REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
A holnap a múlté - Next (2007)

Cris "Frank Cadillac" Johnson ( Nicolas Cage ) ismer egy trükköt, amit senki sem tud utánacsinálni: Cris képes megmondani, mi fog következni a közeljövőben, pontosabban az elkövetkezendő két percben. Eme tulajdonságára építi azt a showműsort, amivel Las Vegasban lép fel nap mint nap, ugyanakkor a jövőbelátás jól jön a kártyaasztalnál is, ha épp egy kis pénzre van szüksége. Különleges képességére azonban hamarosan fény derül, s Cris a figyelem központjába kerül: a kaszinók biztonsági őrei mindent megtesznek azért, hogy lebuktassák különös játékmódszerei miatt, ugyanakkor az FBI antiterrorista osztályának ügynöke, Callie Ferris ( Julianne Moore ) egyre csak győzködi, hogy állítsa adottságát a globális terrorizmus ellen folytatott küzdelem szolgálatába. Kitartása érthető, hisz Cris jelenthetné a leghatásosabb fegyvert a terror ellen. Nem csoda hát, hogy egy terrorszervezet szívesen kiiktatná Crist az élők sorából, mielőtt még meghiúsíthatná nagyszabású terveiket. A helyzetet bonyolítja Liz Cooper ( Jessica Biel ), az ártatlan szépség, akiről Cris azonnal tudja, hogy bele fog szeretni, s alig várja, hogy találkozzanak. Mikor ez bekövetkezik, hihetetlen dolog történik: Cris most már nem csak a közvetlen jövőbe lát, hanem messzebb. Sokkal-sokkal messzebb. Cris tudja, hogy hamarosan eljön az a kritikus pillanat, amikor az idő, a terror és a szenvedély találkozik, és ekkor döntenie kell, hogy kit ment meg: akit szeret, vagy mindenkit a világon... A választ csak a jövő és ő tudja.
IMDb
572 0 3 Film Izé
go-free: hát, nekem feketefehérnémafilm is lehet, ha benne van Jessica Biel... :P amúgy Nicolas Cage nagy [...]
snake6: picit töbre számoitottam de nem volt rossz
tutituti: Nekem tetszett.És jó lett szinkron szerintem.Vége üt.
Black Lightning

Erről az orosz csodáról eddig vajmi keveset hallhattunk, pedig olyan ismert orosz filmvilágbeli arc áll a projekt mögött, mint a Wanted és az Éjszakai őrség rendezője, Timur Bekmambetov, aki ezúttal csak producerkedik. A filmet Dmitriy Kiselev és Alexandr Voitinsky páros rendezi, a történet pedig egy félénk főiskolás srácot helyez a középpontba, aki édesapjától egy öreg, fekete Volgát kap ajándékba, ami természetesen továbbra se teszi menőbbé a kiszemelt lány szemében. Az ősjárgány azonban spéci képességgel bír, ugyanis képes repülni, amit kezdetben teljesen ártatlan dolgokra - dugók elkerülése - használ majd a főhős, később azonban igazi igazságtevővé válik majd a járgány jóvoltából. A titokra hamar fény derül, egy zseniális bűnöző pedig hamar megépíti a maga repülő verdáját, ami természetesen rengeteg spéci fegyverrel felruházva szeli az eget. A film mindössze 8 millió dollárból készült, ami az egész látványos előzetest elnézve igencsak meglepő.

Egyenlőre sajnos csak ennyit lehet tudni a filmről (Erunder)
630 0 1 Film Izé
DArknesy: Először egy ismerősömtől hallottam a filmről, persze neki nem tetszett, ezért én sem akartam [...]
Mosolyogj a világra - visszamosolyog rád!
403 1 6 Pink Izé
süti:
Purple: hát hogy a viharba ne! :DD
CRaPtRaSH: há most nem bakker???:D
Mind a 6 komment
Derren Brown illuzionista megjósolta a lottószámokat, amiket aztán ki is húztak.
6601 4 9 Izé
AndyMcNab: Gyuri Geller
zeroe: Izééé... Előbb írtam, mint megnéztem volna videót, sajnos nem láttam előre mi lesz benne. : [...]
zeroe: Nem is a fickó találta ki előre a számokat, hanem a gép, hogy mely számokat írta fel neki a l [...]
Mind a 9 komment
A mások élete (Das Leben der Anderen)

