REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Jövőre ünnepli 80. évfordulóját a sokak által jól ismert és kedvelt Coca-Cola Mikulás. A figura megalkotója Haddon Sundblom, aki több mint 40 festményt készítetett a cég számára. A Sundblom - alkotta Mikulás sosem tartotta méltóságon alulinak, hogy kirámolja a hűtőszekrényt, tejet iszogasson, és persze azt sem, hogy egy hosszú téli éjszakán felfrissítse magát egy üveg Coca-Cola-val.
960 0 2 Art Izé
iMan: "Érdekes tévhit, hogy a Mikulás kövérkés, jókedvű, piros ruhás megjelenését a Coca-Cola t [...]
TeamCo.: És sokan nem tudják, hogy a mikulás (Szent Miklós) Azért piros fehér, mert a Coca Cola megvett [...]
Flipped

Gyerek és kamaszkori szerelem egy ifjúsági regény alapján. Hasonló mint a My girl, csak picit idősebb karakterekkel. Akkor olyan mint a My Girl 2? Nem! Olyan, de ez szerintem jobb. Még ha szerepel is a 2010-es legrosszabb filmek listáján.

A humora megérint 11-90-ig mindenkit. A történet nem bugyuta, hanem realisztikus. Igazából az előzetes alapján mindenki el tudja dönteni, hogy számára nézhető, vagy sem.

Magyar felirattal az előzetes itt.
1969 1 4 Film Izé
Erunder: Változó szerelem címmel jött ki magyar szinkronnal.
esztike:): köszi:)
Erunder: Én csak angolt, és indonézt találtam. :)
Mind a 4 komment
A legújabb fogyasztó trükk: így fogyhatsz!

A víz fontos szervezetünk számára: egészségünk érdekében napi 1,5-2 liter vizet kell innunk a nap folyamán egyenletesen elosztva. És mint kiderült, nemcsak az egészségünk megőrzésében segít a víz, hanem a fogyókúrázók is hatékonyan alkalmazhatják céljuk elérése érdekében. Egy tanulmány ugyanis megállapította, hogy azok, akik étkezés előtt két pohár vizet fogyasztottak el, nagyobb súlyt adtak le, mint azok, akik nem tettek így.
287 0 0 Pink Izé
A leghíresebb fanszőrzet parókák

Ahogy mondani szokták, már semmi sem a régi, még a női szőrnövekedés sem. Ilyenkor pedig jön az angolul merkinnek nevezett fanszőrzet paróka, amely a filmkellékesek egyik legjobb barátja meztelen jeleneteknél. Még az Oscar-díjas színésznők számára is akadnak lehetetlen feladatok: Kate Winslet például hiába próbálta visszanöveszteni intim szőrzetét a Felolvasó című film kedvéért, "annyi évnyi gyantázás után" már nem sikerült és kénytelen volt fanszőrzet parókát viselni.
7546 0 0 Film Izé
2010. szeptember 15. és szeptember 26. között megnyerhetitek a három Aion: AoB nyereménycsomag egyikét, mely a következő elemeket tartalmazza: Aion: AoB kiegészítő (update disc), Aion póló, Aion: AoB A1 méretű poszter, Aion nyakbavaló, Aion golyóstoll és Aion: AoB pet - Boarder Daggie. Mint látható, a csomag minden Aion-rajongó számára tartalmazza a kötelező kiegészítő elemeket, megünneplendő az új kiegészítő megjelenését

