REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
"Mustang Sándor egy ideig azt hitte, megmentheti a Földet egy kínai elektromos autó segítségével. A szállításkor kiderült, hogy nagyot tévedett, mi viszont még az életben nem röhögtünk ennyit egyetlen autón."
14713 5 10 Izé
Fireblade1000: 1 kalap sz@r!!! bocsi:))
Qti: Ez egy rakás szar. De fognak a sárgák nagyon jó autót építeni nemsokára. Be lehet venni a m [...]
izébigyó: Száz kilométeren mindössze egy liter üzemanyagot „eszik” a Volkswagen új kisautója [...]
Mind a 10 komment
Képet kenyérért

Weiler Péter úgy döntött, hogy tárlatának képeiről több ezer sorszámozott és dedikált nyomatot készít. Az így sokszorosított műalkotásokat most a Menhely Alapítvánnyal karöltve Magyarország hajléktalanjai között osztják szét azzal a céllal, hogy a hajléktalanok a képeket az utcán saját hasznukra értékesíthessék. A budapesti tárlat mellett így egy országos nyílt, utcai kiállítás jön létre, amiben mindannyian részt vehetünk, és segíthetünk. Weiler Péter festőművész James Dean riport című tárlata 2009. május 8-án nyílik a Werk Film, Stílus és Kommunikációs Akadémia (Budapest, V. ker. Arany János u. 10. 4. emelet) termeiben. A művész egyedi ötletével az egész országot szeretné bevonni a kiállításba, mindezt jótékony céllal.
2998 0 2 Art Izé
Paapi: De durván ám.... Látszik hogy nem teljesen van a srác köszönőviszonyban a magyar realitással [...]
m-a-r-i-u-s: ennek egy segg van a feje helyén
Képet kenyérért

Weiler Péter úgy döntött, hogy tárlatának képeiről több ezer sorszámozott és dedikált nyomatot készít. Az így sokszorosított műalkotásokat most a Menhely Alapítvánnyal karöltve Magyarország hajléktalanjai között osztják szét azzal a céllal, hogy a hajléktalanok a képeket az utcán saját hasznukra értékesíthessék. A budapesti tárlat mellett így egy országos nyílt, utcai kiállítás jön létre, amiben mindannyian részt vehetünk, és segíthetünk. Weiler Péter festőművész James Dean riport című tárlata 2009. május 8-án nyílik a Werk Film, Stílus és Kommunikációs Akadémia (Budapest, V. ker. Arany János u. 10. 4. emelet) termeiben. A művész egyedi ötletével az egész országot szeretné bevonni a kiállításba, mindezt jótékony céllal.
3381 1 2 Izé
Paapi: De durván ám.... Látszik hogy nem teljesen van a srác köszönőviszonyban a magyar realitással [...]
m-a-r-i-u-s: ennek egy segg van a feje helyén
Van akinek alacsony, és van akinek magas...
11163 16 12 Izé
Opra: Hosszú idők óta ez az egyik videó, ami nagyon megfogott. Amúgy is imádom a mókusokat nézni, [...]
Cableguy: nálunk a vetési varju és a varangyos béka is védett. nem értelmesen amiből kevés van azaz ki [...]
Cableguy: a legjobb video amit láttam. és az operatönek oltári szerencséje hogy egy ilyet felvehetett.
Mind a 12 komment
Ghosts of Girlfriends Past

Az ünnepelt fotós Connor Mead, szereti a szabadságot, a szórakozást és a nőket... ebben a sorrendben. Ám egy baljósul elsült esküvő után (ami a barátjáé volt) meglátogatja három szellem, melyek szembesítik a félre sikerült kapcsolataival a múltban és a jövőben. Ezek a szellemek próbálnak meg segíteni Connornak, hogy megtalálja az igazi szerelmet.

