REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
The Tournament

Hétévente egyszer egy gyanútlan városban megrendezik a Viadalt /The Tournament/, egy harcot, amiben a világ 40 legjobb bérgyilkosa vesz részt, és csak egy távozhat élve. A küzdelem 24 órán keresztül zajlik és műholdas, valamint titkos kamerák által kerül közvetítésre a milliárdosok közt, akik fogadásokat köthetnek a nyertesre. Az utolsó életben maradt gyilkos 10 millió dollárt és egy legendás, egymilliót érő golyót kap valamint a címet, ami az igazi motivációt jelenti: a világ No1. bérgyilkosa…
1096 4 4 Film Izé
kasy: Tegnap néztem meg és tetszett nekem is. X évvel ezelőtti A-s akció filmeket juttatta eszembe.
gonoszvagy: Nekem nagyon bejött ez a film. Szerintem érdemes megnézni.
snake6: nekem ez nagy meglepetés de nagyon bejönn!!!! THX
Mind a 4 komment
Az alma jótékony hatásai - jó ha tudja!
1618 0 2 Pink Izé
spider86: főleg egészben ne nyeljétek le... könnyen szorulást okozhat
Purple: pedig az alma is savas, mint a narancs! ne egyétek!!! mind meghaltoook
Egy szép és szerencsés "repülés"  Evgeny Novikov-tól. :)

Itt már nem volt olyan szerencsés.
1278 0 0 Sport Izé
McLaren SLR - Lamborghini Murcielago - Ferrari 599 - Aston Martin DBS - Audi R8
Melyik megy tovább 1 gallon (3,78541178 liter) üzemanyaggal?

Toyota Prius VS BMW M3 fogyasztási verseny
10 kör a Priussal padlógázon, az M3 követi. Melyik eszik kevesebbet?
8195 0 25 Autó Izé
Gyurci: meg amúgy sincsenek egy kategóriában .. legalábbis a prius nem illik ide..
Patkányka: (szerintem) hülyeség az egész 'teszt' mert nem mindegy hogy milyen gyorsan, milyen sebességben m [...]
Fireblade1000: Audi powa!!:))
Mind a 25 komment
McLaren SLR - Lamborghini Murcielago - Ferrari 599 - Aston Martin DBS - Audi R8
Melyik megy tovább 1 gallon (3,78541178 liter) üzemanyaggal?

Toyota Prius VS BMW M3 fogyasztási verseny
10 kör a Priussal padlógázon, az M3 követi. Melyik eszik kevesebbet?
7972 6 25 Izé
Gyurci: meg amúgy sincsenek egy kategóriában .. legalábbis a prius nem illik ide..
Patkányka: (szerintem) hülyeség az egész 'teszt' mert nem mindegy hogy milyen gyorsan, milyen sebességben m [...]
Fireblade1000: Audi powa!!:))
Mind a 25 komment
Mutasd az arcod, megmondom ki vagy!
Asztrológiai arcsoroló...
701 0 2 Pink Izé
NoGoodNick: You are a badly drawn characiture.
brigi_cica: olyan nincs hogy " mutasd a segg lyukad megmondom ki vagy" ???????
Szavazz te is, hogy melyik a legszebb magyar szó!

Imádom mikor egy normális kezdeményezésre rákapnak, a tuskó parasztok. :S (Ha nem értenétek miért írtam ezt, akkor nézzétek meg a szavazás jelenlegi állását vagy ezt a hírt!)
4689 4 46 Izé
palacsinta: a cigánybűnözést miért törölték ki? pedig már volt az 5. is
Ordas: bazsalikom, fülemüle...amit viszont utálok az a kapucni ble...
Darkshade: Pongyolapitypang.
Mind a 46 komment
Robotizált Marinéni, a 21.századi fejőnő, full extrás tőgypolírral, wellness tejzsír-leszívással. :)
12514 5 11 Izé
BeetlB: Pár hete ilyen helyen dolgozunk (Darnózselin). :) Majdnem besirtam amikor megláttam az új fejőg [...]
Fireblade1000: Még tőgy polírozó is van benne!!:D
C1MH: múúúúúúúúúúúúúú
Mind a 11 komment
INCEPTION

