REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
KILLAKIKITT ALBUMBEMUTATÓ BUDAPEST

ÁPRILIS 30. CSÜTÖRTÖK / DÜRER KERT

(Másnap péntek, május 1. - munkaszüneti nap.)

FELLÉPŐK:
SCARCITYBP ALLSTARZ

KILLAKIKITT (AZA aka YakiYayo + TIRPA aka Aprító)
PKO
Dj BROKENFINGUZ aka Kwest
Producin'Dj BLOOD-ORANGE aka aMGee
HARAKIRI
Dj FREQUENT (AKKEZDETPHIAI ,GOODFELLAZ, SCARCITYBP)

Közreműködnek:
SAIID (AKKEZDET PHIAI, GOODFELLAZ)
NKS ( KRIMINAL BEATS)
NORBA (KRIMINAL BEATS)
672 1 3 Zene Izé
stev: jó klipp lett, AKPH minőség ahogy megszokhattuk
spider86: én még mindig tartom magam, hogy többet vártam volna... viszont az első Kkezdet klipp adja az [...]
stev: hatalmas album lett a ne szarakodj...főleg annak aki kedveli ezt a stílust...
A pankrátor (The Wrestler) Wikipédia

"Színész és szerep ritka egymásra találása" News Week David Ansen

Randy "Ram" Robinson egy kiégett pankrátor a kilencvenes évekből, aki kénytelen abbahagyni a versenyzést, mert egyik mérkőzése után szívrohamot kap. Így teljes munkaidőben vállal állást egy vegyeskereskedésben. Éjszakánként sztriptízbárba jár, ahol megismerkedik az egyik táncosnővel, Cassidyvel, közöttük gyengéd érzelmek szövődnek. Van egy lánya is, akivel a kapcsolata nem tökéletes, s az újra egymásra találás egy átmulatott éjszaka miatt nem következik be. Randy végképp csalódik, s Cassidy, ill. a doktorai tanácsa ellenére újra a porondra lép régi riválisa, The Ayatollah ellen...

Imdb | magyar feliratos előzetes
1019 1 0 Film Izé
Elhunyt az Oscar-díjas Maurice Jarre 84 éves korában Los Angelesben rákbetegségben elhunyt a háromszoros Oscar-díjas francia zeneszerző, Maurice Jarre, Jean-Michel Jarre apja.

 Maurice Jarre,1952 óta több, mint 150 filmhez írt zenét, köztük olyan klasszikusokhoz, mint a Holt költők társaságának, Hitchcock Topáza , az Arábiai Lawrence , a Doktor Zsivágó  vagy az Út Indiába, utóbbi három filmért Oscar-díjat is kapott. A zeneszerző filmes munkásságát februárban az 59. Berlini Filmfesztiválon Aranymedvével díjazták, de rossz egészségi állapota miatt már akkor is csak tolószékben ülve tudta átvenni a szobrot.

Jarre 1924. szeptember 13-án született Lyonban. Zenei elhivatottságára akkor ébredt rá, amikor meghallgatta Liszt Ferenc II. Magyar Rapszódiáját Leopold Stokowski vezényletével. Ütőhangszeres tanulmányai után 1946-ban duót alakított a kortárs zene nagy alakjával, Pierre Boulezzel, Madelaine Renaud és Jean-Louis Barrault párizsi színházához szerződtek. Az ütősök később mindig nagy szerepet kaptak filmzenéiben. adocean( 'adoceanindexhumljhfrimwm', 0, 0 ) ado.slave('adoceanindexhumljhfrimwm', {myMaster: '7BRHWPBdhxcFPTw.2s2hCkuKgiDzrR5R8_wdJZ.9MwL.a7' });if(typeof adoceanindexhumljhfrimwm=='function') {adoceanindexhumljhfrimwm();} Öt évvel később Jean Vilar kérte fel Jarre-t, hogy komponáljon zenét a Homburg hercege című Kleist-darabhoz, amelynek főszerepeit Gérard Philipe és Jeanne Moreau játszották. Később balettzenéket is szerzett a párizsi opera számára, köztük a Párizsi Notre-Dame-ot. 1952-ben kezdte filmzeneszerzői pályafutását egy rövidfilmmel, és összesen 164 filmhez komponált zenét.

