REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Chimaira - Six


Az ohio-i Chimaira (ejtsd: kiméra) a bizonyíték a halál utáni életre.

Hiába volt egy hihetetlenül ütős anyag, hónapokkal a self-titled kiadása után úgy látszott, a Chimaira a végét járja. A tagok egymást anyázták, a kilépésükkel fenyegetőztek, problémák adódtak az akkori kiadójukkal.

2007-ben, a Resurrection más volt. "Újra egy banda vagyunk, nem egy egy-személyes-show. Rob vitte szinte az egész előző lemezt, ami jó volt. De most mindenki részt vesz a számok megírásában. A lemez olyan, mint egy hullámvasút. Összekevertük az előző két lemezünket és telepumpáltuk szteroidokkal."
245 0 0 Zene Izé
A Csík zenekart először népzenei részről ismertem meg. Aztán kiadták a Senki nem ért semmit című lemezt, amelyen Kispál átdolgozásokat játszottak. Érdemes az összes lemezüket meghallgatni annak, aki kicsit is szereti a népzenét.

A zenekar hivatalos honlapja
1134 2 1 Zene Izé
kotta: Picit a hang lemászik a képről, de erről sem ők, sem egyikünk nem tehet. :-) Köszi hogy bekü [...]
KRS-One - Step Into A World (Rapture's Delight)

KRS-One vagy polgári nevén Lawrence Parker nagyon sokat tett a hip-hop kultúra kialakulása és fejlődése érdekében. Az ő fogalmazta meg a hip-hop kultúra részeit (9elements), mivel a hip-hop nem csupán egy zenei műfaj..

..sajnos ma már hip-hop néven szart csinálnak, legalábbis a "sztárok", de ez csak egy vélemény..
291 3 3 Zene Izé
Disy: És még a 9 elements szám - http://www.youtube.com/watch?v=ZdzFwLb497Y (more infoban még sokminde [...]
Disy: Igen gyanús volt nekem is valami http://en.wikipedia.org/wiki/Krs_one http://www.krs-one.com/ http: [...]
Purple: nem voltak jók a linkek a szövegben
Dir En Grey - Schwein No Isu