Meglepő módon a Mátrix hatalmas sikere után nem özönlötték el az amerikai mozikat a Wachowski-tesók filmjéhez hasonló alkotások; inkább a Mátrix premierjének magasságában jelentek meg virtuális világokkal foglalkozó mozifilmek. Christopher Nolan, a szenzációs Memento rendezője két szuperhős-film között egy nagy költségvetésű scifivel próbál pihenni, s érdekes módon, bár történetében az Inception nem mutat sok hasonlóságot a Mátrx-szal, mégis a fórumok nézői reakcióit olvasva látni, hogy sokan asszociáltak a 90-es évek akciósikerére. A Leonardo DiCaprio főszereplésével forgatott scifi történetéről hivatalosan nem sokat tudni, nagyjából annyit, amit a kedvcsináló előzetes mutat, de a spoilerekkel foglalkozó oldalakon olvasni a főbb történeti szálakat, sőt, egy meglehetősen érdekes csavart is lelőnek a sztoriból, épp ezért "jobb a békesség"-alapon maradjunk a Warner hivatalos szinopszisánál, miszerint az Inception "egy modern scifi-akciófilm, mely egy elme szerkezetén belül játszódik", jelentsen bármit is ez.

Az előzetest Amerikában a Becstelen brigantyk előtt vetítették. Nálunk azonban később kerül sor a premierjére. (a hivatalos oldalától túl sokat ne várjatok)

IMDB

 
696 3 11 Film Izé
CRaPtRaSH: kövezzetek meg,de én többet vártam tőle :( lehet,hogy csak azért mert már annyira meg akartam [...]
bungle: Inception 5 másodpercben :D www.youtube.com/watch?v=nVxyrACl9pg
Tooni: http://noob.hu/2010/08/20/inception_girl.jpg
Mind a 11 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban: a Guinea- v. medinaféreg (Dracunculus medinensis), mely egy Afrikában honos parazita fonálféregfaj. A féreg lárvái a fertőzött víz fogyasztásával kerülnek be a szervezetbe, majd az emésztőrendszerben válnak ivaréretté. A megtermékenyített nőstények (melyek akár egy méteresre is megnőhetnek) a bőr alatti kötőszövetben húzzák meg magukat, majd a fertőzéstől számított egy év múlva megindulnak, és igen fájdalmas keléseket hoznak létre a bőr felszínén a lábszár vagy a lábfej tájékán. Amikor a delikvens a fájdalmat enyhítendő vízbe mártja a lábait, a nőstény féreg a kifakadt kelésen keresztül kidugja hátsó testvégét, hogy a szabadba engedje több ezer utódját. A kezelés egyetlen módja, ha ilyenkor az állat végét megcsípik, felszúrják egy hegyes pálcikára, majd csavarnak rajta egy egészen kicsit, óvatosan, nehogy a kötőszöveti rostokra felcsavarodott féreg nagyobbik része bennszakadjon. Majd a következő napon tovább tekernek rajta, és így tovább heteken át. Ez a procedúra rendkívül fájdalmas (a féreg latin neve, a Dracunculus is arra utal, hogy ez olyan érzés, mintha egy sárkány tüze égetné az embert vagy egy tüzes kígyó tekeregne a bőre alatt), és akár egy hónapig is eltarthat, mire teljesen sikerül megszabadulni az állattól. Ezt a fajta kezelésmódot egyébként már az ókortól kezdve alkalmazzák, és egyes elképzelések szerint a gyógyszertárakon vagy a WHO logóján látható közismert, a gyógyítást szimbolizáló jelkép sem az Aszklépiosz botjára tekeredő kígyót, hanem sokkal inkább a pálcikára felcsavart medinaférget ábrázolja.
9859 3 24 Izé
vadonka: Ha afrikába mennék inkább aggódnék az ebola miatt. Tényleg arról mi hír? Nagy a csend!
bungle: Eltűnhet a Föld színéről a betegség, amitől 80 centi hosszú fonálféreg nő ki az ember bő [...]
bungle: Egyméteres húsevő férgek élnek sok ezer dél-szudániban http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/ [...]
Mind a 24 komment
Néhány izés ping-pong asztal.
5434 2 4 Izé
Jokker: Egy-két asztalon játék közben deszkázni is lehetne :)
Fireblade1000: Nekem jó a normál ping-pong asztal!!
Rukitarin Moari: A téridő-kontinum is meg van törve!!
Mind a 4 komment
Mostani nyereményjátékunkban a CD Projekt jóvoltából csakis PC-s címeket sorsolunk ki, így végre meghallgatatott azok imái, akik hiányolták az asztali gépekre megjelenő termékeket nyereményjátékaink során. A díjak pedig a következők: Codename: Panzers - Cold War, Damnation, Trainz Simulator 2009, Blood Bowl, Hannah Montana, Zeno Clash. Nem kell mást tennetek, mint a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani, regisztrálni és helyesen megválaszolni a három feltett, nagyon egyszerű kérdést.

