REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Wolfgang Gartner - Space Junk
385 0 0 Zene Izé
My Chemical Romance - Planetary (GO!)  

Idén végre Magyarországon! (júni. 29. VOLT)
664 1 0 Zene Izé
Sister Nancy - A What A Bam Bam (RCola Remix)
715 1 1 Zene Izé
JogiBear: Fúú de üszök! :D egyszer hallodtam egy partyba és azóta se találtam. kösziii :D
Végetért a legrégebbi "űrlegenda", a Discovery űrrepülőgép pályafutása, ami 1984-ben kezdődött. 39 sikeres küldetése alatt, a világűrben töltött napjainak száma 322, mely idő alatt 5247 alkalommal kerülte meg a földet, ami 230 millió kilóméternek felel meg.

Ezzel megkezdődött a Space Shuttle űrrepülőgépek búcsúja. A másik két "madár" közül az Endeavour a tervek szerint április 19-én, az Antlantis pedig június 28-án indul utolsó útjára.

Magyar cikkek: itt, és itt.

Videó az utolsó küldetésről: itt.

Valamint egy szokatlan ébresztés is történt a küldetésnek utolsó, az ISS-en (Nemzetközi Űrállomás) töltött napjának a reggelén, amikor is James T. Kirk ébresztette fel őket.
2724 3 7 Izé
Mr.T.: Zsuga küldte: URL: http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20110316-messenger-a-merkurnal-a-forro-boly [...]
bungle: A videó feltöltője volt ilyen jó fej: "Embedding disabled by request"
Mr.T.: Megpróbáltam cserélni a linket, de itt valami más lesz a bibi. Utánanézünk. Köszi az észrev [...]
Mind a 7 komment
 Love and Light - Life

(Crunkolódás.)
1370 3 1 Zene Izé
dwassupb: pazar :)>-
Velvet Acid Christ - Fun With Drugs

A Félelem és Reszketés Las Vegasban "alternatív" filmzenéje
448 1 0 Zene Izé
Sungha Jung - With Or Without You (U2) Web

(Érdemes csekkolni a további videóit is! :) )
731 0 0 Zene Izé
Egy animáció a következő marsjáróról, ami a Curiosity nevet viseli.

"A 2011-es év legfontosabb űrkutatási eseményeként novemberben a Curiosity (eredetileg Mars Science Laboratory, MSL) elindul a Marshoz. Ez lesz az eddigi legnagyobb méretű és teljesítményű marsjáró (rover) a vörös bolygón. Nagyobb távolságokat tesz meg, és részletesebb elemzéseket végez majd, mint a nagyon sikeres Spirit és Opportunity. Egy összetett, automatizált, guruló laboratóriumnak tekinthető, amelynek fő feladata az élet lehetőségének - illetve az ezzel kapcsolatos sugárzási, kémiai körülményeknek - a vizsgálata lesz. Tervezett élettartama legalább egy marsi év (körülbelül két földi év), amelyet ideális esetben túlteljesíthet. Nemcsak műszerállománya és technológiája fejlettebb a mostani marsjárókénál, hanem a napelemek mellett radioaktív energiaforrással is bír, azaz társainál több energiát használhat mozgáshoz, mintavételhez és egyéb elemzésekhez. "

Élőben lehet nyomon követni a "marsautó" építését a NASA oldalán keresztül, az alábbi linken.

Illetve itt, még 5 jövendőbeli űreszköz melyeket szintén a 2011-es évben készülnek útjukra engedni.
3290 3 5 Izé
Revanor: A Spiritet pár hónapra tervezték fölküleni, ehhez képest vagy öt évig tökéletesen működ [...]
Rejtő: az első kép amit a Spirit küldött http://www.allhatnocattle.net/Mars%20Rovers.jpg
brandboy: Főlkűldik , hogy arrébb rúgja a Spiritet.
Mind a 5 komment
Falling Skies

A TNT csatorna júniustól indít egy földönkívüli inváziós, posztapokaliptikus, sci-fi sorozatot, melyben Noah Wyle lesz a főszereplő. Az előzetes alapján elég nagy költségvetésűnek néz ki, tehát látványos.

