REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A végső állomás 3D (The Final Destination)

Nick néhány haverjával egy autóversenyen lazít a hétvégén, amikor egy versenyautó óránként kétszáz kilométeres sebességgel a nézők közé csapódik. Elképesztő mészárlást végez: van, aki elég a robbanásban, van, aki darabokra szakad, egy lányt pedig egy elszabadult kerék fejez le. A pánikban menekülő közönségre rászakad a lelátó. Nick álmában. A srác felriad és ott ül a lelátón. A vízió idejében érkezett, még épp meg tudja győzni a látomásában szereplő barátait, hogy meneküljenek. A katasztrófa bekövetkezik, és csupán pár másodpercen múlik, hogy ők mégis megússzák a szörnyű véget. Ám a halál nem szereti a rögtönzést, és nem engedi, hogy kifogjanak rajta: a nyomukba ered, és egyenként gyilkolja meg őket.
Hazai premier: 2009. szeptember 10. - kizárólag 3D-s vetítés

Apple trailer
Magyar feliratos trailer
1468 1 13 Film Izé
kasy: Atyaég! Ilyen lehangoló kokány filmet is rég láttam. És 70 perc az egész. pff...
Julyette:): Ja és a 90percen keresztul végig rajtam volt a 3D-s szemuveg és az égvilágon semmi bajom nem le [...]
Julyette:): Én tegnap voltam rajta moziban....Igen jó film. Mindig minden az arcomba repult, azt elso 10percbe [...]
Mind a 13 komment
Grotesque

A fiatal lányt és barátját elrabolják. Amikor felébrednek,kikötözve találják magukat egy sötét,kinzókamra stilusu alagsorban,ahol rövidesen farkasszemet néznek rezzenéstelen arcú,beteges kinzójukkal... Ugy tünik végre Japánban is rájöttek,hogy a jó horrorhoz és a zsigeri félelemkeltéshez nem elég egy fehérre mázolt arcú,fekete hajú,bambán tátogójelenés,ennél jóvan több kell... Nos a Grotesque (Gurotesuku) ennél jóval többet is tud Vér,fájdalom,szadizmus,brutalitás,láncfürész,csipetnyi szex,ráadásul bizarr és groteszk módon tálalva... A film újradefiniálja a kinzás pornó fogalmát,emellett pedig hihetetlenül gonosz és brutális!


Trailer (+18)
Nagyon durva, csak saját felelősségre!!!

Betiltották a brutális japán horrorfilmet

Mivel egymásba érnek a durva, megalázó és embertelen jelenetek, arra sem volt mód, hogy megvágják a filmet, és úgy bocsássák a nézők rendelkezésére.

Imdb | Hivatalos honlap

Aki nincs regelve a YouTube-on az itt tudja megnézni.
2119 2 15 Film Izé
Beni0503: hát mit ne mondjak elég undorító film. ettől még az én gyomrom is forgott 1 kicsit.
kasy: iTunes - 10 dódó torrent reg - ingyenes Ez nem letöltős oldal.
-barby02-: Hogy lehet letölteni??amúgy sziasztok
Mind a 15 komment
Jennifer's Body (Jennifer teste)

Ez az a film, amelyet a Júnó forgatókönyvéért Oscar-díjjal jutalmazott Diablo Cody írt. Egy megszállt cheerleader úgy írtja a gimnazista "férfilakosságot", hogy lefekszik velük. Aztán persze valami brutális halál várja őket, vagy közben. Nem tiszta. A legjobb barátja véget tud vetni ennek a horrornak? Hát persze, hiszen film. Mindezt olyan főszereplővel, mint Megan Fox, aki a megszállt cheerleadert fogja alakítani. Vagy mint Adam Brody, akit a Narancsvidékből ismer mindenki, valamint a Mamma Mia-ból láthatott Amanda Seyfried. Műfaja: vígjáték, horror, thriller.

Imdb     Apple Movie Trailer's
1379 1 10 Film Izé
Erunder: Horror szintén beküldte. (Illetve ő csak egy Imdb linket küldött. Ezúton üzenném hogy legkö [...]
Erunder: Ehhez is volt most szerencsém. Mikor ezt írom a stáblista még fut, mert annyira jó zenék volta [...]
Erunder: Release Date: 5 November 2009 (Hungary) Nem véletlenül van belinkelve az Imdb. :)
Mind a 10 komment
THE FOURTH KIND

