REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
"Hosszú hónapok pletykái, és néhány kiszivárgott kép után a Nokia végre megmutatta, mivel vág vissza a mobilok piacából egyre nagyobb szeletet kihasító Apple-nek."


Szerintem pedig: 

Most már csak azt kell megértenie a mobiltelefonokat gyártó és forgalmazó cégeknek, hogy nem csak a vas a lényeg, hanem a benne lapuló operácis rendszer és a mögötte lévő mentalitás.

Mert hiába a nagyobb felbontás, a flash plugin, a nagyobb kamera, meg a videórögzités, ha az egészet kiszolgáló operációs rendszer nem képes visszaadni az utólérni kívánt rivális szinvonalát. 

Hello I'm a Mac. 
1180 0 4 Tech Izé
insider: év vettem egy ilyet és teljesen meg vagyok vele elégedve, a napokban olvastam,h jön az új ájf [...]
Jozef7: Hát ilyen telókra szerintem már nem valami jó a symbian :S
Paapi: Nem tudom hogy mi a bajod a Symbian-nal. Lehet hogy vannak hibái, de azért még mindig megfelel a [...]
Mind a 4 komment
Jennifer Aniston visszatér a szoknyapecérhez?
870 0 0 Pink Izé
Jewel már 17 éves korában elkezdett dalokat írni és ezzel a jó szokásával mind a mai napig nem hagyott fel, nagy szerencsénkre. Sajátos zenéje sokszínű gyökerekre nyúlik vissza a pop, folk, blues, country és a rock ‘n’ roll műfaján belül. Dalainak nemes egyszerűsége, spiritualitása egyszerűen varázslatos. Bátran ajánlom mindenkinek!
„Ha most fedeznének fel, azt hiszem country énekesként lennék leszerződtetve. Mint énekes-zeneszerző mondhatom, hogy ódivatú vagyok: szeretem, ha a dalaimnak van eleje, közepe és vége. Olyan amilyet a country rádiókban hallhattok.-” Jewel Kilcher
2509 3 0 Zene Izé
Öt évvel feloszlásuk után visszatért a kaliforniai Spineshank, méghozzá az eredeti felállásban:

Jonny Santos - ének
Mike Sarkisyan - gitár
Rob Garcia - basszus
Tommy Decker - dob

Born Conform Report címmel pedig egy teljesen új nóta demó verzióját már meg is lehet hallgatni a myspace oldalukon.
Mindeddig 5 új számmal készültek el, amihez még 15-öt terveznek írni mielőtt stúdióba vonulnának.
A zenekar legutóbbi lemeze, a Self-Destructive Pattern 2003-ban jelent meg.
325 0 1 Zene Izé
ohemke: ÁÁÁÁÁ Jó ezt hallani:D!!!!
Egy két órás előzetes kedvéért november 23-án visszatér Jack Bauer CTU ügynök, hogy aztán 2009. januárjában 24 epizódon keresztül próbálja felgöngyölíteni aktuális küldetését. Itt a 24: Redemtion első kedvcsinálója, amit megfejeltünk egy hét perces The Day the Earth Stood Still videóval.
1099 0 2 Film Izé
Wald: szerencsére nálam kimaradtak ezek szemét sorozatok.A legjobbak a: waczak szállo, feketevipera, b [...]
babence: Basszus, ez már nem is Jack Bauer, hanem Rambo!
Egy két órás előzetes kedvéért november 23-án visszatér Jack Bauer CTU ügynök, hogy aztán 2009. januárjában 24 epizódon keresztül próbálja felgöngyölíteni aktuális küldetését. Itt a 24: Redemtion első kedvcsinálója, amit megfejeltünk egy hét perces The Day the Earth Stood Still videóval.
1248 0 2 Izé
Wald: szerencsére nálam kimaradtak ezek szemét sorozatok.A legjobbak a: waczak szállo, feketevipera, b [...]
babence: Basszus, ez már nem is Jack Bauer, hanem Rambo!
Bruce Cockburn - Great big Love

Bruce Cockburn, kanadai úriember, aki már régi motoros a szakmában, leginkább folk-rock, Keresztény rock skatulyába helyezhető muzsikája, de én inkább azt mondanám kellemes, visszafogott hallgatnivaló, és a myspace-es oldalán hallható számok akár még ismerősek is lehetnek.


