REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Kompresszoros hűtés AMD videokártyákhoz a Thermaltake-töl. A Thermaltake kínálatában már most is vannak olyan kompresszoros hűtéssel ellátott házak, amelyekben az overclocker felhasználók rendszerében elhelyezett processzor hűtését a fent említett megoldás segítségével próbálják hűvösen tartani. A Thermaltake most bejelentette, hogy hamarosan az AMD videokártyáihoz is elérhető lesz a kompresszoros hűtés, így a rendkívül nagy népszerűségnek örvendő Radeon HD 4000-es sorozat tagjait már nem csak levegővel és folyadékkal, hanem akár kompresszorral is lehet hűteni, amennyiben komolyabb tuning elérése a cél.
A Thermaltake szakemberei az Xpressar technológia módosításával kívánják majd megoldani a videokártyák hűtését. A kereskedelmi forgalomban is megjelenő újdonságok a gyártó állítása szerint nagyjából 20 Celsius fokkal hűvösebben tartják majd a grafikus processzort, mint a folyadékhűtés segítségével dolgozó megoldások. A videokártyákhoz készülő Thermaltake Xpressar rendszerben egy kisméretű kompresszor foglal helyet, ami hasonlít a hűtőszekrényekben és légkondicionáló berendezésekben alkalmazott társaihoz, de jóval kisebb azoknál. A mérnökök úgy alkotják meg a rendszert, hogy az egy kompakt megoldás legyen, ami mindössze a számítógépház meghajtó bővítőhelyeinek egy részét foglalja el.
A Thermaltake vezetője szerint a kisméretű, DC inverterrel ellátott kompresszor nem az átlagfelhasználókat, hanem a fanatikus overclockereket célozza majd meg. A rendszerben intelligens IC vezérlés lesz jelen, amely segít minimálisra csökkenteni a hőmérsékletkülönbségből adódó kondenzáció, azaz páralecsapódás mértékét. Az észrevételek alapján az Xpressar rendszerek már eddig is népszerűek voltak a fent említett felhasználói körökben, a vállalat az újdonságtól azt reméli, hogy optimális hűtést biztosít majd a Radeon HD 4000-es sorozatú kártyák számára, valamint világszerte felkelti majd a tuninggal foglalkozó felhasználók érdeklődését.
951 0 0 Tech Izé
A room 401 c. műsor Ashton Kutcher újabb átverős műsora, csak ez egy picit betegebb és misztikusabb.

A műsort azután a kórházi szobaszám után nevezték el, ahol Harry Houdini meghalt.

Kommentekbe jöhetnének a kedvenc részek.
5370 6 19 Izé
Erunder: Sztem elmondják nekik csak az már nincs felvéve mert abba már nincs semmi extra ahogy az emberek [...]
konserv: ez jó ez a "show" szoktam nézni. csak nemértem, itt el se árulják az embereknek h át lettek ve [...]
Taylor: Egyébként ha megnézitek a videó bal alsó sarkában található egy cím a 401wtf.com. Ez egy ra [...]
Mind a 19 komment
Időutazás vagy átverés? Svájci óra egy 400 éves sírban...
10173 4 31 Izé
Eraa: nem, csak viccből:D
Agytumor: Au! Ez fájt az agyamnak...au! De majd ha jobban leszek majd megpróbálom felfogni amit írtál :)
spider86: fúúú minden mennyiségben :D de pont erre nem emlékszem v most nem ugrik be... de nem hinném h [...]
Mind a 31 komment
Kreatív 404 oldalak.
7181 5 8 Izé
bandee1219: http://www.nokia.hu/id71993.html
Schabee: baromi jók :D
Belkar: van egy kettő egészen eredeti és vicces :D
Mind a 8 komment
Monome 40h midi vezérlő. Az ára 500 $.
2187 0 1 Tech Izé
nehgs: bárki aki bármit tud ezekröl az eszközökröl esetleg van ilyen eszköze az irjon :D
Érintőképernyős Shuttle D10 mini asztali PC