Aktuális nyereményjátékunk augusztus 7-től egészen szeptember 4-ig tart és akkor vehettek részt benne, ha regisztráltok. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata és a nyereményeket felajánló CD Projekt.
626 0 0 Game Izé
Iron Man 2

Jelenetek a filmből 2008 egyik legkellemesebb filmes meglepetése volt az Iron Man. A színészként is jegyzett John Favreau (szerintem) első értékelhető filmjét rakta le az asztalra a nagy visszatérő, Robert Downey Jr. főszereplésével. A 140 millió dolláros költségvetéssel készült film eleddig közel 590 milliót hozott vissza, így nem okozott különösebb meglepetést, hogy már néhány héttel az első rész premierje után bejelentették a folytatást. A rendezői székben ismételten John Favreau foglalt helyet, aki apróbb szerepben (Stark testőre és sofőrje) tűnik fel mindkét filmben. Tony Stark elegáns öltönyébe és Vasember fantasztikus páncéljába Robert Downey Jr. bújik vissza, ellenben barátja, Jim Rhodes/Warmachine szerepét a Terrence Howardnál jóval tehetségesebb Don Cheadle vette át. A visszatérők között üdvözölhetjük még a titkárnő (Pepper) szerepében Gwyneth Palthrow-t. Az Iron Man 2 megtekintése során több új karaktert is megismerhetünk. Talán a legfontosabb a SHIELD vezetője, Nick Fury, akit Samuel L. Jackson kelt életre. Az afroamerikai színész a tervek szerint nem kevesebb, mint 9 Marvel adaptációban látja majd el ezt a feladatot. Ebből azért már futja egy új villára Malibuban. A képregényben meglehetősen idős emberként ábrázolt Justin Hammer a filmben fiatal lesz, Sam Rockwell bújik a bőrébe. No de mi a helyzet a rosszfiúval? Ezúttal kettő is lesz, helyesebben egy férfi és egy nő. Az utóbbi években nagyon felkapott Scarlett Johansson alakítja a Stark bizalmába férkőző kémnőt (Black Widow), Mickey Rourke pedig Whiplash karakterét.
Az Iron Man 2 amerikai premierjére 2010 május 7-én kerül sor.
Comic-Con 2009 Footage

IMDB | A videó
1142 1 8 Film Izé
kovacslacka: Új előzetes: http://videa.hu/videok/film-animacio/a-vasember-2-trailer-iron-man-mickey-rourke-OdWp [...]
Erunder: Balázs küldte: http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/ Szöveg: Vasember 2 előzetes, bei [...]
kovacslacka: új poszter: http://www.twitpic.com/rn0fd
Mind a 8 komment
Rémségek cirkusza – Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant

