REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Ninja Assassin

A főhős Raizo (Rain), aki még gyerekként került az Ozuno klánhoz, ott pedig a világ leghalálosabb gyilkosává nevelik. Mikor meg kellene ölnie egy régi barátját Raizo a klánja ellen fordul. James McTigue, a V, mint vérbosszú rendezője, valamint J. Michael Straczynski, neves sorozat- és képregényíró lesz a két fő kreatívja az idén bemutatásra kerülő Ninja Assassinnak, amely ráadásul az örökre Mátrix-rendezőkként aposztrofált Wachowski-testvérek produceri gondoskodása alatt készül. 

IMDB

Szereplők:
Rain, Rick Yune, Naomie Harris, Ben Miles, Randall Duk Kim, Sung Kang, Togo Igawa, Stephen Marcus

Bemutató: November 25, 2009

 

 
816 3 2 Film Izé
Erunder: Meglepő hogy mennyire realisztikusan mutatja be a távol keleti militarista képzést. A nyilvános [...]
Lee88: EEZ EEZ kemény. Na, a tréler elején volt egykis ongbak érzésem de aztán láttam hogy azé ez i [...]
Az Iszlám a szeretet és harmónia vallása

Az Iszlám kiváló tulajdonságai közé tartozik: megtanította a muzulmánokat arra, hogy szeretettel telt és harmonikus életet éljenek, egymás iránti szeretettel és összetartás érzésével. S megparancsolt minden olyan dolgot, ami a szíveket összekapcsolja, s erősíti az összefogás és a szeretet kapcsolatait. S megtiltott minden olyan dolgot, ami széthúzáshoz vezetne, s ellenségeskedést, ellentétet, széthúzást és haragvást okozna.

A Magasztos Allah mondta: "Bizony a hívők testvérek." (Korán 49:10)

Tehát egy vallási vezető által támogatott elnök, aki maga is vallásos, teljesen korrekt.

Még 2 sokkoló videó: [1] [2]
4357 2 26 Izé
bungle: http://www.youtube.com/watch?v=TvOx4avw8WY
sahinel: Lehet hogy provokációnak tűnik amit írtam? Igen de gondolkozásra provokál. Minél többen írj [...]
sahinel: A vallás tetszik és nincs vele gondom. Ezért volt az idézet. Az iszlám, a szufizmus, stb vallá [...]
Mind a 26 komment
Kutyaszálló (Hotel for Dogs)

Amikor az energikus testvérpár, Andi (Emma Roberts) és Bruce (Jake T. Austin) egy olyan nevelőotthonban találják magukat, ahová szigorúan nem lehet állatokat vinni, Andinak a villámgyors észjárását kell latba vetnie, hogy otthont találjanak kutyájuknak, Pénteknek.
Noha együttérző nevelőjük, Bernie (Don Cheadle) figyelmezteti őket, hogy kerüljék a bajt, a srácok rábukkannak egy elhagyott hotelre, és elkezdik átalakítani, hogy tökéletes lakhelyet készítsenek Pénteknek és a város összes kóbor kutyájának. Ezzel viszont azt kockáztatják, hogy szétválasztják őket egymástól, ha lebuknak. A két kölyök pillanatok alatt valami varázslatosat alkot a hotelből: otthont a kutyáknak és saját maguknak is.

(Tudom gáz, nagyon gáz, de hát kell valami a gyerekeknek is. Egyébként meg jó kis vasárnap délutános családi matiné. :))

Imdb | Szinkronizált magyar nyelvű előzetes
546 1 1 Film Izé
Madarinfluenza: Én nem szeretem a kutyás filmeket. (Gondolok itt olyanokra mint pl.: Beethoven)
Táncfilm (Dance Flick)

A Wayans testvérek újra büntetnek!

