REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Karácsonyi Ének (Christmas Carol)

A Karácsonyi ének Dickens klasszikus meséjének legújabb, Disney adaptációja. A film rendezője Robert Zemeckis, a főszereplő Ebenezer Scrooge arcát és hangját pedig Jim Carrey adja, a látványvilág pedig a Polár Expressz-ből megismert “motion capture“-technikával készül, 3D-ben. Rövid tartalom, aki nem ismerné az alapművet: Ebenezer Scrooge a Karácsonyt a minden évben megszokott gyűlölködéssel kezdi: kirúgja alkalmazottját (Gary Oldman) és alaposan megbántja testvérét (Colin Firth). Egyedül marad hát irodájában, amikor utolsó esélyként a boldog életre meglátogatja őt a múlt, a jelen és a jövő karácsonyának szelleme…
 
895 0 3 Film Izé
pepszi: Hát nem tudom. Az én olvasatomban azért Dickens műve kicsit több mint mese...) Reméljük ad vi [...]
Atomee: Jobban örültem volna ha élőszereplős, de azért megnézzük. Nyami....
snake6: nagyon jóóóóóóóóó :-)
SOLOMON KANE

Robert E. Howard nevéhez fűződik a karakter megalkotása. A történet a 16 században játszódik, Kane pedig egy kardforgató, félelmetes harcos. Howard 16 Solomon Kane történetet írt. A producerek trilógiát terveznek, végülis van miből meríteni.A címszereplő James Purefoy lesz, a filmhez pedig eddig csatlakozott még  Max Von Sydow, Pete Postlethwaite(Közönséges bűnözők), Rachel Hurd-Wood(Parfüm),  Alice Krige (Star Trek: Első kapcsolat) és Mackenzie Crook (A Karib-tenger kalózai filmek). A rendező Michael J. Bassett lesz és a forgatókönyvet is ő írja majd.

Robert E. Howard, Conan megteremtőjének másik híres karaktere a Torontói filmfesztiválon (szept. 16) kerül bemutatásra, a mozik viszont nagy valószínűséggel csal 2010 elején kezdik el vetíteni (Orosz dec 31). A trilógiának szánt filmsorozat első része Solomon Kane “pályafutásának” kezdetét mutatja be: Kane (James Purefoy) Elizabeth királynő hű katonájaként Afrikában harcol, amikor egy tíz láb magas démon - a Kaszás - bukkan fel a csatamezőn, hogy elkapja őt. Miután sikerült elmenekülnie a gonosz lény elől, Kane rájön, hogy meg kell tisztítania a rengeteg gyilkosságtól beszennyezett lelkét, különben pokolra fog kerülni, ahol örök kárhozat vár rá. Visszatér Angliába, és nyugodt, békés életet kezd folytatni, ám egy gonosz varázsló miatt hamarosan újra elő kell vennie a fegyvereit…

IMDB

  More Solomon Kane News & Previews
1162 1 1 Film Izé
kasy: Több helyen is említik a trailer alapján (amivel én is egyet értek), hogy egy Van Helsing - Gy [...]
Gokartozás jégen jól. :)

Versenyverzió Casey Stoner és Felipe Massa közremüködésével 2007-ből.
719 0 0 Sport Izé
Me and Orson Welles

1937-ben járunk. Richard Samuels unatkozó 17 éves, még gimibe jár. Véletlenül téved be a legendás Mercury színházba, s ott teljesül élete nagy álma, szerepet kap a Julius Caesar nevű darabban, ami amúgy arról nevezetes, hogy sikerét követően ívelt csak fel igazán a színházat alapító Orson Welles csillaga.

