REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Armored

A Kontroll rendezőjének új filmje!

Amerikai premier: 2009. szeptember 18.

A kevés helyszínen játszódó feszült, drámai pillanatokban is bővelkedő Armored 25 millió dolláros költségvetéssel készült és egy 10 millió dollárt szállító páncélautóról szól, melynek rakományára két konkurens banda is szemet vetett. A tesztoszterontól csöpögő Armored című alkotás főhősei rossz útra tért pénzszállítók, akik ráveszik az egyetlen becsületes képű kollégájukat, hogy közösen lenyúlják az aznapi szállítmányt. A történetről felesleges is többet elárulni, ugyanis ez az a fajta előzetes, amiben a film összes fordulatát elárulják. Az Armored-ban olyan férfias jelenségek kaptak szerepet, mint Laurence Fishburne, Jean Reno, Matt Dillon és Fred Ward.

Előzetes | Imdb
747 0 1 Film Izé
Erunder: Hát először is 42 milkáról, és két kocsiról lenne szó. Aztán nem két konkurens banda hane [...]
Kijött az Iron Maiden film! A címe: Flight 666.

Az Iron Maiden hivatalos honlapján több infót is megtudhatsz.
556 0 2 Zene Izé
MOBIL: MÁS IS!!!!!
vandk: már alig várom h lássam :D
Képet kenyérért

Weiler Péter úgy döntött, hogy tárlatának képeiről több ezer sorszámozott és dedikált nyomatot készít. Az így sokszorosított műalkotásokat most a Menhely Alapítvánnyal karöltve Magyarország hajléktalanjai között osztják szét azzal a céllal, hogy a hajléktalanok a képeket az utcán saját hasznukra értékesíthessék. A budapesti tárlat mellett így egy országos nyílt, utcai kiállítás jön létre, amiben mindannyian részt vehetünk, és segíthetünk. Weiler Péter festőművész James Dean riport című tárlata 2009. május 8-án nyílik a Werk Film, Stílus és Kommunikációs Akadémia (Budapest, V. ker. Arany János u. 10. 4. emelet) termeiben. A művész egyedi ötletével az egész országot szeretné bevonni a kiállításba, mindezt jótékony céllal.
2998 0 2 Art Izé
Paapi: De durván ám.... Látszik hogy nem teljesen van a srác köszönőviszonyban a magyar realitással [...]
m-a-r-i-u-s: ennek egy segg van a feje helyén
Képet kenyérért

Weiler Péter úgy döntött, hogy tárlatának képeiről több ezer sorszámozott és dedikált nyomatot készít. Az így sokszorosított műalkotásokat most a Menhely Alapítvánnyal karöltve Magyarország hajléktalanjai között osztják szét azzal a céllal, hogy a hajléktalanok a képeket az utcán saját hasznukra értékesíthessék. A budapesti tárlat mellett így egy országos nyílt, utcai kiállítás jön létre, amiben mindannyian részt vehetünk, és segíthetünk. Weiler Péter festőművész James Dean riport című tárlata 2009. május 8-án nyílik a Werk Film, Stílus és Kommunikációs Akadémia (Budapest, V. ker. Arany János u. 10. 4. emelet) termeiben. A művész egyedi ötletével az egész országot szeretné bevonni a kiállításba, mindezt jótékony céllal.
3381 1 2 Izé
Paapi: De durván ám.... Látszik hogy nem teljesen van a srác köszönőviszonyban a magyar realitással [...]
m-a-r-i-u-s: ennek egy segg van a feje helyén
Végre! A korábban is említett The Hunt For Gollum című, a Gyűrűk Urához kapcsolódó rajongói film már megtekinthető ingyenesen, HD minőségben...
5814 2 17 Izé
Pubycsavo: ma reggel néztem meg, hát tényleg ahhoz képest, hogy nem álltak rendelkezésre profi eszközök [...]
Pubycsavo: thx.
Polly: Én csak azt sajnálom hogy rövid volt nagyon. (Arwen tényleg rettenetes. Aragornon pedig egy sima [...]
Mind a 17 komment
Végre! A korábban is említett The Hunt For Gollum című, a Gyűrűk Urához kapcsolódó rajongói film ma délutántól megtekinthető ingyenesen, HD minőségben...
6102 0 6 Film Izé
CrazyLime: Magyar verzió nincs?
Grábor: Kedves Northlorien! Képzeld olvastam a könyvet:D Nem is azt mondtam hogy a karakterek jellemzőit [...]
snake6: na emberek ahhoz képest hogy ez rajongói film sok studiók álltal gyártot filme megirigyelhetn [...]
Mind a 6 komment
District 9

District Dél-Afrikában játszódik és olyan marslakókról szól, akiket telepekre gyűjtenek és elkülönítenek, amíg rájönnek, hogy mit is lehetne velük csinálni. A cím utalás a District 6-ra, ami az apartheid egyik legélesebb húzása volt a '70-es években, és a színesbőrű lakosság nagyarányú kitelepítését jelentette Fokvárosból.

