REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Tetris a számológépen? Állítólag a legtöbb Canon típusú gépen működik... ;)
10593 9 39 Izé
Zserigta: Bocs, hogy már 3.-jár írok, de hát ez van. Tessék 2 kép arról a számológépről amin megy a [...]
Zserigta: Ja, az előbb általam említett faxa számológépen így néz ki pl: egy DOOM. :D http://www.youtu [...]
Zserigta: Amúgy vannak faxa számológépek, amikre számítógépen keresztül különböző szoftverek és [...]
Mind a 39 komment
Névadó pályázat: nevezzük el Derill cicáját! :)
A kisszisza pedig büszke tulajdonosa lessz annak a névnek, amit a legtöbben jónak gondolunk! :) A cica kislány. :)
(vöri, zsörmi, zsömle és egyéb fantáziátlan kommentekért 1 sör a büntetés, amit a közös Izé sörraktárba teszünk!)
3430 5 728 Izé
Derill: ha valami lesz, akkor az egy videó lesz...de annak senki sem fog örülni :S
CRaPtRaSH: o óóó vakációóó :D csak mert hiába van vége, purp, nekünk még csak most kezdődik! ;D
1nessa: meg mindig nem nevezte el?????:O vagy csak nem hallgat ra a macs?:D
Mind a 728 komment
Mr. Fingers aka. Larry Heard - Can you feel it
Egyik legalapabb house zene,ami talán a legtöbbet feldolgozott. Nagyon eredeti old school.


Wikipédia
Discogs.com
Myspace.com
266 0 1 Zene Izé
konvejor: nagy
Gumiasztal inkontinencia zavarokkal küzdőknek... A legtöbben max 2 éves korunkig játsszák ezt a játékot a babaágyon, de van aki sose tudja megunni!
10540 1 14 Izé
mumus: Nekunk a trambulin benne volt az edzestervunkben is ,ez egy regi kommunista trambulin volt olyan 10x [...]
Maccoyi: "A mozgás minden életkorban nagyon fontos. Ha lehetne fontossági sorrendet állítani, azt mondha [...]
Belkar: nekem a 666-odik :)
Mind a 14 komment
Fishbone - Ma and Pa

Főleg ska zenét, egyéb stílusokkal ötvözve játszanak. Legtöbb számuk pörgős, de akadnak lassabbak is a repertoárjukban. '79 óta vannak a pályán, de még mindig koncerteznek idén áprilisban voltak Pécsen a PEN keretében, volt szerencsém az első sorban élvezni őket. ;)
És végül a zenekar honlapja.
610 0 0 Zene Izé
Egy korábbi Goran Bregovic post után csodálkoztam, hogy a beküldő nem tett említést erről a zenécskéről. Pedig azt hiszem, ha a nagyszerű zenész repertoárját megtekintjük, ezt ismerik a legtöbben.
Goran Bregovic - Bubamara

(A ,,related''-ek között még több videó!)
1306 6 1 Zene Izé
BoshI: Nekem ha megemlítik a Macskajajt akkor először ez a zene és a "pitbull-terrier" jut sz eszembe.. [...]
Faithless -  Insomnia

Insomnia (álmatlanság, elégtelen alvás): többé-kevésbé tartós alvási probléma, amely során az adott személy úgy érzi, hogy az alvása zavart, illetve nem pihentető. Az alvászavar kihat a nappali éberségre és a hangulatra is, ily módon memória- és koncentrálási zavarhoz, fáradtsághoz, depresszióhoz vezethet, rontja a munkahelyi teljesítményt, megnöveli a balesetek valószínűségét. Leggyakrabban az alábbi alváspanaszok fordulnak elő: nehezen alszik el, az éjszaka során gyakran felébred (felületes alvás), és nehezen tud újra elaludni, kora reggel spontán felébred, az alvást követő nap fáradt. Felmérések szerint a felnőttek egynegyed része számol be alkalmankénti insomniáról, 10 százalékuknál pedig az insomnia súlyos, kezelést is igénylő probléma. Az insomniák többsége másodlagos (szekunder, szimptómás, tüneti), azaz valamilyen testi vagy lelki betegség, pszichés állapot, kémiai anyag, életmódbeli vagy környezeti tényező a kiváltó oka. Legtöbbször egyidejűleg többféle faktor is felelőssé tehető az insomnia előidézésében. A primer (elsődleges, önálló) insomniák ritkák, ezek hátterében magyarázó ok nem található.
forrás