Több háborús filmet kísérnek szerzeményei (A leghosszabb nap , A vonat , Két nap az élet , Jákob lajtorjája ), dolgozott Alfred Hitchcockkal (Topáz ), Luchino Viscontival (Az istenek alkonya), Paul Newmannel (A gammasugarak hatása a százszorszépekre), Franco Zeffirellivel (Názáreti Jézus), Volker Schlöndorffal (A bádogdob ). Hozzájárult Peter Weir két filmjének, A kis szemtanúnak  (1985) és a Holt költők társaságának  (1989) sikeréhez is, de ő írta a Ghost  zenéjét is. "Egy filmben a zeneszerző az utolsó láncszem. Gyakran akkor találkozik a producerrel, amikor az már ég a vágytól, hogy bemutassák a filmet és olyankor nagyon gyorsan mennek a dolgok. Az Arábiai Lawrence-hez hat hetet kaptam Sam Spiegeltől arra, hogy két órányi zenét komponáljak" - vallotta be néhány évvel ezelőtt a Journal de Dimanche-nak adott interjúban. Az Egyesült Államokban letelepedett Maurice Jarre 2006-ban ünnepelte pályafutása 50. évfordulóját a lyoni Auditoriumban fiával, Jean-Michel Jarre zenésszel.
623 1 0 Zene Izé
Gran Torino

Walt Kowalski (Clint Eastwood), a nyugdíjas autószerelő csendesen éli mindennapjait: javítgatja a házát, sörözik, és havonta egyszer ellátogat a borbélyhoz. Egykori szomszédai elköltöztek vagy meghaltak, helyükbe délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek, akiket a koreai háborút megjárt veterán mélységesen lenéz. Elégedetlen mindazzal, amit maga körül lát: saját, elidegenedett gyerekeivel; a céltalanul lézengő bandákkal; a latin és afroamerikai tinédzserekkel, akik azt hiszik, övék a környék.
Ám egy napon olyasmi történik, ami felrázza és megváltoztatja az életét. Egy éjjel valaki el akarja lopni az 1972-es féltett Gran Torino autóját, mely ugyanolyan csillogóan áll a garázsában, ahogy annak idején Walt segítette legördülni a futószalagról. Az ázsiaiak bandája ráveszi a szomszéd fiút Thaót (Bee Vang), hogy próbálja ellopni a kocsit, ám az akció nem jár sikerrel, mert Walt megakadályozza a rablást és megmenti a félénk fiút a bandától. Ezzel kivívja a szomszédai nagyrabecsülését, különösen Thao anyja és testvérei istenítik tettéért. Az idősebb nővér, Sue (Ahney Her) ragaszkodik hozzá, hogy az öccse hálából dolgozzon Waltnak, akinek esze ágában sincs kapcsolatba kerülni ezekkel az emberekkel, végül mégis beadja a derekát. A közös munka különös barátság kezdetét jelenti, és Walt sok mindent megtud - nemcsak a szomszédjában élőkről, hanem önmagáról is. Több közös vonást fedez fel a kegyetlen múltjuk elől menekülő emberekkel, mint a saját családjával.

Imdb | HD előzetes
511 2 8 Film Izé
pepeti: Ezt a filmet csak feliratosan! Szigorúan. Utóbbi évek egyik legjobb alkotása.
Balázs: LoL:) am úgy tippeltem h én ezeket nem nézném meg szal 50%ban egyezik az ízlésünk:P
Erunder: 2 stim 2 nem. Ez csak egy légpengetőt ér (Tedd össze a mutató és a hüvelyk ujjad és meg is k [...]
Mind a 8 komment
Maximum the Hormone - What's up people!

