REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Chuck Ragan - For Broken Ears

A Hot Water Music ex-énekese nem vesztette el motivációját zenekarának 2006-os feloszlása után, és úgy döntött folk albumokat fog írni.
Koncert a Dürerben!
658 0 1 Zene Izé
pepeti: Aztarohadt milyen isten volt a koncsertó!
A képen látható úriember nem más  (aki nem ismerné) , mint Juan Manuel Márquez Mexikói nemzetiségű profi bokszoló. Márquez három különböző súlycsoportban is világbajnok tudott idáig lenni. A statisztikája eddig: 55 mérkőzésből 50 győzelem, ebből 37 K.O., 4 vereség és 1 döntetlen.

És, hogy milyen "energiaital" is segíti őt a felkészülése folyamán? Kattintás után megtudhatod. ;)
828 0 2 Sport Izé
tremor: pffföjjj. hát bolond ez?
Öcsi: egyél sz**t karban tart, igyál pisit, üdít és frissít :D
Takers

A sztori egy bűnözőkből álló hírhedt csoportról szól (Idris Elba, Paul Walker , T.I., Chris Brown, Hayden Christensen és Michael Ealy), akik tökéletes bankrablásokat hajtanak végre. Óramű pontossággal "dolgoznak" és nem hagynak bizonyítékot maguk után. Az utolsó rablásuknál több pénz forog kockán mint valaha azelőtt. Azonban a nyomukban már ott egy nyomozó (Matt Dillon), aki rács mögé akarja őket juttatni.
Premier: 2010. február 19.

1517 0 3 Film Izé
skad: Nem rossz film, csak egy "kicsit" Olasz meló:)
kasy: Egy "keveset" utándolgoztak ps-sel. :P
dani0001414: Nem tudom hogy csak én látom e rosszul, de Paul Walker elég érdekes ott bal oldalt. Mintha a kez [...]
"Orális együttlét után viszketek, mi okozhatja ezt?" - Az orvos válaszol
1049 0 3 Pink Izé
papaluige: ...vagy túl nagy a vákum! XD
csillaghal: ez vagy egy nagyon szőrös csaj, vagy egy olyan vékony pasi, hogy a dereka akkora mint a csajának [...]
Balázs: "Orális együttlét után viszketek, mi okozhatja ezt?" - Nem fürdötté le
Halálos közellenség - Public Enemy

Jacques Mesrine a francia történelem talán legismertebb gengsztere volt, akinek élettörténete szinte kiáltott a megfilmesítés után. A rendező és csapata 2007 májusától 2008 januárjáig forgatva egyszerre két játékfilmnyi anyagot vettek fel, hogy két részletben láthassák a nézők Mesrine bűnökkel és érdekességekkel teli életét. Vincent Cassel megformálásában az első epizódban annak lehetünk szemtanúi, ahogy Mesrine beépül a szervezett bűnözésbe és maga is gengszterré válik, a későbbi folytatásban pedig már a leghíresebb francia bűnözőként folytatja pályafutását.

Hivatalos honlap | Imdb1 | Imdb2
361 0 0 Film Izé
Extract

Mike Judge a Beavis és Butt-head, valamint későbbi rajzfilmjei, a Texas királyai és a The Goode Family mellett élőszereplős filmeket is rendez: a Hivatali patkányok után az Extract-tel ismét a munka világába kalauzolja el a nézőket, csak ezúttal a fehérgallérosoknál feljebb pozicionálja a főszereplőt. Joel Reynold ugyanis saját kis céget vezet (tele lökött alkalmazottakkal), ám amíg az üzleti életben sikeresen megállja a helyét, addig felesége már inkább dzsigolót fogad.