Továbbá szert tehettek egy exkluzív Mafia 2 pólóra és egy brutál kinézetű pendrive-ra, amely egy levágott ujjat formáz. Mindkettő egyedi darabnak számít, melyből elég kevés talált gazdára hazánkban.
904 0 0 Game Izé
Az SZTE biológus hallgatói számára azt hiszem nem kell bemutatnom Bagi tanár urat és az ő fölöttébb sajátos stílusát, akik viszont nem mondhatják magukat olyan szerencsésnek, hogy valaha is hallhatták milyen szövegeket ereszt meg az előadásain, a vizsgáin vagy bármikor, íme egy rövidke kis ízelítő: "Hogy lehet ezt úgymond elgyurcsányozni? Azok a sejtek, amik nem tudtak kapcsolódni, azok rágyurcsánytak."  "...mert itt torlódnak a hallgatók. Hát torlódjanak az előadáson a rohadt büdös k*rva életbe!" :D Van első része is, de ez a 2. sztem jobb.
5886 4 11 Izé
I. C. Wiener: Egyik haverom szerint az megy bölcsésznek, aki hülye a matekhoz :) Hangsúlyozom, szerinte... :)
Nas: "mert "azoknak mindig kilógott a kifli a zsebükből." =)" xD Találó. Mondjuk pl. egy 6 órás a [...]
eerix: Egyik ismerősöm azt mondta, h amikor egyetemista volt, nem szerette a TTIK-sokat, mert "azoknak mi [...]
Mind a 11 komment
The Social Network

Mára életünk meghatározó részéivé váltak a közösségi oldalak, köztük is a legnépszerűbb világszerte a Facebook. Az egyetemisták által létrehozott oldal hirtelen robbant be a köztudatba, akiknek ezáltal sok siker és a pénz jutott. Ezt azonban nem mindenki számára egyszerű feldolgozni.
David Fincher filmje Ben Mezrich The Founding of Facebook, a Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal alapján készül.
A bemutató 2010. október 1.-én lesz.
515 3 0 Film Izé
Lezárult Izés fotópályázatunk. Szívem szerint minden állatka gazdijának adtam volna ajándékot, nagyon jó fej kedvenceitek vannak, de sajnos csak 1 nyeremény volt, ezt pedig most AsTanine nyerte, aki a post képen is látható kreatív fotóval nevezett.

Ezúton is gratulálunk neki, és köszönjük mindenkinek a részvételt, a fotók továbbra is elérhetőek a fenti helyen, hogy megmaradjon az utókor számára. :)
3978 2 23 Izé
Balázs: grat a győztesnek
bungle: Mi van manipulálva?
balazs40: Há miez? egér az egéren? Ez nagyon magyar!!! :XD
Mind a 23 komment
Einsteing torony (Einsteinturm) - asztrofizikai laboratórium, amelyet 1921-ben építettek (ekkor fejezték be) Erwin Finlay-Freundlich számára, hogy megfigyeléseivel alátámassza a relativitás elméletet. Ez volt Eric Mendelsohn építész első komoly önálló munkája és a pletyka szerint Einstein elismerését is elnyerte.
894 1 2 Art Izé
BullFrog: ó bazz eltévedt a commentem :)
BullFrog: Click for High Res photo, és bejön egy ilyen 400x300as kép...ez melyik dimenzióban high res? 5 [...]
Döntsd el Te, mennyit ér Neked a szoftver!

Maguk sem gondolták volna, mennyire népszerű lesz független játékkészítők kezdeményezése, akik keresztülhúzva a 80$-os árcímkét akár 1 centért letölthetővé tették három platformon (Windows, Linux, Macintosh) is elérhető játékaik csomagját. A beírt összeg céljáról is dönthetsz: akár jótékonysági alapítványoknak is fel lehet ajánlani részében vagy egészében. Míg egyesek számára a pohár félig üres, és azon morognak, hogy 25%-a a letöltőknek 1$-t sem adott, mások örvendetesnek tartják a fejleményeket.

Mondd meg: Te mennyit adnál?
6192 3 6 Izé
bagszi: A goo-t ismerem, a lugaru meg tetszik, csak azt a nyomi farkast nem tudom leverni:S
olaf: én már több játékot is megvettem, de többnyire csak olyanokat, amik független fejlesztők mun [...]
BullFrog: Amíg a játékfejlesztőket olyan gépezetek fizetik mint az Activision, és amíg a FEJLESZTŐ a t [...]
Mind a 6 komment
65 javaslat éttermi vendégek számára - mert nem csak a vendégnek van joga kiakadni, hanem a pincérnek is.
575 0 1 Pink Izé
Chamy: Lényegében: légy kedves és halkszavú a pincérrel szemben.
A Gramofon Online debreceni nyitóbulijához készült DJ-mix
Hallható halhatatlanok élőben:
2010. április 17-én, szombaton, 20 órától
Debrecen
MODEM
A Gramofon Online elindulását ünneplő estén az elmúlt évszázad fekete lemezeinek mágusai lángoszlopokként oszlatják el a feledés homályát. Lélegzetelállító és hajmeresztő, borzasztó és bizsergető muzsikák armadáját hadrendbe állítva mutatják meg az alkalomra egybegyűlt fruskák és méltóságos asszonyok, sihederek és nagyságos urak számára, hogy a Monarchiától a Népköztársaságig ívelő rögzített zenei kincs nem pókhálós múzeumi állomány.
378 0 0 Zene Izé
The Dandy Warhols - Get off