A Maximum the Hormone - eredeti nevén Makishimamu Za Horumon - egy japán metálcsapat. Első munkái felejtősek, de az utolsó albumuk a Buiikikaesu nagy siker lett, és innen választották a Death Zone anime második sorozatának opening (ez az) és ending zenéit.
496 1 4 Zene Izé
szomoja: igenKIRAjapánhörgősbrutálmetál szeressem:D
petyamester: Pardon, összeakadt az ujjam. :D
Pierrot: Igen, a neve valóban Death Note, (japánul desu nóto) innen van a halállista elnevezés is.
Mind a 4 komment
Szerelem a munkahelyen? - Érvek ellene és mellette
436 0 0 Pink Izé
Claire Stanwick CIA tisztviselő és Ray Koval brit titkosügynök otthagyják a kormányzati hírszerzés világát, hogy megszedjék magukat a két rivális multicég közt dúló, jól jövedelmező hidegháborúban. A küldetésük? Biztosítani egy termék titkosságát, amely egy vagyont hoz annak a cégnek, amely előbb szabadalmaztatja azt. Ugyanis megbízóik - Howard Tully iparmágnás és Dick Garsik vezérigazgató - semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Ám ahogy a tét nő, a rejtély fokozódik és a taktikák egyre mocskosabbá válnak, Claire és Ray számára a legravaszabb titok mégis egymás iránt érzett egyre növekvő vonzalmuk lesz. És ahogy próbálnak egy átveréssel a másik előtt járni, a két munkamániás profi azon kapja magát, hogy ármánykodásaikat az a valami veszélyezteti, amit nem tudnak kicselezni: a szerelem.

Előzetes | Imdb
634 1 0 Film Izé
Szeretnek a kollégáid?

Teszteld!
461 0 0 Pink Izé
Stresszes vagy? Ki sem látsz a munkádból? Állandó teher nehezedik a válladra?

Add meg maganak az örömöt és szakíts egy félórát önfeledt mészárlásra! :D
6531 5 8 Izé
DarthSith: ÉS még rám mondják anyámék hogy gyerekes -.-
TeamCo.: én is akarok ilyen fegyvereket. MINDEEET.
Slyom: Ez gyakori nálunk csak tűzőgéppel meg nyomtatópatronnal...
Mind a 8 komment
A fiúk a(z) bányában építkezésen dolgoznak. Na de hogy? ;)

Egy másik brigád.
13173 3 12 Izé
Lorand: amit mas 6csigaval 8kotellel s felora kinlodassal oldana meg ezek 2 mozgasbol szajonverik,bravo
te.sas!: de a legviccesebb, ahogy a harmadik fickó sorra kerül, egyből teszi a fejére az "ESZKÖZT"! úgy [...]
te.sas!: Hogy a szarba nem törik le a nyaka? Egy kisebbfajta falat visz a fején! :D De amúgy még praktiku [...]
Mind a 12 komment
Bor, mámor, provence (A Good Year)

Előzetes
A bankár Max új tranzakciójának sikerét beárnyékolja bácsikája halálhíre. Miközben Franciaországba utazik, ahol kastélyt és szőlőbirtokot örökölt, a munkaadója vizsgálatot indít ellene. Kiderül, hogy a pincészet sokat érhet. Max maga sem tudja, mihez kezdjen, vegye át az irányítást, vagy értékesítse. Az emlékei mellett sok idejét foglalja le Fanny, az étterem tulajdonosnője. Az álmodozásnak vége szakad, amikor felbukkan Christie, a nagybácsi törvénytelen lánya. Max szerint viszont szélhámos. De nem ez az egyetlen rejtély a nagybácsi és a birtok életében.
Leírás
452 1 0 Film Izé
Egerek és emberek

