REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Most, hogy az Avatar is átlépte a bűvös 1 milliárd dolláros bevételi határt, nézzük meg, hogy is kell ilyen sikeres filmet csinálni
907 1 2 Film Izé
kovacslacka: Az tényleg jó poén. :D
Erunder: Az 5-ösön és a 6-oson marha nagyot röhögtem. Don't Squander Your Budget On Stars... Except John [...]
Halálkeringő

Egy lecsúszott drogos, terhes, alkesz rendőrnőt meglátogat a nem túlzottan kedvelt ex-nyomozó apja. A látogatás ürügye a lánya harmincadik születésnapja. Az apa rövid idő alatt rájön, hogy Elza valami sötét titkot rejteget.

A filmet sok helyen tévesen drámának titulálják. Talán azok, akik hivatalosan is filmkritikusként dolgoznak, nem láttak még thrillert? Lehet, hogy nem gondoltak arra, hogy valaha is minőségi thrillert fognak készíteni a magyar filmiparban, és e miatt meg se fordult a fejükben, hogy ez esetleg nem dráma?

Az igen erős előzetes után én azt mondanám, hogy ez mégis végre sikerült. Jó szereplő gárdával, nem elbutított, és a média által megrontott készítőkkel ez igenis sikerült. Így tovább srácok, és sok szerencsét a filmhez!!

Imdb
4002 3 35 Izé
Erunder: Nem kell, hogy ez, illet az ezt követő legyen az utolsó hozzászólásod ebben a témában. Igaz [...]
imhouse: Megszegem a szavam, de ezt még leírom: értelmes emberekkel szeretek vitatkozni. Meggyőzhető is [...]
imhouse: Szépen utána jártál a dolgoknak. De nem elég alaposan. :D Előre kijelentem: a témára vonatko [...]
Mind a 35 komment
Frozen

Ti szoktatok síelni? És ha igen, akkor használjátok a felvonót? Na ha ezt megnézitek, ezek után lehet, hogy nem. :)

Három barát, akik közösen mennek sítúrára, egyik este szeretnének egy késői lecsúszást. Ám a felvonó beragad, hideg van, senki se tudja, hogy felmentek, magasan vannak, így leugrani veszélyes lenne. A környéken köztudott, hogy vannak ragadozó állatok, és lent a sötétben mozog valami ami csak rájuk vár.

Szeretem az olyan filmeket amit kevés, illetve kis helyen forgatnak. Horroroknál a klausztrofób érzés keltése bevett szokás, de ez már lehet kicsit túlzás. Egy sífelvonó? Na ott tényleg nem lehet sokat mozogni. Történést se bírok sokat elképzelni. De reméljük a film készítői ebben a témában kreatívabbak voltak, mint én.

Imdb
1919 0 1 Film Izé
Blade28: Erről az jut eszembe, hogy egy zuhanyfülkéket gyártó cég beperelte a Psychót, mert a zuhanhz [...]
Halálkeringő

Egy lecsúszott drogos, terhes, alkesz rendőrnőt meglátogat a nem túlzottan kedvelt ex-nyomozó apja. A látogatás ürügye a lánya harmincadik születésnapja. Az apa rövid idő alatt rájön, hogy Elza valami sötét titkot rejteget.

A filmet sok helyen tévesen drámának titulálják. Talán azok, akik hivatalosan is filmkritikusként dolgoznak, nem láttak még thrillert? Lehet, hogy nem gondoltak arra, hogy valaha is minőségi thrillert fognak készíteni a magyar filmiparban, és e miatt meg se fordult a fejükben, hogy ez esetleg nem dráma?

Az igen erős előzetes után én azt mondanám, hogy ez mégis végre sikerült. Jó szereplő gárdával, nem elbutított, és a média által megrontott készítőkkel ez igenis sikerült. Így tovább srácok, és sok szerencsét a filmhez!!

