REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Track: Bring Me The Horizon - Sleep With One Eye Open (Tek One Remix)

Album: Suicide Season (Ezen található az eredeti szám)

Year: 2008

Style: Hardcore & Dubstep

Bring Me The Horizon on MySpace

(nem voltak belinkelve az oldalak, megkerestem őket, remélem ezek voltak, ha nem, jelezz!)
672 1 1 Zene Izé
Illuzi: De meglepődtem... ez nagyon kemény........ :)
Frozen

Ti szoktatok síelni? És ha igen, akkor használjátok a felvonót? Na ha ezt megnézitek, ezek után lehet, hogy nem. :)

Három barát, akik közösen mennek sítúrára, egyik este szeretnének egy késői lecsúszást. Ám a felvonó beragad, hideg van, senki se tudja, hogy felmentek, magasan vannak, így leugrani veszélyes lenne. A környéken köztudott, hogy vannak ragadozó állatok, és lent a sötétben mozog valami ami csak rájuk vár.

Szeretem az olyan filmeket amit kevés, illetve kis helyen forgatnak. Horroroknál a klausztrofób érzés keltése bevett szokás, de ez már lehet kicsit túlzás. Egy sífelvonó? Na ott tényleg nem lehet sokat mozogni. Történést se bírok sokat elképzelni. De reméljük a film készítői ebben a témában kreatívabbak voltak, mint én.

Imdb
1941 0 1 Film Izé
Blade28: Erről az jut eszembe, hogy egy zuhanyfülkéket gyártó cég beperelte a Psychót, mert a zuhanhz [...]
The Karate Kid

A sztori nagyjából ugyan az. Mert ugye mindenkinek rémlik még az eredeti? Új környékre költöző kölyök, szerelmes lesz, de a csaj foglalt, megverik, öreg titokban kung-fu mester fószer tanítani kezdi, és a végére az új gyereké lesz a lány meg a dicsőség, mert legyőzi a gonosz nagymenőket.

A különbség most csak annyi, hogy egy fekete gyerek lesz a karate kölyök. Will Smith fia Jaden lesz az. Jackie Chan a tanító, és Will papa egy kisebb szerepben maga is feltűnik.

Nekem tetszett amikor 12 voltam, biztos a mostani kis kamaszoknak is tetszeni fog, de felnőtt fejjel nagyon gáz.

Imdb
1240 0 5 Film Izé
madMate: összefoglalva: jackie chan besenyő pista bácsinak öltözve tanít meg kungfuzni egy 27 kilós [...]
Erunder: Mert az nem gáz, hogy röpke 2 hónap önvédelmi oktatás után a gyerek elver egy nagyobbat, aki [...]
Rukitarin Moari: De a KARATE kidet, ha már igy hívják, miért wushu mester tanítja kung fu-ra? Ez már anno is ba [...]
Mind a 5 komment
Jackass 3D

A Jackass egy Mtv-s sorozatként indult. Gondolom sokan ismerik.

A sorozat sikerén felbuzdulva mozi filmet is alkottak, ami megállta a helyét, bár nem  voltak eget rengető bevételei. A második már jövedelmezőbb volt, valószínűleg ezért is határoztak úgy, hogy lesz még folytatás.

Ugyanazzal a technikával fognak dolgozni, mint James Cameron az Avatar-nál. Ezzel Knoxville-ék magasabb szintre emelve a fájdalom, és a hülyeség bemutatását a vásznon.

Most sajnos még csak ezt a cikket találtam róla, de biztos, hogy fogok, vagy fogunk még erről posztolni.
795 1 10 Film Izé
lb7: http://www.tmz.com/2011/06/20/jackass-ryan-dunn-dies-dead-car-crash-accident-pennsylvania/ R.I.P. . [...]
kovacslacka: A legkirályabb jelenetek: http://www.totalfilm.com/features/23-greatest-jackass-scenes
Erunder: Előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=OsuelM-EW4M Ehssty küldte ezzel a szöveggel: A sokak ál [...]
Mind a 10 komment
Orgazmus: "Tudom, hogy sok nő küzd ezzel a gonddal!"