1972-ben felállítottak egy skálát az idegenekkel találkozásokra. Ha valaki lát egy UFO-t, azt az első típusú találkozásokhoz sorolják. Ha bizonyítékot is szerez a találkozásról, az már a második típusba tartozik. Harmadik típusú találkozás az, amikor konkrét kapcsolatfelvétel történik az idegen lényekkel. A negyedik típust - amikor elrabolják az idegenek az embert - igen nehéz bizonyítani, az esetek nagy részében csak fikciónak, figyelemfelkeltésnek tartják az emberek. Egészen mostanáig.
Az igaz alapokon nyugvó thriller középpontjában egy a mai napig meg nem oldott rejtély áll. Alaszkában, egy kisvárosban 40 évvel ezelőtt szokatlanul magas számban észleltek az emberek megmagyarázhatatlan eseményeket. A kormány tagadja az állításokat…

Imdb
1259 1 7 Film Izé
1nessa: Nagyon jo film, nagyon tetszett.:)
Erunder: Hát Milla Jovovich tényleg nagyot alkot benne. Ez a fél még azokra is rá fogja hozni a frász [...]
destiny13: Reméljük Milla Jovovich megint nagyot alkot
Mind a 7 komment
LAW ABIDING CITIZEN

Clyde Shelton (Gerard Butler) feleségét és lányát megölik, csalódik az igazságszolgáltatásban és maga áll bosszút, mind az elkövetőn, mind pedig az ügyészen (Jamie Foxx). A forgatókönyvet Kurt Wimmer (Az utca királyai, Ultraviola) írta, a rendező pedig F. Gary Gray (Az olasz meló, Csak lazán). A filmet egyébként eredetileg Frank Darabont rendezte volna és Butler lett volna az ügyész.

IMDB | WIKI
Előzetes
524 1 2 Film Izé
Erunder: Nagyon jó film. Először azt hiszed hogy ez is ilyen sima bosszúállós izé. Aztán rájössz ho [...]
nagydee: nice :)
The Invention of Lying (A hazugság feltalálása)

Egy olyan világban járunk, amely teljesen olyan mint a mienk, annyi különbséggel, hogy még soha senki nem hazudott, sőt senki sem tudja, hogy egyáltalán mi is az a hazugság. Itt mindenki igazat mond, legyen az kereskedő, ügyvéd, vagy épp politikus. Ebben a világban éli szerencsétlen kis életét Mark Bellison mígnem megesik az, ami még sosem: Frank hazudik. És innentől megindul a lavina, Frank könyörtelenül kihasználja vadiúj képességét, és azt a tényt, hogy mindenki hisz neki, hiszen rajta kívül senki sem tudja, mi az a hazugság.

Imdb
1430 0 2 Film Izé
oturw: ez a kép emlékeztet a yesman képére.. ^^
1nessa: ez tetszik ez jo film lehet:)
Me and Orson Welles

1937-ben járunk. Richard Samuels unatkozó 17 éves, még gimibe jár. Véletlenül téved be a legendás Mercury színházba, s ott teljesül élete nagy álma, szerepet kap a Julius Caesar nevű darabban, ami amúgy arról nevezetes, hogy sikerét követően ívelt csak fel igazán a színházat alapító Orson Welles csillaga.

Robert Kaplow regénye alapján

Imdb
693 0 1 Film Izé
snake6: ilyennek is kell lennie
 LEGION

A rendező  Scott Stewart, aki habár eddig nem rendezett filmet, de rengeteg film vizuális effektjéért felelős, tehát biztosak lehetünk a remek látványban.A történetről még sokat nem tudunk, de naggyából leírom: az emberiség elvesztette a hitét, ezért angyalok egy csapata leszáll a földre, hogy elhozza az apokalipszist. Az emberiség utolsó esélye egy maroknyi ember a sivatag közepén egy arkangyallal (Paul Bettany) az élen.

 
 

IMDB | WIKI
1341 1 5 Film Izé
snake6: miért mi legyen nála sarló és kalapács!!XD
nagydee: a plakáton van egy angyalszerűség késsel meg géppisztollyal... mégis mire számítottál??? :O [...]
Shadowkiller: Pff én meg már komolyan elhittem hogy valami normális cucc. Hát a trailer magáért beszél.... [...]
Mind a 5 komment
Iron Man 2