Először is eddig minden lehetséges filmkategóriát kiparodizáltak már amit csak lehet (még a táncfilmeket is, csak nem egész estésen). Most itt az újabb agymenésük, amiről az előzetes alapján azt lehet mondani, hogy szokásos Wayans produkció, tipikus amcsi humorral. (De azért az "úúú black girls" ütött)

Hazai premier: 2009. szeptember.

Előzetes | Imdb
568 0 1 Film Izé
Speedy: Nem akarok nagyon tarhálós lenni de valaki tudta adni egy torrenet, mert nagyon kéne ez a film!?! [...]
Gran Torino

Walt Kowalski (Clint Eastwood), a nyugdíjas autószerelő csendesen éli mindennapjait: javítgatja a házát, sörözik, és havonta egyszer ellátogat a borbélyhoz. Egykori szomszédai elköltöztek vagy meghaltak, helyükbe délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek, akiket a koreai háborút megjárt veterán mélységesen lenéz. Elégedetlen mindazzal, amit maga körül lát: saját, elidegenedett gyerekeivel; a céltalanul lézengő bandákkal; a latin és afroamerikai tinédzserekkel, akik azt hiszik, övék a környék.
Ám egy napon olyasmi történik, ami felrázza és megváltoztatja az életét. Egy éjjel valaki el akarja lopni az 1972-es féltett Gran Torino autóját, mely ugyanolyan csillogóan áll a garázsában, ahogy annak idején Walt segítette legördülni a futószalagról. Az ázsiaiak bandája ráveszi a szomszéd fiút Thaót (Bee Vang), hogy próbálja ellopni a kocsit, ám az akció nem jár sikerrel, mert Walt megakadályozza a rablást és megmenti a félénk fiút a bandától. Ezzel kivívja a szomszédai nagyrabecsülését, különösen Thao anyja és testvérei istenítik tettéért. Az idősebb nővér, Sue (Ahney Her) ragaszkodik hozzá, hogy az öccse hálából dolgozzon Waltnak, akinek esze ágában sincs kapcsolatba kerülni ezekkel az emberekkel, végül mégis beadja a derekát. A közös munka különös barátság kezdetét jelenti, és Walt sok mindent megtud - nemcsak a szomszédjában élőkről, hanem önmagáról is. Több közös vonást fedez fel a kegyetlen múltjuk elől menekülő emberekkel, mint a saját családjával.

Imdb | HD előzetes
487 2 8 Film Izé
pepeti: Ezt a filmet csak feliratosan! Szigorúan. Utóbbi évek egyik legjobb alkotása.
Balázs: LoL:) am úgy tippeltem h én ezeket nem nézném meg szal 50%ban egyezik az ízlésünk:P
Erunder: 2 stim 2 nem. Ez csak egy légpengetőt ér (Tedd össze a mutató és a hüvelyk ujjad és meg is k [...]
Mind a 8 komment
The uninvited (Hívatlan vendég)

Imdb 1944 | Imdb 2009

Előzetes

Anna (Emily Browning) édesanyja tragikus körülmények között távozott az élők sorából, mely után lánya kórházba vonult. Hosszú idő után most először tér haza, azonban csalódottan tapasztalja, hogy apja (David Strathairn) eljegyezte anyjának korábbi ápolóját, Rachelt (Elizabeth Banks). Azon az éjjelen Annát meglátogatja halott anyja szelleme, hogy figyelmeztesse Rachel szándékairól. Anna és testvére (Arielle Kebbel) próbálják meggyőzni apjukat, hogy menyasszonya nem az, akinek mutatja magát. Az eredetileg boldognak ígérkező családi összejövetel a mostohalányok és mostohaanyjuk közötti véres harccá alakul…
1326 5 0 Film Izé
Family Force 5 - "Radiator" A srácok phoenix-iek, a punk, rock, funk és alternatív zenét keverik. 2 éve alakultak Atlantában, és ezzel újradefiniálták a rock fogalmát, a srácok délről, akik ötvözik az Outkast, Rage Against The Machine, Beastie Boys, és a White Stripes zenéjét. Senki más nem tudja úgy összehangolni az ujhullámos gitárhangzást, és a nyers groove-ot, mint ők. A zenekar 3 testvérből és 2 barátjukből áll. Solomon Olds (Soul Glow Activator) a banda énekese és gitárosa, Jacob Olds (Crouton) vokálozik és dobol, Joshua Olds (Phatty), aki Jacob ikertestvére, basszusgitározik és énekel. Nathan Currin (Nadaddy) a szintetetizátort kezeli, és Derek Mount (Chap Stique) a másik barát szintén gitáros.
626 1 0 Zene Izé
A brillenBagage zenekar második videója Tesztoszteron címmel. A zenekar megtalálható a myspace n is.

