REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Szóval alapból nem teszünk ki magyar oldalról játékokat, de valami homályos, megfoghatatlan oknál fogva jelen esetben úgy éreztem most kivételt kell tennem.
Gondolom bungle lenyel keresztbe, feldarabol, és a hullám darabjait a jelenleg ismert univerzum különböző bolygóin fogja véglegesen megsemmisíteni, de akor is jöjjön:

TOMCHI A BÉKA

És akinek ez nem elég, annak ITT van valami más, ami -igaz nem game, de- az utóbbi idők egyik legjobb akármije.
4377 3 10 Game Izé
keksi1234: nekem nem jön be a játék más honlapot ad ki
mounther: MI A Szám címe ami a játék közben megy??? választ ide pls: quake@page.hu
Zsolt86: Köszi (:
Mind a 10 komment
Bedőlt hitelek után otthagyott házak Kaliforniában. Sokkoló látni, ahogy a hatalmas tévék és különböző értékek mennek a kukáskonténerbe, mert a tulajdonosnak nem volt pénze/ideje rendesen kiköltözni.
11878 5 49 Izé
Wicked: Ha valakinek problémája lenne a jelenlegi pénzügyi válság megértésével, a következő sorok [...]
nymisi: Az sem rossz :)
NoSuker: Csődeljárás. Én csak ennyit mondok, ugyanis személyesen ismerek olyan családot kint, akiknek v [...]
Mind a 49 komment
A Super Mario zenéje különböző hangszereken
8482 6 17 Izé
bungle: kowatch küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=NBgMk4X9MzA Szöveg: Super Mario Metal Remix Co [...]
Mr.T.: Szuper Mario lépetetőmotorra :D http://www.youtube.com/watch?v=Kh2AWswAMvw
bungle: MStipee küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=sfmez7tdc2Q Szöveg: Super Mario Brothers Főc [...]
Mind a 17 komment
Austrian Death Machine - Get To The Choppa

Elkészült az első videóklip az Austrian Death Machine nemrég megjelent, Total Brutal című lemezéhez. A banda Tim Lambesis (As I Lay Dying) projektje, ami két fontos tényezőn alapszik. A szövegek Arnold Schwarzenegger különböző filmjeiből kiollózott kulcsmondatok köré épülnek, a zenei alaptól pedig semmiféle meglepetést nem szabad várni. Lambesis elmondása szerint az ADM pontosan olyan zenét játszik, amit elvársz egy kemény bandától. Tehát a gyors tempó, breakdown, sing along és gitárszóló minden számban adott.
426 0 2 Zene Izé
MStipee: Ez jóság xD
xcsokix: Isten :D kb 3 hónapja találtam rá meg is van az album csak ajánlani tom mindenkinek!!:D
A világ legkisebb kígyója. Barbadoson fedezték fel, mindössze 10 centiméter, és spagettivékony.
A kígyó Leptothphlos carlae névre lett keresztelve - a 3100 ismert kígyófaj legkisebbje. Az állatot Dr. Blair Hedges amerikai biológus fedezte fel. Miután a kutatók megtalálták az első egyedet, több száz követ fordítottak fel, hogy még egyet találjanak. Összességében Hedges és felesége mindössze két nőstényt talált.
Elmondása szerint valójában ezen fajból már volt három igen régi példánya, az egyik a londoni Természettudományi Múzeumban, és kettő Martinique-en, szintén múzeumban. Ám azon fajokat rosszul azonosították. Hedges magyarázata szerint egy új faj azonosítását igen megnehezíti, ha az élőlény ilyen apró. "Az apró állatoknál a különbségek sokkal finomabbak, és gyakran nem veszik őket észre". A modern genetikai ujjlenyomat vizsgálat gyakran az egyetlen módja a fajok szétválasztásának. "Az a nagyszerű, hogy két kistermetű kígyó között is ugyanolyan különböző a DNS, mint két nagyobb faj esetén, így lehetővé válik, hogy olyan különbözőségeket is észrevegyünk, amelyeket egyébként puszta szemmel nem látunk" - mondja Hedges.
Más kígyófajjal ellentétben - melyek egy nemzés során akár 100 tojást is leraknak -, a világ legkisebb kígyója mindössze egyetlen tojást rak.
1800 3 8 Izé
MonTom: Én? ÁÁÁ dehogy. Rafinált jószágok ezek.Biztos kifigyelték az őrök viselkedését, majd az [...]
rivaul: Igen s én olvastam először... Még az a példány is volt a kezembe ami nálad kötött ki :P
Dawe: ez benne volt a mai blikkben :D
Mind a 8 komment
Energiatakarékos pici PC a Cherrypal-tó A Cherrypal, aki tulajdonképpen egy egyelőre ismeretlen gyártó, új megoldással jelentkezik a piacon. A vállalat egy kisméretű komplett PC-t mutatott be, amely alapjáraton mindössze 2W-os fogyasztás mellett üzemel, ára pedig rendkívül kedvező, összesen 250 dollárt kell érte letennünk az asztalra.