Igaz az oldalukon nincs fent az előzetes, de érdemes meglátogatni, már csak a képregény készítéséről szóló videó miatt is. Ugyanis ebben az esetben a sorozattal együtt készül a képregény. Illetve egy picit hamarabb.
618 0 1 Film Izé
bungle: Új trailer: www.imdb.com/video/imdb/vi568368409/
...dnb klasszikusok... Kemistry - Doc Scott
545 0 0 Zene Izé
Netsky - Your Way 

Cooperation 1st Anniversary Event with Netsky ( BE // Hospital Rec. )

2010/11/26 (péntek)

Szikra Cool Tour House
...

Ritkán láttunk eddig olyan előadót, aki ilyen gyorsan kapaszkodott volna fel a ranglétrán egyre feljebb és feljebb, vezetve a drum and bass új hullámban érkező tehetségeit Európából. Számos megjelenés a legnagyobb kiadóknál a szakmában, DJ támogatottság, olyan előadóktól, mint Friction, Hype és Fabio, valamint jelölés „Az év legjobb új producer” díjára a Drum + Bass Arena Awards-on, ezek azok a sikerek, melyeket Netsky kevesebb, mint 12 hónapja a háta mögött tudhat! Zenéiben kiemelkedő és egyedi elegyet alkotnak a felemelkedő, melankólikus hatások, a táncparkettre szánt basszusok és dobhatások mellett, így nyilvánvaló, hogy nem kellett ahhoz sok idő, hogy Netsky felkeltse High Contrast és London Elektricity figyelmét.

2010-ben láthattuk Netsky elsöprő sikerű bemutatkozó albumát, melyen számos olyan dal szerepel, amik mára már himnusszá váltak a táncparketten. Éneklős klasszikusok és tiszta új vágású jungle hangzás, ez az ami a védjegyévé vált.

Mióta olyan előadók számaihoz készített elsöprő sikerű remixeket, mint Pendulum, Plan B, Leftfield vagy Swedish House Mafia, Netsky profilja talán még egy szinttel feljebb emelkedett. Mindent összevetve igen fényes jövő elé néz a Hospital kiadó legújabb szupersztárja.

Magyarországi debütáló fellépése November 26. ami a Cooperation csapat első évfordulója alkalmából kerül megrendezésre a már önmagában is vonzerőnek számító vadonatúj Szikra Clubban.



DNB Stage:

Netsky ( Hospital Rec // BE )
Jade ( BSE / Citrus )
Savage & MC Fantom ( Vestax / Legend ) -Exclusive Liquid Set-
Magical Gravity ( Viper )
DigitalPunk ( Cooperation / Nospoon )
Mc Blu-ID

Visual: Still NoiZe
http://www.facebook.com/stillnoize


Belépő: 1500 elővétel
2000 helyszínen

Jegyek elővételben kaphatók a SZIKRA jegypénztárában (Teréz krt. 62.) és online a honlapunkon: www.szikra.eu

SZIKRA cool•tour•house
Cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 66

http://www.myspace.com/netskymusic
http://netskymusic.com/
718 1 0 Zene Izé
Én készítettem, gyönyörü természetifilmek, remek DnB zenére!!!!!!!! (Sub Focus - Last Jungle)

Remélem mindenkit jókedvre derít. 
767 3 3 Zene Izé
Caleb: Csodálatos állatvilág és természet:) A vidi valami hatalmas! Nagyon illik alá a zene, ez így [...]
tucsok: a videó az egész jó lett :) (a szám amúgy már fenn van, de most elnézem :P )
baromka: nagyon jó lett ! :) csak így tovább :D és a vágásokért ne bánkódj, így is átjön ;)
2010. november 17. és november 24. között tartó akciónkban megnyerhetitek a következő játékokat a JÁTÉKOK magazin oldalain: Assasin's Creed Brotherhood (X360) + 2 előrendelői DLC, The Fight: Lights Out (PS3), Jungle Party (PSP), Eye Pet (PSP) + Invizimals: Shadow Zone (PSP), illetve a játékhoz kapcsolódóan Facebook-oldalunkon szert tehettek a következő nyereményekre: Assasin's Creed Brotherhood bögre, póló, poháralátét, poszter, Star Wars: The Force Unleashed 2 (X360), Blood Stone 007 (X360), Guitar Hero: Warriors of Rock (X360). Az Assassin's Creed Brotherhood-relikviákat köszönjük a játék magyarországi forgalmazójának (AN-TEC), míg a Sony-s játékokat a Sony Magyarországnak, a többi játékot pedig az Activision-Blizzard ajánlotta fel.