A Dir en grey a japán visual együttesek sorába tartozik, és mint olyan, eléggé behatározhatatlan stílusú zenét játszik. Teljesen normális indies együttesként kezdték a '90es években. Első albumuk, a Gauze már hatalmas sikereket ért el keverve a hagyományos visual stílust igen zúzós zenékkel. És itt mutatkozott meg legjobban az énekes, Kyo mindenre képes hangja: sivalkodás, mániákus nevetés és egyéb hangok kiadásával kultusszá vált személye a rajongók közt. Első hallásra Marilyn Manson, Slipknot és a Murderdolls hangzásvilágába sorolhatók, melyek biztosan hatottak rájuk, de ők többek ennél. Valahogy sajátosan sokkolják a közönséget, a felsoroltaknál sokkal színvonalasabban. Dalaik és Kyo dalszövegei depressziósak, sokkolóak és nagyon perverzek, de helyenként igen líraiak, szóval nem igen egyoldalúak. Kinézetükben is nagyon alkalmazkodnak az aktuális dal stílusához, így itt is sok arcot mutatnak.
372 0 4 Zene Izé
Ganja Master: jó az csak szar... : DXD
Balázs: nem rút, csak titokzatos xD de am az énekes itt is nagy isten mint a NIN be csak a NIN meg szar xD [...]
Ganja Master: szal aztmondod ez ilyen progresszív japán karatéjozós depimetál? és még úgy is néznek ki? : [...]
Mind a 4 komment
Kézi-Chopin - Ha eljön a Csend
A Kézi-Chopint 1983-ban alakította Budapesten Legát Tibor énekes szövegíró. Kezdetben iskolai rendezvényeken léptek fel, majd az akkoriban ismét virágkorát élő klubmozgalom egyik meghatározó zenekarává váltak nyers zenéjük és politikai szövegeik miatt. E kezdeti periódus 1985-ben zárult le, amikor a Kézi-Chopin Kassák Klubbéli koncertjét a rendőrség márciusban betiltotta. Az eseményről - jellemző módon - csupán a los angelesi SPEX magazin emlékezett meg. A második periódus 1986-tól datálható, amikor csatlakozott a zenekarhoz Tóth László gitáros-zeneszerző, s általa ígényesebb zenét kezdett játszani az együttes. A szövegek árnyaltabbá váltak, így a rendőrség sem tudott kifogást találni. Ettől függetlenül a zenekar publikálási lehetőségei nem változtak, bár úgymond "tűrt" kategóriába került, lemezt nem adhattak ki. 1988-ban Legát kilépett a zenekarból. Az újjáalakulásra 1990-ig kellett várni, de a koncepció akkorra teljesen átalakult. Gitárcentrikus zene,ironikus-tragikomikus szövegek jellemezték az akkori műsort, ami 1991-ben kazettán jelent meg az Utolsó Magyar Playboy címmel a Fekete Lyuk Kiadó gondozásában.
333 1 2 Zene Izé
Laci: Sajnos "The page cannot be found", de itt van egy kétkezi Chopin: http://www.youtube.com/watch?v=ZN [...]
Errtu: Mivel ez is mp3, ezért itt a link, ha le akarod tölteni: http://droid242.extra.hu/other/kezi_chopi [...]
James Blunt - Goodbye My Lover
Nem most ismerkedem vele, már korábban hallottam, de most szerettem meg igazán. Zenéjéhez érzelmek kellenek és [ha létezik ilyen és nemcsak belemagyarázom ;)] egy bizonyos muzikális komolyság. Maga az életútja is tetszik, és a kettő eddig kiadott albuma is.
Wikipédia
232 1 2 Zene Izé
boci: Azért nincs harag, mert egyrészt elmondtad a véleményed, és ez tetszik. :) Másrészt meg azér [...]
RokkantTroll: Valahogy mindig megdöbbent az, hogy az emberek milyen zenéket tudnak szeretni és isteni magasság [...]
Nas - Be A Ni***r Too
A botrányhős a botrányos című album címének megváltoztatására, pontosabban elhagyására kényszerült. Nas 2008-as albuma cím nélkül jelenik meg, ugyanis több áruház is bejelentte, hogy ha marad a Ni***r szó a lemezboritón, akkor nem rakják ki a polcokra. Nas azt nyilatkozta, hogy így is jó, ugyanis a több mint fél éve húzodó kiadói és értékesítési viták során mindenki halhatott a címről és mindenki tudni fogja, hogy mi volt az eredeti koncepció. Természetesen a tartalom mitsem változott.
300 0 1 Zene Izé
Bakeyoo:
Európa Kiadó - Mocskos idők (Helló bébi :) )
Aki nem is meri, pótolja! Hatalmas Zene Live @ A38 2004.
416 2 1 Zene Izé
Purple: ez jóóó
Mindegy milyen autó, csak pedálos legyen!
2141 0 16 Autó Izé
zuza: nekünk gokartunk volt , volt egy szeméjes kék , meg egy kétszemélyes piros :D
nkmedve: Nekem is, pont olyan:)
gamma21: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! mindigis ilyet akartam! és aztán nem lett. 8 [...]
Mind a 16 komment
Mindegy milyen autó, csak pedálos legyen!
2324 1 16 Izé
zuza: nekünk gokartunk volt , volt egy szeméjes kék , meg egy kétszemélyes piros :D
nkmedve: Nekem is, pont olyan:)
gamma21: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! mindigis ilyet akartam! és aztán nem lett. 8 [...]
Mind a 16 komment
Narancsizék
954 1 4 Art Izé
bungle: funhight küldte: http://funsafari.blogspot.com/2009/03/orange-festival-in-netherlands.html
csicsilla: imàdom a narancsot tuti leràgtam volna a pàrat!XD
bigyminyő: Ezek a narancsizék nagyon szépek ötletesek.Csak az a baj,hogy nem tartósak.... Baromi munka fel [...]
Mind a 4 komment
Narancsizék
1202 1 4 Izé
bungle: funhight küldte: http://funsafari.blogspot.com/2009/03/orange-festival-in-netherlands.html
csicsilla: imàdom a narancsot tuti leràgtam volna a pàrat!XD
bigyminyő: Ezek a narancsizék nagyon szépek ötletesek.Csak az a baj,hogy nem tartósak.... Baromi munka fel [...]
Mind a 4 komment
Grandmaster Flash & The Furious Five - The Message