Imdb | District 9 rövidfilm

 
795 1 3 Film Izé
bungle: Ill. itt van az cenzúrázatlan, amiben nincsenek kikockázva az idegenek: http://www.youtube.com/wa [...]
bungle: Itt a hivatalos előzetes (HD): http://www.youtube.com/watch?v=WZnpzfcMheA&fmt=22
Madarinfluenza: Hát kiváncsi vagyok nagyon,mert nem igazán értem és ez az MNU-s is mért számol vissza meg mi [...]
Sweet Room Escape

(lelkesen javítgatom, de... kérnék mindnkit, hogy a postolásnál a címkéket csak szóközzel válassza el, ne vesszővel. köszi: Errtu)
2753 0 22 Game Izé
fylemon: A padlólapot bele kell tenni a két üveggomb közé, a falba. Akkor előjön egy kis tál, amit az [...]
nicky80: Szívesen!:)))
vizicsibe: Köszi, a banán meg a mogyoró hiányzott :)
Mind a 22 komment
Alvilági Játékok (Lucky Number Slevin)

A történet középpontjában Slevin Kelevra áll, akit még az ág is húz. Nem elég, hogy az épületet, ahol lakik, lebontják, iratait egy zsebes elemeli, kiderül, hogy még a barátnője is folyamatosan csalja. Slevin, Los Angelesből New Yorkba menekül a gondok elől, ahol barátja, Nick Fisher lakásában húzza meg magát. Nem is gondolja, hogy ez a húzás végzetes lehet számára.
New York alvilági életét, két gengszter tartja markában. A Főnök és a Rabbi. Régen cimborák voltak, ma esküdt ellenségek. A Főnök egyeduralmat akar, ezért Goodkatet, a bérgyilkost bízza meg azzal, hogy találja meg Nick Fishert, aki nagyon sok pénzzel tartozik neki, és "vegye rá" arra, hogy az adósság fejébe tegye el láb alól a Rabbi fiát. Nick Fisher lakásán Goodkat azonban Slevint találja, és Selevin hiába mondja, hogy ő nem az, akinek gondolják, senki sem hisz neki. Hősünk, rövid időn belül, tehát nem kis slamasztikában találja magát, és az már csak hab a tortán, hogy kiderül, barátja Nick, nem csak a Főnöknek tartozik, hanem természetesen a Rabbinak is lekötelezettje. Az egyetlen ember kinek segítségére számíthat, az gyönyörű szomszédja, Lindsey, akivel kettesben kénytelenek felvenni a harcot New York megátalkodott gengsztereivel szemben.

Imdb | Hivatalos honlap
529 0 3 Film Izé
Lee88: fúú-ge legdurvább krimi cucc amit valaha láttam NAGGYON ADJA
Slevin: kedvenc filmem mindenkinek csak ajánlani tudom!!
guti73: Rég csalódtam ekkorát POZITÍVAN! Kár hogy itthon csak videón jött ki!!
Tudom az IZÉ nem a reklám helye, de sokat jelentene kicsiny csapatunknak ha még egy páran meghallgatnának. Sírnék is meg minden!


***

Szürke Állomány - by Zowman Dallamok szárnyán
honlap
( legközelebb a címkéket is PLÍZ, meg valami számcímet sem ártott volna - Purple [helyett most Errtu] )
507 1 8 Zene Izé
Purple: Err átvette tőlem 2 napig a melót, mert eléggé nagy volt rajtam a nyomás meg ilyesmi :S de mos [...]
deeprecen: Reggel a sarokban összekuporodva bőgtem mint egy csecsemő amikor megláttam. :D Köszönöm drág [...]
Mr.T.: Utólag már leesett. :) azt hittem h csak a címkéket írtad. :)
Mind a 8 komment
Semmi smink, és retus az Elle címlapján
779 0 9 Pink Izé
nagydee: hát nem vagy valami trendi... :D:D:D:D:D:D
Sissi: De ciki:DDDDD
Derill: ja sminkelni én se szoktam
Mind a 9 komment
 A népszerű Hannah Montana című sorozatból most mozifilm készült. Hazai bemutató: 2009. április 23 (csütörtök).

339 1 2 Film Izé
Turmion Kätilöt: Kösz a trailert, ebből asszem láttam is az egész filmet 2 percbe sűrítve. Részvétem azoknak, [...]
Erunder: Ez azért már bűntett. De akkor fogok teljesen padlót fogni ha majd vki beküldi a Jonas Brothers [...]
Itt a Tündi Bündi Barátok (Happy Tree Friends) összes része megtekinthető.