"Öt éve élek szexuális életet, voltam már néhány férfival, de sosem tudtam eljutni a csúcsra vaginálisan. Az elején volt csikló orgazmusom és nagyon jó volt, de már évek óta az sincs. Mit lehetne tenni?"
1254 0 0 Pink Izé
Annak idején Zidaneos fejelős játékok voltak, íme itt az első Henrys kezezős... Szegény csávó! :)
3026 1 6 Game Izé
Noclip: 4561-1
csete: 74-1:D
csete: 66-1
Mind a 6 komment
Ha mindig is kíváncsi voltál arra, hogy a Google keresője pontosan hogyan is működik, akkor ezt most itt megteheted.
Google Search a másik oldalról!

(kicsit lassan tölthet be, de megéri megvárni)
14092 6 26 Izé
AVIREX: tapasztalat? :D
AVIREX: Ezért jó izékommentelni [: -mert itt nem túrnak le 1-2 trágár szó miatt,persze az más,ha val [...]
.::JunKieEQ::.: Buzeránsok írkálnak ilyet.... vagy MsPicsák... :DDDDDD
Mind a 26 komment
 Ha mindig is kíváncsi voltál arra, hogy a Google keresője pontosan hogyan is működik, akkor ezt most itt megteheted.
Google Search a másik oldalról!

(kicsit lassan tölthet be, de megéri megvárni)
15925 0 0 Tech Izé
Blotted Science - Synaptic Plasticity

Ron Jarzombek (gitár) a The Machinations of Dementia című albummal megint nagyot alkotott, ebben bűntársai Alex Webster (basszusgitár - Cannibal Corpse-ból ismerős lehet), illetve Charlie Zeleny (dob) voltak. Hármójuknak sikerült egy igazán komplex, technikás (és persze zseniális) instrumentális albumot összehozni....nem könnyű hallgatnivaló! :P
717 0 0 Zene Izé
Cserbenhagyás - Reservation Road (2007)

Büszkén és boldogan feszít a Learner család a kisfiúk, Josh hangversenyén. Hazafelé menet betérnek a Reservation Roadon lévő benzinkút melletti pihenőbe. Ugyancsak hazafelé tart ezen az úton a jogász Dwight a fiával, Lucasszal. Baseballmeccsen voltak, és most Dwight vissza akarja vinni a fiát a volt feleségéhez. A baleset pillanatok alatt következik be. Dwight pánikba esik, és elhajt, bár egy szemtanú meglátja őket. A baleset résztvevői más és más módon élik meg a tragédiát, miközben a nyomozás is megkezdődik. Mindkét apa fájdalmas döntésre kényszerül.

IMDB | Előzetes
491 2 0 Film Izé
A most elkészült animációnkba, igyekeztünk minden tudásunkat és energiánkat beleölni, hogy számunkra is értékelhető alkossunk. Közel 24 óra éjszaki fényezős munkával és több mint 8 óra vágási tevékenységgel született meg ezen alkotásunk. A zenét egy gyulai srác írta és rögzítette saját kis otthoni stúdiójában. Reméljük erőfeszítéseink nem voltak hiábavalóak és elnyerik tetszésedet!

Ezt a videót beneveztük az RTL Klub Webcsillag pályázatába, amennyiben tetszik, és van egy kis időtök, kérlek szavazzatok rá az alábbi linken. Köszönjük szépen! Ez rengeteg segítség a csapatnak. Ha esetleg megtetszett, adjátok tovább barátaitoknak!

A zenét a videóhoz a Rise of Day zenekartól kölcsönöztük, mint korábban említettem majd mi csinálunk az új album egyik számához egy klippet. Hasonló technikával. További info a zenekarról.

833 3 2 Art Izé
Mr.T.: Bana küldte: URL: http://optihir.hu/optiszem/1975-az-ej-firkaszai-a-fvarosban Szöveg: A cikk magá [...]
TeamCo.: Grat innen a helyszínről;) Az elején nem esett le, hogy kis szülővárosomban játszódik a dara [...]
A pofonok földje - Kung Fu Hustle (2004)

Szutyok köz szegény lakói békésen élnék borzasztó életüket, ha nem zavarná meg őket néhány kegyetlen bandita. A Szutyok köziek addig csupán a házinéni önkényeskedését, üvöltözését és csúf hajcsavaróit voltak kénytelenek elviselni, de mert a házbérfizetést úgyis mindig ellógták, ezekért sem haragudtak rá.
A Baltás banda felbukkanása azonban már más eset: egész Hongkong tőlük fél: ha ők védelmi pénzt követelnek, csak a nagyhatalmú Kung-fu Mesterek vagy a komplett bolondok szállnának szembe velük. Szerencsére mindkettőből akad erre néhány. A Baltás banda tagjai hozzászoktak a gyors sikerhez - és most a legváratlanabb helyzetekben kénytelenek megtanulni, milyen a kudarc íze. A banda újabb és újabb, egyre különlegesebb képességű harcost, bérgyilkost és vak zenészt küld a Szutyok köz lakói ellen, ám mindegyik verve távozik. A főbalta ekkor szerződteti Sing-et, a kisstílű tolvajt, aki már úgyis nagyon régen szeretne hivatásos bérgyilkossá előlépni. Hátha neki sikerül, ami a többieknek. És természetesen - neki sem sikerül.