Jelentkezzen aki az előtt ráismert Ben Affleck-re még mielőtt az előzetesben kiírták a nevét. :)


Imdb | Beavis és Butt-head véleménye a filmről :)
654 0 2 Film Izé
vöri: jo kis film lehet
Xavo: jelentkeznék :D
Defendor

Arthur Poppington (Woody Harrelson) fejében elég gyakran keveredik össze a valóság a képzelettel, a teljesen hétköznapi figura ugyanis egy szuperhős személyiségét is viseli, akit Defendor-nak hívnak. Defendor éjszakánként a város utcáit járja a bűnözés ellen harcolva, miközben folyamatosan nemezise, Captain Industry - egy drog- és fegyverkereskedő, aki anyja haláláért felelős - után kutat. Szokatlan fegyvere teljes zavarodottságot okoz ellenfeleiben, és társával, egy ex-prostituálttal (Kat Dennings) az oldalán Defendor méltó ellenfele a sötét és kegyetlen alvilágnak.

Trailer
Hazai premier: 2010. február 25.
1024 2 2 Film Izé
Tooni: A nagy D, a nagy igazság nagy bajnoka, kinek vicces jeleneteit csodálhattuk a trailerben, hogy dar [...]
snake6: na ezen is szétröhögtem magam.........................
Agora

Alejandro Amenabar, spanyol rendező nagyszabású történelmi eposzt készít, a negyedik századbeli Alexandriában élő és alkotó Hüpatia (Rachel Weisz) történetéből. (Egy rabszolga, valamint gazdája között szerelem szövődik. A nő a Platóni filozófia tanítója és ateista, míg a férfi az éppen felemelkedő kereszténység híve.)  A netre felkerült előzetesből egyértelműen látszik, hogy elképesztően látványos alkotással lesz dolgunk.

(A honlapon a karakterek elolvasása után ajánlom megnézni a letöltésekben a posztereket)

másik előzetes

Imdb
920 3 0 Film Izé
The Men Who Stare At Goats

Mit érdemes tudni erről a filmről? Jah, elég érdekes alapszituációra épül: George Clooney egy Lyn Cassady nevezetű katonát játszik,  aki azt hiszi, hogy paranormális képességekkel bír. A történet másik főhőse egy Ewan McGregor által életre keltett újságíró, aki egy komoly sztori után kutat Irakban, s így találkozik a saját magát Jedi lovag nak tartó katonával. Az előzetes alapján két hősünk sok hajmeresztő, és kimagaslóan vicces kalandba keveredik egy kényes küldetés során. A Cassady-hez hasonló képességekkel bíró katonákból verbuvált osztag (legalábbis a paranormális képességek kifejlesztése lenne a cél) kitalálója és vezetője, a Jeff Bridges által megformált korábbi hippi-katonatiszt keverék  ugyanis eltűnt. Egy a feletteséhez hűséges katona dolga pedig mi más lehetne, mint előkeríteni vezetőjét? Közben kiderül, hogy talán mégis vannak Cassady-nek Jedi képességei…és mindez állítólag megtörtént eseményeken alapul. Még Kevin Spacey is feltűnik a filmben.

forrás
1009 1 1 Film Izé
snake6: ez jónak tűnik!XD hahahahhha
INCEPTION

Meglepő módon a Mátrix hatalmas sikere után nem özönlötték el az amerikai mozikat a Wachowski-tesók filmjéhez hasonló alkotások; inkább a Mátrix premierjének magasságában jelentek meg virtuális világokkal foglalkozó mozifilmek. Christopher Nolan, a szenzációs Memento rendezője két szuperhős-film között egy nagy költségvetésű scifivel próbál pihenni, s érdekes módon, bár történetében az Inception nem mutat sok hasonlóságot a Mátrx-szal, mégis a fórumok nézői reakcióit olvasva látni, hogy sokan asszociáltak a 90-es évek akciósikerére. A Leonardo DiCaprio főszereplésével forgatott scifi történetéről hivatalosan nem sokat tudni, nagyjából annyit, amit a kedvcsináló előzetes mutat, de a spoilerekkel foglalkozó oldalakon olvasni a főbb történeti szálakat, sőt, egy meglehetősen érdekes csavart is lelőnek a sztoriból, épp ezért "jobb a békesség"-alapon maradjunk a Warner hivatalos szinopszisánál, miszerint az Inception "egy modern scifi-akciófilm, mely egy elme szerkezetén belül játszódik", jelentsen bármit is ez.

