REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A csontritkulás jelei, okai és megelőzése
Nemcsak a leggyakoribb csontanyagcsere-betegség, hanem – elsősorban a combnyaktörések révén – számos idő előtti halálesetért is elmarasztalható.
160 0 0 Pink Izé
Minden, amit az új elsősegélyvizsgáról tudni kell!
1097 0 1 Pink Izé
Blood & Chocolate: Hát csodálatos! Már kétszer buktam ezen a borzalmon... :@ Pedig tanultam rá.. De egyszerűen ú [...]
Nagy-Britanniában a húszas éveikben járó nőknél pillanatnyilag a melanoma (a legrosszindulatúbb bőrrák) a leggyakoribb rákos elváltozás, holott ez a daganatos betegség korábban elsősorban a 75 éven felüliek között szedte áldozatát. A rákkockázat legmagasabb kategóriájába sorolták a nemzetközi szakértők a szoláriumot és az ultraviola sugárzás minden egyéb fajtáját.
295 0 0 Pink Izé
Nagy nyári munkahoroszkóp!

Nyáron minden jegy egy kissé elengedi magát és a munkában is a feltöltődésre és szórakozásra vágyik. Ezt a horoszkópot elsősorban a nyári munkákat keresőknek ajánljuk...
407 0 7 Pink Izé
Fogaska: pfff.... igen, majd pont a NASA-nál, vagy Disneyland-ben foogk ezen a nyáron dolgozni.... esetleg [...]
Nala: cöhh múzeumi docens,turistavezető,keramikus segéd én?????:D:D:D:D
vajalja: Ez a horoszkóp ez kurvanagy xDxD...Valaki megkapta még a "természetkedvelő" kitüntetést? :D
Mind a 7 komment
Egy átlagos testtömegű felnőtt napi kalóriaigénye 2000 kcal/nap. Az energiaszükségletet befolyásolja a testtömeg, a nem, az életkor, a külső hőmérséklet, és elsősorban a szellemi és fizikai aktivitás.
1402 0 0 Pink Izé
Webb Bland fotói elsősorban autókról.
4495 0 2 Art Izé
Cromex: Bazz, CL220-as. AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
Fireblade1000: Van itt minden, mi szem szájnak ingere!!! és még szépek is
Webb Bland fotói elsősorban autókról.
5574 10 2 Izé
Cromex: Bazz, CL220-as. AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
Fireblade1000: Van itt minden, mi szem szájnak ingere!!! és még szépek is
Már elsőben látni, kiből lesz a lúzer
832 0 7 Pink Izé
CrazyLime: Hehhe
Errtu: Meg egy kovács üllőt is! ;)
Derill: Crazy egy wisdomot dobjál rám plz
Mind a 7 komment
The 27 Club (27-es Klub, 27 Club, 27-esek Klubja)

A Club 27 elsősorban az amerikai popkultúrában népszerű utalás a 27 éves korukban meghalt, üstökös-szerű karriert befutott (rock)zenészekre. A klub „eredeti” tagjai: Jim Morrison, Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Kurt Cobain. A klub később kevésbé ismert tagokkal, illetve nem zenészekkel is bővült.

A klub „eredeti” tagjai:
Jimi Hendrix (1942. november 27. – 1970. szeptember 18.) (The Jimi Hendrix Experience) – vélhetően az előző este elfogyasztott alkohol és az arra beszedett altatók hatására saját hányásába fulladt bele. (halálának körülményei máig vitatottak)
Robert Johnson (1911. május 8. – 1938. augusztus 16.) – A delta blues legendás alakja, számos világhírű zenészt és zenekart (például Bob Dylan, Eric Clapton, Led Zeppelin, Cream, Rolling Stones stb.) inspirált (születésének éve vitatott, így az egyetlen „nem egyértelmű” tagja a klubnak)
Janis Joplin (1943. január 19. – 1970. október 4.) – Herointúladagolás
Brian Jones (1942. február 28. – 1969. július 3.) – A Rolling Stones alapító tagja, gitárosa – máig tisztázatlan körülmények között saját medencéjébe fulladt bele.
Kurt Cobain (1967. február 20.– 1994. április 7.) – a Nirvana énekes gitárosa – öngyilkosság (vitatott kölrülmények között)
Jim Morrison (1943. december 8. – 1971. július 3.) – A Doors együttes énekese – máig tisztázatlan körülmények között saját fürdőkádjában érte a halál, a hivatalos boncolás szerint szívelégtelenségben hunyt el.