Robert Kaplow regénye alapján

Imdb
646 0 1 Film Izé
snake6: ilyennek is kell lennie
Roberto Carlos top 10....hihetetlen golok:|..
1028 1 3 Sport Izé
Öcsi: az utolsót sózni lehetne olyan kifli volt :D
kisadria: kifli foci..:D
tremor: utolsó 2 gól mekkora már o_O
Iron Man 2

Jelenetek a filmből 2008 egyik legkellemesebb filmes meglepetése volt az Iron Man. A színészként is jegyzett John Favreau (szerintem) első értékelhető filmjét rakta le az asztalra a nagy visszatérő, Robert Downey Jr. főszereplésével. A 140 millió dolláros költségvetéssel készült film eleddig közel 590 milliót hozott vissza, így nem okozott különösebb meglepetést, hogy már néhány héttel az első rész premierje után bejelentették a folytatást. A rendezői székben ismételten John Favreau foglalt helyet, aki apróbb szerepben (Stark testőre és sofőrje) tűnik fel mindkét filmben. Tony Stark elegáns öltönyébe és Vasember fantasztikus páncéljába Robert Downey Jr. bújik vissza, ellenben barátja, Jim Rhodes/Warmachine szerepét a Terrence Howardnál jóval tehetségesebb Don Cheadle vette át. A visszatérők között üdvözölhetjük még a titkárnő (Pepper) szerepében Gwyneth Palthrow-t. Az Iron Man 2 megtekintése során több új karaktert is megismerhetünk. Talán a legfontosabb a SHIELD vezetője, Nick Fury, akit Samuel L. Jackson kelt életre. Az afroamerikai színész a tervek szerint nem kevesebb, mint 9 Marvel adaptációban látja majd el ezt a feladatot. Ebből azért már futja egy új villára Malibuban. A képregényben meglehetősen idős emberként ábrázolt Justin Hammer a filmben fiatal lesz, Sam Rockwell bújik a bőrébe. No de mi a helyzet a rosszfiúval? Ezúttal kettő is lesz, helyesebben egy férfi és egy nő. Az utóbbi években nagyon felkapott Scarlett Johansson alakítja a Stark bizalmába férkőző kémnőt (Black Widow), Mickey Rourke pedig Whiplash karakterét.
Az Iron Man 2 amerikai premierjére 2010 május 7-én kerül sor.
Comic-Con 2009 Footage

IMDB | A videó
1093 1 8 Film Izé
kovacslacka: Új előzetes: http://videa.hu/videok/film-animacio/a-vasember-2-trailer-iron-man-mickey-rourke-OdWp [...]
Erunder: Balázs küldte: http://www.apple.com/trailers/paramount/ironman/ Szöveg: Vasember 2 előzetes, bei [...]
kovacslacka: új poszter: http://www.twitpic.com/rn0fd
Mind a 8 komment
Az Alkonyat CD hátulján főleg a manapság divatos zenekarok neveit fedezhetjük fel. Elmondható, hogy a zene nem fordít hátat a film szellemiségének. A korongon helyet kapott többek között a Muse, a Linkin Park és a Paramore is. A felhozatalból érdemes kiemelni az Edward Cullen szerepét alakító Rob Pattinson nevét, aki két saját szerzeményével szerepel a lemezen. Filmzene fanatikusoknak mindenképpen ajánlott kiadvány az Alkonyat zenéje!

Muse - SuperMassive Black Hole

 
Robert Pattinson - Never Think

 
Linkin Park - Leave Out All the Rest

 
Carter Burwell - Bella's Lullaby

 
Iron & Wine - Flightless Bird, American Mouth

 
Paramore - I Caught Myself

 
Robert Pattinson - Let Me Sign
2316 6 5 Zene Izé
NepTum23: ha jól tudom akkor az LP csak a filmből merítette az ötletet de nincs benne vagy is én nem eml [...]
St.KolMi: A Leave Out All the Rest mellesleg a Napfény zenéje, ami egy király film.
nagydee: "...zene nem fordít hátat a film szellemiségének" milyen szellemiség?
Mind a 5 komment
Surrogates

A történet egy olyan cyberpunk jövőben játszódik, ahol mindenki elkészítheti a maga robot alteregóját, aki elvégzi helyette az időrabló feladatokat (bevásárlás, kutyasétáltatás, hivatalban sorban állás). Az elkényelmesedett emberek a hiperbiztonságos otthonaikból irányítják a robotjaikat, de a nagy utópisztikus idillt megzavarja egy gyilkos, aki vadászni kezd az alteregókra. Az ügyet egy régi vágású, hús-vér nyomozó (Bruce Willis) kapja meg, így hosszú idő után ő lesz az első, aki egy rázós helyzetben saját maga intézkedik, ahelyett, hogy a robotjait használná.