Kelet-Berlin, 1983 novembere, hat évvel a Berlini fal leomlása előtt: az NDK és állambiztonsági szolgálata még mindig elnyomja a (másként) gondolkodókat, és kíméletlen megfigyelő-besúgó rendszere mindenkit behálóz. Ennek a gépezetnek tökéletes fogaskereke Gerd Wiesler százados, akit politikai nyomásra egy sikeres színpadi szerzőre, Georg Dreyman-ra és élettársára, az ünnepelt színésznőre Christa-Maria Sieland-ra állítanak. A rendszerhez vakon hű Wiesler, a mások életét figyelve azonban hamarosan ráébred saját élete kisszerűségére...
436 1 1 Film Izé
donfoto: eeeeeeeeeeez egy nagyon jó film... moziban láttam 2-3 éve... és most volt vasárnap este képír [...]
Pippa Lee négy élete (The Private Lives of Pippa Lee)

Az ötvenéves Pippa Lee maga a derű és a kiegyensúlyozottság. Egy sikeres, harmincéves író csodálatos felesége, ikergyermekeiknek büszke édesanyja, egyben kiváló barátnő és jó szomszéd is. Ám mindez egy csapásra veszni látszik, amikor férje egyszer csak úgy dönt, New Yorkba kell költöznie egy csendes otthonba, és persze felbukkan az a bizonyos fiatalabb "másik nő" is. Pippa idegösszeroppanás-közeli állapotba kerül, hiszen veszélybe került a családja és a nyugodt élete is...

Ilyen szereposztással egy dráma elég jónak ígérkezik. A magyar címet meg nem értem, mért nem lehetett normálisan az a címe hogy Pippa Lee magánélete?

Imdb
443 0 0 Film Izé
Obsessed (Őrült szenvedély)

Mikor a sikeres pénzügyi tanácsadó, Derek Charles (Idris Elba) jól megérdemelt előléptetését követően egy elegáns Los Angeles-i környékre költözik szerető feleségével, a gyönyörű Sharonnal (Beyoncé Knowles) és kisfiával, Kyle-lal, úgy érzi, élete nem is lehetne tökéletesebb. Ám mikor egy vonzó és rámenős új munkatárs tűnik fel a vállalatnál (Ali Larter), Derek rövidesen kellemetlen helyzetben találja magát. Miután egy céges partin lezajlott incidens miatt összezördülnek, Lisa valósággal megszállottan kezd viselkedni – amivel veszélybe sodorja Derek karrierjét, házasságát, sőt Sharon életét is.

Jónak ígérkezik, bár a sztori ismerős lehet, de ebbe azért mégiscsak a hősök legdögösebb nője és korunk egyik szexszimbóluma fog bunyózni.

Magyar bemutató: 2009. augusztus 18.

Imdb
648 0 3 Film Izé
scele: Megvan a magyarázat. Nem DM, hanem Dave Gahan. :-)
scele: Melyik Depeche Mode szám megy a bemutató elején? Nem tudok rájönni. Idegesít.
1nessa: ezt a filmet mar lattam:) nem rossz
Dorian Gray

Még a cannes-i filmfesztivál idején derült ki, hogy Oliver Parker új Dorian Gray arcképe-adaptációt tervez Ben Barnes főszereplésével. A szépséges ifjút alakító Barnes mellett Colin Firth játssza a film másik főszerepét. Firth Lord Henry Wottont formálja meg, a Dorian szépségétől elbűvölt arisztokratát, aki az ifjú fejébe plántálja a hedonista életmód gondolatát és ezáltal megrontója lesz. Parker állítólag kifejezetten sötét, horrorisztikus adaptációt készít, amelybe korunk sztárkultuszának implikációit is beleszövi.

A könyv egyébként, mivel abból adaptálják, Oscar Wilde tollából származik. Elvileg mindenki ismeri a történetet, de inkább nem spoilerezem szét magam, mert vannak olyanok is, akik nem. Támpontként mondom, a Szövetségben is benne volt Dorian Gray.