Imdb | Előzetes
603 2 1 Film Izé
bone_lord12: Ez eleg jonak nez ki,valami tipp honnan tudnam leszeni?
KIN Kupa, azaz Kandó Ifjúsági Napok, minden év április végén a legelvetemültebb dolog, ami történhet egy műszaki főiskolással, de akár bárki mással is, egy vetélkedő szinte tényleg határok nélkül.

A fenti videó pedig egy előfeladat többek között, meg egy kis kedvcsináló azoknak, akik ismerik a KIN Kupát, és a Keleti csapatához (a műszaki főiskola gazdasági kara) csatlakoznának. Akik nem tudják mi ez, azoknak kis betekintés, na meg egy újabb soproni reklám paródia, hátha tetszik, mert végülis olyan Izés lett... :)

Ja és persze a csapatunknak nagyon sokat jelentene (elsősorban pontot), ha kiraknátok, szóval légyszi. Köszi: G. és a Keleti csapata.
10416 3 29 Izé
Zsebaa: Hajráááá Automatika!!! Hajráááá Pisti!!! "Kandósok vagyunk mi fasza gyerekek, Értünk cs [...]
_Lajcsi_: Céééé Szak!!!! :)
stofi: Akkor már csakis a Második!
Mind a 29 komment
Életkortól függetlenül, annak elhatározása, hogy szexuális életet élsz, komoly, felelősségteljes döntés. A saját érzéseidet, a partneredét, a teherbeesés lehetőségét, a szexuális úton terjedő betegségek és fertőzések kockázatát kell figyelembe venned. Az alábbi kérdések segítenek eldönteni, készen állsz-e arra, hogy kapcsolatotokat a szexualitás szintjére emeld.
1045 0 7 Pink Izé
neomatsek: aszem túl sok SP-t néztem,mert erről is eszembe jutott egy rész...mikor a csajoknak meg a sráco [...]
Mmiray: Egyébként szerintem érdekes, hogy mostanában, az internet világában is milyen mérhetetlenül [...]
Errtu: Kiderült, hogy nem vagy kész a szexuális életre, és az első orális aktustól terhes leszel? X [...]
Mind a 7 komment
Egy újabb érdekes és hasznos sporteszköz, az úgynevezett GlideCycle kerül ma bemutatásra, melyet elsősorban a fogyatékossággal élőknek, illetve mozgáskorlátozottaknak fejlesztettek ki. Hasznos dolog ez számukra, ugyanis ezzel az eszközzel a futáshoz hasonló mozgást fejthetnek ki, ami mind testileg, mind pszichikailag pozitív hatást eredményez náluk.

 
953 0 0 Sport Izé
Egy újabb érdekes és hasznos sporteszköz, az úgynevezett GlideCycle kerül ma bemutatásra, melyet elsősorban a fogyatékossággal élőknek, illetve mozgáskorlátozottaknak fejlesztettek ki. Hasznos dolog ez számukra, ugyanis ezzel az eszközzel a futáshoz hasonló mozgást fejthetnek ki, ami mind testileg, mind pszichikailag pozitív hatást eredményez náluk.

2353 0 7 Autó Izé
1b0r90: ez nagyon jó dolog..teljesen meghatódtam :)
GTracer: Szerintem ez egy nagyszeru otlet akarki talalta is ki. A kivitelezes azert meg fog fejlodni szerinte [...]
bungle: Sajnos nem megy jelenleg a http://www.glidecycle.com (Bandwidth Limit Exceeded), de amiket láttam r [...]
Mind a 7 komment
Egy újabb érdekes és hasznos sporteszköz, az úgynevezett GlideCycle kerül ma bemutatásra, melyet elsősorban a fogyatékossággal élőknek, illetve mozgáskorlátozottaknak fejlesztettek ki. Hasznos dolog ez számukra, ugyanis ezzel az eszközzel a futáshoz hasonló mozgást fejthetnek ki, ami mind testileg, mind pszichikailag pozitív hatást eredményez náluk.