267 0 1 Zene Izé
közlegény: http://www.myspace.com/officialbrucecockburn
Bush Countdown Clock
3290 1 10 Izé
Dawe: biztos fölrobban ha lejár az óra :)
hdave82: Megrendelheted a www.nationalnightmare.com -on :)
hodosy: hol lehet ie venni ??
Mind a 10 komment
Ma este, helyi idő szerint 19 órakor kezdetét veszi a szokásos Apple keynote.  Itt vannak tippek, hogy mire számíthatunk. 

Update:

Megvolt ez is, semmi kiemelkedő, jellemzően az iPod vonalat érintette.  Röviden összefoglalva: 

- iTunes 8: itt a szoftver is változott és a mögötte lévő szolgáltatások. HD filmek 3 dollárért, NBC visszajött (Heroes, Monk)
- iPod Touch
- iPod Nano
- iPod Classic

Itt lehet megtek inteni a teljes anyagot. 
647 0 0 Tech Izé
Cradle of Filth - Tragic Kingdom

(az októberben megjelenő új album promója :D - végre visszakanyarodnak a kezdetekhez)
317 0 0 Zene Izé
Szombathely városa augusztus 22-24-ig vissza varázsolódik a római korba! Aki ráér, és van ideje, annak ajánlom figyelmébe! Ökörsütés, langalló, fáklyás felvonulás, hastáncosok, koncertek, stb.!

(alul barna kis pontokon vannak infók!)
2512 2 8 Izé
babapiskóta: király volt esőben is...
papaluige: annyi szalonnás tejfölös langallót eszek,h kettéáll a fülem! :)) Balkan Fanatik, és Ghymes k [...]
bearney: Ja volt igen! :D Most legutóbb Fő-téren vasárnap :D elötte meg Bahnhof Signo-cafe meg Cao amigo [...]
Mind a 8 komment
Road - Visszahárom
284 2 0 Zene Izé
Tezsvíír - Vegyél vissza feat Saiid (Wacuumairs, ha valaki nem tudná :) )

Az album elérhető itt



Ez meg csak a ráadás: Uccai Egyetem - Promo

tessék megnézni mind... jeee
522 1 9 Zene Izé
Szama: háát..diggieman cd neke mvan blöö..:D amikor laposba fellépet vettem..:D marha jo buli volt [...]
OZZYka: nincs Diggie albumod derossz neked :(
spider86: én a Akkezdet albumot várom már... lassan a Deego cuccot is beszerzem :) már 2hete fut uh ideje, [...]
Mind a 9 komment
És most visszarepítelek az időben a Gold's Gym-be mikor még Swarchi is ott edzett :D
367 0 2 Sport Izé
natur: köff igyexik az ember :D
Derill: zsír poszt kössz natur. régi vasak mennyivel feelingesebbek mint az agyongumizott meg müanyag sz [...]
Roberto Carlos törökvészt igért. Az lett. 

MTK-Fenerbahce 0:5  ( Össz: 0:7)

Nézd meg a török gólokat
291 0 0 Sport Izé
A Marcy Playground első albumát 1997-ben dobta a piacra. Az albumról készült (és maxin is kiadott) Sex and Candy video hozta meg a sikert, és ez a szám miatt válhatott ismerté, és közkedvelté amerikában. Az öreg kontinensen -legfőképp kelet-európában - nem érintette meg az embereket a zenéjük, vagy nem volt lehetőségük az embereknek, hogy felfedezzék legalább ezt az egy remek számot, mivel a zenei adókon nem gyakran volt látható a videóklip.(köszönhető a közizlésnek...)
A VH1 a számot a 100 legjobb 90-es évekbeli listáján a 73. helyre sorolta, ami szép teljesítmény tekintve, hogy a 90-es évek annak is legfőképp az első fele igen termékeny volt kiváló zenék terén (Pearl Jam, Tool, Deftones, Korn, Metallica, Cypress Hill, Soundgarden, Alice in Chains...)

