REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
5 szürreális film, amiről még valószínű hallani se hallottatok... :)
10615 0 2 Film Izé
Balázs: www.isohunt.com vagy google ba beírod a film címét meg azt hogy rapidshare vagy paytv
ramalama: Ha valakinek megvan akármelyik ezek közül, vagy tudja, hogy honnan tudom magyarul leszedni, az sz [...]
Diego Ribas da Cunha - Impossible Is Nothing 2009
465 0 0 Sport Izé
Lancia Integrale raliautók leamortizálásának válogatás videója.
716 1 1 Sport Izé
kisadria: Múúszály volt???:S Világ egyik legjobb autója..:D
Joe Cole legszebb megmozdulásainak válogatása.
372 0 0 Sport Izé
Igényes K1 KO-k láthatóak a videóban. Szerintme érdemes megnézni!
948 1 1 Sport Izé
Fireblade1000: Ez nagyon durva cucc!!
Az új amerikai vígjáték - Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic)

Érdemes megnézni ; )

Rebecca Bloomwood (Mindenképpen talán) egy 25 éves ifjú lány, aki legjobb barátnőjénél Suze-nál lakik a város egyik elegánsabb környékén. Van egy halálosan unalmas állása is, mindemellett pedig fura betegségben szenved: vásárlás-mániás. Ez a szenvedély pedig leginkább anyagilag megterhelő. Olyannyira, hogy Rebeccának nem is futja rá. Amikor a lány a teljes anyagi csőd szélére kerül, végső kétségbeesésében elhelyezkedik egy pénzügyi tanácsadó lapnál. Hamar ismert és elismert lesz közérthető, hétköznapi embereknek szóló tanácsadó rovata. Cikkei felkeltik egyik jóképű és ambiciózus kollégája, Luke (Hugh Dancy) figyelmét is a lány iránt. Vajon kiderül-e, hogy a lány, akire mindenki hallgat, valójában a behajtók elől menekül? Vajon a plázákban való korzózás marad továbbra is Rebecca életcélja, vagy talál valami fontosabbat is az életben?

Sophie Kinsella nagysikerű regénye alapján.

Bemutató dátuma: 2009. április 9.

Imdb | a film hivatalos honlapja
534 2 0 Film Izé
Forma -1-es ütközések és balesetek válogatása.
1104 0 4 Sport Izé
Fireblade1000: Nagyon kemény dolgok ezek az ütközések.
Balázs: jahjah:D
Öcsi: ez így van :D ezt tartja életben :D
Mind a 4 komment
Run Kid Run - One In A Million
A négy tagú banda Illinois megyéből származik. Bemutatkozó albumuk 2006. májusában jelent meg a Tooth&Nail Records gondozásában, This Is Who We Are címmel, melynek producere James Paul Wisner, aki nem kisebb bandákkal dolgozott már együtt, mint Dashboard Confessional, Further Seems Forever, New Found Glory

A csapat erősségei közé tartoznak a fülbemászó dallamok, melyek hamar az ember fülébe ragadnak, és a felemelő dalszövegek. A Run Kid Run mint a többi T&N-es banda, keresztény szellemiségű, ám a kiadó legtöbb bandájától eltérően, ők nyíltabban vállalják eme nézetüket, dalszövegeikben nem csak rejtett sorokban található Istenhez való ragaszkodásuk, elkötelezettségük.
"Szeretnénk ha az emberek megéreznék Isten szeretetét, mi ezért dolgozunk, szerencsére fogékonyak az emberek, és ezt csak Neki köszönhetjük"

Az elég tömött emo/pop-rock színtéren a srácok kiemelkedőt alkottak, ha szereted ezt a stílust a Run Kid Run a te zenéd. Ha nem, akkor is tegyél egy próbát. Nem fogsz csalódni...
401 0 0 Zene Izé
Ez a cikk nem a szokásos, dohányzásról lebeszélő "kampányszöveg". Csak közlünk néhány, számodra eddig valószínűleg ismeretlen adatot a cigarettázásról. A döntés ezután már a Te felelősséged!
915 0 35 Pink Izé
CRaPtRaSH: igen, de nem értetted látom, mit mondtam. nem magyarázok be magamnak semmit, épp te próbáltad [...]
focuskoma: Én se kötekedni akartam, csak olyan nincs, hogy valaki nem akar. Az egész azért van mert nem tud [...]
CRaPtRaSH: Igen?? Ilyen jól ismersz??? Leszoktam már egyszer. És vissza is szoktam. Én dolgom, hadd döntse [...]
Mind a 35 komment
A meztelen valóság: bombázó sztárhölgyek retusálatlanul

