REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
S.O.D.(Stormtroopers Of Death) - Speak English Or Die

A S.O.D. (Stormtroopers Of Death) eredetileg csak poénnak indult. Az Anthrax 3 alapító tagja, Scott Ian gitáros, Dan Lilker basszusgitáros és Charlie Benante eredetileg azért hozták létre, hogy megvalósíthassák azokat az ötleteiket, amiket az Anthrax-szal , és főleg Joey Belladonna énekessel nem lehetett. Énekesnek bevették Billy Milano-t, a banda roadját, és az Anthrax legendás "Spreading The Disease" lemezfelvételének szüneteiben 3 nap alatt rögzítették első lemezüket, a Speak English Or Die-t.

Pussy Whipped

Kill Yourself

Fist Banging Mania
320 0 0 Zene Izé
A két hete felkerült videó kapcsán, amiben egy férfi szívinfarktust kapott egy könyvesboltban rengeteg hozzászólás érkezett. Sok levelet kaptunk, az egyik a férfi húgától érkezett. Akkor nem tudtuk eldönteni, hogy valódi-e az infarktusos felvétel és a rokoni kapcsolat, most a hölgy egy állítólagos videóval is alá szeretné támasztani mindezt. A segítségünket kéri. A probléma csak annyi volt, hogy a videót nem küldte el. Amit találtunk a videán azt most belinkeljük nektek.

Tehát eleget téve a kérésnek, most közreadjuk ezt a felettébb furcsa felvételt. Mivel a hölgy nem kérte, hogy az eredeti postot töröljük, amíg másként nem rendelkezik mi fent hagyjuk azt is.

A videó szó szerint sokkoló. Nem akarunk a könyvkiadó hibájába esni, mi előre elmondjuk, hogy ez a felvétel veszélyes az egészségre. Vigyázzatok!

Íme a levél, amit kaptunk:

Tisztelt Ize.hu szerkesztő!
 
Szenci-Molnár Ildikó vagyok. Bátyám és felesége nevében szeretném megköszönni az e-maileket és hozzászólásokat, amiket az elmúlt napokban jóérzésű internetező emberektől kaptunk.
 
Nagyon megható az a támogatás, amiben az interneten megjelent felháborító és szégyenletes videó kapcsán részesítették családunkat.
 
Bátyám, Szenci Gábor egy budapesti könyvesboltban kapott szívrohamot. Az esetet valaki megörökítette, és az interneten, így többek között az Izé.hu oldalon is elérhetővé tette. Azóta sok ezer ember látta, ahogy bátyám kezében egy könyvvel összeesik.
 
Bátyámnak mindig is gyenge volt a szíve. Gyerekkora óta járt szakorvoshoz. Kerülte az izgalmakat, és kímélő életet élt. Az internetre feltöltött videó kapcsán egyértelmű családunk számára, hogy a rohamot az a könyv okozta, amelyet a könyvesboltban éppen olvasott.
 
A felvétel, ha már meggyalázta bátyámat, talán valami jónak, egy pozitív kezdeményezésnek lehet az alapja. Mindig úgy neveltek bennünket, hogy a rosszban próbáljuk meg a jót megkeresni.
 
Ez a felvétel döbbentett rá, hogy micsoda felelőtlenség a könyvkiadók részéről, hogy nem tüntetik fel a könyvek borítóján, hogy hány éves embereknek szánják a kiadványaikat. A televízióban sugárzott filmek előtt megjelenik a korhatárt ismertető karika. A CD-k borítóin feltüntetik, ha a számok szövegei trágár vagy durva szavakat tartalmaznak. Még a vidámparkban is kiírják, hogy szívbeteg emberek mely játékokra ne üljenek fel. Ez alól a könyvek kivételt képeznek. Bátyám pedig ennek esett áldozatul.
 
Úgy érzem, hogy bátyám esete talán nem kirívó. Sokan élhetnek ma Magyarországon, akik féltik gyermekeiket vagy szívbeteg hozzátartozójukat egyes könyvektől. Az ő védelmükben fogalmaztam meg ezt a sajtóközleményt.
 
Bátyám sajnos még mindig kritikus állapotban fekszik a kórházban. Ha most eszméleténél lehetne, biztos vagyok benne, hogy támogatná a kezdeményezésem.
 