Imdb
878 0 2 Film Izé
Erunder: Ezt ma sikerült megnéznem. Annyira nem lett horrorisztikus, és Colin Firht szerepe se akkora nagy [...]
snake6: hüha ő az aki a festmény ...........
A legelterjedtebb fogamzásgátló módszer a gumióvszer.  Javítva.

más.
Crazyke elment nyaralni...strandpapucs...lángos...tudjátok...amíg vissza nem jön, én és Errtuka szórjuk néktek a posztokat (muhaha).

Tehát ha gondvan szóljatok Errtunak, ha meg hálálkodni akartok hogy úristen mekkora jó posztok vannak kint....akkor nekem kell írni :D ( plüssmacikat, telesírt zsepiket, aláírt bugyikat csak lányoktól fogadunk el) -Derill
944 0 8 Pink Izé
Derill: mért buktacc le?:D
papaluige: rongyosra hordtad az összes a tangabugyid,és most így akarsz szerezni újabbakat?? :DD
Derill: hát az ákoska :)
Mind a 8 komment
Cloudy with a Chance of Meatballs (Derült égből fasírt)

Az élet feleannyit sem ér néhány jó falat nélkül. Flint gyerekkora óta feltalálónak készül és kalandra éhezik. És mert a kis szigeten, ahol felcseperedik, többnyire unalmas halacskákból áll a menü, elhatározza, hogy olyan gépet készít, amely az esőt is ínycsiklandozó fogásokká változtatja. Az első próba a hamburgerzápor és makarónizivatar még jól sikerül, de a találmány sajnos nem tökéletes, és igen nehéz irányítani: a környéket hamarosan elönti a puding-áradás, a forgalmat ketchup-tornádó nehezíti, és a környéken népbetegséggé válik a gyomorrontás. Flint izgulni akart egy jó ízűt – ezúttal alaposan jóllakhat az izgalommal.

Imdb
784 0 3 Film Izé
Erunder: Néha meséket is nézek, mert a sok horror után az se árt, és most erre esett a választás. Err [...]
Mr.T.: Köszi az infót. :)
Erunder: Most néztem meg az HBO-n a Felvétel indul egyik részét amiből kiderült, hogy ez is egyfajta re [...]
Kenny a görim :)

(tudom Derill, de nincs még videóm)
497 0 9 Pink Izé
Derill: :D lájk. már csak össze kell gyűjtened ide annyi kommentet amennyit én szedtem a cicámmal, és [...]
CrazyLime: Ajánlom Derillnek, elkészült a videó :D http://www.youtube.com/watch?v=vg5bLX9YnnU
nagydee: nekem a hörcsögöm ketrecben volt, és nyaranta még egy számítógép venti (persze nem teljes s [...]
Mind a 9 komment
Wizo - Raum der Zeit
646 1 2 Zene Izé
mekszamnojz: ja ja :))
Géza bá: Ez egy nagyonjó szám
Viharsziget (Shutter Island)

A történet az '50-es évek közepén játszódik az Ashecliffe nevű elmegyógyintézetben. Ide érkezik Teddy Daniels (DiCaprio) nyomozó, akinek ki kell derítenie, hogyan tudott megszökni a szuperbiztos cellájából egy fiatal nő. A rendőr munkáját egy tomboló hurrikán és a nem túl segítőkész személyzet is nehezíti.

Egyébként Dennis Lehane azonos című regényéből készült a film. (Remélem ezt lehetett érteni, nem az a könyv címe, hogy "azonos". :D)


Imdb | Az író honlapja
2099 5 4 Film Izé
Erunder: Shifty_ küldte: http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200910&id=30 Szöveg: Megérkezett az i [...]
snake6: nagyon várom nekem az év 1-ik meglepetése pííííszzz
1nessa: leonardonak agyon illik ez a szerep:)
Mind a 4 komment
Raffaele de Rosa a hétvégén megmutatta, hogy innen is van visszaút. :)
1015 0 2 Sport Izé
papaluige: ez olyan betyárbemutatósra sikerült! :)
mcsoma: Ez nem semmi! A legtöbben tuti eldobták volna a gépet már a kanyarban.
Post Grad

Alexis Bledel - a Szívek szállodájának Rory Gilmore-ja -, ebben a derűs-vicces “nyáresti” vígjátékban egy fiatal lányt alakít, aki a főiskola elvégzése után visszaköltözik bolondos családjához.

