REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Lost Persons Area (Elveszett Személyek Körzete)

Magyar vonatkozású siker Cannes-ban

cikk a hír.izén | Imdb
493 0 1 Film Izé
snake6: respect és hajrá
Last Chance Harvey (Szerelem második látásra)

Harvey-t kirúgták az állásából. Mikor Londonba utazik lánya esküvőjére, újabb kellemetlen meglepetés várja: az örömapa szerepkör már elkelt. Bánatában Harvey felszed egy okos, vicces, kellemes külsejű, húsz évvel fiatalabb nőt.

Hazai premier: 2009. július 30.

Imdb
469 0 0 Film Izé
Beyond a Reasonable Doubt

Michael Douglas és Jesse Metcalfe (Született Feleségek) együtt egy thrillerben. Jónak ígérkezik. A szinapszist sajnos nem bírtam pontosan lefordítani de ha jól értelmeztem akkor Douglas egy ügyvéd akinek perdöntő bizonyítékai vannak, de elkezd utána nyomozni a kezdő riporter Metcalfe, és közben megváltoztatja a bizonyítékokat.

Imdb
775 0 5 Film Izé
neomatsek: imdb-n ki volt írva,h ez egy remake,tehát elolvastam az eredeti film történetét,mert azon nem v [...]
Erunder: Mert én a hivatalos oldalon lévő szinapszist próbáltam meg lefordítani/atni, de nem sikerült [...]
neomatsek: imdb-n,miért?
Mind a 5 komment
Julie & Julia (Kalandjaim a konyhában)

Kételyben Amy Adams tanult már egy-két (nem feltétlenül szép) dolgot az életről Meryl Streeptől. Most folytatódik az oktatás, de, mint a Julie & Julia című film előzeteséből kiderül, a középpontban egy lényegesen kellemesebb téma áll: a főzés és az evés. A film a nálunk is megjelent Julie & Julia - Kalandjaim a konyhában című könyvön alapul, ami pedig Julie Powell blogjából készült, ami pedig Julia Child Mastering the Art of French Cooking című könyvéből indult ki.

A Franciaországban élő amerikai Child (a nagyon furán beszélő Meryl Streep) az 50-es évek elején vágott bele két barátnőjével a “hivatásos” főzésbe, és a 60-as évek elején adta ki a fent említett könyvet, ami lényegében megismertette az amerikaiakkal a francia konyhát. Powell (Amy Adams) 2002-ben úgy döntött, hogy unalmas életét azzal dobja fel, hogy egy év alatt megfőzi a Child könyvében szereplő több mint 500 receptet, és ezt blogján dokumentálja. A blog hamar nagy népszerűségre tett szert, így lett belőle 2005-ben könyv, most pedig film köszönhetően az egyik legnépszerűbb csajfilm-rendezőnek, Nora Ephronnak (A szerelem hullámhosszán, A szerelem hálójában).

Imdb
352 0 0 Film Izé
Mega Shark vs. Giant Octopus

Az előzetes alapján az év filmjének ígérkezik! ;)))
8967 5 31 Izé
Drawen: ne mááááá!!! ez komoly?! jézusom...
KarlHammer: A végén a repülőt az égről laharapó cápa az mindent visz:D:D Kőkemény filmnek ígérkezik [...]
Phinix: Az öreg Lorenzo... végre a nevéd adja vmi igazán komolyhoz 8)
Mind a 31 komment
Mega Shark vs. Giant Octopus

Az előzetes alapján az év filmjének ígérkezik! ;)))
9494 1 13 Film Izé
kasy: Holnapután 21:20-tól leadja az RTL. Bakker, mi nézettséget csinálnak vele. :P
bungle: Új film egy mutáns cápapolipról (köszönjük Errtunak a linket :)) http://www.sg.hu/cikkek/7258 [...]
dani0001414: Gyerekek. Csak figyeljétek a filmstudiót: Asylum. Mint ahogy a Terminátor 4-et (terminators) és [...]
Mind a 13 komment
Powder Blue

A Powder Blue című filmben négy Los Angeles-i ember - egy temetkezési vállalkozó, egy ex-bűnöző, egy öngyilkos hajlamokkal megáldott hitehagyott pap és egy sztriptíztáncos találkozik egymással karácsony este, véletlenszerű események láncolatának eredényeképpen.