Bakeyoo-nak ;)
437 3 1 Zene Izé
Bakeyoo: Peeersze, így hogy tudod, hogy szarul alszom, ráteszel még egy lapáttal! :D Köszönöm! :*
Az Omega több tekintetben is úttörőnek számít a magyar könnyűzene történetében. 1968-ban elsőként jelent meg önálló albuma Magyarországon, a Trombitás Frédi és a rettenetes emberek (az Illés zenekar Ezek a fiatalok című albumán más együttesek is játszottak). Az 1969es 10000 lépésé volt az első kinyitható lemezborító, az album zenei anyagából pedig elkészült az első önálló tévéshow, a Tízezer lépés – Omega Show. Az együttes elsőként jutott ki az Egyesült Királyságba, a magyar együttesek közül nekik volt a legtöbb eladott lemezük Magyarországon (az 1979-es Gammapolis, 650 ezer példánnyal) és külföldön (az 1977-es Time Robber, 1 millió példánnyal). Az Omega volt az első együttes, melyet az Állami Hangversenyzenekar kísért (az 1973-as Omega 5 című albumon), valamint a magyar együttesek közül az Omegának volt először digitális stúdiója. Elsőként jelent meg CD-je (az 1988-as Platina című válogatásalbum) és DVD-je (a 2000-ben kiadott OmegakonceRT Népstadion 1999). Az Omega tagjai léptek fel elsőként egységes színpadi ruhában és az együttes koncertjein használtak elsőször füstgépet, lézershow-t, valamint a látványelemek kiegészítésére kivetítőt.

Bolgár lány énekli

Scorpions is feldolgozta
398 0 0 Zene Izé
Peter Gabriel - Sledgehammer
1986 - So című album sikerdala, mely lenyűgöző klippjével (mely a gyurmaanimáció és a pixillációs animáció iskolapéldája - azaz számtalan fotóból lett összeállítva. A rendező Stephen R. Johnson. A felvétel alatt P.G. 16 órát pózolt egy üveglap mögött, melyre a tárgyak kerültek.) minden idők egyik legjobb videója lett és az első számú animációs felvétel (4. hely az MTV válogatáson). A dalra komoly hatással volt az 1960-as évek soul zenéje, mely elsősorban a fúvósokban nyilvánul meg, mely a Stax Records (Memphis-i lemezcég) sajátja volt. Játékos klippje ellenére a dal nem kevés szexuális és fallikus célzást tartalmaz. "Show me round your fruitcage cos I will be your honey bee"
A Sledgehammer - bár a kritikusok elismerték korábbi lemezeit is - az egyetlen széles körben ismert és elismert dala lett, mely a U.S. listán is első lett, kislemezként pedig egyből ott landolt. A dal az MTV történetének legtöbbször játszott felvétele lett.
Szöveg
208 0 0 Zene Izé
Újabb mangás játék a sorozatszerű fehér-fekete képek kedvelőinek! Nyeremény a MANGATTACK gondozásában megjelentetett Micuki Rjóko: A káosz kapui mangasorozat első része (minél többen ráizgultok, annál több pld.). Itt lehet válaszolni (kommentként), aztán kisorsoljuk, ilyenek. A válaszok beérkezési határideje hétfő nulla óra nulla perc. A kérdések után megadott lehetséges válaszok közül kell választanotok, ami itt nem szerepel, az nincs is.

Kérdések:

1.: Melyik hazai könyvkereskedés árul május 23-án 16 óra és május 26-án 10 óra közt 30% kedvezménnyel képregényeket egy "Hihetetlen Hétvége" keretében? (Lehetséges válaszok: Líra, Libri, Alexandra, Bookline)

2.: Hány új sorozatot indított útjára hazánban 2008 tavaszán a Mangattack? (Lehetséges válaszok: 3, 4, 6, 8)

3.: Hány részes lesz (a jelenlegi tervek alapján) A káosz kapui mangasorozat? (Lehetséges válaszok: 1, 3, 4, 5)

Mentő kérdés (4.): A világ mely országában értékesítik a legtöbb mangát? (Lehetséges válaszok: USA, Japán, Franciaország, Németország).

Frissítés:
A helyes megfejtések:
1. Bookline
2. 4
3. 3
4. Japán

A helyes megfejtők közül pedig a következő öt emberke reménykedhet, hogy a kézbesítést végző cég munkatársai nem kedvelik a mangát és teszik a bögrék-pólók mellé a nyereményeket:
Hakuren, Aniko-Chan, halaszpal, andyka014, mucki

Különdíjas papaluige, akin nincs sapka, de most újra elpostázzuk a sapit, hátha...