A kis számítógép elegendő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy internetezni tudjunk vele, a készülékben egy 400 MHz-es órajelen üzemelő, hárommagos Freescale MPC5121e mobileGT egység található, amely eddig főként autós navigációs rendszerekben volt megtalálható, teljesítménye nem összehasonlítható az Intel és az AMD processzoraival. A rendszer 256 MB DDR2-es memóriával, valamint  4 GB NAND flash memóriával van ellátva, ez utóbbi ad helyet az operációsrendszernek, amely jelen esetben egy Debian alapú linux rendszer. A webböngésző szerepét a FireFox tölti be, amely az összes bővítmény és Linux média plugin kezelésére képes. A kis szerkezet beépített 802.11 b/g  WiFi adapterrel, két darab USB porttal és egy ethernet porttal van ellátva, de ezeken kívül egy VGA kimenetet, valamint egy sztereó hangkimenetet is találunk rajta. A Cloud Computer névre hallgató rendszer az átlagfelhasználók számára gyengének bizonyulhat, de a maga kategóriájában elég ütőképes, és ami a lényeg: rendkívül keveset fogyaszt. A pici PC-vel internetes videókat, flash animációkat, illetve különböző weboldalakat nézegethetünk, de akár irodai munkára is alkalmas a készülék.

A Cherrypal kis gépe nem csak egy egyszerű, alacsony fogyasztással üzemelő PC, annál bizony sokkal több. A gyártó a kis készülékhez kevés adattároló kapacitást biztosít ugyan, de cserébe 50 GB-os ingyenes internetes tárhelyet ad minden egyes vásárlónak. Az információk szerint ez a tárhely a jövőben bővülni fog. A Cherrypal megoldása rendkívül biztonságos, ugyanis a Cloud rendszer szoftveres és hardveres adattitkosítással éri el az internetet.

A rendszer az alacsony fogyasztás mellett 80%-kal kevesebb alkatrészből épül fel, mint egy átlagos PC, így környezetkímélőnek mondható, viszont a készülék háza hagyományos műanyagból készül, ami ugyanolyan veszélyes a környezetre, mint a többi PC borítása. A kis készülék mégis különleges, ugyanis gyártója szerint elég jó minőségű ahhoz, hogy akár 10 éven keresztül is hibátlanul tudjon működni, ám a felhasználók nagy része ennyi ideig nem tart meg egy gépet, többnyire 2-3 évente cseréli konfigurációját. A gyártó erre is kitalált egy környezetkímélő és mellesleg ötletes megoldást: a vállalat a megunt készülékeket visszavásárolja, majd a fejlődő országokban újra értékesíti, így a kis gépek valóban hosszú ideig lehetnek majd használatban.
931 0 3 Tech Izé
rivaul: Igen ez csak egy kis pc nem noti... Szal ehez +bill egér monitor stb :)
wowbagger: ööö...ez egy pc sztem.számítógép.nem notebook vagy tablet pc. nincs képernyőő.azt vegyé
gvereb1: mekkorka a képernyője?
Ez az igencsak meghökkentő látvány fogadta a Goodwood Festival of Speed több százezer látogatóját az angol kisvárosban.