A nagy gazdasági válság idején két unokatestvér munkát keres. Ketten tökéletes férfit alkotnának: George intelligens, jó szervező, a szellemileg kissé fogyatékos Lennie pedig bivalyerős és szorgalmas. Egy kaliforniai farmon végre felfogadják őket a betakarítás idejére. A nagy mamlasz Lennie hamarosan a többi munkás gonosz vicceinek céltáblájává válik, de George mindig kiáll mellette. Megpróbálnak távol maradni a bajtól, és együtt szövik tovább régi álmukat egy saját kis birtokról, ahol maguk gazdálkodhatnak, és ahol Lennie nyulakat is tarthat majd.
A munkások egyik vezetője, Curley élen jár Lennie piszkálásában, Curley csinos, de kikapós felesége azonban kedves a buta óriással. Az asszony úgy tekint Lennie-re, mint egy nagy, kedves kutyára, akit cirógathat és akivel játszhat. Hiába figyelmezteti George az unokaterstvérét, hogy maradjon távol a nőtől, Curley felesége tovább provokálja Lennie-t. Amikor egy napon az asszony Lennie számára érthetetlen okokból megbántja az óriást, Lennie kedves akar lenni a nőhöz, aki azonban tovább játssza a megbántottat. Lennie meg van zavarodva, nem érti a helyzetet, meg akarja nyugtatni a nőt, de nincs tisztában saját erejével, és bekövetkezik a tragédia...
Steinbeck klasszikus regényének legújabb filmadaptációja nagyszerű színészek segítségével híven tükrözi a könyv szellemiségét, ritka példáját adva annak, hogy egy legendás írásból is készülhet legendás film!
Előzetes
1341 2 0 Film Izé
Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.
John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit és nekilátnak, hogy kinyissák a cég széfjét, amelyben a kötvények rejlenek. Ám McClane, akiről a támadóknak fogalma sincs, mindent elkövet, hogy meghiusítsa a tervet. Nem könnyű feladat, hiszen a terroristák nemcsak létszámbeli fölényben vannak, hanem hatalmas fegyverarzenállal is rendelkeznek, szemben McClane szolgálati fegyverével. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.
IMDB
287 0 1 Film Izé
Balázs: despota dolog:) a 3 meg a 4 a legjobb:)
Így gazdagodj meg év végéig!

Kínai jegyed segít
444 0 1 Pink Izé
nagydee: az a szép, hogy ami le van írva a jegyemnél, az a jegy alapvető jelemzőeje. szóval nesze semmi [...]
Magyarország legjobb munkahelye
7846 5 24 Izé
Mr PIMP: Hatalmas sztori... :P
izébigyó: Petőfi Sándor: Akasszátok föl a királyokat! :)
Belkar: akasztófára való mind egytől egyig... vagy máglyára...
Mind a 24 komment
4 ok, amiért veszélyes a munkahelyi kapcsolat
304 0 0 Pink Izé
Zodiac

Izgalmas, fordulatos, valóságos-ez a három jelző nagyon ráillik a  Zodiac c. filmre. A sztorit az élet írta, így a forgatókönyvíróknak és a rendezőnek csupán mozivászonra kellett adaptálnia a két elszánt sajtó -munkás (Jake Gyllenhaal és Robert Downey Jr. ) harcát a Zodiákus ellen. A sztori olyanyira életszagú, hogy a  tipikus, kudarcból fakadó lét-drámák megtapasztalása( alkoholizmus, meghasonlottság stb.) által súlyos árat fizetnek filmünk főhösei azért az egy-két lépésért, amivel közelebb kerülnek a Zodiákus-gyilkoshoz. Ebben filmben az egy-két lépés hossz azonban nem mindig számít előnynek ...
558 1 4 Film Izé
csicsilla: hááát a végén marhára felcseszte az agyam hogy nem tudtam meg konkrétan az a faszi tette e va [...]
Toffy: Hát őszintén én ezt a filmet nagyon vártam mert jók voltak a trailerek és érdekelt a sztori [...]
Cromex: Hát tényleg elég dúrva. Főleg, hogy valós történet, és még mindig nincs meg a tettes :).
Mind a 4 komment
Harry Dresden, egy magánnyomozó és varázsló akinek varázspálcája egy hoki ütő, néha pedig egy dobverő, s aki egy koponyába zárt szellemmel (Bobbal) él együtt, akit gyerekkora óta ismer. Olykor segít a rendőröknek is. Édesanyja és rokonainak génjeit örökölve született varázslónak.

Ja és Paul Butcher világhírű best sellere alapján Nicholas Cage produceri munkájával megtámogatva született meg ez a nem hétköznapi természetfeletti sorozat.