Jelenetek a filmből 2008 egyik legkellemesebb filmes meglepetése volt az Iron Man. A színészként is jegyzett John Favreau (szerintem) első értékelhető filmjét rakta le az asztalra a nagy visszatérő, Robert Downey Jr. főszereplésével. A 140 millió dolláros költségvetéssel készült film eleddig közel 590 milliót hozott vissza, így nem okozott különösebb meglepetést, hogy már néhány héttel az első rész premierje után bejelentették a folytatást. A rendezői székben ismételten John Favreau foglalt helyet, aki apróbb szerepben (Stark testőre és sofőrje) tűnik fel mindkét filmben. Tony Stark elegáns öltönyébe és Vasember fantasztikus páncéljába Robert Downey Jr. bújik vissza, ellenben barátja, Jim Rhodes/Warmachine szerepét a Terrence Howardnál jóval tehetségesebb Don Cheadle vette át. A visszatérők között üdvözölhetjük még a titkárnő (Pepper) szerepében Gwyneth Palthrow-t. Az Iron Man 2 megtekintése során több új karaktert is megismerhetünk. Talán a legfontosabb a SHIELD vezetője, Nick Fury, akit Samuel L. Jackson kelt életre. Az afroamerikai színész a tervek szerint nem kevesebb, mint 9 Marvel adaptációban látja majd el ezt a feladatot. Ebből azért már futja egy új villára Malibuban. A képregényben meglehetősen idős emberként ábrázolt Justin Hammer a filmben fiatal lesz, Sam Rockwell bújik a bőrébe. No de mi a helyzet a rosszfiúval? Ezúttal kettő is lesz, helyesebben egy férfi és egy nő. Az utóbbi években nagyon felkapott Scarlett Johansson alakítja a Stark bizalmába férkőző kémnőt (Black Widow), Mickey Rourke pedig Whiplash karakterét.
Az Iron Man 2 amerikai premierjére 2010 május 7-én kerül sor.
Comic-Con 2009 Footage

IMDB | A videó
1142 1 8 Film Izé
kovacslacka: Új előzetes: http://videa.hu/videok/film-animacio/a-vasember-2-trailer-iron-man-mickey-rourke-OdWp [...]
Erunder: Balázs küldte: http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/ Szöveg: Vasember 2 előzetes, bei [...]
kovacslacka: új poszter: http://www.twitpic.com/rn0fd
Mind a 8 komment
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Idén láthatjuk utoljára filmszerepben a tragikusan fiatalon elhunyt ausztrál színészt. Terry Gilliam, a szépemlékű Monty Python tagja, a Brazil, és a 12 majom rendezője az év végén mutatja be legújabb filmjét, a The Imaginarium of Doctor Parnassus-t. A címszereplő Doctor Parnassus (Christopher Plummer) már ezer esztendeje éli a halhatatlanok életét, amit egy, az Ördöggel kötött egyezségnek köszönhet. Élete fonala soha nem szakad meg, ha gyermekét átadja neki, amint betöltötte tizenhatodik életévét. Parnassus doki utazó színházával, cirkuszával járja a világot. A csapat tagja a zsebmetsző Anton és a kis növésű Percy. A társulat legnagyobb száma az a mágikus tükör, aminek segítségével a nézők áttörhetik a valóság határait és bámulatos dolgoknak lehetnek szemtanúi. Nem lenne semmi gond, ha nem közeledne egy gyorsvonat sebességével a doktor lányának tizenhatodik születésnapja. Az Ördög pedig eljön, hogy behajtsa a tartozást, ahogy az a szerződésben áll.

IMDB
 

Ekkor bukkan fel egy rejtélyes idegen (Heath Ledger), aki a társulat többi tagjával összefog, s párhuzamos világok veszélyeivel néz szembe, csak hogy végül kiszabaduljon a lány. A The Imaginarium of Doctor Parnassus forgatása Heath Ledger halála után veszélybe került, a rendező először le akarta állítani a projektet. Később azonban beütött az isteni szikra, s Terry Gilliam arra jutott, hogy minden alkalommal, amikor új világban lép a Heath Ledger által megformált alak, akkor a környezethez hasonlóan ő is megváltozik. Így esett meg, hogy a rendező barátja (Johnny Depp) és a színész barátai (Colin Farrell és Jude Law) is beszálltak a filmbe. A három színész egyébiránt a gázsiját egy az egyben Heath Ledger kislányának ajánlotta fel, ahogyan a filmet készítői Heath Ledger emlékének dedikálták.

Hivatalos honlap
883 0 7 Film Izé
Erunder: Most már jó.
Purple: egyébként nem jó a post :)
Purple: hehhe :D én ezért rettegek már előre, mert az alízt elvileg moziba nézzük meg :D
Mind a 7 komment
Dorian Gray

Még a cannes-i filmfesztivál idején derült ki, hogy Oliver Parker új Dorian Gray arcképe-adaptációt tervez Ben Barnes főszereplésével. A szépséges ifjút alakító Barnes mellett Colin Firth játssza a film másik főszerepét. Firth Lord Henry Wottont formálja meg, a Dorian szépségétől elbűvölt arisztokratát, aki az ifjú fejébe plántálja a hedonista életmód gondolatát és ezáltal megrontója lesz. Parker állítólag kifejezetten sötét, horrorisztikus adaptációt készít, amelybe korunk sztárkultuszának implikációit is beleszövi.

A könyv egyébként, mivel abból adaptálják, Oscar Wilde tollából származik. Elvileg mindenki ismeri a történetet, de inkább nem spoilerezem szét magam, mert vannak olyanok is, akik nem. Támpontként mondom, a Szövetségben is benne volt Dorian Gray.