A filmet Robert Vendetti The Surrogates című képregénye alapján készítette el a Terminator 3 csapata.

Imdb
859 1 3 Film Izé
1nessa: retusaljak:) nem tudom lattad a the curious case of benjamin button ott rendesen megcsinaljak az ily [...]
Erunder: Sztem az már picit durva h a fószer kap egy szőke parókát, és máris 20 évvel fiatalabbnak n [...]
1nessa: nekem tetszik ez a film..jo a temaja.:)
Reinventing Robert Cohn - And Then There Were None
599 0 0 Zene Izé
Újra színpadra áll az 1990-es években ismertté vált svéd popduó, a Roxette: Per Gessle gitáros és Marie Fredriksson énekesnő a Night of the Proms koncertsorozat keretében adja elő dalait, különleges zenekari kísérettel.
A Svenska Dagbladet svéd napilap szerint Fredriksson már szerdán fellép meglepetésvendégként Per Gessle egyik amsterdami koncertjén. Ők ketten hosszú évekig zenéltek együtt, a Roxette működését hét évvel ezelőtt az énekesnő rákbetegsége miatt szakították meg; ebből azóta szerencsésen felgyógyult.

A svéd duó legnagyobb slágerei közé tartozik a Listen To Your Heart, az It Must Have Been Love, a Sleeping In My Car vagy a Look. Eddig világszerte több mint 55 millió albumot adtak el.

A Night of the Proms olyan koncertsorozat, amelyen látványos show keretében a klasszikus zene találkozik a pop-, a rock- és a soulzenével, klasszikus dallamok ötvöződnek öt évtized filmzenéivel és slágereivel. A popzenészeket a 75 tagú Il Novocento szimfonikus zenekar és a Fine Fleur kórus kíséri Robert Groslot vezetésével. Idén a Roxette mellett fellép a Heaven 17, Alan Parsons, John Miles és a magyar Katona Twins gitárduó is.
996 2 0 Zene Izé
Sherlock Holmes

Guy Ritchie Sherlock Holmesa, egy kigyúrt playboy, aki legfeljebb irónia tekintetében emlékeztet Sir Conan Doyle figurájára. A magyar feliratos előzetesben a Holmest alakító Robert Downey Jr. kevesebbet nyomoz, mint amennyit meztelenkedik - a ruha hol verekedés, hol egy pásztoróra kedvéért kerül le róla. Utóbbiban remélhetőleg Rachel McAdams lesz a partnere, aki igencsak mutatósan illegeti magát neccharisnyájában.

Imdb | Magyar feliratos Előzetes
1132 0 10 Film Izé
kasy: Azt kell mondja, én sem tudok sok negatívumot felhozni. Azaz tudnék, de nem fogok vagy akarok. Ke [...]
kasy: Én ma megyek estére, a 20 órai vetítésre.
Erunder: Megnézte már rajtam kívül valaki? Tényleg egy izgalmas, akció dús filmet kaptunk. Holmes kara [...]
Mind a 10 komment
The 27 Club (27-es Klub, 27 Club, 27-esek Klubja)

A Club 27 elsősorban az amerikai popkultúrában népszerű utalás a 27 éves korukban meghalt, üstökös-szerű karriert befutott (rock)zenészekre. A klub „eredeti” tagjai: Jim Morrison, Robert Johnson, Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Kurt Cobain. A klub később kevésbé ismert tagokkal, illetve nem zenészekkel is bővült.

