REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A tokiói Axle járműve, az EV-X7 hibrid elektro-, ill. permanens mágneses motorral robog és hétszer gazdaságosabb a hagyományos meghajtású motoroknál. Otthon hat órán keresztül tölthető, egy töltéssel 180 kilométert képes menni, akár 150 km/h csúcssebességgel.

1690 0 5 Autó Izé
Lee88: KIRÁLY!! ha nem lennék csóró vennék egyet :D tényleg
M.agnus: Elegánsabb, értelmesebb és szebb (és mindenekelőtt megvalósítható) megoldás más fiatal ter [...]
Anti tokio hotel hungary: Végre felvették a kesztyüt az Olajmágnások ellen és persze Amerika ellen!! ÉLJENEK EZEK A BÁ [...]
Mind a 5 komment
A tokiói Axle járműve, az EV-X7 hibrid elektro-, ill. permanens mágneses motorral robog és hétszer gazdaságosabb a hagyományos meghajtású motoroknál. Otthon hat órán keresztül tölthető, egy töltéssel 180 kilométert képes menni, akár 150 km/h csúcssebességgel.

1873 4 5 Izé
Lee88: KIRÁLY!! ha nem lennék csóró vennék egyet :D tényleg
M.agnus: Elegánsabb, értelmesebb és szebb (és mindenekelőtt megvalósítható) megoldás más fiatal ter [...]
Anti tokio hotel hungary: Végre felvették a kesztyüt az Olajmágnások ellen és persze Amerika ellen!! ÉLJENEK EZEK A BÁ [...]
Mind a 5 komment
Black Violin - Két floridai illetőségű fiatalember, hegedűvel, hip-hop alapra... mi kell még? :)
410 1 1 Zene Izé
Purple: Fatsoe, nem voltak jók a linkek, ha gondolod írd meg ide, aztán kiírom.
Faithless -  Insomnia

Insomnia (álmatlanság, elégtelen alvás): többé-kevésbé tartós alvási probléma, amely során az adott személy úgy érzi, hogy az alvása zavart, illetve nem pihentető. Az alvászavar kihat a nappali éberségre és a hangulatra is, ily módon memória- és koncentrálási zavarhoz, fáradtsághoz, depresszióhoz vezethet, rontja a munkahelyi teljesítményt, megnöveli a balesetek valószínűségét. Leggyakrabban az alábbi alváspanaszok fordulnak elő: nehezen alszik el, az éjszaka során gyakran felébred (felületes alvás), és nehezen tud újra elaludni, kora reggel spontán felébred, az alvást követő nap fáradt. Felmérések szerint a felnőttek egynegyed része számol be alkalmankénti insomniáról, 10 százalékuknál pedig az insomnia súlyos, kezelést is igénylő probléma. Az insomniák többsége másodlagos (szekunder, szimptómás, tüneti), azaz valamilyen testi vagy lelki betegség, pszichés állapot, kémiai anyag, életmódbeli vagy környezeti tényező a kiváltó oka. Legtöbbször egyidejűleg többféle faktor is felelőssé tehető az insomnia előidézésében. A primer (elsődleges, önálló) insomniák ritkák, ezek hátterében magyarázó ok nem található.
forrás

Bakeyoo-nak ;)
444 3 1 Zene Izé
Bakeyoo: Peeersze, így hogy tudod, hogy szarul alszom, ráteszel még egy lapáttal! :D Köszönöm! :*
Queens of the Stone Age - No one Knows (Acoustic)
Talán a legtökösebb amcsi Stoner banda, bár zenéjük primitívnek tűnhet, mégis nagyonjó. :)
További akusztikus dalok:
3's & 7's
Hangin' Tree
Gonna leave You