Az együttes nevét John Wozinak énekes egykori iskolájáról kapta, legalábbis a "Marcy" részét. Az együttes 1996-tól aktív.
Az 1997-es első albumukat 2 követte 1999-ben majd 2004-ben.
Említésre méltó még, hogy a Jay és Néma Bob visszavág című mesterműnek filmznei albumán a MP egyik száma is megtalálható ( The Devil's Song)
343 0 0 Zene Izé
Bajnokok ligája Selejtező mérkőzés 2 kör 1 forduló

Fenerbahce- MTK 2:0

Nézd meg a gólokat.

Egyebet nem tudok elmondani, reménykedjünk, hogy a visszavágó jobban sikerül.
257 0 0 Sport Izé
A szabadrúgáslövő-világbajnokságot első alkalommal 2004-ben rendezték meg, akkor Ugur Yildirim végzett az élen, a résztvevők között a legnagyobb név pedig az azóta visszavonult Zinedine Zidane volt, aki az ötödik helyet szerezte meg.

Az idei döntőbe két mexikói jutott Rafael Márquez és Jared Borgetti személyében.
Kettejük közül nagy csatában a Barcelona játékosa győzött, így ő vihette haza az egymillió dolláros fődíjat, míg a kapusok versenyét megnyerő David James félmillió dollárral gazdagodott.

Ronaldinho

Toldo egyik védése

Borgetti

Összefoglaló

 

 
362 0 0 Sport Izé
Energiatakarékos pici PC a Cherrypal-tó A Cherrypal, aki tulajdonképpen egy egyelőre ismeretlen gyártó, új megoldással jelentkezik a piacon. A vállalat egy kisméretű komplett PC-t mutatott be, amely alapjáraton mindössze 2W-os fogyasztás mellett üzemel, ára pedig rendkívül kedvező, összesen 250 dollárt kell érte letennünk az asztalra.

A kis számítógép elegendő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy internetezni tudjunk vele, a készülékben egy 400 MHz-es órajelen üzemelő, hárommagos Freescale MPC5121e mobileGT egység található, amely eddig főként autós navigációs rendszerekben volt megtalálható, teljesítménye nem összehasonlítható az Intel és az AMD processzoraival. A rendszer 256 MB DDR2-es memóriával, valamint  4 GB NAND flash memóriával van ellátva, ez utóbbi ad helyet az operációsrendszernek, amely jelen esetben egy Debian alapú linux rendszer. A webböngésző szerepét a FireFox tölti be, amely az összes bővítmény és Linux média plugin kezelésére képes. A kis szerkezet beépített 802.11 b/g  WiFi adapterrel, két darab USB porttal és egy ethernet porttal van ellátva, de ezeken kívül egy VGA kimenetet, valamint egy sztereó hangkimenetet is találunk rajta. A Cloud Computer névre hallgató rendszer az átlagfelhasználók számára gyengének bizonyulhat, de a maga kategóriájában elég ütőképes, és ami a lényeg: rendkívül keveset fogyaszt. A pici PC-vel internetes videókat, flash animációkat, illetve különböző weboldalakat nézegethetünk, de akár irodai munkára is alkalmas a készülék.