A legújabb leleplező fotók
1951 0 5 Pink Izé
Mmiray: Kidman kisasszony olyan, mint egy vizihulla. Nem vitatom, hogy fénykorában szép volt, de mostanra [...]
papaluige: Kidman kisasszony soha sem volt szimpatikus! :(
neomatsek: most ebben mi olyan nagy szám,ők is csak emberek,és nincsenek mindig úgy kipucolva, mint amikor [...]
Mind a 5 komment
Történetről nem érdemes sokat elárulni, de azt hiszem, hogy a magyar címből is lehet ítélni. Igen, egy barlang felfedezéséről szól a film, ahova 6 barátnő indul el kirándulni, és a dolgok egyszer csak elkezdenek rossz irányba tendálni.A film erőssége a hangulat, a bezártságból adódó klausztrofób érzés remek ábrázolása, mely az óriási vásznon nagyon erősen átüt, és a filmet aláfestő hangok és zörejek csak erősítik ezt a hatást. Nagy valószínűséggel a nézők jó része fontolóra fogja venni, hogy a jövőben mikor megy legközelebb egy maszek szervezésű barlangtúrára.

A rendező Neil Marshall ( Dog Soldiers) a 2005-ös film film irója is ő volt. Mindkét film honlapja:

itt
 
Imdb Barlang 1 | Imdb Barlang 2

436 0 6 Film Izé
deyso: egész jó de miért szmiagolt és tesóit kellett szerződtetni?
ssscsaba: ok, de csak mer te mondtad :) amúgy meg itt nem is mérgesek az emberek...legalábbis nem mindig:)
csicsilla: gyáááááá Csabaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Tök jo minden mondjuk lehetne jobb is,de nem panaszkodom.. [...]
Mind a 6 komment
Egy órára idén is elsötétül a Föld. 2009. március 28-án, szombaton, magyar idő szerint 20.30-kor érkezik el a globális lámpaoltás ideje a világon. A globális felmelegedés elleni akció tavaly nagy siker volt: egy órára a világ nagyvárosaiban kisütött a takarékosság és a felelős gondolkodás sötétsége. Idén még több lámpaoltót várnak.

A Föld Órája (Earth Hour) akció 2008-ban is megmozgatta az amúgy csúnyán pazarló, és sok helyen fölöslegesen világító világot. Tavaly magyar idő szerint március 29-én, este 8 órakor számos nagyváros borította önmagát sötétségbe. Sydney kezdett, majd követte Manila, Bangkok, Budapest, San Francisco, és így tovább...

Az eredeti kampányt az ausztrálok találták ki: először csak Sydney lakosait buzdították otthonaik világításának lekapcsolására. Az első Föld Órája 2007-ben nagy siker volt: Sydneyben 2,2 millió család és üzleti vállalkozás kapcsolta le a villanyokat egy órára. Mára a legnagyobb nemzetközi, klímaváltozás elleni akcióvá nőtte ki magát a kezdeményezés.

Idén március 28-án, magyar idő szerint 20.30-kor a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára - ez a Föld Órája. A cél az, hogy 1 milliárd ember és több mint 1000 város csatlakozzon az akcióhoz, bizonyítva, hogy globális összefogással eredményesen lehet fellépni a klímaváltozás ellen.

Tavaly 100 millió ember és 35 ország részvételét hozta az akció. 2008-ban már elsötétült a Golden Gate híd San Franciscóban, a római Colosseum, illetve a Vár és a Lánchíd Budapesten, jelezve egy olyan ügyet, amely minden órával egyre sürgetőbbé válik.

A Föld Órája 2009 világméretű felhívás minden egyes ember, minden üzleti vállalkozás és minden közösség számára. Figyelmeztetés a felelősségvállalásra, a fenntartható jövőért való tenni akarásra. Ezen az estén Európától Amerikáig újra híres épületek és terek fognak sötétbe borulni. Az emberek a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára, és csatlakoznak ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja a természet megóvása, bolygónk jövőjének biztosítása. Idén több, mint 64 ország vesz részt a Föld Órája 2009 akcióban.