A 34 méter magas "alkotás" Gerry Judah munkája, a brit művész a Land Rover fennállásának 60. évfordulójára készítette. A nyers acélvázat a márka különböző típusai díszítik, a csúcsra egy Defender kapaszkodott fel először.
1713 0 13 Autó Izé
bungle: Tény hogy több helyen van 34 méter és ránézésre is inkább annyi, javítom is.
Seso: akkor is el van irva 40 labra, ami kb 12 meter. mashol 34 metert irnak, ami inkabb realisabb :)
izébigyó: Itt van a rövid link, ha vki nem tudná összemásolni: http://href.hu/x/6g0h
Mind a 13 komment
Ez az igencsak meghökkentő látvány fogadta a Goodwood Festival of Speed több százezer látogatóját az angol kisvárosban.

A 34 méter magas "alkotás" Gerry Judah munkája, a brit művész a Land Rover fennállásának 60. évfordulójára készítette. A nyers acélvázat a márka különböző típusai díszítik, a csúcsra egy Defender kapaszkodott fel először.
1996 0 13 Izé
bungle: Tény hogy több helyen van 34 méter és ránézésre is inkább annyi, javítom is.
Seso: akkor is el van irva 40 labra, ami kb 12 meter. mashol 34 metert irnak, ami inkabb realisabb :)
izébigyó: Itt van a rövid link, ha vki nem tudná összemásolni: http://href.hu/x/6g0h
Mind a 13 komment
Cannon Fodder - Intro

Remélem van, aki emlékszik erre a régi amigás játékra és a jó kis zenéjére:P

Itt különböző kontrollerekkel adják elő ezt a számot:)
440 0 0 Zene Izé
Mindig nehézkes a laptop-ot ölben használni. Erre nyújt szimpatikus megoldást ez a párna. Három különböző modelljük van, ez a legtutibb. Ráadásul szétszedhető és könnyen hordozható, már ha valaki vinni is akarja...
2720 1 11 Izé
Anapis: Ez nagyon jo ötlet, varrok magamnak egyet:) az én laptopon régi, és nagyon melegszik, párna né [...]
puputeve: Én rá nem tenném a laptopot ilyen párnára, alul van a hűtése nem egészséges eltorlaszolni.
zimbabwe: Köszi SteveOH! Magyarországon más felépítésűeket lehet kapni ha vki olcsóért keresi;) igaz [...]
Mind a 11 komment
The Ting Tings - That's Not My Name

A brit zenei újságírók által összeállított lista első ötösében három indie zenekar is helyet kapott. A kéttagú, egy lány énekes-gitárosból és egy fiú dobosból álló The Ting Tings-t afféle inverz White Stripesnak is nevezhetnénk, bár a két zenekar stílusa azért jócskán különbözik. A 2006-ban alakult manchesteri Ting Tings saját bevallása szerint garázs-popot játszik, első kislemezük That's Not My Name címmel egy helyi kiadónál jelent meg 2007-ben, ám hamarosan az ismert BBC lemezlovas, Steve Lamacq playlistjén landolt. Első koncertjüket is ebben az évben adták, majd a júniusi Glastonbury fesztiválon egy emlékezetes koncerttel hívták fel magukra a figyelmet.
350 0 0 Zene Izé
Canon rock - Funtwo

Végy egy néhány száz éves klasszikus művet, írd át elektromos gitárra, vigyél bele egy kis rockos hangzást és kész is a világsiker.
Egy JerryC nevű tajvani gitáros és dalszerző a fenti receptet követve hozta létre ezt a nagyszerű számot. Az alapanyagul szolgáló művet Johann Pachelbel komponálta a XVII. században, és a Canon in D major címet adta neki.
Miután JerryC felrakta a videóját az internetre nagyon sokan megtanulták a számot, majd felrakták a saját verziójukat. A posztban szereplő verziót egy Funtwo művésznevű dél-koreai gitáros adja elő, és ez az egyik legnézettebb youtube videó(eddig 44,751,939-en néztek meg). Azért ezt a verziót posztoltam mert nekem ez tetszik a legjobban.

