REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Elsősorban a popzene fele hajlunk, de jobbak vagyunk annál, minthogy valamilyen kommersszel rukkoljunk elő. Elegyítjük a jazz, a latin és a funky elemeket, némi bossa vonal is kihallható, így elég nehéz bekategorizálni a zenekart. Kevesen csinálnak hozzánk hasonló zenét, a műfaj nem az, amit ma mindenhonnan hallhatunk, éppen ettől lesz nagyon friss az egész. Az alapok, a hangszerelés inkább jazz & funky & latinos jegyűek, a dal, illetve a szöveg pedig pop-os. Röviden fogalmazva: fülbemászó zene egy kis csavarral, humorral...

Hogy a nevünk vajon honnan van? Nem kell messzire menni, mondjuk csak egy dvd kölcsönzőbe a már klasszikusnak számító Las Vegas-i vakáció c. filmért. A temérdek poén között minket üdvözölnek: 'Köszöntjük a Mirage-ban, Mr. PapaGiorgio!' Persze a film jóval előbb készült, mint ahogy a mi zenekarunk megalakult volna... szóval innen van a nevünk.

Zenekari végleges formája: 2009. vége

Aktív tagok:
Petrik György (ének): sokáig dobolt és gitározott, folyamatos énektudás fejlesztése mellett, színpadi tapasztalatot az É-Trend zenekarban szerzett.
Tóth Mátyás (gitár): Játszott az Esclin Syndo-ban; Bartók Esztivel és Caramellel dolgoznak közös projekteken, illetve a Groovus Interruptus jazz formáció tagja. Szaktudását főként az autodidakta tanulásnak, Horányi Sanyinak és a Finnországban töltött idejének köszönheti.
Nyírő Áron (dob): 16 éves kora óta dobol, most 25 éves és már a Kodolányi János Főiskola Jazz tanszakának végzőse, Szekeres Adriennel, Sárvári Sándorral, az Unisex és a Jazzékiel zenekarokkal készítettek közös felvételeket.
Kiss Zsolt (basszusgitár): a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán végzett, elismert hangmérnök.
Horváth Bálint (billentyű): a NOX és a Sziámi csapat ex ill. az Odett & goGirlz és az Ablak zenekar aktív tagja.

Daltól függően színező elem: az MC, Henry Onye, a harmonika, Pribojszki Mátyás, a szaxofon Borkó Attila, vagy Kató Zoli (Back2Black) jóvoltából. A Felemel című dalban Gergely Róbert színművészúr szaval.

Megjelent lemez:
TiSört, 2010
772 0 0 Zene Izé
Charlie St. Could

Zac Efron főszereplésével, készül ez a romantikus film, ami Ben Sherwood regényén alapszik.

