REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A Microsoft és az Activision a Modern Warfare 2 című játék megjelenésével egyidőben bemutatja a 250 GB-os merevlemezzel és két kontrollerrel kapható különleges Xbox360 konzolt.
794 0 1 Tech Izé
snake6: a születésnapom oktober 14 köszönöm előre is ezt az ajándékot :-)
The Boys Are Back

A The Boys are Back Simon Carr hasonló című regénye alapján készült filmdráma, Clive Owen főszereplésével és Scott Hicks rendezében.
A sztori középpontjában egy szabadszájú, jóeszű és erősen akció orientált sportújságíró áll, aki felsége váratlan, tragikus halálát követően komoly kihívás előtt áll: egyedül kell felnevelnie gyermekét, akivel eddig nem túl sokat foglalkozott. Némi érzelmi hullámvasutazás után Joe Warr úgy dönt, a könnyebb utat próbálja meg járni - mondj mindenre igent.

A filmet szeptember 25-én mutaták be az amerikai mozik, limitált kópiával.

Imdb
577 1 4 Film Izé
Jokker: Megnézem a Duplicity-jét, meg ezt a Boys are Back-jét, oszt meglátom mennyire fog tetszeni :)
Jokker: Az a poén, hogy azt a filmet is láttam, de nem hagyott bennem ott sem mély nyomot. Mondjuk az az [...]
Erunder: Nekem speciál a Sin City-ben tök szimpatikus volt. :D
Mind a 4 komment
Tiszta szívvel foci (Friday Night Lights)

Dillon texasi kisváros, amelynek egyetlen "nevezetessége" a helyi középiskola amerikai foci csapata, a Párducok. Az új szezon nem a legjobban indul számukra, az első meccsen lesérül a csapat legjobb játékosa, a sztár irányító. Emiatt veszélybe kerül a remélt bajnoki cím is. Az edző, Eric Taylor bízik abban, hogy talpra állnak. Ám ahhoz, hogy ezt sikerüljön, minden mást háttérbe kell szorítani. Ebből pedig számos konfliktus, nehézség adódik, úgy a játékosok, mint azok családtagjai, illetve a szurkolók körében.
SorozatJunkie (kicsit spoiler-es)

Promo 1, Promo 2
Music Trailer

Az amerikai foci alapot ad a sorozatnak, de nem kifejezetten arról szól. Az utóbbi évek legjobb dráma sorozata, nagyszerű kivitelezés.
446 1 2 Film Izé
Mihail: Riggs meg Smash a két legjobb karakter,a sorozat is frankó. Szinkronosan viszont bűn megnézni!
szomoja: Tim Riggins odaver:D
A BEND MY STRINGS dobosa vagyok és örömmel közölhetem, hogy elkészült a zenekarom első lemeze, amit  "Te és én" címmel illettünk.

Hallgassátok! :)
485 0 2 Zene Izé
drummer666: Köszi szépen.
koocos: Nagyon tudtok, grat:)
Párizsból szeretettel (From Paris with love)

Pierre Morel rendező az Taken című akciófilm után nem sokkal belefogott egy újabb pörgős akció mozi készítésébe, melyben John Travolta egy őrült amerikai titkos ügynökként próbál Párizsban megakadályozni egy terrorista akciót. Jonathan Rhys Meyers pedig az amerikai nagykövetség egyik dolgozóját alakítja, aki belekeveredik az ügybe.

A filmet jövő februárban mutatjákbe az amerikai mozik.

Imdb | Hivatalos oldal 
554 0 3 Film Izé
kovacslacka: kösz a tippet, legközelebb figyelek az ilyenekre universal meg columbia, mint KIS stúdió, ez az [...]
Erunder: Hivatalos oldalakat mindig úgy keresek, hogy a film címe után beírom hogy "official", vagy a st [...]
kovacslacka: köszi, hogy hozzácsaptad a hivatalos oldalt, én nem találtam. :)
14 év után újabb nagylemezzel debütál idén ősszel az Alice in Chains. A album címe: Black Gives Way to Blue, az énekes pedig William DuVall. Kettő vadiúj nótával kedveskedtek nekünk az előadók. Kellemes időtöltést! Check My Brain
912 0 5 Zene Izé
Newtonheat: a check my brain simán az idei év legjobb száma,én nem birok le akadni róla :)
Chino: az biztos, hogy kihagyhatatlan hír:) és mindenki november 27. jönni jönni jönni
Szosztar: Már nagyon várom az albumot!! Itt van a "Check My Brain" címűszám klipje is: http://www.youtub [...]
Mind a 5 komment
Kedd hajnalban, 57 éves korában elhunyt Patrick Swayze, a Dirty Dancing és a Ghost című filmek sztárja. A világhírű színész tavaly év eleje óta harcolt a hasnyálmirigyrákkal.