Imdb
654 4 0 Film Izé
Mai ismeretterjesztő rovatunkban: a zsiráfok eddig ismeretlen kommunikációja, amit üzbég tudósok speciális szenzorok segítségével az emberi fül számára is hallhatóvá tettek.
5273 5 11 Izé
Sziszo: :D ekkora halandzsát.. ez má sün
Nínna: Nálunk a fősulin is hallani ilyen beszédet hétfő meg kedd meg szerda esténként meg másnap re [...]
vöri: hehehehheee
Mind a 11 komment
Alvilági Játékok (Lucky Number Slevin)

A történet középpontjában Slevin Kelevra áll, akit még az ág is húz. Nem elég, hogy az épületet, ahol lakik, lebontják, iratait egy zsebes elemeli, kiderül, hogy még a barátnője is folyamatosan csalja. Slevin, Los Angelesből New Yorkba menekül a gondok elől, ahol barátja, Nick Fisher lakásában húzza meg magát. Nem is gondolja, hogy ez a húzás végzetes lehet számára.
New York alvilági életét, két gengszter tartja markában. A Főnök és a Rabbi. Régen cimborák voltak, ma esküdt ellenségek. A Főnök egyeduralmat akar, ezért Goodkatet, a bérgyilkost bízza meg azzal, hogy találja meg Nick Fishert, aki nagyon sok pénzzel tartozik neki, és "vegye rá" arra, hogy az adósság fejébe tegye el láb alól a Rabbi fiát. Nick Fisher lakásán Goodkat azonban Slevint találja, és Selevin hiába mondja, hogy ő nem az, akinek gondolják, senki sem hisz neki. Hősünk, rövid időn belül, tehát nem kis slamasztikában találja magát, és az már csak hab a tortán, hogy kiderül, barátja Nick, nem csak a Főnöknek tartozik, hanem természetesen a Rabbinak is lekötelezettje. Az egyetlen ember kinek segítségére számíthat, az gyönyörű szomszédja, Lindsey, akivel kettesben kénytelenek felvenni a harcot New York megátalkodott gengsztereivel szemben.

Imdb | Hivatalos honlap
529 0 3 Film Izé
Lee88: fúú-ge legdurvább krimi cucc amit valaha láttam NAGGYON ADJA
Slevin: kedvenc filmem mindenkinek csak ajánlani tudom!!
guti73: Rég csalódtam ekkorát POZITÍVAN! Kár hogy itthon csak videón jött ki!!
Külvárosi mulató - Paris 36 (Faubourg 36)

Hazai premier: 2009. április 23.

Christopher Barratier zenés drámája egy csillag születéséről szól egy olyan korban, melyet a bizonytalanság ural. 1936 Párizsában járunk. Senki sem tudja, mit hoz a holnap: a német Harmadik Birodalom felemelkedése sokak szívében szül félelmet, Leon Blum személyében pedig egy baloldali szakszervezeti vezető lép hatalomra és teljesen felforgatja a dolgozók életét. Ezek az ügyek általában nem igazán izgatják Germain Pigoil-t, aki egy apró mulatót üzemeltet a Fauborg negyedben, ám a városon eluralkodó káosz az ő mindennapjaira is hatással van. A felesége, Viviane megszökött a szeretőjével és arra készül, hogy magához veszi közös fiúkat, Jojo-t, Galapiat, a lelkiismeretlen vállalkozó pedig azzal fenyegetőzik, hogy becsukatja Germain mulatóját. Milou, a helyi politikus és Jacky Jacquet, a veterán szórakoztató segítségével Germainnak sikerül megegyeznie Galapiattal, hogy a színház nyitva maradhasson, ám az üzlet döcög, mígnem bekopogtat hozzá egy munkát kereső fiatal lány, Douce, kinek elbűvölő hangja egész Párizst átjárja.

Sajnos se magyarul, se angolul nem találtam hozzá előzetest, és angol hivatalos honlapot se találtam, szóval egy kis francia tudás most nem árt. :)

Imdb | Előzetes
427 1 0 Film Izé
Ismét egy kis segítség séró ügyben!

Minimális német tudás nem árt:D
1683 0 0 Pink Izé
Segíts már! Nem tudok egyedül lemászni! :)
9470 7 24 Izé
LaUrA: Nagyon ari! :) Én, azér levettem volna szegénykét.
Nusihusi: Aranyos a cica:) Én segítettem volna neki:)
cupoj: Ki az az állat, aki képes ilyet csinálni egy ilyen tündi-bündi szőrgombóccal???? Ééééédd [...]
Mind a 24 komment
Nincs önbizalamad, de szeretnéd magad megvédeni?