A története az, hogy Charlie, és Sam egy napon elmennek megnézni egy meccset, de hazafelé autóbalesetet szenvednek. Sam meghal, Charlie pedig nem képes feldolgozni öccse halálát. Megjelenik a szerelem az életében, de a nő el akar hajózni. Miután egy jó ideje nem ad hírt magáról aggódni kezd szerelméért, ezért halott öccse segítségét kéri a felkutatására.
1580 0 3 Film Izé
Erunder: Gyönyörű film volt. Megható, és szép. Efron pedig nem kell, hogy elvegye a kedvetek tőle. Nyu [...]
Erunder: Szerintem belőle lesz a következő Leonardo DiCaprio. A kis Leo is egy pr által létrehozott nyá [...]
julis123: Zac Efron elvette a kedvemet a filmtől...:/
Több tízezer torrentezőt perelnek be a Bombák földjén készítői. A U.S. Copyright Group szerint az általuk megkeresett internetszolgáltatók háromnegyede hajlandó együttműködni velük abban, hogy kinyomozzák a filmet a neten megosztók személyazonosságát, és pert indítsanak ellenük.
7358 2 71 Izé
bungle: Bezár az egyik legnagyobb torrentkereső Az Isohuntot jogvédők kényszerítették térdre, 110 mi [...]
bungle: HERCULES küldte (ha már #67-ben nCore-ról volt videó, ide írom): URL: http://www.youtube.com/wa [...]
bandee1219: XD Tényleg megmutathatná ezeknek a *************************************************************** [...]
Mind a 71 komment
Kopasz macska hajról álmodik... (+ egyben bájos kacaj x. rész).
4020 4 22 Izé
bungle: A kopasz macska a legbarátságosabb http://index.hu/tudomany/brittudosok/2012/12/03/a_kopasz_macska [...]
Nas: :D :P Oké, és TÉGED mire emlékeztet? (Csak vigyázz, mit mondasz, mert Freud bácsi kianalizálj [...]
.::JunKieEQ::.: Ez azé' van me' nem mindegy, kit merre esz a fene... O.O :DDDDDD
Mind a 22 komment
Hosszú haja okozta az idomár vesztét
1058 0 1 Pink Izé
Thiaa: Persze, a hosszú haja miatt. És a másik két áldozat korábbról? Oké, az egyik egy idióta vol [...]
Haja mentette meg a kisfiú életét
1360 0 1 Pink Izé
Balázs: de csúnya szegény
A magyarvagyok.eu és az Izé közös fotópályázatot hirdet, amelynek a lényege, hogy küldj be egy fotót, amin minél furább, meghökkentőbb helyzetben - legyen az akár egy híd teteje, egy esküvő, egy temetés ;) vagy egyéb érdekes, extrém helyszín - épp valamilyen eszközön (laptopon, telefonon, vagy ha nem vagy ilyen birtokában, akkor töltsd le az oldalról a papír iPad-et és vágd ki, hajtogasd, ragaszd össze) a magyarvagyok.eu honlapját böngészed. 2010. június 15-ig küldhetsz fotót, a legjobb kép nyereménye egy 16 GB-os iPad. Minél eredetibb, kreatívabb az ötlet, a fotó, annál nagyobb az esélyed, hogy megnyerd az iPad-et!
12967 2 35 Izé
Tooni: Sajnos nem... :(
bungle: Tooni, te küldtél végülis?
themasterhealer: A N Y E R T E S :) Dócs Péter felhasználóneve a MagyarVagyok.eu-n: achilles. Péter az asztro [...]
Mind a 35 komment
Fantasy Hair Competition 2010
2898 3 4 Izé
exert: Most komolyan... ennek a bemutatónak van valami értelme?
Szemjuel: azér nem semmi nemzet ám a magyar! nálunk minden évben van egy hónap, amikor mindenki beöltöz [...]
Alucard4: uram atyám szent habakukk meg a többiek, ki hajlandó így mutogatni magát?:D ien hajjal tippre m [...]
Mind a 4 komment
Elvis biciklusfutárok hátizsákjain járja be Budapestet! A képeimet megtekinthetitek a fővárosi forgalomban elsuhanó Hajtás Pajtás futárok hátán. Ha látjátok őket, integessetek!

Elvis viszont maradna Magyarországon, de a te segítségedre számít, hogy eligazodjon a városban. Adjál neki tippeket, hogy hova lenne érdemes ellátogatnia. Aztán persze készülne egy-egy újabb kép az adott helyszínen. SZAVAZZ ezen az oldalon.