Ultimate Canon Rock azaz kb 40 különböző előadó youtube-os videói összevágva egy közös előadássá.
474 3 1 Zene Izé
yushuf: az ázsiai gyerek keményebben nyomja:O)))))) de ez is brutál
The Venetian Macao - a világ legnagyobb kaszinója Makaón (Kína).
A szórakoztató központban több mint 20 olyan épület áll, amely a világ különböző nevezetességei alapján készült. Ilyen például a római Colosseum, egy new orleansi, egy amszterdami, vagy egy velencei utcarészlet, de már a magyar Operaházat is hamisítják Kínában!

Tavaly Makaónak már több bevétele volt a szerencsejáték-iparból, mint Las Vegasnak, és 27 millió turista járt a városban.
2616 0 5 Art Izé
Re-Peet: Vajon a Hősök terét is engedéllyel copyzták le? :D ... mert elég jól sikerült..
Belkar: szívesen elmennék :)
anon: Szépnek szép de túl "mű".
Mind a 5 komment
The Venetian Macao - a világ legnagyobb kaszinója Makaón (Kína).
A szórakoztató központban több mint 20 olyan épület áll, amely a világ különböző nevezetességei alapján készült. Ilyen például a római Colosseum, egy new orleansi, egy amszterdami, vagy egy velencei utcarészlet, de már a magyar Operaházat is hamisítják Kínában!

Tavaly Makaónak már több bevétele volt a szerencsejáték-iparból, mint Las Vegasnak, és 27 millió turista járt a városban.
2950 2 5 Izé
Re-Peet: Vajon a Hősök terét is engedéllyel copyzták le? :D ... mert elég jól sikerült..
Belkar: szívesen elmennék :)
anon: Szépnek szép de túl "mű".
Mind a 5 komment
fing.hu - Magyarország legnagyobb fing gyűjteménye!?

Minden ember átlagosan 200 - 2000 ml gázt / nap (az átlag 600 ml) enged ki magából. Ez naponta 13-14 fingást jelent.

Vannak tehetséggel megáldott emberek, akik a megfelelő izomzattal különböző dallamokat képesek eljátszani (elfingani). Ilyen volt a legendás fingművész Joseph Pujol aki 22 éven keresztül (1892 -től, meghalt 1945-ben) a Párizsi Varieté Moulin Rouge - ban (Vörös Malom) hatalmas sikereket ért el. Többek között utánozta a zivatart, ágyukat és több tucat nemzeti himnuszt.

Legyen a gáz veletek!
9780 9 30 Izé
Mec: "Kattincs a lejátszóra!".... oké, kattincsok :D
Máln@: no hajrá...már szombat van ;)
papaluige: b....szd meg! 2 napig nem vagy a barátom! grrrrrrrrrrrrrrrrrrr.... :D
Mind a 30 komment
Siddharta - My dice
Szlovénia legnépszerűbb csapatát 1995-ben alapította Tomi M., Boštjan M., Promi¾ M. és Primo¾ B. Először csak helyi klubokban játszottak, majd 1999-ben kiadták első albumukat – Id. Ezután sorozatban nyerték a különbözői zenei díjakat – és nyerik még a mai napig is (EMA). Harmadik albumukat (Rh-) Ausztriában, Németországban és Svájcban is kiadták. Legutóbbi albumuk – Petrolea – 2006. 06. 04-én jelent meg.
Magyarul róluk
265 0 1 Zene Izé
anath3ma: éérdekes:D tetszik nagyon. nem ismertem eddig, most néztem néhány videót tőlük, és ezis nag [...]
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a csikóhal (aha,most majd megint jönnek oda a felesleges "L" betűk... :D)
Kevesen tudják, hogy csikóhaléknál az apuka lesz terhes. Egy brit és német tengerbiológus kutatókból álló csoport kilencven egyedet vizsgálva jutott arra a következtetésre, hogy a csikóhal naponta többször, különböző egyedekkel flörtöl és létesít szexuális kapcsolatot.