A Cherrypal kis gépe nem csak egy egyszerű, alacsony fogyasztással üzemelő PC, annál bizony sokkal több. A gyártó a kis készülékhez kevés adattároló kapacitást biztosít ugyan, de cserébe 50 GB-os ingyenes internetes tárhelyet ad minden egyes vásárlónak. Az információk szerint ez a tárhely a jövőben bővülni fog. A Cherrypal megoldása rendkívül biztonságos, ugyanis a Cloud rendszer szoftveres és hardveres adattitkosítással éri el az internetet.

A rendszer az alacsony fogyasztás mellett 80%-kal kevesebb alkatrészből épül fel, mint egy átlagos PC, így környezetkímélőnek mondható, viszont a készülék háza hagyományos műanyagból készül, ami ugyanolyan veszélyes a környezetre, mint a többi PC borítása. A kis készülék mégis különleges, ugyanis gyártója szerint elég jó minőségű ahhoz, hogy akár 10 éven keresztül is hibátlanul tudjon működni, ám a felhasználók nagy része ennyi ideig nem tart meg egy gépet, többnyire 2-3 évente cseréli konfigurációját. A gyártó erre is kitalált egy környezetkímélő és mellesleg ötletes megoldást: a vállalat a megunt készülékeket visszavásárolja, majd a fejlődő országokban újra értékesíti, így a kis gépek valóban hosszú ideig lehetnek majd használatban.
931 0 3 Tech Izé
rivaul: Igen ez csak egy kis pc nem noti... Szal ehez +bill egér monitor stb :)
wowbagger: ööö...ez egy pc sztem.számítógép.nem notebook vagy tablet pc. nincs képernyőő.azt vegyé
gvereb1: mekkorka a képernyője?
Újabb egykori hollywoodi sikerfilm folytatása készül, ezúttal Tom Cruise (46) döntött úgy, hogy a Top Gun felélesztésével próbál meg visszatérni a sikergyár vérkeringésébe.

Az 1986-ban készült, nagy sikerű repülős film akkor 350 millió dollárt hozott a Paramount filmstúdiónak, és élvonalbeli színésszé avatta Cruise-t.

u.i: Én nagyon örülök neki, milyen jó lenne egy Nagy Durranás 3 is. :D
1946 0 7 Film Izé
mekszamnojz: tomika!!! ne tedd! kerlek!!! nincs az a gep ami elbirja ezt a fene nagy terhet..... :D
Lee88: hmm.. hát nemtudom. Mindig bizonytalan vagyok a folytatásos dolgokkal. Olyan mint a nőknél a cs [...]
Balázs: jah jólvan oks
Mind a 7 komment
Újabb egykori hollywoodi sikerfilm folytatása készül, ezúttal Tom Cruise (46) döntött úgy, hogy a Top Gun felélesztésével próbál meg visszatérni a sikergyár vérkeringésébe.

Az 1986-ban készült, nagy sikerű repülős film akkor 350 millió dollárt hozott a Paramount filmstúdiónak, és élvonalbeli színésszé avatta Cruise-t.

u.i: Én nagyon örülök neki, milyen jó lenne egy Nagy Durranás 3 is. :D
2118 0 7 Izé
mekszamnojz: tomika!!! ne tedd! kerlek!!! nincs az a gep ami elbirja ezt a fene nagy terhet..... :D
Lee88: hmm.. hát nemtudom. Mindig bizonytalan vagyok a folytatásos dolgokkal. Olyan mint a nőknél a cs [...]
Balázs: jah jólvan oks
Mind a 7 komment
John Lee Augustyn az idei Tour de France 16. szakaszán csúnyán kiegyenesítette az egyik kanyart! :) Szerencséjére egy bátor szurkoló lement érte és felsegítette a meredek és csúszós hegyoldalról és volt olyan jó, hogy a kerékpárért is visszament. :)
1755 0 6 Sport Izé
Maccoyi: Köszi a linkeket az uccsó még megy és most még szükség is van rá. :)
donfoto: a link már nem jó, de itt még lehet nézelődni: http://www.youtube.com/watch?v=YK-gTd1uv8E htt [...]
Balázs: hát mégis rávette:D szivi:)
Mind a 6 komment
Stroke 9 - Kick Some Ass

a Jay és Néma Bob visszavág c. film végén van ez a szám mikor lezuzzák a "gyökereket":D