Illetve az eredeti 3's & 7's
314 0 0 Zene Izé
Elephant's Artist

(kedves post-olók: kéretik a jövőben a "http://" részt a linkből kitörölni, illetve a game pontos nevét megadni, címkéket helyesen kitölteni. majdnem 1000 post-ot lehet megtekinteni mintaként. - köszi: errtu)
1385 0 3 Game Izé
Máln@: Errtu...már több mint 1000 postot :P
fannieva: nagyon szivesen MVS.
MVS: Ez nagyon cuki volt köszönöm!!!
GYM CLASS HEROES: Cupid's Chokehold
Az "új" klip
És hogy honnan lehet iserős az alapzene, a "babadada" és a szöveg egy része (take a look at my girlfriend)? hááát innen gyerekek. :]
Clothes Off!
Kelly Rowland featuring Travis McCoy (Gym Class Heroes) - Daylight
honlapjuk

A New York-i illetőségű Gym Class Heroes zenekar magja 1997-ben jött össze, ugyanis a frontember Travis McCoy és a dobos Matt McGinley ekkor találkozott egymással egy tornaórán.
A banda hivatalos megalakulásának időpontja azonban 2001-re tehető, amikor a gitáros Disashi Lumumba-Kasongo és a basszeres Eric Roberts is csatlakozott a formációhoz. Ebben az évben jelent meg debütáló albumuk a For The Kids, melyet két év múlva a The Papercut Chronicles című korong követett. Ezt követően a zenekar két évig folyamatosan koncertezett. 2006-ban újra stúdióba vonultak és felvételre került legújabb albumuk, az As Cruel As School Children, amely olyan zenei elődöktől merít, mint Phil Collins, a Hall & Oates, a Radiohead vagy Prince, műfajilag pedig a rap, a rock és az R&B elemeiből egyaránt építkezik. A korongról legutolsó kislemez és video a „Cupid’s Chokehold” című szerzeményből készült.
366 1 7 Zene Izé
Digo: Ezt samplingnek hívják,a hiphop kezdete óta szerepel.
calipunkszabus: tényleg szerintem nem kell megszólni semmiféle zenét, mert mondjuk hiába hallgatok punkot, regg [...]
CRaPtRaSH: de szerintem a GCH nem nyulta le ennyire egyértelműen és durván ... :S
Mind a 7 komment
Most a nálam évek óta első helyen álló bandáról szeretnék pár sort írni, ha már holnap kis hazánkban lépnek fel. :)
A svéd Pain of Salvation azon kevés csapatok egyike, amik a szó valódi értelmében progresszív rock/metal zenét játszanak. Eddigi albumaikon egyre tágították muzsikájuk határait és a kimagasló hangszeres tudás megvillantása mellett mindig odafigyeltek, hogy emlékezetes dallamokat írjanak.

A hazai Summer Rocks 2001-en való fellépésük után a csapat egy lépéssel közelebb került a magyar rajongókhoz, mivel a zseniális énekes-gitáros-agy Daniel Gildenlöw (aki már 11 évesen megalakította a Reality nevű bandát, a PoS elődjét, és azóta is ő a fő dalszerző, valamint rengeteg hangszeren játszik) akkori élményei olyan hatással voltak rá, hogy a 2002-es Remedy Lane címet viselő konceptalbum szövegeit teljesen Budapest ill. az itt kialakult szerelmi kapcsolata ihlette! Azóta többször is jártak Budapesten (2005 és 2007), 2008-ban kizárólag fesztiválokon lép fel a zenekar - csak Budapesten adnak önálló koncertet! Tehát mi a vasárnap esti program? A38, 20 óra: Pain of Salvation!!! :)

Egy kis ízelítő a zenéjükből:

És az Ashes c. szám klipje:
1916 0 10 Zene Izé
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=sGbgITz_KVY
mekszamnojz: Latszik hogy jovolt a hangulat, ezt a vidit a csaj csinalta? Mertha igen, akkor igazan feled is ford [...]
bungle: Itt egy videó a vasárnapi A38-as koncertről (nem én csináltam): http://www.youtube.com/watch?v= [...]
Mind a 10 komment
Moonsorrow - Tulimyrsky (részlet)