Bébicsikóhal.
Udvarlási tánc.
Csikóhalszex.
Kínában pálcikás csemege. (bocsi, ezt én írtam hozzá :) bungle)

Pár kép. És pár "fura" (fotóbolt) kép. :)

Csikóhalverseny azoknak, akik játszani akarnak.

1935 2 42 Izé
kKNd: Bírom, hogy így kifossa magából a kicsinyeit. :D
Loncsi69: Figyeltétek az utolsó kis ravasz csikolmányt, az a kedvencem. Nevet kéne adni neki, olyan édes, [...]
csicsilla: csak legyek màr otthon kiprobàlom ezt a csikohal pozituràt!XD
Mind a 42 komment
Vodka a tubusban
A 10.5% alkoholtartalmú szeszesitalt áfonya, citrom, és "energia" ízesítésben lehet kapni. A Go Wodka Extreme első ránézésre nem különbözik egy fogkrémes tubustól, ebből kell kiszopogatni az alkoholos italt.

Bonus cikk: ehető vodka és gin-tonik zselé.

Itt pedig a hírhedt vodka zselé receptje, amitől állítólag nagyon könnyen be lehet baszcsizni. ;)

Hozzávalók: 2 zacskó tortazselé/aszpik, fél lityó vodka, 2 evőkanál cukor. Elkészítjük a zselét (a zacskó hátulján rajta van, hogyan kell), de az előírtnál 20%-al kevesebb folyadékkal. Amikor készen van, egy téglalap alakú edénybe töltjük, de jégkockatartókba is lehet. A cukrot elkeverjük benne, majd 2-5 percet állni hagyjuk, míg le nem hül, de még nem dermed meg. Ekkor adjuk hozzá a vodkát és óvatosan elkeverjük, hűtőbe rakjuk. Megdermedés után 2x2cm-es kockákra vágjuk föl és mignon-os papíron tálaljuk. FIGYELEM: 3-4 kocka = feles!
2870 9 28 Izé
vöri: ez nagyon tuti, ilyet én is toltam (:
livy: Azt a pohár aljára teszik, nem bele a szifonba. http://www.barkapizzeria.hu/index.php?option=com_p [...]
csicsilla: kedvencekbe vele...:$
Mind a 28 komment
Hónapok óta ismeretes, hogy a SEGA a legendás mozifilm jogai megvásárlása óta két külsős csapatot is megbízott két különböző Aliens játék fejlesztésével. Ezidáig konkrétumok egyikről se szivárogtak ki, azonban hamarosan megtörik a jég.
329 0 0 Tech Izé
A tengerentúl nagyobb városaiban plakátok jelzik, hogy Nico Bellick és a GTA IV főbb karakterei körözés alatt állnak különböző bűncselekmények miatt. Jobb ha vigyáztok velük!
438 0 0 Tech Izé
A Vision Research bejelentette a Phantom V12 kamerát, ami nem kevesebb mint 1 millió képkocka rögzítésére képes másodpercenként! Mindezt persze csak limitált felbontásban, 256x8 pixeles méretben, de az 1280x800-as maximális felbontásban is 6315 képkockát készít a szerkezet egyetlen másodperc alatt!

Valószínűleg három különböző tárolókapacitással jelenik majd meg: 8, 16 vagy 32 GB, elképesztő fényérzékenységgel és a Vision saját fejlesztésű Extreme Dynamic Range technológiájával, amely egyetlen képkockán belül két különböző expozíciós beállítást tesz lehetővé.