A 16 éves Darren olyan, mint a legtöbb környékbéli srác a kertvárosban. A legjobb barátjával lóg, tűrhető jegyeket hoz a suliból, és általában kerüli a bajt. Ám amikor ráakadnak egy utazó cirkuszra, Darranben megváltozik valami. Pontosan ez az a pillanat, amikor egy Lartan Crepsley nevű vámpír, nos, vérszomjassá változtatja.
Az újdonsült élőholt beáll a Rémségek Cirkuszába, az utazó vurstliba, amelyet olyan szörnyű lények töltenek meg, mint a kígyófiú, a farkasember, a szakállas nő vagy a gigantikus kikiáltó. Amint Darren újonnan kapott erejét próbálgatja ebben a sötét világban, értékes közkatonává válik a vámpírok és halálos ellenfeleik között folyó harcban. És miközben megpróbál életben maradni, azért küzd, hogy a készülődő háború ne eméssze fel a maradék emberségét.

Gyermekorom kedvenc ifjúsági regénye Paul Weitz rendezésében kerül vászonra.


A regénysorozatról (igen sorozat valószínűleg jön majd a többi része is) magyar wiki link, és a regénysorozat hivatalos honlapja.

Imdb | Előzetes

 
999 2 13 Film Izé
Erunder: Aki olvasta a regényeket nagyon nagyot fog csalódni. Kezdjük ott, hogy nagyon rövid lett az egé [...]
Madarinfluenza: Ez nagyon állat lesz. Könyvet nem olvastam (nm szeretek olvasni) ,de látom nagyon jónak ígérke [...]
tüpp: A könyvet imádtam,a sztori tényleg nem szokványos :)remélem a filmben sem kell majd csalódnom! [...]
Mind a 13 komment
Az autómosás innovatív módja. ;)

Asszem a porszívózás ráér holnap (majd ha kiszáradt egy picit...)
12692 13 14 Izé
Fireblade1000: Dől a lé.........
LYoczy: Noh, egy ilyen után mit mondasz a biztosítónak? Víz érte az autót??? :D
superxaba: na most engem vagy az érdekel, hogy ez milyen autó volt, vagy az hogy milyen víz...
Mind a 14 komment
Mikor születtél? Ilyenek szexuális jellemzőid!
1342 0 3 Pink Izé
NoGoodNick: Teen Tools too!
CRaPtRaSH: hát ez sunny... mán bocs XD
Purple: "Ellenben a Föld jegyű csak elfojtaná, míg a Víz jegyű meg kioltaná a benned égő tüzet." h [...]
Ninja Assassin

A főhős Raizo (Rain), aki még gyerekként került az Ozuno klánhoz, ott pedig a világ leghalálosabb gyilkosává nevelik. Mikor meg kellene ölnie egy régi barátját Raizo a klánja ellen fordul. James McTigue, a V, mint vérbosszú rendezője, valamint J. Michael Straczynski, neves sorozat- és képregényíró lesz a két fő kreatívja az idén bemutatásra kerülő Ninja Assassinnak, amely ráadásul az örökre Mátrix-rendezőkként aposztrofált Wachowski-testvérek produceri gondoskodása alatt készül. 

IMDB

Szereplők:
Rain, Rick Yune, Naomie Harris, Ben Miles, Randall Duk Kim, Sung Kang, Togo Igawa, Stephen Marcus

Bemutató: November 25, 2009

 

 
850 3 2 Film Izé
Erunder: Meglepő hogy mennyire realisztikusan mutatja be a távol keleti militarista képzést. A nyilvános [...]
Lee88: EEZ EEZ kemény. Na, a tréler elején volt egykis ongbak érzésem de aztán láttam hogy azé ez i [...]
Oceanlab - Sirens of the Sea (Above & Beyond radio edit)

Justine Suissa csodálatos hangjával és Above & Beyond zenéjével, ez a szám már kb. három éve az egyik kedvencem. A homemade videó...mozgókép..izé...klipp pedig szerintem egész hangulatos. :D

Egyebek:

Clear Blue Water (2001)

Sky Falls Down (2002)

Satellite (2004)

Breaking Ties (Flow mix) (2008)

If I Could Fly (2008)

On a Good Day (2008)

Ashes (2008)