Imdb | Előzetes
457 2 0 Film Izé
Gamer

Game, Gamer na most ki tudja? A lényeg hogy Gerard Butler újra hentel. Azzal a kis különbséggel, hogy most nem önszántából, hanem egy multiplayeres online játékban irányítják. A tudat manipuláló technológiát és a játékot ahol emberek játszanak emberekkel a mocskosul gazdag Ken Castle (Michael C. Hall) találta ki.

Imdb | Előzetes
946 2 2 Film Izé
sounman: most azonnal zuhanjon rám egy 40 tonnás dömper ha nem jutott eszembe egy hasonló ötlet az unrea [...]
Gerbo: Na erre kiváncsi leszek. :) Remélem azért több lesz benne mint rengeteg cgi halmaz. Kecsegtető [...]
Whatever Works

A New York-i Tribeca filmfesztiválon mutatták be a 74 éves legenda, Woody Allen legújabb filmjét, amely a rendező szokásához híven ezúttal is egy romantikus komédia, középpontban a szerelemmel, szexszel és persze a neurózissal. A főbb szerepeket Larry David (Félig üres), Evan Rachel Wood (Tizenhárom, A pankrátor), Patricia Clarkson (Ruth húga a Sírhant művek-ben) és Ed Begley Jr. (Ruth fodrásza a Sírhant művek-ben) játsszák.

Imdb | Előzetes
345 0 0 Film Izé
The Hangover (Másnaposok)

Képtelen elszakadni Todd Phillips a kollégiumi barátok beteg kalandjaitól, de amíg a Cool túrához és a Sulihuligánokhoz hasonló poén áradat az eredmény, senki sem fog panaszkodni. A The Hangover egy élményekben gazdag legénybúcsú utáni két nap története, ahol a háromtagú társaság megpróbálja kimosni magát a részegen összeszedet problémákból.

Nézzétek meg az előzetest a honlapon, és külön figyelmébe ajánlom mindenkinek az utolsó másodperceket, amikor Mike Tyson megmutatja, hogy még mindig érzi a ritmust. :)


Imdb
1424 1 3 Film Izé
speegy: Igen ütős poénok vannak benne.Szerintem érdemes megnézni.
Erunder: Lehet. Amikor kiraktam, akkor még ezt az időpontot lehetett olvasni.
|-=O=-|: Ezt a héten mutatják be itthon, lehet előrébb hozták? 8.4/10, Top 250: #130, nem semmi...
12 Rounds (12 menet)

Danny Fisher nyomozó (John Cena) elkap egy tolvajt, de az akció során egy szerencsétlen balesetben meghal annak barátnője. Miután a bűnöző kiszabadul a börtönből bosszút akar állni. Hősünknek 12 feladatot kell megoldani, hogy megmentse a barátnőjét.

Imdb | magyar nyelvű előzetes
547 0 1 Film Izé
insider: Cenanak csak jó filmjei vannak ő a kedvenc pankrátorom,szal ez is jó lehet
District 9

District Dél-Afrikában játszódik és olyan marslakókról szól, akiket telepekre gyűjtenek és elkülönítenek, amíg rájönnek, hogy mit is lehetne velük csinálni. A cím utalás a District 6-ra, ami az apartheid egyik legélesebb húzása volt a '70-es években, és a színesbőrű lakosság nagyarányú kitelepítését jelentette Fokvárosból.