Előzetese
861 2 0 Film Izé
SUPERDIGITAL
Madarász István legújabb kisfilmje, azé a srácé aki a náci időutazós filmet is rendezte. Nem mellesleg ezzel a munkával megnyerte az idei AXN fesztivált. Néznék már tőle egy nagyjátékfilmet!
788 3 0 Film Izé
Audray Kawasaki

"Kawasaki mindössze két évig tanult festeni egy képzőművészeti iskolában New Yorkban, ahonnan végülis diploma és papírok nélkül távozott. Ma Los Angelesben él és alkot.

Kawasaki festményeit és grafikáit már önmagábán jellegzetessé teszi, hogy fapanelekre dolgozik (általában). Minden munkája mögött diszkréten érzékelhetjük a fa egyedülálló erezetét. Saját bevallása szerint a képeit ellentmondások építik fel: egyszerre hat rá a manga-kultúra és az Art Nouveau.

A honlapon van egy külön rész, ahol a vázlatfüzetének lapjai vannak feltéve, tök érdekes, hogy miből, hogyan alakul egy-egy kép, és ott a bizonyíték, hogy tud rendes arcokat, alakokat is rajzolni, csak éppen ő a sajátjait szereti."
11861 2 27 Art Izé
Dyke: OK. Ezek szerint van kivétel... :)
Lilu__cica: nekem tetszenek (lehet, hogy még túl fiatal vok) : )
Dyke: Ez érdekes. Volt itt elég régen egy link amin egy amcsi tyúk valami iszonyat giccses szines szar [...]
Mind a 27 komment
Audray Kawasaki

"Kawasaki mindössze két évig tanult festeni egy képzőművészeti iskolában New Yorkban, ahonnan végülis diploma és papírok nélkül távozott. Ma Los Angelesben él és alkot.

Kawasaki festményeit és grafikáit már önmagábán jellegzetessé teszi, hogy fapanelekre dolgozik (általában). Minden munkája mögött diszkréten érzékelhetjük a fa egyedülálló erezetét. Saját bevallása szerint a képeit ellentmondások építik fel: egyszerre hat rá a manga-kultúra és az Art Nouveau.

A honlapon van egy külön rész, ahol a vázlatfüzetének lapjai vannak feltéve, tök érdekes, hogy miből, hogyan alakul egy-egy kép, és ott a bizonyíték, hogy tud rendes arcokat, alakokat is rajzolni, csak éppen ő a sajátjait szereti."
7097 13 27 Izé
Dyke: OK. Ezek szerint van kivétel... :)
Lilu__cica: nekem tetszenek (lehet, hogy még túl fiatal vok) : )
Dyke: Ez érdekes. Volt itt elég régen egy link amin egy amcsi tyúk valami iszonyat giccses szines szar [...]
Mind a 27 komment
Paul Garner grafikus munkái. Lemezborítókat, tetoválásmintákat is tervez horror és rajzfilm stílusban.

Néhány képe megvásárolható, elég borsos áron (500 font).
3117 0 3 Art Izé
mephistto: se így se úgy nem ér 500fontot :D
Angel87: Nem, az a Chris Garver! :) De ő is nagyon tud! :)
Atesz567: Ez a koma nagyon tud rajzoni/tetoválni. Ugye ez a csávó a miami inkből?
Paul Garner grafikus munkái. Lemezborítókat, tetoválásmintákat is tervez horror és rajzfilm stílusban.

Néhány képe megvásárolható, elég borsos áron (500 font).
3363 3 3 Izé
mephistto: se így se úgy nem ér 500fontot :D
Angel87: Nem, az a Chris Garver! :) De ő is nagyon tud! :)
Atesz567: Ez a koma nagyon tud rajzoni/tetoválni. Ugye ez a csávó a miami inkből?
Dobd be magad!