A The Dandy Warhols egy amerikai rockbanda
Ők írták a régi Vodafone reklámból mindenki számára ismerős Bohemian Like You-t is.
Fogyasszátok egészséggel.
 
628 0 0 Zene Izé
Örökre emlékezetes nap marad az esküvői vendégek számára... :)
20248 2 6 Izé
dénes: erről az a régi vígjáték jutott eszembe amelyikben egy fényképezésen meghal az összes élő [...]
nkmedve: Mikor láttam a rozoga deszkákat a képen a nagy tömeg alatt, egyből tudtam :)
superxaba: videó hun van? ha hun van, mér van hun, ha nincs, mér nincs?
Mind a 6 komment
Ragadozók (Predators)

Lassan megérkezik (július 7.) a mozikba a várva várt film, melyben Adrien Brody, Laurence Fishburne, és társai a Ragadozók bolygójára kerülnek. A helyi őslakosok pedig természetesen a vadat látják bennük, akiket le kell vadászni, ezért mindent megtesznek, hogy ne is kerüljenek ki onnan.

A film azért is lehet érdekes a magyar ember számára, mert az az Antal Nimród rendezte, aki a Kontrollt és a Szállítmányt is.

Imdb
2637 1 17 Film Izé
kovacslacka: A Ragadozó-filmek emlékezetes pillanatai: http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2010/08/23/pre [...]
kovacslacka: a ragadozók történelme: http://www.screenjunkies.com/movienews/predator-history-world
kasy: Itt a trailer: http://bit.ly/d9hQMl
Mind a 17 komment
The Company Men

Afflecket kirúgják a menő üzletemberes melójából a gazdasági válság miatt, és egy építkezésen kezd dolgozni.

Az előzetesből, ami valójában egy pár perces szöveg nélküli klip, nem derül ki túl sok. Az alap történet, amit viszont feltártak előttünk, hát eléggé silány. Sehol egy konfliktus, vagy valami ami felkeltené az érdeklődésünket, ha a film is ilyen lesz akkor az nagy csalódást fog jelenteni sokak számára. Azért reménykedhetünk a szereplőgárda igényességében, hogy milyen filmeket vállalnak el.

Imdb
526 0 0 Film Izé
Következő akciónkkal elsősorban a hölgyek számára szeretnénk kedvezni, az urakat pedig arra biztatjuk: lepjék meg kedvesüket a Max Factor egyik termékével - a hatás nem marad el!

A világhírű kozmetikai cég szépségápolási sminktermékeit most 40-70%-os kedvezménnyel vásárolhatod meg! Az akcióban többek között drámai hatású szempillaspirálokat, kiváló alapozókat, pirosítókat, korrektorokat, szuper-színes szájfényeket és szemhéjpúdereket találhatsz!

Nézz körül a brands.hu-n és csábíts az új évben!

Jó vásárlást kíván a brands.hu!
274 0 0 Pink Izé
Ünnepek - Hogyan oldd meg a konfliktusokat?

Az ünnepi időszak a barátok és rokonok mellett sok esetben hoz olyan váratlan vendégeket is, mint a stressz és a kimerültség. Az ajándékok beszerzése, a főzés-sütés és az év végi hajtás mindannyiunk számára nagy megpróbáltatást jelent, azonban nem kell, hogy mindez elrontsa a legszebbre tervezett napokat, tegyünk ellene!
285 0 1 Pink Izé
boci: jó a postkép! :)
Harmincmillió dolláros hollywoodi szerződést hozott egy uruguayi producer számára az a rövidfilm, amelyet a YouTube videomegosztó portálra töltött fel. A sikert hozó kisfilmet 58 ezer forintnak megfelelő összegből készítette.