2506 1 7 Izé
1b0r90: ez nagyon jó dolog..teljesen meghatódtam :)
GTracer: Szerintem ez egy nagyszeru otlet akarki talalta is ki. A kivitelezes azert meg fog fejlodni szerinte [...]
bungle: Sajnos nem megy jelenleg a http://www.glidecycle.com (Bandwidth Limit Exceeded), de amiket láttam r [...]
Mind a 7 komment
]['(())(())[[_

Ebben a posztban elsősorban a TOOL által feldolgozott számokat gyűjtöttem össze, másodsorban azokat, amelyekben más zenészekkel közösen léptek fel.

Feldolgozások (zárójelben az eredeti banda):

Demon Cleaner (Kyuss) [a posztra kattintva indul el], No Quarter (Led Zeppelin), You Lied (Peach), Commando (The Ramones), Spasm (Peach), Stranglehold (Ted Nugent).

Más zenészekkel/zenekarokkal:

Passenger (Deftones), Know Your Enemy (Rage Against The Machine), Mike Patton-nel (Faith No More), Tool - Triad: Tomas Haake-val (Meshuggah), Dave Lombardo-val (Slayer), Tool - Pushit: Aloke Dutta-val.
663 0 1 Zene Izé
grisin: kimondottannemteccik
A Hófehér (1983) Nepp József egész estés, nem elsősorban gyermekeknek szóló rajzfilmje, amely a Macskafogó mellett a hazai rajzfilmtörténet egyik legendás, nemzetközi sikert aratott darabja. Ez az alkotás hozta meg Nepp József számára az életműdíjat a Giffoni Nemzetközi Filmfesztiválon 1984-ben. A Hófehér, mint címe is utal rá, Hófehérke örökbecsű történetének némileg elferdített változata, paródiája, amely jó adag alig érezhető fricskát is tartogat a magyarországi 1980-as évek világának.

Nem tudom ki mennyire ismeri, de ajánlom mindenkinek! Engem nagyon megfogott a képi világa, a szereplők, a sötét középkori hangulata és a humor, amit képvisel.

A film többi darabja: 2 3 4 5 6 7 8 9 10
631 1 17 Film Izé
pepeti: Pont tegnap láttam egyet a tescoban, ha lesz pénzem beruházok rá lehet:)
Purple: nekem régen videókazin volt meg felvéve, aztán az nemtom hova lett, és igazi hajtóvadászat vo [...]
Bero: nekemis ott díszeleg a dvd gyűjteményem közt ez a remek film! :) nem linkelve kell megnézni [...]
Mind a 17 komment
Schizoid - A csend elaltat
A formáció 1999. októberében alakult, és egy évre rá már meg is jelent első nagylemezük, “Ösztön” címmel. Ez igen komoly teljesítmény egy rockzenekar esetében, de nézzük hogy tudtak eljutni idáig a fiúk. Lemezszerződéshez a jelenlegi kiadójuk által meghirdetett, tehetségkutató versenyen elért első helyezés nyereményeként jutottak. A Schizoid komoly lehetőséget kapott, amikor a Beatrice előzenekaraként léphetett színpadra, ami nem lehet véletlen, hiszen Laczik Ferencet láthatjuk a basszus szekcióban, aki egyben a Beatrice oszlopos tagja is. Az album egy rendkívül kísérletező, stílusilag nehezen behatárolható, ötletesen hangszerelt lemez. Alap profiljuk a rock, az is a keményebb fajtából. A számok fülbemászó refrénjei a stílustól idegenkedőknek is kellemes élményt nyújthatnak. Hallunk itt fúvósokat, női vokált, gépi hangszereket, effekteket. A szerzemények többsége kemény, gitár alapokra épül, de helyet kaptak lazább rap betétek ugyanúgy, mint hardcore-os, metalos hörgések, alternatív elemek, vagy olykor Ákost idéző, dallamos gondolatok. A lemez szövegvilága jól illeszkedik a zenéhez, és elsősorban nem nevezhetjük primitívnek, a mondanivalót költői mélységekbe helyezik, ami sokat elárul a csapat hozzáállásáról, komolyságáról. Első hallgatásra kétkedve fogadhatjuk a lemezt, ami a stílusok illesztésének kisebb összeforratlanságából adódhat, de ugyanakkor fellelhető a csapat egyedi hangzása is, amely ha az évek során kiforrottabbá, profibbá válik, akkor következő lemezükkel akár egy szélesebb közönség érdeklődését is kiválthatják. A Schizoid bemutatkozó lemeze mindenképp egy üde színfolt a magyar piacon. Ajánlott mindenkinek aki szereti a dallamos zenét, és nem zárkózik el a rockosabb megpróbáltatásoktól sem.
468 0 1 Zene Izé
fadam: egész jó, tetszik a dob a zenéjükben
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a vámpírvipera (Viperidae Vampira). Elsősorban Észak-Amerikában honos, szereti a feltűnést, kedvenc tartózkodási helye a tetováló és piercing szalonok környékén található.
Sajnos nem tartozik a kihalófélben lévő állatok közé.
8576 5 62 Izé
kukulkan: Egy kis kukacoskodás:) (bocs, szakmai ártalom, de nekem rögtön ez szúrt szemet) Sz'al az élő [...]
Paapi: Brian Élete :) Nagy film :D
kotta: Idézetmegfejtős (könnyű lesz): "-Ne kövessetek!Ti mind egyéniségek vagytok!! (bamba tömeg v [...]
Mind a 62 komment
Fél terabájt bambuszból Egyre terjed a technikai környezettudatoság hangzatos jelszava, de ez még legalább egy pozitív divat - a hullámot pedig legújabban a SimpleTech lovagolta meg, a maga [re]drive névre hallgató bambuszfedeles, egyébként pedig alumínium-borítású külső merevlemezével.