Valamint a brillenbagage.blogspot.com címen is .

 
Tesztoszteron

Mutál a hajlam fajtalan a műfaj
Keringőt jár két aberrált overál
Nyállal keverem a sós vért
Anyának mondtam, hogy nem akarok testvért

Átoperálják megunt feleségét
Cinege kihányja a lenyelt eleségét
Ez a ritmus táncolhatatlan
Kísértünk emberi alakban

Refr
Galambszürke szíved a komposzton
Évszaktól független alkalom
Az érkező oldali peronon
Vigyázz a plafonon a tesztoszteronom

Ez a város töri a lábam és töri a magyart
Gyenge a jel a biztosíték
Lemos a színről a monszun
Univerzum zimme-zum

Az energia elvész te átalakulsz
Torzulsz, aztán hozzáidomulsz
A plakáttal együtt jön le a vakolat
Nosztalgia már csak a patyolat
585 0 0 Zene Izé
Defiance

A Bielski testvérek - miután elveszítik családjukat - a közeli erdőbe menekülnek az SS elől. Tuvia, a nagyobbik fiú viszont bosszút áll szülei halálán, majd megment pár zsidót a biztos haláltól. Az erdei menedékbe aztán szép lassan szállingózni kezdenek a zsidók, akiknek a létfenntartására megalakul a Bielski brigád. A brigád hirtelen ismert lesz a zsidók közt, így a tábor létszáma rohamosan növekszik. Az élén álló két testvér pedig egyre jobban eltérő véleményen van az életben maradáshoz szükséges alternatívákról...

Előzetes: youtube | apple
749 0 0 Film Izé
Rákerestem, nem találtam, ezért beküldöm hátha tetszik. Sajna csak németül találtam meg a videót.

Sztori:

Zöld kiskutya született egy német tenyésztőnél. A kutya összes testvére hófehér csak ő lett zöld. Most már halványabb a színe,sőt pár hét és teljesen el fog tűnni, de amikor a világra jött sötétzöldben pompázott. A színe miatt a kutyus a Lord Greeny nevet kapta, beceneve pedig zöld béka. A jelenség oka, hogy az anyukának szülés közben olyan erős fájásai voltak, hogy levált a placenta és olyan anyagok kerültek a magzatvízbe, melyek beszennyezték, így lett a kutya zöld. A testvérei pedig azért fehérek, mert minden kutyusnak saját magzatburka van.
646 1 2 Pink Izé
Armada: ííííííííííí, ez iszonyatosan aranyos!!!! :)))
nagydee: nagyon csúnya :D:D:D:D:D asszony odáig lenne egy ilyentől :D:D:D:D
Sepultura - Moloko Mesto

Végre megjelent az új Sepultura album amelyen mostmár egyik Cavalera testvér sem hallható. Most is concept lemezt készítettek. Anthony Burgess A Clockwork Orange (itthon: Mechanikus narancs vagy Gépnarancs) című klasszikus novellája alapján írták az albumot, amit különben Stanley Kubrick zseniálisan vitt filmre. Kritika

  Track lista:

01. A-Lex I (01:54)
02. Moloko Mesto (02:09)
03. Filthy Rot (02:46)
04. We've Lost You (04:15)
05. What I do! (02:01)
06. A-Lex II (02:18)
07. The Treatment (03:24)
08. Metamorphosis (03:02)
09. Sadistic Values (06:51)
10. Forceful Behavior (02:28)
11. Conform (01:54)
12. A-Lex III (02:03)
13. The Experiment (03:28)
14. Strike (03:41)
15. Enough Said (01:37)
16. Ludwig Van (05:30)
17. A-Lex IV (02:46)
18. Paradox (02:16)
561 1 0 Zene Izé
Sztárok testvérei - felismered őket?
1352 0 1 Pink Izé
TinusSs: Pont a post képest találtam ki, de a többit nem.
Powerman 5000 - Bombshell

Boston, 1989: megalakul a Powerman 5000 nevű zenekar, ami leginkább arról híres, hogy a frontvonalon Spider One (Michael Cummings) áll, aki Robert Cummings, ismertebb nevén Rob Zombie "kis"testvére.

u.i: Az Evolúció c. filmben akadtam erre a remekműre:)
389 2 1 Zene Izé
Chino: powermanéktől nekem a nobody's real a kedvenc http://www.youtube.com/watch?v=6oWgjc67OKI a klipp n [...]
YouTube legnépszerűbb klipje
933 1 11 Pink Izé
Purple: köszi :))
bungle: http://www.ize.hu/comments.php?post_id=7099 :)
Purple: majd ha nem leszek hulla fáradt és nem éppen aludni készülök, megkeresem azt a southpark rész [...]
Mind a 11 komment
Kistestvért szül gyermekének a terhes férfi
569 0 2 Pink Izé
papaluige: ..aki valójában nő...........
Balázs: szentem ez így elég buzis:S
Peter Zumthor svájci építész által tervezett Klaus Testvér kápolnája.

A kápolnáról magyarul.
3008 0 2 Art Izé
kszaten: Hát van egy stilusa az bisztos kivülröl olyan mint egy hullaház ....... a belseje meg mint a po [...]
Sziszo: megnéztem mi lehet ez, és hát mit mondjak.. érdekes
Peter Zumthor svájci építész által tervezett Klaus Testvér kápolnája.

A kápolnáról magyarul.
3265 1 2 Izé
kszaten: Hát van egy stilusa az bisztos kivülröl olyan mint egy hullaház ....... a belseje meg mint a po [...]
Sziszo: megnéztem mi lehet ez, és hát mit mondjak.. érdekes
A hugom rámászott a pasimra!
268 0 5 Pink Izé
CrazyLime: Na ja! Ezért érdemes volt! :D
Derill: kössz hogy benéztél :D
orsyka_001: Mindenem van, csak húgom nem:D
Mind a 5 komment
The Haunted - All Against All

A The Haunted talán legcsúnyább borítóval rendelkező, ám annál jobb albumáról, a rEVOLVEr-ről. Ezen a lemezen tért vissza a zenekarba Peter Dolving. Stílusuk thrash metál, keveredve egy kis melodikus death-el, ami nem is csoda ha megnézzük hogy az At the Gates-ből ismert Björler testvérek is játszanak benne.
431 0 1 Zene Izé
Negative: Jóóóó... Szana-szét hallgattam anno ezt a számot:) Remek poszt.
Testvérféltékenység - osztozni a szereteten?
199 0 0 Pink Izé
Ki a cukibb? Britney vagy húga, Jamie Lynn?
1476 0 2 Pink Izé
tüpp: hm..egyik sem,mindkettő undorító...
Errtu: 1.) Mintha kissé megváltozott volna ez a post. 2.) Változatlanul nem piszkálnám még bottal se [...]
Damage Plan - Save Me

A Damage Plan-t 2003-ban hozta létre Dimebag Darrel, és testvére, Vinni Pau.
188 0 0 Zene Izé
Cesare Bonizzi testvér 15 évvel ezelőtt ellátogatott egy Metallica koncertre, ami olyan hatással volt rá, hogy a 62 éves olasz kapucinus szerzetes most egy heavy metal bandában énekel. :)
A Fratello Metallo (Metál Testvér) nevű zenekar most jelentette meg 2. albumát és a Gods of Metal fesztiválon is felléptek olyan együttesekkel, mint az Iron Maidennel.