Az előzetest Amerikában a Becstelen brigantyk előtt vetítették. Nálunk azonban később kerül sor a premierjére. (a hivatalos oldalától túl sokat ne várjatok)

IMDB

 
695 3 11 Film Izé
CRaPtRaSH: kövezzetek meg,de én többet vártam tőle :( lehet,hogy csak azért mert már annyira meg akartam [...]
bungle: Inception 5 másodpercben :D www.youtube.com/watch?v=nVxyrACl9pg
Tooni: http://noob.hu/2010/08/20/inception_girl.jpg
Mind a 11 komment
"Na ezt csináljátok utánam kétlábú barátaim!" :)
10614 1 11 Izé
Nusihusi: Ügyes a kutya:) Na, ezt csinálja utána valaki:D
Kiscsuri: Izmos kuty :D.Am nekem is fához kötözött kutyának tünt elsőnek
Fireblade1000: Zájzára lehet a kutyának!!
Mind a 11 komment
Az arany BMW, Porsche és Mercedes után itt egy Ferrari...
3903 0 24 Autó Izé
dbi: Ratyi ez az arany szín nagyon romás (itt-ott aranyból van, itt-ott csak a színe tűnik aranynak, [...]
littleguy: Szerintetek megviselte ez az összeg amit erre költött??? Sztem marhára meg sem kottyant neki :P [...]
Dubi: Egyesült Arab Emirátusok! Elolvastam a képekhez irt kis szöveget:D
Mind a 24 komment
Az arany BMW, Porsche és Mercedes után itt egy Ferrari...

3763 4 24 Izé
dbi: Ratyi ez az arany szín nagyon romás (itt-ott aranyból van, itt-ott csak a színe tűnik aranynak, [...]
littleguy: Szerintetek megviselte ez az összeg amit erre költött??? Sztem marhára meg sem kottyant neki :P [...]
Dubi: Egyesült Arab Emirátusok! Elolvastam a képekhez irt kis szöveget:D
Mind a 24 komment
Shorts

Black Falls külvárosában járunk. Itt minden ház egyforma, és mindenki a Black Box cégnek dolgozik, mely olyan gépet gyárt, ami tulajdonképpen mindent képes megcsinálni. Egy napon különleges, a szivárvány színeiben pompázó kő hullik le az égből, mely a 11 éves Toe Thompson-t találja fejen, s ezzel mindent megváltoztat. A kő bárkinek a kívánságát teljesíteni tudja, aki azt a kezébe fogja. A gyerekeknél csak a felnőtteknek vannak különlegesebb kívánságai...

Egy ilyen szinapszis és az előzetes után, azt mondanám, hogy erre csak a gyerek menjen be. Addig legalább apának és anyának lesz nyugodt 90 perce.

Premiere Augusztus 20-án volt.

Egyébként ti elbírjátok képzelni, hogy ezt ugyan az a fószer rendezte mint a Sin City-t, vagy hogy a Cápasrác és lávalány ugyan annak a személynek a munkássága mint akié a Terrorbolygó? Ezek után szerintem Rodrigueznek kijárna egy kis idő valamelyik elmegyógyintézetbe, mert tuti, hogy súlyos skizofréniában szenved. :D

Imdb
608 0 2 Film Izé
Erunder: De mit élhet már át az a csávó. Forgatják ezt a Shorts-ot aztán átmegy a mellette lévő st [...]
Jokker: Én Rodrigeznek a Machete-jét várom már. Tény és való hogy pár filmje két külön félteke.
Paris Hilton kutyáinak 250.000$-os, emeletes lakóhelye, csillárral, légkondival...
Érdemes a képek utáni twitpic-es linkekre is kattintani további képekért.
9248 2 22 Izé
bungle: Paris Hilton új barátja. :D http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1219326/Paris-Hilton-goes [...]
BullFrog88: Nem faj neki???
Lilu__cica: Haláli! És milyen jogos...
Mind a 22 komment
Dj Slash - Esperando (Dr. Kucho! Remix) Az októberi exclusive Beatportos megjelenés (Beatport Top100, 48-ik hely) után december elején szinte az összes digitális zeneáruházban megjelent a dal, amely a népszerű ibizadanceclub.com oldalon a Top100as listán a 8-ik helyig küzdötte fel magát. A tengerentúlon Amerikában a dancerecords top 100-as listáján pedig a dobogós 3-ik helyen is állt a szerzemény.