Imdb
3761 1 8 Film Izé
M.Andreas: Tegnap este adták m1-en. Igényes film, bár a végén nem tiszta, miért céloztak egymásra hárm [...]
kasy: Kedves Toffy! Én maximálisan megértem az általad leírt dolgokat, sőt tisztában vagyok vele. I [...]
Erunder: Külföldi filmek közül van jó pár, amiknek eszméletlenül jó plakátjai vannak. (Megjegyezné [...]
Mind a 8 komment
Éjszakai party-tenisz neonfényben. :)
4466 2 6 Izé
fidooo: én hülye meg azt hittem, hogy teniszezni is fognak :D
gash.: Ó vazze ellopták az ötletem! Ezt már kitaláltam 10 éve csak kosárlabdában o.0
Greg46: akkor party van:D :D :D :D :D
Mind a 6 komment
The Sorcerer's Apprentice

Nicolas Cage jövőre ismét fel fog tűnni néhány filmben, ezek közül az egyik a The Sorcerer's Apprentice (melyben ismét parókát visel). Remélhető, hogy szórakoztató produkciót fogunk látni, mivel Jerry Bruckheimer az alkotás producere.

A film ötletét az 1940-ben bemutatott Fantázia egyik epizódja adta, abban Mickey egér alakította a főszereplőt. Cage egy varázslót fog megformálni, aki azért érkezik New Yorkba, hogy megossza a varázserejét egy olyan emberrel, akivel közösen fel tudják venni a gonosz, sötét erők ellen.

Teresa Palmer, Alfred Molina, Jay Baruchel is játszik a filmben, Monica Belucci pedig egy varázslónőt fog alakítani. Július 16-án mutatják be Amerikában. Jon Turteltaub rendezi a filmet, legutóbb a Nemzet aranya második felvonását készítette, amiben szintén Cage volt a főhős és Bruckheimer producerként állt a háttérben.

WIKI Könyv | IMDB
1106 2 1 Film Izé
4sajtos: láttam youtubeon a trailerjét és csak annyit tudok mondani: MUST HAVE
A világ legmisztikusabb helyei III. - A sötétség városa
735 1 0 Pink Izé
Darkness - the Cage
3003 1 2 Izé
Dmckayals: 4455, 20 perc... a sokfűrészlapos pályán meghaltam vagy 40szer :P
Zserigta: Nagyon jó játék. elsőre: Score: 4145 Runtime 11:53 Ink litres spent: 280.32 Times restarted: 22 [...]
Darkness the Cage
3967 4 1 Game Izé
Tonoic: Jó volt csak rövid...
Salt

Evelyn Salt CIA-ügynököt , egy orosz fogoly, kollégái füle hallatára megvádol azzal, hogy valójában orosz kém. Ezek után egyből, elkezd akciózni, és meglép a kollégái elől. A biztonság kedvérét elváltoztatja a külsejét, hogy biztos ne ismerjék fel, ezért befesti a haját. (Valószínűleg a sötétség befelé is hatott..) :D

Hát nem valami eredeti sztori, de Jolie nénire mint pisztolyhősre, biztos megint sokan fognak gerjedni. (Merthogy a történetre, és a fordulatokra nem fog senki az tuti.)

Imdb
623 1 1 Film Izé
Erunder: Hogy ezzel mekkorát tévedtem! Olyan csavaros az egész, hogy nem lehet eldönteni a végéig, hogy [...]
Just before dark - Sötétedés előtt

Egy új reménnyel kecsegtet-e a nap vége, vagy Baljós árnyak vetülnek majd a történetre?

Újabb agymenés az LA I.CE. -tól, akik hasonló színész  társulat mint a Summer of Tears . Ők is ontják magukból a vicces, nem enyhén morbid rövidfilmeket.
581 0 0 Film Izé
Jedi Gym

Jeremy Flynn kardvívás koreográfus és Star Wars rajongó Jedi edzőtermet nyit, ahol tanítványai a film szereplőinek bőrébe bújva meríthetnek önbizalmat és juthatnak sikerélményhez, míg meg nem ismerik az ERŐ sötét oldalát...
523 0 0 Film Izé
A metál sötét oldala
8880 6 46 Izé
jackson841: Sorry **Stílusnak**
jackson841: Bázzeee... Én full metálos vagyok csak azt hallgatok de én még ehez hasonló gusztustalan megny [...]
Purple: miről kéne? arról, hogy én nem szeretem ezt a zenét? most győzzelek meg hogy az a jó, amit é [...]
Mind a 46 komment
Season of the Witch