Az 1995-ben alakult Moonsorrow az epikus folk/viking metal szcéna legegyedibb formációja. Albumaik utánozhatatlanok, a csakis a rájuk jellemző stílus pedig Ville és Henri Sorvali illetve Markus "Trollhorn" Euren kifforott zenészi munkája. A fenti nóta sajnos csak egy részlet, mert az eredeti 28 perces opuszt gondolom nem lehetett feltölteni. Egyébkén több vendég is szerepel ebben a műben. Névszerint Tomi Koviusaari (Amorphis) Oppu Laine (Mannhai) énekesek, illetve a prózai részeket szavaló, hazájában népszerű finn színész Turkka Mastomäki.
397 1 0 Zene Izé
A hónap legizébb izéje: Hogyan csináljunk őz seggéből földönkívüli fejet? (illetve egyéb hasznos ötletek és tippek állatseggekből készült használati tárgyakhoz).
2153 0 8 Izé
Maccoyi: Ja ez tényleg olyan :D Szalmából egeret :D
spyder: Ez olyan faksui dolog...
bigyminyő: Uhhhh.....Ez de beteg ötlet!!!!!......:(
Mind a 8 komment
Az Omega több tekintetben is úttörőnek számít a magyar könnyűzene történetében. 1968-ban elsőként jelent meg önálló albuma Magyarországon, a Trombitás Frédi és a rettenetes emberek (az Illés zenekar Ezek a fiatalok című albumán más együttesek is játszottak). Az 1969es 10000 lépésé volt az első kinyitható lemezborító, az album zenei anyagából pedig elkészült az első önálló tévéshow, a Tízezer lépés – Omega Show. Az együttes elsőként jutott ki az Egyesült Királyságba, a magyar együttesek közül nekik volt a legtöbb eladott lemezük Magyarországon (az 1979-es Gammapolis, 650 ezer példánnyal) és külföldön (az 1977-es Time Robber, 1 millió példánnyal). Az Omega volt az első együttes, melyet az Állami Hangversenyzenekar kísért (az 1973-as Omega 5 című albumon), valamint a magyar együttesek közül az Omegának volt először digitális stúdiója. Elsőként jelent meg CD-je (az 1988-as Platina című válogatásalbum) és DVD-je (a 2000-ben kiadott OmegakonceRT Népstadion 1999). Az Omega tagjai léptek fel elsőként egységes színpadi ruhában és az együttes koncertjein használtak elsőször füstgépet, lézershow-t, valamint a látványelemek kiegészítésére kivetítőt.

Bolgár lány énekli

Scorpions is feldolgozta
579 0 0 Zene Izé
Ugly Kid Joe - I hate everything about you
Wikipedian itt olvashatsz róluk. Azt hiszem a Funk-rock, ami a legjobban illik talán a stílusukra.
Sajnos a banda már bő 10 éve "halott".
Személyes kedvencem Tőlük pedig itt: Ugly Kid Joe - Cloudy skies
294 0 0 Zene Izé
Busta Rhymes - Break you neck

Busta Rhymes az 1991-ben debütáló Leaders Of The New School nevű bandával indította pályafutását. A banda nem tett szert világhírnévre, de ez a fiatal jamaikai srác szólóban megmutatta az embereknek, milyen remek előadó is valójában.
Az 1996-os év legnagyobb durranása kétségkívül Busta Rhymes felbukkanása volt. Már ismert tagja volt a már említett Leaders Of The New School-nak, illetve a New York-i rap szcénának, amikor elérte első igazi sikereit. A vibráló tekintetű, karibi beütésű, saját, össze nem téveszthető stílussal rendelkező Busta Rhymes 12 évesen már rappelt, miután szülőföldjéről Brooklyn-ból Long Island-re költöztek át. A környéken rendezett összes rap tehetségkutató versenyen részt vett, majd végül sorsa összehozta későbbi partnerével Mc Charlie Brown-al. Charlie ekkor még csak kilencedikes, de a Busta-val közös repperkedésükkel olyan támogatókra lelnek, mint Chuck D. A Public Enemy Long Island-i stúdiójában kezdenek felvételeket rögzíteni, majd ezeknek a szalagoknak köszönhetően a világ is megismeri őket.

