 komment
Vaskabátok (Hot Fuzz)

Nagyon jó kis angol akcióvígjáték, mindenkinek ajánlom megtekintésre.
Egy kis faluban játszódik ahol elég fura dolgok zajlanak és a városi rendőr megérkezésével felborul a falusiak terve.
A Haláli Hullák Hajnalát is alkotó páros újabb őrült vígjátéka, Simon Pegg és Edgar Wright az angol humor és a filmparódia egy kellemes vegyítését alkalmazza.
Előzetes
552 0 2 Film Izé
bandee1219: Ez tényleg jó film! :) A Haláli hullák hajnala elmegy még, de a Fuss dagi, fuss! c. filmjét m [...]
Öcsi: ááááh istenkirály egy flim :D
Hiába no, a válság mindenkit elér előbb vagy épp utóbb. Nem kivételek ez alól a legnagyobb dívák sem, akiknek lassan meg kell nézniük, hogy mire költik keserves és verítékes munkával megkeresett millióikat! Nem lehet már ezer dollárt kiadni egy bugyira, vagy négyezret egy pár zoknira, igenis spórolni kell! Nézzük meg, melyek azok a ruhák, amit a sztárok felvesznek, mégis kevesebbe kerülnek, mint 100 dollár! Itt jegyeznénk meg, hogy azért a táskák is figyelemre méltóak, hiszen egy sincs, amelyik ne érne többet 70.000 forintnál!!! Na ennyit a takarékoskodásról!
865 0 5 Pink Izé
Debella: sztem meg cinikus az egész
Macsi: Már bocs, de ez pont arról szól, hogy nem kell százezreket költeni egy jól kinéző gatyóra, [...]
Debella: hát ez nagyon gáz.... az olcsó cuccok is nézhetnek ki jól!!! szánalom ez a cikk, komolyan... m [...]
Mind a 5 komment
Egyre több és jobb sorozatot készítenek világszerte és egyre többen vagyunk, akik nonstop ezeket nézzük. Itt megtaláljátok az összes létező sorozatot. Keresgéljetek, töltsétek és nézzétek.

Remélem mindenki talál magának valót! Ja és írjátok a kommenekbe, hogy ki mit néz!
2499 4 7 Film Izé
loreal: Született feleségek - kedvenc :) , Sex és New York, Két pasi meg egy kicsi, Jóbarátok, Vészh [...]
NoNickName: Twin Peaks, Szex és New York, Jóbarátok, Star Trek, Csillagkapu, Jericho, Firefly (nagy kedvenc!) [...]
Izzie: huh, ha én felsorolnám, hogy miket nézek, azt lehetne jó pár oldalon keresztül olvasni:DD Igaz [...]
Mind a 7 komment
A Hófehér (1983) Nepp József egész estés, nem elsősorban gyermekeknek szóló rajzfilmje, amely a Macskafogó mellett a hazai rajzfilmtörténet egyik legendás, nemzetközi sikert aratott darabja. Ez az alkotás hozta meg Nepp József számára az életműdíjat a Giffoni Nemzetközi Filmfesztiválon 1984-ben. A Hófehér, mint címe is utal rá, Hófehérke örökbecsű történetének némileg elferdített változata, paródiája, amely jó adag alig érezhető fricskát is tartogat a magyarországi 1980-as évek világának.

Nem tudom ki mennyire ismeri, de ajánlom mindenkinek! Engem nagyon megfogott a képi világa, a szereplők, a sötét középkori hangulata és a humor, amit képvisel.

A film többi darabja: 2 3 4 5 6 7 8 9 10
647 1 17 Film Izé
pepeti: Pont tegnap láttam egyet a tescoban, ha lesz pénzem beruházok rá lehet:)
Purple: nekem régen videókazin volt meg felvéve, aztán az nemtom hova lett, és igazi hajtóvadászat vo [...]
Bero: nekemis ott díszeleg a dvd gyűjteményem közt ez a remek film! :) nem linkelve kell megnézni [...]
Mind a 17 komment
Hadd osszam meg veletek a kedvenc filmem kedvenc jelenetét! :) Szerintem kötelező darab lenne mindenki számára.
1259 0 6 Film Izé
Balázs: szeressem:)
Geist: Szerintem a vérengző fenevad nyuszika a legdurvább rész :) Hát igen, ha a hülyeség fájna, ak [...]
snake6: be kaki
Mind a 6 komment
Filmőrültek, tévéfüggők, mozimániások! Ide figyeljen mindenki!

Mától útjára bocsájtjuk legújabb izés oldalunkat - sok szeretettel, Nektek készítettük!

ELINDULT A FILM.IZÉ.HU!

Van itt minden, ami film: hírek, kritikák, beharangozók, sorozatok, videók, legjobb jelenetek, plakátok...

Tessenek serényen postolni, híreket keresni, elsőnek lenni!

