REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Misfits

Ez az Angol sorozat egybe gyúrta a Skins-t és a Hősöket. Ám az ebből született gyerek, érdekes és furcsa mód, nem egy torzszülött lett, hanem egy topmodell.

A sztori szerint jön egy vihar ami elkap néhány fiatal korú bűnözőt, és az őket őrző tagot, akik ezek után szuper képességekkel lesznek megáldva. Viszont ők nem gondolják ettől hogy meg kell menteniük a világot mint az amcsik, inkább csak magasról tojnak az egészre.

Amire még számíthatunk a sorozat kapcsán az a tömény obszcenitás, ugyanis egy kábelcsatorna a gyártója. Ugyan az mint a Skins-é, és ugyebár ott sem fukarkodtak a fuckokkal. ;)

Imdb
1084 1 4 Film Izé
go-free: nem rossz, de nekem kicsit sablonos már az ilyesfajta főszerepló-karakter mint nathan. eröltetet [...]
Erunder: Hát tény hogy kis költségvetésű sorozat, és ez leginkább a szuper képességeken ütközik k [...]
go-free: hát kicsit bénán indul, de van benne fantázia... :)
Mind a 4 komment
Chéri (Egy kurtizán szerelme)

Az első világháború előtti Párizs félvilági társaságában játszódó szerelmi történet főhőse Lea, a visszavonult kurtizán, és az ifjú Chéri, Lea kiöregedett barátnőjének és riválisának fia. Az érett, gyönyörű Lea bevezeti az elkényeztetett és éretlen fiút a testi gyönyör és az érzékiség világába, és kapcsolatuk egyre szorosabbra fonódik. Hat év után Chéri anyja, Madame Peloux titokban esküvőt szervez fiának egy másik kurtizán lányával, Edmével. Lea és Chéri megpróbálnak napirendre térni az elkerülhetetlen különválás felett, de felhőtlen életük alapja mélyebben gyökerezik, mint azt valaha gondolták volna. Mire ráébrednek, mennyit jelentenek egymásnak, már azt is tudják, túl késő.

Ez a szerelembe esik a kurtizán téma szerintem már kicsit elcsépelt, de ha belevesszünk egy kis csavart, ez esetben idősebb nő fiatal fiú, egyből izgalmasabbnak tűnhet. Tűnhet, de nem az.

Imdb
871 2 0 Film Izé
Looping Around the House

Hogy zenésen induljon a hétfő, menjünk egy kört a lakásban és fedezzük fel újból a hétköznapi megszokott hangokat. :)
3484 2 6 Izé
Janek24: Szerintem ez teljesen agyament.
neophyte: Háhhháá,ez de hülyeee! :D
Mr.T.: Be.
Mind a 6 komment
Az ember gyemeke - Children Of Men (2006)

A Föld tartalékai teljesen kimerültek, a jövő kilátástalan, 19 éve nem született gyerek. A széthulló társadalmi rendszerek közül egyedül Nagy-Britannia élte túl a belső harcokat. A rendszer diktatórikus eszközökkel tartja fenn a hatalmat, és erőszakkal lép fel az illegális bevándorlók ellen: táborokba hurcolják és deportálják őket. Theo egykor a változás élharcosa volt, de mára kiégett, megkeseredett ember. Minden megváltozik, amikor egykori szerelme, Julian szívességet kér tőle. Egy fiatal nőt kell kijuttatnia az országból. Hamarosan kiderül, hogy Kee nem egyszerű menekült.

IMDb | Másik trailer

 
712 3 6 Film Izé
Mad Payne: nekem is tetszett.... nem rossz film... lehet haza megyek meg is nézem megint... már kb fél éve [...]
nagydee: ez egészen konkrétan sz@r volt. valami nagyon sz@r.
Lili: Hmm, én láttam. Egyszer. Annyiszor azt hiszem épp elég is volt. Nem Egy csodálatos elme, hogy k [...]
Mind a 6 komment
Érdekes esküvői képek :)
25948 6 10 Izé
Mr.T.: nemerdekel küldte: URL: http://smilepanic.com/index.php/fun/34-crazy/266-45-craziest-wedding-photos [...]
Mr.T.: cancer1 küldte: URL: http://freshpics.blogspot.com/2009/12/funny-wedding-pictures-100-pics.html Sz [...]
Cheebeeke: Az első tiszta aranyos xD Főleg a póni :P :D
Mind a 10 komment
Mi a különbség Paradicsom és Pokol között?
623 1 3 Pink Izé
pepeti: Fogadjunk hogy a balage123 amúgy te vagy és te küldöd be ezt a sok maszlagot hogy aztán szidhas [...]
Purple: az hogy a paradicsom finom a lazannyában, meg a salátákban, meg szendvicsben. :D amúgy meg vall [...]
vajalja: ÁHÁ!!! Szóval innen indul az a sok szar körlevél amivel sokkolni tudnak!!
Mennyire élsz takarékosan? Teszteld!
266 0 0 Pink Izé
Összeházasodott halott barátjával
583 0 0 Pink Izé
Mennyire élsz takarékosan? Teszteld le!
270 0 0 Pink Izé
London

London nem a jól ismert világváros, hanem egy nő. Méghozzá csinos, ellenállhatatlan nő. Nem csoda hát, hogy Syd kész roncs, miután véget ér kettejük szenvedélyes, ugyanakkor viharos kapcsolata. A szakítás után Syd a kábítószerhez és az alkoholhoz menekült, így próbált felejteni - kevés sikerrel. Amikor megtudja, hogy barátai búcsúbulit szerveznek Londonnak, annyira feldühödik ezen, hogy dílere kíséretében beront a partira. Abban reménykedik, hogy megakadályozhatja volt szerelme költözését - kerül, amibe kerül.

