REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Az Alkonyat CD hátulján főleg a manapság divatos zenekarok neveit fedezhetjük fel. Elmondható, hogy a zene nem fordít hátat a film szellemiségének. A korongon helyet kapott többek között a Muse, a Linkin Park és a Paramore is. A felhozatalból érdemes kiemelni az Edward Cullen szerepét alakító Rob Pattinson nevét, aki két saját szerzeményével szerepel a lemezen. Filmzene fanatikusoknak mindenképpen ajánlott kiadvány az Alkonyat zenéje!

Muse - SuperMassive Black Hole

 
Robert Pattinson - Never Think

 
Linkin Park - Leave Out All the Rest

 
Carter Burwell - Bella's Lullaby

 
Iron & Wine - Flightless Bird, American Mouth

 
Paramore - I Caught Myself

 
Robert Pattinson - Let Me Sign
2329 6 5 Zene Izé
NepTum23: ha jól tudom akkor az LP csak a filmből merítette az ötletet de nincs benne vagy is én nem eml [...]
St.KolMi: A Leave Out All the Rest mellesleg a Napfény zenéje, ami egy király film.
nagydee: "...zene nem fordít hátat a film szellemiségének" milyen szellemiség?
Mind a 5 komment
New York madártávlatból.

Itt meg Párizs az Eiffel-toronyból.
7072 0 8 Art Izé
pepeti: Nekem néha már Budapest is sok :) De New York így madártávlatból tetszik.
Lee77: Szerintem meg nyomasztó, lehangoló és undorító. Egy rohadt nagy hangyaboly izzadó büdös embe [...]
Dave86: Rossz helyre születtem :D:S
Mind a 8 komment
New York madártávlatból.

Itt meg Párizs az Eiffel-toronyból.
11786 20 9 Izé
bates: Volt alatta valami zene. Nem tudja valaki mi volt az?
pepeti: Nekem néha már Budapest is sok :) De New York így madártávlatból tetszik.
Lee77: Szerintem meg nyomasztó, lehangoló és undorító. Egy rohadt nagy hangyaboly izzadó büdös embe [...]
Mind a 9 komment
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Werner Herzog így nyilatkozott legújabb filmjéről a Cahiers du Cinéma-nak:

- Van egy új filmem, New Orleans-ban forgattam. Ebben teljesen megújítottam a bűnügyi film műfaját…
– A Mocskos zsaru remake-jéről van szó?
– Nem remake-ről van szó, ez is olyan, mint az Oroszországból szeretettel. Az utolsó James Bond sem a remake-je vagy a folytatása a megelőzőnek, hanem önálló mű. Egyébként sohase láttam a Mocskos zsaru című filmet, amit – hogy is hívják – Ferrero vagy valami Ferrari forgatott…
– Abel Ferrara
– Fogalmam sincs, ki is volt ez az Abel Ferrara. Annyit tudok, hogy vannak más filmjei is, de egyiket se láttam. Úgyhogy bízvást mondhatom, az én filmem autonóm alkotás, az én munkámnak semmi köze az övéhez. Egy dolog közös csak a két filmben, a cím, mivel a producer megvásárolta a jogokat. A producer keresett meg az ötlettel, talán mert volt valami, ami már a kezdet kezdetén mellettem szólt: Nicolas Cage világosan értésére adta a producernek, csak akkor írja alá a szerződést, ha én is ott leszek a fedélzeten. Nem ismertük egymást személyesen – találkoztunk ugyan egyszer, ő akkor még tizenkét éves volt, de mindketten elfelejtettük már –, és nekem is az volt az érzésem, hogy ezt a filmet nekünk együtt kell tető alá hozni. A Mocskos zsaru egyszerre vígjáték és bűnügyi komédia. Ezt azért emelem ki, mert a humort eddig nem nagyon vették észre a filmjeimben.