I Am What I Am (2008)

Secret (2008)

Just Listen (2008)
1565 0 0 Zene Izé
Dance Your Ass Off

Új vetélkedő indult. Magyarországon közvetlenül nem élvezhető, de valószínűleg a neten beszerezhető lesz. Minden esetre érdekes koncepció...
705 0 0 Pink Izé
A Static Lullaby-Toxic( Britney Spears cover )
:D
1198 0 3 Zene Izé
Balázs: nem tudom szentem elég buzis
p.L.u.c.K: Huh! Hát ez nagyon tetszik!:D 10pont. :)
Keta: nagyon nagy! de az összes punk goes pop szám
SAS: Zombie Assault
3010 2 2 Game Izé
agyas: Ez egészen jó játék. A vége felé már nagyon bedurvul,az a kár hogy amikor már kezdtem belel [...]
Errtu: Köv. rész: http://www.clockworkmonster.com/212-SAS-Zombie-Assault-2.html
110 éves az aszpirin
197 0 13 Pink Izé
Nala: Az aszpirin nekem nekem nem használ semmit! Nagyon érzékeny vagyok az időjárás változásra... [...]
Purple: hálisten nem vagyok fejfájós :) ha fáj, akkor meg általában más bajom is van (láz meg ilyene [...]
CRaPtRaSH: szóval akkor ártani nem használ ;]
Mind a 13 komment
Valami takonyszerű mozgó izé a csatornából.... brrrrr!

További info.

Frissítés: itt a legújabb magyarázat (köszi, zmb).
11097 4 59 Izé
Matthej01: Igen ha disznó gége lene akkor igen csak jó infrastrukturával rendelkezik az a sertés mivel ily [...]
TeamCo.: írja a cikk. Azért van ott víz mert kimosták a légcsövét a sertésnek mert valami gennyes iz [...]
eol: Éppen ez az, a víz mozgása teszi hihetőbbé, hogy endoszkópos vizsgálat. Amint a cikk is írja [...]
Mind a 59 komment
Az új útburkolat hagy némi kívánnivalót és néhány cipőt maga mögött... ;)
11477 2 12 Izé
1nessa: tabla az luxus szegeny nagyi mit szenvedett:)
Jozeph: Csak "talán" vettétek észre, hogy kijelölt gyalogosátkelő-helyről van szó...
redline001: Ez mind hülye! lehet GYP-s kirándulás :D hogy lehet valaki ekkora hülye h belemasírozik?! :D .. [...]
Mind a 12 komment
Ultimate Assassin 2
2567 0 2 Game Izé
Frankie: abba azt sajnáltam h 20-tól fizus :S annyira azért nem jó, h még 30-ért fizessek, de nem volt [...]
Marton350: Ez egy nagyon jó game! Nem olyan nehéz mint az a Zigmond 3 (amibe 2. pályánál elakadtam tutoria [...]
Astra-Passat, a román mestermunka.
5647 0 6 Autó Izé
szomoja: min gondolkoznak a román tudósok? Jawa-Mustang
tikshow: iparművészeti remekmű :D
joovan: jó lesz az Stereo-Pastra-nak is :D
Mind a 6 komment
Astra-Passat, a román mestermunka.
5806 1 6 Izé
szomoja: min gondolkoznak a román tudósok? Jawa-Mustang
tikshow: iparművészeti remekmű :D
joovan: jó lesz az Stereo-Pastra-nak is :D
Mind a 6 komment
Linni Meister - My Ass
19778 3 17 Izé
winben: Basszus...
Pigi: Ez a videó egy Dead Snow című videó film figyelemfelhívó videója. Szerintem egész tűrhető: [...]
ferike: Most ő a hülye mert ezt csinálja,vagy én mert nézem?
Mind a 17 komment
Duckzilla - Made in Japan. :)
2391 1 5 Izé
Purple: szerintem ők is :)
joovan: én azért értelmesebb reklámot is tudtam volna csinálni...
1nessa: ahham jah gondoltam h brittek:) oasis csak itt van:D fini is:P
Mind a 5 komment
Hitstick 3
5544 2 4 Game Izé
Gery-98-: háth nincs sok köze a hitmanhez(amit am naon szeretek foleg a Contracts-ot) de azért jó...durva [...]
TomFace: Ja.
JeLo: 2 pálya van összesen?
Mind a 4 komment
Viharsziget (Shutter Island)