Imdb
879 0 2 Film Izé
Erunder: Ezt ma sikerült megnéznem. Annyira nem lett horrorisztikus, és Colin Firht szerepe se akkora nagy [...]
snake6: hüha ő az aki a festmény ...........
In The Loop (Egy kis gubanc)

Vigyázat, aki az angolokat nem szereti, az tovább se olvasson. Az In the Loop egy politikai szatíra, mely nem meglepő módon politikusokról szól, a tömegekkel és egymással való kommunikációjukról, és arról, hogy ezek a szerencsétlenek hogyan hoznak döntést a háborúba menetel ellen vagy mellett. Itt nincsenek robbanások, sem mellek, ellenben akad némi gondolkodni való, végig lebilincselő történet és olyan cifra káromkodások, hogy félúton majdnem elkezdtem jegyzetelni.

Magyar bemutató: 2009. szeptember 10.

Imdb
513 1 1 Film Izé
madMate: kíváncsi leszek :)
Orphan

Kate és John lesúlytottan veszik tudomásul meg nem született gyermekekük tragédiáját. Kate-et rémálmok kísértik s az amúgy is törékeny pszichéjét ezek megviselik. Miközben küzd a normális életének visszanyeréséért a pár úgy dönt örökbe fogad egy gyereket. A helyi árvaháznál egy furcsán visszahúzodó lányra esik a választásuk, akit Esthernek neveznek. Amint a házukba fogadják a lányt aggasztó események sorozata kezdődik meg, később Kate is kénytelen belátni, hogy valami nincs rendjén Esther környékén. Persze egy baromi nagy titok övezi az árva múltját.

A főszereplő kislány bekerülhetne az "Utálatos gyerekek" listába is. :)

Imdb

 
1037 2 1 Film Izé
snake6: csak ide ér 1x
Spartacus: Blood and Sand

A 300, bár nyilván nem teremtett műfajt azzal, hogy stúdióban, zöld háttér előtt felvett filmként került a mozikba, de a nézők körében kedveltté tette a megoldást, melyet úgy tűnik szép lassan a sorozatok is átvesznek, hogy alkalmazhassák, többek között költségkímélés céljából.Az első ilyen zöld hátteres sorozat az eredetileg webes kísérletként induló, majd a SCIFI-n kikötő széria, a Sanctuary - Génrejtek volt. Most pedig úgy tűnik, hogy a januárban induló Spartacus: Blood and Sand is hasonló megoldásokkal fog élni.

A 300 azonban nem csak a zöld háttérrel írta bele magát a filmtörténelembe, hanem a kissé rajzfilmes, de nagyon erőszakos és véres csatajeleneteivel is, s a Spartacus-sorozat is hasonló szellemben készült, s készítői szerint a 300 és a Gladiátor elegye lesz, a korszellemnek megfelelően rengeteg meztelenséggel, főleg persze férfiakéval, de hölgyek is (többek között Lucy Lawless) megszabadulnak olykor ruháiktól, ha azt megkívánja a dramaturgia.

IMDB 

1077 2 6 Film Izé
kasy: Én rápróbáltam de nem igazán szokok rá. Kevés A-s nak, sok(nak akar tűnni) B-hez.
Purple: :DDDDDD és szandáál :DD már megéri megnézni :D
Erunder: Nem kötekedés képen, de mégis mit szeretsz ebben? Vér, homok, szilikon csöcsök, szex, és sza [...]
Mind a 6 komment
Sauna (Szauna)

"1595-öt írunk, a svéd-orosz háború idején. Két fivér megerőszakol és megöl egy lányt, ám a meggyilkolt lány lelke visszatér kísérteni. A fivérek megbocsájtást keresve belépnek egy elhagyott szaunába hogy lemossák magukról bűneiket..."

A film a reményvonalas horrorfilm rajongóinak valószínűleg csalódást okoz majd, de annál nagyobb gyönyörűséget szerez azoknak, akik a hanguloatokkal és gondolatokkal is eljátszó borzongást kedvelik.
994 1 6 Film Izé
brigi_cica: hát akkor csalódást okozok :D mert a finneknél elvontultabb nép nincs :D
Wicked: Jó elvontnak tűnik, de a finnekben még talán bízhatunk... :D
CRaPtRaSH: nekem eddig tetszetősnek tűnik :]
Mind a 6 komment
Tron: Legacy

A kultikus Tron című film második részének egyes lehetőségeit hivatott bemutatni Joseph Kosinski három perces videója a Disney számára.
(A kép a Comic-Con 09-en készűlt)

Rendező:
Joseph Kosinski
Szereplők:
Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Bruce Boxleitner, Olivia Wilde, Beau Garrett, John Hurt

Hivatalos honlap
653 3 3 Film Izé
kasy: Trailer: http://bit.ly/9osBnA
nagydee: nekem így felturbózva már nem tetszik
snake6: ha nem menne a video::: WMV:: http://wdmp-8.vo.llnwd.net/d1/wdsmp/TRON/VFXConcept/Grid_VFX_Con [...]
The Book of Eli  (2010. január 15.)