A klub „eredeti” tagjai:
Jimi Hendrix (1942. november 27. – 1970. szeptember 18.) (The Jimi Hendrix Experience) – vélhetően az előző este elfogyasztott alkohol és az arra beszedett altatók hatására saját hányásába fulladt bele. (halálának körülményei máig vitatottak)
Robert Johnson (1911. május 8. – 1938. augusztus 16.) – A delta blues legendás alakja, számos világhírű zenészt és zenekart (például Bob Dylan, Eric Clapton, Led Zeppelin, Cream, Rolling Stones stb.) inspirált (születésének éve vitatott, így az egyetlen „nem egyértelmű” tagja a klubnak)
Janis Joplin (1943. január 19. – 1970. október 4.) – Herointúladagolás
Brian Jones (1942. február 28. – 1969. július 3.) – A Rolling Stones alapító tagja, gitárosa – máig tisztázatlan körülmények között saját medencéjébe fulladt bele.
Kurt Cobain (1967. február 20.– 1994. április 7.) – a Nirvana énekes gitárosa – öngyilkosság (vitatott kölrülmények között)
Jim Morrison (1943. december 8. – 1971. július 3.) – A Doors együttes énekese – máig tisztázatlan körülmények között saját fürdőkádjában érte a halál, a hivatalos boncolás szerint szívelégtelenségben hunyt el.

Imdb | Előzetes
601 2 1 Film Izé
bone_lord12: Ez eleg jonak nez ki,valami tipp honnan tudnam leszeni?
Évforduló...

A nemzetközi szintérről csupán négy előadót találtam, akik Tschernobyl névvel írtak dalt, számomra teljesen ismeretlen nevek: Roberto Conforto, Wolf Maahn, Die Pagger Buam, Conrad Schnitzel. Van közte pop, world music, eletronika. De van nekünk egy Fortress nevű zenekarunk, őket is megihlette a katasztrófa.
596 0 0 Zene Izé
Neil Robertson, a barbár, avagy repül a rózsa, kitudja hol áll meg, kétszer is..... :D
863 0 0 Sport Izé
Kutyaszálló (Hotel for Dogs)

Amikor az energikus testvérpár, Andi (Emma Roberts) és Bruce (Jake T. Austin) egy olyan nevelőotthonban találják magukat, ahová szigorúan nem lehet állatokat vinni, Andinak a villámgyors észjárását kell latba vetnie, hogy otthont találjanak kutyájuknak, Pénteknek.
Noha együttérző nevelőjük, Bernie (Don Cheadle) figyelmezteti őket, hogy kerüljék a bajt, a srácok rábukkannak egy elhagyott hotelre, és elkezdik átalakítani, hogy tökéletes lakhelyet készítsenek Pénteknek és a város összes kóbor kutyájának. Ezzel viszont azt kockáztatják, hogy szétválasztják őket egymástól, ha lebuknak. A két kölyök pillanatok alatt valami varázslatosat alkot a hotelből: otthont a kutyáknak és saját maguknak is.

(Tudom gáz, nagyon gáz, de hát kell valami a gyerekeknek is. Egyébként meg jó kis vasárnap délutános családi matiné. :))

Imdb | Szinkronizált magyar nyelvű előzetes
546 1 1 Film Izé
Madarinfluenza: Én nem szeretem a kutyás filmeket. (Gondolok itt olyanokra mint pl.: Beethoven)
Egy sarkantyús teknős napi sétája New Yorkban. :)
3467 2 3 Izé
Nusihusi: Kíváncsi vagyok, mikor lesz kígyó, pók, vagy tigris sétáltatás:)
Laci: Zénón paradoxonjai jutottak eszembe, köztük a híres "Akhilleusz és a teknős" problémája: ht [...]
Purple: hát nem a reggeli kocogásra való állatka :DD de nagyon édi :)
Roberto, az óriásnyúl.