A nyertesekkel privát üzenet formájában fogjuk felvenni a kapcsolatot, ezért legyenek kedvesek és figyeljék a regisztrációnál beállított mailcímüket.

Köszönöm a figyelmet, oszoljunk kérem, nincs itt semmi látványosság.
2033 1 72 Izé
papaluige: Nekem pénteken meghozta a postás(végre)! úgy,h van sapim,pólóm,bögrém meg matricám! :) kös [...]
papaluige: :)
hakuren: úgy értem a mangát mikor kapom meg, mikor hozzák XD De jó lesz nem félreérthető dolgokat ír [...]
Mind a 72 komment
Csak hogy ma is legyen macskás poszt...
Orazio, az olasz macs már szerencsére nem kerülhet be a Guinness Rekordok könyvébe, az ui. megszüntette a legnagyobb súlyú házikedvencek kategóriát, miután a legtöbb gazda halálra etette szerencsétlen állatokat. Előtte egy amcsi macsek tartotta a rekordot 18.5 kilóval.

Ide kapcsolódik: fogyókúrázó házikedvencek.
6719 4 55 Izé
bungle: www.dailymail.co.uk/news/article-2121684/I-lose-ounces-Maverick-22-POUND-moggy-goes-diet.html
bungle: Ha esetleg ez nem menne... http://href.hu/x/a58f
bungle: http://news.sky.com/skynews/Home/UK-News/Fat-Cat-Socrates-Told-To-Lose-Half-His-Bodyweight-As-Part-O [...]
Mind a 55 komment
A legtöbb helyen még a HD adások vetítése is komoly problémát okoz, de a mindig is különc japánokat ez most sem érdekli. Állítólag 2015-re 33 megapixeles tévéadásokat élvezhetünk majd - állítják a japánok.
739 0 0 Tech Izé
330 ezer dollárért (57 millió forintért) kelt el a világ legdrágább szarvasgombája egy árverésen, amelyet szombaton egyszerre tartottak Makaóban, Londonban és Firenzében. Egy makaói kaszinótulajdonos, Stanley Ho adta a legtöbbet a finomságért. Az értékes csemege másfél kilót nyom, ezzel megdöntötte a Guinness rekordot is, amit eddig egy majdnem 1300 grammos szarvasgomba tartott, bár a Guardian brit napilap szerint 1954-ben találtak egy 2,5 kilós darabot is. Az értékes gombát Olaszország északi részén, Pisa városának közelében találta Luciano Savini és fia, Rocco nevű gombakereső kutyájukkal.