Elvis képekből képeslapok és poszterek is készültek, amiket országosan terejsztünk könyvesboltokban, hipermarketekben és írószer boltokban. Online is tudsz rendelni ha a galéria menüpontra kattintasz.
712 0 0 Art Izé
A Gramofon Online debreceni nyitóbulijához készült DJ-mix
Hallható halhatatlanok élőben:
2010. április 17-én, szombaton, 20 órától
Debrecen
MODEM
A Gramofon Online elindulását ünneplő estén az elmúlt évszázad fekete lemezeinek mágusai lángoszlopokként oszlatják el a feledés homályát. Lélegzetelállító és hajmeresztő, borzasztó és bizsergető muzsikák armadáját hadrendbe állítva mutatják meg az alkalomra egybegyűlt fruskák és méltóságos asszonyok, sihederek és nagyságos urak számára, hogy a Monarchiától a Népköztársaságig ívelő rögzített zenei kincs nem pókhálós múzeumi állomány.
379 0 0 Zene Izé
Mentővel szállították kórházba Sarka Katát - veszélyben volt a baba is
644 0 0 Pink Izé
Az együtt élő párok hajlamosabbak a szakításra?
446 0 1 Pink Izé
babapiskóta: igen
A mostani nyereményjátékban nyerhettek egy PC-s Just Cause 2-öt és egy PC-s Alice Csodaországban lemezt, amit a CD Projekt ajánlott fel, de a lista ezzel még nem ért véget. A PC-s tábor legnagyobb örömére az új Settlers, a The Settlers 7 is megnyerhető lesz nálunk, ezt az AN-TEC Kft. ajánlott fel. Aki X360-as címekre hajt, az Splinter Cell: Convictiont nyerhet, amit az ÜberKonzol ajánlott fel, az EA Magyarország felajánlásában pedig egy Battlefield: Bad Company 2-öt lehet megnyerni.
1063 0 0 Game Izé
A mostani nyereményjátékban nyerhettek egy PC-s Just Cause 2-öt és egy PC-s Alice Csodaországban lemezt, amit a CD Projekt ajánlott fel, de a lista ezzel még nem ért véget. A PC-s tábor legnagyobb örömére az új Settlers, a The Settlers 7 is megnyerhető lesz nálunk, ezt az AN-TEC Kft. ajánlott fel. Aki X360-as címekre hajt, az Splinter Cell: Convictiont nyerhet, amit az ÜberKonzol ajánlott fel, az EA Magyarország felajánlásában pedig egy Battlefield: Bad Company 2-öt lehet megnyerni.
2296 1 0 Izé
Három 17 éves srác által szerkesztett blog, ami jelenleg a lehető legnaprakészebb az általa képviselt zenestílus terén.  Itt nem találsz technot, vagy kifinomulatlan zenéket. Legfőképp elektronikus, brit-pop, dance, és funk stílusra hajazó zenék gyűjteménye ez az oldal, ami napi szinten frissül. 
1639 0 0 Zene Izé
A telefonálás illemtana Nap mint nap használjuk, ám azt hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a mobiltelefonálásnak megvannak a maga illemszabályai. Mik is ezek?
771 1 0 Pink Izé
Adódik a kérdés: miért nem pánikol emberünk a hajón?
17361 5 9 Izé
Revanor: Szerintem azért, mert csak addig ér a víz.
Nusihusi: Talán azért, mert be van rúgva és nem veszi észre a veszélytXD
Purple: mert van egy másik hajó, amiről fotózzák :D
Mind a 9 komment
Amilyen a hajszíned, olyan vagy te?
936 1 7 Pink Izé
CRaPtRaSH: á, ahhoz még sok-sok kiló spenótot kell megenned :D
Derill: persze sértődjél csak :S
CRaPtRaSH: persze bunkózzál csak.
Mind a 7 komment
Mint egy élő rongybaba... ;)
15158 1 22 Izé
Nas: Hagyok egy kis gondolkodási időt... :) Ha nem jössz rá, Moloch néni szétrúgja a seggedet... : [...]
Shalar: Nas honnan ismersz?
Nas: :D Ismerem a szobatársadat...tényleg meg tudja csinálni. xD Kicsi a világ. :)
Mind a 22 komment
Egy szépségdíjas öngól. :)
1181 0 0 Sport Izé
Az ész a fontos, nem a haj. ;)
3726 1 12 Izé
Nusihusi: Durva:S Akár a cikizzébe is elférne némelyik:D
revans: Az milyen durva amikor fölvarják a gombokat.
Peterke91: amugy ezeket mibol tettek a fejere?
Mind a 12 komment
Román KRESZ-tábla: Vigyázz! Részeg emberek! Egy földön tápászkodó ember, üveggel a kezében - ezt az érdekes figurát láthatják egy nem szokványos közúti jelzőtáblán azok a gépkocsivezetők, akik az erdélyi Arad megyei Pécska (Pecica) városon hajtanak keresztül.  
366 0 0 Pink Izé
Bibliotheque Pascal

Hajdu Szabolcs leginkább a Fehér tenyér óta ismert mint rendező. Azonban ez már korántsem hasonló ahhoz az életrajzi filmjéhez. Ugyanis (szerencsére) ez teljes mértékben fikció. Egy román "mágikus-realista horrormese" (est - csmozi) ez.