Lauryn egy poros kisvárosban él, Indiana államban. A fiatal lány szülei meghaltak, ő segít a bátyjának a rájuk maradt családi vállalkozás működtetésében. Könyvelőként dolgozik az autószerelő műhelyben, de álma, hogy profi táncos legyen. Ezért minden szabad percében gyakorol, és élete legnagyobb lehetőségére készül: felvételt akar nyerni az egyik leghíresebb táncakadémiára, a Chicagói Zene- és Tánciskolába. Ám amikor elutasítják, kétségbeesik. Nem akar visszamenni vidékre, de a saját tehetségébe vetett hite is megrendül. Egy véletlen találkozás azonban új fordulatot hoz az életében. Nemcsak szállása, hanem munkája is lesz Chicagóban, mégpedig az egyik legnépszerűbb éjszakai táncos szórakozóhelyen. Igaz, hogy könyvelőként, de a tánctudása nem marad sokáig rejtve. A Rubys bár színpadán olyan magabiztosságra tesz szert, hogy eldönti, újra megpróbálja a felvételit.
632 2 0 Film Izé
A madridi pókember műszakba áll. ;)
4930 3 6 Izé
közlegény: télen meg ő a mikulás
Tádi: öregem, ez bevágott pár oldal szalonnát falmászás közben. Méry Dzsén fagyizott szakításko [...]
kisadria: Ott meg haldokoltak mellette..:D:S
Mind a 6 komment
Alec Garrard, nyugdijas épitész 30 év munkával 1:100 méretben rekonstruálta Heródes király templomát.

Magyar nyelvű cikk.
5358 0 5 Art Izé
teccikerteni: azt nem élné túl sztem egyikük sem:DD a tata apro darabokra szedné az asszony, feltéve ha nem [...]
közlegény: az válóok :))
alphadog: "A modell ma sincs teljesen készen, sőt a férfi szerint életében már nem is fogja tudni befeje [...]
Mind a 5 komment
Alec Garrard, nyugdijas épitész 30 év munkával 1:100 méretben rekonstruálta Heródes király templomát.

Magyar nyelvű cikk.
4995 2 5 Izé
teccikerteni: azt nem élné túl sztem egyikük sem:DD a tata apro darabokra szedné az asszony, feltéve ha nem [...]
közlegény: az válóok :))
alphadog: "A modell ma sincs teljesen készen, sőt a férfi szerint életében már nem is fogja tudni befeje [...]
Mind a 5 komment
4 jel, hogy a pasi munkahelyi szeretőt tart
495 0 13 Pink Izé
orsyka_001: :$:$:*
orsyka_001: :*
CrazyLime: Már én is hiányoltalak! :*
Mind a 13 komment
Munka után édes a pihenés. ;)
3627 1 6 Izé
Laci: centrifu gálában?
Kampec: ez se meleg...
Czaboo: Nem úgy néz ki, mint aki először csinálta... xD
Mind a 6 komment
Munkában.
7872 0 8 Art Izé
fraki: Ilyen képek láttán gondolkodom el igazán, hogy én itt ülök a kis kínai otthonka nadrágomban [...]
|-=O=-|: Kim Jong-il a rágógumi üzemnek álcázott vegyifegyver gyárban, kemény! ;) :D
Errtu: Lehetett volna speciel egy ruszki űrhajós kiképző központ egyik vezérlőterme is. Vagy egy cso [...]
Mind a 8 komment
Munkában.
8291 9 8 Izé
fraki: Ilyen képek láttán gondolkodom el igazán, hogy én itt ülök a kis kínai otthonka nadrágomban [...]
|-=O=-|: Kim Jong-il a rágógumi üzemnek álcázott vegyifegyver gyárban, kemény! ;) :D
Errtu: Lehetett volna speciel egy ruszki űrhajós kiképző központ egyik vezérlőterme is. Vagy egy cso [...]
Mind a 8 komment
Hiába no, a válság mindenkit elér előbb vagy épp utóbb. Nem kivételek ez alól a legnagyobb dívák sem, akiknek lassan meg kell nézniük, hogy mire költik keserves és verítékes munkával megkeresett millióikat! Nem lehet már ezer dollárt kiadni egy bugyira, vagy négyezret egy pár zoknira, igenis spórolni kell! Nézzük meg, melyek azok a ruhák, amit a sztárok felvesznek, mégis kevesebbe kerülnek, mint 100 dollár! Itt jegyeznénk meg, hogy azért a táskák is figyelemre méltóak, hiszen egy sincs, amelyik ne érne többet 70.000 forintnál!!! Na ennyit a takarékoskodásról!
863 0 5 Pink Izé
Debella: sztem meg cinikus az egész
Macsi: Már bocs, de ez pont arról szól, hogy nem kell százezreket költeni egy jól kinéző gatyóra, [...]
Debella: hát ez nagyon gáz.... az olcsó cuccok is nézhetnek ki jól!!! szánalom ez a cikk, komolyan... m [...]
Mind a 5 komment
Extrém álláskeresők...
944 1 1 Pink Izé
Cromex: Hát az utolsó előtti tényleg elég extrém :D
A Noé Bárkájának is nevezett Lilypad City. Ha felépülne, találhatnánk tavat, hegyeket és boltokat is ezen a környezetbarát, úszó városon.