Miközben a pestis végigsöpör a 14. századi Európán, egy dicső lovagot, Laveyt azzal a feladattal bíznak meg, hogy kihallgatás céljára szállítson el egy lányt, akit azzal gyanúsítanak, hogy boszorkány mivolta következtében terjeszti a járványt. Lavey hisz a lány ártatlanságában, ezért néhány társával egyetemben keresztülküzdi magát egy misztikus, hűtlen földön, hogy eljuttassá őt egy megszentelt helyre, ahol bebizonyítható a lány ártatlansága és ezáltal Európa átka feloldódik. Lavey még nem tudja, milyen sötét erők várnak rájuk…

A filmet Ausztriában és Magyarországon forgatak

IMDB


   
856 2 0 Film Izé
Howard, a kacsa

Bár nem egészen gyereknek való, de gyerekkorom egyik kedvence :)

Ez a vidám és egyben romantikus film egy gyorsbeszédű, szivart pöfékelő, sörivó kacsa történetét meséli el, aki egy más világból valami módon Cleveland-be csöppent. Howard-nak, mindenki üdvöskéjének, aki ráadásul még beleszeret egy rock-énekesnőbe is, hogy visszatérhessen saját bolygójára, kemény csatát kell vívnia a gonosz Sötét Urasággal...

IMDb / trailer
491 2 0 Film Izé
A Remedy mára méltán legendás sötét hőse, immáron a Rockstar égisze alatt ismét visszatér. Az elsőként nyilvánosságra került képek alapján nem sokan ismernének rá kedvenc hősükre, aki jelentős mennyiségű izmot szedett magára, tekintélyes pocakot eresztett, s általánosságban sokkal jobban emlékeztet egy hobóra, mint régi önmagára.

Max Payne 3 - Előzetes
3599 3 0 Game Izé
Bigmek - Konkrét Dzsungel
Első video a "Sötétedés után" című albumról
1004 2 4 Zene Izé
Nico: Gratulálok a szervezőknek...."az év felfedezetje" 2t!:DD
Halacska 1234: :) Mosolygás van csak...
snake6: Yo!jez
Mind a 4 komment
Asperatus - egy új felhőformáció. ("asperitat" latinul vadság)

Az elmúlt ötven évben nem volt példa arra, hogy a meteorológusok új nevet adtak volna valamilyen felhőformációnak. Egyelőre nem tisztázott, hogy az asperatus pontosan hogyan keletkezik. Valószínű, hogy hatalmas hő is közrejátszik kialakulásában, sötét színei pedig arra engednek következtetni, hogy sok vízet tartalmaz. Ennek ellenére eddig azt figyelték meg, hogy bármennyire is fantasztikus és félelmetes, többnyire nem okoz viharokat, s békésen szertefoszlik.

Magyar cikk.
6117 10 15 Izé
bungle: www.origo.hu/idojaras/20130301-fenyegeto-takarofelho-uj-zeland-uj-felhotipus-fon-bukoszel-meteorolog [...]
Nusihusi: Első látásra világvége hangulatuk van:S De jól néznek ki:)
mephistto: http://1.bp.blogspot.com/_Fzq94YVbHHM/SspA2x855UI/AAAAAAAAjDw/7ckJ0bU_6-E/s1600-h/Asperatus_cloud_41 [...]
Mind a 15 komment
The Haunting in Connecticut (Kísértetjárás Connecticutban)


Az 1987-es megtörtént eseményeken alapuló rémisztő horror egy mit sem sejtő amerikai család természetfeletti, sötét erőkkel való találkozását tárja elénk. Amikor a Campbell család Connecticut állam egyik távol eső részébe költözik, hamar rá kell jönniük, hogy a bájos, viktoriánus otthonuknak igencsak nyugtalanító a múltja. Nem csak az bizarr, hogy a ház egykoron ravatalozó volt, de ráadásul a néhai tulajdonos látnok fia Johan visszatér, és az ártatlan és gyanútlan családot ez eddig ismeretlen, borzasztó kísértéssel sújtja.