 Albert és Allen Hughes (A pokolból) készítik a The Book of Eli filmet, melynek főszereplője Denzel Washington, Gary Oldman, Ray Stevenson és Mila Kunis. A sztori a jövőben játszódik, a posztapokaliptikus világban egy Eli nevezetű fickó (Washington) Amerikán vág keresztül, birtokában van egy olyan könyv, ami megmentheti az emberiséget.
Rendező:
Albert & Allen Hughes (Menace II Society, Dead Presidents, From Hell)
Főszereplők:
Denzel Washington, Gary Oldman, Michael Gambon, Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals, Tom Waits, Frances de la Tour
Trailer
948 4 2 Film Izé
skad: Nagyon jó film!
Vigyori: Na ez tuti király lesz! Imádom a poszt-apokaliptikus dolgokat! :-)
Ninja Assassin

A főhős Raizo (Rain), aki még gyerekként került az Ozuno klánhoz, ott pedig a világ leghalálosabb gyilkosává nevelik. Mikor meg kellene ölnie egy régi barátját Raizo a klánja ellen fordul. James McTigue, a V, mint vérbosszú rendezője, valamint J. Michael Straczynski, neves sorozat- és képregényíró lesz a két fő kreatívja az idén bemutatásra kerülő Ninja Assassinnak, amely ráadásul az örökre Mátrix-rendezőkként aposztrofált Wachowski-testvérek produceri gondoskodása alatt készül. 

IMDB

Szereplők:
Rain, Rick Yune, Naomie Harris, Ben Miles, Randall Duk Kim, Sung Kang, Togo Igawa, Stephen Marcus

Bemutató: November 25, 2009

 

 
849 3 2 Film Izé
Erunder: Meglepő hogy mennyire realisztikusan mutatja be a távol keleti militarista képzést. A nyilvános [...]
Lee88: EEZ EEZ kemény. Na, a tréler elején volt egykis ongbak érzésem de aztán láttam hogy azé ez i [...]
Alice in Wonderland

biztos nem kell bemutatnom a történetet :-)

Rendező: Tim Burton

Szereplők: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter

Amerikai premier 2010.március 5.

 Imdb | Előzetes | Újabb előzetes
1007 1 19 Film Izé
Purple: megnéztük. tökéletes :D
Erunder: Egész jók lettek a számok egy párat leszámítva. http://almostalicemusic.com/
Purple: jujj ez mi? :D nem rossz, de inkább Helena :D
Mind a 19 komment
The Informant!

A világ egyik leghatalmasabb mezőgazdasági óriásvállalata egyik legmagasabb rangú vezetője egy nap különös dolgot tesz: felkeres egy FBI ügynököt és több száz órányi videó- és hangfelvételt ad át neki, amelyeket évek hosszú és veszélyes munkájával gyűjtött össze a saját kollégáival folytatott beszélgetéseket során. Az eset az Egyesült Államok legnagyobb kartellbotrányává válik, a hosszú nyomozás és per során lelepleződnek a nagy mezőgazdasági cégek árfelverő és árletörő praktikái. A besúgóból hős lesz. Ha bírja erővel a harcot, melyet volt cége ellen folytat…

Imdb
859 1 0 Film Izé
Despicable Me

A film főszereplője egy gonosz tudós, Gru (az angol hangot Steve Carell kölcsönzi, bár megjegyezném, hogy híres angol hanggal még nem lehet eladni egy fimet), aki egy békés külvárosi környék alatti és titkos bázisában, és gonoszabbnál gonoszabb dolgokat ötöl ki. Például, hogy ellopja a Föld nevezetességeit. Azonban legújabb tervével még ennél is tovább megy, ezúttal a célpontja a Hold.
A tervének megvalósítását veszély fenyegeti, de igencsak váratlan formában: három árva kislány (Margo, Edith és Agnes) húzza keresztül Gru számításait, amikor a tudósban meglátják az ideális apajelöltet.

Imdb
983 0 2 Film Izé
kovacslacka: 3 hót jó kisfilm a minyonokról: http://www.sg.hu/cikkek/78906/itt_megnezhetoek_a_gru_hoz_keszult_ [...]
snake6: a trailer naon aranyos hahahaha
Two Lovers (Két szerető)

A romantikus dráma New York-ban játszódik, és Leonard egy jó megjelenésű de elég depressziós férfi történetét meséli el nekünk, aki miután összetörték a szívét, hazaköltözik a családi fészekbe. Szülei mindent megtesznek, hogy egy baráti család lányávál, Sandra-val összehozzák. Csakhogy egyik éjszaka a hálószobája ablakából kitekintve Leonárd megpillant egy gyönyörű, még sosem látott lányt, Michelle-t.