A történet az '50-es évek közepén játszódik az Ashecliffe nevű elmegyógyintézetben. Ide érkezik Teddy Daniels (DiCaprio) nyomozó, akinek ki kell derítenie, hogyan tudott megszökni a szuperbiztos cellájából egy fiatal nő. A rendőr munkáját egy tomboló hurrikán és a nem túl segítőkész személyzet is nehezíti.

Egyébként Dennis Lehane azonos című regényéből készült a film. (Remélem ezt lehetett érteni, nem az a könyv címe, hogy "azonos". :D)


Imdb | Az író honlapja
2099 5 4 Film Izé
Erunder: Shifty_ küldte: http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200910&id=30 Szöveg: Megérkezett az i [...]
snake6: nagyon várom nekem az év 1-ik meglepetése pííííszzz
1nessa: leonardonak agyon illik ez a szerep:)
Mind a 4 komment
Olimpiai pingpong csaták lassítva.
754 0 0 Sport Izé
Június havi horoszkóp
615 0 1 Pink Izé
vajalja: bakker...épp tegnap döntöttem el, hogy megyek fogszabályzásra, erre mit olvasok a nyilasnál? H [...]
 Tervezz pécét vagy notebookot
1850 0 0 Tech Izé
Asus Eee billentyűzet PC.

1255 0 6 Tech Izé
Asagrim: Errtu drágám, kezet foghatnánk! Mindkettőnkben ugyanúgy megvan az ellenállhatatlan készteté [...]
Errtu: Jaj, de roppant praktikusak, meg kukacosak vagytok! 1.) Örüljetek neki, hogy van, létezik! 2.) M [...]
Asagrim: Nézd meg a vidit (még)egyszer. Idézek: "unfortunately only powered by dc, there's no battery in i [...]
Mind a 6 komment
The Burning Plain

Sylvia élete a lehető legrosszabbul zajlik. A lelki sérüléseinek oka egy nagyon rosszul elsült tréfa, amely édesanyja halálához vezetett. Az asszony nem képes továbblépni, és kapcsolatai is eszerint alakulnak.

Imdb | Előzetes
443 1 0 Film Izé
Isaac Albeniz - Asturia
946 2 1 Zene Izé
Szosztar: Ügyes!
Ezt matekozd ki, hogyan tovább!
1095 0 2 Pink Izé
papaluige: kivehető az egyik karó!
tndrkrlylny: kifér közte...
Japán asztronauta és a repülő szőnyeg. :)
6391 1 6 Izé
Fireblade1000: Aladin 1.0!!!
AdM: Akkor még se vagy annyira vicces, különben már lenne $-od, nem is egy! :D
Lui-G: Dehát milliókat költöttek az ötletek meghirdetésére, és a nyertesekét kellett végrehajtani [...]
Mind a 6 komment
Az orosz melegfelvonulás nem sikerült túl jóra... :D

Moszkvában előállították a melegfelvonulás résztvevőit és ellenzőit. "A melegek már három ízben próbáltak felvonulást szervezni Moszkvában, de nem kaptak engedélyt, s a rendőrök minden alkalommal előállították a mégis összegyűlt néhány tucatnyi embert."
8948 4 78 Izé
Davee: Na te buzi mszpés fideszes..:D Vicceltem. Szerintem kiegyezhet a nép abban, hogy úgy a frankó, a [...]
Balugray: Bocs, hogy belepofázok, de szerintem valamilyen szinten mindkét oldalnak (sahinel vs. többiek) ig [...]
Davee: Tudod mit? Lényegében értem mire gondolsz. Igazából nem sűrűn izgat, hogy mi a véleményed, [...]
Mind a 78 komment
Régebbi postok...