Ez a zöld ruhás bácsi segít neked, mert ő az önvédelmi sportok mestere. Nézd meg a videót, mert én tudom, hogy a szavad majd eláll és csak ennyit tudsz majd mondani...wooow. ;)
706 0 1 Sport Izé
tomi77: :)
A szólista (The Soloist)

Hazai premier: 2009. október.

Steve Lopez újságíró egy nap felfedezi Nathaniel Anthony Ayerst, az egykori komolyzenei őstehetséget, amint hajléktalanként Los Angeles utcáin hegedül. Lopez megpróbál segíteni a hánytatott sorsú férfinak, hogy visszataláljon a társadalomba, és eközben olyan különleges barátság szövődik köztük, amely mindkettőjük életét megváltoztatja.

Imdb | magyar feliratos előzetes
455 1 0 Film Izé
Príma primavéra

Magyar-Bolgár-Angol-Holland Koprodukció

Hazai premier: 2009. április 16.

Gábort - a középkorú, ám gyermeki ártatlansággal és naivitással élő “kisfiát” - anyu kétségbeesetten készíti fel arra az időre, amikor ő már nem lesz. Anyu egy bankrablás során meghal, és Gábor a gyilkosság vétlen tettestársával, a nevelőotthonban felnőtt huszonéves Jolival menekülni kényszerül. Egy ajándékul szánt csillárral felszerelkezve útnak indulnak a nagymama búvóhelynek kiszemelt szerbiai háza felé. Ám a ház romokban, hiszen a nagymama csak Gábor képzeletében és rajzaiban élt. A falu zsidótemetőjében ráakadnak Feri bácsira, akiben Gábor a nagymamánál töltött gyermeknyarak felnőtt barátját ismeri fel. Az ő segítségével és a megsemmisítésükre törő rablóval a sarkukban megkezdődik életre szóló kalandjuk, amely során mindketten felnőnek, és ki-ki békét köthet a világgal és önmagával.

Előzetes | Imdb
491 0 0 Film Izé
Csak azért is: Bocsássa meg nekem a világ, szeretem a gitár muzsikát... :)
7556 7 10 Izé
Sanyika71: A ?zene? az borzalom, de a macs az csúcs.
Sziszo: a macseknak tetszik hogy vakargatja közben, a zenével nem nagyon foglalkozik..
TeamCo.: sok a melléfogás
Mind a 10 komment
Seventeen Again (Megint 17) Kamasz korában még mindenkiben bujkál egy Nobel-díj lehetősége, vagy legalább egy sportkarrier, de minimum egy szerető család. Mike (Matthew Perry) gimis korában azt hitte, minden szuper lesz körülötte. De a kosárlabda-sikereinek köszönhető egyetemi ösztöndíjról lemondott szerelme kedvéért, fiatalon családot alapított – és most egy haverjánál húzza meg magát, a munkahelyén alig vesznek róla tudomást, de még az is jobb, mint amikor kamaszgyerekeivel találkozik. Rajta már csak a csoda segíthet.

Hát jön is a csoda, csak nem biztos, hogy segít. Mike hirtelen újra 17 évessé változik (Zac Efron), és újra beiratkozik a suliba. Kénytelen minden fontos iskolai tárgyat újratanulni: hogyan öltözzünk lazán, hogy dumáljunk a csajokkal, milyen cuccok a menők… és el kell viselnie, hogy egy osztályba kerül a saját gyerekeivel. Lehet, hogy helyrehoz pár régi hibát, de helyettük elkövet néhány újat.

Előzetes | A forgatásról | IMDB
895 0 1 Film Izé
Chamy: Megnéztem. Ez nagyon jó! :D
Képrejtvény! Na gyerekek, mondjátok meg, hogy szerintetek mi van a képen! Segítségül annyit megadnék, hogy ez nem egy mesterségesen előállított műanyag tengeri ubi. :)

Kattintás előtt tipp, mert utána úgyis megtudod!
13476 2 55 Izé
spytech: Műanyag műfasz! :D
noartis: egy mesterségesen előállított műanyag tengeri ubi.
SZIA: Ezek a hülye amerikaiak, mindig vagy a kövér, v a főzni nem tudó, v a takarítani lusta társad [...]
Mind a 55 komment
A General Motors és a Segway ma bemutatta a Personal Urban Mobility and Accessibility, azaz PUMA nevű prototípusát. A kétkerekű, elektromos hajtású jármű mindössze 150 kilogrammot nyom, egy felöltéssel mintegy hetven kilométert tesz meg és hetven km/h-s végsebességre is képes két elektromotorja segítségével.