Imdb | District 9 rövidfilm

 
795 1 3 Film Izé
bungle: Ill. itt van az cenzúrázatlan, amiben nincsenek kikockázva az idegenek: http://www.youtube.com/wa [...]
bungle: Itt a hivatalos előzetes (HD): http://www.youtube.com/watch?v=WZnpzfcMheA&fmt=22
Madarinfluenza: Hát kiváncsi vagyok nagyon,mert nem igazán értem és ez az MNU-s is mért számol vissza meg mi [...]
Observe and Report

A veszélyes gondolatokkal küszködő Ronnie Barnhardt egy pláza biztonsági őreként tevékenykedik. Egy nap egy szatír üti fel a fejét a plázában, és Ronni-re vár a feladat, hogy elkapja. Mikor ez nem megy, egy rendőrt küldenek, hogy fejezze be helyette a melót.

Imdb | egy másik előzetes
782 0 1 Film Izé
yvaine: ez nagyon jo lesz :D
Kalandpark (Adventureland)

1987 nyara: James Brennan friss diplomával a zsebében álmai nyaralására készül Európába. Ám amikor szülei megvonják az út anyagi támogatását, James-nek nincs más választása, mint munkát vállalni a helyi vidámparkban. Isten veletek német sörök, világhírű múzeumok és édes francia lányok! James-t ezen a nyáron türelmetlen apukák, plüssmackók és vattacukorért nyivákoló gyerekek várják. A rémálomba illő nyár azonban életre szóló kalandba fordul, amikor James pont ott talál rá a szerelemre, ahol a legkevésbé számít rá.

Az Adventureland mulatságos felnőtté válási története mindazokhoz szól, akik dolgoztak már embert próbáló munkahelyeken, mégsem cserélnék el az élményt semmiért.

Imdb | Előzetes
543 1 0 Film Izé
Adam

Egy szívet melengető romantikus komédia, melyben a rendező Max Mayer a magányos és eléggé különc, ám de érdekes fiatalember Hugh Dancy kapcsolatát mutatja be az új szomszédjával, a szemrevaló Rose Byrne-el…

Imdb | Előzetes
649 1 0 Film Izé
Post Grad

Alexis Bledel - a Szívek szállodájának Rory Gilmore-ja -, ebben a derűs-vicces “nyáresti” vígjátékban egy fiatal lányt alakít, aki a főiskola elvégzése után visszaköltözik bolondos családjához.

Imdb | Előzetes
487 1 3 Film Izé
neomatsek: az direkt olyan,h a nyaka is odaférjen,és ne úgy nézzen ki mint valami gnóm:D a másik plakát [...]
ramalama: Szerintem az direkt olyan, tudod, hogy oda tudja tenni az arcát, ha akarja :) Ha már rosszul pselt [...]
mephistto: felül a csaj mellkasának egy része belellóg a poszterbe rosszul lett megvágva :D
Hysterical Psycho

Ez a film a Tribeca filmfesztiválon bukkant fel, a "Moonlake Series Horror Stories," első darabja ként. Dan Fogler-nek ezúttal egy röhejes horrort sikerült alkotnia, mely mégis valamiféleképpen művészibb, értékesebb és kiemelkedik az eddigi művek közül ebben a műfajban (horror -vígjáték).


Imdb | Előzetes
646 0 2 Film Izé
Jokker: Elméletileg mostmár jó.
regetonio: 1st-röl tudtok valamit?
Az osztály (Entre les murs)

Párizs egyik külvárosi iskolájában dolgozik Francois Marin osztályfőnök, akinek nincs könnyű dolga. A diákok többsége itt bevándorló, nehezen kezelhetőek, és a legtöbben a francia nyelvet sem beszélik anyanyelvi szinten. Francois azonban lelkiismeretes, szakmáját és feladatait kihívásnak tekintő tanár.


Hazai bemutató:2009. április 23.

A film angol nyelvű honlapja itt.

Imdb | angol feliratos előzetes
462 1 2 Film Izé
l3azsi: Na, ilyet próbálna meg valaki csinálni a mi bevándorlóinkkal, azonnal lerasszistáznák, meg pe [...]
Apokalipsz István: Ez ám a roppant "eredeti" téma... :/ További részletek itt : http://zskategoria.blog.hu/2009/0 [...]
Year One

Jack Black és Michael Cera két lusta, de jó szándékú ősembert játszik, akik egy vitás ügy miatt kénytelenek otthagyni a törzset. Portyázás közben összefutnak többek között Káinnal és Ábellel (David Kross és Paul Rudd), és egy gyönyörű hercegnővel (Olivia Wilde) is. A filmet Harold Ramis rendezte aki Ádámot is játssza.