(Mellesleg megjegyezném, hogy mostanában nagyon megy crack a filmekben.:))

Imdb
735 0 0 Film Izé
Hozzámegy leszbikus szerelméhez a Szex és New York sztárja!
548 1 3 Pink Izé
1nessa: baaasszus nem is tudtam h lezbi...pedig megneztem az osszes szex es new york reszet...nah mostmar tu [...]
Errtu: Most már ott van.
Balázs: lol lemaradt a sztárjaXD
Huey Lewis & The News - The Power of Lowe
602 0 0 Zene Izé
Itt az 5 tagú Metallica! :)

Oly sok Grammy és egyéb elismerések után a zenekart idén beiktatták a Rock 'n' Roll Hall of Fame-be. Flea szavai után az öttagú Metallica lépett színpadra, Jason Newsted-del kiegészülve.
835 2 1 Zene Izé
grisin: Metallica és Pantera van náluk jobb?:-)
Whatever Works

A New York-i Tribeca filmfesztiválon mutatták be a 74 éves legenda, Woody Allen legújabb filmjét, amely a rendező szokásához híven ezúttal is egy romantikus komédia, középpontban a szerelemmel, szexszel és persze a neurózissal. A főbb szerepeket Larry David (Félig üres), Evan Rachel Wood (Tizenhárom, A pankrátor), Patricia Clarkson (Ruth húga a Sírhant művek-ben) és Ed Begley Jr. (Ruth fodrásza a Sírhant művek-ben) játsszák.

Imdb | Előzetes
345 0 0 Film Izé
Kegyetlen Játékok


A milliomosok gondtalan életét élő Sebastian és mostohatestvére, a szép Kathryn gonosz versengésbe kezd: az győz, aki a legtöbb szívet tudja meghódítani és porba tiporni. Könnyű helyzetben vannak, hiszen New York naiv fiataljai mind a lábuk előtt hevernek. Az igazi kihívás azonban hátravan, míg fel nem tűnik a színen Annette, aki elhatározta, hogy megőrzi szüzességét, míg férjhez nem megy. Kathryn fogadást ajánl: ha Sebastiannek sikerül elcsábítania a jégkirálynőt, eltölt vele egy éjszakát.

Csak ajánlani tudom, mindhárom rész nagyon jó, de nekem az első a kedvencem :]

Imdb | a film zenéi szöveggel itt.
436 1 8 Film Izé
CRaPtRaSH: szerintem aki erre azt mondja hogy uncsi, az az uncsi :D (a mama azt mondta hogy az a hülye aki mon [...]
Erunder: Elvégre az élet írja a legizgalmasabb történeteket. Banyek nem igaz, hogy nem tudok leírni egy [...]
Erunder: Akkor tegyünk helyre néhány dolgot. Először is tényleg a trilógia első része sikerült a le [...]
Mind a 8 komment
Alvilági Játékok (Lucky Number Slevin)

A történet középpontjában Slevin Kelevra áll, akit még az ág is húz. Nem elég, hogy az épületet, ahol lakik, lebontják, iratait egy zsebes elemeli, kiderül, hogy még a barátnője is folyamatosan csalja. Slevin, Los Angelesből New Yorkba menekül a gondok elől, ahol barátja, Nick Fisher lakásában húzza meg magát. Nem is gondolja, hogy ez a húzás végzetes lehet számára.
New York alvilági életét, két gengszter tartja markában. A Főnök és a Rabbi. Régen cimborák voltak, ma esküdt ellenségek. A Főnök egyeduralmat akar, ezért Goodkatet, a bérgyilkost bízza meg azzal, hogy találja meg Nick Fishert, aki nagyon sok pénzzel tartozik neki, és "vegye rá" arra, hogy az adósság fejébe tegye el láb alól a Rabbi fiát. Nick Fisher lakásán Goodkat azonban Slevint találja, és Selevin hiába mondja, hogy ő nem az, akinek gondolják, senki sem hisz neki. Hősünk, rövid időn belül, tehát nem kis slamasztikában találja magát, és az már csak hab a tortán, hogy kiderül, barátja Nick, nem csak a Főnöknek tartozik, hanem természetesen a Rabbinak is lekötelezettje. Az egyetlen ember kinek segítségére számíthat, az gyönyörű szomszédja, Lindsey, akivel kettesben kénytelenek felvenni a harcot New York megátalkodott gengsztereivel szemben.