A Shuttle D10 LCD érintőképernyője 800 x 480 képpontos felbontásra képes, maga a PC pedig Core 2 Duo E4000, Dual Core E2000, vagy Celeron 400 processzorral, akár 4 GB DDR2 RAM-mal, Intel G31 Express lapkakészlettel, GMA3100 integrált grafikus kártyával, Realtek AL C662 5.1-es hangkártyával, illetve 4 USB porttal van felszerelve. A készülék 50 000 jen induló áron (~ 77 ezer forint) kerül piacra Japánban.
964 0 9 Tech Izé
yoman3d: Vilagos
Jozef7: És jön az ész és megmagyaráz mindent :D Így érthető yoman3d????
bungle: "A rendhagyó kivitelű PC abból a szempontból lehet praktikus, hogy bizonyos, főleg multimédiá [...]
Mind a 9 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a medveállatka (Tardigrada). Jól ismert arról, hogy gyakorlatilag elpusztíthatatlan, hihetetlen túlélő, a Himalája 6000 m-es csúcsai fölött vagy a tengerek 4000 m-nél is mélyebb területein éppúgy megtalálhatók, mint a sarkvidékeken. És amiért épp aktuális a post: az Európai Űrügynökség kísérlete szerint a medveállatka az első állat, mely túlélte az űr vákuumát.
3117 1 15 Izé
kotta: Ne bonyolítsd túl, elég beletúrni a szőnyegbe vagy az ágyneműbe: minden átlagos háztartásb [...]
dénes: atomtámadás ellen is véd?:D én azt hittem hogy akkora mint egy vakond, közben meg 0,2-1mm :S ez [...]
Belkar: Medveállatka milyen egy hülye név :D
Mind a 15 komment
Subkulture - Erasus

A SUBKULTURE mögött Kem Secksdiin áll, ő a Celldweller-ből, illetve a Crossbreed-ből lehet ismerős, az első kislemezt (Erasus) ennek köszönhetően maga Klayton Celldweller pofozta hegyesre, innentől kezdve nyilvánvaló breakbeat per dnb-alapokra helyezett riffelések (9th szerint nyúmetál lenne ez, égbe feldobott keresztgitárokkal meg isten tudja még mivel) adják az alapot az éjszakai száznyolcvan fokos kézifékesekkel bőven megszórt üldözésekhez vagy feszültségűző zonerunokhoz, ha valaki azt mondaná, ez az új Celldweller-album első nótája, beszopnám a legnagyobb természetességgel. Még a vocoder is ugyanúgy szól, ugyanaz a központozás, talán csak dallamosabb és erre még a halfpipeban is szívesebben töri ki az ember a karját, mint az akármelyik új deszkapunkra. Megyek, ki is töröm a karom, az elmúlt pár napban ahány sebesülést kaptam, egy príma szakadékos fracture már csak nem oszt, nem szoroz.
1455 2 4 Zene Izé
gundul: Nincs mit, nekem amúgy a neved tetszik nagyon. :)
Kornadidas: nagyon megtetszett ez a szám, köszi:)
cereal_killer: csatlakozom az elottem szolohoz....en is beporogtem tole elsore eddig meg nem ismertem Celldwellert [...]
Mind a 4 komment
Pepsi Ice Cucumber - Japánból.

Teszt:
2723 4 32 Izé
Laretta: + nem innám...
cassone: Egy elég jó PEPSI ICE CUCUMBER review: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=5wStu1hIag0[/URL] és [...]
wnw: így-így :D
Mind a 32 komment
Cat House on the Kings - így néz ki egy cicamenhely Kaliforniában.
Nincsenek ketrecek, nincs elaltatás. A 16 éve alapított menhely 16000 macskát és 4000 kutyát mentett meg (nem beszélve a 40000 állatról, amelyet ivartalanítottak) és jelenleg 700 cicáról gondoskodnak.