Érdemes belépni az oldalara és a "tanuljunk a holtakról" menüpontot áttanulmányozni. :)

Imdb | Magyar feliratos előzetes
1199 1 2 Film Izé
kasy: Valóban sablon gyanús, de ebben a témában a spanyolok tudnak igazán jókat csinálni. Most megl [...]
pepeti: Kicsit sablonnak tűnt a sztori, de a trailer meggyőzött :)
Defendor

Arthur Poppington (Woody Harrelson) fejében elég gyakran keveredik össze a valóság a képzelettel, a teljesen hétköznapi figura ugyanis egy szuperhős személyiségét is viseli, akit Defendor-nak hívnak. Defendor éjszakánként a város utcáit járja a bűnözés ellen harcolva, miközben folyamatosan nemezise, Captain Industry - egy drog- és fegyverkereskedő, aki anyja haláláért felelős - után kutat. Szokatlan fegyvere teljes zavarodottságot okoz ellenfeleiben, és társával, egy ex-prostituálttal (Kat Dennings) az oldalán Defendor méltó ellenfele a sötét és kegyetlen alvilágnak.

Trailer
Hazai premier: 2010. február 25.
960 2 2 Film Izé
Tooni: A nagy D, a nagy igazság nagy bajnoka, kinek vicces jeleneteit csodálhattuk a trailerben, hogy dar [...]
snake6: na ezen is szétröhögtem magam.........................
Whiteout (Vakító fehérség)

A Whiteout főszereplője Kate Beckinsale, aki egy Antarktiszi kutatóbázison tölti be a kirendelt rendőrbíró szerepét, és már alig várja a fél éves sötétség beköszöntét, ami számára egyben a távozást is jelenti. Három nappal az indulás előtt azonban egy testet találnak a jégbe fagyva, így Carrie nyomozni kezd az Antarktisz első gyilkossági ügyében. A halottak száma nőni kezd, és Carrie-nek egy hatvan éves rejtélyt kell megfejtenie, mielőtt egyedül marad a gyilkossal a sötétségben egy helyen, ahonnan nincs kiút…

Magyar bemutató: 2009. október 15

Kritika a képregényről | Imdb
1508 0 3 Film Izé
Erunder: Ja, csak kimásoltam a szinapszist, és nem figyelmesen olvastam el csak átfutottam.
bungle: "mielőtt kezdetét egyedül marad a gyilkossal" ??? :)
snake6: jó lessz ez!
Grotesque

A fiatal lányt és barátját elrabolják. Amikor felébrednek,kikötözve találják magukat egy sötét,kinzókamra stilusu alagsorban,ahol rövidesen farkasszemet néznek rezzenéstelen arcú,beteges kinzójukkal... Ugy tünik végre Japánban is rájöttek,hogy a jó horrorhoz és a zsigeri félelemkeltéshez nem elég egy fehérre mázolt arcú,fekete hajú,bambán tátogójelenés,ennél jóvan több kell... Nos a Grotesque (Gurotesuku) ennél jóval többet is tud Vér,fájdalom,szadizmus,brutalitás,láncfürész,csipetnyi szex,ráadásul bizarr és groteszk módon tálalva... A film újradefiniálja a kinzás pornó fogalmát,emellett pedig hihetetlenül gonosz és brutális!


Trailer (+18)
Nagyon durva, csak saját felelősségre!!!

Betiltották a brutális japán horrorfilmet

Mivel egymásba érnek a durva, megalázó és embertelen jelenetek, arra sem volt mód, hogy megvágják a filmet, és úgy bocsássák a nézők rendelkezésére.

Imdb | Hivatalos honlap

Aki nincs regelve a YouTube-on az itt tudja megnézni.
2108 2 15 Film Izé
Beni0503: hát mit ne mondjak elég undorító film. ettől még az én gyomrom is forgott 1 kicsit.
kasy: iTunes - 10 dódó torrent reg - ingyenes Ez nem letöltős oldal.
-barby02-: Hogy lehet letölteni??amúgy sziasztok
Mind a 15 komment
Dorian Gray

Még a cannes-i filmfesztivál idején derült ki, hogy Oliver Parker új Dorian Gray arcképe-adaptációt tervez Ben Barnes főszereplésével. A szépséges ifjút alakító Barnes mellett Colin Firth játssza a film másik főszerepét. Firth Lord Henry Wottont formálja meg, a Dorian szépségétől elbűvölt arisztokratát, aki az ifjú fejébe plántálja a hedonista életmód gondolatát és ezáltal megrontója lesz. Parker állítólag kifejezetten sötét, horrorisztikus adaptációt készít, amelybe korunk sztárkultuszának implikációit is beleszövi.