Imdb | Hivatalos honlap
529 0 3 Film Izé
Lee88: fúú-ge legdurvább krimi cucc amit valaha láttam NAGGYON ADJA
Slevin: kedvenc filmem mindenkinek csak ajánlani tudom!!
guti73: Rég csalódtam ekkorát POZITÍVAN! Kár hogy itthon csak videón jött ki!!
Hajszál híján, de... :)
813 0 0 Sport Izé
Egy sarkantyús teknős napi sétája New Yorkban. :)
3472 2 3 Izé
Nusihusi: Kíváncsi vagyok, mikor lesz kígyó, pók, vagy tigris sétáltatás:)
Laci: Zénón paradoxonjai jutottak eszembe, köztük a híres "Akhilleusz és a teknős" problémája: ht [...]
Purple: hát nem a reggeli kocogásra való állatka :DD de nagyon édi :)
Íme a legújabb japán telefon. Szerintem egy kicsit pöttyös. :D

Videó itt.
2730 1 4 Izé
Laci: A japánok már egy Túró Rudival is tudnak telefonálni? Hihetetlen, úgy tudtam, csak NATO-kompat [...]
Lisa: Kiváló modellt választottak....
kisadria: Nem nagyon értem hogy ez mér jó..:D
Mind a 4 komment
New in Town (Miért éppen Minnesota?)

Lucy (Renee Zellweger) előkelő Miami-i életvitelhez szokott. Tanácsadóként dolgozik és legújabb feladata, hogy a semmi közepén lévő Minnesota-i kisvárosba küldik, hogy az ottani erőmű újrafejlesztési munkálatait felügyelje. A helyiek hűvös fogadtatása, a jeges utak és a dermesztő időjárás ellenére a kisváros bája idővel magával ragadja hősnőnket és a közösség is befogadja végül. Amikor arra utasítják, hogy bezárja az erőművet és ezzel az ott élőket munkanélkülivé tegye, arra kényszerül, hogy újragondolja céljait és azt, hogy mi az igazán fontos az életben...közben persze a szerelem is beszövi hálóját...


Hazai premier: 2009. április 23.

Imdb | magyar feliratos előzetes
428 1 0 Film Izé
A pankrátor (The Wrestler) Wikipédia

"Színész és szerep ritka egymásra találása" News Week David Ansen

Randy "Ram" Robinson egy kiégett pankrátor a kilencvenes évekből, aki kénytelen abbahagyni a versenyzést, mert egyik mérkőzése után szívrohamot kap. Így teljes munkaidőben vállal állást egy vegyeskereskedésben. Éjszakánként sztriptízbárba jár, ahol megismerkedik az egyik táncosnővel, Cassidyvel, közöttük gyengéd érzelmek szövődnek. Van egy lánya is, akivel a kapcsolata nem tökéletes, s az újra egymásra találás egy átmulatott éjszaka miatt nem következik be. Randy végképp csalódik, s Cassidy, ill. a doktorai tanácsa ellenére újra a porondra lép régi riválisa, The Ayatollah ellen...

Imdb | magyar feliratos előzetes
1018 1 0 Film Izé
Elhunyt az Oscar-díjas Maurice Jarre 84 éves korában Los Angelesben rákbetegségben elhunyt a háromszoros Oscar-díjas francia zeneszerző, Maurice Jarre, Jean-Michel Jarre apja.

 Maurice Jarre,1952 óta több, mint 150 filmhez írt zenét, köztük olyan klasszikusokhoz, mint a Holt költők társaságának, Hitchcock Topáza , az Arábiai Lawrence , a Doktor Zsivágó  vagy az Út Indiába, utóbbi három filmért Oscar-díjat is kapott. A zeneszerző filmes munkásságát februárban az 59. Berlini Filmfesztiválon Aranymedvével díjazták, de rossz egészségi állapota miatt már akkor is csak tolószékben ülve tudta átvenni a szobrot.

Jarre 1924. szeptember 13-án született Lyonban. Zenei elhivatottságára akkor ébredt rá, amikor meghallgatta Liszt Ferenc II. Magyar Rapszódiáját Leopold Stokowski vezényletével. Ütőhangszeres tanulmányai után 1946-ban duót alakított a kortárs zene nagy alakjával, Pierre Boulezzel, Madelaine Renaud és Jean-Louis Barrault párizsi színházához szerződtek. Az ütősök később mindig nagy szerepet kaptak filmzenéiben. adocean( 'adoceanindexhumljhfrimwm', 0, 0 ) ado.slave('adoceanindexhumljhfrimwm', {myMaster: '7BRHWPBdhxcFPTw.2s2hCkuKgiDzrR5R8_wdJZ.9MwL.a7' });if(typeof adoceanindexhumljhfrimwm=='function') {adoceanindexhumljhfrimwm();} Öt évvel később Jean Vilar kérte fel Jarre-t, hogy komponáljon zenét a Homburg hercege című Kleist-darabhoz, amelynek főszerepeit Gérard Philipe és Jeanne Moreau játszották. Később balettzenéket is szerzett a párizsi opera számára, köztük a Párizsi Notre-Dame-ot. 1952-ben kezdte filmzeneszerzői pályafutását egy rövidfilmmel, és összesen 164 filmhez komponált zenét.