A cég - amely egyébként a nagysebességű rögzítés specialistája - weboldalán jó pár látványos, nagy képkockaszámmal rögzített videót nézhetünk meg.
493 1 5 Tech Izé
roland66: nagyon nagyon állat! esetleg ezeket honnan lehetne letölteni? de annak is örülnék ha saját mag [...]
Elison: Ezzz nagyon komoly !!! Nekem már tetszettek a pisztolygolyós meg vizeslufiszétpukkanósok is de m [...]
dude: 256x8 pixel méretben? Nem túl nagy az? :D A Phantom V12 linkben egy space (a per és az utána k [...]
Mind a 5 komment
Mona Lisa-szindróma, Rubens-típusú elhízás, Pisa-szindróma és egyéb orvosi elnevezések különböző alkotásokról.
6634 4 8 Izé
bandee1219: Inkáb az az érdekes, hogy van olyan elhízás, amit egy festő után kéne elnevezni? Ő "találta [...]
Lilu__cica: Én se tom pontosan megfogalmazni, hogy a "nervus facialis (arcideg, VII. agyideg) részleges degene [...]
Schabee: érdekes
Mind a 8 komment
"A Petri-csészében a baktériumok a szaporodás és a mozgás miatt különböző formákat, mintázatokat vesznek fel. Ezek létrejöttében fontos szerepe van a baktériumok közötti kommunikációnak. Márpedig a kommunikációs utak megismerése közelebb viheti az orvostudományt az antibiotikumokkal folytatott kórokozók elleni küzdelemben."

via  MedIQ
639 0 1 Tech Izé
kisst: Tökre olyanok mint egy-egy fraktál....Lehet hogy van összefüggés és ez is valamféle spontán [...]
"Geronimo, a Drogvilág mindent tudó nagykutyája végigkíséri a nézőket a kábítószeres "élmények" különböző változatain. A hangvétel ironikus. Geronimo kárörvendve mutatja be a halálos veszélyeket, amelyek a drogok világában tévelygőkre leselkednek."