 Dr. Kucho (aki a Belmondo Rulez-zel írta be magát a zene történelemkönyvébe) tetszését annyira elnyerte a dal eredetije, hogy minden egyes fellépésén óriási sikerrel forgatta a felvételt. Bevallása szerint csak olyan zenékre készít átdolgozást, ami neki is nagyon tetszik. 

A "house maffia" egyik igen jeles tagja, Chris Montana is elkészítette verzióját a magyar lemezlovas zenéjéből.

A világsztár dj/producer Esperandoból készített remixe saját Top 10-es listáján azonnal az első helyre került. A szám már át is esett a tűzkeresztségen, mert Chris kanadai fellépése alkalmával elsöprő sikert aratott vele.
1572 2 0 Zene Izé
Mell ápolása a terhesség alatt és után
407 0 0 Pink Izé
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a Scotoplanes, amely génusznak elvileg még nincs magyar neve (köszi kukulkan, hogy utánanéztél!), és bár az angol nevük találó, a magyarban "tengeri disznóknak" nevezett állatok delfinek.

Így a Ti feladatok, hogy nevet adjatok neki! :)
8305 1 68 Izé
karmigran: George
Pkmici: seggencsáp
unumunu: vízbelógó kézzel "miaráknak" nevezném el :) búvárkodva "másnapos sellőrókának" pár posz [...]
Mind a 68 komment
MSI X-series
(MacBook Air után szabadon)
2033 0 7 Tech Izé
TeamCo.: Nem létezik hogy egy ilyet elkapj a farpofáddal.... meg ahogy többet dobál...azért ennek is van [...]
azbiza: erdekes koncepcio: "annyira szar h feldughatod a seggedbe"
bandee1219: Áááá, ugyan már! Miért lenne az?
Mind a 7 komment
Iron Man 2

Jelenetek a filmből 2008 egyik legkellemesebb filmes meglepetése volt az Iron Man. A színészként is jegyzett John Favreau (szerintem) első értékelhető filmjét rakta le az asztalra a nagy visszatérő, Robert Downey Jr. főszereplésével. A 140 millió dolláros költségvetéssel készült film eleddig közel 590 milliót hozott vissza, így nem okozott különösebb meglepetést, hogy már néhány héttel az első rész premierje után bejelentették a folytatást. A rendezői székben ismételten John Favreau foglalt helyet, aki apróbb szerepben (Stark testőre és sofőrje) tűnik fel mindkét filmben. Tony Stark elegáns öltönyébe és Vasember fantasztikus páncéljába Robert Downey Jr. bújik vissza, ellenben barátja, Jim Rhodes/Warmachine szerepét a Terrence Howardnál jóval tehetségesebb Don Cheadle vette át. A visszatérők között üdvözölhetjük még a titkárnő (Pepper) szerepében Gwyneth Palthrow-t. Az Iron Man 2 megtekintése során több új karaktert is megismerhetünk. Talán a legfontosabb a SHIELD vezetője, Nick Fury, akit Samuel L. Jackson kelt életre. Az afroamerikai színész a tervek szerint nem kevesebb, mint 9 Marvel adaptációban látja majd el ezt a feladatot. Ebből azért már futja egy új villára Malibuban. A képregényben meglehetősen idős emberként ábrázolt Justin Hammer a filmben fiatal lesz, Sam Rockwell bújik a bőrébe. No de mi a helyzet a rosszfiúval? Ezúttal kettő is lesz, helyesebben egy férfi és egy nő. Az utóbbi években nagyon felkapott Scarlett Johansson alakítja a Stark bizalmába férkőző kémnőt (Black Widow), Mickey Rourke pedig Whiplash karakterét.
Az Iron Man 2 amerikai premierjére 2010 május 7-én kerül sor.
Comic-Con 2009 Footage