Imdb | Előzetes
638 0 2 Film Izé
go-free: amiben jessica biel benne van... :D
jethro: ez jóóó :))
Így néz ki egy felhőoszlató! Vagy nem? Most már nem tudom.
4088 2 12 Izé
bungle: Olvasom ezt a cikket: http://index.hu/tech/2009/12/02/budapesten_van_a_legnagyobb_webkukkolo_fohadis [...]
bubi66: Esetleg ...tömegoszlatást ...is tud ?
xhepe: Ejjjjj,de nyomorult emberek vannak....Köszi Krizsi!
Mind a 12 komment
Mennyivel izgalmasabb lenne így a biatlon. :D

(Persze nem igazi fegyverekkel gondolom. ;))
802 0 0 Sport Izé
Leap Year

Anna már négy éve együtt van barátjával, arra számít, hogy az évfordulójukon megkéri a kezét, de ez elmarad. Így hát Anna elhatározza, hogy maga veszi kézbe a dolgokat, talál egy olyan ír hagyományt, amely megengedi a nőnek, hogy megkérje egy férfi kezét február 29-én, csakhogy barátja éppen máshol jár, ezért utána kell menni, de Írország másik felén landol, ahol megismerkedik egy másik férfival.

Kiszámítható poénok, és események, de egy vasárnap délutáni, barátnővel nézős filmnek megteszi. Nem is nagyon lehet tőle többet várni.

Imdb
1065 1 0 Film Izé
Szerb népzene. Döntsétek el ti, mennyire büntet.
5140 2 17 Izé
rubigo: én ezzel büntetek, állat! :) http://www.youtube.com/watch?v=3SGrQ_40B6E
rókakoma: ezt minden nap meghallgatom :)
Gabi69: Szerintem ez egész élvezhető!
Mind a 17 komment
Rescue Me - Ments Meg

Pofátlantul jó sorozat New York tűzoltóságának 62-es egységéről és annak mindennapi életéről a szeptember 11-i terrortámadás után.

Aki szereti a kifordított, lehetetlen élethelyzeteket, iróniát, szarkazmust és az ehhez kapcsolódó keserű, gyakran kegyetlen humort, annak tudom ajánlani!

(Imdb) | (Port)
494 2 7 Film Izé
CRaPtRaSH: google a barátunk, elég sok helyen fent van ez a sorozat már :]
Erunder: Azért írtam be, hogy a többiek is megértsék. NEM KÉREGETÜNK TORRENT FÁJLOKAT!!! Mindenki ism [...]
cocababy: craptrash legyszives irsz az e-mailemre?szeretnek erdeklodni a sorozartrol.. mccool@citromail.hu [...]
Mind a 7 komment
4 életveszélyes otthoni gyerekbaleset

Mit tegyél, amíg kiér a mentő?
1323 0 0 Pink Izé
It's Complicated (Egyszerűen bonyolult)

Jane három felnőtt gyerek anyja és egy jól menő pékség és étterem tulajdonosa Santa Barbarában. Egy tíz éves válás után baráti a viszonya az ex-férjével, az ügyvéd Jake-kel. Ám amikor Jane és Jake elutaznak a fiuk diplomaosztójára, a helyzet elkezd bonyolódni. Egy ártatlan közös étkezés elképzelhetetlen fordulatot vesz - affér lesz belőle. És mivel Jake-nek már van egy új felesége, a sokkal fiatalabb Agness, így most Jane lesz a másik nő.
Ebbe a már amúgy is zűrös románcba csöppen bele az építész Adam, aki maga is a saját válásából próbál kigyógyulni. Beleszeret Jane-be, de hamar ráeszmél, hogy egy szerelmi háromszögbe került.

A film szereposztásából, humorából, és alaptörténetéből arra következtetek, hogy nem az én korosztályomnak írták. Üdítő lehet végre nem fingós, böfögős poénokon röhögni, viszont az látszik, hogy a film célközönsége már nem divatból, hanem kényszerből festi a haját.

Imdb | Előzetes
561 0 0 Film Izé
A Twilight saga második része: New Moon (Újhold)

Bella majdnem tragikus végkimenetelű 18. szülinapja utána Edward Cullen és családja úgy döntenek: a lány biztonsága érdekében elhagyják Forks városát. Ahogy az összetört szívű Bella kóborol az iskola folyosóin, rájön, szerelmét csak akkor érzi igazán közel magához, amikor veszélyben van. Gyerekkori barátja, Jacob Black segítségével felújít egy régi motort, amellyel szabadon kalandozhat. A közösen eltöltött idő meglágyítja Bella megfagyott szívét, fokozatosan egyre közelebb kerül Jacob-hoz a titokzatos Quileute törzs tagjához, akinek szintén megvan a saját, féltve őrzött titka.