Idézet a Wikipédia Hiphop szócikkéből: Ám ahogy az utcán, a diszkókban egyre népszerűbbé vált az új stílus, előbb-utóbb a kiadóknak is lépniük kellett. 1979-ben jelent meg az első rap-lemez, a Sugarhill Gang Rapper's Delight című száma. Az első fecske persze még nem változtatta meg a popzenei világot, de mára a szám abszolút legenda. Csakúgy, mint az 1982-es The Message, a már emlegetett Grandmaster Flash és zenekara, a Furious Five klasszikusa. Ez volt az egyik első olyan kiadott rapszám, ami nem a bulizásról szólt, hanem komoly politikai üzenetet hordozott, a lecsúszottak, a kitaszított feketék nevében.
450 1 0 Zene Izé
Az Ozric Tentacles alapítótagjai 1984 tájékán Angliában a Stonehenge ingyenes fesztiválon találkoztak és azóta nemcsak az angliai, de világszerte a fesztiválok legendás fellépői közé tartoznak. Zenéjük instrumentális, pszichedelikus űr-rock, utánozhatatlanul egyedi hangzással, gazdagon fűszerezve elektronikával, pumpálós basszusfutamokkal, húzós ritmusokkal, savas gitárszólókkal, keleti-távolkeleti ízekkel keverve, pozitív energiát árasztva utaztatja a hallgatót.
Közel 30 kiadott album után, 2008-ban egy új CD/DVD jelent meg Sunrise Celebration címmel a banda 25. évfordulója alkalmából, amin az éveik során több tagváltást megért együttes ismét visszatér az eredeti felálláshoz. (köszi Ivy a szövegért!)

Egy kis ízelítő a zenéjükből:


Egy élő felvételük (Chewier):
415 1 3 Zene Izé
bungle: Bár már volt itt róla szó: http://zene.ize.hu/comments.php?post_id=906 , az a megtiszteltetés [...]
MStipee: Engem kicsit a Liquid Tension Experiment-re emlékeztet (amit ha nem ismersz, ajánlom figyelmedbe ; [...]
halacska: nekem tetszik nagyon! bár eddig nem ismertem őket, de úgy néz ki rákeresek torrenten. :) jó k [...]
John Frusciante, a Red Hot Chili Peppers gitárosa. 1994-ben adta ki első, Nia ndra Lades And Usually Just A T-shirt című szóló lemezét, mely hangzása merőben eltér a Red Hot Chili Peppers funk-rock stílusától. A számok többsége a Blood Sugar Sex Magik felvétele alatt, John nappaliában egy négysávos magnóval lett rögzítve. 1997-ben jelent meg második szóló albuma, a Smile From The Streets You Hold, amit amerikai turné követett (a lemez forgalmazását később leállíttatta). Miután megszabadult a herointól, újra csatlakozott a Red Hot Chili Peppershez, majd 2000-ben kiadta a To Record Only Water For Ten Days-t (a klip erről az albumról van)...
Magyar rajongói oldal
420 2 0 Zene Izé
Az istenek a fejükre estek és pénzt szórnak? ;)

100 millió rúpiát (1,7 millió Ft) szórt le vasárnap repülőgépről apró címletekben egy indonéz férfi, hogy így reklámozza az általa kiadott könyvet.
3159 0 11 Izé
Ghavin: Világszintű hírt csinált magából ezzel. CNN, BBC, de nagyjából minden csatorna beszámol maj [...]
Majercsik Máté: És ezzel miért népszerüsül a könyve?
tejfogu: azt megértettem volna, ha könyveket dobál 1.7 milkó értékben :D kíváncsi vagyok, hogy akkor [...]
Mind a 11 komment
Most a nálam évek óta első helyen álló bandáról szeretnék pár sort írni, ha már holnap kis hazánkban lépnek fel. :)
A svéd Pain of Salvation azon kevés csapatok egyike, amik a szó valódi értelmében progresszív rock/metal zenét játszanak. Eddigi albumaikon egyre tágították muzsikájuk határait és a kimagasló hangszeres tudás megvillantása mellett mindig odafigyeltek, hogy emlékezetes dallamokat írjanak.