Több háborús filmet kísérnek szerzeményei (A leghosszabb nap , A vonat , Két nap az élet , Jákob lajtorjája ), dolgozott Alfred Hitchcockkal (Topáz ), Luchino Viscontival (Az istenek alkonya), Paul Newmannel (A gammasugarak hatása a százszorszépekre), Franco Zeffirellivel (Názáreti Jézus), Volker Schlöndorffal (A bádogdob ). Hozzájárult Peter Weir két filmjének, A kis szemtanúnak  (1985) és a Holt költők társaságának  (1989) sikeréhez is, de ő írta a Ghost  zenéjét is. "Egy filmben a zeneszerző az utolsó láncszem. Gyakran akkor találkozik a producerrel, amikor az már ég a vágytól, hogy bemutassák a filmet és olyankor nagyon gyorsan mennek a dolgok. Az Arábiai Lawrence-hez hat hetet kaptam Sam Spiegeltől arra, hogy két órányi zenét komponáljak" - vallotta be néhány évvel ezelőtt a Journal de Dimanche-nak adott interjúban. Az Egyesült Államokban letelepedett Maurice Jarre 2006-ban ünnepelte pályafutása 50. évfordulóját a lyoni Auditoriumban fiával, Jean-Michel Jarre zenésszel.
622 1 0 Zene Izé
Run Kid Run - One In A Million
A négy tagú banda Illinois megyéből származik. Bemutatkozó albumuk 2006. májusában jelent meg a Tooth&Nail Records gondozásában, This Is Who We Are címmel, melynek producere James Paul Wisner, aki nem kisebb bandákkal dolgozott már együtt, mint Dashboard Confessional, Further Seems Forever, New Found Glory

A csapat erősségei közé tartoznak a fülbemászó dallamok, melyek hamar az ember fülébe ragadnak, és a felemelő dalszövegek. A Run Kid Run mint a többi T&N-es banda, keresztény szellemiségű, ám a kiadó legtöbb bandájától eltérően, ők nyíltabban vállalják eme nézetüket, dalszövegeikben nem csak rejtett sorokban található Istenhez való ragaszkodásuk, elkötelezettségük.
"Szeretnénk ha az emberek megéreznék Isten szeretetét, mi ezért dolgozunk, szerencsére fogékonyak az emberek, és ezt csak Neki köszönhetjük"

Az elég tömött emo/pop-rock színtéren a srácok kiemelkedőt alkottak, ha szereted ezt a stílust a Run Kid Run a te zenéd. Ha nem, akkor is tegyél egy próbát. Nem fogsz csalódni...
400 0 0 Zene Izé
20 film, ami romba dönti New Yorkot.
1163 0 2 Film Izé
kovacslacka: 50 legjobb New Yorkos film: http://www.totalfilm.com/features/50-greatest-new-york-movies
Balázs: csak 20?:D Felméri mondta egyszer, hogy romániát sose támadja meg semmi mindig csak new yorkot : [...]
The International (A bűn árfolyama)

Vetítési idő: 118 perc

A világ maffiózóinak és zsoldosainak egy közös főnöke van: a pénz. Feltétlen engedelmességet, teljes hűséget követel, cserébe sokat ígér, de sohasem őszinte.
Az Interpol ügynöke (Clive Owen) és egy manhattani ügyész (Naomi Watts) azonban azt hiszi, az igazságnak is van esélye: mindenre készek, hogy leleplezzék a világ egyik legnagyobb hatalmú bankjának sötét üzelmeit. Az első nyom, az első bűncselekmény leleplezése után folyamatosan göngyölítik fel a szövevényes, összefonódó ügyeket Berlintől Milánóig, New Yorktól Isztambulig: de üldözőből hamarosan üldözötté válnak. Ellenfeleiknek semmi sem drága, és mindenre hajlandóak, hogy megőrizzék illegális forrásaikat.