Imdb | Előzetes
487 1 3 Film Izé
neomatsek: az direkt olyan,h a nyaka is odaférjen,és ne úgy nézzen ki mint valami gnóm:D a másik plakát [...]
ramalama: Szerintem az direkt olyan, tudod, hogy oda tudja tenni az arcát, ha akarja :) Ha már rosszul pselt [...]
mephistto: felül a csaj mellkasának egy része belellóg a poszterbe rosszul lett megvágva :D
A körömgomba (házi) kezelése
 
(ez volt a legelviselhetőbb kép, a többi nagyon undorító volt...bleee) ó ne aggódj Móni, birják ők a kiképzést :D -derill
990 2 8 Pink Izé
Derill: mondom bírják, csak szinészkednek :D
Monique Lime: Ez tényleg durvább az enyémnél..:)) Én igyekeztem szolidabb lenni egy kicsit, de látod, még [...]
Monique Lime: Bocsiiii:((
Mind a 8 komment
"A nők által rangsorolt arcokból a legjóképűbbnek tartottnak van a leggyorsabb és legjobb spermája, derült ki egy friss kutatásból."
606 0 0 Pink Izé
Mikor született a pasid?

Ami leginkább taszítja a nőkben
(hát ez már  világvége sírjak vagy nevessek poszt -Derill)
920 0 26 Pink Izé
Mmiray: Igazából az érdeklne, hogy te miért hiszed, hogy az a másik 300 ember, aki olvassa, nem tartja [...]
Derill: én azt várom hogy a posztképen a faszi mikor köpi szemközt a csajt:D
Sissi: Köszi:) Hát már alig várom:D
Mind a 26 komment
New in Town (Miért éppen Minnesota?)

Lucy (Renee Zellweger) előkelő Miami-i életvitelhez szokott. Tanácsadóként dolgozik és legújabb feladata, hogy a semmi közepén lévő Minnesota-i kisvárosba küldik, hogy az ottani erőmű újrafejlesztési munkálatait felügyelje. A helyiek hűvös fogadtatása, a jeges utak és a dermesztő időjárás ellenére a kisváros bája idővel magával ragadja hősnőnket és a közösség is befogadja végül. Amikor arra utasítják, hogy bezárja az erőművet és ezzel az ott élőket munkanélkülivé tegye, arra kényszerül, hogy újragondolja céljait és azt, hogy mi az igazán fontos az életben...közben persze a szerelem is beszövi hálóját...


Hazai premier: 2009. április 23.

Imdb | magyar feliratos előzetes
428 1 0 Film Izé
Gran Torino

Walt Kowalski (Clint Eastwood), a nyugdíjas autószerelő csendesen éli mindennapjait: javítgatja a házát, sörözik, és havonta egyszer ellátogat a borbélyhoz. Egykori szomszédai elköltöztek vagy meghaltak, helyükbe délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek, akiket a koreai háborút megjárt veterán mélységesen lenéz. Elégedetlen mindazzal, amit maga körül lát: saját, elidegenedett gyerekeivel; a céltalanul lézengő bandákkal; a latin és afroamerikai tinédzserekkel, akik azt hiszik, övék a környék.
Ám egy napon olyasmi történik, ami felrázza és megváltoztatja az életét. Egy éjjel valaki el akarja lopni az 1972-es féltett Gran Torino autóját, mely ugyanolyan csillogóan áll a garázsában, ahogy annak idején Walt segítette legördülni a futószalagról. Az ázsiaiak bandája ráveszi a szomszéd fiút Thaót (Bee Vang), hogy próbálja ellopni a kocsit, ám az akció nem jár sikerrel, mert Walt megakadályozza a rablást és megmenti a félénk fiút a bandától. Ezzel kivívja a szomszédai nagyrabecsülését, különösen Thao anyja és testvérei istenítik tettéért. Az idősebb nővér, Sue (Ahney Her) ragaszkodik hozzá, hogy az öccse hálából dolgozzon Waltnak, akinek esze ágában sincs kapcsolatba kerülni ezekkel az emberekkel, végül mégis beadja a derekát. A közös munka különös barátság kezdetét jelenti, és Walt sok mindent megtud - nemcsak a szomszédjában élőkről, hanem önmagáról is. Több közös vonást fedez fel a kegyetlen múltjuk elől menekülő emberekkel, mint a saját családjával.