Swayze legjobb szerepei az Entertainment Weekly és az Empireonline szerint

Imdb
323 0 2 Film Izé
kasy: Nem sorolnám a kedvencek közé, de elismerem mint színész természetesen, hisz igazán jó volt. [...]
Balázs: R.I.P szörnyű nagy veszteség :(
Michael Jackson's This Is It

Ma éjszaka, az MTV Video Music Awards díjátadó keretében vetítették le a Michael Jackson's This Is It előzetesét. A világszerte október 28-án mozikba kerülő és csak két hétig látható zenés dokumentumfilm bemutatja, hogyan készült Michael Jackson és csapata a nyárra tervezett nagyszabású londoni koncertsorozatra, amelyre a zenész június 25-ei halála miatt már nem kerülhetett sor.

A hipergyorsra vágott előzetesben látjuk, ahogyan Jackson különféle számokat próbál, köztük a Smooth Criminal-t és a Man in the Mirror-t, de megszólalnak zenésztársai is, akik elmesélik, hogy milyen élmény Jacksonnal dolgozni. Az előzetesrendező jó munkát végzett: nem kell Michael Jackson-rajongónak lenni, hogy elszoruljon az ember torka a képsort nézve.

A This Is It-et több mint százórányi április és június közt rögzített felvételből állították össze. Rendezője Kenny Ortega (High School Musical) koreográfus és rendező, aki Michael Jackson 1992-93-as Dangerous világturnéjának és az 1996-97-es HIStory turnénak koreográfiai és látványtervezője volt, és természetesen ő tervezte a meghiúsult This Is It fellépéssorozatot is, amely ötven, idén július és jövő március közt megrendezett londoni koncertből állt volna.

Ortega nyilatkozata szerint a film "nagyon intim, exkluzív betekintést nyújt egy kreatív zseni világába. A rajongók most úgy láthatják Michaelt, ahogy korábban soha: alkotó művészként. Ezek a nyers, érzelmes, megindító és erőteljes felvételek megmutatják hogyan működött együtt a This Is It  résztvevőivel, akiket személyesen válogatott ki erre az egyszeri projektre."
(eredeti szöveg Origo.hu-ról)

IMDb
Hivatalos magyar website
 
632 0 3 Film Izé
Erunder: Shifty_ küldte: http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200909&id=250 Szöveg: A hazai forgalma [...]
kasy: Valóban. Rá szoktam keresni előtte, úgy látszik amelyiket el felejtettem azzal bele is nyúltam [...]
Erunder: Kasy, mielőtt beküldesz valamit keress rá. Ha már bent van maradjon, mert több infó szerepel b [...]
Teurgia - With True Faith

2008-ban jött ki a nagykanizsai pagan black zenekar With True Faith című nagylemeze, melyen hallható a talán legismertebb Burzum dal, a Dunkelheit feldolgozása is. Ezzel szerepeltek A Hungarian Tribute to Burzum - Life Has New Meaning c. válogatáslemezen.

Teurgia - Dunkelheit (Burzum cover)
522 0 1 Zene Izé
grisin: faxa
SOLOMON KANE

Robert E. Howard nevéhez fűződik a karakter megalkotása. A történet a 16 században játszódik, Kane pedig egy kardforgató, félelmetes harcos. Howard 16 Solomon Kane történetet írt. A producerek trilógiát terveznek, végülis van miből meríteni.A címszereplő James Purefoy lesz, a filmhez pedig eddig csatlakozott még  Max Von Sydow, Pete Postlethwaite(Közönséges bűnözők), Rachel Hurd-Wood(Parfüm),  Alice Krige (Star Trek: Első kapcsolat) és Mackenzie Crook (A Karib-tenger kalózai filmek). A rendező Michael J. Bassett lesz és a forgatókönyvet is ő írja majd.