Busta Rhymes - Gimme some mo

Busta Rhymes feat. Spliff Star-Make It Clap

Busta Rhymes - I Love My Chick

Busta Rhymes and MC - I know what you want

Busta Rhymes - Put Your Hands Where My Eyes Can See

Busta Rhymes, Chingy, Fat Joe and Nick Cannon - Shorty

Busta rhymes Ft Pharell - Lite ya ass on fire

Busta Rhymes-Get You Some

Busta Rhymes & Mystikal
450 3 11 Zene Izé
Purple: mekkora az a videó :D
csicsilla: dehogy bàntom Isten ments!!!nekem tetszett az a vidi!
Monsy: Ne bántsd Gyulát! Ismerem a srácot, jó arc csak kicsit talán eltévedt. :) Akkor már inkább [...]
Mind a 11 komment
Rob Sheridan munkái. Érdemes végignézni az illusztrációin kívül a fotóit és videóit is!

(Látványosan kedvel Trent Reznorral, a Nine Inch Nails frontemberével dolgozni. Nálam ezzel nyert egy érmet. ;))
5433 0 15 Art Izé
mekszamnojz: na jovan, ne jampizza itt ocsisajt! :D:P
bungle: Közvetetten, de ezt is nekem köszönheted. :P +15 sör, köszi. :D
bungle: Ámátőőőr a csóka. ;)))))))
Mind a 15 komment
Rob Sheridan munkái. Érdemes végignézni az illusztrációin kívül a fotóit és videóit is!

(Látványosan kedvel Trent Reznorral, a Nine Inch Nails frontemberével dolgozni. Nálam ezzel nyert egy érmet. ;))
6291 9 15 Izé
mekszamnojz: na jovan, ne jampizza itt ocsisajt! :D:P
bungle: Közvetetten, de ezt is nekem köszönheted. :P +15 sör, köszi. :D
bungle: Ámátőőőr a csóka. ;)))))))
Mind a 15 komment
Fonográf - Vihar előtt

Erről a dalról nem tudom mit írjak. Én az esőt nagyon szeretem, és ezt a koncertfelvételt különösen. Nem hiszem, hogy bármit is áthallani vagy politikai irányba mozdítani kéne ezen: az Illés és a Fonográf még sok nemzedéken át megmaradó és élvezhető, bulis és gondolkodtató zenéket adott nekünk. Ha ezek az emberkék nem ide születnek, és véletlenül angolul énekelnek, akkor most szájtátva-rajongva lesnénk ezt a muzsikát, és mindenkinél ott lenne a polcon az eredeti CD. Így meg "csak" előítéletekkel terhelt hazaiak.
276 0 0 Zene Izé
Vengaboys-Boom, Boom, Boom, Boom!

1995 nyarán két DJ, Danski és Delmundo, összeállt egy csapatba 4 állandó partiarccal, akik az ő illegálisan szervezett tengerparti mulatságukra jártak. 2 lányról és 2 fiúról van szó. Az első időkben a négyes csak, mint tánckar működött, kiegészítva a 2 DJ zenéjét. A botrány sosem állt távol tőlük. A bulik alatt az élő állatok, éneklő apácák, a bútorégetés és több doboznyi vazelin sem hiányzott az előadásból.