Mona a kezdetekben ide-oda sodródik a világban, és furcsa dolgok történnek vele. Születik egy kislánya egy Viorel nevű bűnöző fiútól, akinek különleges tulajdonsága, hogy kivetülnek az álmai a valóságra. A film során kiderül, hogy ezt a „tehetséget” a kislány is örökölte tőle. Céltalanul bolyong gyermekével, a megélhetését alkalmi vásári komédiázásból fedezi. A mindaddig elveszettnek hitt apjával való találkozása folytán, gyermekét hátrahagyva Londonban találja magát egy Pascal könyvtárának nevezett luxuskuplerájban. Itt értelmiségiek végzetes vágyainak, valamint a különc tulajdonos, Pascal beteg elméjének foglya, és játékszere lesz. Monának minden erejét és, józan eszét latba kell vetnie ahhoz, hogy ebből a helyzetből kiszabaduljon.

Előzetes | Imdb
1055 1 0 Film Izé
A japánoknál egy szimpla hajfesték reklám sem egyszerű...
6006 4 7 Izé
Zombimacsek: fuj mintha hal lenne a fejükön és az csapkodna..
Hoember: Nekem ez ugrott be elsőre a postképről: :P http://www.youtube.com/watch?v=fSUC42SkIkM
csicsó: szerintem istencsászár :D föleg, hogy nem is mostaninak tünik, igy még faszább (Y) gogo NIPPON [...]
Mind a 7 komment
Mai ismeretterjesző rovatunkban egy új, gerinctelen faj: a nyakigláb gumidzsipó. ;)
7421 3 6 Izé
oldschool: jujj:-S
Nusihusi: Ő a hátát is megnézheti, ha akarja:D
bismarck33: Komment! :D:D:D
Mind a 6 komment
Eladó légpárnás repülő jármű - a Rudy Heeman új-zélandi feltaláló által megalkotott repülőszerkezet végsebessége a 70 km/h-t is eléri.

3322 3 7 Izé
Findzs: elado amint az látható a farkán
Loncsi69: Isteni járgány, nekem nagyon tetszik, irtó klassz lehet vele repülni. Még videó róla: http:// [...]
Lazarus: - Mizu? Jössz repülni?
Mind a 7 komment
A 4 legjobb hajápoló száraz, töredezett, gubancolódó hajra
1016 0 0 Pink Izé
Egy igazi "sportautó". :)

(Azért arra még kíváncsi lennék, hogy négy ember hajtásával milyen végsebességre lenne képes a verda.)
5299 0 8 Autó Izé
Savannah: Dombon fölfelé is ilyen könnyen mehet, vagy kiköpöd a tüdőd közben:DD
Savannah: zöld=környezetbarát, vagy legalábbis én úgy értettem:DDD
plantek: A zöldet én sem értem:D De totál igaz, érdekes lenne, leparkolsz egy jó csaj mellett, mondod n [...]
Mind a 8 komment
Egy igazi "sportautó". :)

(Azért arra még kíváncsi lennék, hogy négy ember hajtásával milyen végsebességre lenne képes a verda.)
5383 2 8 Izé
Savannah: Dombon fölfelé is ilyen könnyen mehet, vagy kiköpöd a tüdőd közben:DD
Savannah: zöld=környezetbarát, vagy legalábbis én úgy értettem:DDD
plantek: A zöldet én sem értem:D De totál igaz, érdekes lenne, leparkolsz egy jó csaj mellett, mondod n [...]
Mind a 8 komment
Értem én, hogy pусский автомобилей, de mi hajcsa? ;)