Cikk a Hír Izén.
2843 0 3 Autó Izé
Békatallér: Na, nesze. Még csak véletlenül se gyalogoljon az ember. Vaagy próbálja ki falun! :D
hawkeye: Nekem már a segway is bejönne, de másfél milliónál kezdődik... Ez a PUMA meg kényelmes is, [...]
m-a-r-i-u-s: éniséniséniskajaokilyeeeeeeeeeeeeeet
A General Motors és a Segway ma bemutatta a Personal Urban Mobility and Accessibility, azaz PUMA nevű prototípusát. A kétkerekű, elektromos hajtású jármű mindössze 150 kilogrammot nyom, egy felöltéssel mintegy hetven kilométert tesz meg és hetven km/h-s végsebességre is képes két elektromotorja segítségével.

Cikk a Hír Izén.
3659 2 3 Izé
Békatallér: Na, nesze. Még csak véletlenül se gyalogoljon az ember. Vaagy próbálja ki falun! :D
hawkeye: Nekem már a segway is bejönne, de másfél milliónál kezdődik... Ez a PUMA meg kényelmes is, [...]
m-a-r-i-u-s: éniséniséniskajaokilyeeeeeeeeeeeeeet
Seholország (Imagine That [Nowhereland])
hazai premier időpontja: 2009. október

Eddie Murphy Nowhereland című filmben egy hétéves kislány, Olivia apját játssza. A kislány szerepére úgynevezett open castinggal kerestek színésznőpalántát, azaz bárki jelentkezhetett, aki kedvet érzett hozzá. A szerepet végül Yara Shahidi kapta meg, aki természetes bájával üde színfolt a profi színészek között.
Murphy egy leszállóágba érkezett üzletembert alakít, akinek a feje fölött előbb-utóbb összecsapnak a hullámok. Kislánya, Olivia azonban a segítségére siet: elviszi apját az általa kitalált seholországba, ahol a mesebeli lények megoldást találnak a férfi minden problémájára. A sztori alapján a jövő nyári film meglehetősen hasonlít  A boldogság nyomában című mozihoz, úgy látszik most a komikus beindítja a gyermekem-ad-erőt-ahhoz-hogy-újra-talpraálljak franchise-t.

magyar nyelvű előzetes | Imdb
616 1 0 Film Izé
"Bármi lesz, segít a szesz, ha lesz."

Avagy egy magyar találmány, ami segíthet feldolgozni a kommunális hulladék egy részét, és akár üzemanyagként hadrendbe állítja az előállított matanolt. Ezen felül villamos energiát állít elő, szén-dioxidot köt meg, valamint sósavat kezel. Nem beszélve arról, hogy a metanol égése kevesebb kárt okoz a környezetben.
4391 6 9 Izé
AVIREX: Ez baromság.. mert oké,hogy megcsinálták,csak bonyolult nagyon és az előállítása sokba ker [...]
Laci: Elkésett vele. Mire megvalósul, már semmit sem fog érni. A japánoknak már vízmeghajtásos aut [...]
Békatallér: Legyen igazad. De asszem volt időnk megismerni az oroszok módszereit, ami egy kicsit hihetőbbé t [...]
Mind a 9 komment
The Reader (A felolvasó)

A második világháború utáni Németországban a tinédzser Michael Berg rosszul lesz az utcán, és a nála kétszer idősebb nő, Hanna segít neki hazajutni. Amint a fiú felgyógyul a skarlátból, meglátogatja, hogy megköszönje gondoskodását, és csakhamar titkos, szenvedélyes viszony alakul ki közöttük. Michael rájön, hogy Hanna szereti, ha felolvas neki, és miközben a fiú az Odüsszeiából és a Huckleberry Finnből olvas, egyre mélyebbre merülnek a testi gyönyör világába is. Ám az egyre erősödő kötelék egyszercsak megszakad Hanna rejtélyes eltűnésével. Amikor nyolc évvel később a joghallgató Michael megfigyelőként részt vesz náci háborús bűnösök perének tárgyalásán, hirtelen megpillantja Hannát a vádlottak padján. Ahogy lehull a lepel a nő múltjáról, Michael olyan titokra döbben rá, mely mindkettejük életére hatással lesz. A felolvasó az igazság, küzdelem, és a megbékélés története, mely azt mutatja be, hogyan tud egyik generáció megbirkózni egy másik bűneivel.