A könyv egyébként, mivel abból adaptálják, Oscar Wilde tollából származik. Elvileg mindenki ismeri a történetet, de inkább nem spoilerezem szét magam, mert vannak olyanok is, akik nem. Támpontként mondom, a Szövetségben is benne volt Dorian Gray.

Imdb
862 0 2 Film Izé
Erunder: Ezt ma sikerült megnéznem. Annyira nem lett horrorisztikus, és Colin Firht szerepe se akkora nagy [...]
snake6: hüha ő az aki a festmény ...........
Rémségek cirkusza – Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant

A 16 éves Darren olyan, mint a legtöbb környékbéli srác a kertvárosban. A legjobb barátjával lóg, tűrhető jegyeket hoz a suliból, és általában kerüli a bajt. Ám amikor ráakadnak egy utazó cirkuszra, Darranben megváltozik valami. Pontosan ez az a pillanat, amikor egy Lartan Crepsley nevű vámpír, nos, vérszomjassá változtatja.
Az újdonsült élőholt beáll a Rémségek Cirkuszába, az utazó vurstliba, amelyet olyan szörnyű lények töltenek meg, mint a kígyófiú, a farkasember, a szakállas nő vagy a gigantikus kikiáltó. Amint Darren újonnan kapott erejét próbálgatja ebben a sötét világban, értékes közkatonává válik a vámpírok és halálos ellenfeleik között folyó harcban. És miközben megpróbál életben maradni, azért küzd, hogy a készülődő háború ne eméssze fel a maradék emberségét.

Gyermekorom kedvenc ifjúsági regénye Paul Weitz rendezésében kerül vászonra.


A regénysorozatról (igen sorozat valószínűleg jön majd a többi része is) magyar wiki link, és a regénysorozat hivatalos honlapja.

Imdb | Előzetes

 
981 2 13 Film Izé
Erunder: Aki olvasta a regényeket nagyon nagyot fog csalódni. Kezdjük ott, hogy nagyon rövid lett az egé [...]
Madarinfluenza: Ez nagyon állat lesz. Könyvet nem olvastam (nm szeretek olvasni) ,de látom nagyon jónak ígérke [...]
tüpp: A könyvet imádtam,a sztori tényleg nem szokványos :)remélem a filmben sem kell majd csalódnom! [...]
Mind a 13 komment
Last Soldier

Az elhagyatott náci bunker sötét titka...
1966 0 3 Film Izé
Cromex: Hurrá, egy újabb náci film.
omgwtfpwnzor: de azért lássuk be hogy az a rész, rögtön miután eltűnik az egyik srác és jön be a náci a [...]
snake6: Hungary The Blair Witch Project
Fantastic Mr Fox

Róka úr rendszeresen dézsmája a közelben élő három utálatos, de jómódú gazda, Boggis, Bunce és Bean állatait. Minden este tűnnek el tyúkok, kacsák, pulykák, mígnem a három ember hadat nem üzen Róka úr ellen. Elhatározzák, hogy elkapják a ravaszdit, így puskákkal felfegyverkezve letelepszenek a rókalyuk köré, hogy lepuffantsák, kiéheztessék vagy kiássák őt. Három nap éhezés után Róka úr egy fantasztikus tervvel áll elő, hogyan védje meg családját gonosz emberektől.
Wes Anderson a most már igen ritka, hagyományos stop-motion technológiával alkotott animációs filmet, a sötét, gonoszkodó és közel sem szokványos gyermektörténetek kiváló szerzőjének, Roald Dahlnak művéből készítette. A filmet először a brit közönség láthatja, ugyanis ez az alkotás kapta a lehetőséget, hogy megnyissa a 2009-es Londoni Filmfesztivált (2009. október 14-29.).

Magyar kritika a könyvről itt.