Imdb
936 0 5 Film Izé
Pkmici: a legnagyobb!kedvenc.
Balázs: megkell majd nézni Black nagy király:)a story jónak tűnik
snake6: simán őrület :-)
Mind a 5 komment
More Than a Game

A szupersztár LeBron James, amerikai profi kosárlabdázó (NBA) életéről készült film.

Előzetes | Imdb
772 1 0 Film Izé
Harpers Island

A Harper's Island egy újonnan indult sorozat az amerikai CBS csatornán. A története hasonlít Agatha Christie, a Tíz kicsi néger c. könyvéhez. Sokak számára a Lost-hoz is hasonlítható,ugyanis a történet középpontjában egy sziget áll, melyet nem lehet (?) ill. nehéz elhagyni. Azonban ez kevésbé misztikus,sokkal inkább horrorisztikus, drámai sorozat. Én személy szerint eddig az első részt láttam csak, nagy Lost-fan révén maga a sziget, illetve a promo videó megnézése után vitt rá a lélek. Egy rész után konklúziót nehéz levonni magából a történetből, mindenesetre annyi biztos, hogy folytatni fogom. Hamarosan nálunk, a tv2-n is látható lesz a sorozat, aki eme bevezető, illetve a videók alapján mutat egy kis érdeklődést a sorozat iránt, az szerintem ne hagyja ki.

Promóció | Előzetes | Imdb
392 0 0 Film Izé
Eyeborgs

A Megfigyelési Szabadság törvényének bevezetése óta az addig önálló magán és állami biztonsági kamerák nagy tömegét egész Amerikában egyesítve létrejött az Optikai Védelmi Hírszerző Hálózat - Optical Defense Intelligence Network = ODIN -, és a Honvédelmi Minisztérium bevezeti legújabb fegyverét a terrorizmus elleni háborúban - az eyeborgokat.

Gunner (Adrian Paul), a minisztérium egyik ügynöke leleplez egy, az elnök meggyilkolására irányuló tervet. De nyomozását kegyetlen gyilkosságok és balesetek nehezítik. Amikor a nagyhatalmú Eyeborg biztonsági felügyeleti rendszer után kezd nyomozni, úgy érzi, hogy egy ismeretlen ellenség ellenőrzi lépéseit. Hamarosan rájön az igazságra, hogy ODIN van az egész hátterében, és most már magát és az elnököt is egy olyan rendszertől kell megvédenie, mely bárhova követheti és bárhol megölheti őt.

Egy másik, a honlapon nem szereplő előzetes | Imdb
706 2 3 Film Izé
sounman: na most kaptok mokaficekok!!!
Madarinfluenza: Szerintem meg a történetből és, hát Eyeborgs-ból ennyit lehet kihozni, valamint ezek a nagy fi [...]
snake6: nagyon jó a téma és a z elképzelés csak látom hogy ez kicsit zs kaegóriásra sikerült :-(
Íme a tökéletes első randis film.

Nász-ajánlat (The Prosposal)

Hazai premier: várhatóan 2009. szeptember.

Margaret Tate (Sandra Bullock) Kanadában született, és szép karriert futott be az Egyesült Államokban, kiállhatatlan, karizmatikus főnökként tölti munkaidejét egy multicégnél. Most azonban a bevándorlási hivatal ki akarja őt utasítani az országból, így csak egy dolgot tehet: hozzámegy beosztottjához (Ryan Reynolds), akivel nem mellesleg kölcsönösen utálják egymást.

Imdb
611 6 3 Film Izé
Balázs: tetszett:)
gali74: köszi
kovacslacka: Előzetes alapján ez elég korrekt filmnek tűnik. (Remélem nem lőttek le minden poént ebben a 2 [...]
Táncfilm (Dance Flick)

A Wayans testvérek újra büntetnek!