A hazai Summer Rocks 2001-en való fellépésük után a csapat egy lépéssel közelebb került a magyar rajongókhoz, mivel a zseniális énekes-gitáros-agy Daniel Gildenlöw (aki már 11 évesen megalakította a Reality nevű bandát, a PoS elődjét, és azóta is ő a fő dalszerző, valamint rengeteg hangszeren játszik) akkori élményei olyan hatással voltak rá, hogy a 2002-es Remedy Lane címet viselő konceptalbum szövegeit teljesen Budapest ill. az itt kialakult szerelmi kapcsolata ihlette! Azóta többször is jártak Budapesten (2005 és 2007), 2008-ban kizárólag fesztiválokon lép fel a zenekar - csak Budapesten adnak önálló koncertet! Tehát mi a vasárnap esti program? A38, 20 óra: Pain of Salvation!!! :)

Egy kis ízelítő a zenéjükből:

És az Ashes c. szám klipje:
1915 0 10 Zene Izé
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=sGbgITz_KVY
mekszamnojz: Latszik hogy jovolt a hangulat, ezt a vidit a csaj csinalta? Mertha igen, akkor igazan feled is ford [...]
bungle: Itt egy videó a vasárnapi A38-as koncertről (nem én csináltam): http://www.youtube.com/watch?v= [...]
Mind a 10 komment
Siddharta - My dice
Szlovénia legnépszerűbb csapatát 1995-ben alapította Tomi M., Boštjan M., Promi¾ M. és Primo¾ B. Először csak helyi klubokban játszottak, majd 1999-ben kiadták első albumukat – Id. Ezután sorozatban nyerték a különbözői zenei díjakat – és nyerik még a mai napig is (EMA). Harmadik albumukat (Rh-) Ausztriában, Németországban és Svájcban is kiadták. Legutóbbi albumuk – Petrolea – 2006. 06. 04-én jelent meg.
Magyarul róluk
266 0 1 Zene Izé
anath3ma: éérdekes:D tetszik nagyon. nem ismertem eddig, most néztem néhány videót tőlük, és ezis nag [...]
Az Omega több tekintetben is úttörőnek számít a magyar könnyűzene történetében. 1968-ban elsőként jelent meg önálló albuma Magyarországon, a Trombitás Frédi és a rettenetes emberek (az Illés zenekar Ezek a fiatalok című albumán más együttesek is játszottak). Az 1969es 10000 lépésé volt az első kinyitható lemezborító, az album zenei anyagából pedig elkészült az első önálló tévéshow, a Tízezer lépés – Omega Show. Az együttes elsőként jutott ki az Egyesült Királyságba, a magyar együttesek közül nekik volt a legtöbb eladott lemezük Magyarországon (az 1979-es Gammapolis, 650 ezer példánnyal) és külföldön (az 1977-es Time Robber, 1 millió példánnyal). Az Omega volt az első együttes, melyet az Állami Hangversenyzenekar kísért (az 1973-as Omega 5 című albumon), valamint a magyar együttesek közül az Omegának volt először digitális stúdiója. Elsőként jelent meg CD-je (az 1988-as Platina című válogatásalbum) és DVD-je (a 2000-ben kiadott OmegakonceRT Népstadion 1999). Az Omega tagjai léptek fel elsőként egységes színpadi ruhában és az együttes koncertjein használtak elsőször füstgépet, lézershow-t, valamint a látványelemek kiegészítésére kivetítőt.

Bolgár lány énekli

Scorpions is feldolgozta
579 0 0 Zene Izé
A GameSpot egyik fórumozója állítása szerin idő előtt hozzájutott az EGM legfrissebb, júniusi kiadásához, mely rengeteg új érdekességet tartalmaz a Gears of War 2-ről.
323 0 0 Tech Izé
Egy kis érdekesség: A Mojszejev-féle előadásmód a breakdance gyökere? :DD

(Valójában egyre inkább bizonyossá válik, hogy a világban orosznak ismert bravúros stílusú tánc nem más, mint a magyar hajdútánc).