IMDB | A videó
1140 1 8 Film Izé
kovacslacka: Új előzetes: http://videa.hu/videok/film-animacio/a-vasember-2-trailer-iron-man-mickey-rourke-OdWp [...]
Erunder: Balázs küldte: http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/ Szöveg: Vasember 2 előzetes, bei [...]
kovacslacka: új poszter: http://www.twitpic.com/rn0fd
Mind a 8 komment
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Idén láthatjuk utoljára filmszerepben a tragikusan fiatalon elhunyt ausztrál színészt. Terry Gilliam, a szépemlékű Monty Python tagja, a Brazil, és a 12 majom rendezője az év végén mutatja be legújabb filmjét, a The Imaginarium of Doctor Parnassus-t. A címszereplő Doctor Parnassus (Christopher Plummer) már ezer esztendeje éli a halhatatlanok életét, amit egy, az Ördöggel kötött egyezségnek köszönhet. Élete fonala soha nem szakad meg, ha gyermekét átadja neki, amint betöltötte tizenhatodik életévét. Parnassus doki utazó színházával, cirkuszával járja a világot. A csapat tagja a zsebmetsző Anton és a kis növésű Percy. A társulat legnagyobb száma az a mágikus tükör, aminek segítségével a nézők áttörhetik a valóság határait és bámulatos dolgoknak lehetnek szemtanúi. Nem lenne semmi gond, ha nem közeledne egy gyorsvonat sebességével a doktor lányának tizenhatodik születésnapja. Az Ördög pedig eljön, hogy behajtsa a tartozást, ahogy az a szerződésben áll.

IMDB
 

Ekkor bukkan fel egy rejtélyes idegen (Heath Ledger), aki a társulat többi tagjával összefog, s párhuzamos világok veszélyeivel néz szembe, csak hogy végül kiszabaduljon a lány. A The Imaginarium of Doctor Parnassus forgatása Heath Ledger halála után veszélybe került, a rendező először le akarta állítani a projektet. Később azonban beütött az isteni szikra, s Terry Gilliam arra jutott, hogy minden alkalommal, amikor új világban lép a Heath Ledger által megformált alak, akkor a környezethez hasonlóan ő is megváltozik. Így esett meg, hogy a rendező barátja (Johnny Depp) és a színész barátai (Colin Farrell és Jude Law) is beszálltak a filmbe. A három színész egyébiránt a gázsiját egy az egyben Heath Ledger kislányának ajánlotta fel, ahogyan a filmet készítői Heath Ledger emlékének dedikálták.

Hivatalos honlap
881 0 7 Film Izé
Erunder: Most már jó.
Purple: egyébként nem jó a post :)
Purple: hehhe :D én ezért rettegek már előre, mert az alízt elvileg moziba nézzük meg :D
Mind a 7 komment
9 év után találta meg a kutyáját - videóval
565 0 1 Pink Izé
milerik: Hm, a kutyus már nagyon magának való lett szerintem , látszik rajta, nem igényli az emberi "kap [...]
3 dolog, ami házasság helyett szakításhoz vezet

Az összeköltözés után
608 1 0 Pink Izé
K.I.T.T. után egy újabb gyöngyszem Tomek44-től :)
859 1 4 Zene Izé
revans: Állat.
Purple: miiről beszélsz, be vagy te baszcsizva :D
Mr.T.: Kérdőjeles kategória :D
Mind a 4 komment
Fantastic Mr Fox