Először is eddig minden lehetséges filmkategóriát kiparodizáltak már amit csak lehet (még a táncfilmeket is, csak nem egész estésen). Most itt az újabb agymenésük, amiről az előzetes alapján azt lehet mondani, hogy szokásos Wayans produkció, tipikus amcsi humorral. (De azért az "úúú black girls" ütött)

Hazai premier: 2009. szeptember.

Előzetes | Imdb
592 0 1 Film Izé
Speedy: Nem akarok nagyon tarhálós lenni de valaki tudta adni egy torrenet, mert nagyon kéne ez a film!?! [...]
New in Town (Miért éppen Minnesota?)

Lucy (Renee Zellweger) előkelő Miami-i életvitelhez szokott. Tanácsadóként dolgozik és legújabb feladata, hogy a semmi közepén lévő Minnesota-i kisvárosba küldik, hogy az ottani erőmű újrafejlesztési munkálatait felügyelje. A helyiek hűvös fogadtatása, a jeges utak és a dermesztő időjárás ellenére a kisváros bája idővel magával ragadja hősnőnket és a közösség is befogadja végül. Amikor arra utasítják, hogy bezárja az erőművet és ezzel az ott élőket munkanélkülivé tegye, arra kényszerül, hogy újragondolja céljait és azt, hogy mi az igazán fontos az életben...közben persze a szerelem is beszövi hálóját...


Hazai premier: 2009. április 23.

Imdb | magyar feliratos előzetes
428 1 0 Film Izé
Az új amerikai vígjáték - Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic)

Érdemes megnézni ; )

Rebecca Bloomwood (Mindenképpen talán) egy 25 éves ifjú lány, aki legjobb barátnőjénél Suze-nál lakik a város egyik elegánsabb környékén. Van egy halálosan unalmas állása is, mindemellett pedig fura betegségben szenved: vásárlás-mániás. Ez a szenvedély pedig leginkább anyagilag megterhelő. Olyannyira, hogy Rebeccának nem is futja rá. Amikor a lány a teljes anyagi csőd szélére kerül, végső kétségbeesésében elhelyezkedik egy pénzügyi tanácsadó lapnál. Hamar ismert és elismert lesz közérthető, hétköznapi embereknek szóló tanácsadó rovata. Cikkei felkeltik egyik jóképű és ambiciózus kollégája, Luke (Hugh Dancy) figyelmét is a lány iránt. Vajon kiderül-e, hogy a lány, akire mindenki hallgat, valójában a behajtók elől menekül? Vajon a plázákban való korzózás marad továbbra is Rebecca életcélja, vagy talál valami fontosabbat is az életben?

Sophie Kinsella nagysikerű regénye alapján.

Bemutató dátuma: 2009. április 9.

Imdb | a film hivatalos honlapja
534 2 0 Film Izé
A pankrátor (The Wrestler) Wikipédia

"Színész és szerep ritka egymásra találása" News Week David Ansen

Randy "Ram" Robinson egy kiégett pankrátor a kilencvenes évekből, aki kénytelen abbahagyni a versenyzést, mert egyik mérkőzése után szívrohamot kap. Így teljes munkaidőben vállal állást egy vegyeskereskedésben. Éjszakánként sztriptízbárba jár, ahol megismerkedik az egyik táncosnővel, Cassidyvel, közöttük gyengéd érzelmek szövődnek. Van egy lánya is, akivel a kapcsolata nem tökéletes, s az újra egymásra találás egy átmulatott éjszaka miatt nem következik be. Randy végképp csalódik, s Cassidy, ill. a doktorai tanácsa ellenére újra a porondra lép régi riválisa, The Ayatollah ellen...