Robert E. Howard, Conan megteremtőjének másik híres karaktere a Torontói filmfesztiválon (szept. 16) kerül bemutatásra, a mozik viszont nagy valószínűséggel csal 2010 elején kezdik el vetíteni (Orosz dec 31). A trilógiának szánt filmsorozat első része Solomon Kane “pályafutásának” kezdetét mutatja be: Kane (James Purefoy) Elizabeth királynő hű katonájaként Afrikában harcol, amikor egy tíz láb magas démon - a Kaszás - bukkan fel a csatamezőn, hogy elkapja őt. Miután sikerült elmenekülnie a gonosz lény elől, Kane rájön, hogy meg kell tisztítania a rengeteg gyilkosságtól beszennyezett lelkét, különben pokolra fog kerülni, ahol örök kárhozat vár rá. Visszatér Angliába, és nyugodt, békés életet kezd folytatni, ám egy gonosz varázsló miatt hamarosan újra elő kell vennie a fegyvereit…

IMDB

  More Solomon Kane News & Previews
1203 1 1 Film Izé
kasy: Több helyen is említik a trailer alapján (amivel én is egyet értek), hogy egy Van Helsing - Gy [...]
A Dexter című sorozatot készítő Showtime gondolt a rajongókra és néhány érdekes ajándékot vásárolhatunk meg tőlük.
Dexter hivatalos website
576 0 3 Film Izé
Lee88: hát ez kurvajó... maga az alapötlet az h poháralátét híí... az már annyira talán nem jó d [...]
kasy: Én is nagyon bírom a sorozatot, de azért ezeket nem fogom megvenni.
rituska001: oh, Dexter...imádom:D
Pippa Lee négy élete (The Private Lives of Pippa Lee)

Az ötvenéves Pippa Lee maga a derű és a kiegyensúlyozottság. Egy sikeres, harmincéves író csodálatos felesége, ikergyermekeiknek büszke édesanyja, egyben kiváló barátnő és jó szomszéd is. Ám mindez egy csapásra veszni látszik, amikor férje egyszer csak úgy dönt, New Yorkba kell költöznie egy csendes otthonba, és persze felbukkan az a bizonyos fiatalabb "másik nő" is. Pippa idegösszeroppanás-közeli állapotba kerül, hiszen veszélybe került a családja és a nyugodt élete is...

Ilyen szereposztással egy dráma elég jónak ígérkezik. A magyar címet meg nem értem, mért nem lehetett normálisan az a címe hogy Pippa Lee magánélete?

Imdb
443 0 0 Film Izé
The Tournament

Hétévente egyszer egy gyanútlan városban megrendezik a Viadalt /The Tournament/, egy harcot, amiben a világ 40 legjobb bérgyilkosa vesz részt, és csak egy távozhat élve. A küzdelem 24 órán keresztül zajlik és műholdas, valamint titkos kamerák által kerül közvetítésre a milliárdosok közt, akik fogadásokat köthetnek a nyertesre. Az utolsó életben maradt gyilkos 10 millió dollárt és egy legendás, egymilliót érő golyót kap valamint a címet, ami az igazi motivációt jelenti: a világ No1. bérgyilkosa…
1096 4 4 Film Izé
kasy: Tegnap néztem meg és tetszett nekem is. X évvel ezelőtti A-s akció filmeket juttatta eszembe.
gonoszvagy: Nekem nagyon bejött ez a film. Szerintem érdemes megnézni.
snake6: nekem ez nagy meglepetés de nagyon bejönn!!!! THX
Mind a 4 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a rinocéroszcsótány (Macropanesthia rhinoceros), a világ legnehezebb csótányfajtája, aki az egész rovarvilágban is eséllyel pályázik a legeslegnehezebb címre. Élete ~10 éve során akár 8-10 cm-re megnő, tömege 3-4 dkg is lehet. Érdekesség, hogy Ausztráliában kedvelt hobbiállat.
2752 2 20 Izé
mentone: Ez megbír csípni vagy harapni vagy iesmi?XD
Fireblade1000: 1 ilyen vajon milyen nagy foltot csinál, ha szét taposom??:D:P
rubigo: mit? mit? Hát megenné. :)
Mind a 20 komment
Old Dogs (Vén csontok)

