REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Sorority Row

Újabb tini horror, teli csini kolis csajokkal. Húúúú! Ez most nem vicc, a sztori tök olyan mint a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című “remekműé".

Öt egyetemista lány ártalmatlannak szánt csíntevése balul sül el, ami egy diáktársuk halálát okozza. Mindenki esküvel fogadja meg, hogy örökre hallgatni fog az esetről, de az ígéretet könnyebb megtenni, mint betartani. A diplomaosztó után egy titokzatos alak kezd el rájuk vadászni. Mindenki veszélyben van, aki a titkot ismeri…

Annyit még azért megemlítenék, hogy a film készítőitől, nem volt túl okos húzás, hogy ennyi videót tettek közzé, a nyitó jelenet, meg az összes halál. Aki izgulni is akar majd a moziban az óvatosan böngésszen.

Imdb
1047 8 0 Film Izé
SOLOMON KANE

Robert E. Howard nevéhez fűződik a karakter megalkotása. A történet a 16 században játszódik, Kane pedig egy kardforgató, félelmetes harcos. Howard 16 Solomon Kane történetet írt. A producerek trilógiát terveznek, végülis van miből meríteni.A címszereplő James Purefoy lesz, a filmhez pedig eddig csatlakozott még  Max Von Sydow, Pete Postlethwaite(Közönséges bűnözők), Rachel Hurd-Wood(Parfüm),  Alice Krige (Star Trek: Első kapcsolat) és Mackenzie Crook (A Karib-tenger kalózai filmek). A rendező Michael J. Bassett lesz és a forgatókönyvet is ő írja majd.

Robert E. Howard, Conan megteremtőjének másik híres karaktere a Torontói filmfesztiválon (szept. 16) kerül bemutatásra, a mozik viszont nagy valószínűséggel csal 2010 elején kezdik el vetíteni (Orosz dec 31). A trilógiának szánt filmsorozat első része Solomon Kane “pályafutásának” kezdetét mutatja be: Kane (James Purefoy) Elizabeth királynő hű katonájaként Afrikában harcol, amikor egy tíz láb magas démon - a Kaszás - bukkan fel a csatamezőn, hogy elkapja őt. Miután sikerült elmenekülnie a gonosz lény elől, Kane rájön, hogy meg kell tisztítania a rengeteg gyilkosságtól beszennyezett lelkét, különben pokolra fog kerülni, ahol örök kárhozat vár rá. Visszatér Angliába, és nyugodt, békés életet kezd folytatni, ám egy gonosz varázsló miatt hamarosan újra elő kell vennie a fegyvereit…

IMDB

  More Solomon Kane News & Previews
1162 1 1 Film Izé
kasy: Több helyen is említik a trailer alapján (amivel én is egyet értek), hogy egy Van Helsing - Gy [...]
Príma primavéra

Magyar-Bolgár-Angol-Holland Koprodukció

Hazai premier: 2009. április 16.

Gábort - a középkorú, ám gyermeki ártatlansággal és naivitással élő “kisfiát” - anyu kétségbeesetten készíti fel arra az időre, amikor ő már nem lesz. Anyu egy bankrablás során meghal, és Gábor a gyilkosság vétlen tettestársával, a nevelőotthonban felnőtt huszonéves Jolival menekülni kényszerül. Egy ajándékul szánt csillárral felszerelkezve útnak indulnak a nagymama búvóhelynek kiszemelt szerbiai háza felé. Ám a ház romokban, hiszen a nagymama csak Gábor képzeletében és rajzaiban élt. A falu zsidótemetőjében ráakadnak Feri bácsira, akiben Gábor a nagymamánál töltött gyermeknyarak felnőtt barátját ismeri fel. Az ő segítségével és a megsemmisítésükre törő rablóval a sarkukban megkezdődik életre szóló kalandjuk, amely során mindketten felnőnek, és ki-ki békét köthet a világgal és önmagával.