Magyar cikk.
1605 1 5 Film Izé
Davek: Énis ezen akadtam fenn, csóri kiszáll a kocsiból és nemhogy megfordulna az autóval és elmenne [...]
Guren: ne vedd észre, hogy milyen kurva jól megcsinálták olyan kevés pénzből.
mephistto: Lehet itt sokmindennel pénzt keresni, csak z a nem mindegy, hol értékesíted, Ha magyar cucc lenn [...]
Mind a 5 komment
Youth In Revolt (Lázongó ifjúság)

A vígjáték, amely regényadaptáció a kamaszkor szenvedéllyel és lázadással teli éveit helyezi a középpontba, minden korosztály számára jó szórakozást ígér. Nick Twisp kicsit különc, de alapvetően szeretetre méltó tinédzser, aki példaképei, Sinatra és Fellini módjára szeretné élni az életét, ám családja rossz anyagi körülményei közel sem teszik ezt elérhetővé számára. Ráadásul egy nyaralás alatt halálosan szerelmes egy gyönyörű lányba, akivel éppen szülei és unalmas élete miatt nem lehet együtt. Nick azonban megtalálja a megoldást a kilátástalan helyzetre: megteremti Francois-t, saját macsó, francia alteregóját, aki – ellentétben Nick-kel – bármit, bármikor megtehet…

Imdb
748 2 5 Film Izé
vöri: az okés, csak munkahelyről az egy nem engedélyezett oldal szóval csak a képet láttam :]
Erunder: Nem véletlenül szoktunk imdb linket rakni a posztba. ;)
vöri: a rajzon a srác ugy néz ki mint az Ítélet családban a George-Michael. (vagy csak én vagyok hü [...]
Mind a 5 komment
Blood Ties (Vámpír akták)

Ismét egy gyönyörű magyar címferdítés. Bár lehet jobb, mint ha az lett volna a címe, hogy vér akták. :-)

A sorozat alapvetően krimi, csak egy kis vámpíros beütéssel. A szép nyomozónő egy ötszáz éves vámpírban lel segítőtársra.

Amitől jó az az hogy nem az a gyilkolásszós vámpíros sorozat. Ebben abba is betekintést nyerhetünk, hogy miként éli egy vámpír a hétköznapjait. Azaz miket csinál amikor épp nem kajál. A másik részről amiért jó, az a krimi, rész. Hasonló a sorozat mint a Dresden akták. (Valószínűleg nem véletlenül, mert írókban egyezhet a két sorozat, talán Peter Mohan révén, de az imdb nem tartja őt számon mint a Dresden akták írója, bár mégis lehet olvasni interjút vele, annak a sorozatnak a kapcsán) Akinek az tetszett ez is fog. Viszont akinek nem az is találhat ebben maga számára jóságot. mind a krimi mind a misztikus vonulaton.

Imdb

A regény (ami alapján a sorozat készült) írónője Tanya Huff
612 0 0 Film Izé
Constantine  - A démonvadász

Az emberi érzékek számára felfoghatatlan vidékeket különös lények, angyalok és démonok népesítik be, tetteik sokszor a mi világunkban is következményekkel járnak. John Constantine magándetektív ebben a másik világban is járatos. Ugyanis megjárta már a poklot - szó szerint. A természetfeletti ügyekre specializált nyomozó egyik nap a szokásosnál is nehezebb ügybe botlik. Megbízója nem hisz a túlvilágban. A rendőrnő eddig csupán a kézzelfogható bizonyítékokban hitt, most azonban még az ördöggel is szövetséget kötne, hogy megtalálja ikertestvére gyilkosát.
2274 1 1 Film Izé
Mokka: Ez jó film már vagy 100szór láttam de megnézném 101szer is rengeteg fordulat igazi akció. Ked [...]
 LÁTSZATEMBERSÉG - SKRU online lemez