A szoftvernyereményre a szokásos módon, honlapunk fejléce alatti hivatkozására kattintva lehet pályázni. Ehhez mindössze három kérdésre kell helyes választ adnotok. A részvételhez regisztráció szükséges, ez ingyenes, és az oldal jobb felső sarkában lévő hivatkozás segítségével valósítható meg, vagy ha ide kattintotok. Facebook-oldalunkon nincs más dolgotok, mint csatlakozni olvasóink táborához, majd a játék meghirdetésekor részt venni a játékon, ahol a felsorolt többi dolgot sorsoljuk ki.
2179 1 0 Izé
Dansette Junior - Paranoid
750 1 2 Zene Izé
MStipee: A klipje is odavág :D
bone_lord12: Ez nagyon állat egy szám
UFO Kína felett - rövid időn belül harmadszorra kellett lezárni egy repülőteret Kínában azonosítatlan repülő tárgy észlelése miatt. Június óta ez volt a nyolcadik UFO-észlelés Kínában.
10953 2 49 Izé
reactore: na most kukacoskodok az UFO szó jelentése miatt, ez pont egy UFO számunkra mivel repül és nem t [...]
Luflee: en szerintem letezik elet mas bolygon is, hisz egy csomo bolygot fel sem fedeztunk meg, de ami a pos [...]
scripter: szerintem meg a Mikulás vóóót, csak bekattant a bijológiai órája a globális felmelegedés mi [...]
Mind a 49 komment
"PAINT UP! RÁADÁS" A júniusi döntőt követően, közkívánatra újra levetítik a világ első virtuális épületfestő versenyének pályamunkáit és a világhírű profik bemutatófilmjét!   HELYSZÍN: Budavári Palota, Hunyadi udvar (az Oroszlános kútnál), Magyar Nemzeti Galéria „B” épület homlokzata   IDŐPONT: 2010. szeptember 22. (szerda), 20.00-22.00 óráig   PROGRAM   1000 nm vetített felület, épületmozgató animációk, lenyűgöző látvány, világörökségi környezet, egyedi alkalom.     ÚJRATÖLTVE: a látogatók még egyszer megnézhetik a Múzeumok Éjszakáján, a verseny döntőjében vetített 12 legjobb alkotást, és a +8-as kategóriába jutott filmeket.   EXTRA ADAG: újra látható lesz az a kuriózumnak számító, óriás felbontású 3D animáció, amit a műfaj nemzetközi hírű képviselői, Bordos László Zsolt, Kovács Ivó és Vicsek Viktor készítettek. (Bordos és Kovács nevével a nagyközönség korábban a dubai Pálma-sziget hivatalos avatóünnepségének vetítéséhez készített óriás felbontású 3D animáció kapcsán találkozhatott.)   RÁADÁS: az eseményen levetítik azt a további 12, döntőbe nem jutott pályaművet is, amit még saját alkotóik sem láthattak az adott architektúrán.   Ha már látta, azért, ha még nem, azért, de ezt nem szabad kihagyni! A szervezők a rendezvényre mindenkit szeretettel várnak! BELÉPŐDÍJ NINCS!
695 1 0 Art Izé
Junior Caldera feat Sophie Ellis Bextor - Can't fight this feeling
1391 1 0 Zene Izé
Junkies - A drog az rossz
463 2 0 Zene Izé
Stereomilk - Erdő 

Stereomilk Erdő c. klipje a Stereomilk című albumról. A kisfilm vázát régi super8-as felvételek alkotják a frontember gyermekkorából.
554 0 0 Zene Izé
Sub Focus - Last Jungle
884 1 1 Zene Izé
winkytct: tetszetos :D
Cherly Cole - Parachute (Buzz Junkies Radio Mix)
1357 1 0 Zene Izé
Junior Boys - Hazel (Ewan Pearson's house remix) (Dixon edit) 
744 0 0 Zene Izé
tshabee - Pink Junk Punk Funk