 
293 0 0 Zene Izé
Earl Manigault (Goat-kecske) a legendás Harlemből származó kosaras aki hihetelen képességei ellenére nem került be az NBA-be drogos ügyei miatt. Ő az aki leszedte a palánk tetejéről a papírpénzt. Aki többet akar megtudni az életéről annak ajánlom a Rebound - Visszapassz nevű filmet ami az életéről szól.
400 0 1 Sport Izé
webb04: Az HBO-n ment a film jó pár évvel korábban (Earl Manigault -a Kecske- legendája néven.Nagyon j [...]
Vajon miért repül az ütő Federer felé? ;)
576 0 1 Sport Izé
ittakary: aszta mocskos :D
...és akkor megalkották a baseball robotot.
329 0 1 Sport Izé
anon: http://youtube.com/watch?v=HfweTfJ_ZMg Jedi baseball :D
A múmia visszatér ;)
4280 0 14 Izé
mekszamnojz: Kopasz kicsit avitt de humoros kommentje meg mindig ezerszer ertelmesebb mint a tied :S
dude: Van valami eredeti poénod is, vagy csak ezeket a szakállasokat olvashatjuk? ;) (csak mert ma csupa [...]
Tádi: nem kellene futnod, mert én megvédenélek azzal, hogy én futok el előle visítva, amitől ő is [...]
Mind a 14 komment
Mázlisták.
(részben macskás post, bungle visszatérésének örömére)
6982 2 11 Izé
Bécike79: Ejj de lennék cicus :)
grmindenyssa: Mennék én is oda cicának, de sajnos engem Süninek becéznek...
Balázs: királyy:)
Mind a 11 komment
a magasugrás 245 cm-es világrekordja Javier Sotomayor-tól. fedett pályán is ő tartja a rekordot 243 cm-rel, amit Budapesten ért el. 2001-ben vonult vissza
833 0 0 Sport Izé
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a durián, ez a sokak által visszataszítónak tartott, ám nagyon ízletes gyümölcs. Olyan a szaga mint a rohadt sajtnak, annyira büdös, hogy a repterekről is kitiltják.

1813 1 25 Izé
BlackHawk: a licsit nagyonszeretem.:D aznagyon finom.
Re-Peet: elég, ha fordítasz :)
MStipee: Jííí, egész sokan kommenteltek, na akkor majd küldök még ilyen gyümölcsizét ;) Postszegén [...]
Mind a 25 komment
10 Gnomes - Keresd meg a manókat jól!

Az oldalon mind a 6 epizód megtalálható, és remélhetőleg még 6 (gyk. havonta egy) ki is fog kerülni az idén, úgyhogy talán érdemes lesz majd visszalátogatni! :)
1073 3 3 Game Izé
MVS: Húúúú!!!!!!! nem kispályás játék... jojozik a szemem
asciimo: én megtaláltam mind a 10et a januárin :P bár az egyik az egy random katt volt a valamilyen templ [...]
Frankie: Én már a januáriban is csak 9-et találtam meg :( A galambos részen tényleg nincsen gnóm, vag [...]
die ärzte (szándékosan, csupa kisbetűvel)