5037 4 24 Izé
kotta: Ezt meg csak most hallottam (bár biztos régi, de nekem még új volt és tetszik): A Biblia arra t [...]
kotta: Most hájjal kenegetnek... :DDD De komolyan. Jólesik, h valaki elfogadja h vannak előítéletei. N [...]
joceszko: Ebben teljesen igazad van de ugye be kell látnod hogy elvileg ők isten szolgái szóval ha valakin [...]
Mind a 24 komment
Az Amerikai história X című film vége (Hallelujah)

Aki nem látta még, annak ajánlanám.
A filmet 1998-ban rendezte Tony Kaye. A két főszereplő Edward Norton(Derek) és Edward Furlong(Danny). Testvéreket alakítanak a filmben, akiknek mindennél fontosabb a család.
Derek bajba kerül, Danny a példaképe...
7 évesen láttam életemben előszöra filmet,akkor nem nagyon értettem, de azóta "átjött"... és mai napig az egyik kedvenc filmem.
Eddig vagy azt hallottam, hogy nagyon jó film, vagy hogy húúú az nagyonszaar... mindenesetre ez az utolsó négy perc szerintem nagyon szép...
1478 3 33 Zene Izé
pepeti: Ez kérdés? :D
Balázs: miért?:)
dXter: nem láttam, de fél perc, és kiderítem az eredeti címét, és megyek is a torrent-tékába, és [...]
Mind a 33 komment
Ektomorf - Testvérdal
Amikor még magyar számokat csináltak. Nekem ezek jobban tetszenek, kár hogy nem értékelték őket eléggé itthon...
Farkas Zotya (az énekes) a Fókuszban
382 0 9 Zene Izé
pepeti: Csak az a kár hogy kibaszottul el van szállva magától Zotya.
Cement: jah legalább sikerült befutniuk valahol és valóban jó zenét tolnak a srácok:D
Kornadidas: hu ezen most ne vesszünk össze:))jó zene és kész:D
Mind a 9 komment
Japán karaoke show
4217 3 8 Izé
ikanorbad: Ezek koreaiak, de sebaj...a lényegen nem sokat változtat.
CRaPtRaSH: bazzz XD
KenGuruL: azt mert? ugyanezt csinálja a sokak által imádott IHM meg a b@gi-n@cs@ is, azt velük meg semmi b [...]
Mind a 8 komment
A Fujutsi friss Tablet PC-je a 8.9-inches Lifebook P1620  1.2 GHz Core 2 Duo processzorral  , 60 GB HDDvel , 512 MB RAM-mal szerelve   1749$. A nagy testvére   a  2GB RAM, a  80 GB HDD és a Bluetooth miatt pedig   2224$  áron kerül a polcokra.
399 0 0 Tech Izé
A nagy testvér figyel téged.

Az RFID egy rádiófrekvenciás azonosító chip, amit termékek gyors azonosítására, a logisztikai feladatok számítógépesítésére - és ezáltal - egyszerűsítésére találtak ki. A probléma az, hogy ha valaki megvesz egy akármilyen terméket bankkártyával, akkor abban a pillanatban beazonosíthatóvá válik, onnantól kezdve elég elmenni egy érzékelő mellett, és azonnal tudni lehet, mik a termékpreferenciái, vásárlási szokásai, sőt, kellő számú érzékelő esetén egy egész napja nyomon követhető.

Ehhez a másik videóhoz nem kell angol tudás:
749 1 1 Tech Izé
kisst: Ez azért elég kemény.Vajon ez menyire müködik ?pl kishazánkba is figyelnek :S?