Magyar feliratos előzetes | Imdb

Bemutató dátuma: 2009. április 23

Díjak és jelölések:
BAFTA-díj (2009) - Legjobb női alakítás: Kate Winslet
Golden Globe díj (2009) - Legjobb női mellékszereplő: Kate Winslet
Oscar-díj (2009) - Legjobb női alakítás: Kate Winslet
BAFTA-díj (2009) - Legjobb film jelölés: Redmond Morris, Donna Gigliotti, Sydney Pollack, Anthony Minghella
BAFTA-díj (2009) - Legjobb rendező jelölés: Stephen Daldry
BAFTA-díj (2009) - Legjobb operatőr jelölés: Chris Menges, Roger Deakins
BAFTA-díj (2009) - Legjobb adaptált forgatókönyv jelölés: David Here
Golden Globe díj (2009) - Legjobb rendező jelölés: Stephen Daldry
Golden Globe díj (2009) - Legjobb film - drámai kategória jelölés
Golden Globe díj (2009) - Legjobb forgatókönyv jelölés: David Here
Oscar-díj (2009) - Legjobb film jelölés: Redmond Morris, Donna Gigliotti, Sydney Pollack, Anthony Minghella
Oscar-díj (2009) - Legjobb rendező jelölés: Stephen Daldry
Oscar-díj (2009) - Legjobb operatőr jelölés: Chris Menges, Roger Deakins
Oscar-díj (2009) - Legjobb adaptált forgatókönyv jelölés: David Here
861 5 2 Film Izé
Jokker: Ritka szép film, érdemes megnézni!
Chamy: uhh, ezt nagyon várom egyszer 'véletlenül' elolvastam a könyvet... kíváncsi vagyok a filmre
Ismerd meg életed legnagyobb veszélyeit!

A kínai zodiákus segít
707 1 3 Pink Izé
eváj: nekem is
orsyka_001: ez bejött...
Mmiray: *sóhaj és fejrázás*
Gran Torino

Walt Kowalski (Clint Eastwood), a nyugdíjas autószerelő csendesen éli mindennapjait: javítgatja a házát, sörözik, és havonta egyszer ellátogat a borbélyhoz. Egykori szomszédai elköltöztek vagy meghaltak, helyükbe délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek, akiket a koreai háborút megjárt veterán mélységesen lenéz. Elégedetlen mindazzal, amit maga körül lát: saját, elidegenedett gyerekeivel; a céltalanul lézengő bandákkal; a latin és afroamerikai tinédzserekkel, akik azt hiszik, övék a környék.
Ám egy napon olyasmi történik, ami felrázza és megváltoztatja az életét. Egy éjjel valaki el akarja lopni az 1972-es féltett Gran Torino autóját, mely ugyanolyan csillogóan áll a garázsában, ahogy annak idején Walt segítette legördülni a futószalagról. Az ázsiaiak bandája ráveszi a szomszéd fiút Thaót (Bee Vang), hogy próbálja ellopni a kocsit, ám az akció nem jár sikerrel, mert Walt megakadályozza a rablást és megmenti a félénk fiút a bandától. Ezzel kivívja a szomszédai nagyrabecsülését, különösen Thao anyja és testvérei istenítik tettéért. Az idősebb nővér, Sue (Ahney Her) ragaszkodik hozzá, hogy az öccse hálából dolgozzon Waltnak, akinek esze ágában sincs kapcsolatba kerülni ezekkel az emberekkel, végül mégis beadja a derekát. A közös munka különös barátság kezdetét jelenti, és Walt sok mindent megtud - nemcsak a szomszédjában élőkről, hanem önmagáról is. Több közös vonást fedez fel a kegyetlen múltjuk elől menekülő emberekkel, mint a saját családjával.