2160 4 48 Izé
bungle: Kolbi küldte: URL: http://www.earthhour.org/ Szöveg: Szavazz a Földre! Új kampány „Szavaz [...]
bungle: cancer1 küldte: http://damncoolpics.blogspot.com/2009/03/earth-hour-2009.html
Luperator: Vicces egy kicsit.Évről évre több autó,repülőgép meg satöbbi van,de ha most egy órára lek [...]
Mind a 48 komment
Az üzbég válogatott edzése... ;)
8896 7 18 Izé
focuskoma: Most erre vagy arra fizetnél be? :D:D Azt nem írtam, hogy közben csukva volt a szemem, és össze [...]
fapapuccs: Na arra focuskoma erre befizetnék. Pár évig játszottam, megfordultam az NBI-ben is pár meccs er [...]
focuskoma: Biztos, hogy NEM FAKE. Én lemegyek a pályára, és középkezdésről 5 rúgásból 6-szor eltalá [...]
Mind a 18 komment
Az üzbég válogatott edzése... ;)
9029 0 8 Sport Izé
Maccoyi: Én tiltani...hmmm, ez így túlzás. :D
likol: pffff:))ki tiltott el a postolástól engem?na ki?:PP túlpihented magad vagy cavinton kell?:DD
Maccoyi: ... bezzeg ha Lampard meg barátai rúgdosták volna a labadát, akkor már régen ott figyelt volna [...]
Mind a 8 komment
Fragile Nova - Out Of The Lie

2004-ben alakult a banda Moszkvában. Sajátos melodic death metálos zenéjük sokakat  megdöbbentett, és valóban egy igazán jó zenét játszanak.
594 0 0 Zene Izé
Coraline

Coraline egy kislány, aki egy titkos ajtót fedez fel új otthonában, mely mögött saját életének egy másik változatát találja. A felszínen ez a párhuzamos valóság hátborzongatóan emlékeztet valós életére - csak éppen sokkal jobb. Ám ez a hihetetlenül eredeti, fantasztikus kaland egyre veszélyesebbé válik, és amikor a másik, az álanya örökre ott akarja fogni, Coraline latba veti minden makacs elszántságát, bátorságát: segítségül hívja szomszédjait és egy beszélő fekete macskát, hogy megmentse igazi szüleit, néhány szellemgyermeket, és hazatérjen.
548 3 0 Film Izé
Pandorum

Egy űrhajó száguld az űrben. Két űrhajos a hibernálásból felébredve megdöbbenve veszi észre, hogy a hajó berendezései nem működnek. Az egyetlen hang, amit hallanak, egy nyikorgás a hajó gyomrából. Emlékeik nincsenek a hibernáció miatt, ezért át kell vizsgálniuk a hajót és kideríteni, hogy mi történt a többiekkel, mi volt a küldetésük, kik ők, mióta utaznak és hová tartanak?
A hajó belseje felé csak egy út vezet, egy szűk, sötét légakna. A fiatalabb űrhajós, Bower tizedes (Ben Foster) elindul a hajó belsejébe, míg társa Payton hadnagy (Dennis Quaid) rádión irányítja őt.
Ahogy Bower egyre beljebb és beljebb halad a hajó belseje felé úgy tárul fel számukra a rémítő valóság. Ahogy a hajó megdöbbentő és halálos titkai fokozatosan kibogozzák, felismerik, hogy az egész emberiség sorsa tőlük és a titokzatos Pandorumtól függ.

 
555 5 1 Film Izé
csicsilla: nagyon tetszett...picit félelmetes,de nagyon elgondolkodtató hogy mi lenna ha tényleg felfedezné [...]
Robothal. Nem mintha enélkül nem lenne teljes az életünk... De azért jó :D
1573 0 5 Tech Izé
CRaPtRaSH: http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/robotic-fish-detect-ocean-pollution
TeamCo.: De jó hogy ilyen is van (ez mehetett volna a japcsi izékbe, legalábbis a beszélgetésből saccol [...]
Grábor: nem kell ide robot hógász egy ügyes és leleményes hógász bármit kifog élőhalat robotot.... [...]
Mind a 5 komment
Dávid vagyok (I am David)