2 éves, szóval még növésben van. :)
6299 1 37 Izé
BullFrog: 2 évesen már nincs növésben :)
bungle: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1263470/Darius-Worlds-biggest-Easter-bunny-Worcester.html
bungle: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1199340/Benny-giant-British-bunny-vies-worlds-biggest-rabbit [...]
Mind a 37 komment
Claire Stanwick CIA tisztviselő és Ray Koval brit titkosügynök otthagyják a kormányzati hírszerzés világát, hogy megszedjék magukat a két rivális multicég közt dúló, jól jövedelmező hidegháborúban. A küldetésük? Biztosítani egy termék titkosságát, amely egy vagyont hoz annak a cégnek, amely előbb szabadalmaztatja azt. Ugyanis megbízóik - Howard Tully iparmágnás és Dick Garsik vezérigazgató - semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Ám ahogy a tét nő, a rejtély fokozódik és a taktikák egyre mocskosabbá válnak, Claire és Ray számára a legravaszabb titok mégis egymás iránt érzett egyre növekvő vonzalmuk lesz. És ahogy próbálnak egy átveréssel a másik előtt járni, a két munkamániás profi azon kapja magát, hogy ármánykodásaikat az a valami veszélyezteti, amit nem tudnak kicselezni: a szerelem.

Előzetes | Imdb
601 1 0 Film Izé
Flash of Genius (Isteni szikra)

A film igazi történeten alapul, és egy igazi Dávid-Góliát mérkőzést mutat be, ami Robert Kerarns professzor és az amerikai autóipar között zajlott. Kearns ugyanis feltalálóként egy olyan eszközt hozott létre, amit a mai napig minden gépjárművön megtalálható: a megszakításokkal működő ablaktörlőt. Mikor a találmányát azonban nemes egyszerűséggel "ellopták", - anélkül hogy egy centet is fizettek volna neki, - a professzor nekivágott a harcnak, amit senki sem gondolt volna, hogy meg lehet nyerni: beperelte az egész amerikai autóipart...

Előzetes | Imdb
569 1 0 Film Izé
Deer Hunter (A szarvasvadász)

Legalább akkorát szól ez a film 2009-ben is, amekkorát 1978-ban, eltekintve a "lövöldözős" jelenetektől, mert azok hangosabbak, mint anno, áldjuk érte az audióvizuális technika robbanás szerű fejlődését...De most nem is a fejlődés robbanásán, inkább filmbéli robbanásokon van a hangsúly, vagyis azokon az igen hangos jeleneteken, amelyek Vietnám borzalmát idézik.  Cimino ( a rendező) egy lakodalom forgataga által kontextualizálja  három vakmerő fiatal katonai ambicióit és a vietnámi-háborút megjárt veterán  kiégett életképeit. A film izgalmas jelenetei közt magvas gondolatokat konzervál, mérlegre állítva olyan ellentét-párokat, mint élet és háború, puskatus vagy  boldog házasság... de többet nem sorolok, a filmben úgyis benne van minden...ahogyan a "nagyöreg" Robert De Niro is, akkor még fiatalon...

 
1082 2 0 Film Izé
Zodiac

Izgalmas, fordulatos, valóságos-ez a három jelző nagyon ráillik a  Zodiac c. filmre. A sztorit az élet írta, így a forgatókönyvíróknak és a rendezőnek csupán mozivászonra kellett adaptálnia a két elszánt sajtó -munkás (Jake Gyllenhaal és Robert Downey Jr. ) harcát a Zodiákus ellen. A sztori olyanyira életszagú, hogy a  tipikus, kudarcból fakadó lét-drámák megtapasztalása( alkoholizmus, meghasonlottság stb.) által súlyos árat fizetnek filmünk főhösei azért az egy-két lépésért, amivel közelebb kerülnek a Zodiákus-gyilkoshoz. Ebben filmben az egy-két lépés hossz azonban nem mindig számít előnynek ...
513 1 4 Film Izé
csicsilla: hááát a végén marhára felcseszte az agyam hogy nem tudtam meg konkrétan az a faszi tette e va [...]
Toffy: Hát őszintén én ezt a filmet nagyon vártam mert jók voltak a trailerek és érdekelt a sztori [...]
Cromex: Hát tényleg elég dúrva. Főleg, hogy valós történet, és még mindig nincs meg a tettes :).
Mind a 4 komment
A tökéletes trükk (The Prestige)