Az egyik legsikeresebb német együttes, még 1982-ben alakultak. Két fő alapító tagja, Farin Urlaub (Jan Vetter) és Bela B. (Dirk Felsenheimer) még ma is tagok, csupán a basszusgitárosukat cserélték le többször, míg 1993-ban meg nem találták Rod Gonzálezt, aki azóta is oszlopos tagja az együttesnek. A dátum egyébként azért fontos, mert '89-ben sajnos ideiglenesen feloszlottak, hogy aztán '93-ban annál nagyobb durranással visszatérjenek a zenei életbe. Apró érdekesség, hogy a dobos Bela B.-nek van egy kis vámpíros tikkje, és ezért a néhai magyar színész, Lugosi Béla iránti tiszteletből vette fel művésznevét. Az együttes több zenei díjat (ECHO-kat, Comet-et, Bravo Otto-kat) is besöpört, így talán méltán nevezhetik magukat ironikusan a világ legjobb együttesének (Die beste Band der Welt), legalábbis német szinten biztosan. Nevüket a legelterjedtebb mendemonda szerint annak alapján választották, hogy a zeneboltokban "ä" kezdőbetűvel egyetlen előadót sem lehetett találni az ABC-sorba rakott lemezek között. Az Orvosok egyébként idén négy év után ismét ellátogatnak hozzánk, fellépnek a Szigeten, aki teheti, nézze meg őket! Bővebb info  
430 0 0 Zene Izé
Az Ozric Tentacles alapítótagjai 1984 tájékán Angliában a Stonehenge ingyenes fesztiválon találkoztak és azóta nemcsak az angliai, de világszerte a fesztiválok legendás fellépői közé tartoznak. Zenéjük instrumentális, pszichedelikus űr-rock, utánozhatatlanul egyedi hangzással, gazdagon fűszerezve elektronikával, pumpálós basszusfutamokkal, húzós ritmusokkal, savas gitárszólókkal, keleti-távolkeleti ízekkel keverve, pozitív energiát árasztva utaztatja a hallgatót.
Közel 30 kiadott album után, 2008-ban egy új CD/DVD jelent meg Sunrise Celebration címmel a banda 25. évfordulója alkalmából, amin az éveik során több tagváltást megért együttes ismét visszatér az eredeti felálláshoz. (köszi Ivy a szövegért!)

Egy kis ízelítő a zenéjükből:


Egy élő felvételük (Chewier):
415 1 3 Zene Izé
bungle: Bár már volt itt róla szó: http://zene.ize.hu/comments.php?post_id=906 , az a megtiszteltetés [...]
MStipee: Engem kicsit a Liquid Tension Experiment-re emlékeztet (amit ha nem ismersz, ajánlom figyelmedbe ; [...]
halacska: nekem tetszik nagyon! bár eddig nem ismertem őket, de úgy néz ki rákeresek torrenten. :) jó k [...]
Be lehet csukni a cumit, ha a gyerkőc már nem használja, de akár magától is becsukódik, ha véletlenül leesik. Hihetetlen okosság! Hányszor láttam már a jelenetet, hogy a cumi leesik a földre, aztán visszaadják a babának, vagy esetleg megtörlik és úgy. Nos ezzel a cumival nem lesz ilyen probléma. 3 dollár, szóval mindenki megengedheti magának.
2525 3 21 Izé
CRaPtRaSH: az h nem a dzsuvás cumit tolod a kölök szájába nem egyenlő a multivitaminokkal...
Purple: *helyesel
Bizsu: ez nagyon kell, aztán csodálkoznak az anyukák a vánnyadt hikomat gyerekeiken...nyomatják a mult [...]
Mind a 21 komment
A Detroit Rock City című film egyik zenéje a The Donnas feldolgozásban.
A Film előzetese
Ha rám hallgattok, ezt is érdemes megnézni! ;]