Róka úr rendszeresen dézsmája a közelben élő három utálatos, de jómódú gazda, Boggis, Bunce és Bean állatait. Minden este tűnnek el tyúkok, kacsák, pulykák, mígnem a három ember hadat nem üzen Róka úr ellen. Elhatározzák, hogy elkapják a ravaszdit, így puskákkal felfegyverkezve letelepszenek a rókalyuk köré, hogy lepuffantsák, kiéheztessék vagy kiássák őt. Három nap éhezés után Róka úr egy fantasztikus tervvel áll elő, hogyan védje meg családját gonosz emberektől.
Wes Anderson a most már igen ritka, hagyományos stop-motion technológiával alkotott animációs filmet, a sötét, gonoszkodó és közel sem szokványos gyermektörténetek kiváló szerzőjének, Roald Dahlnak művéből készítette. A filmet először a brit közönség láthatja, ugyanis ez az alkotás kapta a lehetőséget, hogy megnyissa a 2009-es Londoni Filmfesztivált (2009. október 14-29.).

Magyar kritika a könyvről itt.

Imdb | Roald Dahl wiki
763 1 0 Film Izé
Jill és Kevin 6 hónappal az esküvő után... :)
6417 5 10 Izé
BTheBalance: Azért arra számíthattok, hogy heteken belül lesz "JILL ÉS KEVIN" temetése videó, ahol tánc [...]
joovan: Nekem naggyon naggyon tetszett :D:D:D végigröhögtem az egészet!!!!!!! :D:D Ez hatalmas!!
Párna: hát az igazi Jill és Kevin válását azért megnézném xD
Mind a 10 komment
 Itt van pár tipikus hiba, amelyet az emberek nagy része elkövet egy szakítás után. Ez azért is rossz, mert meghosszabbítja szenvedésünket, és tovább kínozza érzéseinket.
958 0 0 Pink Izé
...és ezek után a teve csak úgy elsétált, mintha mi sem történt volna. ;)
12101 2 12 Izé
Jokker: Hát jah, a postképen eléggé érdekesen fekszik a jószág :D
Nusihusi: Az elején azt hittem, hogy meghalt a teve:S Az autó meg ripityára van törveXD
superxaba: és íme a wolverin-teve...
Mind a 12 komment
2000-ből egy Z+-os müsorból részlet, melynek neve Izé volt ... :P  (akkor még volt kultura a tv-ben)

Philip, az Izé egykori müsorvezetője megvitatja mi is az az "Alternatív zene" a magyar zene 4 jeles képviselőjével, Vörös Andrással (Superbutt) ,Biljarszki Emillel (Korai öröm), Grandpierre Attilával (Vágtázó Halott Kémek) ,és Szalay Péterrel (Colorstar).

Az 1. rész elején az mp3-ról mint ujdonságrol van szó... xP utána elkezdődik a lényeg.

A 2. részben 06:00-nál Grandpierre Attila, a VHK front embere megmondja a frankót! Teljes respekt!

A 3. rész: Kozsó véleménye az alternatív zenéről
596 1 0 Zene Izé
A malac vízágy után remélem ez is EU-konform lesz. ;)
4970 4 24 Izé
joovan: én elmegyek főállásba disznónak esküszöm.... jobb dolguk van mint nekem BESZARÁS
1b0r90: nem mondtam h sajnálom csak hogy biztos jobban néznél ki nyársra húzva citrommal a szádban min [...]
deeprecen: Nem eszem rendőrt mert a rendőr az disznó.
Mind a 24 komment
Több mint 70 éve pihen egy Bugatti a Lago Maggiore mélyén. Az 50 méteres mélységből most vasárnap kiemelt roncs kerekeiben még az eredeti levegő volt 70 év után is.
9923 0 2 Autó Izé
superxaba: elég sokat változott a bugatti azóta... http://www.motordesktop.com/pictures/bugatti/2009-bugatti [...]
Zserigta: Miket nem rejt a víz. :D
Több mint 70 éve pihen egy Bugatti a Lago Maggiore mélyén. Az 50 méteres mélységből most vasárnap kiemelt roncs kerekeiben még az eredeti levegő volt 70 év után is.
9920 5 2 Izé
superxaba: elég sokat változott a bugatti azóta... http://www.motordesktop.com/pictures/bugatti/2009-bugatti [...]
Zserigta: Miket nem rejt a víz. :D
The Saturdays : Just Can't Get Enough