Hasonló videó régebbről.
11643 1 23 Izé
sanchez: Én,nem a "kamera" képességeit fikáztam, hiszen nem operatőr a csávó dokumentum filmet forgatv [...]
Tooni: Azért megy körbe a kocsi mert rajta van a jégen. Az meg mint tudjuk, körbe forog a folyó kanyar [...]
Gabi69: Én arra gondoltam, hogy esetleg ezek is sokat nézték a Mythbusters-t és kreáltak egy távirány [...]
Mind a 23 komment
Hegedűs Dezső. 34 éves, átlagos figura. Egyedül él garzonlakásában, Budapesten a Pipacs Lakóparkban. Key Account Manager. Jól keres. Nem szereti a munkáját. Kevés barátja van. Alkalmi szexre vágyik. Ismeretlenekkel focizik keddenként. Egy 4 éves japán autót hajt. Maga szerint vagányan. Négy öltönye van. Húsznál több inge. Hat év után dobta ki a barátnője. Sokat gondol még Brigittára. A mosdóba veri a farkát. Kollégái kedves embernek ismerik. Gyűlöli a légkondit, a szintetikus drogokat és a dohányfüstöt. Szereti a whiskyt, a pizzát és a multivitamin ivóleveket. Angolul beszél. Könnyen felhúzza magát. Nem szívesen költ. Az anyja egy otthonban él. Nem ismeri meg őt. Élete jelentős részét 21'' monitora előtt tölti. Hétvégén néha kimozdul. A funkyt bírja. A technót nem. Pókerezik. Moziban a szélső helyre kér jegyet. Ha megunja a filmet, kijön. Nem jár hipermarketba. Háromszor volt már kurvánál. Éjszakába nyúlóan netezik. Nem csetel. E-mailezik. Sokat. Sokakkal. Hegedűs Dezső átlagos figura.
13915 11 50 Izé
Tooni: Apám is, de nem sikerült, mert most itt vagyok :D
bungle: "a hibát nemi szerve ritmikus húzogatásával próbálta elhárítani" :DDD
Purple: ugyan nem a mi Dezsőnk írta eme levelet, de akár írhatta volna :DDD http://www.bash.hu/86763 én [...]
Mind a 50 komment
Solitude Aeturnus - Scent of Death

A Candlemass után talán a második legmeghatározóbb doom metal banda (szerintem). Az énekes, Robert Lowe, pedig a legjobb hangu énekes a műfajban!

Akinek öngyilkos hajlamai vannak, az rá se kattintson a linkre:D
657 0 0 Zene Izé
"Csak megmosom a hajam, és már indulok is." ;)
6560 2 16 Izé
csildi: Egyem meg! Hát moszakszik. :D
Kamikaze: Tenyésztőtől kb. 15 ezer alomra szoktatva , és kézhez szoktatva. Ha ivartalanítva van akkor ne [...]
Nas: Az még hagyján! De milyen büdöset tud csinálni, ha megijesztik...! Egyszer volt szerencsém egy [...]
Mind a 16 komment
Nick Gentry festményei - floppy lemezekre
1064 0 0 Art Izé
Ufók figyelik Hajdú Pétert
421 0 1 Pink Izé
go-free: tegnap láttam a halatortánt vagy vacsoracsatát? benne volt ez a semmilyen kis sarka kata, hajdu m [...]
Expressz szépségtippek az újévre 2. rész

 

/ha lehet ne másoljuk be ide a cikket - CrazyLime/
 
425 0 0 Pink Izé
Betiltják a kis melleket?

"Ha egy férfi a nagyon kis mellbőségű hölgyeket részesíti előnyben, az bizonyára pedofil hajlamú, függetlenül a keblek tulajdonosának életkorától."
16930 4 51 Izé
Cableguy: Miért a mi pásztorainknak i van energiája ilyenekre. Büntetnek téged ha kerek akváriumba halat [...]
crassus88: Hát ezek a kengurupásztorok marhára unhatják magukat ott a pusztaságban, ha ilyen hülyeségekr [...]
ghostkiss: Ehh..na igen...
Mind a 51 komment
Mit mesél a hajad az egészségedről?
525 0 0 Pink Izé
Kopaszodik? Tetováltasson a fejére hajat! :D
6231 2 26 Izé
Nas: Hááát, nem hiszem, hogy ez célzottan a hajhagymákban lehetséges...szisztémásan lehetne csin [...]
Tooni: Monddsza, meg lehetne "vakítani" ezeket a receptorokat, hogy legalább ne folytatódjon a hajritkul [...]
plantek: Áhhá értem, köszönöm a választ:) Azért fogalmaztam át a kérdésemet, hogy kiküszöböljem [...]
Mind a 26 komment
Hajdú Péter kapcsolatba került egy UFO-val... vagy mégsem?
6925 1 31 Izé
focuskoma: Kicsit késve néztem meg ezt a vidit. :) Nos, nekem nagyon adja Hajdú humorérzéke, sokat szoktam [...]
Nas: Ez jó pasinak hiszi magát...? O.o Más elképzeléseim vannak a férfiasságról...
Kurszan: Azt elfelejtette mondani, hogy elötte jól megbaszták az ufók a kloákáját. Ez faszfej zsidó m [...]
Mind a 31 komment
Régebbi postok...