Amit ők szerényen csak a világ legkörnyezetbarátabb külső meghajtójának neveznek, valójában egy jó közepes, 500 GB-os egység, Turbo USB 2.0-ás csatlakozóval. Rendkívül környezetbarát mivoltát pedig elsősorban természetesen nem a bambuszfedélnek köszönheti, hanem leginkább a ventilátormentes dizájnjának - ahelyett ugyanis a hőelvezetésről maga az alumínium borítás gondoskodik.

Akár így, akár úgy, 500 GB szép mennyiség, és bár vannak nála gyorsabbak is, azért a Turbo USB 2.0 sem rossz - mi több, a cég ajándékba ad még egy kis bónuszt is, nevezetesen a Fabrik Ultimate Backup online tárhely-rendszerének vagy a teljesen ingyenes használati jogát, amely esetben azonban csak 2 GB áll majd a rendelkezésünkre az éterben, vagy havi $5 ellenében korlátlan tárhely, korlátlan adatátvitellel.

Maga a [re]drive egyébként $160-t kóstál.
555 0 13 Tech Izé
Jozef7: xD Gondoltam én hogy nem alkesz :D (neked tényleg szabad minden ;D )
CRaPtRaSH: ha te tudnád, mennyit... nincs egy normális pillanata... vagy részeg, vagy szerelmes magába ;DDD [...]
Jozef7: Mert mindig iszik?? :D
Mind a 13 komment
SD-kártya CD-stílusban, 100 év élettartammal
A "CD-stílus" ez esetben annyit tesz, hogy "egyszer írható". Bemutatta ugyanis a SanDisk a "WORM"(=féreg), úgy is mint "Write Once, Read Many" (=írd egyszer, olvasd sokszor) névre hallgató új, professzionális használatra szánt SD kártyáját, amelynek különlegessége egyrészt a már említett egyszer írhatóság, másrészt pedig a címben is számszerűsített hosszú élettartam.

Állítják, hogy az ily módon a kártyára egyszer felvitt anyagok "lényegében lepecsételtetnek", így "semmiféle fizikai lehetőség nincs a fájlok módosítására vagy törlésére". Ami pedig a használati lehetőségeket illeti, igen komoly példákat hoztak fel: rendőrségi-bírósági bizonyíték- vagy tanúvallomások, orvosi feljegyzések vagy elektronikus úton leadott szavazatok tárolását - annál is inkább, hogy a kártyák így egyben le is válthatnák a hagyományos (elsősorban analóg, szalag-alapú) tárolóeszközöket, tekintélyes fizikai helyet is felszabadítva az érintett hivatalok archívumaiban.

Említették azt is, hogy digitális kamerák és hangrögzítők, pénztárgépek, orvosi felszerelések és számos további eszköz gyártóival is együttműködnek annak érdekében, hogy minél több készüléket elláthassanak a WORM-kártyák használatához szükséges firmware-el.