A mozi veled van!
4119 1 41 Izé
fajzat: akkor az az megvan az összes szerkesztő? :(
BigaCubensis: Erunder: a véleményem két sor volt kb, a többi a sorozatról szólt. nem, nem írtam le a tört [...]
Ivanhoo: Háhh :D Köszönöm a válaszokat:D Érzem hogy az elmém bőővült!
Mind a 41 komment
Maybeshewill - Not For Want Of Trying

A 2005-ben alakult leicester-i banda instrumentális-post-rockos-electronicás zenében nyomul, csak ajánlani tudom mindenkinek (legfőképpen a Not For Want Of Trying című albumukat). Enjoy.

Wiki, májszpész, satöbbi.

Még számok:

He Films the Clouds Pt.2

I'm In Awe, Amadeus!

Last Time This Year

Seraphim & Cherubim
514 0 1 Zene Izé
vandk: info: új album júniusban Sing the Word Hope in Four-Part Harmony címmel! tessék csekkolni!
Ahogyan az A.C. is "megénekelte" ...   Először mindenki béna... :)
553 1 2 Sport Izé
M.Andreas: Van kitartása... :)
Maccoyi: A Cotton Club Singers közremükődésével énekelte meg persze az A.C.. :)
A Trópusi Vihar c. film pár zenéje. Állati film, király zenékkel:)Ajánlom mindenkinek:D

The Crytal Method - The Name Of The Game

The Temptations - Ball Of Confusion

Creedence Clearwater Revival - Run Through The Jungle

Enigma - Sadeness pt1

The Edgar Winter Group - Frankenstein

Brandon T Jackson - I Love Tha Pussy

Ten Years After - I'd Love To Change The World
1226 1 4 Zene Izé
Balázs: Purple lécc http://www.youtube.com/watch?v=3VVuMIB2hC0
MStipee: Első link el van szúrva, +1 t, -1 w, és még úgy sem jó ha átjavítom :S Mellesleg nagy film, [...]
Balázs: én se xD
Mind a 4 komment
Ez most paródia akar lenni?

Az eredetit gondolom már mindenki látta, (több mint 10 milliószor nézték meg).
10255 2 15 Izé
bungle: kkovi8 küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=rrYtfnMLDZs Szöveg: "Ezt a táncot érdemes meg [...]
Traktorman: Az eredeti nem semmi! Akit érdekel még pár videó az nézzen be ide: http://pattymayo.wordpress.c [...]
tuning_men: yoolvannna ritkánb írok meg linkelgetek:D szal....:http://www.youtube.com/watch?v=d96_TJLUAcM
Mind a 15 komment
Mázli - Kis falu nagy szarban.

Ógyarmat egy szegény zsákfalu az osztrák magyar határon. Egy napon azonban rájuk mosolyog a szerencse. Felfedezik, hogy a temetőjük alatt húzódik egy olajvezeték. Gyorsan jött ötlettől vezérelve megfúrják és közösen elkezdik árulni a gázolajat, temetésnek álcázva az árusítást. Dől a pénz! Mindenki boldog és elégedett. Egészen addig, amíg mindenki el nem kezdi a saját zsebére árulni az olajat, egymás árai alá ígérve. A baj pedig nem jár egyedül. Megjelenik a faluban az olajtársaság embere, hogy elsimítsa az ügyet, de a falu elkergeti az válságmanagert, egyenesen a rendőrség karjába. A falusiak elszántak és nem hajlandóak lemondani az olajról. Ellenállnak a karhatalomnak egy remeknek tűnő tervvel. Csakhogy a remeknek tűnő tervek nem szoktak jól elsülni.
4982 1 20 Film Izé
loloppo: Aham, ez lett volna a második tippem. Az év nem volt kiírva a honlapon. Megnézném, de hát kin [...]
djmcs: Cserhátszentiván nevű községben forgatták a filmet...ha valakit érdekel.
speegy: már tavaly ment a mozikban.És mivel moziban dolgozok suli mellett, így volt alkalmam megnézni.
Mind a 20 komment
Mázli - Kis falu nagy szarban.

Ógyarmat egy szegény zsákfalu az osztrák magyar határon. Egy napon azonban rájuk mosolyog a szerencse. Felfedezik, hogy a temetőjük alatt húzódik egy olajvezeték. Gyorsan jött ötlettől vezérelve megfúrják és közösen elkezdik árulni a gázolajat, temetésnek álcázva az árusítást. Dől a pénz! Mindenki boldog és elégedett. Egészen addig, amíg mindenki el nem kezdi a saját zsebére árulni az olajat, egymás árai alá ígérve. A baj pedig nem jár egyedül. Megjelenik a faluban az olajtársaság embere, hogy elsimítsa az ügyet, de a falu elkergeti az válságmanagert, egyenesen a rendőrség karjába. A falusiak elszántak és nem hajlandóak lemondani az olajról. Ellenállnak a karhatalomnak egy remeknek tűnő tervvel. Csakhogy a remeknek tűnő tervek nem szoktak jól elsülni.
5611 4 20 Izé
loloppo: Aham, ez lett volna a második tippem. Az év nem volt kiírva a honlapon. Megnézném, de hát kin [...]
djmcs: Cserhátszentiván nevű községben forgatták a filmet...ha valakit érdekel.
speegy: már tavaly ment a mozikban.És mivel moziban dolgozok suli mellett, így volt alkalmam megnézni.
Mind a 20 komment
Mivel itt mindenki meglehetősen profi Photoshop témában, ezen az oldalon csiszolhatjátok még a meglévő tudásotokat.