Imdb | HD előzetes
511 2 8 Film Izé
pepeti: Ezt a filmet csak feliratosan! Szigorúan. Utóbbi évek egyik legjobb alkotása.
Balázs: LoL:) am úgy tippeltem h én ezeket nem nézném meg szal 50%ban egyezik az ízlésünk:P
Erunder: 2 stim 2 nem. Ez csak egy légpengetőt ér (Tedd össze a mutató és a hüvelyk ujjad és meg is k [...]
Mind a 8 komment
Egy kis segítség frizura ügyben:)
1853 0 1 Pink Izé
Kiki21: szupi!
Sorsvonalak (Thelomeris)

Az első (legalábbis ha nem vesszük figyelembe az 1942-es Szíriusz c. filmet Karády Katalin szereplésével) magyar sci-fiként beharangozott film teljesen önállóan, állami segítség nélkül készül. A témaválasztást bevallottan Philip K. Dick, a tudományos fantasztikum nagy mesélőjének történetei inspirálták; a látványvilág terén pedig a Dark City és a Szárnyas fejvadász tekinthetők filmes előképeknek. A főbb szerepekben Dörner György, Kerekes József és Rudolf Péter.

A forgatásról egy rövid videó:
679 0 1 Film Izé
nyehőce: Teaser itt, bár nem igazán derül ki belőle semmi: http://www.youtube.com/watch?v=lCeqPbXopTE Nek [...]
Életkortól függetlenül, annak elhatározása, hogy szexuális életet élsz, komoly, felelősségteljes döntés. A saját érzéseidet, a partneredét, a teherbeesés lehetőségét, a szexuális úton terjedő betegségek és fertőzések kockázatát kell figyelembe venned. Az alábbi kérdések segítenek eldönteni, készen állsz-e arra, hogy kapcsolatotokat a szexualitás szintjére emeld.
1055 0 7 Pink Izé
neomatsek: aszem túl sok SP-t néztem,mert erről is eszembe jutott egy rész...mikor a csajoknak meg a sráco [...]
Mmiray: Egyébként szerintem érdekes, hogy mostanában, az internet világában is milyen mérhetetlenül [...]
Errtu: Kiderült, hogy nem vagy kész a szexuális életre, és az első orális aktustól terhes leszel? X [...]
Mind a 7 komment
Zack and Miri Make a Porno (Kevin Smith újabb agymenése)

A két ezeréves barát, a szobatárs Zack és Miri igencsak nehéz időket él át, ugyanis adóssághegyek tornyosulnak föléjük. Amikor kikapcsolják az áramot és még a vizet is elzárják náluk, különös mentőötletük támad a gyors pénzszerzésre: a barátaik segítségére is számítva, pornófilmet forgatnak. Előtte azonban esküt fogadnak, hogy a szex semmiképp sem fogja megrontani a barátságukat. Ám ahogy elkezdődik a forgatás, a két barát közötti üzleti megállapodás és plátói barátság valami sokkal többé változik át.


Előzetes | Imdb
581 0 6 Film Izé
Sissi: Én most néztem meg, de nekem nem tetszett. Pedig a Jay és néma Bob bejött.
Springhill: Ollttááárijófilm!:) Eddig ez a legjobb Seth Rogen film amit láttam!
CRaPtRaSH: nagyibugyi :D
Mind a 6 komment
Coraline

Coraline egy kislány, aki egy titkos ajtót fedez fel új otthonában, mely mögött saját életének egy másik változatát találja. A felszínen ez a párhuzamos valóság hátborzongatóan emlékeztet valós életére - csak éppen sokkal jobb. Ám ez a hihetetlenül eredeti, fantasztikus kaland egyre veszélyesebbé válik, és amikor a másik, az álanya örökre ott akarja fogni, Coraline latba veti minden makacs elszántságát, bátorságát: segítségül hívja szomszédjait és egy beszélő fekete macskát, hogy megmentse igazi szüleit, néhány szellemgyermeket, és hazatérjen.
548 3 0 Film Izé
Sivatagi Cápák (Three Kings)