Magyar bemutató: 2009. szeptember 3.

Imdb
691 4 1 Film Izé
Balázs: akkor lényegében Phoenix rájött hogy nem neki való a rapp???:D
Új sorozat bukkant fel az egyik magyar adón.

ez pedig a Lie to me azaz a Hazudj ha tudsz.

A szerda esti programba érkező Hazudj, ha tudsz, Tim Roth első nagy tévés munkája, és egy olyan fószerról szól, aki afféle élő hazugságvizsgálóként segíti a rendőrség melóját. A főszereplő ugyanis annyira jól olvassa az emberek arcát, mozdulatait és reakcióit, hogy észrevesz olyan piciny rezdüléseket is, melyeket az átlagember nem - ebből von le következtetéseket és segít a nyomozásban. Amiben ez a sorozat mégis több, mint egy sima nyomozós krimi, az Roth játéka és az, hogy nem a rendőrökön, hanem a kicsit House-szerű főnökön és csapatán van a hangsúly.

Imdb Interjúk: Tim Roth Monica Raymund Brendan Hines

Kedvcsináló 1 | Kedvcsináló 2
572 0 1 Film Izé
nagydee: ez tényleg jó sorozat. kár, hogy eddig csak 13 rész van belőle
Miss March

A történet középpontjában egy fiatal srác áll, aki miután felébred a négy évig tartó kómából, döbbenten tapasztalja, hogy egykori főiskolás barátnője azóta a Playboy címlaplánya lett, és beköltözött a híres palotába. Összepakol hát legjobb - és szexőrült - barátjával, és elindul hogy visszaszerezze szíve hölgyét.

Imdb
866 0 0 Film Izé
RoboGeisha

A Machine Girl készítőitől. :)
4291 1 7 Izé
RokkantTroll: LOL. A japók megint hozták a formájukat. :D
ManOfUnknown: A mézes mustáros csodát próbáld ki mert szerintem iszonyat finom! Először pofákat vágtam, d [...]
petidobi: Bakker,ez üt azé! EEEz nagyon kemény lesz gyerekek! Még mindig röhögök XD OMG, ez lesz az év [...]
Mind a 7 komment
RoboGeisha

A Machine Girl készítőitől. :)
3497 0 2 Film Izé
Erunder: De azt ugye te sem gondoltad, hogy azért került ki mert Bungle szerint ez egy kimagaslóan oltári [...]
Matyi: egy rakat sz*r szerintem...:S
Amelia

Egy film Amelia Earhart életéről.

Erről a filmről direkt nem is írok többet, vagy adok linket hiszen felesleges, az oldalon amit posztoltam minden megtalálható Ameliáról, a filmről, és a stábról is.

Imdb
602 1 1 Film Izé
Opra: A barátnőmmel imádjuk Hilary Swank-et, nagyon-nagyon jól játszik, és ez is nagyon jó filmnek [...]
Zombieland

A film teljesen az, amit a címből gondolnánk. Plusz vígjáték. Nyilván nem egy Shaun of The Dead, ahol bakelitlemezekkel meg Queen zenére aprítanak, viszont ebben a bemutatóban is akad pár vicces halál. Merthogy Amerikát ellepték a zombik, legalábbis oda zoomol az űrből a kamera, és Woody Harrelson lazázva aprítja őket, mert ehhez ért. Mi mást lehet csinálni Zombieland-en, mint ritkítani őket?

Egyébként Jesse Eisenbergnek idén ez már a második olyan filmje, amely vidámparkban játszódik és a címe "land"-re végződik. Ez volt az első.

Imdb
1560 2 6 Film Izé
Laci: Mifelénk is elkelne egy zombiírtó
bungle: Most néztem meg, hát ez kiba jó volt, szétröhögtem az agyam, már a zombiknak se kellek! :D Bi [...]
dorcy: áhh, a shaun nem volt rossz, de ez, hát nemtom... :D
Mind a 6 komment
Viharsziget (Shutter Island)

A történet az '50-es évek közepén játszódik az Ashecliffe nevű elmegyógyintézetben. Ide érkezik Teddy Daniels (DiCaprio) nyomozó, akinek ki kell derítenie, hogyan tudott megszökni a szuperbiztos cellájából egy fiatal nő. A rendőr munkáját egy tomboló hurrikán és a nem túl segítőkész személyzet is nehezíti.