A Tündi Bündi Barátok (eredeti címe Happy Tree Friends) egy morbid, Flashben készült rajzfilmsorozat, a részek általában egy vagy több szereplő brutális halálával végződnek – két rész van csak, amiben senki sem hal meg: Out on a Limb, illetve Nuttin' But the Tooth. Amint a hivatalos oldalán fel van tüntetve, a sorozat „kis gyerekek és nagy babák számára nem ajánlott”.
62 internetes kis epizód és 39 hétperces nagy rész jelent meg. A sorozatnak saját játékweboldala is készült (http://htfgames.com). Bár a játékok egy része epizódokról készült (pl.: Eye Candy, Sweet Ride) normál flashjátékokból áll az egész(pl.: CubShoot1-3, aminek a lényege, hogy minél messzebbre kell ellőni Cubot).
1528 6 3 Film Izé
Balázs: nekem ez a fav :D http://mondo.happytreefriends.com/watch_episodes/flash/loader_movie.swf?episode=an [...]
Errtu: A legjobb rész: http://mondo.happytreefriends.com/watch_episodes/flash/loader_movie.swf?episode=eye [...]
Errtu: The BEST!!!
Elhunyt az Oscar-díjas Maurice Jarre 84 éves korában Los Angelesben rákbetegségben elhunyt a háromszoros Oscar-díjas francia zeneszerző, Maurice Jarre, Jean-Michel Jarre apja.

 Maurice Jarre,1952 óta több, mint 150 filmhez írt zenét, köztük olyan klasszikusokhoz, mint a Holt költők társaságának, Hitchcock Topáza , az Arábiai Lawrence , a Doktor Zsivágó  vagy az Út Indiába, utóbbi három filmért Oscar-díjat is kapott. A zeneszerző filmes munkásságát februárban az 59. Berlini Filmfesztiválon Aranymedvével díjazták, de rossz egészségi állapota miatt már akkor is csak tolószékben ülve tudta átvenni a szobrot.

Jarre 1924. szeptember 13-án született Lyonban. Zenei elhivatottságára akkor ébredt rá, amikor meghallgatta Liszt Ferenc II. Magyar Rapszódiáját Leopold Stokowski vezényletével. Ütőhangszeres tanulmányai után 1946-ban duót alakított a kortárs zene nagy alakjával, Pierre Boulezzel, Madelaine Renaud és Jean-Louis Barrault párizsi színházához szerződtek. Az ütősök később mindig nagy szerepet kaptak filmzenéiben. adocean( 'adoceanindexhumljhfrimwm', 0, 0 ) ado.slave('adoceanindexhumljhfrimwm', {myMaster: '7BRHWPBdhxcFPTw.2s2hCkuKgiDzrR5R8_wdJZ.9MwL.a7' });if(typeof adoceanindexhumljhfrimwm=='function') {adoceanindexhumljhfrimwm();} Öt évvel később Jean Vilar kérte fel Jarre-t, hogy komponáljon zenét a Homburg hercege című Kleist-darabhoz, amelynek főszerepeit Gérard Philipe és Jeanne Moreau játszották. Később balettzenéket is szerzett a párizsi opera számára, köztük a Párizsi Notre-Dame-ot. 1952-ben kezdte filmzeneszerzői pályafutását egy rövidfilmmel, és összesen 164 filmhez komponált zenét.

Több háborús filmet kísérnek szerzeményei (A leghosszabb nap , A vonat , Két nap az élet , Jákob lajtorjája ), dolgozott Alfred Hitchcockkal (Topáz ), Luchino Viscontival (Az istenek alkonya), Paul Newmannel (A gammasugarak hatása a százszorszépekre), Franco Zeffirellivel (Názáreti Jézus), Volker Schlöndorffal (A bádogdob ). Hozzájárult Peter Weir két filmjének, A kis szemtanúnak  (1985) és a Holt költők társaságának  (1989) sikeréhez is, de ő írta a Ghost  zenéjét is. "Egy filmben a zeneszerző az utolsó láncszem. Gyakran akkor találkozik a producerrel, amikor az már ég a vágytól, hogy bemutassák a filmet és olyankor nagyon gyorsan mennek a dolgok. Az Arábiai Lawrence-hez hat hetet kaptam Sam Spiegeltől arra, hogy két órányi zenét komponáljak" - vallotta be néhány évvel ezelőtt a Journal de Dimanche-nak adott interjúban. Az Egyesült Államokban letelepedett Maurice Jarre 2006-ban ünnepelte pályafutása 50. évfordulóját a lyoni Auditoriumban fiával, Jean-Michel Jarre zenésszel.
622 1 0 Zene Izé
Seholország (Imagine That [Nowhereland])
hazai premier időpontja: 2009. október