Imdb | magyar feliratos előzetes
1019 1 0 Film Izé
Gran Torino

Walt Kowalski (Clint Eastwood), a nyugdíjas autószerelő csendesen éli mindennapjait: javítgatja a házát, sörözik, és havonta egyszer ellátogat a borbélyhoz. Egykori szomszédai elköltöztek vagy meghaltak, helyükbe délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek, akiket a koreai háborút megjárt veterán mélységesen lenéz. Elégedetlen mindazzal, amit maga körül lát: saját, elidegenedett gyerekeivel; a céltalanul lézengő bandákkal; a latin és afroamerikai tinédzserekkel, akik azt hiszik, övék a környék.
Ám egy napon olyasmi történik, ami felrázza és megváltoztatja az életét. Egy éjjel valaki el akarja lopni az 1972-es féltett Gran Torino autóját, mely ugyanolyan csillogóan áll a garázsában, ahogy annak idején Walt segítette legördülni a futószalagról. Az ázsiaiak bandája ráveszi a szomszéd fiút Thaót (Bee Vang), hogy próbálja ellopni a kocsit, ám az akció nem jár sikerrel, mert Walt megakadályozza a rablást és megmenti a félénk fiút a bandától. Ezzel kivívja a szomszédai nagyrabecsülését, különösen Thao anyja és testvérei istenítik tettéért. Az idősebb nővér, Sue (Ahney Her) ragaszkodik hozzá, hogy az öccse hálából dolgozzon Waltnak, akinek esze ágában sincs kapcsolatba kerülni ezekkel az emberekkel, végül mégis beadja a derekát. A közös munka különös barátság kezdetét jelenti, és Walt sok mindent megtud - nemcsak a szomszédjában élőkről, hanem önmagáról is. Több közös vonást fedez fel a kegyetlen múltjuk elől menekülő emberekkel, mint a saját családjával.

Imdb | HD előzetes
511 2 8 Film Izé
pepeti: Ezt a filmet csak feliratosan! Szigorúan. Utóbbi évek egyik legjobb alkotása.
Balázs: LoL:) am úgy tippeltem h én ezeket nem nézném meg szal 50%ban egyezik az ízlésünk:P
Erunder: 2 stim 2 nem. Ez csak egy légpengetőt ér (Tedd össze a mutató és a hüvelyk ujjad és meg is k [...]
Mind a 8 komment
The Age of Stupid (A butaság korszaka)

The Age of Stupid egy olyan film, amely reálisan mutatja be milyen lesz az élet 2055-ben.
“Megmenthettük volna magunkat, de nem tettük. Bámulatra méltó! Mifajta elmeállapotban voltunk, hogy bár saját kihalásunk nézett velünk szembe, mi csak megrántottuk a vállunkat?”



(wiki oldal)
4225 7 12 Izé
izébigyó: http://www.ahulyesegkora.hu/ PREMIER 09.22. 19:00 MOM Park
1Nsane: Aham, sehogyse akart összeállni a tőke, a doktor, meg a döglött halak:D Kösz.
eol: -Layefa Malemi egy kis Nigériai faluban él, abban a faluban ahonnan a Shell hetente több tízmill [...]
Mind a 12 komment
The Age of Stupid (A butaság korszaka)

The Age of Stupid egy olyan film, amely reálisan mutatja be milyen lesz az élet 2055-ben.
“Megmenthettük volna magunkat, de nem tettük. Bámulatra méltó! Mifajta elmeállapotban voltunk, hogy bár saját kihalásunk nézett velünk szembe, mi csak megrántottuk a vállunkat?”



(wiki oldal)
3183 2 1 Film Izé
Erunder: Beküldő: Jokker Szöveg: A korábban már postolt Hülyeség kora című dokumentum film youtube- [...]
Sorsvonalak (Thelomeris)

Az első (legalábbis ha nem vesszük figyelembe az 1942-es Szíriusz c. filmet Karády Katalin szereplésével) magyar sci-fiként beharangozott film teljesen önállóan, állami segítség nélkül készül. A témaválasztást bevallottan Philip K. Dick, a tudományos fantasztikum nagy mesélőjének történetei inspirálták; a látványvilág terén pedig a Dark City és a Szárnyas fejvadász tekinthetők filmes előképeknek. A főbb szerepekben Dörner György, Kerekes József és Rudolf Péter.