Egyébként Dennis Lehane azonos című regényéből készült a film. (Remélem ezt lehetett érteni, nem az a könyv címe, hogy "azonos". :D)


Imdb | Az író honlapja
2099 5 4 Film Izé
Erunder: Shifty_ küldte: http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200910&id=30 Szöveg: Megérkezett az i [...]
snake6: nagyon várom nekem az év 1-ik meglepetése pííííszzz
1nessa: leonardonak agyon illik ez a szerep:)
Mind a 4 komment
My Sister's Keeper (A nővérem húga)

A My Sister’s Keeper című film Jodi Picoult írónő – magyarul: A nővérem húga címmel megjelent – regénye alapján készült.

A tizenhárom éves Anna a legkisebb gyerek a Fitzgerald családban. Van egy bátyja, Jesse, és egy nővére, Kate. Kate kétéves kora óta a leukémiában szenved. Anna eleve azért születhetett meg, hogy nővére számára donor legyen. Mikor Kate-nek vesére van szüksége, Anna pert indít szülei ellen, hogy ő maga hozhassa meg az őt érintő orvosi döntéseket.

Cameron Diaz a leukémiás kisgyerek anyukáját játsza a történetben, aki gyermekével való együttérzését jelezve maga is kopaszra borotválja fejét.

Imdb | Az írónő honlapja
1342 3 0 Film Izé
The Goods: Live Hard, Sell Hard

Jeremy Piven neve az utóbbi években szinte egybeforrt a gátlástalan hollywoodi ügynök, Ari Gold szerepével. A Törtetők (Entourage) című sorozat ikonikus karakterének megformálásért három Emmy-díjjal és egy Golden Globe-bal is jutalmazták. Ezúttal a mozivásznakon lesz látható, de meg sem próbál kitörni a politikailag inkorrekt, gátlástalan megmondóember skatulyájából. Az Amerikában augusztus 14-én mozikba kerülő The Goods: Live Hard, Sell Hard című vígjáték pedig valószínűleg éppen ettől lehet majd jó.

Imdb
640 1 1 Film Izé
Killex: szó mi szó Ari karakterét mintha rá írták volna...nagyon nagy, míg pl a Smoking Acesben nekem [...]
A nagy sikerű B13 folytatása.

Taha meghalt, hatalmas űrt hagyott hátra, és nem egy bandavezér pályázik a helyére, hanem mindjárt öt, így a kerület most sem lesz békésebb, mint volt. A kormány pedig ismét belekontárkodik a dolgok menetébe.

IMDB | Előzetes
900 1 6 Film Izé
snake6: ralisztikus story kell akkor hallmark -natgeo- spektrum...... vagy BUDAPEST TV .-)
Hemi426: hát nemtudom, azért ez a film sem éppen a realisztikus sztorijával vakított.
neomatsek: igen,elég nagy sikere volt,bár akik a tipikus amcsi filmekhez vannak szokva,amiben folyton lövöl [...]
Mind a 6 komment
A Luc Besson és Yann-Arthus Betrand egyedülálló együttműködéséből született Home című film végigkalauzolja a nézőt a bolygón, bepillantást engedve a Föld mindennapjaiba, ugyanakkor előrevetítve a bolygó jövőjét is.
5140 17 29 Izé
AVIREX: 2100-ra a jelenlegihez képest 5,2 C° -kal fog emelkedni a Föld átlaghőmérséklete.. és? -érd [...]
MG: na ja, a felismerésen emberi léptékben szerintem már túlvagyunk. az egyetlen valódi gát amit [...]
Geist: "Sajnos a gyerekemnek (ha majd lesz) halványlila gőzöm sincs, mit fogok ezekről a dolgokról mon [...]
Mind a 29 komment
A Luc Besson és Yann-Arthus Betrand egyedülálló együttműködéséből született Home című film végigkalauzolja a nézőt a bolygón, bepillantást engedve a Föld mindennapjaiba, ugyanakkor előrevetítve a bolygó jövőjét is.
6407 3 3 Film Izé
Jokker: Hűha... most egész nap ennek a filmnek a hatása alatt leszek.
guti73: HMMMMMMMM...... Nem véletlen imádom Luc Besson munkásságát!
szomoja: nah ez simán megérte másfél órámat!:D
I Love You Beth Cooper

FIGYELEM!!! Chris Columbus rendező veszély!!!! (Viszont Hayden Panettiere a főszereplő :))

Chris Columbus új vígjátékában egy tipikus lúzer srác szerelmet vall a szalagavató bálon az iskola legmenőbb pompomlányának. Mindenki - beleértve saját magát is - legnagyobb meglepetésére a népszerű lány úgy dönt, együtt tölti vele élete nagy estéjét...

Amerikai premier: 2009. július 10.