Eddie Murphy Nowhereland című filmben egy hétéves kislány, Olivia apját játssza. A kislány szerepére úgynevezett open castinggal kerestek színésznőpalántát, azaz bárki jelentkezhetett, aki kedvet érzett hozzá. A szerepet végül Yara Shahidi kapta meg, aki természetes bájával üde színfolt a profi színészek között.
Murphy egy leszállóágba érkezett üzletembert alakít, akinek a feje fölött előbb-utóbb összecsapnak a hullámok. Kislánya, Olivia azonban a segítségére siet: elviszi apját az általa kitalált seholországba, ahol a mesebeli lények megoldást találnak a férfi minden problémájára. A sztori alapján a jövő nyári film meglehetősen hasonlít  A boldogság nyomában című mozihoz, úgy látszik most a komikus beindítja a gyermekem-ad-erőt-ahhoz-hogy-újra-talpraálljak franchise-t.

magyar nyelvű előzetes | Imdb
617 1 0 Film Izé
Viktoria Azarenka két, nagyon sima szettben legyőzte a címvédő és ötszörös bajnok Serena Williamst a miamiban rendezett 9 millió dollár összdíjazású, keménypályás tenisztorna női versenyének szombati döntőjében. Eredmény:
MIAMI, WTA-TORNA
EGYES, DÖNTŐ:
Azarenka (fehérorosz, 11.)-S. Williams (amerikai, 1.) 6:3, 6:1
302 0 0 Sport Izé
Run Kid Run - One In A Million
A négy tagú banda Illinois megyéből származik. Bemutatkozó albumuk 2006. májusában jelent meg a Tooth&Nail Records gondozásában, This Is Who We Are címmel, melynek producere James Paul Wisner, aki nem kisebb bandákkal dolgozott már együtt, mint Dashboard Confessional, Further Seems Forever, New Found Glory

A csapat erősségei közé tartoznak a fülbemászó dallamok, melyek hamar az ember fülébe ragadnak, és a felemelő dalszövegek. A Run Kid Run mint a többi T&N-es banda, keresztény szellemiségű, ám a kiadó legtöbb bandájától eltérően, ők nyíltabban vállalják eme nézetüket, dalszövegeikben nem csak rejtett sorokban található Istenhez való ragaszkodásuk, elkötelezettségük.
"Szeretnénk ha az emberek megéreznék Isten szeretetét, mi ezért dolgozunk, szerencsére fogékonyak az emberek, és ezt csak Neki köszönhetjük"

Az elég tömött emo/pop-rock színtéren a srácok kiemelkedőt alkottak, ha szereted ezt a stílust a Run Kid Run a te zenéd. Ha nem, akkor is tegyél egy próbát. Nem fogsz csalódni...
400 0 0 Zene Izé
Hogyan kellett volna befejeződnie a Forrest Gump című filmnek... :)

+ hogyan kellett volna befejeződnie a Gyűrűk Urának...
1310 1 0 Film Izé
Én nem tudtam, hogy a lovaknál ilyen az előjáték. ;)

(Persze ha itt utána olvasunk a dolognak a szaporodás címszó alatt, akkor megtudhatjuk azt, hogy általában hogyan kerülik el az ilyen fajta baleseteket a lovak fedeztetésnél.)
12680 2 6 Izé
bungle: Mármint ha rákattintasz és el is olvasod...
bungle: Ott van a post szövegben a leírás: "Néhány fedeztetési állomáson hágatógúzst helyeznek a [...]
poymen: én nem vagyok jártas. mik a részletei?
Mind a 6 komment
Az utolsó ház balra (The last house on the left)

Aznap este, hogy megérkeznek az elhagyatott helyen fekvő tóparti házba, Marit és barátait elrabolja egy szökött rab és a bandája. Az ezt követő borzalmak után a rémült és sorsára hagyott Mari egyetlen reménye, hogy vissza tud jutni a szüleihez, Johnhoz és Emmához. Balszerencséjére azonban támadói véletlenül pont azon a helyen kérnek szállást, ahol a lány biztonságban lehetne. Amikor a családja értesül a tragédiáról, gondoskodnak arról, hogy megbánják a napot, amikor betértek balra az utolsó házba...

A film egy többszörös remake, az 1972-es film is egy feldolgozás volt, méghozzá Ingmar Bergman 1960-as Szűzforrás című filmjének az amerikásított változata.

Előzetes | Imdb 2009 | Imdb 1972
1043 2 4 Film Izé
Erunder: Ennél talán csak a Hard Candy a brutálisabb visszanyal a fagyi és hentelünk témában. Tudom mi [...]
Erunder: Banyek tényleg. Kösz h szólsz.
bungle: A 72-es verzió volt Craven rendezése, az idei remake rendezője Dennis Iliadis.
Mind a 4 komment
A brillenBagage zenekar második videója Tesztoszteron címmel. A zenekar megtalálható a myspace n is.