IMDb | Trailer
921 0 0 Film Izé
Ezentúl bármikor kibonthatod mások leveleit és ha utána véletlen rákérdeznek arra, hogy te voltál-e, akkor csak fogd rá a nyuszira. ;)

Egy régebbi "környezetbarát levélbontó készülék".
4279 4 21 Izé
Patkányka: Ja nem, ennek fekete annak meg fehéres a hasa
Patkányka: Ez nem az 'Energizer Nyuszi'?:D http://www.youtube.com/watch?v=7HiO9rzU_aw
RAPTOR: Furi:)
Mind a 21 komment
160 éve épp ezen a napon zajlott az aradi kivégzés. Az index rövid tesztje következik. :)
Hányan voltak az aradi tizenhármak? Mennyi az annyi? Ki kicsoda? :)
4281 3 25 Izé
Frankie: 5/13 :( Sose volt erősségem a töri...
nearo: 6/13... Töri érettségim 38%-os, szóval kb hoztam a formám :)
Zollander83: 13-ból 4....gyenge vagyok :) Ja és ebben is tipp volt kettő! :D
Mind a 25 komment
Szerkesztőségünk ismételten meghívást kapott a BSC Kft. csütörtöki nyílt napjára, ahol ismét az Activison játékai voltak terítéken, csak ezúttal az őszi kollekció új termékeit mutatta be a hazai szaksajtó számára a forgalmazó. A jelenlévők ezúttal a Guitar Hero 5-öt, a DJ Hero-t és a Blurt tesztelhették le. Előbbi kettőről már akad egy tesztünk és egy előzetesünk, így ezek részletezésébe nem is nagyon mennénk most bele, viszont a Project Gotham Racing alkotóinak új, abszolút a kikapcsolódást, könnyed játékmenetet ígérő versenyjátéka, a Blur már igenis megérdemli, hogy röviden, de beszámoljunk róla.
1127 0 0 Game Izé
Egykoron Harcosok Voltak (Once Were Warriors)

Ez az új-zélandi film egy kényes témát feszeget, méghozzá a családon belüli erőszakot, ahol az apa  kocsmázni jár, és hazatérve ütlegeli feleségét és terrorizálja gyermekeit.....a feleség ebből a helyzetből keresi a kiutat.....

A film drámai dolgokat mutat be, nagyon erőszakos, durva, szókimondó, de csak a realitást mutatja be!
Bemutató  
Leírás
900 0 1 Film Izé
weedjay: megneztem, tenyleg jo.
Műváros a vásznon!


Lego, a népszerű társasjáték is megkapja az egész estés filmjét, legalábbis a Warner Bros erősen gondolkodik a dolgok. Az építőblokk népszerűsége töretlen, s ezért Dan és Kevin Hageman (Hotel Transylvania) készen állnak, hogy egy családi komédiát írjanak, amely az animáció és az élő képekből lenne összeállítva.

A történet még nem teljesen forrta ki magát, de a warner-esek egy izgalmas kalandot szeretnének a Lego világban. Egyébként a film elkészítésének gondolata, már hosszabb ideje foglalkoztatja a rendezőket és producereket, de mindezidágin a dán játékkészítő elállt a megfilmesítési jogok eladásától, mert nem voltak igazán érdekesek a megkeresések. A Lego játékból egyébként csupán egy animációs sorozat készült, amely kizárólag DVD formában elérhető. A játékgyártó cég összeült a Hageman testvérekkel, és elmondásuk szerint a film vicces gyárban, kreatív és képzeletbeli megoldásokkal készül. Számos író és producer küldte el elképzeléseit a dániai játékgyárnak, ám mindezidáig visszautasították az ajánlatokat. Úgy tűnik tehát, hogy éppen a Hageman testvéreket éri az a megtiszteltetés, hogy mozifilm készülhet a játékból.