Előzetes | Imdb
462 0 0 Film Izé
Érdekes, néhol mélyen szántó, néhol fárasztó írások a témából
320 0 3 Pink Izé
Balázs: jogos:D
Sissi: A nehézeke nagy hatással volt az emberiségre :D
Balázs: már megint ez a mélyszántás :D
Death Note 1-2 ( Death Note, The last name)
Írva gyilkolni, olyan kiváltság, amely nem adatik meg minden földi halandónak, ha csak nem éles kritikai érzékkel megáldott publicista az illető, vagy nincs a kezében egy halállista. A „halállista” fogalom alatt, ne egy extrákkal ellátott, emberbőrbe csomagolt, állatszemekkel ékesített, már a puszta megjelenésével hálálsikolyra ösztönző kódex-szerű misztériumra gondoljunk. Az a bizonyos lista, ami alaposan felkavarja a történetbéli Japán hétköznapjait, küllemét tekintve ugyanis nem nagyobb és nem különlegesebb egy a gyári paramétereiből adódóan, iskolai használatra szánt füzetnél. Az  A4-es, fekete borítós, külsőleg semmi extra, laptömb  története azonban, annál érdekesebb.
605 2 3 Film Izé
kasy: Most már megvan az összes film és az anime is, lehet kommentelni bármelyiket. Egyébként az An [...]
szomoja: teljes mértékben egyetértek!
spider86: az anime jobb volt (egészen az utolsó részig mert azzal elqúrták az egészet:) amúgy a film is [...]
Ulver - Hymn I: Of Wolf And Fear

A norvég black trió 1996-os Nattens madrigal - Aette hymne til ulven i manden című kultikus nagylemezéről. Az album érdekessége az, hogy a 1995-ös Kveldssanger c. lemezük után szerződtette őket a Century Media, hogy csináljanak még ahhoz hasonló albumot. De az Ulver a lemezre szánt pénzt többek között autóra, Armani-öltönyre, alkoholra stb. költötte, és a Nattens madrigalt az erdőben egy 4 sávos magnóval vették fel. 
595 0 2 Zene Izé
pepeti: Örülök hogy tetszik, számomra marha szimpatikussá váltak a tagok ezzel a sztorival:) Amúgy é [...]
közlegény: Én a kveldssanger lemezzel ismertem meg őket. Noha sok black-et is hallgattam anno, mostanra csök [...]
Ezt a hatvanas évekből származó ovi indulót ("Ovi Beat") kareszvagyok küldte e-mailben. Nem tudom büntetésnek szánta-e vagy csak hogy jól induljon a hetetek. :D
4209 1 20 Izé
bungle: http://i.imgur.com/55wI4.jpg
bungle: www.catchkuma.com/products/kuma-pedobear-plush-hat
krumpliszörny: ismertem a számot. nem mai darab
Mind a 20 komment
A Sony kiadta a legújabb rohadt mocskos szarát, ami kibaszottul nem csinálja azt, amire szánták! :)
7047 5 26 Izé
bungle: Újabb Onion videó, mofrills küldte (angol tudás kell hozzá): www.youtube.com/watch?v=K5lgwopmKM [...]
Tooni: :D:D:D baromi nagy :D nekem is kell! :D
bungle: New Wearable Computer Also Sucks Your Dick http://youtu.be/qvCGqhShNnk
Mind a 26 komment
Egy oldal a csendőröknek szánt szabálykönyvből. Így kéne most is. :)
12371 10 106 Izé
joshka: Nem adom Győzikét!!!!!! :)
Laci: Csendőr. Őrizte a csendet. Ha megjelent két kakastollas (mert ezek mindig párban jártak), olyan [...]
spider86: sajnálom ha megsértettelek nem azért mondtam (kicsit ingerült voltam nem pont ez miatt és volt [...]
Mind a 106 komment
SD-kártya CD-stílusban, 100 év élettartammal
A "CD-stílus" ez esetben annyit tesz, hogy "egyszer írható". Bemutatta ugyanis a SanDisk a "WORM"(=féreg), úgy is mint "Write Once, Read Many" (=írd egyszer, olvasd sokszor) névre hallgató új, professzionális használatra szánt SD kártyáját, amelynek különlegessége egyrészt a már említett egyszer írhatóság, másrészt pedig a címben is számszerűsített hosszú élettartam.

Állítják, hogy az ily módon a kártyára egyszer felvitt anyagok "lényegében lepecsételtetnek", így "semmiféle fizikai lehetőség nincs a fájlok módosítására vagy törlésére". Ami pedig a használati lehetőségeket illeti, igen komoly példákat hoztak fel: rendőrségi-bírósági bizonyíték- vagy tanúvallomások, orvosi feljegyzések vagy elektronikus úton leadott szavazatok tárolását - annál is inkább, hogy a kártyák így egyben le is válthatnák a hagyományos (elsősorban analóg, szalag-alapú) tárolóeszközöket, tekintélyes fizikai helyet is felszabadítva az érintett hivatalok archívumaiban.