Követeljük, hogy a könyvkiadók a könyvek borítóin tüntessék fel, ha egy adott mű szívbeteg vagy kiskorú emberek számára nem ajánlott. Ne lehessen ma Magyarországon úgy könyvet kiadni, hogy az a megrázó, vagy sokkoló tartalomra ne figyelmeztesse az olvasót.  
 
Kérem, tegyék lehetővé, hogy ez a közlemény és az általam készített film az oldalon megjelenjen. Bízom benne, hogy a nyilvánosság a kezdeményezést felkarolja, és rövidesen változás történik Magyarországon.
 
Szenci-Molnár Ildikó
8462 5 460 Izé
Savitra: Javíthatatlan vagy XD És menthetetlen...
Purple: fogd már fel h nem igazi
Maggi: Így van szókincs , másoknak sajnos keveset adott a teremtő én megpróbálom kihasználni azt am [...]
Mind a 460 komment
De jó, így felirattal végre értem, mit énekel Dzsó Kuki! :D
329 1 4 Zene Izé
Bakeyoo: Frissüljünk már Tündérvirágom! ;)
Máln@: najó.eznagyonhülye. :D
bungle: Úgy tudom az elmúlt 48 évben jó ha 3 józan napja volt. ;)
Mind a 4 komment
Joe Satriani - Surfing with the Alien

Tud a bácsi....nem véletlenül vannak a tanítványai közt olyan nevek mint, Kirk Hammett (Metallica) David Bryson (Counting Crows), Kevin Cadogan (Third Eye Blind), Larry LaLonde (Primus, Possessed), Alex Skolnick (Testament), Rick Hunolt (Exodus), Phil Kettner (Lääz Rockit), Geoff Tyson, és Charlie Hunter...és talán a legismertebb Steve Vai.


Honlap

ANGOL és MAGYAR Wikipedia

Egyéb számok Satriani-tól:

Flying in a Blue Dream

The Mystical Potato Head Groove Thing

Always With Me, Always With You

Just Like Lightnin'
379 0 5 Zene Izé
Balázs: hát nem tom kirk a második legjobb élőgityós(RSM) szal
Ganja Master: jah ...: '( na de Satrianinak még mindig talán a leghíresebb tanítványa Steve Vai...még ha te [...]
Balázs: hát akkor az én Slipknot posztom amit egy óráig csináltam és minden szám benne volt :'(:@
Mind a 5 komment
Joe Kochanowski szemétből összetákolt bringái
1917 0 2 Autó Izé
Dawe: hát a csávó is elég selejt de a szándék a lényeg
Skullman: Dh bicajom egy ilyenért!XDXDXDXD
Joe Kochanowski szemétből összetákolt bringái
2036 0 2 Izé
Dawe: hát a csávó is elég selejt de a szándék a lényeg
Skullman: Dh bicajom egy ilyenért!XDXDXDXD
The Clash - Should I Stay or Should I Go?
Ki ne ismerné? ;)

A The Clash angol punk rock együttes 1976 és 1986 között volt aktív. Bár punk rock banda volt, kísérleteztek reggae, funk, New Wave, dub és rockabilly zenével is. Az együttest Joe Strummer Mick Jones és Paul Simonon alapította 1976-ban és 1983-ban oszlott fel.
397 0 1 Zene Izé
max_dangerfield: Nagyon jó zenekar...én letöltöttem egy albumot és nagyon tetszik...
Ugly Kid Joe - I hate everything about you
Wikipedian itt olvashatsz róluk. Azt hiszem a Funk-rock, ami a legjobban illik talán a stílusukra.
Sajnos a banda már bő 10 éve "halott".
Személyes kedvencem Tőlük pedig itt: Ugly Kid Joe - Cloudy skies
290 0 0 Zene Izé
Busta Rhymes - Break you neck