Imdb | Roald Dahl wiki
737 1 0 Film Izé
Miért vagy szingli? Csak úgy, viccből! Ha valami nagyon okos felteszi ezt a kérdést, itt vannak választippjeink!
1063 0 6 Pink Izé
Derill: lehet lenyelt egy nagy vázát, és most ért le:D
1nessa: waaa megint ilyen post...:S am tenyleg fura az alakja a kozepso nocinek:)
CRaPtRaSH: legyen asztrofizikus a jó édes anyja a cikkírónak az... :D ez már botrány gyerekek, balage123 [...]
Mind a 6 komment
The Road

A filmben 10 évvel előretekintünk, mikoron katasztrófák sorozata a civilizált emberi társadalom, a civilizált gondolkodás szinte teljes egészét elpusztítja. A film betekintést enged egy fiú és apja életébe, ahogy útra indulnak a túlélők kutatására, mert tudják, ebben a ködös és sötét világban egyedül nem tudnak sokáig talpon maradni. A túlélők azonban lehet, hogy éppen rájuk vadásznak...

Egy kicsit tömegfilmnek tűnhet, de mind a színészi felhozatal, mind az igényes képvilág (merthogy a borzongást is nagyon el lehet rontani!) és a ma nagyon aktuális pusztulás-téma különös megfilmesítése érdekessé teszi.

Imdb | Előzetes
1052 4 6 Film Izé
csicsilla: durva, hogy mi mindenre képesek az emberek a túlélésért...:(
Erunder: Végre ezt is, és emellett még pár filmet sikerült megnéznem most hogy már letudtam minden viz [...]
bungle: Kedvenc évszakom a nukleáris tél.
Mind a 6 komment
100 horrorisztikus háttérkép.
5357 3 4 Art Izé
Maccoyi: Kérdezd meg Smash magazine szerkesztőitől. ;)
Split: mióta horrorisztikus a NeverWinter Nights háttérképe? (bal alsó sarok...)
Maccoyi: Az ám. ;)
Mind a 4 komment
Kutyabarát tippek a nyárra! Hogyan ne válj állatkínzóvá?
411 0 7 Pink Izé
Strawberryy: így kell felkelteni az érdeklődést :D
Purple: :DDD én is. csak azért nyitottam meg :D de nem volt :P
orsyka_001: ááá, aszittem komolyan bennevan:D
Mind a 7 komment
The Stepfather

Egy 1987-es thriller remake-jét készítette el Nelson McCormick, amit anno Terry O’Quinn főszereplésével mutattak be. Michael Harding (Penn Badgley) a katonai főiskola végeztével hazatér szülőotthonábam és döbbenten látja, hogy édesanyja (Sela Ward) nagy szerelemben és boldogságban él új pasijával, David-dal (Dylan Walsh). Ahogy a két férfi elkezdi megismerni egymást, Michael-nak egyre gyanúsabb lesz a folyton segítőkész kedves férfi. Vajon tényleg álmai férfiját találta meg anyja, vagy van egy sötétebb oldala is David-nek?

Imdb
912 1 0 Film Izé
Szem körüli bőrproblémák - karikák, sötét bőr, duzzadtság, ráncok

jó ötletek az eltüntetésükre
527 0 9 Pink Izé
Armada: legalább valaki figyel :)))))
Szamooca: photoshop ;)
Purple: "és szeretek ocsmány stílusban viccelődni - habár a férjem utálja :)))" :D de az volt, de ez [...]
Mind a 9 komment
The International (A bűn árfolyama)

Vetítési idő: 118 perc

A világ maffiózóinak és zsoldosainak egy közös főnöke van: a pénz. Feltétlen engedelmességet, teljes hűséget követel, cserébe sokat ígér, de sohasem őszinte.
Az Interpol ügynöke (Clive Owen) és egy manhattani ügyész (Naomi Watts) azonban azt hiszi, az igazságnak is van esélye: mindenre készek, hogy leleplezzék a világ egyik legnagyobb hatalmú bankjának sötét üzelmeit. Az első nyom, az első bűncselekmény leleplezése után folyamatosan göngyölítik fel a szövevényes, összefonódó ügyeket Berlintől Milánóig, New Yorktól Isztambulig: de üldözőből hamarosan üldözötté válnak. Ellenfeleiknek semmi sem drága, és mindenre hajlandóak, hogy megőrizzék illegális forrásaikat.

