REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Az évtized legjobb színészteljesítményei
1197 1 0 Film Izé
Az évtized 101 legjobb filmje

Egy másik 50-es lista az évtized legjobb 50 filmjéről itt.

És a 100 as itt.
1880 2 9 Film Izé
kovacslacka: Itt egy 10-es listát találtok: http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20321301_20324027,00.html
kovacslacka: Jesse James meggyilkolása, a tettes a gyáva Robert Ford (igen, kicsit spoileres a cím :) - http:/ [...]
Balázs: szenegáli és csádi filmek, atya úristen mikről nem tud az ember :O öö a posztképen jobb als [...]
Mind a 9 komment
Az évtized legjobb magyar filmrendezői
1231 1 0 Film Izé
Az évtized legjobb TV sorozatai
1863 0 19 Film Izé
Kornadidas: Mióta koleszos vagyok elég sok sorozatra rászoktam, ebben a listában is van pár amit biztos hog [...]
spider86: Battlestar Galactica nagyon ok... viszont nincs Csillagkapu, SP, Family Guy, House... bár én úgy [...]
kasy: Azon kívül, hogy a lista teljesen szubjektív azt is figyelembe kell venni milyen sorozat özönne [...]
Mind a 19 komment
10 legjobb pasi a magyar filmekben és a 10 legjobb nő a magyar filmekben (kösz kovacslacka)

(én ezt leszűkíteném csak 5-re) 
837 0 9 Film Izé
go-free: ezek közül egyik sem az a kimondottan jóképű/széparcú gyerek. valami mást "tudnak" bizonyár [...]
Purple: röhögni fogsz (vagy nem :D), de akartam is írni, hogy Szabó Kimmel még hasonlít is :DDD de akk [...]
Erunder: Na most még lődd el azt a dumát, hogy pedig hasonlítanak rám, és akkor már egálunk is. :D
Mind a 9 komment
Az évtized ikonjai
652 1 4 Film Izé
Balázs: igen csak festek és gondoltam könnyebb ha valaki megírja szóval kössz;)
kasy: Imádom a Haláli Hullák Hajnalát! A páros másik filmjét a Vaskabátokat (Hot Fuzz) épp most v [...]
Erunder: http://www.imdb.com/title/tt0365748/ Rémlik már valami? :) De a Shaun-ból is simán rájöhettél [...]
Mind a 4 komment
My One and Only

Egy 53-as égszínkék Cadillac Coupe de Ville kerekei hasítva tépik szét New York utcáinak a csendjét, és egyik utasa sem néz vissza. A gyönyörű, de szeszélyes  Ann Devereaux (Renée Zellweger) éppen most hagyta ott nőcsábász férjét, Dan Devereaux-t (Kevin Bacon), és elindult két tinédzser fiával , George-dzsal és Robbie-val, hogy megkeressék a jóléthez vezető utat.  Ann biztos benne, hogy nőies csábereje ugyanolyan jól szolgálja majd, mint két évtizeddel ezelőtt tette…

Amerikai bemutató: 2009. augusztus 21.

(A film premiere 2009. február 05 -én volt a Berlin International Film Festival -on)

Nagyszerű zenék szólnak benne (a cím egyben egy híres számnak is a címe ami el is hangzik a filmben), kiváló szereposztás, ez nagyon jó kis vígjátéknak ígérkezik, de nem abból a térdcsapkodós fajtából, rég láttunk már ilyet.

Imdb
471 1 0 Film Izé
Újra színpadra áll az 1990-es években ismertté vált svéd popduó, a Roxette: Per Gessle gitáros és Marie Fredriksson énekesnő a Night of the Proms koncertsorozat keretében adja elő dalait, különleges zenekari kísérettel.
A Svenska Dagbladet svéd napilap szerint Fredriksson már szerdán fellép meglepetésvendégként Per Gessle egyik amsterdami koncertjén. Ők ketten hosszú évekig zenéltek együtt, a Roxette működését hét évvel ezelőtt az énekesnő rákbetegsége miatt szakították meg; ebből azóta szerencsésen felgyógyult.

A svéd duó legnagyobb slágerei közé tartozik a Listen To Your Heart, az It Must Have Been Love, a Sleeping In My Car vagy a Look. Eddig világszerte több mint 55 millió albumot adtak el.