1884 1 7 Izé
Darklightangel: hehe akkor már értem:P köszi szépen:)) meglesz reméljük:) pussz
mekszamnojz: dede, ő súgta meg, mindig dicsekszik, ahogy rólad is ;) akkor neked is jó kikapcsolódást :P pu [...]
Darklightangel: hehe majd holnap megyek arrafele..de honnan tudod amúgy? csak nem a drágaságomtól?:P
Mind a 7 komment
Cseh László Európa-csúccsal második lett a 400 m-es vegyesúszás döntőjében a 4:03.84-es világcsúccsal győztes amerikai Michael Phelps mögött a pekingi olimpián. És ezzel megszerezte a Magyar olimpiai csapat első érmét. :)
213 0 9 Sport Izé
Maccoyi: :D
csicsilla: http://www.nupi.hu/WEBSET_PICTURES/189/uszas3.jpg mindent visz...:D na nem is ezért imádom!:P
csicsilla: kabbejó kabbe!akkor is bejövős méghozzá jól:P és lehet béna ez a kép róla de az a vállizo [...]
Mind a 9 komment
Tervezz pólót 4000 dollárért! (vagy csak nézd meg, mások eddig miket terveztek).
6793 6 9 Izé
sztewe: Itt az én design om, lehet szavazni: http://www.hereitself.com/design/view/336 1 hete raktam ki, é [...]
Derill: nekem ez jön be kurvára:D
|-=O=-|: Húúú, nekem nagyon bejön, tök jó lett!!
Mind a 9 komment
Energiatakarékos pici PC a Cherrypal-tó A Cherrypal, aki tulajdonképpen egy egyelőre ismeretlen gyártó, új megoldással jelentkezik a piacon. A vállalat egy kisméretű komplett PC-t mutatott be, amely alapjáraton mindössze 2W-os fogyasztás mellett üzemel, ára pedig rendkívül kedvező, összesen 250 dollárt kell érte letennünk az asztalra.

A kis számítógép elegendő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy internetezni tudjunk vele, a készülékben egy 400 MHz-es órajelen üzemelő, hárommagos Freescale MPC5121e mobileGT egység található, amely eddig főként autós navigációs rendszerekben volt megtalálható, teljesítménye nem összehasonlítható az Intel és az AMD processzoraival. A rendszer 256 MB DDR2-es memóriával, valamint  4 GB NAND flash memóriával van ellátva, ez utóbbi ad helyet az operációsrendszernek, amely jelen esetben egy Debian alapú linux rendszer. A webböngésző szerepét a FireFox tölti be, amely az összes bővítmény és Linux média plugin kezelésére képes. A kis szerkezet beépített 802.11 b/g  WiFi adapterrel, két darab USB porttal és egy ethernet porttal van ellátva, de ezeken kívül egy VGA kimenetet, valamint egy sztereó hangkimenetet is találunk rajta. A Cloud Computer névre hallgató rendszer az átlagfelhasználók számára gyengének bizonyulhat, de a maga kategóriájában elég ütőképes, és ami a lényeg: rendkívül keveset fogyaszt. A pici PC-vel internetes videókat, flash animációkat, illetve különböző weboldalakat nézegethetünk, de akár irodai munkára is alkalmas a készülék.

A Cherrypal kis gépe nem csak egy egyszerű, alacsony fogyasztással üzemelő PC, annál bizony sokkal több. A gyártó a kis készülékhez kevés adattároló kapacitást biztosít ugyan, de cserébe 50 GB-os ingyenes internetes tárhelyet ad minden egyes vásárlónak. Az információk szerint ez a tárhely a jövőben bővülni fog. A Cherrypal megoldása rendkívül biztonságos, ugyanis a Cloud rendszer szoftveres és hardveres adattitkosítással éri el az internetet.

A rendszer az alacsony fogyasztás mellett 80%-kal kevesebb alkatrészből épül fel, mint egy átlagos PC, így környezetkímélőnek mondható, viszont a készülék háza hagyományos műanyagból készül, ami ugyanolyan veszélyes a környezetre, mint a többi PC borítása. A kis készülék mégis különleges, ugyanis gyártója szerint elég jó minőségű ahhoz, hogy akár 10 éven keresztül is hibátlanul tudjon működni, ám a felhasználók nagy része ennyi ideig nem tart meg egy gépet, többnyire 2-3 évente cseréli konfigurációját. A gyártó erre is kitalált egy környezetkímélő és mellesleg ötletes megoldást: a vállalat a megunt készülékeket visszavásárolja, majd a fejlődő országokban újra értékesíti, így a kis gépek valóban hosszú ideig lehetnek majd használatban.
931 0 3 Tech Izé
rivaul: Igen ez csak egy kis pc nem noti... Szal ehez +bill egér monitor stb :)
wowbagger: ööö...ez egy pc sztem.számítógép.nem notebook vagy tablet pc. nincs képernyőő.azt vegyé
gvereb1: mekkorka a képernyője?
Egy újabb Murphy's Gesetz!!!