 "Az internettel harcolni nem lehet. Minden olyan zenész megégette magát, aki bármilyen támadást intézett valami internetes lap, vagy fájlmegosztó ellen, aki a zenéit "vámmentesen" terjesztette. Manapság a lemezeladás nem reális bevételi forrás egy olyan zenekar számára, akiknek a közönsége az internet napi használója. Ezt felismerve a SKRU zenekar olyan lemezt készített, amihez hasonló Magyarországon még nem volt. A LÁTSZATEMBERSÉG című album teljes tartalma digitális formában került fel a világhálóra, így minden dalhoz külön grafika tartozik, és a jobb érthetőség kedvéért, a dalszöveget magyarázata is megtalálható az egyes nóták mellett. A dalok letölthetőek egyenként, de természetesen az album egésze is pillanatok alatt bárki birtokába kerülhet, aki a megfelelő helyre kattint!"
898 0 4 Zene Izé
Swordfish: Érdekes... A zene tipikus metalcore semmi extra, viszont örülök, hogy magyar, csak valahogy túl [...]
Wizz01: Nemtom ki mit mond de nekem tetszik :D És sztem jó ötlet volt az ingyen lemez.
Guren: a magyaroknak nem kéne ezt erőltetni :|
Mind a 4 komment
Egy édes kis plüssmaci mindent megérdemel! ;)

"A Teddy loves Budapest azért jött létre, hogy valóra váltsa világszerte számos Teddy mackó és plüssállat álmait. Városnéző túrákat ajánlunk Budapesten a gazdák legféltettebb kincsei számára. Bízunk benne, hogy ajánlataink között megtalálja az Ön plüssállatának legmegfelelőbb programot!"
3057 6 10 Izé
Nusihusi: Most komolyan van, aki erre pénzt ad ki:PXD
Davek: NEM NEM NEMHISZEM EL HOGY AZ UBORKA ZÖLD. Amúgy... vát dá fákk... most komolyan ha nem fake és [...]
Kathy: Én akkor ezt most nem hiszem el, jó?
Mind a 10 komment
A világ első számú bunyósa Fedor „The Last Emperor” Emelianenko ismét megvédte nehézsúlyú bajnoki címét és veretlenségét a nála 12 kilogrammal nehezebb Brett Rogers ellen az éjszaka, aki eddig úgyszintén veretlen volt. A Strikorforce szervezet gálája annyiban volt más Fedor számára, hogy a megszokott ring után ezúttal ketrecben zajlott az MMA szabályrendszerű meccs, ami látszólag nem jelentett neki gondot!
843 0 0 Sport Izé
Irak - Over There (2005)

Ez egy 13 epizódos minisorozat, melyből sajnos csak 1 évad készült, állítólag a Pentagon nem rajongott érte :)

Hat tizennyolc és huszonegy év közötti amerikai katona szembesül a háború borzalmaival, amikor ellenséges tűz alá kerülnek az egyik rommá lőtt iraki városban. A hat újonc - négy férfi és két nő - nemrég érkezett a sivatagi országba. Chris Silas őrmester keze alá kerültek, aki pedig már azt hitte, hogy számára véget ér a háború, és mehet haza. Ám a dolgok sosem úgy alakulnak, ahogyan előre eltervezzük őket.

IMDb | Egy másik kedvcsináló
435 0 0 Film Izé
Európa Elrablása (Rape of Europa)

A nagyváradi MAFF (Metrion Animációs Filmfesztivál) rövid „post-it rajz-animáció” pályázatot hirdet diákok és fiatal animációsok számára, Európa elrablása címmel. A cím egyben a fesztivál és a pályázat témaköre is. A pályázatra beküldött alkotásokat a MAFF-on mutatják be a közönség számára.

Október 28. és 30. között a második alkalommal rendezik meg a Metrion Animációs Filmfesztivált a nagyváradi Szabadság moziban és a Gekkóban.

Az elsőről cikk itt.