A Night of the Proms olyan koncertsorozat, amelyen látványos show keretében a klasszikus zene találkozik a pop-, a rock- és a soulzenével, klasszikus dallamok ötvöződnek öt évtized filmzenéivel és slágereivel. A popzenészeket a 75 tagú Il Novocento szimfonikus zenekar és a Fine Fleur kórus kíséri Robert Groslot vezetésével. Idén a Roxette mellett fellép a Heaven 17, Alan Parsons, John Miles és a magyar Katona Twins gitárduó is.
996 2 0 Zene Izé
Szerelem olasz módra (Everybody Wants to Be Italian)

Jake egy halárus, aki már majdnem egy évtized óta próbálja visszaszerezni a volt barátnőjét. Hogy elfelejtse, a barátai egy vakrandit szerveznek neki egy gyönyörű olasz nővel, de Jake biztos benne hogy egy ilyen nő sohasem találkozgatna egy nem-olasszal.

Imdb | Előzetes
477 2 1 Film Izé
Strawberryy: Bazinagy olasz randi?
A kék bolygó

A BBC 8 órás sorozata az első természetfilm, amelyik megpróbál teljes képet adni a világ óceánjainak élővilágáról. Híven a BBC évtizedes hírnevéhez, A kék bolygó mind információ-gazdagságában, mind pedig látványában egyedülálló és maradandó értékű alkotás lett.

Egy kis ízelítő
618 1 0 Film Izé
Made in Hungária

Fenyő Miklós élő legenda. Az elmúlt 40 évben 28 albumot készített, közel 400 dalt írt; zenéjével évtizedeken át markánsan képviselte a hazai rock and roll-t. Története 1962-ben kezdődött: a lázadó fiatal zenész, az "angyalföldi jampi" hazatérve Amerikából elterjesztette a vírust, a rock and rollt, amit magával hozott.
Előzetes
707 6 3 Film Izé
PekySu: Helo mindenki. Mondja mar meg valaki hogy lehet ezt letolteni. koszi PekySu.
madMate: nekem is tetszett pedig annyira nem vagyok oda fenyőmikiért
Géza bá: Nagyon jó film. Én csak ajánlani tudom.
Code Geass - Lelouch of The Rebellion
Előzetes
A 2008-as év (és az évtized) egyik, ha nem a legjobb animéje, a sorozat folytatása az R2-val (ami még jobb mint az első) összesen 50 rész... minden anime rajongónak kötelező kötelező, persze japánul, esetleg magyar felirattal :D:P
Leírás
522 3 2 Film Izé
spider86: csak nem írtad meg mi a véleményed a (sztem sokkal jobb) 2. szezonról :)
Geist: Ez nagyon jóóóó!!! :D Bár én nem vagyok anime függő..... szal jó ha megnézek félévente 1 [...]
A farkasember (The Wolf Man)

Lawrence Talbot gyermekkora azon az éjszakán ért véget, amikor édesanyja meghalt. Miután elhagyta Blackmoor álmos kis falucskáját, évtizedeken át próbált felépülni és felejteni. Ám amikor fivére menyasszonya, Gwen kinyomozza hollétét, hogy segítsen neki megtalálni elveszett szerelmét, Talbot hazatér, hogy részt vegyen a keresésben. Megtudja, hogy valami gyilkolja a falucska lakóit - valami, aminek brutális az ereje és kielégíthetetlen a vérszomja. Kiderül továbbá, hogy egy gyanús detektív érkezett a Scotland Yardról, aki nyomoz az ügyben. Ahogy Lawrence elkezdi összerakni a véres kirakós darabjait, tudomást szerez egy ősi átokról. Akit ez az átok sújt, az teliholdkor vérfarkassá változik. Ahhoz, hogy véget vessen az öldöklésnek és megvédje a nőt, akit közben megszeretett, Talbotnak el kell pusztítania a gonosz lényt a Blackmoort övező erdőben. Ám miközben a rémséges szörnyre vadászik, ez a hányatott múltú férfi felfedezi a saját sötét oldalát... amelyről elképzelni sem tudta, hogy létezik.

Előzetes, legújabb hírek.
980 1 1 Film Izé
Decoy28: Remélem így már megfelel =)
 Razorlight - Golden Touch

A brit Razorlight az elmúlt néhány évben feltűnt egyik legélvezetesebb és legsikeresebb brit gitárpop zenekar. Az excentrikus viselkedéséről és nagy dumájáról közismert Johnny Borrell gitáros-énekes vezette Razorlightot kezdetben, mint a paradigmaalkotó amerikai Strokes brit kistestvérét emlegették, ám ma már nem kérdés, hogy a zenekar a mai színtéren leginkább csak önmagához hasonlítható, hiszen a Razorlight az elmúlt években megalapozta saját sikerét és kialakította saját zenei nyelvét. Azt a zenei nyelvet, mely élvezetes és okos popdalokban testesül meg, s melyben egyszerre érezhetjük az elmúlt évtizedek angol és amerikai popzenéje, a Talking Heads, a Blondie, Bruce Springsteen, Patti Smith, Bob Geldof, a Police, a Clash, a Pulp vagy a Blur hatását.

 
406 0 0 Zene Izé