Christopher Moore, a cég OEM memóriakártya-marketingese kiemelte azt is, hogy a digitális média előretörése oda vezetett, hogy az analóg médiára továbbra is nagy mértékben támaszkodó szervezetek (mint például a fentebb említettek) egyre nagyobb gondokkal néznek szembe, így az ő megoldásuk annál is inkább hasznosabb lehet. Ezt kezdetben meglepően kicsi, 128MB-os méretben szállítják majd, árakat viszont még nem közöltek.
902 0 3 Tech Izé
rivaul: Így van :)
Thaddeus: Valszeg szöveges dokumentumokat fognak tárolni, arra pedig - úgy gondolom - egyelőre elég ennyi [...]
Dawe: 128MB nem sok mindenre elég
Az Omega több tekintetben is úttörőnek számít a magyar könnyűzene történetében. 1968-ban elsőként jelent meg önálló albuma Magyarországon, a Trombitás Frédi és a rettenetes emberek (az Illés zenekar Ezek a fiatalok című albumán más együttesek is játszottak). Az 1969es 10000 lépésé volt az első kinyitható lemezborító, az album zenei anyagából pedig elkészült az első önálló tévéshow, a Tízezer lépés – Omega Show. Az együttes elsőként jutott ki az Egyesült Királyságba, a magyar együttesek közül nekik volt a legtöbb eladott lemezük Magyarországon (az 1979-es Gammapolis, 650 ezer példánnyal) és külföldön (az 1977-es Time Robber, 1 millió példánnyal). Az Omega volt az első együttes, melyet az Állami Hangversenyzenekar kísért (az 1973-as Omega 5 című albumon), valamint a magyar együttesek közül az Omegának volt először digitális stúdiója. Elsőként jelent meg CD-je (az 1988-as Platina című válogatásalbum) és DVD-je (a 2000-ben kiadott OmegakonceRT Népstadion 1999). Az Omega tagjai léptek fel elsőként egységes színpadi ruhában és az együttes koncertjein használtak elsőször füstgépet, lézershow-t, valamint a látványelemek kiegészítésére kivetítőt.

Bolgár lány énekli

Scorpions is feldolgozta
441 0 0 Zene Izé
Peter Gabriel - Sledgehammer
1986 - So című album sikerdala, mely lenyűgöző klippjével (mely a gyurmaanimáció és a pixillációs animáció iskolapéldája - azaz számtalan fotóból lett összeállítva. A rendező Stephen R. Johnson. A felvétel alatt P.G. 16 órát pózolt egy üveglap mögött, melyre a tárgyak kerültek.) minden idők egyik legjobb videója lett és az első számú animációs felvétel (4. hely az MTV válogatáson). A dalra komoly hatással volt az 1960-as évek soul zenéje, mely elsősorban a fúvósokban nyilvánul meg, mely a Stax Records (Memphis-i lemezcég) sajátja volt. Játékos klippje ellenére a dal nem kevés szexuális és fallikus célzást tartalmaz. "Show me round your fruitcage cos I will be your honey bee"
A Sledgehammer - bár a kritikusok elismerték korábbi lemezeit is - az egyetlen széles körben ismert és elismert dala lett, mely a U.S. listán is első lett, kislemezként pedig egyből ott landolt. A dal az MTV történetének legtöbbször játszott felvétele lett.
Szöveg
208 0 0 Zene Izé
Elsőszámú szabály: nem pisilünk elektromos kerítésre! :)
10145 2 23 Izé
bungle: themasterhealer küldte FunListára (csak erős idegzeűeknek!! szóltam!): http://groups.google.com [...]
Schabee: ezt h sikerült megtalálni???
Schabee: ügyes
Mind a 23 komment
Elsősegély tanfolyam. Besírtam, ahogy rángatózik! :D
10859 10 16 Izé
menyus: hát ez k****a jóóóóóóóó:D:D:D:D
Fabian: Ezek betegek :D
Zsolt86: Az volt a jó amikor az öreg bácsikát átölelte, az meg nem tudta levenni magáról a kezét :DD [...]
Mind a 16 komment
Amint azt az alábbi videó is tanúsítja, a túl sok tévézés súlyos mentális deformációt okozhat elsősorban a fiatalok körében, mely magatartás-zavarral, idegrendszeri elváltozásokkal és egyéb maradandó vagy végzetes következményekkel járhat.

Crazy Frog Bros
8486 1 10 Izé
bandee1219: Az eredeti is kurva szar, ez a két pöcs nem fogja velem megszerettetni, az biztos!
suvomi: ölési szint 10 :) ezek rosszabbak mint az AL kaida.
Imi: Szerintem valamit a kajájukba is rakhattak...
Mind a 10 komment