Imdb | HD előzetes
511 2 8 Film Izé
pepeti: Ezt a filmet csak feliratosan! Szigorúan. Utóbbi évek egyik legjobb alkotása.
Balázs: LoL:) am úgy tippeltem h én ezeket nem nézném meg szal 50%ban egyezik az ízlésünk:P
Erunder: 2 stim 2 nem. Ez csak egy légpengetőt ér (Tedd össze a mutató és a hüvelyk ujjad és meg is k [...]
Mind a 8 komment
Family Force 5 - "Radiator" A srácok phoenix-iek, a punk, rock, funk és alternatív zenét keverik. 2 éve alakultak Atlantában, és ezzel újradefiniálták a rock fogalmát, a srácok délről, akik ötvözik az Outkast, Rage Against The Machine, Beastie Boys, és a White Stripes zenéjét. Senki más nem tudja úgy összehangolni az ujhullámos gitárhangzást, és a nyers groove-ot, mint ők. A zenekar 3 testvérből és 2 barátjukből áll. Solomon Olds (Soul Glow Activator) a banda énekese és gitárosa, Jacob Olds (Crouton) vokálozik és dobol, Joshua Olds (Phatty), aki Jacob ikertestvére, basszusgitározik és énekel. Nathan Currin (Nadaddy) a szintetetizátort kezeli, és Derek Mount (Chap Stique) a másik barát szintén gitáros.
651 1 0 Zene Izé
Régóta tartja magát a városi legenda, hogy kicsi répadarabok vannak minden hányásban.

Most végre fény derült rá! Ezért óvatosan a bebaszcsizással! :D
9880 7 9 Izé
mekszamnojz: Rengeteg olyan kifejezés van a magyarban, ami valamilyen módon a kajával kapcsolatos. Például, [...]
Lac: a legnagyobb alkoholtartalmú zöldség akkor is a falra hányt borsó XD
papaluige: tudod,h lehet küldeni érdekfeszítőbbeket!
Mind a 9 komment
Pillangókés stílusú űrtoll
Állítólag működik fejjel lefelé, dermesztő hidegben, víz alatt, de még az űrben is.
4725 2 11 Izé
freee2: na erről csak annyi a véleményem,h valaki nem akarja feltalálni az olyan wc-papirt,ami mindenho [...]
dani0001414: Nekem valami oyasmi elképzelésem van elsőre működésével kapcsolatban hogy a gravitációs er [...]
eol: Félig urban legend: http://www.urbanlegends.hu/2005/05/05/urtoll-vagy-ceruza/ Az amcsik is ceruzát [...]
Mind a 11 komment
Undorodom a férfi nemiszerv látványátó!
Ajánlom a lázongó lányoknak, lehet nektek is ez a bajotok :D  -Derill
1284 0 23 Pink Izé
Hada: pszichoterápia!!!!
Mr.T.: Ez csak pontosítás volt :) mert ha nincs a végén L-betű akkor két ó-val kell írni: látvány [...]
CrazyLime: Már én is észrevettem, csak elfelejtettem szólni! ;)
Mind a 23 komment
Sepultura - Nuclear Seven

A Derrick Green korszak legjobb száma szerintem:)
496 0 3 Zene Izé
Errtu: http://www.youtube.com/watch?v=o5S8dolr1yw :)
Purple: nagyon gagyi ez az új youtube.... pedig ami ott nem volt fenn, az nem létezik :D
Szosztar: Már törölték is youtuberol :D
Meleg sztárok, akikről sosem gondoltad volna - Előbb-utóbb mindenre fény derül
1215 0 3 Pink Izé
spider86: nem mondod?... :D én is olvastam minden lotr cuccot uh tom nem... de te sem vagy egyszerű ha komol [...]
Shinobi: nem gandalf buzi hanem a színésze : / gandalf arc.. nem lehet buzi:D smau meg csak nagyon szereti [...]
spider86: Gandalf is? :D... húúú Frodóékat is biztos megrontotta, bár Samu mindig is gyanús volt O.o... [...]
A jó öreg memori blocks. :)