Walt Becker - a Buliszervíz, az Én és én meg az Irén és a Faterok motoron rendezője - új családi vígjátéka zseniális színészpárossal a főszerepben. A címben említett Vén csontok (John Travolta és Robin Williams) sikeres üzletemberek és egyben jóbarátok is, akik egy váratlan helyzet miatt közösen kénytelenek vigyázni egy barátjuk hét éves ikerpárjára. Nem is sejtik még, mi vár rájuk…

Együtt vihetik táborozni a kölköket, és a nem enyhén homofób tábor vezető nézi, ahogy szerencsétlenkednek, az előzetes utolsó 15 másodperce pedig mindent visz. Azt meg ugye mondanom sem kell hogy Travolta és Williams együtt nagyon jónak ígérkezik.

Imdb
885 0 3 Film Izé
kasy: A Disney sem csak gyerek mesét csinál már. Főleg, most hogy bekebelezik a Marvelt.
Madarinfluenza: Nagyon jónak ígérkezik az előzetes alapján. Kicsit megijedtem, hogy WaltDisney-s ,de aztán olv [...]
snake6: HÁa gyógyszeres résznél VISÍTOTTAMMMMMMM!
A román Debrecenről ír a francia L'Equipe a címlapján.

( Remélem, hogy Szeptember 29-én majd megtudják a franciák, hogy ki is az a Debrecen. )
433 0 2 Sport Izé
Agnusdei: Az ilyen tudatlan varmokat simán beperelném :S Hogy írhat le valamit egy ilyen neves lapban amir [...]
likol: na szép:) bár lehet lesz ebből még -Debreceni VSC Budapest -is.
Első nagylemeze 1987-ben jelent meg Szerelemre születtem címmel. Zoltán Erika volt az első, aki látványos, előre megkoreografált műsoraival lépett fel.
1083 4 0 Zene Izé
Trükkös címkék, trükkös átverések! Ugye már veled is előfordult, hogy megnézted az élelmiszert tartalmazó doboz hátulját, és a sokféle leírás között elgondolkodtál: De melyik ebből az étel?
444 0 1 Pink Izé
nagydee: reklámot reklámozunk?
Lisa Miskovsky - Still Alive

Teddybears Remix


(A hölgy énekelt a Dead End című számban az In Flamestől.)
1080 2 2 Zene Izé
Syra: Nagyon jó zene. Csatlakozom előttem szólóhoz, nem lehet megunni.
NepTum23: remek zene egy jó játékhoz ennél több ? nem tudom hányszor hallotam már ezt a számot de nem [...]
My One and Only

Egy 53-as égszínkék Cadillac Coupe de Ville kerekei hasítva tépik szét New York utcáinak a csendjét, és egyik utasa sem néz vissza. A gyönyörű, de szeszélyes  Ann Devereaux (Renée Zellweger) éppen most hagyta ott nőcsábász férjét, Dan Devereaux-t (Kevin Bacon), és elindult két tinédzser fiával , George-dzsal és Robbie-val, hogy megkeressék a jóléthez vezető utat.  Ann biztos benne, hogy nőies csábereje ugyanolyan jól szolgálja majd, mint két évtizeddel ezelőtt tette…

Amerikai bemutató: 2009. augusztus 21.

(A film premiere 2009. február 05 -én volt a Berlin International Film Festival -on)

Nagyszerű zenék szólnak benne (a cím egyben egy híres számnak is a címe ami el is hangzik a filmben), kiváló szereposztás, ez nagyon jó kis vígjátéknak ígérkezik, de nem abból a térdcsapkodós fajtából, rég láttunk már ilyet.

Imdb
505 1 0 Film Izé
 

A játék lezárult, a nyertest e-mailben értesítettük!