Detroit városát Motor City-nek nevezik az amerikaiak autógyárai miatt. Amióta a KISS rockbanda megénekelte, Rock Citynek is hívják. Itt nő fel négy rockrajongó jóbarát a hetvenes évek végén. Hawk (Edward Furlong- Amerikai história X: Danny) a vezéregyéniség közöttük. Egyikük koncertjegyeket szerez a hírhedt, látványos KISS-bulira. Édesanyja a lehető legrosszabb szülői magatartást választja: megsemmisíti a jegyeket. Erre a négy kamasz elhatározása csak még jobban megerősödik, ráadásul nem rettennek vissza a törvénytelen eszközöktől sem, hogy megnézhessék élőben bálványaikat.
494 0 4 Zene Izé
CRaPtRaSH: nekem is megvan,nagyonnagy film! :]
yushuf: KISS Forever és hát ugye nekünk is van egy világhírü KISS bandánk http://www.kissforeverban [...]
fadam: nekem cdn van meg csomoszor láttam és még nem untam meg :)
Mind a 4 komment
Corvus Corax - Dulcissima

A Corvus Corax napjaink talán legérdekesebb zenekara, melynek zenei öröksége egészen ezer évvel korábbra nyúlik vissza, a középkor kezdeteihez. Aposztrofálják középkori zenének, de "középkori rock-nak" is a muzsikájukat, egy biztos, nem lehet szó nélkül elmenni mellettük. Hangszereik kizárólag a középkori formáknak felelnek meg, de nem vetik meg a népi hangszerek szerepeltetését sem. A zenekar '89-es megalakulása óta töretlen népszerűségnek örvend és válogatás vm. koncertfelvételekkel együtt 17 lemezt csináltak eddig. Olyan muzsika ez, melytől hippokraszt (középkori fűszeres bor, néha ma is csinálják hol vörösborból, hol fehér édes borból) támad kedve inni az embernek.
276 0 1 Zene Izé
RokkantTroll: Nemcsak, hogy remek zenészek de emberileg is óriási arcok. A győri (fergeteges) koncert utáni k [...]
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a fülesmaki (vagy galágó, angolul bushbaby).

E.T.: "Adod vissza a banánt, te óriásmajom!"
Barry: "Igen, ott még vakard egy kicsit, a hónom alatt is, köszke..."

1914 4 54 Izé
Biguli: nem tudnám bántani....
Biguli: áááá őt nem tudnám bántani...:)
brigi_cica: crapi megnézted a postomat a dudesons-ról ?? :D :D me láttam hogy nem kommenteltél... azt megije [...]
Mind a 54 komment
Egy kis mobiltelefon történelem.
6961 7 22 Izé
ebay: nekem nokia 5230 van imádom.amugy a videobol hiányolom az érintőkijelzős telókat
Thufir: Megakadt a szemem "Sony Ericsson T28" -on, nekem volt olyan, amúgy meg simén Ericsson T28, akkor m [...]
Kraftwerk: hm ez egy jó videó :D hát igen se... havernak tegnap este romlott el, nemolvasta be sehogy a sime [...]
Mind a 22 komment
Múltbéli önmagaid (nem elírás, többesszám) segítségével szerezd meg az időgéphez szükséges alkatrészt, hogy visszajuthass a saját idődbe.
2045 3 10 Game Izé
Dawe: gyűlölöm ezt a játékot
eol: Kár, hogy ilyen rövid, összesen 40 pálya a bónuszokkal együtt.
Szamooca: 6.pálya csak -.- áhhh.....ez sok nekem a mai komp.felmérés után -.-' =]
Mind a 10 komment
A világ legintelligensebb aranyhala
Comet, a kétéves aranyhal focizik, kosárlabdázik, szlalomozik a rudak között és a limbórúd alatt is ügyesen átbújik. A trükkökre a 41 éves állatkiképzéssel foglalkozó Dean Pomerleau tanította meg a halat pozitív visszacsatolás segítségével: ha jól csinálja, Comet jutalomfalatot kap. Az oktatáshoz szükséges DVD film és felszerelés 29,99 dollárért kapható az amazon.com-on. 

2429 2 20 Izé
bungle: Köszi, cseréltem!
Maccoyi: http://www.youtube.com/watch?v=jgRrrNL-mi4
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=aWR2RgLX61o
Mind a 20 komment
Régebbi postok...