A Sivatagi vihar hadművelet véget ért: három amerikai katona elhagyja a sereget, és elindulnak, hogy elrabolják Szaddam Husszein titkos aranykincsét.
David O. Russell fergetegesen tomboló, zakataloló képei tele vannak páncélökölcsatákkal, mérgesgáz-felhőkkel és elaknásított marhacsordákkal. A film legszatírikusabb momentuma, hogy a Szaddam Husszein Kuvaitban zsákmányolt kincseinek lelőhelyét feltáró térkép egy hadifogoly végbelében rejtőzik. A film legbátrabb megnyilvánulása pedig az, hogy George Bush egykori amerikai elnököt az iraki ellenállók cserbenhagyásával vádolja.
A Sivatagi cápák négy katona története, akik arany után kutatva végül is a becsületüket találják meg. Gates kapitány (George Clooney) katonái végül az iraki ellenállók segítségére sietnek. Mark Wahlberg játéka csodálatos, Spike Jonze pedig szívdöglesztő eleganciával van jelen a háttérben.
Előzetes
1907 1 4 Film Izé
Geist: Ja és erre visszatérve.....emlékszem...szép emlékek kötnek hozzá..... Megnéztük kazin... az [...]
Geist: :D Mintha ezek a filmek tökre azonosak lennének :) Segítség: én a Saharát szeretném megs [...]
Erunder: Geist eléggé egy rugóra jár az agyunk mert pont én is a Dávid vagyok-ot a Bor, mámor ,porvanc [...]
Mind a 4 komment
Egerek és emberek

A nagy gazdasági válság idején két unokatestvér munkát keres. Ketten tökéletes férfit alkotnának: George intelligens, jó szervező, a szellemileg kissé fogyatékos Lennie pedig bivalyerős és szorgalmas. Egy kaliforniai farmon végre felfogadják őket a betakarítás idejére. A nagy mamlasz Lennie hamarosan a többi munkás gonosz vicceinek céltáblájává válik, de George mindig kiáll mellette. Megpróbálnak távol maradni a bajtól, és együtt szövik tovább régi álmukat egy saját kis birtokról, ahol maguk gazdálkodhatnak, és ahol Lennie nyulakat is tarthat majd.
A munkások egyik vezetője, Curley élen jár Lennie piszkálásában, Curley csinos, de kikapós felesége azonban kedves a buta óriással. Az asszony úgy tekint Lennie-re, mint egy nagy, kedves kutyára, akit cirógathat és akivel játszhat. Hiába figyelmezteti George az unokaterstvérét, hogy maradjon távol a nőtől, Curley felesége tovább provokálja Lennie-t. Amikor egy napon az asszony Lennie számára érthetetlen okokból megbántja az óriást, Lennie kedves akar lenni a nőhöz, aki azonban tovább játssza a megbántottat. Lennie meg van zavarodva, nem érti a helyzetet, meg akarja nyugtatni a nőt, de nincs tisztában saját erejével, és bekövetkezik a tragédia...
Steinbeck klasszikus regényének legújabb filmadaptációja nagyszerű színészek segítségével híven tükrözi a könyv szellemiségét, ritka példáját adva annak, hogy egy legendás írásból is készülhet legendás film!
Előzetes
1340 2 0 Film Izé
Így gazdagodj meg év végéig!

Kínai jegyed segít
444 0 1 Pink Izé
nagydee: az a szép, hogy ami le van írva a jegyemnél, az a jegy alapvető jelemzőeje. szóval nesze semmi [...]
Föld hívja Hjúsztont...
8812 6 19 Izé
bigyminyő: SOS,Mirci hívja gazdit,elfogyott a Wiskas!!!....:)
arnold19: kiváncsi lennék mit gépel ennyire :) :) :) am nagyon aranyos :)
nyehőce: "Szeretlek, Trinidad!" :DDD
Mind a 19 komment
Harry Dresden, egy magánnyomozó és varázsló akinek varázspálcája egy hoki ütő, néha pedig egy dobverő, s aki egy koponyába zárt szellemmel (Bobbal) él együtt, akit gyerekkora óta ismer. Olykor segít a rendőröknek is. Édesanyja és rokonainak génjeit örökölve született varázslónak.

Ja és Paul Butcher világhírű best sellere alapján Nicholas Cage produceri munkájával megtámogatva született meg ez a nem hétköznapi természetfeletti sorozat.