Ezt a művet ugyan azok csinálták akik a  Helsingborgi temetés-t is.
458 1 4 Film Izé
boldizo: Bizony! De attol megaz " Europa elrabla" a klasszikus legenda es a ra epulo palyazat cime! Az ezen [...]
azbiza: attol a rape ugyis azt jelenti hogy megeroszakolni, es a Rape of Europa europa megeroszakolasa es ne [...]
boldizo: Hello. Szoval jo eszreveltel, es meg is ertem mivel a magyarazat lemaradt. Tehat a palyazat Europa e [...]
Mind a 4 komment
Országunkat és a magyarokat világszerte ismerik és elismerik, de sose árt emlékeztetni a külföldieket, hogy országunk és fővárosunk mi minden szépet és jót rejtegett, illetve történelmunk során mi magyarok, mi mindenre is lehetünk büszkék.

A Budapest Business Region megbízásából, Madarász István által rendezett rövid Budapest/Magyarország imidzsfilmet tekinthetitek most meg, amit az idei Expo Realon vetítettek le az érdeklődök számára.
861 1 2 Film Izé
Leoparde: Szerintem, valójában ennek a videónak nem is konkrétan Budapest bemutatása volt a célja, hanem [...]
scripter: Nekem tetszett :) bár 1-2 dolgot máshogy csináltam volna pl: - látszik a kocsi rendszáma (ált [...]
Egy Stargate-rajongó számára ez egy hiánypótló izé lehet!
2397 1 3 Tech Izé
Lee88: neee Tejóóisten.. Ez kibaszottul megtalált, csodálatos munka. Húúú kösz h felraktátok
sztewe: Ez Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű A legjobb modding amit valaha láttam
I-Dan: Ez nagyon ott van. Profi munka az egész, a legjobb modding amit láttam
Szerkesztőségünk ismételten meghívást kapott a BSC Kft. csütörtöki nyílt napjára, ahol ismét az Activison játékai voltak terítéken, csak ezúttal az őszi kollekció új termékeit mutatta be a hazai szaksajtó számára a forgalmazó. A jelenlévők ezúttal a Guitar Hero 5-öt, a DJ Hero-t és a Blurt tesztelhették le. Előbbi kettőről már akad egy tesztünk és egy előzetesünk, így ezek részletezésébe nem is nagyon mennénk most bele, viszont a Project Gotham Racing alkotóinak új, abszolút a kikapcsolódást, könnyed játékmenetet ígérő versenyjátéka, a Blur már igenis megérdemli, hogy röviden, de beszámoljunk róla.
1127 0 0 Game Izé
Hogyan nyertem meg a háborút!

How I Won the War 1967-ből.

Egy igazi ritkaság :)


A háborúban még tapasztalatlan angol katonák a II. világháborúban Afrikában a németek ellen harcolnak. Eközben a régi gyarmatosító hatalom számára krikettpályát kell építeniük az ellenséges vonalak mögött. Különös feladatuk teljesítése során csaknem minden katona meghal. Végül már csak a parancsnok marad életben, aki német ellenfelének egy fedezetlen csekkel egy a háborút eldöntő hidat vásárol.

Imdb | 10 perces részekre bontva a You Tube-on a film itt. (Felirat nincs. Tanulj angolul!)

Előzetes
549 0 0 Film Izé
Ópium - Egy elmebeteg nő naplója

913, Magyarország. Brenner József író-orvos története egy újkori Faust-történet. Brenner orvosként dolgozik egy múlt század eleji elmegyógyintézetben. Már hónapok óta írói válságban szenved, egy sort sem képes papírra vetni. És közben a morfium rabjává válik. Egy nap új beteget bíznak rá, a huszonnyolc éves Gizellát. Az elmebeteg nő viszont csak ír és ír, ő saját naplója rabja, nem képes letenni a tollat. A fiatal nőn mind jobban elhatalmasodik a kényszerképzet, hogy egy idegen, gonosz erő költözött belé. Brenner féltékeny lesz a nőre, aki zseniálisan, megszállottan alkot. A kezdeti orvos-beteg viszony fokozatosan alakul át, orvos és beteg egymásba szeretnek, kapcsolatuk szexuális tébollyá hatalmasodik. Brenner az asszony testén keresztül akar kapcsolatba lépni a Gonosszal, és visszaszerezni képességét az írásra. Brenner doktor szövetséget akar kötni vele, hogy segítségével mindazt megvalósítsa, ami eddig neki nem sikerült. A Gonosz azonban testestül-lelkestül akarja magának Brennert. Ezért a szövetségért nagy árat kell fizetnie az orvosnak. Gizella cserébe, arra kéri Brennert, hogy vágja ki az agyát, szabadítsa meg a Gonosztól, hozza el számára a felejtést. Brennernek nincs választása. El kell pusztítania Gizellát: az egyetlen embert, akit igazán szeretett.