Magyar feliratos előzetes | Imdb
492 0 0 Film Izé
Egy órára idén is elsötétül a Föld. 2009. március 28-án, szombaton, magyar idő szerint 20.30-kor érkezik el a globális lámpaoltás ideje a világon. A globális felmelegedés elleni akció tavaly nagy siker volt: egy órára a világ nagyvárosaiban kisütött a takarékosság és a felelős gondolkodás sötétsége. Idén még több lámpaoltót várnak.

A Föld Órája (Earth Hour) akció 2008-ban is megmozgatta az amúgy csúnyán pazarló, és sok helyen fölöslegesen világító világot. Tavaly magyar idő szerint március 29-én, este 8 órakor számos nagyváros borította önmagát sötétségbe. Sydney kezdett, majd követte Manila, Bangkok, Budapest, San Francisco, és így tovább...

Az eredeti kampányt az ausztrálok találták ki: először csak Sydney lakosait buzdították otthonaik világításának lekapcsolására. Az első Föld Órája 2007-ben nagy siker volt: Sydneyben 2,2 millió család és üzleti vállalkozás kapcsolta le a villanyokat egy órára. Mára a legnagyobb nemzetközi, klímaváltozás elleni akcióvá nőtte ki magát a kezdeményezés.

Idén március 28-án, magyar idő szerint 20.30-kor a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára - ez a Föld Órája. A cél az, hogy 1 milliárd ember és több mint 1000 város csatlakozzon az akcióhoz, bizonyítva, hogy globális összefogással eredményesen lehet fellépni a klímaváltozás ellen.

Tavaly 100 millió ember és 35 ország részvételét hozta az akció. 2008-ban már elsötétült a Golden Gate híd San Franciscóban, a római Colosseum, illetve a Vár és a Lánchíd Budapesten, jelezve egy olyan ügyet, amely minden órával egyre sürgetőbbé válik.

A Föld Órája 2009 világméretű felhívás minden egyes ember, minden üzleti vállalkozás és minden közösség számára. Figyelmeztetés a felelősségvállalásra, a fenntartható jövőért való tenni akarásra. Ezen az estén Európától Amerikáig újra híres épületek és terek fognak sötétbe borulni. Az emberek a világ minden táján lekapcsolják a villanyt egy órára, és csatlakoznak ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja a természet megóvása, bolygónk jövőjének biztosítása. Idén több, mint 64 ország vesz részt a Föld Órája 2009 akcióban.

2135 4 48 Izé
bungle: Kolbi küldte: URL: http://www.earthhour.org/ Szöveg: Szavazz a Földre! Új kampány „Szavaz [...]
bungle: cancer1 küldte: http://damncoolpics.blogspot.com/2009/03/earth-hour-2009.html
Luperator: Vicces egy kicsit.Évről évre több autó,repülőgép meg satöbbi van,de ha most egy órára lek [...]
Mind a 48 komment
Pandorum

Egy űrhajó száguld az űrben. Két űrhajos a hibernálásból felébredve megdöbbenve veszi észre, hogy a hajó berendezései nem működnek. Az egyetlen hang, amit hallanak, egy nyikorgás a hajó gyomrából. Emlékeik nincsenek a hibernáció miatt, ezért át kell vizsgálniuk a hajót és kideríteni, hogy mi történt a többiekkel, mi volt a küldetésük, kik ők, mióta utaznak és hová tartanak?
A hajó belseje felé csak egy út vezet, egy szűk, sötét légakna. A fiatalabb űrhajós, Bower tizedes (Ben Foster) elindul a hajó belsejébe, míg társa Payton hadnagy (Dennis Quaid) rádión irányítja őt.
Ahogy Bower egyre beljebb és beljebb halad a hajó belseje felé úgy tárul fel számukra a rémítő valóság. Ahogy a hajó megdöbbentő és halálos titkai fokozatosan kibogozzák, felismerik, hogy az egész emberiség sorsa tőlük és a titokzatos Pandorumtól függ.