Valamint a brillenbagage.blogspot.com címen is .

 
Tesztoszteron

Mutál a hajlam fajtalan a műfaj
Keringőt jár két aberrált overál
Nyállal keverem a sós vért
Anyának mondtam, hogy nem akarok testvért

Átoperálják megunt feleségét
Cinege kihányja a lenyelt eleségét
Ez a ritmus táncolhatatlan
Kísértünk emberi alakban

Refr
Galambszürke szíved a komposzton
Évszaktól független alkalom
Az érkező oldali peronon
Vigyázz a plafonon a tesztoszteronom

Ez a város töri a lábam és töri a magyart
Gyenge a jel a biztosíték
Lemos a színről a monszun
Univerzum zimme-zum

Az energia elvész te átalakulsz
Torzulsz, aztán hozzáidomulsz
A plakáttal együtt jön le a vakolat
Nosztalgia már csak a patyolat
593 0 0 Zene Izé
T. Raumschmiere - The game is not over

Műfajilag nagyon nehéz lenne behatárolni, elektro, hiphop, dance, punk, rock keveréke, de egy biztos: nagyon elvetemült...

2002-ben saját metál-punk bandát alapított Crack Whore Society néven. Legutóbbi albuma a Random Noize Sessions, Vol. 1.

 
Itt élőben a Viva Elektro című műsorában, nem gyöngén szét esett figura, állat.
552 0 0 Zene Izé
Történetről nem érdemes sokat elárulni, de azt hiszem, hogy a magyar címből is lehet ítélni. Igen, egy barlang felfedezéséről szól a film, ahova 6 barátnő indul el kirándulni, és a dolgok egyszer csak elkezdenek rossz irányba tendálni.A film erőssége a hangulat, a bezártságból adódó klausztrofób érzés remek ábrázolása, mely az óriási vásznon nagyon erősen átüt, és a filmet aláfestő hangok és zörejek csak erősítik ezt a hatást. Nagy valószínűséggel a nézők jó része fontolóra fogja venni, hogy a jövőben mikor megy legközelebb egy maszek szervezésű barlangtúrára.

A rendező Neil Marshall ( Dog Soldiers) a 2005-ös film film irója is ő volt. Mindkét film honlapja:

itt
 
Imdb Barlang 1 | Imdb Barlang 2

436 0 6 Film Izé
deyso: egész jó de miért szmiagolt és tesóit kellett szerződtetni?
ssscsaba: ok, de csak mer te mondtad :) amúgy meg itt nem is mérgesek az emberek...legalábbis nem mindig:)
csicsilla: gyáááááá Csabaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Tök jo minden mondjuk lehetne jobb is,de nem panaszkodom.. [...]
Mind a 6 komment
Április 23-án kerül nálunk a mozikba a Spancserek (I Love You, Man) című vígjáték. A filmben végre főszerepet kap Paul Rudd (magyar hangja: Széles Tamás), akit az utóbbi években többek közt a Felkoppintva és a Lepattintva mellékszerepében láthattunk. Rudd egy házasság előtt álló pasit alakít, aki senkit nem tud megkérni, hogy a vőfélye legyen, mivel nincsenek fiú barátai. Haverkeresés közben ismeri meg Jason Segel (magyar hangja: Nagy Ervin) figuráját, aki lazaságával felszabadítja a kissé nyársat nyelt vőlegényt.

Előzetes | Imdb
432 0 1 Film Izé
Erunder: http://blog.gepember.com/2009/05/11/spancser-filmcimek/ :D
Rafael Nadal nyerte a 4,5 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztorna férfi versenyét, miután Andy Murray-t simán legyőzte a döntőben. Eredmény:
INDIAN WELLS, ATP1000-TORNA
Nadal (spanyol, 1.) A. Murray (brit, 4.) 6:1, 6:2


Magyar Cikk

Az ötödik helyen kiemelt Vera Zvonarjova nyerte a 4,5 millió dollár összdíjazású, kemény pályás női tenisztornát Indian Wellsben, miután két szettben legyőzte a torna címvédőjét, Ana Ivanovicsot. Eredmény:
WTA TORNA,
INDIAN WELLS, DÖNTŐ:
Zvonarjova (orosz, 4)-Ivanovics (szerb, 5.) 7:6 (7-5), 6:2
Egyik szemem sír, a másik nevet:)
212 0 0 Sport Izé
Új Depeche Mode lemez érkezik április 20-án Sounds of the Universe címmel, amelyről az első kislemez a Wrong c. dal. Klip is elkészult hozzá, Patrick Daughters rendezésében.
Hivatalos site: www.depechemode.com
416 0 0 Zene Izé
NVC Presents:

PAUL KALKBRENNER LIVE (Bpitch Control) Germany
BERLIN CALLING TOUR BUDAPEST


2009.04.03. Péntek, Merlin

Flyer:
http://nvc.hu/kalkbrenner/front.jpg
http://nvc.hu/kalkbrenner/back.jpg
LINEUP:

PAUL KALKBRENNER LIVE (Bpitch Control) Germany
Naga + Beta (Hairy)
Amb (Chi, Audio Therapy)
Sinko + Subotage (NVC)
Dr. Zoidberg (NVC)

Vetítés + Vizuál: Kiégő Izzók

A Merlinben megvásárolt első 50 jegy tulajdonosa
belépést nyer az április 3-án, az Uránia Filmszinházban
megtartott díszbemutatóra.