"A források hangsúlyozzák a tánc szilaj, dobogós jellegét (toborzók), kiemelik szinte AKROBATIKUS UGRÓ ÉS GUGGOLÓ, FÖLDHÖZ LAPULÓ FIGURÁIT, s a táncot kísérő karjátékról, valamint ritmikus kiáltásokról is tesznek említést."
Kieg.: A leírások szerint kora egyik legjobb hajdútáncosa Balassi Bálint volt.
2674 5 15 Izé
loloppo: Oké, meg van bocsájtva :) Kreatívság meg korretság meg minden. Szerintem nagyon el van találv [...]
bungle: Dehogynem jöhetsz, csak hozzál söröket. :P
kotta: Hát a címkék gyanúsak voltak eddig is, de hogy ilyen nyíltan... Sajnos nem mehetek hozzád, má [...]
Mind a 15 komment
Hiperkarma - Csak az kiabál, aki fél
253 1 0 Zene Izé
2006-ban, a Kerrang magazin az újság elindulásának 25., illetve a lemez kiadásának 20. évfordulójára megjelentetett egy METALLICA – Kerrang! Remastered (Master Of Puppets Revisited) című lemezt a magazin ingyenes mellékleteként, amelyre ismert mai zenekarok (többek között a Machine Head, a Trivium, vagy a Bullet for my valentine) játszották fel a számokat abban a sorrendben, ahogy az a klasszikus lemezen volt. Minden zenekar külön kapott egy számot, nem egymással közösen készültek a felvételek. Ez is bizonyítja, hogy a Master-rel a Metallica maradandót alkotott.
288 0 2 Zene Izé
Balázs: én tudom:) a szöveget wikiből másoltam:$
ToMz: nem csak a masterrel alkottak maradandót:) szvsz az összes albumuk maradandó:)
Kő egyensúlyozó művész
3696 4 14 Izé
Schabee: ennek aztán van idegrendszere meg nyugalma
tokesz86: "Uri Geller a kanyarba nincs öreg!" - Fábry Sándor :)
Dawe: ez csávó valahol a sziklás hegységben nőhetett fel egy eldugott tanyán és távirányítós au [...]
Mind a 14 komment
Erdei Zsolt "botrányos"nyilatkozata a hétvégi DeAndrey Abron meccs után.
"Nem érdekelt, hogy a nézőknek tetszik, vagy nem tetszik.”
"Ide nekem az oroszlánt is, adjanak ide mindenkit!"