Lego találatok az Imdb-n

Egy másik külföldi honlap véleménye itt.
978 0 1 Film Izé
snake6: jajaj csekkoltam 1 másik oldalonn teljes elborulás XD
Subscribe - Kölyköd voltam
Edda | MTV icon
1146 1 1 Zene Izé
szomoja: subiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jííííkomóóóóóóóóóóóóón Remélem bepótolják az [...]
Tattoo Artist 2
(az eredeti címkék ezek voltak: "Mindenkinek, aki hallott az 56 csillagot viselő lány tetoválójáról, és ötletet kapott!")
7725 4 0 Game Izé
Előző élet kalkulátor
Ki voltam? Mi a küldetésem? 
3529 1 29 Pink Izé
eerix: "...valószínűséggel férfi voltál. Valahol a mai Közép Afrika területén születtél, 575 k [...]
1nessa: en ferfira sikerultem...
Errtu: Hasra ütve beírtam vagy 20 különböző dátumot. Mindegyik így kezdődött: " Lehet, nehéz elh [...]
Mind a 29 komment
Ha valamelyik filmsorozatban volt egy zene, ami tetszett, de nem tudod mi volt az, akkor ezen az oldalon rá tudsz keresni. Kilistázza, hogy milyen zenék voltak az egyes részekben és még youtube link is van a címekhez.
4182 28 9 Izé
Olyveria: Purple, neked mindent! :D
Tomee95: én is arra gondoltam
Purple: óóh köszi, ez nagyon jó :D
Mind a 9 komment
Egy zseniális feldolgozás az Illés egyuttes egyik számárol... Amikor én meg kissrác voltam

Tatti ri tatta ter je re re :))))))))). Nagyon jó.
643 0 0 Zene Izé
Adams æbler (Ádám almái)

Egy dán filmdráma csipetnyi humorral a jó és a rossz örök harcáról, hitről, gondoskodásról. A neo-náci Adamot a börtönből szociális munkára küldik egy vidéki kisváros templomához, ahol a mindig optimista és már idegesítően jókedélyű pap Ivan székel. Adamon kívül mások is dolgoznak ott, akik régebben bűnözők voltak de megtalálták Istent Ivanon keresztül. A közösség Adam gondjaira bízza a templomkert büszkeségét, az öreg almafát...

Imdb | Trailer
522 1 7 Film Izé
noiz: Nekem személy szerint nagyon bejött! Csak ajánlani tudom.
pepeti: Majd ha megnéztétek véleményeket kérek!:)
Madarinfluenza: Én jobban szeretem a sötét humort
Mind a 7 komment
4 éve van drift magyarországon. :) 

És végre szombaton lesz az első Euro Ring drift kupa, én egy edzésen voltam és ezért osztanám meg veletek :) Nagyoooon nagy élmény!!! Aki szereti annak ott a helye.
901 0 7 Sport Izé
neomatsek: sajna elfoglaltságom volt,így nem tudtam menni salgóra,de párom(donfoto) mesélte,h iszonyat sok [...]
papaluige: hát igen! amikor Asi agyonveri a sztár wrc-s mezőny felét egy N-es autóval,akkor arról nincs m [...]
neomatsek: sajnos az itthoni bajnokság mostanság másról szól,mint a rally:( a motocross se rossz,nekem na [...]
Mind a 7 komment
Bár már voltak egyedi laptopok az Izén, itt van pár művészi kinézetű Dell.
1987 1 0 Tech Izé
Alvilági Játékok (Lucky Number Slevin)

A történet középpontjában Slevin Kelevra áll, akit még az ág is húz. Nem elég, hogy az épületet, ahol lakik, lebontják, iratait egy zsebes elemeli, kiderül, hogy még a barátnője is folyamatosan csalja. Slevin, Los Angelesből New Yorkba menekül a gondok elől, ahol barátja, Nick Fisher lakásában húzza meg magát. Nem is gondolja, hogy ez a húzás végzetes lehet számára.
New York alvilági életét, két gengszter tartja markában. A Főnök és a Rabbi. Régen cimborák voltak, ma esküdt ellenségek. A Főnök egyeduralmat akar, ezért Goodkatet, a bérgyilkost bízza meg azzal, hogy találja meg Nick Fishert, aki nagyon sok pénzzel tartozik neki, és "vegye rá" arra, hogy az adósság fejébe tegye el láb alól a Rabbi fiát. Nick Fisher lakásán Goodkat azonban Slevint találja, és Selevin hiába mondja, hogy ő nem az, akinek gondolják, senki sem hisz neki. Hősünk, rövid időn belül, tehát nem kis slamasztikában találja magát, és az már csak hab a tortán, hogy kiderül, barátja Nick, nem csak a Főnöknek tartozik, hanem természetesen a Rabbinak is lekötelezettje. Az egyetlen ember kinek segítségére számíthat, az gyönyörű szomszédja, Lindsey, akivel kettesben kénytelenek felvenni a harcot New York megátalkodott gengsztereivel szemben.