2009 egyik klubtörténeti eseményének lehetnek tanúi
azok, akik április 3-án a Merlinbe látogatnak, hiszen nem
gyakran fordul elő, hogy egy filmvászonról kilepő zenész
szórakoztassa a nagyérdeműt. Az est vendége ugyanis
nem más, mint a Berlin Calling című film főszereplője, Paul
Kalkbrenner. A film a berlini underground elektronikus
zenei mozgalmat mutatja be egy feltörekvő dj szemszögéből, drogokkal, bulikkal és alkotói válsaggal fűszerezve. A film egyedi atmoszférájú zenéjét szintén Kalkbrenner írta, amely egyébként önálló albumként is megjelent Ellen Allien kiadójánál, a Bpitch Control-nál, tehát garantáltan filmbe illő hangulat fogadja majd a partizókat a magyarországi premier napján
megrendezett bulin.
Paul '94-ben kezdett el berlini klubbokban fellépni,
'96-ban megvásárolta első vasait, tehát régi motorosnak
számít a szakmában. Neve a szcénában jártasaknak
eddig sem lehetett ismeretlen, hiszen 2000 óta folyamatosan ontja magából a megjelenéseket a BPitch Control-nál,
ahol olyan nevekkel is összefuthatunk, mint az Apparat, a Modeselektor, Sascha Funke vagy a Telefon Tel-Aviv.
A Titanic Filmfesztiválon debütáló filmet a Best
Hollywood jóvoltából a hazai mozik árpilis 2-tól vetítik
összehangolva a másnapi Merlines liveact-tel.

Helyszín: MERLIN
Cím / address: 1052 Budapest, Gerlóczy utca 4.

Jegyár:
Első 100 jegy: 2500 Ft !!!
Elővételben: 3000 Ft
Helyszínen: 3500 Ft
Jegyek kaphatók a Merlinben és az Akt Recordsban (Bp, Üllői út 51.)


info:

http://berlin-calling.de
http://bpitchcontrol.de/

http://minimaltechno.hu
http://titanicfilmfest.hu
http://besthollywood.hu

http://myspace.com/novidracrew
http://myspace.com/paulkalkbrenner
http://myspace.com/berlincallingfilm
http://myspace.com/bpitchcontrol

képek:
http://nvc.hu/kalkbrenner/1.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/2.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/3.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/4.jpg http://nvc.hu/kalkbrenner/5.jpg


videók:
http://www.youtube.com/watch?v =tM0DYQUAMQk
http://www.youtube.com/watch?v =drdf8OeBUUM
http://www.youtube.com/watch?v =bF0XyJNTEHI
http://www.youtube.com/watch?v =h6wPo5ZWmSc
2082 0 3 Zene Izé
nvc: már csak 1 hét ;)
bandit: MEG VAN AZ ALBUM ÉS CSAK EZT HALLGATOM !!!!!!! KÖSZÖNÖM A LINKET :D
bandit: NAGYON JÓK A ZENÉK!!!!!! ajánlom figyelmetekbe!
 John Cage - 4'33  című szerzeménye

Egyeseket felvidít, másokat lenyugtat, van akit idegesít... de azt mondják ez a művészet legfelsőbb határa.

Csak hallgassátok meg.
1795 1 4 Zene Izé
pepeti: Iszonyatosan nagy szám, ma feldolgoztuk. :D
Errtu: Van belőle zongoramű is: http://www.youtube.com/watch?v=gN2zcLBr_VM
Errtu: Zseniális!!! Ha kell valakinek: megvan mp3-ban. :D
Mind a 4 komment
Mutáns Krónikák