További tutorial oldalak:

VECTORTUTS | AUDIOTUTS | NETTUTS | AETUTS
4815 31 10 Izé
gergeli.: ó köszi... mostmár értem mert a videóban az ibsének macje van akkor nem csodálkozom hogy így [...]
Errtu: Macintosh-on az egyik billentyűt hívják úgy. Ha jól tudom a CTRL megfelelője.
gergeli.: valaki elárulná hogy mi a f*** az a command? addig oké hogy parancs de ezek után mit kezdjek vel [...]
Mind a 10 komment
A Mézga Aladár Sound System fölöttébb szórakoztató tud lenni, ha egyszer kitör. Van, aki a Bëlgára, van, aki a Vad Fruttikra, vagy a Méhekre asszociál róla, egyszóval sokoldalú, mellesleg roppantul egyedi. A küldött nóta egy képzeletbeli magyar fiúcsapatot figuráz ki, a jó ízlés határain belül. Célközönségük mindenki, aki érti a viccet.
754 1 0 Zene Izé
Nem mindegy, hogyan nyeled le!?
Mindenki írja le az első gondolatát, mielőtt a képre kattintana! :)
1559 0 12 Pink Izé
Hada: nem mindegy, hogy nyelem le:D
csillaghal: most kezdjük el gyűjteni a szinonimákat? :D végülis minden szóban és gondolatba fordgó dolog [...]
CrazyLime: És azt is én küldtem? :$ ;)
Mind a 12 komment
Jóbarátok fan videó (saját) Ross & Rachel kapcsolatáról

Mindenkinek kötelező, aki szereti a sorozatot, és egy picit is hajlik a romantika felé. =)
597 0 8 Pink Izé
pupuc: jóbarátok(L)(L)(L) olyan káár h vége=(=(=(=(
Hada: huh, már azt hittem csak én vok ilyen érzékeny:)
Purple: télleg jó :( de ennek nem szabad nézni a szövegét mert elbőgöm magam :D sálálálá... imád [...]
Mind a 8 komment
Nos én nem kívánok túl sok mindent hozzáfűzni, mindenki aki megnézi levonhatja a megfelelő következtetéseit. (Talán annyit kérnék még, hogy a kisebbségvédő kommentelők inkább most kíméljék ezt a postot. :))
25136 10 148 Izé
latisz: Visszatérve a rasszista megnyilvánulásokhoz, néhány hete voltam otthon mo.-on vagy izraelben m [...]
toby: Mindenkinek ajánlom ezt az oldalt. Már az elején rávilágít az ország legnagyobb problémájá [...]
toby: Micsoda egy szánalmas hülye ez a Posta Imre!! Ahelyett,hogy népuszító tevékenységet fojtatsz, [...]
Mind a 148 komment
Hórusz szeme

A Spektrum Televízió 10 részes műsora Egyiptomról. Nagyon érdekes és lélegzetelállító dolgokról mesélnek benne, mindenkinek ajánlom!
5912 11 15 Izé
bungle: Hórusz Szeme 6.rész - Szakkara a Kvantumgépezet www.youtube.com/watch?v=SoYCdiuypqk
Bekomman: Engem felháborít, h az embereket ennyire, hülyéneknézik és ilyen f...ságokat akarnak beadagol [...]
Bekomman: Az a szomorú, h ezt dokumentum filmként, egy egyébként eddig szinvonalas csatorna vetíti le
Mind a 15 komment
2012

Roland Emmerich világvége filmje olyan sztárokkal, mint John Cusack, Woody Harrelson, Danny Glover, Amanda Peet.
A bemutató 2009-ben, hogy legyen ideje mindenkinek megtanulni szörfözni. ;)
2770 2 80 Film Izé
Roli: Köszi!
drake911: torrenten fennvannak divxbe aztán meg töltesz le hozzá feliratot!
Roli: Vajon hogyan lehet felirattal együtt(!) leszedni ezeket?
Mind a 80 komment
2012

Roland Emmerich világvége filmje olyan sztárokkal, mint John Cusack, Woody Harrelson, Danny Glover, Amanda Peet.
A bemutató 2009-ben, hogy legyen ideje mindenkinek megtanulni szörfözni. ;)
3037 3 82 Izé
|-=O=-|: Itt az új előzetes, jól néz ki, ahogy a Sixtus-kápolna és a riói Jézus-szobor megsemmisül b [...]
Smilish: Kiszel Tünde miniszterelnök, meneküljön mindenki!! xD
Roli: Köszi!
Mind a 82 komment
Régebbi postok...