Imdb | Hivatalos honlap
529 0 3 Film Izé
Lee88: fúú-ge legdurvább krimi cucc amit valaha láttam NAGGYON ADJA
Slevin: kedvenc filmem mindenkinek csak ajánlani tudom!!
guti73: Rég csalódtam ekkorát POZITÍVAN! Kár hogy itthon csak videón jött ki!!
Mi voltál előző életedben?
1349 0 1 Pink Izé
Purple: pajzán gondolat
A MMA-ban voltak is és lesznek is "megszorító intézkedések", de ezek közül Fedor Emelianenko "csomagja" az egyik legkeményebb, amelyet ez a teszt is bebizonyít.
672 1 2 Sport Izé
Schwed: Fedor the badest man on the planet!!! A legjobb sportoló a világon!
TeamCo.: EEEEz mekkora duurva
Land of the lost

Will Ferrell új filmje egy 1974-1977 között futott sorozaton alapszik. A sztoriban Ferrell két társával visszautazik az időben, ahol még dinok éltek, benga nagy rákok mászkáltak és hatalmas izék voltak mindenhol.

A Super Bowl reklámjai közt is szerepelt már.

Imdb | Előzetes
587 0 3 Film Izé
Balázs: értem:D
Erunder: Nem, nem saját (sajnos), de nekem is nagyon elnyerte a tetszésemet a történet leírása.
Balázs: hahahahahahahahahahahahahahaXD hát ez a posztszöveg behugyozás :D saját?
Harvey Milk (Sean Penn) több volt, mint egyszerű képviselő a San Francisco-i városházán. Negyven éves, mikor San Franciscóba a Castro-negyedbe költözik, ahol élete új értelmet nyer. A negyedben már akkor is többségben homoszexuálisok élték, akik a rendőrség folyamatos zaklatásának voltak kitéve. Milk a homoszexuálisok és leszbikusok szószólójává válik.

Előzetes | Imdb
314 0 1 Film Izé
alphadog: Nem szeretem a langyos tejet. ;)
A helyszín Würzburg, az 1700-as évek elején. A híres egyetemen tanított egy geológus professzor, Beringer. Diákjai nagyon csúnyán felültették: néhány követ kifaragtak és szétszórtak a közeli dombon, amelyeket a professzor természeti képződményeknek vélt (a fosszília megnevezés akkoriban még nem volt elterjedt), és tudományos publikációkat adott ki a leletekről. A diákok egyre jobban elborultak, és méhecskéket, pókhálót, kis embereket, a Napot, héber betűket, végül Beringer nevét is elkészítették "leletként". A lebukás már későn jött, a tudománytörténet egyik legviccesebb története lett a dologból, de legalább szegény Beringer neve fennmaradt. :-)

A dologról magyarul (más sztorik mellett) itt lehet olvasni.

(Több képet sajnos egyelőre nem találtam, pedig mai szemmel nézve ritka elborult ábrák is voltak.)
2312 5 5 Izé
iw84u4t: Az angol szöveg szerint valóban két irigy kollégája verte át Beringer-t, az egyetem földrajz, [...]
Kampec: azért ennyire hülye legyen valaki :D képzelem mennyit röhöghettek a háta mögött _D
M.Andreas: Nnna, a német verzió szerint meg a tanárok bíztak meg 3 diákot a hamisítványok elkészítés [...]
Mind a 5 komment
Kellemetlen kontúrok. :)

Elméletileg az a gatya takarja az egyetlen dolgot, amit a testépítők nem mutatnak meg, de ebben az esetben éppen hogy nem takarja el! Szegény srác voltaképpen tudta nélkül kitette közszemlére az intim testrészét is.
1933 0 10 Pink Izé
bungle: Azok csak metropolitás cikkek lehetnek elvileg, bár már valahol jeleztem nekik, hogy saját névv [...]
Derill: kérdezném ha mostanában nem csupa fiktív "profil"ról küldözgetnék a posztokat
neomatsek: ezen a képen most mi lényeg??? randa agyongyúrt emberke feszít az incifinci gatyájában,mind [...]
Mind a 10 komment
Dávid vagyok (I am David)