Volt már irodás, és télapós, de volt már mikor otthonában, és volt amikor a randiján kellett felidegesítenünk!!

Jó szórakozást!
13480 4 20 Game Izé
MegaZuzu12: nagyon jó játék
MegaZuzu12: jó játék
thegrenma: megvan 180*!!! 1: a férfi italába a zöld flakonból tönteni 2: ömgyújtóval a fákját meggyú [...]
Mind a 20 komment
Az elképesztő mértékűre emelkedett infláció miatt 100 milliárd dolláros bankjegyet hoz forgalomba Zimbabwe. Egy USA dollár jelenleg 70 milliárd zimbabwei dollárt ér, a 100 milliárdos bankjegyből a jelenlegi árak szerint egy vekni kenyeret lehet venni. Egy ember egy napi kiadásai 500 milliárd dollárnál kezdődnek a Robert Mugabe által vezetett, egykor nagyon gazdag afrikai államban.

A világ legnagyobb áremelkedése egyébként Magyarországon volt a II. világháború után, az árak 15 óránként duplázódtak. 1946. augusztus 1-jén a pengőt leváltotta a forint.
Ekkor 400 000 000 000 000 000 000 000 000 000 000 pengő (32 nulla a 4-es után!) ért egy forintot.
2988 8 67 Izé
izébigyó: Tízmilliárd dolláros bankjegy került forgalomba http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=18160
izébigyó: A zimbabwei infláció már 11,2 millió százalék http://hir.ize.hu/comments.php?post_id=7489
Jozef7: :D az is egy megoldás lenne
Mind a 67 komment
36 Crazyfists - At The End Of August

I'll Go Until My Heart Stops

 
161 0 0 Zene Izé
Ma már nemcsak napozni lehet Berlinben a Spree folyó partján, de úszni is, méghozzá egy úgynevezett Badeschiff-ben. Az ötlet nagyon egyszerű: egy 32x8 méter alapterületű uszályt alakítottak át uszodává, belülről kicsempézték, és vagy 400 000 liter vizet öntöttek belé. Az uszoda feszített víztükre alig van magasabban a folyó vízszintjénél, így az élmény teljesen olyan, mintha a folyóban úszna az ember. Amikor hidegre fordul az idő, fedett uszodaként és szaunaként üzemel.
3513 2 9 Izé
Chamy: Én azt néztem, hogy egyetlen medence van csak, ami nincs is zsúfolásig, viszont rengeteg az embe [...]
Turmion Kätilöt: Ha ilyenből párat kitennének a Balatonra is, akkor télen-nyáron nem lenne gond a turizmussal. ( [...]
Éjfélilány: Nekem tetszik :)
Mind a 9 komment
Az Ozric Tentacles alapítótagjai 1984 tájékán Angliában a Stonehenge ingyenes fesztiválon találkoztak és azóta nemcsak az angliai, de világszerte a fesztiválok legendás fellépői közé tartoznak. Zenéjük instrumentális, pszichedelikus űr-rock, utánozhatatlanul egyedi hangzással, gazdagon fűszerezve elektronikával, pumpálós basszusfutamokkal, húzós ritmusokkal, savas gitárszólókkal, keleti-távolkeleti ízekkel keverve, pozitív energiát árasztva utaztatja a hallgatót.
Közel 30 kiadott album után, 2008-ban egy új CD/DVD jelent meg Sunrise Celebration címmel a banda 25. évfordulója alkalmából, amin az éveik során több tagváltást megért együttes ismét visszatér az eredeti felálláshoz. (köszi Ivy a szövegért!)

Egy kis ízelítő a zenéjükből:


Egy élő felvételük (Chewier):
415 1 3 Zene Izé
bungle: Bár már volt itt róla szó: http://zene.ize.hu/comments.php?post_id=906 , az a megtiszteltetés [...]
MStipee: Engem kicsit a Liquid Tension Experiment-re emlékeztet (amit ha nem ismersz, ajánlom figyelmedbe ; [...]
halacska: nekem tetszik nagyon! bár eddig nem ismertem őket, de úgy néz ki rákeresek torrenten. :) jó k [...]
Végre itt a repülő mecha-rája a vízi verzió után.