Előzetes

Egy híres táblás szerepjátékból készítettek egy egész estét betöltő filmet. A The Mutant Chronicles című sci-fi filmet Simon Hunter rendezte. A történet egy 23. századi elképzelt világban játszódik, ahol a világunk egy hatalmas világháború miatt a megszűnés fenyegeti. Elérkezik egy olyan idő, amikor az emberiséget a kipusztulás veszélye fenyegeti. Ez nem más, mint a Mutant Chronicles. De nincs semmi veszve, hiszen Mitch Hunter (Thomas Jane – Magnolia, Médium) felveszi a harcot és mindent megtesz, hogy visszaállítsa a világunk rendjét. A további szerepekben Devon Aoki (Sin City- A bűnös város), Ron Pearlman (Pokolfajzat), Sean Pertwee (Equilibrium), valamint John Malkovich (Eragon, Con Air) tündököl.
902 2 1 Film Izé
nagydee: Ez egy akkora nulla film, hogy ehhez képest még a DOOM is fényesen ragyogó remekmű volt.
Ragyogás

Előzetes

Gondolj a legfélelmetesebb terrorra, ami csak érhet! Egy földönkívüli szörny támadása? Egy végzetes kór? Vagy a rettegés attól, hogy olyasvalaki fenyegeti az életed, akiről azt hitted, ő lesz, aki megvéd és szeret, ha bajba kerülsz, a családod egyik tagja!

Kubrick hátborzongatóan izgalmas remekművében - amelyet a Newsweek kritikusa az első epikus horrorfilmnek nevezett - az ember ezen utóbbi, mindenkiben mélyen megbúvó félelme jelenik meg. A Stephen King azonos című regénye alapján készült mesterműben Jack Nicholson élete egyik legjobb alakítását nyújtja, mint Jack Torrace, aki a családjával a téli holtszezon idejére egy, a világtól elzárt kísérteties hotelba költözik gondnoknak. Ha az évszázados falak mesélni tudnának, hátborzongató történetek tucatjai kerülnének a felszínre. Úgy tűnik, hogy Jack kisfia előtt nincsenek is titkai a háznak, mert látja a fürdőkádba fulladt nőt, az elegáns lakosztályban kivégzett férfit és az összes holt lelket, amelyek nem találnak nyugalmat. De lehet, hogy mindezek a rémképek csupán jeleznek valamit. A Jack agyát elborító őrületet, a folyamatot, amelynek hatására a szerető apa vérszomjas, gyilkos indulatokkal teli szörnyeteggé válik.
1030 4 4 Film Izé
tentking: az 1980-as Ragyogás nem létezik szinkronosan?
Balázs: gondolkodtam h melyiket posztoljam:)
grobari: Létezik egy 3 részes film amit maga KING mester rendezet mert nem volt megelégedve Kubrick filmj [...]
Mind a 4 komment
Deer Hunter (A szarvasvadász)

Legalább akkorát szól ez a film 2009-ben is, amekkorát 1978-ban, eltekintve a "lövöldözős" jelenetektől, mert azok hangosabbak, mint anno, áldjuk érte az audióvizuális technika robbanás szerű fejlődését...De most nem is a fejlődés robbanásán, inkább filmbéli robbanásokon van a hangsúly, vagyis azokon az igen hangos jeleneteken, amelyek Vietnám borzalmát idézik.  Cimino ( a rendező) egy lakodalom forgataga által kontextualizálja  három vakmerő fiatal katonai ambicióit és a vietnámi-háborút megjárt veterán  kiégett életképeit. A film izgalmas jelenetei közt magvas gondolatokat konzervál, mérlegre állítva olyan ellentét-párokat, mint élet és háború, puskatus vagy  boldog házasság... de többet nem sorolok, a filmben úgyis benne van minden...ahogyan a "nagyöreg" Robert De Niro is, akkor még fiatalon...

 
1129 2 0 Film Izé
 Az új iPod Shuffle "Magáért beszél", ugyanis, mivel ez a meglehetősen kicsi,4 GB tárhellyel rendelkező készülék nem rendelkezik képernyővel, mint ahogy azt megszoktuk az előző shuffle modellektől is. Ha hosszabban megnyomjuk a középső gombot, ami a hangerőszabályzó gombokkal együtt a fülhallgatóba költözött fel, az iPod elmondja nekünk a szám adatait (Előadó, szám címe, stb.). 
572 0 1 Tech Izé
bungle: "eggyütt" Jajj...
Chase & Status - Running

Dubstep

2008 októberében megjelent More Than A Lot című albumon található meg.
Véleményem szerinten elég korrekt album, megtalálható raja több zenei stílusú track is (Dubstep, Drum & Bass, Hip Hop), bár ez igen csak érdekes,
hiszen Chase & Status alapvetően Drum & Bass együttes.
396 0 2 Zene Izé
MStipee: Tény hogy leginkább dnb berkekben ismertek, de imádják keverni a stílusokat, meg átmosni a st [...]
cereal_killer: ez az album szerintem is a lehető legjobb összeállítás... nemrég kaptam meg FLAC-ben... elkép [...]
Svéd turisztikai film 1936-ból