Dávid vagyok, 12 éves. Egy kelet-európai büntetőtábor foglya voltam. Megszöktem. Nincs másom, csak egy iránytűm, fél vekni kenyerem és egy lepecsételt, titkos levél, amit fél Európán át Dániába kell vinnem. Fogalmam sincs, mi vár rám. Félek. Nem tudom, kiben bízhatom, kinek hihetek, hogy ki vagyok valójában...
Előzetes
IMDb
320 1 0 Film Izé
Hát ezen nagyon kész voltam :DDD

Na nehogymár csak Tech-en ne legyen cuki állatkás poszt :D
9398 0 1 Tech Izé
AVIREX: nekem nem jött be :P
Rákerestem, nem találtam, ezért beküldöm hátha tetszik. Sajna csak németül találtam meg a videót.

Sztori:

Zöld kiskutya született egy német tenyésztőnél. A kutya összes testvére hófehér csak ő lett zöld. Most már halványabb a színe,sőt pár hét és teljesen el fog tűnni, de amikor a világra jött sötétzöldben pompázott. A színe miatt a kutyus a Lord Greeny nevet kapta, beceneve pedig zöld béka. A jelenség oka, hogy az anyukának szülés közben olyan erős fájásai voltak, hogy levált a placenta és olyan anyagok kerültek a magzatvízbe, melyek beszennyezték, így lett a kutya zöld. A testvérei pedig azért fehérek, mert minden kutyusnak saját magzatburka van.
654 1 2 Pink Izé
Armada: ííííííííííí, ez iszonyatosan aranyos!!!! :)))
nagydee: nagyon csúnya :D:D:D:D:D asszony odáig lenne egy ilyentől :D:D:D:D
A Jason Statham főszereplésével készült akciófilm folytatása, a Felpörgetve 2 (Crank: High Voltage). Premier: 2009. április 17.

Trailer
Alternatív poszterek: 1   ,   2
Hivatalos website
1217 0 4 Film Izé
Blood & Chocolate: Ezek szerint nem tetszett a film... :S sajnos igen csak a pénzről .. így lehet elrontani a jó fi [...]
guti73: Én már láttam! Eddig imádtam Jasont!! ez már csak a pénzről szól!
Blood & Chocolate: * jaj az kimaradt h jó pasi is :D
Mind a 4 komment
The MArs Volta - Televators
513 0 0 Zene Izé
Múlt héten vasárnap hajnalban tartották az idei Super Bowl döntőt, melynek szünetében több idei produkció is bemutatta első tévéreklámját, melyek a következők voltak: G.I. Joe Rise of Cobra, Transformer 2: Revenge of the Fallen, Star Trek, Fast & Furious, Land of the Lost.
5004 2 5 Film Izé
Tasiii: Szerintem is zsiiir filmek lesznek^^, Transformers2 meg a Star Trek az gyanus h fain lesz;)
gergeli.: és igen! a szövetségi vadőr! xD
Tádi: kíváncsi vagyok
Mind a 5 komment
Múlt héten vasárnap hajnalban tartották az idei Super Bowl döntőt, melynek szünetében több idei produkció is bemutatta első tévéreklámját, melyek a következők voltak: G.I. Joe Rise of Cobra, Transformer 2: Revenge of the Fallen, Star Trek, Fast & Furious, Land of the Lost.
5568 1 5 Izé
Tasiii: Szerintem is zsiiir filmek lesznek^^, Transformers2 meg a Star Trek az gyanus h fain lesz;)
gergeli.: és igen! a szövetségi vadőr! xD
Tádi: kíváncsi vagyok
Mind a 5 komment
Hűha... Nagyanyáink kicsit szigorúbbak voltak:)
Ők azok, akik később halnak :D
883 0 5 Pink Izé
Derill: legbaloldalibb hogy néz már ki, mint aki levágta a fürész (tudjátok at ötletgazda tolószéke [...]
Errtu: annyi pia nincs a világon. ezeken még a fekete lyuk se segítene.
spider86: lehet azért ittak, hogy szebbnek lássák őket:D
Mind a 5 komment
Régebbi postok...