Busta Rhymes az 1991-ben debütáló Leaders Of The New School nevű bandával indította pályafutását. A banda nem tett szert világhírnévre, de ez a fiatal jamaikai srác szólóban megmutatta az embereknek, milyen remek előadó is valójában.
Az 1996-os év legnagyobb durranása kétségkívül Busta Rhymes felbukkanása volt. Már ismert tagja volt a már említett Leaders Of The New School-nak, illetve a New York-i rap szcénának, amikor elérte első igazi sikereit. A vibráló tekintetű, karibi beütésű, saját, össze nem téveszthető stílussal rendelkező Busta Rhymes 12 évesen már rappelt, miután szülőföldjéről Brooklyn-ból Long Island-re költöztek át. A környéken rendezett összes rap tehetségkutató versenyen részt vett, majd végül sorsa összehozta későbbi partnerével Mc Charlie Brown-al. Charlie ekkor még csak kilencedikes, de a Busta-val közös repperkedésükkel olyan támogatókra lelnek, mint Chuck D. A Public Enemy Long Island-i stúdiójában kezdenek felvételeket rögzíteni, majd ezeknek a szalagoknak köszönhetően a világ is megismeri őket.

Busta Rhymes - Gimme some mo

Busta Rhymes feat. Spliff Star-Make It Clap

Busta Rhymes - I Love My Chick

Busta Rhymes and MC - I know what you want

Busta Rhymes - Put Your Hands Where My Eyes Can See

Busta Rhymes, Chingy, Fat Joe and Nick Cannon - Shorty

Busta rhymes Ft Pharell - Lite ya ass on fire

Busta Rhymes-Get You Some

Busta Rhymes & Mystikal
444 3 11 Zene Izé
Purple: mekkora az a videó :D
csicsilla: dehogy bàntom Isten ments!!!nekem tetszett az a vidi!
Monsy: Ne bántsd Gyulát! Ismerem a srácot, jó arc csak kicsit talán eltévedt. :) Akkor már inkább [...]
Mind a 11 komment
Brand New Sin- My World
Tökös southern rock :D
Black and Blue
Sajnos az együttes már nem ebben a felállásban folytatja, bár szerintem az új énekes hangja meg sem közelíti Joe-ét...
200 0 0 Zene Izé
Armand Van Helden feat. Fat Joe & BL - Touch Your Toes
374 1 0 Zene Izé
Murderdolls - Let's Go To War
264 0 1 Zene Izé
Ganja Master: oooóóó Joey.... : )))) má hiányzik a Slipknot meg Joey dobjátéka+Corey énekhangja.... de ma [...]
Rednex - Cotton eyed Joe
1253 2 5 Zene Izé
RokkantTroll: LOL. Ezer éve nem hallottam :D
csicsilla: veràritni kàtnàjdzso aktum méri lontàjn go veririratnaj veriri go aktum méri l [...]
Fanti: Lávolom én is :D Az ittas pajtatánc jut róla eszembe xD
Mind a 5 komment
Long Beach Dub Allstars feat. Black Eyes Peas - Sunny Hours
A Joey c. sorozat főcímdala
673 0 1 Zene Izé
Airwalk: cool
Joey Jordison Drum Solo
318 2 1 Zene Izé
Metalvarju: Ki-be baszott jóóóó!!!!!!
Jimmy Kimmel ezzel a videóval válaszol szerelme (Sarah Silverman) I'm Fucking Matt Damon poénjára. Az I'm Fucking Ben Affleck további szereplői: Brad Pitt, Harrison Ford, Cameron Diaz, Joan Jett, Macy Gray, Robin Williams, Don Cheadle, Pete Wentz, Perry Farrell, Benji and Joel Madden, Lance Bass, Huey Lewis, Josh Groban, McLovin és Meatloaf.
4386 9 25 Izé
rezso: tényleg,várom is a folytatást I'm fucking J.Garner már unalmas lenne de biztos kitalálnak vmit
nkmedve: Szerintem 2:1 Jimmynek, me ő kezdte b****gatni Matt-et s ő is fejezte be a visszavágó videóval. [...]
redbaron813: Sarah Silvermann tetszett és eredetinek, ötletesnek tartom - ez a válasz kicsit erőltetett, a sz [...]
Mind a 25 komment
Fuss, ha kedves az életed :)
2074 2 1 Game Izé
Yvette: Hát ez kicsit uncsi sztem..x/
Van 60 db jegyünk a Cukrosnéni c. vígjáték premier előtti bemutatójára (február 5., kedd 20 óra - Palace Lurdy Ház, 9.terem). A jegyeket azon Izé tagok között osztjuk szét, akiknek ki van töltve az adatlapjukon a nemük, születési idejük és az ország/város, ahol élnek; valamint helyesen válaszolnak a következő roppant bonyolult kérdésre: ki játssza a film címszerepét, Candy-t. A helyes megfejtéseket itt küldhetitek be, minden nyertes max. 2 jegyet kap (persze csak ha akar még valakit hívni, nem kötelező, írjátok meg 1 vagy 2 kell).