Magyar feliratos előzetes | Imdb
521 0 0 Film Izé
Ragyogás

Előzetes

Gondolj a legfélelmetesebb terrorra, ami csak érhet! Egy földönkívüli szörny támadása? Egy végzetes kór? Vagy a rettegés attól, hogy olyasvalaki fenyegeti az életed, akiről azt hitted, ő lesz, aki megvéd és szeret, ha bajba kerülsz, a családod egyik tagja!

Kubrick hátborzongatóan izgalmas remekművében - amelyet a Newsweek kritikusa az első epikus horrorfilmnek nevezett - az ember ezen utóbbi, mindenkiben mélyen megbúvó félelme jelenik meg. A Stephen King azonos című regénye alapján készült mesterműben Jack Nicholson élete egyik legjobb alakítását nyújtja, mint Jack Torrace, aki a családjával a téli holtszezon idejére egy, a világtól elzárt kísérteties hotelba költözik gondnoknak. Ha az évszázados falak mesélni tudnának, hátborzongató történetek tucatjai kerülnének a felszínre. Úgy tűnik, hogy Jack kisfia előtt nincsenek is titkai a háznak, mert látja a fürdőkádba fulladt nőt, az elegáns lakosztályban kivégzett férfit és az összes holt lelket, amelyek nem találnak nyugalmat. De lehet, hogy mindezek a rémképek csupán jeleznek valamit. A Jack agyát elborító őrületet, a folyamatot, amelynek hatására a szerető apa vérszomjas, gyilkos indulatokkal teli szörnyeteggé válik.
1029 4 4 Film Izé
tentking: az 1980-as Ragyogás nem létezik szinkronosan?
Balázs: gondolkodtam h melyiket posztoljam:)
grobari: Létezik egy 3 részes film amit maga KING mester rendezet mert nem volt megelégedve Kubrick filmj [...]
Mind a 4 komment
Markus Schulz - The New World
771 0 0 Zene Izé
Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.
John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit és nekilátnak, hogy kinyissák a cég széfjét, amelyben a kötvények rejlenek. Ám McClane, akiről a támadóknak fogalma sincs, mindent elkövet, hogy meghiusítsa a tervet. Nem könnyű feladat, hiszen a terroristák nemcsak létszámbeli fölényben vannak, hanem hatalmas fegyverarzenállal is rendelkeznek, szemben McClane szolgálati fegyverével. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.
IMDB
286 0 1 Film Izé
Balázs: despota dolog:) a 3 meg a 4 a legjobb:)
Alfie

Alfie (Jude Law) igazi szívtelen szívtipró. A nagy nőcsábász hírében álló jóképű angol úriember nem tud ellenállni egyetlen nőnek sem, és szerencséjére - vagy balszerencséjére - alig találkozott még olyan nővel, aki neki ellent tudott volna állni.
Molett, vagy sovány, fehér, fekete, vagy sárga, alacsony, vagy kosaras-alkat, neki egyre megy. A lényeg: becserkészni a napi "áldozatot", irány az ágy, aztán máris jöhet a következő.
Alfie-nak csak egyetlen komoly elve van: ne randevúzz egyedülálló anyukákkal, mert nemcsak egy gondot veszel a nyakadba!
A világ legnagyobb nőcsábászáról szóló klasszikus angol vígjáték legújabb feldolgozásában eredeti filmes megoldásokkal, nagyszerű sztárokkal és rengeteg poénnal találkozhatunk. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az Alfie olyan, mint a Szex és New York férfi szemszögből!
Előzetes
471 3 1 Film Izé
Lee88: ez egy állati jó film, magyar szinkronnal ajánlom. Nagggyon nem azt adja amit vársz tőle :D
Titanillo, a legújabb sztárjelölt..

Az operabál elleni tüntetésen lehetett őt látni, illetve a Fábry showban is feltűnt pár percre.
4845 1 13 Izé
jacqueline: jézusom :S ugyanilyen plüss kutyám van :S bakterom :S :@ amúgy durva a bácsi :D
PyrO: Pont ez a baj, Republic, pont ez a baj...
Schabee: ez egy akkora műmájer köcsög, és az ilyet beengedik a tvbe, ahelyett, h azt mondanák menjé d [...]
Mind a 13 komment
Audray Kawasaki

"Kawasaki mindössze két évig tanult festeni egy képzőművészeti iskolában New Yorkban, ahonnan végülis diploma és papírok nélkül távozott. Ma Los Angelesben él és alkot.