A bűvészek a múlt századforduló Londonjának legnagyobb sztárjai. Két fiatal varázsló van feljövőben. A feltűnő és kifinomult Robert Angier a közönség kedvence. A kissé bárdolatlan, egyszerű Alfred Borden viszont igazi géniusz, de hiányzik belőle az a képesség, hogy lebilincselje nézőközönségét. Eleinte barátsággal és tisztelettel viseltetnek egymás iránt, de mikor a nagy mutatványuk rosszul sül el, egy életre ellenséggé válnak. Ettől kezdve legfőbb vágyuk, hogy legyőzzék a másikat. Minden trükk és minden fellépés egyre fokozza a gyilkos versenyt közöttük.

434 3 2 Film Izé
Collector: Nagyon jó film, nagyon jó színészek, pörgős történet, kár hogy nincs folytatás.
Hazafi: Az egyik kedvencem. Csak ajánlani tudom, engem lebilincselt a film. És természetesen a könyvet i [...]
A Trópusi Vihar c. film pár zenéje. Állati film, király zenékkel:)Ajánlom mindenkinek:D

The Crytal Method - The Name Of The Game

The Temptations - Ball Of Confusion

Creedence Clearwater Revival - Run Through The Jungle

Enigma - Sadeness pt1

The Edgar Winter Group - Frankenstein

Brandon T Jackson - I Love Tha Pussy

Ten Years After - I'd Love To Change The World
1200 1 4 Zene Izé
Balázs: Purple lécc http://www.youtube.com/watch?v=3VVuMIB2hC0
MStipee: Első link el van szúrva, +1 t, -1 w, és még úgy sem jó ha átjavítom :S Mellesleg nagy film, [...]
Balázs: én se xD
Mind a 4 komment
Powerman 5000 - Bombshell

Boston, 1989: megalakul a Powerman 5000 nevű zenekar, ami leginkább arról híres, hogy a frontvonalon Spider One (Michael Cummings) áll, aki Robert Cummings, ismertebb nevén Rob Zombie "kis"testvére.

u.i: Az Evolúció c. filmben akadtam erre a remekműre:)
389 2 1 Zene Izé
Chino: powermanéktől nekem a nobody's real a kedvenc http://www.youtube.com/watch?v=6oWgjc67OKI a klipp n [...]
Julia karcsúsító csodadiétája
468 0 9 Pink Izé
papaluige: :DDD
CrazyLime: Me-me.me-me-megveszteeem, haabziik a száám iis! :DD
Purple: jáááj egy veszett mókus!!! :)
Mind a 9 komment
Robert Staudinger és Andreas Franke kreatív képei
4868 0 0 Art Izé
Robert Staudinger és Andreas Franke kreatív képei
5192 5 0 Izé
Candlemass - Of Stars and Smoke

Alap svéd epikus doom banda. 2007-es lemezük, a King of the Grey Islands már az új énekessel, Robert Lowe-el jött ki, aki Messiah Marcolin-t váltotta a zenekarban. Honlapjuk: www.candlemass.se/
335 0 4 Zene Izé
pepeti: Már megjelent a Lucifer Rising c. EP-jük két új dallal és koncertfelvételekkel. :)
Szosztar: Már megint meg lettem előzve:) Robert Lowe-nak van a az egyik legjobb hangja a doom metálban. Ja [...]
MStipee: Candlemass nagy név a doom berkeiben, bár akkormár Black Dwarf l,,l
Mind a 4 komment
Megérkezett az első Angyalok és Démonok előzetes!
5500 0 23 Film Izé
Erunder: Szudvari küldte: Az Angyalok és démonok nyomában. Milyenek az eredeti helyszínek? http://travel [...]
Erunder: kovacslacka küldte: A film hivatalos honlapja: http://www.intercom.hu/angyalokesdemonok/
Bakeyoo: A könyvet nem tudtam letenni, a film biztos nem lesz olyan jó. De majd elválik.
Mind a 23 komment
Megérkezett az első Angyalok és Démonok előzetes!
4974 1 20 Izé
Kyp Durron: Fegyver a kézben Baaaaaaaaaahhhhhhh de jó hogy eszembe juttattad. :))))oo
Balázs: jó könyv bár nem olvastam végig, de Tom és Ewan nagy királyok, nagyon várom már a filmet!!!
Kal-El: Nekem a könyv eléggé bejött, Ewan McGregorral és Tom Hanksszel csak nem rontják el a filmet, b [...]
Mind a 20 komment
Roadrunner United - The Dagger