A forgatásról egy rövid videó:
680 0 1 Film Izé
nyehőce: Teaser itt, bár nem igazán derül ki belőle semmi: http://www.youtube.com/watch?v=lCeqPbXopTE Nek [...]
Fighting (Bunyó)

Magyar premier 2009 Július.

Egy fiatal srác Shawn (Channing Tatum) elindul a városban rendkívül népszerű, illegális utcai harcos versenyeken.Az egyetlen szabály,hogy nincs szabály. A fiú menedzseréül egy harcedzett csalót választ (Terrence Howard) ,aki a ebben a durva, könyörtelen és veszélyes  közegben  egyengeti „karrirejét”. Hamarosan ráébred,hogy az álmok néha rosszabbak a harcnál. A filmben rengeteg drámaian realisztikus harcot láthatunk.
986 2 0 Film Izé
Történetről nem érdemes sokat elárulni, de azt hiszem, hogy a magyar címből is lehet ítélni. Igen, egy barlang felfedezéséről szól a film, ahova 6 barátnő indul el kirándulni, és a dolgok egyszer csak elkezdenek rossz irányba tendálni.A film erőssége a hangulat, a bezártságból adódó klausztrofób érzés remek ábrázolása, mely az óriási vásznon nagyon erősen átüt, és a filmet aláfestő hangok és zörejek csak erősítik ezt a hatást. Nagy valószínűséggel a nézők jó része fontolóra fogja venni, hogy a jövőben mikor megy legközelebb egy maszek szervezésű barlangtúrára.

A rendező Neil Marshall ( Dog Soldiers) a 2005-ös film film irója is ő volt. Mindkét film honlapja:

itt
 
Imdb Barlang 1 | Imdb Barlang 2

436 0 6 Film Izé
deyso: egész jó de miért szmiagolt és tesóit kellett szerződtetni?
ssscsaba: ok, de csak mer te mondtad :) amúgy meg itt nem is mérgesek az emberek...legalábbis nem mindig:)
csicsilla: gyáááááá Csabaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Tök jo minden mondjuk lehetne jobb is,de nem panaszkodom.. [...]
Mind a 6 komment
Drag Me to Hell

Sam Raimi (The Evil Dead, Spider-Man) új horrorja.
A történet főszereplője egy sikeres és törtető Los Angeles-i hitelügyintéző, Christine Brown, akinek szinte tökéletes élete van elbűvölő barátja mellett. Egy nap a titokzatos Mrs. Ganush szorul hitelre, ám Christina - hogy főnökénél jó pontokat szerezzen - elutasítja őt és így elveszik az idős nő házát. "Jó tett helyébe jót várj" - tartja a mondás és Ganush néni él is vele: a halálos Lamia átokkal sújtja Christinát, akinek ettől fogva teljesen megváltozik az élete.

A Drag Me to Hell május 29-én kerül a mozikba.

Előzetes: youtube (HD) | apple.com
1473 3 5 Film Izé
weedjay: ez a film nagyon gagyi. raadasul a cigany boszorkany magyarul beszel a filmben, mikor atkozodik. bes [...]
1nessa: jaaaj most neztem meg a moziban ...15os karika ott van de en ugy beszartam rajta...igaz felos vagyok [...]
csicsilla: ja nekem is az jutott rola eszembe,meg hogy nem birom a horrort mert fééélős, hamar megijedős v [...]
Mind a 5 komment
Claire Stanwick CIA tisztviselő és Ray Koval brit titkosügynök otthagyják a kormányzati hírszerzés világát, hogy megszedjék magukat a két rivális multicég közt dúló, jól jövedelmező hidegháborúban. A küldetésük? Biztosítani egy termék titkosságát, amely egy vagyont hoz annak a cégnek, amely előbb szabadalmaztatja azt. Ugyanis megbízóik - Howard Tully iparmágnás és Dick Garsik vezérigazgató - semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Ám ahogy a tét nő, a rejtély fokozódik és a taktikák egyre mocskosabbá válnak, Claire és Ray számára a legravaszabb titok mégis egymás iránt érzett egyre növekvő vonzalmuk lesz. És ahogy próbálnak egy átveréssel a másik előtt járni, a két munkamániás profi azon kapja magát, hogy ármánykodásaikat az a valami veszélyezteti, amit nem tudnak kicselezni: a szerelem.