Kawasaki festményeit és grafikáit már önmagábán jellegzetessé teszi, hogy fapanelekre dolgozik (általában). Minden munkája mögött diszkréten érzékelhetjük a fa egyedülálló erezetét. Saját bevallása szerint a képeit ellentmondások építik fel: egyszerre hat rá a manga-kultúra és az Art Nouveau.

A honlapon van egy külön rész, ahol a vázlatfüzetének lapjai vannak feltéve, tök érdekes, hogy miből, hogyan alakul egy-egy kép, és ott a bizonyíték, hogy tud rendes arcokat, alakokat is rajzolni, csak éppen ő a sajátjait szereti."
11861 2 27 Art Izé
Dyke: OK. Ezek szerint van kivétel... :)
Lilu__cica: nekem tetszenek (lehet, hogy még túl fiatal vok) : )
Dyke: Ez érdekes. Volt itt elég régen egy link amin egy amcsi tyúk valami iszonyat giccses szines szar [...]
Mind a 27 komment
Audray Kawasaki

"Kawasaki mindössze két évig tanult festeni egy képzőművészeti iskolában New Yorkban, ahonnan végülis diploma és papírok nélkül távozott. Ma Los Angelesben él és alkot.

Kawasaki festményeit és grafikáit már önmagábán jellegzetessé teszi, hogy fapanelekre dolgozik (általában). Minden munkája mögött diszkréten érzékelhetjük a fa egyedülálló erezetét. Saját bevallása szerint a képeit ellentmondások építik fel: egyszerre hat rá a manga-kultúra és az Art Nouveau.

A honlapon van egy külön rész, ahol a vázlatfüzetének lapjai vannak feltéve, tök érdekes, hogy miből, hogyan alakul egy-egy kép, és ott a bizonyíték, hogy tud rendes arcokat, alakokat is rajzolni, csak éppen ő a sajátjait szereti."
7097 13 27 Izé
Dyke: OK. Ezek szerint van kivétel... :)
Lilu__cica: nekem tetszenek (lehet, hogy még túl fiatal vok) : )
Dyke: Ez érdekes. Volt itt elég régen egy link amin egy amcsi tyúk valami iszonyat giccses szines szar [...]
Mind a 27 komment
Bug, a modell patkány :)
4751 7 8 Izé
málna: a patkányok jó arcok: http://korcsmacska.blog.hu/2009/03/02/ragcsalo_portfolio
CRaPtRaSH: nekem egy van. albínó...és igazi vérpatkány :D
Mo: Jó fejek a patkányok. nekünk is van 2, és az 1ik pont így néz ki :)
Mind a 8 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a cetcápa, amelynek csak a szája jár, de nem harap, viszont ő a jelenleg legnagyobb élő halfaj. Embertársaink megoldják egy ekkora halnak is a filézését, de ha ezzel a fajjal is túlzásba esnek, akkor maximum majd csak itt találkozhatunk velük.

3281 3 9 Izé
bungle: A legkisebb cetcápa: http://news.nationalgeographic.com/news/2009/03/090309-smallest-whale-shark-ba [...]
buddha: őrült vagy????? az első kép lehet hogy cápa, de a többin az anyósomat csak már megismerem!!! [...]
Maccoyi: nm fater. :D
Mind a 9 komment
Death Note - L: Change the World

IMDb
A harmadik Death Note film egy különálló történet, mely sem a mangában sem az animében nem szerepel. L-nek egy bioterrorizmussal foglalkozó csoporttal kell leszámolnia, élete utolsó 23 napját mutatja be a film.
654 1 4 Film Izé
mathe993: honnan tudnám letölteni a filmeket magyarul?
eerix: Láttam mind a 3 Death Note filmet, és nagyon tetszettek. L karakterét pedig kifejezetten jól má [...]
kasy: Igazából kifejezetten feleslegesnek tartom, nekem nem tetszett személy szerint. Viszont tévedsz, [...]
Mind a 4 komment
Háztűznézőben Matt Beringernél. :)

Képek
618 2 0 Sport Izé
El-P - The Overly Dramatic Truth


El-P (El-Producto,Jaime Meline, egy meglehetősen híres jazz-zongorista fia) New York-i művész, igen művész, mert nem hiszem, hogy a zenéjébe és mondanivalójába bele lehet kötni.