735 0 4 Tech Izé
yoman3d: ez akkor onalloan mukodik? nincs felfuggesztve vmi zsinorral?
Purple: húúú de állat :OO tátott szájjal nézem és tök jóó :) mint a medúza, izé.hu-n az is ilye [...]
anon: Ez olyan, mintha egy távirányítható lufi lenne :) Szerintem ezt is árulni fogják, mint a távi [...]
Mind a 4 komment
Most egy itthon kevesek által ismert gyöngyszem következik: Laura Pausini 2-szeres Grammy-díjas olasz énekesnő. Már 8 évesen énekelt apjával helyi bárokban, 13 éves korában jelent meg első lemeze. Az olasz mellett énekel spanyol, portugál, francia és angol nyelven is. Ha vannak angyalok, én ilyennek képzelem a hangjukat.

Egy kis ízelítő a zenéjéből:



És pár videója:

Come Se Non Fosse Stato Mai Am
Resta In Ascolto
Tra Te E Il Mare
Un Emergenza d'amore (live in Paris)
Nek & Laura Pausini - Sei Solo Tu
680 1 2 Zene Izé
Monsy: Erre mit lehetne mondani, egyszerűen szép... Én is szeretem. :)
mekszamnojz: A posztkomment utolso mondata eleg utos. De valoban szep a hangja es jok a szamai is. Nekem tetszik. [...]
Most a nálam évek óta első helyen álló bandáról szeretnék pár sort írni, ha már holnap kis hazánkban lépnek fel. :)
A svéd Pain of Salvation azon kevés csapatok egyike, amik a szó valódi értelmében progresszív rock/metal zenét játszanak. Eddigi albumaikon egyre tágították muzsikájuk határait és a kimagasló hangszeres tudás megvillantása mellett mindig odafigyeltek, hogy emlékezetes dallamokat írjanak.

A hazai Summer Rocks 2001-en való fellépésük után a csapat egy lépéssel közelebb került a magyar rajongókhoz, mivel a zseniális énekes-gitáros-agy Daniel Gildenlöw (aki már 11 évesen megalakította a Reality nevű bandát, a PoS elődjét, és azóta is ő a fő dalszerző, valamint rengeteg hangszeren játszik) akkori élményei olyan hatással voltak rá, hogy a 2002-es Remedy Lane címet viselő konceptalbum szövegeit teljesen Budapest ill. az itt kialakult szerelmi kapcsolata ihlette! Azóta többször is jártak Budapesten (2005 és 2007), 2008-ban kizárólag fesztiválokon lép fel a zenekar - csak Budapesten adnak önálló koncertet! Tehát mi a vasárnap esti program? A38, 20 óra: Pain of Salvation!!! :)

Egy kis ízelítő a zenéjükből:

És az Ashes c. szám klipje:
1915 0 10 Zene Izé
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=sGbgITz_KVY
mekszamnojz: Latszik hogy jovolt a hangulat, ezt a vidit a csaj csinalta? Mertha igen, akkor igazan feled is ford [...]
bungle: Itt egy videó a vasárnapi A38-as koncertről (nem én csináltam): http://www.youtube.com/watch?v= [...]
Mind a 10 komment
Dead Soul Tribe

A DST tulajdonképpen a multiinstrumentalista Devon Graves agyszüleménye. A San Diegóban született, ám jelenleg Bécsben élő muzsikus a 90-es években került először reflektorfénybe, igaz, álnéven, hiszen 1993-as szólólemeze után a legendás Psychotic Waltz-ban is Buddy Lackey néven bitorolta a mikrofont.

Egy kis ízelítő a zenéjükből:


És egy élő felvételük:
352 2 10 Zene Izé
babapiskóta: 1: nem ebbe a csoportba tartozok xD 2: hát pl onnan, hogy pl ami kis nyomi paintes kép, a valósz [...]
bungle: On the day I die Don't pray for me Soulstealer In the place I lye Set me free Soulstealer Take you [...]
Purple: 1: akkor küldjetek "igazi" postokat. sokan még egy kép, jutublinket sem bírnak összerakni... 2: [...]
Mind a 10 komment
Zombie Nation - Kernkraft 400
268 1 0 Zene Izé
Warhammer 40k MMO játék készül!
298 0 0 Tech Izé
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a lyukas tehén. ;)
(jó étvágyat, remélem épp esztek!)