és hozzá csináltam egy komoly költségvetésű klipet hd minőségben. akár szabad szemmel, akár 3 dimenzós szemüvegben, akár hegesztőmaszkban is megtekinhető. mindegyik nagyszerű élmény.
468 0 4 Zene Izé
man_oo: Értékelem, hogy alkotsz ne érts félre csak ezt most nem hallom értékelhetőnek. Posztold a kö [...]
tshabee: mint ahogy neked man oo úgy 7-8 éve állandóan Tankcsapda dalok szóltak, és 12 éves kis taknyo [...]
fari.tro: eredeti zene :) a klipp fergeteges :)
Mind a 4 komment
A Fields of Joy a fesztiválszezon előtti legnagyobb szabadtéri megmozdulás a budapesti elektronikus zenei életben, amelyet elsősorban a tört ütemek rajongói várnak. Nem véletlenül, hiszen az elmúlt tíz alkalommal a drum and bass legnagyobb sztárjai és a legérdekesebb új arcok mutatkoztak be és tették feledhetetlenné a nyár egyik legfontosabb buliját. Idén – ahogy erre már volt is példa a FOJ rendezvények történetében – kétnapossá és négyhelyszínessé, mondhatni mini fesztivállá bővül a rendezvény, a szombati drum and bass és dubstep nap előtt pénteken a techno, a minimal, a house és az electro lesznek főszerepben. Június 18., péntek /techno, minimal, house, electro/ Kincsem Park (bejárat a Hungexpo felől)   NVC stage Agoria (Infiné, Different - FR) - Balance 016 tour Alex Bau (Credo, CLR - DE) - "Being Wayne Sidorsky" album release tour Format:B (Formatik, Highgrade - DE) Ricardo Tobar (Border Community - RCH) Naga + Beta (Hairy) Subotage (NVC) Sinko (NVC)   Noise Nightlife stage Palotai (Tilos) Karányi (CLS, OSH) Andro (Rise FM) Plastickids (Noise Life) GrgFr & Sukee (Electroghetto)   Június 19., szombat /drum and bass, dubstep/ Hungexpo (bejárat a Hungexpo 2-es kapunál)   Bladerunnaz stage Sub Focus (Ram Records - UK) Original Sin (True Playaz - UK) S.P.Y. (Metalheadz - BR) Chris.su (Subtitles) SKC (Commercial Suicide) Safair (Tactile Vinyl) Mastif (Bladerunnaz) Statik (Bladerunnaz) MC I.D. (Shogun Audio - UK) MC Agent (Unusual Suspects -RO) MC Fedora (Mameluk System) MC Blu-ID   TEST stage Ramadanman (Hessle Audio - UK) Cadik (Real Your Nature) DJ Madd (Boka Rec.) Matt-u (Boka Rec.) Gumilap (Dub Phase) MC Kemon (Dub Phase)       Térkép: http://www.hungexpo.hu/upload/Image/hungexpo/BV_terkep_0511.jpg   Megközelíthetőség: http://www.hungexpo.hu/megkozelithetoseg A Kincsem park legkönnyebben a 2-es metró Pillangó utca megállójától közelíthető meg.   Elővétel Első 100db mindkét napra 2500 HUF Június 18-ig 3000 HUF Bérlet elővételben: 4000 HUF   Elővételes helyek Subvibe (V. Váci u. 40.) www.subvibeshop.com Nyugati nonstop (Nyugati tér) Akt Records (VI. Lovag u. 17.) www.aktrecords.hu Deep lemezbolt (VI. Aradi u. 22.) www.deep.hu Ticketportal.hu és offline árusítóhelyei www.ticketportal.hu   Belépő helyszínen: Napijegy a helyszínen: 3500 HUF / nap Kétnapos bérlet a helyszínen
816 1 2 Zene Izé
vöri: majd jól tele lesz ilyen buzi hülyegyrekekkel.....................
fari.tro: egyszer már volt hozzá szerencsém 2007-ben...nagy zúzda, akinek bejön a lazulat drám. Mármint [...]
Bár nemrég hirdettünk meg egy fotópályázatot (ami még mindig tart és alig érkezett rá eddig kép, mi van, senkinek nem kell egy iPad?!?), most itt egy újabb, elsősorban azoknak, akik környezetében van háziállat: készíts házi kedvencedről (vagy egy ismerőséről, biztos van ilyen barát, szomszéd, stb.) egy fotót, amint épp Izél (na nem úgy ;)), vagyis az ize.hu-t nézi a számítógépen (látszódjon a monitoron az Izé!). A fenti képre kattintva láthatsz pár képet néhány számítógépes zseniről. ;) Persze ők nem épp az Izét nézik, de az ő gazdáik ezért nem is kaptak semmit, nálunk azonban a legjobb kép - amiről a kis házizsűrink dönt majd - nyertese  egy 50.000 Ft értékű ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, amiben könyvek és dvd-k találhatóak a Habostorta Kft. felajánlásában. A fotókat 2010 június 13., vasárnap éjfélig várjuk. Töltsétek fel valamilyen képmegosztóra és írjátok be a linket a kommentekbe! Manipulált képeket (pl. neten talált kép átszerkesztve, hogy a monitoron az ize.hu látható) nem fogadunk el, csak saját, eredeti állatkás képet! :)
5013 5 250 Izé
AsTanine: Áhh ne irigyeld, le se feküdtek...
bungle: Mindjárt lesz új post... De irigylem azt a rengeteg embert, aki fel tud kelni hajnali fél 10 elő [...]
thebeast: Van eredmény? :)
Mind a 250 komment
Masochist VIP - Pendulum