A film sztorija röviden (a válasz megtalálható a szövegben :) ):
Joe és Baggy szerint teljesen természetes, hogy a szakdoga témája egy pornófilm. Apró bonyodalmak azért nehezítik a munkát: például a producer, aki a pénzéért sztárt akar a filmbe, méghozzá nem akárkit.

Candy Fiveways (Carmen Electra), a világ első számú felnőtt filmese kellene, aki nemrég vonult vissza a szakmából... Viszont senki nem mondta, hogy egyszerű lesz áttörni a szülői hálószobában forgatott diploma-pornóval.

Előzetes:
4118 0 89 Film Izé
kulika: Utólag is de én is köszi a jegyeket! 8) Én is most nyertem először vhol 8) És Luflee én i [...]
rezlavor: Jelentem lezajlott a sorsolas, megkezdodott a nyertesek kiertesitese, ettol fuggetlenul rovidesen po [...]
Luflee: Es ? Nyertem ? :D
Mind a 89 komment
Van 60 db jegyünk a Cukrosnéni c. vígjáték premier előtti bemutatójára (február 5., kedd 20 óra - Palace Lurdy Ház, 9.terem). A jegyeket azon Izé tagok között osztjuk szét, akiknek ki van töltve az adatlapjukon a nemük, születési idejük és az ország/város, ahol élnek; valamint helyesen válaszolnak a következő roppant bonyolult kérdésre: ki játssza a film címszerepét, Candy-t. A helyes megfejtéseket itt küldhetitek be, minden nyertes max. 2 jegyet kap (persze csak ha akar még valakit hívni, nem kötelező, írjátok meg 1 vagy 2 kell).

A film sztorija röviden (a válasz megtalálható a szövegben :) ):
Joe és Baggy szerint teljesen természetes, hogy a szakdoga témája egy pornófilm. Apró bonyodalmak azért nehezítik a munkát: például a producer, aki a pénzéért sztárt akar a filmbe, méghozzá nem akárkit.

Candy Fiveways (Carmen Electra), a világ első számú felnőtt filmese kellene, aki nemrég vonult vissza a szakmából... Viszont senki nem mondta, hogy egyszerű lesz áttörni a szülői hálószobában forgatott diploma-pornóval.

Előzetes:
4712 1 89 Izé
kulika: Utólag is de én is köszi a jegyeket! 8) Én is most nyertem először vhol 8) És Luflee én i [...]
rezlavor: Jelentem lezajlott a sorsolas, megkezdodott a nyertesek kiertesitese, ettol fuggetlenul rovidesen po [...]
Luflee: Es ? Nyertem ? :D
Mind a 89 komment
Joel King rekordja 181.4 km/h ezen a guruló izén. (videóval).
2729 0 1 Autó Izé
mrschwalbe: "Ez a gyerek meg nhem nohrmálish" by L'L' :D
Joel King rekordja 181.4 km/h ezen a guruló izén. (videóval).
2799 0 1 Izé
mrschwalbe: "Ez a gyerek meg nhem nohrmálish" by L'L' :D
UFO Joe
6182 2 9 Game Izé
SexyBaby18: cukker játék (L)
Beni0503: 24300
Lilu__cica: Tök yo!!
Mind a 9 komment
UFO Joe
6709 5 9 Izé
SexyBaby18: cukker játék (L)
Beni0503: 24300
Lilu__cica: Tök yo!!
Mind a 9 komment
Joe Oliveira fotói
8111 1 11 Art Izé
dzsudi04: Örülök szivem h nem a csajokat nézted elsösorban:) De a képek elképesztő jók, akarom mondan [...]
kanoc: Szerintem a lelkivilággal semmi gond! Sőt végre nem csak a nőkről szól az aktkép! hanem ez m [...]
Summerfield: Zárójelben jegyezném csak meg, hogy itt most tulajdonképpen Joe Oliveira képeit kellene komment [...]
Mind a 11 komment
Joe Pogan fémszobrai
1915 0 0 Art Izé
Joe Pogan fémszobrai
1798 1 0 Izé