Videó.
1911 4 34 Izé
bandee1219: És vajon senkinek nem ízlik, csak ezt nem valják be egymásnak sem, hanem mindenki dícséri, neh [...]
bandee1219: Ahogy sör és sör között is (én egyiket sem iszom), vagy egyesek megeszik az osztrigát is és [...]
bandee1219: Ezt akartam kérdezni, hogy az íze egyáltalán milyen? Állítólag jó az illata, de még nem ett [...]
Mind a 34 komment
The History of Longcat
Longcat története az univerzummal egyidős, de az is lehet, hogy sokkalta régebbre nyúlnak vissza gyökerei. Az első valódi képeket a 4chanen láthatták meg a szerencsés kiválasztottak, akik akkor már sejteni vélték a nagy igazságot. A prófécia beteljesedett, eljövend kicsiny bolygónkra Longcat, kit az ókorban számos néven ismertek, a legtöbb kultúra magáévá tette a "látóhatáron túlérő, hihetetlen, természetfeletti-erejű macska" szereplőjét. Néhány kép tehát a szóbanforgó Longcatről.
9757 13 34 Izé
bungle: www.funpic.hu/en/categories/cats/39962_longcat-is-long?categoryId=4&position=&large=1
te.sas!: xDD
bandee1219: http://funpic.hu/hu.picview.php?id=37608
Mind a 34 komment
Na, akik kiváncsiak arra, ki ill. mi inspirálta a mai hóemberes postképet...
Nem magyar humor, legtöbben csak azt fogják mondani, hogy elborult, lőjjük le az animátort, de hátha van, aki érti, és bírja a váratlan dolgokra épülő humort! :)
Érdemes a többi animációját is megnézni! Related menüben mindent megtaláltok.
5882 5 17 Izé
szpet: http://www.youtube.com/watch?v=te59HnqACfY
szpet: My spoon is too big. :O LOL
bandee1219: Érdekesebb, mint vicces.
Mind a 17 komment
Az Amazon.com tegnap bemutatta a legújabb saját bevallásuk szerint a cég eddigi legtöbbre becsült eszközét a Kindle-t. A mindössze 7.5" x 5.3" x 0.7" (az első aki megadja miliméterben kap egy barati vállveregetést) méretű e-book egy 6" méretű 4 szürke árnyalat megjelenítésére képes kijelzőt használ, ami 800*600-as felbontásban jeleníti meg a tartalmat, ami lehet szöveges dokumentum, vagy az eszközhöz hozzárendelt e-mail címre küldött kép file (.JPG, .GIF, .BMP, .PNG)
A könyvolvasáson kívül, a szintén széria Wi-Fin keresztül elérhető több jelentős amerikai és európai napilap , több mint 250 blog.
485 0 1 Tech Izé
HeadHunter: Na szóval az annyi mint: 190,5mm*134,62mm*17,78mm. A virágokat az öltözőmbe kérném!
25 agyament játék, a legtöbb persze honnan? ;)
9531 4 18 Izé
elerath: neeem az teve fej :D azt írja, hogy életnagyságú tevét árulnak, de úgy több pénz folyik be [...]
yorgash: a sztriptízrúd na az érdekes... lehet poénból veszek egyet a 8 éves unokahugomnak, de nem mond [...]
Lilu__cica: A kaka pisi manókat arra találták ki (Csoda: nem japánok!) hogy a gyerekek könnyebben rászokja [...]
Mind a 18 komment
Spiderboy Guiness rekordja - a legtöbb pók a testen
5685 0 17 Izé
JackSlater: hé skacok a gumipók az oriás para (cartman) XD
Slarioux: Azaz műpókok!
ZomBeeZ: Egyértelműen meg lehet állapítani hogy ezek nyugodt méregtelen emberszerető jókedvű vidám p [...]
Mind a 17 komment
Top 10 japán tv show (bár a legtöbb már volt itt az Izén külön, így most egybe megnézhetitek mind)
18145 3 2 Izé
bungle: neophyte küldte (a fenti válogatásban ez is benne volt, de már úgy látom nem működik): Silen [...]
mtzolee: az órás jó!!!!:))) meg még a kvízes katapult király, meg amelyik a könyvtárszerű helyen van [...]
Ezek az orosz srácok mindent megpróbálnak, hogy beszakítsák a jeget. Legtöbbször sikerül is nekik. :)
10292 1 13 Izé
FZoli: Pontosan azok
Nick: ostobák!
kovy5: milyen zene megy a háttérben? teccik :D
Mind a 13 komment
A legtöbb kedvenc filmem vége váratlan fordulattal, csattanóval (esetleg dupla, tripla csavarral :)) ér véget... Itt egy gyűjtemény az ilyen filmekről.
10733 0 2 Film Izé
AzA: CSÁH! Bungle megosztod mégegyszer mik ezzek a sima dupla illetve tripla áxxell csavarral véget [...]
Élien: A ravasz,az agy... és a Blöff a két extrasuper kedvencem !
A legtöbb kedvenc filmem vége váratlan fordulattal, csattanóval (esetleg dupla, tripla csavarral :)) ér véget... Itt egy gyűjtemény az ilyen filmekről.
10775 5 2 Izé
princy: legkedvencebbkedvenc :D
Élien: A ravasz,az agy... és a Blöff a két extrasuper kedvencem !
A legtöbb csaj ma erre gerjed, szóval vegyétek-vigyétek, amíg lehet...
3575 1 4 Izé
qukac: Azt nem tom'minek ilyet mű-ből gyártani,minden 3-ik hapsinak van ilyenje.
toliroli: orosz jocó
nyehőce: Hogy ki? Pl. a Kelemen Anna. Vhol olvastam, azt nyilatkozta, hogy neki nem jönnek be a kigyúrt vag [...]
Mind a 4 komment
Ehhh... Guinness rekord - a legtöbb trikó viseléséért
Szerintem ezt simán túl lehet szárnyalni...
3096 1 3 Izé
bungle: r3clbull küldte: http://youtube.com/watch?v=H7NsNpSkxbc
speed: Szaerintem meg nem is egy fickó van a videón. A 10. póló körül már egy másik pasit öltözte [...]
vino: Nem könnyű az öltöztetők élete sem. Kíváncsi vagyok hogy hogyan áll a lábán a fickó.. va [...]