Egy jó szám vicces videóval!
775 1 0 Zene Izé
Jonah Hex

Johan Hex (Josh Brolin) egy megégett arcú fejvadász, aki bárkit képes elkapni. Mindenki fél tőle, de ő nem fél senkitől. Az amerikai hadsereg felkeresi egy ajánlattal: ha elkapja a rettegett gazembert Quentin Turnbullt (John Malkovich) - aki egyébként a legősibb ellenfele - eltörlik az összes vérdíjat, amit a fejére tűztek ki. Ebben segítségére lesz egy gyönyörű lány, Leila (Megan Fox).

Amerikai bemutató: június 18. (magyarról még nem tudni)
1389 0 3 Film Izé
Balázs: szerintem egynek jó lesz ez, Fox kisasszonyt meg jó látni :D
Mordred: Hát igen eléggé vicces keveréke a Ghost Rider-nek, a Van Hellisng-nek és a Punisher-nek. Remél [...]
Kornadidas: Ne utáljatok de szerintem ez elég röhejes film lesz:)....ez a szám ami megy a végén viszont j [...]
A magyarvagyok.eu és az Izé közös fotópályázatot hirdet, amelynek a lényege, hogy küldj be egy fotót, amin minél furább, meghökkentőbb helyzetben - legyen az akár egy híd teteje, egy esküvő, egy temetés ;) vagy egyéb érdekes, extrém helyszín - épp valamilyen eszközön (laptopon, telefonon, vagy ha nem vagy ilyen birtokában, akkor töltsd le az oldalról a papír iPad-et és vágd ki, hajtogasd, ragaszd össze) a magyarvagyok.eu honlapját böngészed. 2010. június 15-ig küldhetsz fotót, a legjobb kép nyereménye egy 16 GB-os iPad. Minél eredetibb, kreatívabb az ötlet, a fotó, annál nagyobb az esélyed, hogy megnyerd az iPad-et!
12946 2 35 Izé
Tooni: Sajnos nem... :(
bungle: Tooni, te küldtél végülis?
themasterhealer: A N Y E R T E S :) Dócs Péter felhasználóneve a MagyarVagyok.eu-n: achilles. Péter az asztro [...]
Mind a 35 komment
Ilyen még nem volt!
Legyél te is virtuális-épületfestő!
Paint up! Visualpower virtuális-épületfestő verseny címmel egyedülálló pályázatot hirdetett animáció és mozgókép készítőknek a Visualpower Kft. A nyílt versenyben bárki részt vehet, aki ki szeretné próbálni a hazánkban még kevésbé ismert architekturális vetítés műfaját.
A Magyar Nemzeti Galéria „B” épületének középső homlokzatához illeszkedő, 3’-es, zenei aláfestéssel komponált pályaműveket 2010. május 21-ig kell eljuttatni a kiírónak. A verseny döntőjét, amelybe a legjobb 12 pályaművet a vizuális kultúra neves hazai szakértőiből álló zsűri választja be, június 19-én a Magyar Nemzeti Galéria Múzeumok Éjszakáján rendezik meg.
A pályázattal kapcsolatban minden információ elérhető a http://paintup.visualpower.hu/ oldalon, illetve a http://www.visualpower.hu/ –n keresztül.
796 1 0 Art Izé
Vikings: Journey to New Worlds