A terv Vincent Callebaut építészt dicséri, itt egy másik munkáját láthatjátok.
4922 0 12 Art Izé
Bosch: Eléggé cink,ha van természetesen hegy,tó stb..miért kell műt csinálni?dehát lassan mindent t [...]
Wync: én tuti nem élnék ilyen helyen.undorító. nemelég hogyi tt is minden szürke a városban de leg [...]
ceazar: valószínűleg,nem a panel-program keretein,és eszközein belül dolgoznának rajta :D
Mind a 12 komment
A Noé Bárkájának is nevezett Lilypad City. Ha felépülne, találhatnánk tavat, hegyeket és boltokat is ezen a környezetbarát, úszó városon.

A terv Vincent Callebaut építészt dicséri, itt egy másik munkáját láthatjátok.
5395 6 13 Izé
hochenz: Nagyon bator elkepzeles. Igy elsöre vonzo is tud lenni. Vannak a tengeri viharokra vonatkozo statis [...]
Bosch: Eléggé cink,ha van természetesen hegy,tó stb..miért kell műt csinálni?dehát lassan mindent t [...]
Wync: én tuti nem élnék ilyen helyen.undorító. nemelég hogyi tt is minden szürke a városban de leg [...]
Mind a 13 komment
Nem tetszett a stúdiónak Guy Ritchie munkája - felsőbb utasításra többheti anyagot kell újraforgatnia
484 0 0 Film Izé
Aki felül szeretne lenni – szakmai értelemben véve, annak a hatalommal mesterfokon kell tudnia bánni. Ez a karrierépítő nőkre különösen igaz kell legyen.
237 0 0 Pink Izé
Mastodon - Divinations

A boltok polcaira várhatóan márciusban érkezik az atlantai banda új albuma, a Crack the Skye. Erről hallgatható a beküldött dal, számomra év albuma gyanús. A srácok az artwork munkálatait a szintén zseniális Paul Romanora bízták, akivel előző lemezeiknél is dolgoztak.
601 0 7 Zene Izé
Balázs: hát meghallgattam, a BM hez képest csalódás, vannak benne jó részek de alapvetően rettentő h [...]
pepeti: http://cracktheskye.com/ nézzétek meg ezt....én szóhoz sem jutottam. Paul Romano egy kibaszott z [...]
MStipee: Aaaaah! Köszi az infot, már alig várom.
Mind a 7 komment
10 hiba - Amit sose mondj egy állásinterjún
662 1 7 Pink Izé
CrazyLime: A tökéletes munkaerő! Fel van véve! :DDD
|-=O=-|: Akkor legyen pár hasznosabb mondat is... 1. Az első gyerekem ötven után szeretném vállalni, s [...]
Éjfélilány: Én pont ma jártam így. Külföldi pasi volt a főnök, hát felét nem értettem annak amit mondo [...]
Mind a 7 komment
Dagi celebek :)
Ügyes és kevésbé ügyes munkák.
1779 0 3 Pink Izé
gergeli.: van egy-két elég gagyi munka... ha ilyenre vetemednék előbb kicsit gyakorolnék, aztán publiká [...]
spider86: háháhá :D nem is tudtam, hogy a kólától meg a herkától így ellehet hízni miss Winehouse :D [...]
Errtu: Fotosop mi? Tuti így néznek ki eredetileg, és a többi képük PS-elt!
Régebbi postok...