Imdb | You tube találatok

Csáth Géza
758 0 2 Film Izé
csicsilla: na ez a könyv nagyon nehéz olvasmány...legalábbis az én agyacskám nem tudta rendesen befogadni [...]
Leoparde: Jaajj, én ezt láttam a tv-ben, hogy melyik csatornán arra már nem emlékszem, viszont a film egy [...]
Clockwork Orange /Mechanikus Narancs/

Tánc, zene, haverok, buli, erőszak - röviden így foglalható össze, mi is a keménykalapot viselő, különös huligán, Alex számára az eszményi szórakozás, amelynek számláját mindig az ártatlanok fizetik. Egy napon azonban Alexre is lesújt a törvény keze, és a féktelenül pusztító suhancból agymosott mintaállampolgárt faragnak. Ez a történet képezi a gerincét az arculcsapással is felérő ellen-utópiának, amelyet Stanley Kubrick Anthony Burgess zseniális regénye alapján rendezett. Feledhetetlen képek, megdöbbentő zenei ellenpontok, Alex és barátai lüktetően izgalmas, nyelvi furcsaságokkal teletűzdelt beszéde - Kubrick ezekből az összetevőkből megsemmisítő hatású egészet gyúrt. A megjelenéskor óriási vitákat kirobbantó Mechanikus narancs ma is sokkolóan eredeti, rendkívüli mű.

Imdb | Wiki (Spoileres!!!)
464 0 2 Film Izé
vöri: amúgy szerintem indíthatnátok egy művész kategóriát is ;)
Hazafi: Kultikus darab. Az egyik nagy kedvencem. Nagyon komoly témát boncolgat a könyv és a film is egya [...]
Whiteout (Vakító fehérség)

A Whiteout főszereplője Kate Beckinsale, aki egy Antarktiszi kutatóbázison tölti be a kirendelt rendőrbíró szerepét, és már alig várja a fél éves sötétség beköszöntét, ami számára egyben a távozást is jelenti. Három nappal az indulás előtt azonban egy testet találnak a jégbe fagyva, így Carrie nyomozni kezd az Antarktisz első gyilkossági ügyében. A halottak száma nőni kezd, és Carrie-nek egy hatvan éves rejtélyt kell megfejtenie, mielőtt egyedül marad a gyilkossal a sötétségben egy helyen, ahonnan nincs kiút…

Magyar bemutató: 2009. október 15

Kritika a képregényről | Imdb
1569 0 3 Film Izé
Erunder: Ja, csak kimásoltam a szinapszist, és nem figyelmesen olvastam el csak átfutottam.
bungle: "mielőtt kezdetét egyedül marad a gyilkossal" ??? :)
snake6: jó lessz ez!
Valakik számára hobbi, valakik számára művészet. Hogy néznének ki a játékok, ha papírból lennének?
719 1 1 Art Izé
Anapis: http://cp.c-ij.com/en/contents/1006/ itt van egy csomó ilyesfajta... Nagyon jóókk!!!
Zombik márpedig léteznek...