Dávid vagyok, 12 éves. Egy kelet-európai büntetőtábor foglya voltam. Megszöktem. Nincs másom, csak egy iránytűm, fél vekni kenyerem és egy lepecsételt, titkos levél, amit fél Európán át Dániába kell vinnem. Fogalmam sincs, mi vár rám. Félek. Nem tudom, kiben bízhatom, kinek hihetek, hogy ki vagyok valójában...
Előzetes
IMDb
321 1 0 Film Izé
A leggyorsabb Indian  

Előzetes
A film valós történeten alapszik, főhőse a legendás sebességi rekorder, Burt Munro, aki Indian motorjával új sebességi rekordot állít fel, amelyet 1967 óta senki nem tudott még megdönteni...
306 0 4 Film Izé
Sharx: Nekem is az egyik kedvencem. Itt az eredeti felvétel, amiben Burt Munro Urat láthatjuk. http://www [...]
Öcsi: Az egyik ha nem a legjobb film amit valaha láttam! Ezért is küldtem be, hátha azoknak is megtets [...]
Hazafi: A legjobb történeteket az élet írja. Hatalmas film.
Mind a 4 komment
Kés, villa, olló, iFart Mobil nem gyerek kezébe való! :D
9239 3 7 Izé
CRaPtRaSH: CRAP :D
Tádi: Besz@rásXD
kisadria: Nem pont az ellentettje, na meg AIDS..:DxD
Mind a 7 komment
Halálsoron

Előzetes
A félelmetes történetek nagymestere, Stephen King írta a film alapjául szolgáló fordulatos történetet. Az 1930-as években Paul Edgecomb (Tom Hanks) cinikus és tapasztalt börtönőrként szolgál a siralomházban. Halálraítéltek utolsó napjainak szemtanújaként már nem érhetik meglepetések. Egész világfelfogása megrendül John Coffey (Michael Clarke Duncan) megérkeztével. Az óriás termetű fekete férfit kettős gyermekgyilkosságért ítélték halálra. A börtönőr visszaemlékezik a siralomház vendégeire. Coffey különös lényére, természetfeletti képességeire és beteges, durva őrtársaira. Ki is valójában az óriás halálraítélt és valóban bűnös-e?
539 3 3 Film Izé
toxity-fa: nagyon szivszoritó film, egy két elég durva pillanattal
ruddi: én is, általában a Stephen King könyvekből jó filmek születnek
pepeti: Imádom ezt a filmet.
Veres Zoltán magyar műrepülő Európa-bajnokunk lélegzetelállító mutatványai.

1269 4 6 Izé
E.Dé.i.eN.A: Hihetetlen milyen könnyedén kezeli a repülőgépet, nagyon ügyes, le a kalappal elötte!!!!!
tian: Én ezt a faszit ismerem személyesen...hihetetlen egy alak:D Úgy száll be a gépbe, ahogy én min [...]
GTracer: Remelem hoszu elete lesz es termeszetes halallal hal meg nem az ujsagok cimlapjara kerulve. Fantaszt [...]
Mind a 6 komment
Veres Zoltán magyar műrepülő Európa-bajnokunk lélegzetelállító mutatványai.

1028 0 1 Sport Izé
papaluige: fantasztikus!
Svéd turisztikai film 1936-ból

A 10 és fél perces alkotás 1936-ban készült és van benne minden: légifelvételek, Halászbástya, díszőrség, Lánchíd, néptánc (kötelékben végrehajtott borospalack-szlalom, már ezért érdemes megnézni!), Hősök tere, Nagy-Magyarország virágokból, Vajdahunyad vára a Városligetben Egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A *Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán! című, tíz és persze fő attrakcióként Budapest fürdői, melyeket a riporter a világ legszebb fürdőinek nevez Európa legszebb városában.
A minősége nagyon jó, a képek hihetetlen frissességükkel azt a benyomást keltik, mintha ott, vagy inkább AKKOR itt lennénk! Valóságos időutazás! Régi Böske-híd, régi autók, régi fürdőruhák, régi hullámfürdő(!), régi falombok régi szélben, stb. Oh! Megjegyzendő, hogy még üresek a domboldalak! Ahhoz képest ma már hogy teleépült.