Előzetese
861 2 0 Film Izé
Segítség, egy macsóba szerettem bele! Mit tegyek?
511 0 0 Pink Izé
Dobd be magad!

Lauryn egy poros kisvárosban él, Indiana államban. A fiatal lány szülei meghaltak, ő segít a bátyjának a rájuk maradt családi vállalkozás működtetésében. Könyvelőként dolgozik az autószerelő műhelyben, de álma, hogy profi táncos legyen. Ezért minden szabad percében gyakorol, és élete legnagyobb lehetőségére készül: felvételt akar nyerni az egyik leghíresebb táncakadémiára, a Chicagói Zene- és Tánciskolába. Ám amikor elutasítják, kétségbeesik. Nem akar visszamenni vidékre, de a saját tehetségébe vetett hite is megrendül. Egy véletlen találkozás azonban új fordulatot hoz az életében. Nemcsak szállása, hanem munkája is lesz Chicagóban, mégpedig az egyik legnépszerűbb éjszakai táncos szórakozóhelyen. Igaz, hogy könyvelőként, de a tánctudása nem marad sokáig rejtve. A Rubys bár színpadán olyan magabiztosságra tesz szert, hogy eldönti, újra megpróbálja a felvételit.
632 2 0 Film Izé
Egy kis tanulmány az emberi segítőkészségről...
12350 9 43 Izé
Findzs: az ilyen miért kap jogositványt ?
tian: mert ahhoz nincs hozzáfűznivalóm...szerencsétlenek és kész:D van ilyen, mindkét nemnél:) enn [...]
teccikerteni: kifogást mindig lehet találni...a többit, mért hagyod szó nélkül?:D
Mind a 43 komment
A farkasember (The Wolf Man)

Lawrence Talbot gyermekkora azon az éjszakán ért véget, amikor édesanyja meghalt. Miután elhagyta Blackmoor álmos kis falucskáját, évtizedeken át próbált felépülni és felejteni. Ám amikor fivére menyasszonya, Gwen kinyomozza hollétét, hogy segítsen neki megtalálni elveszett szerelmét, Talbot hazatér, hogy részt vegyen a keresésben. Megtudja, hogy valami gyilkolja a falucska lakóit - valami, aminek brutális az ereje és kielégíthetetlen a vérszomja. Kiderül továbbá, hogy egy gyanús detektív érkezett a Scotland Yardról, aki nyomoz az ügyben. Ahogy Lawrence elkezdi összerakni a véres kirakós darabjait, tudomást szerez egy ősi átokról. Akit ez az átok sújt, az teliholdkor vérfarkassá változik. Ahhoz, hogy véget vessen az öldöklésnek és megvédje a nőt, akit közben megszeretett, Talbotnak el kell pusztítania a gonosz lényt a Blackmoort övező erdőben. Ám miközben a rémséges szörnyre vadászik, ez a hányatott múltú férfi felfedezi a saját sötét oldalát... amelyről elképzelni sem tudta, hogy létezik.

Előzetes, legújabb hírek.
1004 1 1 Film Izé
Decoy28: Remélem így már megfelel =)
Ha neked még nincs embermosó készüléked, akkor... nem is lesz, mert nem gyártják és sajnálhatod is, mert marad a sárga gumikacsa és a hátmosó kefe. XD

Az 1970-ik évi osakai világkiállítás alkalmával mutatta be a japán gyártó fura mosógépét. A tisztulni vágyó egy létra segítségével juthatott fel a mintegy két méter magas mosógépre, ami röpke negyed óra alatt kimossa, megszárítja a benne ülő alanyt, sőt mind e közben még maszíroz is!

Még több kép a japán oldalon.
2504 1 1 Izé
Mr.T.: Embermosó készülékről valahogy a hullamosás ugrott be. Az lehet még egy népszerű szakma.
Ha fogyni akarsz, HelloKitty segít!
487 0 3 Pink Izé
papaluige: de előbb segítene lefogyni, mint a hellos..........:D
CRaPtRaSH: hé ez egy cicisnéniiii :D
papaluige: aha... Kitty majd segít? :) http://www.topclub.hu/gallery.php?post_id=1815
Bang Gang - It's Alright  

 Egy - szerintem - fantasztikus szám, mindig segít ellazulni :D
651 1 0 Zene Izé
Régebbi postok...