Köszönjük, hogy ilyen sokan játszottatok, legközelebb is lesz hasonló játék.

 

 

Szeretnél nyerni 2 jegyet a szombati T-Mobile Bónusz fesztiválra?

Nincs más dolgod, mint a képre kattintani és elküldeni 3 magyar fellépő nevét a jatek@ha.hu címre.

A játék szerda (08.26) 9.00-ig tart, a szerencsés nyertest e-mailben értesítjük.

Jó játékot!
1144 1 6 Izé
COLOS25: ááá mért nem nyertem?? vagy csak nem kaptam még e-mailt?..... soha nem nyerek..:( nem baj attó [...]
Fireblade1000: Nem szeretnék!!
Balintos: nem
Mind a 6 komment
Snoop Dogg az amerikai Legyen ön is milliomos! című tévés vetélkedőben egy 2009-es filmmel, a Watchmen-nel kapcsolatos kérdést kap. A válasza nem minden igényt kielégítő.
1081 0 5 Film Izé
Jokker: Sorry, legközelebb meglesz :)
Erunder: Ilyen megjegyzést illene több spoiler jelzővel illetni. Pl. így: SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER [...]
Jokker: Nekem is ő tetszett a legjobban, (SPOILER!) kár hogy meghal a végén!
Mind a 5 komment
A legfurcsább (eredeti) filmcímek
1002 0 2 Film Izé
kovacslacka: Na itt van a 25 legbénább címfordítás (kb. 1 hónapig elérhető): http://www.vox.hu/vox.php?pa [...]
bond: Ennél már csak a hülye magyar fordítások jobbak, amik néha köszönőviszonyban sincsenek az e [...]
The Squirrelizer

Talán már találkoztatok a kb. 1 hete terjedő képpel (post képen felül), amin Melissa Brandts és férje Kanadában egy tó mellett állványról fotózták magukat, mikor feltűnt egy mókus. :)

Most a fenti oldal segítségével bármilyen képre "odavarázsolhatjátok" a mókust. Írjátok a kommentekbe a képek címét! :)
7380 7 33 Izé
bungle: http://gifbin.com/bin/082009/1250531168_squirrel-bomb.gif
Errtu: http://16.media.tumblr.com/tumblr_komz0c3HIY1qzpzfmo1_500.jpg
Wicked: Ez se működik már... letörölték a képeket? Ez volt: http://kepfeltoltes.hu/090817/12505459645 [...]
Mind a 33 komment
Michael Jackson: This Is It (Ennyi)

Filmet forgatnak Michael Jackson, amerikai popsztárról. A Sony Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy a Sony Music Entertainment-tel karöltve bemutatják a Kulisszák mögötti és a koncertpróbákon készült felvételekből összeállított mozifilmet, amely Michael Jackson tervezett turnéja, a This Is It (Ennyi) felkészülése közben született.

A Sony 60 millió dollárt fizetett a koncertsorozatot szervező AEG cégnek, valamint az énekes jogainak megszerzéséért. Bár a szerződés már múlt hónapban megköttetett, de a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság képviselője csak ma hozta nyilvánosságra a döntést. A This Is It cí filmet világszerte 2009. október 30-án, pénteken, mutatják be. A Sony nem aggódik amiatt, hogy a bemutatóval párhuzamot vonnának, amiért Halloween éjszakáján láthatják a nézők, akik közül sokan bizonyára felidézik Michael Jackson Thriller című rémségesen jó albumát és videóját. A Sony továbbá bejelentette, hogy néhány részletet 3-D-ben rögzítettek.

Premier: 2009. október 30.
421 0 0 Film Izé
Nagy-Britanniában a húszas éveikben járó nőknél pillanatnyilag a melanoma (a legrosszindulatúbb bőrrák) a leggyakoribb rákos elváltozás, holott ez a daganatos betegség korábban elsősorban a 75 éven felüliek között szedte áldozatát. A rákkockázat legmagasabb kategóriájába sorolták a nemzetközi szakértők a szoláriumot és az ultraviola sugárzás minden egyéb fajtáját.
299 0 0 Pink Izé
Mostani nyereményjátékunkban a CD Projekt jóvoltából csakis PC-s címeket sorsolunk ki, így végre meghallgatatott azok imái, akik hiányolták az asztali gépekre megjelenő termékeket nyereményjátékaink során. A díjak pedig a következők: Codename: Panzers - Cold War, Damnation, Trainz Simulator 2009, Blood Bowl, Hannah Montana, Zeno Clash. Nem kell mást tennetek, mint a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani, regisztrálni és helyesen megválaszolni a három feltett, nagyon egyszerű kérdést.