Előzetes | Imdb
634 1 0 Film Izé
Flash of Genius (Isteni szikra)

A film igazi történeten alapul, és egy igazi Dávid-Góliát mérkőzést mutat be, ami Robert Kerarns professzor és az amerikai autóipar között zajlott. Kearns ugyanis feltalálóként egy olyan eszközt hozott létre, amit a mai napig minden gépjárművön megtalálható: a megszakításokkal működő ablaktörlőt. Mikor a találmányát azonban nemes egyszerűséggel "ellopták", - anélkül hogy egy centet is fizettek volna neki, - a professzor nekivágott a harcnak, amit senki sem gondolt volna, hogy meg lehet nyerni: beperelte az egész amerikai autóipart...

Előzetes | Imdb
602 1 0 Film Izé
Zack and Miri Make a Porno (Kevin Smith újabb agymenése)

A két ezeréves barát, a szobatárs Zack és Miri igencsak nehéz időket él át, ugyanis adóssághegyek tornyosulnak föléjük. Amikor kikapcsolják az áramot és még a vizet is elzárják náluk, különös mentőötletük támad a gyors pénzszerzésre: a barátaik segítségére is számítva, pornófilmet forgatnak. Előtte azonban esküt fogadnak, hogy a szex semmiképp sem fogja megrontani a barátságukat. Ám ahogy elkezdődik a forgatás, a két barát közötti üzleti megállapodás és plátói barátság valami sokkal többé változik át.


Előzetes | Imdb
583 0 6 Film Izé
Sissi: Én most néztem meg, de nekem nem tetszett. Pedig a Jay és néma Bob bejött.
Springhill: Ollttááárijófilm!:) Eddig ez a legjobb Seth Rogen film amit láttam!
CRaPtRaSH: nagyibugyi :D
Mind a 6 komment
Április 23-án kerül nálunk a mozikba a Spancserek (I Love You, Man) című vígjáték. A filmben végre főszerepet kap Paul Rudd (magyar hangja: Széles Tamás), akit az utóbbi években többek közt a Felkoppintva és a Lepattintva mellékszerepében láthattunk. Rudd egy házasság előtt álló pasit alakít, aki senkit nem tud megkérni, hogy a vőfélye legyen, mivel nincsenek fiú barátai. Haverkeresés közben ismeri meg Jason Segel (magyar hangja: Nagy Ervin) figuráját, aki lazaságával felszabadítja a kissé nyársat nyelt vőlegényt.

Előzetes | Imdb
432 0 1 Film Izé
Erunder: http://blog.gepember.com/2009/05/11/spancser-filmcimek/ :D
Harvey Milk (Sean Penn) több volt, mint egyszerű képviselő a San Francisco-i városházán. Negyven éves, mikor San Franciscóba a Castro-negyedbe költözik, ahol élete új értelmet nyer. A negyedben már akkor is többségben homoszexuálisok élték, akik a rendőrség folyamatos zaklatásának voltak kitéve. Milk a homoszexuálisok és leszbikusok szószólójává válik.

Előzetes | Imdb
314 0 1 Film Izé
alphadog: Nem szeretem a langyos tejet. ;)
Poppy könnyen veszi az életet. Imád táncolni, ugrálni a trambulinon és utazgatni erre meg arra. Az sem hozza ki a sodrából, hogy ellopják a biciklijét, miközben egy londoni könyvesboltban nézelődik. Még a rendőrségnek sem tesz feljelentést, ehelyett inkább elhatározza, hogy megtanul vezetni. Jellemző! Poppy határtalan életigenlése és elképesztően pozitív hozzáállása a mindennapokhoz alapjaiban változtatja meg a körülötte élőket.

Egy másik hivatalos honlap itt.

Előzetes | Imdb
502 0 0 Film Izé
Régebbi postok...