 
543 5 1 Film Izé
csicsilla: nagyon tetszett...picit félelmetes,de nagyon elgondolkodtató hogy mi lenna ha tényleg felfedezné [...]
Mr. Brooks

Képzeljük el Mr. Brooks-ot: sikeres üzletember, bőkezű adományozó, szerető férj és apa. Igazi alappillére társadalmunknak. Mindenki szerint tökéletes. Azonban Mr. Brooks egy sötét titkot őriz: ő egy megállíthatatlan sorozatgyilkos, aki túl okos volt ahhoz, hogy egyáltalán gyanúba keveredjen. Egészen idáig. Mr. Brooks (Kevin Costner) két évre legyőzi sötét oldalát (William Hurt), de a gyilkos ösztön ismét előtör, és amikor végez egy szeretkező párral, maga sem sejti, hogy egy szemtanút hagy maga után...
Előzetes
910 1 0 Film Izé
Penge trilógia:
Penge - Előzetes
Penge II - Előzetes
Penge: Szentháromság - Előzetes
Penge (Wesley Snipes) félig ember, félig vámpír. Erős és gyorsan gyógyul a sebe, tud a fényben is járni. Ő a kulcs és a kiválasztott a két faj között. Barátjával a vámpírok ellen harcol gyerekkora óta, s egy nap melléjük szegődik Karen doktornő, akinek megmentette az életét. A vérszomjas, átalakult Frost a vámpírok uralmát akarja megteremteni a Földön. A vér istenének uralma mindent megváltoztathat. De Penge felveszi vele a harcot.
A második részben a vámpírok legyőzhetetlen ellensége, Penge kénytelen szövetséget kötni a vérszívókkal, amikor egy újabb, még rémítőbb faj fenyegeti kihalással a táplálékláncban alattuk álló fajokat, vagyis mindenkit! A Sötét Tanács szövetséget ajánl a vámpírvadásznak, és ő rövid habozás után elfogadja a feladatot. Újratoborozza a régi csapatot, és együtt vetik be különleges fegyverzetüket a különleges ellenség ellen. A vérfürdő egészen idilli volt a rájuk váró harchoz képest.
A trilógia befejező részében, a sivatag mélyén a vámpír lordok életre keltik a faj ősatyját, Drakulát. Hogy megnehezítsék az ellenük harcoló félig ember-félig vámpír Penge dolgát, a vérivók rágalomhadjáratot indítanak ellene. Gyilkos szörnyetegként mutatják be, és felkeltik iránta az FBI érdeklődését. A Cumberland ügynök vezette FBI-csatlósokkal vívott küzdelem után Penge szövetséget köt az emberekből álló vámpírvadász klánnal, amelyet tanítómesterének gyönyörű lánya, Abigail illetve Hannibal King vezet. Oldalán a két rettenthetetlen ifjúval Penge az ősi ellenfél nyomába szegődik.
486 1 5 Film Izé
Maccoyi: Ennek a posztnak a szövegkörnyezetében le kellene zárni félkővér betűt, mert most minden fé [...]
apoloes: grat
Balázs: :D akkor respect van :D
Mind a 5 komment
Rákerestem, nem találtam, ezért beküldöm hátha tetszik. Sajna csak németül találtam meg a videót.

Sztori:

Zöld kiskutya született egy német tenyésztőnél. A kutya összes testvére hófehér csak ő lett zöld. Most már halványabb a színe,sőt pár hét és teljesen el fog tűnni, de amikor a világra jött sötétzöldben pompázott. A színe miatt a kutyus a Lord Greeny nevet kapta, beceneve pedig zöld béka. A jelenség oka, hogy az anyukának szülés közben olyan erős fájásai voltak, hogy levált a placenta és olyan anyagok kerültek a magzatvízbe, melyek beszennyezték, így lett a kutya zöld. A testvérei pedig azért fehérek, mert minden kutyusnak saját magzatburka van.
646 1 2 Pink Izé
Armada: ííííííííííí, ez iszonyatosan aranyos!!!! :)))
nagydee: nagyon csúnya :D:D:D:D:D asszony odáig lenne egy ilyentől :D:D:D:D
Amilyen a vércsoportod, olyan vagy a szexben!
840 0 3 Pink Izé
tentacle: URH primitív...
Errtu: Aggódsz mi? :D
papaluige: de most akkor nincs megkülönböztetve,h B RH+ vagy B RH - ?
2009-ben születik a babád? Akkor ilyen lesz!
350 0 2 Pink Izé
balage123: év végén már senkit nem fog érdekelni, mert idejét múlt lesz...
orsyka_001: ennek még nemsok értelme van... sztem.. majd évvégén..
Régebbi postok...