(nekem rémlik, hogy már volt, de rákeresve nem találtam - errtu)
6294 3 6 Game Izé
Chamy: kössz, gyanítottam, h én küldtem be, de nem voltam benne biztos :)
Derill: magyarítottam :D:D
Errtu: Derill írta el, gondoltam meghagyom. derilleztökégéshogynemtudszhelyesenírniikszdé
Mind a 6 komment
A tökéletes férfi 4 ismertetőjele - Amitől a nő beadja a derekát
935 1 9 Pink Izé
Purple: igen :)
CrazyLime: Csak nehogy téged is visszavigyenek! :D
CrazyLime: XD
Mind a 9 komment
Újabb csokor tőlem, nektek :)

(rezlavor jóanyánknak hála, már van nsfw (not safe for work), ezentúl az aktok ide fognak bekerüni, hogy csak az nézze őket, aki valóban szeretné, tehát ha te nézni szeretnéd, akkor a NSFW kis kockáját hagyd üresen, ha viszont zavarnak a felnőtt tartalmak, csak pipáld ki, és nemfognak többé zavarni ezek a posztok.   -Derill)

918 0 6 Pink Izé
Purple: jaj azt hittem lavor lesz postnak :D
Derill: ez az uccsó ami nem nsfw a többi már azlessz rezlavor meg pasi.
CrazyLime: Nekem jóo.
Mind a 6 komment
Akkor megvette a Papa a Megagyőzelmet, vagy nem?
603 0 1 Pink Izé
Sissi: Fujj fuj menjünk verjük meg:D
Egy egyszerű kísérlet fényt derít a csirkék ama nagyszerű képességére, hogy bárhogy mozgatod alatta a testét, fejüket képesek egyhelyben mozdulatlanul tartani.
9283 8 28 Izé
Mr.T.: Hát ha már más magyarázat nincs, csak ez marad :D minden csirke kibacott féék. pont. :D
Valerius: :D:D ezen a féék minden scirke fék szövegen sírva röhögtem :D kegyetlen.D
Purple: jaaaaj de éédes madárka :DDD milyen madár? :) hogy tűri, hogy szegénnyel így szórakoznak eze [...]
Mind a 28 komment
Ez nem PhotoShop, hanem célfotó. Ugyanis erre volt szükség az idei Melbourne kupán, ahol 3,2 kilométer futás után, 1 centiméter döntött a lovacskák között. :)
338 1 0 Sport Izé
MacsKamera

(Mi jöhet még, Derill cicája küld be fotókat Derillről? :D bungle)
3001 1 4 Izé
bungle: Előbb azért végezzen el egy profi fotósulit... ;)
Derill: Bungle ha veszel nekem egy ilyen kamerát, én felrakom a nyakába:D
papaluige: ha női bugyit szeretnél látni,akkor a tescoba menjél,és macskakamera sem kell hozzá! :)
Mind a 4 komment
Igen! Itt van! Megérkezett! Mindenki örül!
Bódi Bruszli és a Vágott Szemek!
Megvásárolható az új lemezük! De tényleg!
3167 3 4 Izé
Shifty: Leszedtem az albumot :P ütősss
yushuf: ez a Forgács ez egy állat :O))))))
.::JunKieEQ::.: Tiszteljük benned ezt az elszántságot.. :P :D
Mind a 4 komment
Derkovbois-Fiatalok maradunk
355 1 0 Zene Izé
A QuakeCon első napján elhangzottak után újabb részletekre derült ma fény a Doom 4 kapcsán.
776 0 0 Tech Izé
Today Is The Day - Mother's Ruin

Steve Austin: gitár, ének
Chris Debari: bass
Derek Roddy: dob
239 0 0 Zene Izé
Kingdom Of Sorrow - Free The Fallen

2005-ben alakult formáció, melyet a Hatebreed frontembere Jamey Jasta és a Crowbar egyik gitárosa Kirk Windstein alakított.
Tagok:
Kirk Windstein - Guitar, vocals
Jamey Jasta - Vocals
Steve Gibb - Guitar
Derek Kerswill - Drums
Matthew Brunson - bass guitar

Screaming Into The Sky

Grieve A Lifetime

Hear This Prayer For Her

Led Into Demise
543 0 0 Zene Izé
Sum 41 - Makes no difference
 

Pieces

Fat Lip

Still Waiting
363 1 0 Zene Izé
Vangelis - Spiral

album: Spiral

Dervish D
192 0 0 Zene Izé
Régebbi postok...