Aktuális nyereményjátékunk augusztus 7-től egészen szeptember 4-ig tart és akkor vehettek részt benne, ha regisztráltok. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata és a nyereményeket felajánló CD Projekt.
626 0 0 Game Izé
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Idén láthatjuk utoljára filmszerepben a tragikusan fiatalon elhunyt ausztrál színészt. Terry Gilliam, a szépemlékű Monty Python tagja, a Brazil, és a 12 majom rendezője az év végén mutatja be legújabb filmjét, a The Imaginarium of Doctor Parnassus-t. A címszereplő Doctor Parnassus (Christopher Plummer) már ezer esztendeje éli a halhatatlanok életét, amit egy, az Ördöggel kötött egyezségnek köszönhet. Élete fonala soha nem szakad meg, ha gyermekét átadja neki, amint betöltötte tizenhatodik életévét. Parnassus doki utazó színházával, cirkuszával járja a világot. A csapat tagja a zsebmetsző Anton és a kis növésű Percy. A társulat legnagyobb száma az a mágikus tükör, aminek segítségével a nézők áttörhetik a valóság határait és bámulatos dolgoknak lehetnek szemtanúi. Nem lenne semmi gond, ha nem közeledne egy gyorsvonat sebességével a doktor lányának tizenhatodik születésnapja. Az Ördög pedig eljön, hogy behajtsa a tartozást, ahogy az a szerződésben áll.

IMDB
 

Ekkor bukkan fel egy rejtélyes idegen (Heath Ledger), aki a társulat többi tagjával összefog, s párhuzamos világok veszélyeivel néz szembe, csak hogy végül kiszabaduljon a lány. A The Imaginarium of Doctor Parnassus forgatása Heath Ledger halála után veszélybe került, a rendező először le akarta állítani a projektet. Később azonban beütött az isteni szikra, s Terry Gilliam arra jutott, hogy minden alkalommal, amikor új világban lép a Heath Ledger által megformált alak, akkor a környezethez hasonlóan ő is megváltozik. Így esett meg, hogy a rendező barátja (Johnny Depp) és a színész barátai (Colin Farrell és Jude Law) is beszálltak a filmbe. A három színész egyébiránt a gázsiját egy az egyben Heath Ledger kislányának ajánlotta fel, ahogyan a filmet készítői Heath Ledger emlékének dedikálták.

Hivatalos honlap
883 0 7 Film Izé
Erunder: Most már jó.
Purple: egyébként nem jó a post :)
Purple: hehhe :D én ezért rettegek már előre, mert az alízt elvileg moziba nézzük meg :D
Mind a 7 komment
A 10 legnevetségesebb szemtől-szemben filmcím
1769 1 5 Film Izé
VS: Az Alien vs. Predator-ról csak az jut eszembe hogy menyi esze volt annak aki ezt a két külön vil [...]
CS1985: Dahmer Vs. Gacy???? o.o érdekes :)
Erunder: Próbáld meg újra nekem most bejött.
Mind a 5 komment
Jay Kelly elismert művész színes alkotásai - sok piciből egy nagy. :)
1670 1 0 Art Izé
Tron: Legacy

A kultikus Tron című film második részének egyes lehetőségeit hivatott bemutatni Joseph Kosinski három perces videója a Disney számára.
(A kép a Comic-Con 09-en készűlt)

Rendező:
Joseph Kosinski
Szereplők:
Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Bruce Boxleitner, Olivia Wilde, Beau Garrett, John Hurt

Hivatalos honlap
652 3 3 Film Izé
kasy: Trailer: http://bit.ly/9osBnA
nagydee: nekem így felturbózva már nem tetszik
snake6: ha nem menne a video::: WMV:: http://wdmp-8.vo.llnwd.net/d1/wdsmp/TRON/VFXConcept/Grid_VFX_Con [...]
Karcsúsító szoknyák körképe, ha széles a csípőd

Képek, árak, lelőhelyek

csillaghal írj címkéket is.
856 0 0 Pink Izé
Brothers

Avagy tesód nejére szemed ne vesd. Na jó csak vicc volt, nem ez lesz a magyar cím, bár a magyar fordítókat ismerve nem elképzelhetetlen.