Íme egy igazán igényes hiphop.

Itt meg még pár szám tőle, amit mindenképp érdemes meghallgatni:

Deep Space 9mm

Tasmanian Pain Coaster

All The Cash Glitchmob
484 1 0 Zene Izé
Szegény Bango  nem lesz a gyűrűk ura az biztos. :)  
706 0 0 Sport Izé
Az Alkonyat (Twilight) Stephenie Meyer azonos című regénye alapján készült. Új Hold (New Moon) címmel jelent meg a regény folytatása, melyet szintén feldolgoznak, 2009 novemberében érkezik.
További két regény jelent meg, Eclipse és Breaking Dawn címeken.
845 2 4 Film Izé
Erunder: Akkor már inkább a kommentet töröld
kasy: Nah, úgy látszik kétszer küldte el. Én meg jó akarattal átdolgoztam és kiraktam. pff. Lehet [...]
Erunder: esztike:) küldte: http://origo.hu/filmklub/20091030-25-millioan-lattak-az-alkonyat-ujhold-elozetese [...]
Mind a 4 komment
A Jason Statham főszereplésével készült akciófilm folytatása, a Felpörgetve 2 (Crank: High Voltage). Premier: 2009. április 17.

Trailer
Alternatív poszterek: 1   ,   2
Hivatalos website
1217 0 4 Film Izé
Blood & Chocolate: Ezek szerint nem tetszett a film... :S sajnos igen csak a pénzről .. így lehet elrontani a jó fi [...]
guti73: Én már láttam! Eddig imádtam Jasont!! ez már csak a pénzről szól!
Blood & Chocolate: * jaj az kimaradt h jó pasi is :D
Mind a 4 komment
A Sony kiadta a legújabb rohadt mocskos szarát, ami kibaszottul nem csinálja azt, amire szánták! :)
7056 5 26 Izé
bungle: Újabb Onion videó, mofrills küldte (angol tudás kell hozzá): www.youtube.com/watch?v=K5lgwopmKM [...]
Tooni: :D:D:D baromi nagy :D nekem is kell! :D
bungle: New Wearable Computer Also Sucks Your Dick http://youtu.be/qvCGqhShNnk
Mind a 26 komment
Michael Phelps drogozik?

Magyar nyelvű cikk
469 0 1 Sport Izé
Maccoyi: Sicamore küldte: Phelps megúszta a szittyózást! http://www.kiskegyed.hu/hirek/phelps-jol-megszi [...]
Gritz - My Life Be Like (Ooh Ahh)

Ha ismerős a szám, és nem tudod honnan, akkor segítek, a Fast and Furious: Tokyo Drift című filmben is ez szól, de a New World Disorder 5 című bringás filmben is.
564 6 1 Zene Izé
Bakeyoo: De szeretem!
Sepultura - Moloko Mesto

Végre megjelent az új Sepultura album amelyen mostmár egyik Cavalera testvér sem hallható. Most is concept lemezt készítettek. Anthony Burgess A Clockwork Orange (itthon: Mechanikus narancs vagy Gépnarancs) című klasszikus novellája alapján írták az albumot, amit különben Stanley Kubrick zseniálisan vitt filmre. Kritika

  Track lista:

01. A-Lex I (01:54)
02. Moloko Mesto (02:09)
03. Filthy Rot (02:46)
04. We've Lost You (04:15)
05. What I do! (02:01)
06. A-Lex II (02:18)
07. The Treatment (03:24)
08. Metamorphosis (03:02)
09. Sadistic Values (06:51)
10. Forceful Behavior (02:28)
11. Conform (01:54)
12. A-Lex III (02:03)
13. The Experiment (03:28)
14. Strike (03:41)
15. Enough Said (01:37)
16. Ludwig Van (05:30)
17. A-Lex IV (02:46)
18. Paradox (02:16)
567 1 0 Zene Izé
New World Disorder 1
A New World Disorder filmek Trailer-ei!

 Fat Tire Fury  Freewheel Burning  Ride The Lightning 

Disorderly Conduct  Unchained  Flying High Again

Smackdown   Never Enough    
390 1 1 Sport Izé
Dávid9: a 7 meg a 8 a legjobb a 9 már nagyon rossz szerintem
Az új New Kids On The Block. :D

( FIFA "Év Játékosa" díjátadó ünnepség.)
603 0 0 Sport Izé
Régebbi postok...