Közreműködők: Howard Jones (Killswitch Engage), Robb Flynn (Machine Head), Jordan Whelan (Still Remains), Jeff Waters (Annihilator), Christian Olde Wolbers (Fear Factory), Andols Herrick (ex-Chimaira)

Jeff Waters szoló
572 0 0 Zene Izé
Fernando Alonso és Robert Kubica barátságos gokart versenye.
513 0 1 Sport Izé
Fireblade1000: Játszotak 1-et a srácok!!:))
Naftalin Ernő ötlettára, avagy hogyan ne nézzünk pornófilmet, ha nem akarunk vagy ha undorodunk tőle... :D
4454 3 10 Izé
bungle: revans küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=q_1gjwBZvv0 Szöveg: "Laár András csodálatos [...]
Fireblade1000: Hánórmális!??:D
Purple: a "köszönjünk-e ha bemegyünk a gyógyszertárba" is jó de azt nem találom :D
Mind a 10 komment
Robert B. Haas légifotói
3987 1 3 Art Izé
gaalcsaba1: Csak gonduljatok bele, mennyibe kerul repulovel, vagy helikopeterrel kivarni ezt a pillanatot? :)
Kislánylilamasnival: Nagy madár sok kicsiből :D
Bakeyoo: Szépességesek!
Robert B. Haas légifotói
4144 5 3 Izé
gaalcsaba1: Csak gonduljatok bele, mennyibe kerul repulovel, vagy helikopeterrel kivarni ezt a pillanatot? :)
Kislánylilamasnival: Nagy madár sok kicsiből :D
Bakeyoo: Szépességesek!
Láttam egy "kolléga" küldött egy hegymászós videót.

Én szeretném bemutatni a francia pókembert: Alain Robert-et, akit talán nem is kell bemutatni. :D

Megmászta már a világ összes híres és magas épületét, természetesen kötelek nélkül. És ha jól emlékszem a SOTE Nagyvárad téri épületét az egyik friderikusz showban.

Wikipédia


Saját page
522 0 0 Sport Izé
XR3 - dízel hibrid sufnituning
3786 0 6 Autó Izé
Skatopia: Csak én az SCI-nek írtam :)
Skatopia: röhögni fogsz már kértem anno nagyon rég levélben de sajna nem érkezett válasz :)
Dawe: kérd meg szépen az activisionos vagy a sierrás csávókat :D
Mind a 6 komment
XR3 - dízel hibrid sufnituning
3950 2 6 Izé
Skatopia: Csak én az SCI-nek írtam :)
Skatopia: röhögni fogsz már kértem anno nagyon rég levélben de sajna nem érkezett válasz :)
Dawe: kérd meg szépen az activisionos vagy a sierrás csávókat :D
Mind a 6 komment
Annus Adrián  győztes dobása a 2004-es athéni olimpiáról

itt  pedig   Fazekas Róberté , aki nem mellesleg indul az idei Pekingi olimpián is.
291 0 1 Sport Izé
papaluige: HAJRÁ MAGYAROK!!!
Roberto Carlos törökvészt igért. Az lett. 

MTK-Fenerbahce 0:5  ( Össz: 0:7)

Nézd meg a török gólokat
286 0 0 Sport Izé
Régebbi postok...