Aha, értjük...
3542 9 22 Izé
bungle: "Bizarr animáció: Stohl András kifekszik a drogtól" http://hetivalasz.hu/kronika/bizarr-video-st [...]
Kiscsuri: XD
bandee1219: Nem teszed rosszul, sajna tényleg csak attól menő valaki, ha iszik, cigizik... És mindenhol, ne [...]
Mind a 22 komment
Drága tapéták a világ különböző kocsmáiból. ;)
5862 4 25 Izé
SexyBaby18: hmm...még ha papírpénzek lennének xD
bandee1219: Vendégek borravalói v. honnan szedték?
roland66: hát sztem nem mind mondja poénból!
Mind a 25 komment
Louis Wain, skizofrén festőművész macskás képei a betegsége különböző stádiumaiban.
5819 0 85 Art Izé
bungle: Fabian küldte: Fraktálokkal ábrázolt állatok (meg még jó sok sima fraktál is...) Tribute to [...]
three.d: Ezt az trinyós-macskás képek váltották ki belőletek?
Fabian: LOL :D Lassan társizékereső rovatot is lehet indítani :D
Mind a 85 komment
Louis Wain, skizofrén festőművész macskás képei a betegsége különböző stádiumaiban.
5796 10 85 Izé
bungle: Fabian küldte: Fraktálokkal ábrázolt állatok (meg még jó sok sima fraktál is...) Tribute to [...]
three.d: Ezt az trinyós-macskás képek váltották ki belőletek?
Fabian: LOL :D Lassan társizékereső rovatot is lehet indítani :D
Mind a 85 komment
Európa térképe - különböző kimutatásokkal...
9025 7 7 Izé
Cromex: De ez nem a hétköznapokról szól. Áh, mindegy is, nem érteni.
ibor90: meg mi az hogy Magyarországon az ital fogysztásának nincs korhatára? ok hogy ezeket megszegik é [...]
Tokra: A "nyugati" emberek tudatlanságáról és nemtörődömségéről árulkodik, hogy Magyarországot [...]
Mind a 7 komment
Faces in Places - avagy arcok különböző hétköznapi dolgokban...
5119 8 6 Izé
Daneee vagy Danyeee: Szerintem a hazteto
csirek: tréfás.....xD
ocsy21: A Golden Eye a legjobb! :D
Mind a 6 komment
Különböző országok helyi McDonald's specialitásai
8648 4 20 Izé
bungle: Hajrá USA! ;) www.dailymail.co.uk/news/article-2329817/Get-ready-McMega-potato-McDonalds-creates-1- [...]
Slarioux: Lexarom amúgy, hogy mi megy az ilyen gyorséttermekben, meg kajáldákban....hallottam én is minde [...]
Bazsee: Uhh, látnád mi megy mekiben....csak általában a multik nem engednek kiszivárogni ilyen dolgokat [...]
Mind a 20 komment
30 különböző cipőfűzési technika - lehet próbálkozni :-)
16646 55 14 Izé
madMate: ez nagyon jóóó! köszi legeslegebb :)
Dawe: már ujra éledt:D amióta ezt beraktam a kedvencek közé azóta hetente átfűzöm a cipőm :D
bandee1219: A francba ez már nem él, valaki linkeljen már, ha tudja hol találni! Köszönöm! Boldog új év [...]
Mind a 14 komment
Hetemeel dynamic images - bal oldalon fent találsz még 7 különböző imidzsizét
4934 4 7 Izé
jamboria: ;)
anda89: tetszik!jól el lehet vele szórakozgatni!:)
mtzolee: Mehehehe.... jamboria majdnem ugyazenzt írtam fel tegna este én is mikor ezzel hülyültem!:))) am [...]
Mind a 7 komment
Meg tudod különböztetni a nőket a transzszexuális férfiaktól? Mert manapság egyre nehezebb...
19729 2 21 Izé
anda89: eléggé megrendített...
brigi_cica: dehogy :) azzal még rà érek :)
szlsz: Akkor elnézést és gratulálok Brigi cica! Gyerkőcöd van?
Mind a 21 komment
A játék lényege, hogy különböző feladványokon jussunk tovább... Néhány egészen egyszerű, de van olyan amin fél órát ültem én is (a játék során a megfejtéseket, az előre kijelölt helyre, vagy az urelbe kell beírni, pl: ...../riddles/apple.htm, és ha az a megoldás hogy bear, akkor ..../riddles/bear.html).
Persze nem olyan egyszerű, mint az az elején tűnik... Összesen 74 kemény pálya, én hat napot szenvedtem vele... A játék közben mindig legyen kéznél egy jó fotómódósító program például egy Photoshop, de egy Paint is megteszi. :)
12971 2 152 Game Izé
Elison: 68-ason valaki átdobhatna mert nincs kedvem ollózni, amúgy meg ha van valaki aki komolyan nyomja [...]
R2: Ááááa sikerült a 3. pálya. Mikor elkezdtem 3 óráig ültem fölötte de most egy héttel kés [...]
Irodeak: 22-est valaki? :S
Mind a 152 komment