A sztori annyi, hogy Tobey Maguire elhalálozik a háborúban, a tesóját alakító Jake Gyllenhaal pedig meghúzza a nejét (Natalie Portman), erre Tobey feltámad. Ciki.

Imdb
757 3 1 Film Izé
Opra: Ugyan ez a sztori volt a Pearl Harbour-ban is, csak azért ott egy mellékszál volt, nem az egész [...]
Tattoo Artist 2
(az eredeti címkék ezek voltak: "Mindenkinek, aki hallott az 56 csillagot viselő lány tetoválójáról, és ötletet kapott!")
7724 4 0 Game Izé
Halász Dániel nyerte a Google Photography díjat. A Google a Saatchi Galeriával közösen írta ki a pályázatot, amelynek célja tehetséges fiatal fotósok felkutatása volt. Ezen szavazás eredményeként a legjobb 36 sorozatból iGoogle-téma készült. Halász Dániel, a MOME negyedéves hallgatója Camp 165 Watten című sorozatával győzött a versenyen.
737 0 7 Art Izé
mephistto: csak ilyen picibe nézhetőek? Azt látni, hogy panoráma képek, de túl pici így meg nem látni a [...]
ssscsaba: anno asszem szavaztam rá én is, de igazából kicsit meglepő hogy nyert(nem azért mert rosszak a [...]
Kolbi: a szövegben a cikkre mutató link: http://nonstopuzlet.hu/magyar-gyoztes-a-google-fotopalyazatan-20 [...]
Mind a 7 komment
Ruven Afanador fotós képei, aki nem csak modellekkel dolgozik,hanem hírességekkel is,mint Jennifer Aniston, Quentin Tarantino, Tyra Banks. Emellett címlapfotózik és ha kell, akkor könyvek számára is készít képeket. Érdemes megtekinteni, hiszen rengeteg szép,igényes munkái vannak!
838 0 0 Art Izé
Ha valamelyik filmsorozatban volt egy zene, ami tetszett, de nem tudod mi volt az, akkor ezen az oldalon rá tudsz keresni. Kilistázza, hogy milyen zenék voltak az egyes részekben és még youtube link is van a címekhez.
4182 28 9 Izé
Olyveria: Purple, neked mindent! :D
Tomee95: én is arra gondoltam
Purple: óóh köszi, ez nagyon jó :D
Mind a 9 komment
A Penge című nagysikerű film spin off trilógiáját készítik el.
836 0 0 Film Izé
Burn Notice (Minden lében négy kanál)

Ezúton küldeném gratulációmat a fordítóknak a cím miatt.

A kémet hirtelen lekapcsolja az ügynökség, küld rá egy ún. burn notice-t, kvázi kirúgják, nem kívánatos lesz, mindenét elveszik, hogy ne tudjon funkcionálni. Kémünk Miami-ban köt ki, ahol apróért bevállal egy magánhekus melót és találkozhat exkém csajával meg egy kiszuperált ügynökkel, akik segítgetik. Ja, és persze halvány átívelő szál: ki tett be a kémünknek? De ismerve az USA-t ez legközelebb a fináléban kerül elő.

Imdb | Kedvcsináló
343 0 0 Film Izé
Miss March

A történet középpontjában egy fiatal srác áll, aki miután felébred a négy évig tartó kómából, döbbenten tapasztalja, hogy egykori főiskolás barátnője azóta a Playboy címlaplánya lett, és beköltözött a híres palotába. Összepakol hát legjobb - és szexőrült - barátjával, és elindul hogy visszaszerezze szíve hölgyét.

Imdb
866 0 0 Film Izé
Régebbi postok...