...legalábbis az állatvilágban, ahol nem ritka hogy az élősködők teljesen átveszik gazdájuk fölött az irányítást, a szó szoros értelmében élőhalottakká változtatva azokat. És hogy miért jó ez nekik? A parazita célja ezzel legtöbbször vagy az, hogy a kiszolgáltatott gazdát felhasználja utódai túlélésének maximalizálásában (pl. azok zombi-testőreként vagy dajkájaként), vagy hogy a gazda viselkedését olyan irányban befolyásolja, hogy azt könnyebben találhassa meg és fogyaszthassa el a soron következő, ún. végleges gazda, amiben aztán a parazita kifejlődhet és ivaréretté válhat. Az alábbiakban erről láthattok egy remek kis összeállítást (bungle ajánlásával ;) ), kezdve a hangya-agyevő púposlegyektől, a csótányok menekülési reflexét kikapcsoló Ampulex-darazsakon és a hím tarisznyarákokból „transzvesztitát” csináló kacslábú rákokon át a személyes kedvencemig, a Leucochloridium paradoxum nevű laposféregig, amelynek lárvái csigák tapogatójában telepszenek meg, és színes, húsos, pulzáló kis „szarvacskákká” változtatják azokat, így tévén kívánatossá a csigákat a madarak számára, amelyek beleiben aztán a lárvák felcseperedhetnek.
8562 5 6 Izé
bungle: cila küldte: URL: www.youtube.com/watch?v=vMG-LWyNcAs Szöveg: "Darázslárvák. Avagy: Ne éljen A [...]
bungle: norbertvincze küldte: URL: http://insidetv.ew.com/2014/06/25/morgan-freeman-through-wormhole-zombie [...]
kukulkan: Ha az evolúció során egy eredetileg egygazdás féreg túlélési esélyei megnövekedtek azálta [...]
Mind a 6 komment
 Kétségtelen tény, hogy a fiúk és a lányok igénybe veszik a füllentés művészetét a párkapcsolatuk kezdetén. Ezt azért csináljuk mert ha szeretünk valakit, le akarjuk nyűgözni, be akarjuk bizonyítani hogy mi vagyunk a számára a legideálisabb partner. Sokak szerint a lányok ezt az eszközt sokkal gyakrabban veszik igénybe mint a fiúk. Ez azt jelenti hogy a lányok bizonytalanabbak? Esetleg azt hogy a fiúk becsületesebbek? Ki tudja..
292 0 2 Pink Izé
Grex: ...kegyes hazugságok nincsenek.......minden hazugság kegyetlen.
Sissi: Hát nekem többet "hazudtak" a pasik... Amúgy meg valahol ösztönös. Van olyan madár aki ilyenk [...]
Tron: Legacy

A kultikus Tron című film második részének egyes lehetőségeit hivatott bemutatni Joseph Kosinski három perces videója a Disney számára.
(A kép a Comic-Con 09-en készűlt)

Rendező:
Joseph Kosinski
Szereplők:
Jeff Bridges, Garrett Hedlund, Bruce Boxleitner, Olivia Wilde, Beau Garrett, John Hurt

Hivatalos honlap
651 3 3 Film Izé
kasy: Trailer: http://bit.ly/9osBnA
nagydee: nekem így felturbózva már nem tetszik
snake6: ha nem menne a video::: WMV:: http://wdmp-8.vo.llnwd.net/d1/wdsmp/TRON/VFXConcept/Grid_VFX_Con [...]
 Ha tini vagy, vagy elérted a pubertáskort, valószínű hallottad már a szüzesség szót. De lehet, hogy nem vagy vele tisztában, hogy ez mit is jelent. Míg a "szűz" szóval gyakran azokra utalnak, akiknek még nem volt szexuális kapcsolatuk, nincs önálló, egyértelmű definiciója annak, hogy mi is a szüzesség. A legtöbb tini számára a szüzesség egy személyes téma, amiről kellemetlen beszélgetni.
703 1 3 Pink Izé
babapiskóta: sztem nagyon jó cikk!!!
neomatsek: a szüzességet kultúránként másképp értelmezik,van olyan hely,ahol ha a lány csak análisan [...]
csillaghal: nincs konkrét definicója a szüzeségnek???? mi ez a baromság???? ez vagy egy angolból fordítot [...]
Ruven Afanador fotós képei, aki nem csak modellekkel dolgozik,hanem hírességekkel is,mint Jennifer Aniston, Quentin Tarantino, Tyra Banks. Emellett címlapfotózik és ha kell, akkor könyvek számára is készít képeket. Érdemes megtekinteni, hiszen rengeteg szép,igényes munkái vannak!
838 0 0 Art Izé
Régebbi postok...