 
13830 7 225 Izé
Ycep: esővíz nem folyik bele?
BikerBoy: tudomany ide vagy oda ez mar sok...
Kurszan: Az agyukat kellene kilékelni azoknak akik ezt csinálják szerencsétlenekkel.Az ösrobbanás is cs [...]
Mind a 225 komment
Halszem optika 5 dollárból.

$5 Fish-Eye Fun - Make A Wide-Angle And Fish-Eye Photo Lens - video powered by Metacafe
1520 0 4 Tech Izé
techadmin: pl http://cgi.ebay.com/0-42X-FISHEYE-LENS-MACRO-FOR-NIKON-D50-N80-N75-N65-N55_W0QQitemZ160223246464Q [...]
techadmin: low budget megoldas bir lenni, ha nincs kereted 100E koruli rendes halszem optikara, egy halszem szu [...]
Zakhar: Ez jó:) Mondjuk jobban örlnék ha megoldahtó lenne DSLR gépekhez is, de az ötlet így is nagysz [...]
Mind a 4 komment
A Valve ma bejelentette, hogy a Relic Entertainment sikeres RTS sorozatának legújabb felvonása elérhető a rendszerükön.
491 0 1 Tech Izé
nkmedve: Nekem nem teszenek ezek az új warhammer-ek, az eredeti Dawn of War és annak a kiegészitője (Wint [...]
Szerelem első bámulásra? Ámérikában új őrület jött divatba, a villámrandinál még primití egyszerűbb ismerkedési forma: a résztvevők egymás elé állnak és meredten bámulnak egymás szemébe, duma nincs, csak a kurva nagy díp impressön. :D Hát nem bámulatos? ;) Várom melyik agytröszt valósítja meg ezt is kis hazánkban...

2503 0 23 Izé
bandee1219: Igen és akinek nagy a kocsija, annak kicsi a szerszáma, aki napi egy pohár bort megiszik az tová [...]
bandee1219: De aki siket v./és néma az nem ennyire degenerált, mint ezek az idióták. Annyi ilyen dolog ker [...]
M.agnus: Vigyázat, itt úttörő műsortervek vannak kialakulóban, még egy lépés és a szellemi vajúdó [...]
Mind a 23 komment
sQuba - a Rinspeed új tanulmányautója - búvároknak. :D

2880 0 6 Autó Izé
Geri: Izlések és pofonok de szerintem köze nincs a csúnyához!!!
shinob: Nekem nagyon tetszik nem is a jelenlegi értelme (főleg hétköznapi emberek számára mer nekik ug [...]
bungle: Sőt, még valaki beküldte (asszem talán Végtelen akarat?), de izébigyó volt a "leggyorsabb".
Mind a 6 komment
sQuba - a Rinspeed új tanulmányautója - búvároknak. :D

3335 3 6 Izé
Geri: Izlések és pofonok de szerintem köze nincs a csúnyához!!!
shinob: Nekem nagyon tetszik nem is a jelenlegi értelme (főleg hétköznapi emberek számára mer nekik ug [...]
bungle: Sőt, még valaki beküldte (asszem talán Végtelen akarat?), de izébigyó volt a "leggyorsabb".
Mind a 6 komment
Csináld magad kémkamera.

How To: Spy Sunglasses! - video powered by Metacafe
1825 1 0 Tech Izé
MP 4000 - csini kis tenyértévés PMP a TEAC-tól
393 1 1 Tech Izé
kisduck: ez a 200eurós ár lehervasztott! hogy fogja a dvb-t az jó dolog de akkor is sok érte ennyi zsé! [...]
Na ezt is ketten küldték be, szinte egyidőben:

AtiBoa: 400 szál cigaretta, és ami utána marad az emberben. Nos, ha eddig nem dohányoztál, ezután a videó után nagy valószínűséggel nem is fogod kipróbálni (ha van 1 kis eszed :P)