Take me to the city

Kiss

We like to party

429 1 6 Zene Izé
kotta: Oké, oké, lebuktam megin', de pszt! Ártana az imidzsemnek, tudod... :DDDD Ha lesz vmi nosztalgija [...]
Purple: jaja, magyar! látom te is otthon vagy vengaboys ügyben :D kitalálsz itt mindenfélét, hogy nem j [...]
kotta: Hahahahahaa: http://www.youtube.com/watch?v=g1tDDH-4zsw :DDDD
Mind a 6 komment
Karuan - Chocolate Distance (Hypnotized)
Kellemes kis zene, illik is ehhez a borongós időhöz. És itt egy másik szám ugyanerről az albumról.
222 0 0 Zene Izé
Sokan nem ismerik a gumimacik anatómiáját... nekik nyújt segítséget Jason Freeny. ;) Ajánlom még a lufikutya belső szerveit is megtekintésre...
5920 0 310 Art Izé
bungle: Tutorial Jasontől: http://www.digitalartsonline.co.uk/tutorials/index.cfm?featureID=1722&page=1&pag [...]
kotta: Ok (mármegintbocs,főnök! :DDD)
bungle: Mind a két félnek igaza van, szóval jó lenne valami kompromisszum. Szerintem próbáljuk a jöv [...]
Mind a 310 komment
Sokan nem ismerik a gumimacik anatómiáját... nekik nyújt segítséget Jason Freeny. ;) Ajánlom még a lufikutya belső szerveit is megtekintésre...
6235 13 313 Izé
CRaPtRaSH: ignejók :] és tényleg a denevér a legcukibb :]
Purple: Aaaa kelll mind :D denever a legcukibb ^^
bungle: cancer1 küldte: http://freshpics.blogspot.com/2011/07/anatomy-toys-by-jason-freeny.html
Mind a 313 komment
Ill Nino-How can I live
Freddy vs. Jason soundtrackből talán ismerős lehet.
313 1 0 Zene Izé
Calyx - Illusions
260 0 1 Zene Izé
fül: ezt megfigyeljük
Tereskova - Illatos a pinám
400 2 0 Zene Izé
10 optikai illúzió 2 percben
12158 13 39 Izé
godzsy: köszi szépen
bandee1219: Egy összegyűrhető..., rituálisan elégethető...? Nem tudom, nem tudom. XD
dude: Köszi, de szerintem sok embernek még sok is egy anyós otthonra...
Mind a 39 komment
Audio illúzió - ahányszor újra indítod a videót, mindig úgy tűnik, magasabb hangon kezdődik.
7416 6 26 Izé
te.sas!: hát ez nem egyszerű! :DDD http://www.youtube.com/watch?v=T4fUi0eG1X4
AVIREX: úgy érdekesebb lett volna,ha B-t mond a végén [:
AVIREX: A hangszóródon van egy olyan gomb,amin egy karika van a tetején egy függőleges vonással áthú [...]
Mind a 26 komment
Ill Nino - Me Gusta La Soledad
Egy szép, lájtosabb szám az ill ninotól jól...
234 0 0 Zene Izé
La Coka Nostra - That's Coke
Egy rapcsapat ami már Worldwide-dá nőtte ki magát.
Olyan nagy nevekkel mint: Sick Jacken, Ill Bill, Everlast...
253 1 0 Zene Izé
Jedi Mind Tricks... Az egyik legjobb rap banda a Keleti Parton. Vinnie Paz kiváló MC,  DJ Stoupe meg kiváló DJ, és a szövegeik is tartalmaznak mondanivalót... Ebben a számban Ill Bill is van, ő az egyik legjobb fehér rapper, van egy bandája a Non Phixion, és tagja a La Coka Nostra-nak is...
Csekkoljátok!!!
Peace!
361 1 8 Zene Izé
ZeroO.: :]
Purple: háhhhhá :D ez aranyos volt. nyugi, csak divatnyelv.
ZeroO.: én eleve nemértem ezeket a kifejezéseket:D
Mind a 8 komment
The Idoru - Lack of Credibility
Magyar alternatív rockot játszó banda, akik a határon kívül népszerűbbek, és ismertebbek, mint itthon... még... :D
256 0 5 Zene Izé
fül: szeressük...ezt is:)
Purple: semmi, nem basztatásból írtam :)
Frankie: bocs, ez azé nem tűnt fel, mer mindkettő értelmes... kösz a javítást, és bocs még egyszer.. [...]
Mind a 5 komment
She wants revenge - Tear you apart
ill.
 She wants revenge - These things
225 0 0 Zene Izé
Zorall - Táncolj!