A Skandináviából származó vikingek korának kezdete pontosan meghatározható: az első nagy visszhangot kiváltó támadás a lindisfarne-i kolostor ellen, 793. június 8-án történt. A végét már nem lehet egy adott eseményhez kötni, de nagyjából egybeesett a kereszténység felvételének lezárultával, a 11. század végén. Az e két időpont között eltelt három évszázadban a viking harcosok rettegésben tartották egész Nyugat- és Dél-Európát, meghódították Anglia és Írország nagy részét, Normandiában megalapították a hercegséget, a mai Oroszország területén pedig a rusz államot. Elfoglalták Izlandot, felfedezték és gyarmatosították Grönlandot, és egy rövid időre letelepedtek Észak-Amerikában. (részlet a wikiről)
A 40 perces dokumentumfilm négy részletben megnézhető a youtube-on. Angolul nem tudók nagy hátrányban.
Második részlet / Harmadik részlet / Negyedik részlet
730 0 0 Film Izé
Funeral for a Friend - Juneau
474 0 1 Zene Izé
Kornadidas: lájkolom:)
Mely személyiségtípusba tartozol? Hippokratész, Kretschmer és Jung is hasonlóan gondolkodtak erről, pedig egészen más korokban éltek
587 0 0 Pink Izé
Whip it

Drew Barrymore által rendezett vígjáték/dráma kategóriába sorolható film egy kamasz lány útkereséséről szól. A főszereplőt Ellen Page alakítja, akit a Juno-ból ismerhetünk. Nagyon hangulatos egyedi stílusú film, jól eltalált színekkel, képekkel, hozzá illő zenével. Aki ismeri, annak sokat mond, hogy a filmben szerepel Juliette Lewis is, aki nem hallott róla, az most elkezdheti pótolni! ;)

(Port) | (Imdb) | Hivatalos honlap
650 0 2 Film Izé
go-free: perszepersze, majd szólj ha megnézted! ;)
Erunder: Tényleg egész jó zenék vannak benne, de akkor se fogom megnézni. Tinikről tiniknek film. Én m [...]
Elérhető A szupercsapat film trailer-e!

John 'Hannibal' Smith ezredes, Templeton 'Szépfiú' Peck hadnagy, H.M. 'Bolond' Murdock százados, Bosco 'B.A.', 'Roszfiú' Baracus őrmester majd Amy Amanda 'Tripla A' Allen. Egy ütős csapat, sokak által ismert és szeretett - egyéni módszerekkel dolgozó bűnüldöző szervezet, ez A szupercsapat (The A-Team).

1983-ban indult a népszerű akció sorozat, melyből mint már azt tudjuk régóta, készítenek egy egész estés filmet. A Füstölgő Ászokat rendező Joe Carnahan rendezi,  négyen dolgoztak a forgatókönyvön. Ridley és Tony Scott producerként vesznek részt a forgatáson.
Fő szereplők: Liam Neeson, Bradley Cooper, Sharlto Copley, Jessica Biel, Quinton Jackson és Yul Vazguez.
Premier: 2010. június 11.
1659 1 6 Film Izé
kasy: Mármint sunáztadnád magad vele. Nem? Balról a második játsza Mr.T-t. (Az origy nem vállalta m [...]
csicsilla: huuu szépfiút sunáznám :D de hol van Mr.T? :(
panzerp: áááááááááááááááááááááááááááá kikezek??????? és hol a retrooooo???? és [...]
Mind a 6 komment
Air France  - June Evenings
610 0 0 Zene Izé
Jungle Magic
7578 8 2 Game Izé
CRaPtRaSH: az más :D
eerix: hehh, azt olvastam először, hogy bungle magic. :D
Megérkezett a 2010 júniusában bemutatkozó Toy Story 3 első kedvcsinálója
795 1 1 Film Izé
kovacslacka: Rakás kép: http://movies.sky.com/15-new-toy-story-3-characters-revealed
Martin Palermo fejes gólja 45 méterről a Boca Juniors - Velez Sarsfield (3-2) argentin meccsen.
Egyébként a 200. gólja volt. :)
966 0 0 Sport Izé
Roy Jones Jr.  

Amilyen KO-t nem üt, olyan nincs is. Szerintem ennyi és kész... :D
1165 2 3 Sport Izé
Maccoyi: cserewarrior küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=BfkXMFUuWm8 Szöveg: Danny Green vs. Roy [...]
kisadria: Bolond a pali..:D
cserewarrior: Jól küldi (:
Csináld magad hulladék cipő.
2454 4 4 Izé
Nusihusi: Első látásra gépalkatrészeknek tűnnek:)
TheStig: Elég jól szellőzik.
l3azsi: Az ipari stílus igaz követőinek. :D
Mind a 4 komment
Régebbi postok...