(Nem volt szívem átírni az eredeti szöveget. Cableguy)
5484 14 9 Izé
brandboy: Kár, hogy nem sikerült ennyire szépen visszaépíteni se a Parlamentet, se az Erzsébet-hidat, é [...]
Schwed: Jó kis film, meg előny ha tudsz svédül, mert úgy érdekesebb :)
sahinel: Komoly hogy 30 évvel később kb ugyanilyen képeket láthatunk. semmit nem fejlődtünk kb. Csúny [...]
Mind a 9 komment
Svéd turisztikai film 1936-ból

A 10 és fél perces alkotás 1936-ban készült és van benne minden: légifelvételek, Halászbástya, díszőrség, Lánchíd, néptánc (kötelékben végrehajtott borospalack-szlalom, már ezért érdemes megnézni!), Hősök tere, Nagy-Magyarország virágokból, Vajdahunyad vára a Városligetben Egy több mint hetvenéves, a magyar székesfővárost bemutató turisztikai filmre bukkantak a svéd közszolgálati tévé archívumában. A *Bada i Buda*, azaz Fürdőzz Budán! című, tíz és persze fő attrakcióként Budapest fürdői, melyeket a riporter a világ legszebb fürdőinek nevez Európa legszebb városában.
A minősége nagyon jó, a képek hihetetlen frissességükkel azt a benyomást keltik, mintha ott, vagy inkább AKKOR itt lennénk! Valóságos időutazás! Régi Böske-híd, régi autók, régi fürdőruhák, régi hullámfürdő(!), régi falombok régi szélben, stb. Oh! Megjegyzendő, hogy még üresek a domboldalak! Ahhoz képest ma már hogy teleépült.

(Nem volt szívem átírni az eredeti szöveget. Cableguy)
6158 1 0 Film Izé
Metal Bikes trükkök és esések.

( A közelmúltban volt egy hasonló post, de a szakértők biztos tudják, hogy miben különbözik a két videó. Macc )
477 0 0 Sport Izé
Zodiac

Izgalmas, fordulatos, valóságos-ez a három jelző nagyon ráillik a  Zodiac c. filmre. A sztorit az élet írta, így a forgatókönyvíróknak és a rendezőnek csupán mozivászonra kellett adaptálnia a két elszánt sajtó -munkás (Jake Gyllenhaal és Robert Downey Jr. ) harcát a Zodiákus ellen. A sztori olyanyira életszagú, hogy a  tipikus, kudarcból fakadó lét-drámák megtapasztalása( alkoholizmus, meghasonlottság stb.) által súlyos árat fizetnek filmünk főhösei azért az egy-két lépésért, amivel közelebb kerülnek a Zodiákus-gyilkoshoz. Ebben filmben az egy-két lépés hossz azonban nem mindig számít előnynek ...
560 1 4 Film Izé
csicsilla: hááát a végén marhára felcseszte az agyam hogy nem tudtam meg konkrétan az a faszi tette e va [...]
Toffy: Hát őszintén én ezt a filmet nagyon vártam mert jók voltak a trailerek és érdekelt a sztori [...]
Cromex: Hát tényleg elég dúrva. Főleg, hogy valós történet, és még mindig nincs meg a tettes :).
Mind a 4 komment
Sokat boldogat nemzetközit és nőnapot!
(no meg Zoltánnapot)
6821 0 9 Izé
horeszpofabe: mi a 2. zene ami alatta megy? ha meg nem kérdezem köszönöm a válaszokat akár előe akár utól [...]
bigyminyő: Akkor biztosan azért küld ilyeneket nekünk nőnapra.....:)
macska: hát a bálnaméretű barátnő esélye nem fenyegeti ennek a postnak a beküldőjét...:D:P
Mind a 9 komment
Minden érzékszervet célba vesz a "virtuális gubó".

Magyar cikk a Hír Izén.
7053 1 0 Tech Izé
Minden érzékszervet célba vesz a "virtuális gubó".