Említették azt is, hogy digitális kamerák és hangrögzítők, pénztárgépek, orvosi felszerelések és számos további eszköz gyártóival is együttműködnek annak érdekében, hogy minél több készüléket elláthassanak a WORM-kártyák használatához szükséges firmware-el.

Christopher Moore, a cég OEM memóriakártya-marketingese kiemelte azt is, hogy a digitális média előretörése oda vezetett, hogy az analóg médiára továbbra is nagy mértékben támaszkodó szervezetek (mint például a fentebb említettek) egyre nagyobb gondokkal néznek szembe, így az ő megoldásuk annál is inkább hasznosabb lehet. Ezt kezdetben meglepően kicsi, 128MB-os méretben szállítják majd, árakat viszont még nem közöltek.
900 0 3 Tech Izé
rivaul: Így van :)
Thaddeus: Valszeg szöveges dokumentumokat fognak tárolni, arra pedig - úgy gondolom - egyelőre elég ennyi [...]
Dawe: 128MB nem sok mindenre elég
A Money Maze-t nyilvánvalóan egy szadista vagy egy zseni tervezte - esetleg mindkettő. Az átlátszó kocka egy körmönfont rejtvény, pénzes doboz. Egy nyíláson keresztül bedughatod az ajándéknak szánt készpénzt. Igen, vannak erre remek alkalmak, eskövők, stb., amikor az ajándékozott nem is vár mást, mint a ropogós bankjegyeket. Node hogy ne legyen ilyen egyszerű a dolog, kényszerítsd az ünnepeltet, ünnepelteket arra, hogy a pénz megszerzése ne legyen oly egyszerű. Ebben segít neked (neki kevésbé) a csapágygolyó, melynek az útvesztőben a megfelelő helyen kell kattannia majd kinyitni egy olyan valamit, ami ki fogja nyitni az ajtót és ki fogja adni a pénzt.
4647 4 14 Izé
csokioroszlán: Cak azért mondtam,mert ha megnézel egy angol fontot azon csak annyi van trallala Pounds,viszont a [...]
Éjfélilány: Hát ez nagyon jó, kell :D
mekszamnojz: Jol teszed ;) http://hu.wikipedia.org/wiki/Font_sterling
Mind a 14 komment
Az OLPC (One Laptop Per Child) alapítója, Nicholas Negroponte bemutatta a következő XO laptop koncepcióját, ami egyszerűen fantasztikus! Kb. fele akkora mint az XO 1.0, mérete egy átlagos könyvé lenne, így sokkal könnyebb az iskolába vinniük a gyerekeknek. Nincs hagyományos billentyűzete és touchpad-je sem. Van viszont két érintőképernyője, ezek helyettesítik az egeret és a szövegbevitel hagyományos módját. A főképp fejlődő országoknak szánt noteszgép tervezett árát 75 dollárban jelölték meg.

1338 0 3 Tech Izé
xD: Persze, a haszon a fontos, amit a szándék mögé bujtatnak :D
wowbagger: ez a 75 dollár is olyan lesz mint a 100dolcsis laptop...mire kijön,addigra legalább 200-250 dolcs [...]
MonTom: Miért vinne a gyerek az iskolába laptopot?
- Régóta akartál tetkót, de még nem szántad rá magad?
- Nincs meg a kellő anyagi motiváció?
- Nem tudsz választani a sok forma közül?

Mi adjuk a mintát és a pénzt is!

Ha Te is a szabás-varrás szerelmese vagy és bevállalod, hogy bármelyik testrészedre, bármekkora (de minimum 3x3 centis) IZE.HU logót tetováltatsz igaziból, mi adunk hozzá 100 ezer forintot. (Meg egy hivatásos tetoválót!)

Jelentkezés, további infók kattintás után.
6589 5 382 Izé
[conejillo]: én megcsináltattam volna :D kár hogy csak most láttam.. :P
Vikka: TV felvétel????? Meglesz a következő Fókusz témája :D:D
bungle: Lásd a 62. és a 124. kommentet. Úgy tudom minden dokumentálva lesz és még tv felvétel is kés [...]
Mind a 382 komment
A módszert hosszú  ideje alkalmazzák sérülések utáni fizikoterápiás kezeléseknél, és csak idő kérdése volt, hogy mikor jelenik meg az első "hétköznapi" használatra szánt verziója.  Videó  itt.
647 0 0 Tech Izé