A 10 és fél perces alkotás 1936-ban készült és van benne minden: légifelvételek, Halászbástya, díszőrség, Lánchíd, néptánc (kötelékben végrehajtott borospalack-szlalom, már ezért érdemes megnézni!), Hősök tere, Nagy-Magyarország virágokból, Vajdahunyad vára a Városligetben Egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A *Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán! című, tíz és persze fő attrakcióként Budapest fürdői, melyeket a riporter a világ legszebb fürdőinek nevez Európa legszebb városában.
A minősége nagyon jó, a képek hihetetlen frissességükkel azt a benyomást keltik, mintha ott, vagy inkább AKKOR itt lennénk! Valóságos időutazás! Régi Böske-híd, régi autók, régi fürdőruhák, régi hullámfürdő(!), régi falombok régi szélben, stb. Oh! Megjegyzendő, hogy még üresek a domboldalak! Ahhoz képest ma már hogy teleépült.

(Nem volt szívem átírni az eredeti szöveget. Cableguy)
5482 14 9 Izé
brandboy: Kár, hogy nem sikerült ennyire szépen visszaépíteni se a Parlamentet, se az Erzsébet-hidat, é [...]
Schwed: Jó kis film, meg előny ha tudsz svédül, mert úgy érdekesebb :)
sahinel: Komoly hogy 30 évvel később kb ugyanilyen képeket láthatunk. semmit nem fejlődtünk kb. Csúny [...]
Mind a 9 komment
Svéd turisztikai film 1936-ból

A 10 és fél perces alkotás 1936-ban készült és van benne minden: légifelvételek, Halászbástya, díszőrség, Lánchíd, néptánc (kötelékben végrehajtott borospalack-szlalom, már ezért érdemes megnézni!), Hősök tere, Nagy-Magyarország virágokból, Vajdahunyad vára a Városligetben Egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A *Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán! című, tíz és persze fő attrakcióként Budapest fürdői, melyeket a riporter a világ legszebb fürdőinek nevez Európa legszebb városában.
A minősége nagyon jó, a képek hihetetlen frissességükkel azt a benyomást keltik, mintha ott, vagy inkább AKKOR itt lennénk! Valóságos időutazás! Régi Böske-híd, régi autók, régi fürdőruhák, régi hullámfürdő(!), régi falombok régi szélben, stb. Oh! Megjegyzendő, hogy még üresek a domboldalak! Ahhoz képest ma már hogy teleépült.

(Nem volt szívem átírni az eredeti szöveget. Cableguy)
6156 1 0 Film Izé
Vadonatúj, rengeteg új jelenettel és akcióval megspékelt X-Men Origins: Wolverine előzetes érkezett. Az április 30-án mozikba kerülő produkció itthon az X-Men kezdetek: Farkas címen fut majd.
1095 3 7 Film Izé
fari.tro: de most gondoljatok bele: épp egy bazi nagy akvárium fölött fekszel,full meztelenül(mellesleg [...]
Balázs: pedig a rozsomák rosszabb mint a farkas:D
Lazarus: Jobb a farkas, angolul a wolverine királyul hangzik, a rozsomák névről viszont a legtöbb ember [...]
Mind a 7 komment
Tűzvonalban

A külföldön is sikereket elért magyar sorozat az Angyalföld nyolcas körzetének rendrőkapitányságának kalandjait mutatja be. A történet előrehaladtával egyre komolyabb bűntényeket kell megoldaniuk a rend őreinek.
A 24 és a The Shield című sorozatok magyar megfelelőjeként is emlegetik.
Az összes leadott epizód megtekinthető a sorozat hivatalos oldalán.
Egy érdekes werkfilm az első évad forgatásáról, kedvcsináló videóként.
903 0 1 Film Izé
Szosztar: Ez egy igen jó sorozat!
J-Horrors

Globalizált mozivásznaink előtt hajlamosak vagyunk megfeledkezni arról a tényről, mely szerint a legtöbb amerikai horror-remek, remake, azaz Japánban fogant. Gondljunk csak a legismertebbekre: A japán Ringu-ból adaptált Ring-re, vagy a Godzilla néven amerikanizált, Gorija című alkotásra.

További infók
680 0 2 Film Izé
lipitsaby: Sokan nem szeretik a J-Horrorokat, de a "génkezelt" hálivúdi változatokat már beveszi a gyomruk [...]
spider86: utoljára a Battle Royalet néztem meg (illetve azt olvasom épp de nagyon hosszú :D, + még van eg [...]
The Stranglers - Golden Brown

A Blöff című film egyik soundtrack-je
1930 2 0 Zene Izé
Képek és előzetes a Not Forgotten című filmből.

Infóm egyenlőre nincs sok a filmről de reméljük, hogy a mentalista barátunk (Simon Baker) alakít benne valami tűrhetőt a szépséges Paz Vega oldalán.
707 1 0 Film Izé
Régebbi postok...