Magyar cikk a Hír Izén.
6628 1 11 Izé
1Nsane: Akkor nem kell -.-
Mr.T.: Jaja lesz rá pornó is, és majd az arcodra verik a cuccot :D
|-=O=-|: De jó lesz, amikor már mindenki ilyennel fog Izélni, Wicked meg belefingik az arcotokba. :D
Mind a 11 komment
Az elhízás rejtett okai

Mi állhat valójában a háttérben?
335 1 16 Pink Izé
Lujzia: nem rosszbol kerdeztem...csak mert furcsa ilyet ferfi szajabol hallani h a ducikat szereti...:) de j [...]
orsyka_001: dejó *büszkemosoly*:)))
CrazyLime: Nem baj, így is szeretünk. ;)
Mind a 16 komment
Crazy Colt Remix. 
688 1 2 Sport Izé
koocos: Meg a csuklója...:D
Derill: anyád a térded meg miből van?
Jet Boat bukások válogatása.
544 0 2 Sport Izé
Mr.T.: kishawer küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=AL58hUAGQu8 Szöveg: Jön valaki csónakázni? [...]
papaluige: gondolom itt csak páran találnak el a pályán! XD egyszer kipróbálnék egy ilyet!
A pénz mint adósság

Megmutatja a kemény valóságot a pénzről....

A pénz történetével a kezdetektől a mai virtuális pénzekig és ízelítőt ad a bankszakma csúcsának módszereiből.

Megtudhatod hogyan "csinálják" a nem létező pénzt.
Kiderül, hogy miért vagyunk elárasztva hitel és kölcsön reklámokkal, és még sok minden.
608 1 0 Film Izé
A valóság "emészthetőbb" változata. Érdemes átböngészni a lapot, ajánlom az interactive menüpontot ill. a folytatást is!
7671 9 18 Izé
Xavo: hja, és még csak pluszba: ha beleesel egy kénsavas tartályba, futsz utána a koncentrált sósav [...]
Xavo: mintha erről lenne szó. a növényeket (akinek van rá lehetősége) az ember saját maga is terme [...]
atissita: Kedves vegetáriánusok. Sajnos a ti zöldségeitek sem jobb körülmények között "készülnek". [...]
Mind a 18 komment
A XX. szd. szerint valaha volt legcsodálatosabb hanggal rendelkező szoprán operaénekesnője. Ez a kedvenc felvételem tőle. Umberto Giordano: Andrea Chenier című remek operájából való, amely önmagában is egy remekmű, de ebben az adaptációban egyszerűen elragadó, és zseniális.

Maria Callas
 

magáról a műről itt
1130 0 0 Zene Izé
A Románok elfoglalták Magyarországot!

Persze nem kell megijedni! Az eRepublik egy online, böngészőben játszható többszereplős stratégiai játék, amelyben szinte a Föld összes országa játszik. Magyarország is jelen van és nem áll valami jól.

Regisztrálj és védd a hazát, alapíts céget vagy újságot. Lépj be pártokba, szavazz, dolgozz, edzél, vásárolj. Egy alternatíva a valóságra ahol revansot vehetsz a terület elfoglalásokért.
9300 6 32 Game Izé
Erunder: Ha valakinek kell egy q1-es ház, szóljon rám erepen. A Nickem ugyan az mint itt.
Grábor: ezt mire írtad?
tomi77: :):):):)
Mind a 32 komment
Egyre több és jobb sorozatot készítenek világszerte és egyre többen vagyunk, akik nonstop ezeket nézzük. Itt megtaláljátok az összes létező sorozatot. Keresgéljetek, töltsétek és nézzétek.

Remélem mindenki talál magának valót! Ja és írjátok a kommenekbe, hogy ki mit néz!
2500 4 7 Film Izé
loreal: Született feleségek - kedvenc :) , Sex és New York, Két pasi meg egy kicsi, Jóbarátok, Vészh [...]
NoNickName: Twin Peaks, Szex és New York, Jóbarátok, Star Trek, Csillagkapu, Jericho, Firefly (nagy kedvenc!) [...]
Izzie: huh, ha én felsorolnám, hogy miket nézek, azt lehetne jó pár oldalon keresztül olvasni:DD Igaz [...]
Mind a 7 komment
Megint egy felfedezni való érdekesség...

Videón és Google térképen.
12245 7 11 Izé
brigi_cica: hupsz bocs azt akartam írni reménykedtem :O :S
Erunder: Inkább speedezve. :D Ennyi árkot kiásni és kupacot építeni.
tentacle: Ha igen, akkor nagyon be lehettél szívva... :)
Mind a 11 komment
Régebbi postok...