Dezpapa: Ideje lenne leszokni, nem?
15795 21 138 Izé
bungle: norbertvincze küldte (sztem ugyanaz, mint a fenti videó): URL: http://www.youtube.com/watch?v=lMDf [...]
kotta: Csak egy érdekes adat: "A közép-európai országok közül a cigaretta-fogyasztás Magyarországo [...]
BlackHawk: jó, igaz. de ha nem dohányzol, magadnak teszel jót...o.O( meg másnak is...
Mind a 138 komment
Persze, hogy  ez is thinkgeek. Az alapötlet roppant egyszerű és annyira kézenfekvő, hogy nem is értem miért nem jutott eddig eszembe. Végy egy szabvány villanykörtét, kalapáld le róla a felesleges üvegbúrát majd a keletkezett ürességbe helyezz LEDeket.  A végeredmény?
Alacsony hőtermelés, alacsony fogyasztás, hosszú élettartam.  A skála 5Watt/400 Lumentől a 12Watt/660 Lumenig terjed. Az ára 50-120 dollár között mozog.
1409 1 4 Tech Izé
RedClout: Én már vettem. Nem pont így néz ki, halogén foglalata van, 1 w. a fogyasztása, kicsit hideg a [...]
bungle: Ezt is így kéne reklámozni: http://www.ize.hu/comments.php?post_id=5254 ;)
rezlavor: ha veszel is, kerlek jelezd es meseld el mit tapasztaltal.
Mind a 4 komment
- 1.2GHz, 400/800MHz, 128KB/128KB L2
- DDR2-533, 768MB
- 7 " TFT-LCD WXGA  1024 x600 felbontással
-  IDE HDD 4200  40/60 GB
- Touchscreen
- 1,3 Mpixeles kamera
- USB 2.0 csatlakozó
- Ethernet
- 780 gramm
1083 3 1 Tech Izé
kisduck: sajna nekem nem hozta be rendesen az oldalt, de a post alatti szöveg alapján jó kis UMPC lehet!
Több mint 400 nagy felbontású festmény 4 oldalon olyan művészektől, mint pl. Rodney Matthews, Patrick Woodroffe...
7206 0 1 Art Izé
mephistto: Jó régi képek de nagyon jók, egyet már feli is ismertem. Steve Jackson és Ian Livingston kalan [...]
Több mint 400 nagy felbontású festmény 4 oldalon olyan művészektől, mint pl. Rodney Matthews, Patrick Woodroffe...
8064 19 1 Izé
mephistto: Jó régi képek de nagyon jók, egyet már feli is ismertem. Steve Jackson és Ian Livingston kalan [...]
- Amelyik hónap vasárnappal kezdődik, abban van egy péntek tizenharmadika is.
- Egy felhő 400 tonnánál is nehezebb lehet.
- A meztelen csigáknak 3000 foguk és 4 orruk van.
- A cápák előbb éltek a Földön, mint a fák.
- Az Uránuszon 21 évig tart a tél.

Frissítsd mindig az oldalt és új érdekességeket dob ki!
35176 37 47 Izé
Árnyangyal: Most csak közködni akasz? Senki nem beszélt a születés utánól! Az egyértelmű!
loke: Nem teljesen. Te azt mondtad, hogy az izomtunus csökenés váltja ki, holott ez abszolut nem igaz. [...]
Árnyangyal: izomtónus csökkenés Most akkor nem egyről beszélünk?
Mind a 47 komment
X-Seed 4000 - ha megépül Tokióban, a világ legmagasabb épülete lesz és 1 millió embernek adhat otthont.
6504 0 16 Art Izé
Dawe: gondolom már elkezdték, vagy mégse? :D
Élien: Aztán jön a Binláden + a banditák, és lehet törmeléket hordani. Megalománia- még nem jött [...]
Kanka: több hónappal ezelőtt láttam a Discoveryn ezt az egészet, én drukkolok, szinte egy külön vá [...]
Mind a 16 komment
X-Seed 4000 - ha megépül Tokióban, a világ legmagasabb épülete lesz és 1 millió embernek adhat otthont.
7036 3 16 Izé
Dawe: gondolom már elkezdték, vagy mégse? :D
Élien: Aztán jön a Binláden + a banditák, és lehet törmeléket hordani. Megalománia- még nem jött [...]
Kanka: több hónappal ezelőtt láttam a Discoveryn ezt az egészet, én drukkolok, szinte egy külön vá [...]
Mind a 16 komment
Régebbi postok...