A játék lényege, hogy különböző feladványokon jussunk tovább... Néhány egészen egyszerű, de van olyan amin fél órát ültem én is (a játék során a megfejtéseket, az előre kijelölt helyre, vagy az urelbe kell beírni, pl: ...../riddles/apple.htm, és ha az a megoldás hogy bear, akkor ..../riddles/bear.html).
Persze nem olyan egyszerű, mint az az elején tűnik... Összesen 74 kemény pálya, én hat napot szenvedtem vele... A játék közben mindig legyen kéznél egy jó fotómódósító program például egy Photoshop, de egy Paint is megteszi. :)
11115 9 149 Izé
rotatorrepesz: Tud valaki segíteni a 21 esben? Nem nagyon értem mit kellene csinálni.
éndzsöl: izé.. én csak tegnap találtam rá :$ :D
éndzsöl: uhh... nekem is megvan végre^^ hát hajrá mindenkinek! :DD
Mind a 149 komment
Harry Potter könyvek különböző országokból.
2537 2 2 Izé
en: Hm, én addig utéltam, amíg ment az őrület és részemről akkor még nem olvastam, de elegem vo [...]
janóóóó: A hozzászólás törölve.
Motherload - ez volt régen a kedvenc játékom :)
A lényeg, hogy különböző ásványokat, meg kőveket kell felhoznunk a mélyből, hogy fejlesszük a fúrókocsinkat.
(figyelem, 4500 környékén már robban a föld)
16185 9 48 Game Izé
agyas: oké nem szóltam, nem vettem észre az instrukció menüt XD
agyas: Sziasztok, hogy a fenében lehet használni a dinamitot a teleportot, azaz szinte mindent :D jó le [...]
misuka1988: Az AMAZONITE-ből egyszerre 22 darabot vittem fe, amiért kaptam is 11 milliótl, igaz hogy nem tudt [...]
Mind a 48 komment
Motherload - ez volt régen a kedvenc játékom :)
A lényeg, hogy különböző ásványokat, meg kőveket kell felhoznunk a mélyből, hogy fejlesszük a fúrókocsinkat.
(figyelem, 4500 környékén már robban a föld)
10838 7 45 Izé
Hunter: hat ha megveszed mindenbol az utolsot akor nem halsz meg ha felrobban a fold de gyorsabb ha hasznalo [...]
3kori3: Valaki mondja meg hol az anygyalkaaa!!! 832.895 ft-ig felmentem, 2 óra alatt, eddig volt üzemanya [...]
fingi22: Kovy5: Tudsz ilyen csalásokat más miniclip játékokhoz is?
Mind a 45 komment
Üdv! Nyitásnak itt a készülő gémizém: a Puddle (v1.0) alfaverziója. Kezelés: egérrel célozz és lőjj, nyíl billentyűkkel mozogj! Ja, és ne hagyd, hogy megegyenek ... (Tipp: az egyes ellenfél-típusok különbözően viselkednek, érdemes megfigyelni.) Majd felteszem a fejlettebb verzió(ka)t is, ha ti is (meg a sors is) úgy akarja. ;) Némi infó az angol felületről: START gomb: indítja a játékot NEXT gomb: következő szintre lép RETRY gomb: újrajátssza a szintet YOU WIN! képernyő: végigvitted a pályát YOU FAILED. képernyő: megpurcantál Health: életerő Time: pályán eltelt idő Kills: pályán legyilkolt ellenfelek Puddles: pályán levő tócsák száma TOTAL SCORE: eddigi összpontszám (csak teljesített pályák) SUR:5:AL: ennyi időt éltél túl eddig (csak teljesített pályák) ANNIHILATION: ennyi pacát mészároltál le idáig (csak teljesített pályák) FAILS: ennyiszer haltál meg.
3867 0 1 Game Izé
PHS: Nem rossz. Bár kicsit lehetne rajta nehezíteni. Nemtom hány pályán vagyok túl, most aszongya 5 [...]
Üdv! Nyitásnak itt a készülő gémizém: a Puddle (v1.0) alfaverziója. Kezelés: egérrel célozz és lőjj, nyíl billentyűkkel mozogj! Ja, és ne hagyd, hogy megegyenek ... (Tipp: az egyes ellenfél-típusok különbözően viselkednek, érdemes megfigyelni.) Majd felteszem a fejlettebb verzió(ka)t is, ha ti is (meg a sors is) úgy akarja. ;) Némi infó az angol felületről: START gomb: indítja a játékot NEXT gomb: következő szintre lép RETRY gomb: újrajátssza a szintet YOU WIN! képernyő: végigvitted a pályát YOU FAILED. képernyő: megpurcantál Health: életerő Time: pályán eltelt idő Kills: pályán legyilkolt ellenfelek Puddles: pályán levő tócsák száma TOTAL SCORE: eddigi összpontszám (csak teljesített pályák) SUR:5:AL: ennyi időt éltél túl eddig (csak teljesített pályák) ANNIHILATION: ennyi pacát mészároltál le idáig (csak teljesített pályák) FAILS: ennyiszer haltál meg.
4176 1 1 Izé
PHS: Nem rossz. Bár kicsit lehetne rajta nehezíteni. Nemtom hány pályán vagyok túl, most aszongya 5 [...]
Régebbi postok...