Imdb
905 1 6 Film Izé
neomatsek: a háta oldalán fut végig http://mitchieville.com/12846/hayden-panettiere-her-crappy-tattoo/
Madarinfluenza: Hol a tetkója? Nekem bejön a csaj csakhát igen a korasaon 1 mértetet minimum +-ban a real életb [...]
neomatsek: ez már ízlés kérdése,mindenki találhat számára megfelelőt,bár panettiere tényleg szép,m [...]
Mind a 6 komment
Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Werner Herzog így nyilatkozott legújabb filmjéről a Cahiers du Cinéma-nak:

- Van egy új filmem, New Orleans-ban forgattam. Ebben teljesen megújítottam a bűnügyi film műfaját…
– A Mocskos zsaru remake-jéről van szó?
– Nem remake-ről van szó, ez is olyan, mint az Oroszországból szeretettel. Az utolsó James Bond sem a remake-je vagy a folytatása a megelőzőnek, hanem önálló mű. Egyébként sohase láttam a Mocskos zsaru című filmet, amit – hogy is hívják – Ferrero vagy valami Ferrari forgatott…
– Abel Ferrara
– Fogalmam sincs, ki is volt ez az Abel Ferrara. Annyit tudok, hogy vannak más filmjei is, de egyiket se láttam. Úgyhogy bízvást mondhatom, az én filmem autonóm alkotás, az én munkámnak semmi köze az övéhez. Egy dolog közös csak a két filmben, a cím, mivel a producer megvásárolta a jogokat. A producer keresett meg az ötlettel, talán mert volt valami, ami már a kezdet kezdetén mellettem szólt: Nicolas Cage világosan értésére adta a producernek, csak akkor írja alá a szerződést, ha én is ott leszek a fedélzeten. Nem ismertük egymást személyesen – találkoztunk ugyan egyszer, ő akkor még tizenkét éves volt, de mindketten elfelejtettük már –, és nekem is az volt az érzésem, hogy ezt a filmet nekünk együtt kell tető alá hozni. A Mocskos zsaru egyszerre vígjáték és bűnügyi komédia. Ezt azért emelem ki, mert a humort eddig nem nagyon vették észre a filmjeimben.

(Mellesleg megjegyezném, hogy mostanában nagyon megy crack a filmekben.:))

Imdb
735 0 0 Film Izé
The Burning Plain

Sylvia élete a lehető legrosszabbul zajlik. A lelki sérüléseinek oka egy nagyon rosszul elsült tréfa, amely édesanyja halálához vezetett. Az asszony nem képes továbblépni, és kapcsolatai is eszerint alakulnak.

Imdb | Előzetes
443 1 0 Film Izé
Mártírok

(Martyrs,2008) Lucie-t több mint egy évig eltűntként tartották nyilván, amikor váratlanul egy út szélén megtalálják. Úgy tűnik megőrült, teljesen zavarodottan viselkedik, képtelen beszélni róla, hogy mi történt vele és ki a felelős az eltűnéséért. A rendőrség talál egy elhagyatott vágóhidat, és minden nyom arra utal, hogy a lány az ottani fagyasztókamrában volt fogvatartva. A nyomozókra nehéz feladat hárul: kideríteni, hogy került oda, mi történt ott és hogy sikerült elszöknie onnan Lucie-nak.

Imdb | az eredeti Francia nyelvű honlap itt

 
644 1 1 Film Izé
Lex: Hát ez mind jó amit leírtatok, de ez kb a film első 2 perce.A nyomozókat kb 2 jelenet erejéig [...]
The Grudge 3 (Átok 3)

Amerikában március 24.-én volt a premierje, hozzánk nem tudni mikor fog elérni, de már dvd-n kapható (na az se nálunk, a lényeg, hogy megtudod nézni, ha nagyon akarod, és nem érdekelnek a törvények). :)

"Ha eddig azt hitted, hogy már vége, és nem lesz több ártatlan áldozat abban a titkokkal teli házban, Tokióban, akkor tévedtél. Januárban kezdték ugyanis forgatni a The Grudge (Átok) című klasszikussá vált horrorfilm harmadik, és félhetően befejező részét. A filmben feltámadnak a holtak, hogy újra megrémisszék a gyanútlan embereket és újabb vérengzős kegyetlenkedés kezdődjön, amelynek végén nem biztos, hogy a jó győz. A hátborzongató történetet ezúttal Toby Wilkins (Devil’s Trade tv sorozat) rendezi."

Borka Roland

Imdb
919 2 0 Film Izé
The Ugly Truth

A 300 és a Spíler sztárja, Gerard Butler és a Felkoppintva szőke szépsége, Katherine Heigl ezúttal egy közös romantikus vígjátékban próbálnak szerencsét. 

Imdb | Előzetes1 | Előzetes2
947 4 0 Film Izé
Régebbi postok...