A Depeche Mode után a Saturdays-es csajok újra átgondolták ezt a számot, nekik megbocsátjuk. :)
1123 1 0 Zene Izé
Megvan a nők G pontja? Csaknem félévszázadnyi tudományos vita és hálószobai empirikus kutatás után egy olasz nőgyógyász szerint megvan a nők G-pontja, amelynek ingerlése különlegesen erős orgazmust vált ki. Sok szakértő a pont létezését is kétségbe vonja.
1256 1 11 Pink Izé
Nala: :D:D:D Ez jó! Gondolom köpni - nyelni nem tudtál hirtelen?:D
Sissi: Én visszakérdeztem volna, hogy miért és a férjed?:D
Sissi: Ú bazze és egyből ezzel kezdeni O.O
Mind a 11 komment
Sade Marki játékai

Aki szereti az elvont, beteg filmeket, azoknak ajánlanám figyelmébe!
Olyan film, amire nem árt odafigyelni, de nem írom le a sztorit, mert azzal megölném a filmben lévő csattanót, valamint izgalmas sem lenne utána. :]

(Azért az est.hu cikkét így utólagos engedélyeddel én belinkelném, hogy ne legyen ennyire puritán ez a poszt. Erunder)

kritika

Imdb
498 1 1 Film Izé
CS1985: Ez tényleg egy jó film, ajánlom mindenkinek!
A gyermek utáni vágy és a lelki terhek

A mesterséges megtermékenyítés tudománya ma már sokra képes. Ám a gyermek utáni beteljesületlen vágy kölcsönhatásban van a pszichével...
125 0 0 Pink Izé
A Cuchini és a puncikupak után itt az újabb hasznos holmi:

KUSH
1257 0 17 Pink Izé
bungle: http://youtu.be/OyCrRrw-rc4
eerix: Én is hason alszom, csak mondtam. :) De nem mindig lehet hason aludni. Pl. ha a párommal vagyok, n [...]
1nessa: tudom nem ide tartozik.:D de megvan a sims3 . 2 es fel napomba telt h letoltsem..:\ de megerte. es a [...]
Mind a 17 komment
Szakítás utáni boldogság, enni vagy nem enni?
280 0 4 Pink Izé
1nessa: uhh itt fagyik ooolyan finik:D ha szomoru vagyok hanem enni mindig fogok:)
spider86: jót enni mindig jó... akkor is ha éppen rossz :)
Derill: kérdezd meg micimackót
Mind a 4 komment
Morris - Running

(a Desire után itt a legújabb száma, ami szintén nagyon jóra sikeredett - HALLGASD!)
1732 0 1 Zene Izé
skad: Ez már megin nem hasonlít az Inna-Hot és társaira :S
Surrogates

A történet egy olyan cyberpunk jövőben játszódik, ahol mindenki elkészítheti a maga robot alteregóját, aki elvégzi helyette az időrabló feladatokat (bevásárlás, kutyasétáltatás, hivatalban sorban állás). Az elkényelmesedett emberek a hiperbiztonságos otthonaikból irányítják a robotjaikat, de a nagy utópisztikus idillt megzavarja egy gyilkos, aki vadászni kezd az alteregókra. Az ügyet egy régi vágású, hús-vér nyomozó (Bruce Willis) kapja meg, így hosszú idő után ő lesz az első, aki egy rázós helyzetben saját maga intézkedik, ahelyett, hogy a robotjait használná.

A filmet Robert Vendetti The Surrogates című képregénye alapján készítette el a Terminator 3 csapata.

Imdb
882 1 3 Film Izé
1nessa: retusaljak:) nem tudom lattad a the curious case of benjamin button ott rendesen megcsinaljak az ily [...]
Erunder: Sztem az már picit durva h a fószer kap egy szőke parókát, és máris 20 évvel fiatalabbnak n [...]
1nessa: nekem tetszik ez a film..jo a temaja.:)
Régebbi postok...