Öt tagú banda, mely régi magyar slágereket dolgoz fel kicsit másképp hiszen több híres rock illletve metal szám ismert riffjeivel keverik, gyúrják össze a régi magyar nótákat. Ezt a számot például az AC/DC Thunderstuck című zenéjével kevert!

Enjoy it!^^
\m/(>_
263 0 3 Zene Izé
MOBIL: JÓ EZ A BANDA!
Hbrex: Pedig nagyon jók a számaik nekem bejöttek :)
M.agnus: Egyszer az ablakom alatt koncerteztek. Annyi bőven elég volt belőlük néhány évre.
2006-ban, a Kerrang magazin az újság elindulásának 25., illetve a lemez kiadásának 20. évfordulójára megjelentetett egy METALLICA – Kerrang! Remastered (Master Of Puppets Revisited) című lemezt a magazin ingyenes mellékleteként, amelyre ismert mai zenekarok (többek között a Machine Head, a Trivium, vagy a Bullet for my valentine) játszották fel a számokat abban a sorrendben, ahogy az a klasszikus lemezen volt. Minden zenekar külön kapott egy számot, nem egymással közösen készültek a felvételek. Ez is bizonyítja, hogy a Master-rel a Metallica maradandót alkotott.
288 0 2 Zene Izé
Balázs: én tudom:) a szöveget wikiből másoltam:$
ToMz: nem csak a masterrel alkottak maradandót:) szvsz az összes albumuk maradandó:)
Jean-Baptiste Monge illusztrátor csodálatos munkái
(a könyvekre kattintva éritek el a képeket!)
3944 2 15 Art Izé
bungle: Huhh, ez már volt, törlöm cancer1 postját...
<-{st.one}->: hálás köszönet! :)
Tarathiel: Rendben, nem feledünk :)
Mind a 15 komment
Jean-Baptiste Monge illusztrátor csodálatos munkái
(a könyvekre kattintva éritek el a képeket!)
4205 6 14 Izé
<-{st.one}->: hálás köszönet! :)
Tarathiel: Rendben, nem feledünk :)
pepeti: Én imádom az ilyen stílusú képeket. Olyan egyedi hangulatuk van. ^^
Mind a 14 komment
A Kakikönyv és a Halál könyv után itt a gazdagon illusztrált Kis fütyikönyv és a Kis puncikönyv.
14964 6 69 Izé
CRaPtRaSH: igen!!! egyszer próbáld ki!!! marha jó érzés!:] riv neked csitivan:P
rivaul: Persze! Naponta többször is de ezzel tisztába is van :D
mumus: mondtak/irtak mar neked hogy unnepronto vagy ? :(
Mind a 69 komment
Nőnemű illetve metroszexuális olvasóinknak kívánok kellemes pénteket ezzel a kihagyhatatlan termékkel.
732 0 4 Tech Izé
CRaPtRaSH: azé énis elfogadnám :D
Purple: meg!! :D
techadmin: ha most azt mondom, vartalak mar itt, akkor megsertodsz ? :D
Mind a 4 komment
A mai nap izéje az illatos pendrive.
527 0 0 Tech Izé
Justen Ladda "illúziói"
4873 0 12 Art Izé
CRaPtRaSH: teccetős:]
spiritmonger: csibész ez a srác:D
csicsilla: kösz mindig is èrdekel hogy nèzhet ki bringàzàs közben...teljesült az egyik & [...]
Mind a 12 komment
Justen Ladda "illúziói"
5884 4 12 Izé
CRaPtRaSH: teccetős:]
spiritmonger: csibész ez a srác:D
csicsilla: kösz mindig is èrdekel hogy nèzhet ki bringàzàs közben...teljesült az egyik & [...]
Mind a 12 komment
Bill Nye optikai illúziói
12690 10 19 Izé
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=pWfyC8Bh7mw
weedjay: a csodálatos agyacskám mikre nem képes...
Maccoyi: Jól nyomja az optikait a nagyfater :)
Mind a 19 komment
Régebbi postok...