Nektek mi a véleményetek a kialakult helyzetről?
9820 1 76 Izé
Loncsi69: Nem találok semmi kivetnivalót abban amit mondott, tuti egy boxoló sem a nézőre gondol, amikor [...]
Schabee: törölve lett :)
CULY: sztem ebben semmi felháboritó nincs ha én lettem volna a helyében én is kimondtam volna ugyan e [...]
Mind a 76 komment
Képek a 2. moszkvai tetkós/testfestős rendezvényrőv (az első itt volt).
7633 0 13 Izé
bungle: Lőcs küldte a szexlistára (mondjuk pár PS): Szép lányokon egy aprócska tetoválás... http:// [...]
Schabee: van egy két érdekes de alapjában véve teccik
CRaPtRaSH: én most nem fogom leírni,amit gondolok,úgyis köztudott:D
Mind a 13 komment
Nagy Zita pina kiállítása.
5499 0 26 Art Izé
livy: akár ez is lehetne egy kiállított darab: http://www.funpic.hu/hu.picview.php?id=19307
M.agnus: Ezazezazazezaz! EZ AZ! Csak nehogy lenyúlja valaki az ötletet...
kotta: Akkor mondjuk belemártom egy elütött nyúlba, aztán meg leköpöm. Igazad van, úgy jobb lesz. ; [...]
Mind a 26 komment
Sikeresnek bizonyult az előző hónapban meghozott X360 árnyisszantás - áll a Microsoft frissen kiadott közleményében.
243 0 0 Tech Izé
Ondrej Brody éééérdekes művészete (meg egyben a napi cicás poszt is ;))
4907 0 83 Art Izé
Catgirl: Hát ahogy megláttam ezt a képet muszály volt kommentálnom!Kibaszottul undoritonak találom az i [...]
Lilu__cica: De sz oroszlán azélrt eszik húst, mert nem tudja fenntartani magát másképp. Mi, emberek kedvte [...]
Butapraszt: Tényleg érdekelne , hogy a vegetáriánus bányászok, tüzoltók, csatorna és csöfektetö fizik [...]
Mind a 83 komment
Ondrej Brody éééérdekes művészete (meg egyben a napi cicás poszt is ;))
5009 2 83 Izé
Catgirl: Hát ahogy megláttam ezt a képet muszály volt kommentálnom!Kibaszottul undoritonak találom az i [...]
Lilu__cica: De sz oroszlán azélrt eszik húst, mert nem tudja fenntartani magát másképp. Mi, emberek kedvte [...]
Butapraszt: Tényleg érdekelne , hogy a vegetáriánus bányászok, tüzoltók, csatorna és csöfektetö fizik [...]
Mind a 83 komment
A mormon vallás. Újabb amcsi őrület vagy talán ez az igazság? Döntse el mindenki magának... Wikipédia cikk a vallás kialakulásának történetéről.
2872 1 24 Izé
Laci: Annyiféle vallás, hit, meggyőződés, babona stb. létezik (s nem hiszem, hogy sokat tévednék, [...]
kotta: Poszthoz: megint csak mosolygok, hagyjuk Nem poszthoz: a két említett (jó értelemben) lökött [...]
Purple: én meg az uccáról, hogy odajöttek téríteni XD de állítólag tök jó fejek, meg jól amcsifo [...]
Mind a 24 komment
Érkezik az idén ősszel debütáló Fallout 3 gyűjtői kiadványa!
470 0 0 Tech Izé
Újra támad a halottnak hitt fejlesztő/kiadó cég - Az Interplay vezetősége ma megerősítette, hogy több korábbi nagy címmel kívánnak visszatérni a játékiparba!
466 0 0 Tech Izé
Egy (kutya)kiállítás képei :)
4601 0 30 Izé
bandee1219: http://www.funpic.hu/files/pics/00032/00032921.jpg
Amaranth1987: Én jobban szeretem azokat a versenyeket, ahol a kutyák képességeit értékelik, nem a külsejük [...]
konvejor: Én annak az embernek ráznám meg a kezét aki kitalálta hogy egy uszkárt ilyen formájúra kell [...]
Mind a 30 komment
Az eddigi Metal Gear Solid gyöngyszemeket egy csokorba gyűjtő Metal Gear Solid: The Essential Collection végre kapható!
286 0 0 Tech Izé
Techno nagyira talán még mindenki emlékszik... Most itt egy pár évvel fiatalabb kiadás, nagyon kemény seggrázó funkcióval. Vagy lehet, hogy csak benn felejtette a vibrátort?
8981 3 51 Izé
bundas01: vagy pont ezért kell:D
frankocsenkó: ezért nem szabad bármilyen tablettát bekapni a földröl!!! xd
Powaflips: atyaúristen..
Mind a 51 komment
Cseppet offtopic post lesz ez, de úgy érzem a téma megérdemli.
Bálint Richárd eddig 113 WRC futamon vett részt mint szakmailag maximálisan elismert rally fotós. Ezen képekbők nyílt kiállítása egy budapesti fotószaküzletben.  Első lépésként ajánlom a hivatalos blogját, másodikban pedig a kiállítás megtekintését Budapesten a   Révay utca 3 szám alatt minden nap 10 és 18 óra között.
643 0 0 Tech Izé
Érdekes kialakítású lowrider kerékpár az eBay-en, csupán 1499 EUR kikiáltási áron. :)
7041 0 11 Autó Izé
r3clbull: nem értem mi a furcsa??? ünneprontó leszek s elárulom hogy PS :D
CRaPtRaSH: nembejövős:D
közlegény: Nah ezt a csajt nem karóba, hanem bicóba húzták:)
Mind a 11 komment
Érdekes kialakítású lowrider kerékpár az eBay-en, csupán 1499 EUR kikiáltási áron. :)
7221 1 11 Izé
r3clbull: nem értem mi a furcsa??? ünneprontó leszek s elárulom hogy PS :D
CRaPtRaSH: nembejövős:D
közlegény: Nah ezt a csajt nem karóba, hanem bicóba húzták:)
Mind a 11 komment
"Tizenöt éve, kanadai kezdeményezésre rendeztek először a figyelmet a túlzott fogyasztásra irányító "ne vásárolj semmit!" napot, amelyhez 2007-re már a világ 65 országa csatlakozott. A magyar Hulladék Munkaszövetség a tavalyi rendezvénnyel kapcsolatban - az 1967-ben megalapított Kiváló Áruk Fórumára is emlékeztetve - meghirdette a Fölösleges Áruk Fórumát. Az állandó kiállításon bemutatott, szükségtelennek ítélt használati tárgyakat itt véleményezni, értékelni is lehet. Többek között az is kiderül, hogy mindenki mást tart fölöslegesnek..." (Lakáskultúra)

Azért kiemelnék pár tárgyat külön is:
Világító párna
MP3-as fogkefe
Önszembecseppentő
Webkamerás kutyaetető, a netről vezérelhető
85 funkciós bicska
Antennamatrica mobilra
Kutyababakocsi
Szték monogramozó
7536 6 44 Izé
mekszamnojz: mert meg leszel fenyitve!!!
mekszamnojz: nmtudtam neked irni bazzeg!!!! legyel online!!! :P
<-{st.one}->: összekötlek csicsivel! -.-'
Mind a 44 komment
Régebbi postok...