Amikor egy véletlen találkozás alkalmával Bella szemtől-szembe kerül korábbi ellenségével, és egy természetfeletti erőkkel bíró farkas menti meg szörnyű helyzetéből, világos lesz: Bella még mindig nagy veszélynek van kitéve. Versenyre kel az idővel, hogy megtudja a Quileute törzs titkát és a valódi okot, amiért Edward elhagyta őt. Az út végén pedig vár rá szerelme, és feltehetőleg halálos kimenetelű találkozásuk.
November.20-tól a mozikban!!! (Világpremier, tehát 19.-e éfjéltől itthon is vetítik- kasy)
Jegyek elővételben már kaphatóak.
Hivatalos website
748 2 1 Film Izé
kkovi8: Tiszteletem! Ma akadtam erre a cikkre: http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1227377/Im-love-Tw [...]
A holnap a múlté - Next (2007)

Cris "Frank Cadillac" Johnson ( Nicolas Cage ) ismer egy trükköt, amit senki sem tud utánacsinálni: Cris képes megmondani, mi fog következni a közeljövőben, pontosabban az elkövetkezendő két percben. Eme tulajdonságára építi azt a showműsort, amivel Las Vegasban lép fel nap mint nap, ugyanakkor a jövőbelátás jól jön a kártyaasztalnál is, ha épp egy kis pénzre van szüksége. Különleges képességére azonban hamarosan fény derül, s Cris a figyelem központjába kerül: a kaszinók biztonsági őrei mindent megtesznek azért, hogy lebuktassák különös játékmódszerei miatt, ugyanakkor az FBI antiterrorista osztályának ügynöke, Callie Ferris ( Julianne Moore ) egyre csak győzködi, hogy állítsa adottságát a globális terrorizmus ellen folytatott küzdelem szolgálatába. Kitartása érthető, hisz Cris jelenthetné a leghatásosabb fegyvert a terror ellen. Nem csoda hát, hogy egy terrorszervezet szívesen kiiktatná Crist az élők sorából, mielőtt még meghiúsíthatná nagyszabású terveiket. A helyzetet bonyolítja Liz Cooper ( Jessica Biel ), az ártatlan szépség, akiről Cris azonnal tudja, hogy bele fog szeretni, s alig várja, hogy találkozzanak. Mikor ez bekövetkezik, hihetetlen dolog történik: Cris most már nem csak a közvetlen jövőbe lát, hanem messzebb. Sokkal-sokkal messzebb. Cris tudja, hogy hamarosan eljön az a kritikus pillanat, amikor az idő, a terror és a szenvedély találkozik, és ekkor döntenie kell, hogy kit ment meg: akit szeret, vagy mindenkit a világon... A választ csak a jövő és ő tudja.
IMDb
573 0 3 Film Izé
go-free: hát, nekem feketefehérnémafilm is lehet, ha benne van Jessica Biel... :P amúgy Nicolas Cage nagy [...]
snake6: picit töbre számoitottam de nem volt rossz
tutituti: Nekem tetszett.És jó lett szinkron szerintem.Vége üt.
A falu

Az idősebbek tanácsa ellenére a kíváncsi és elszánt Lucius Hunt ellenállhatatlan vágyat érez, hogy átlépje a falu határait és elinduljon az ismeretlenbe. A település vezetője, Edward Walker figyelmezteti Luciust a veszélyekre, és Lucius anyja, Alice Hunt azt tanácsolja a fiának, hogy maradjon otthon, óvja meg magát a mohóságtól és kapzsiságtól, ami a falun kívüli világot uralja.
Lucius csak Ivy Walker, egy gyönyörű vak lány biztatásából meríthet erőt, aki fiatalsága ellenére is meglepően bölcsnek bizonyul. Nemcsak Lucius csodálja Ivyt, de a fékezhetetlen Noah Percy is, bár kettőjük közül csak egyiküknek van hely a lány szívében.
Ivyt a hűsége végül is tiltott utakra vezeti, ahol szörnyű igazságnak bukkan a nyomára. A baljóslatú fenyegetés miatt elszabadulnak az indulatok a faluban, lakói nem élhetnek már többé békésen a titokzatos lények közelében, és csak egy bátor ember mentheti meg a közösséget.

imdb | Port
617 1 6 Film Izé
capricornus: Ez az egyik legkiválóbb film,amit valaha is láttam!Egyedi,precíz és nem hatásvadász.A film ut [...]
grobari: Én nagyon szeretem Shyamaln's filmjeit,szeintem üde szintfoltja-e palettának,rendezzen bármijen [...]
snake6: ez a film nagyon megosztotta az embereket (ismerőseim)
Mind a 6 komment
"Lánykérés egy baseball meccsen, hogy ez milyen romantikus..."

Gondolta a vőlegény jelölt, de a mennyasszony jelölt teljesen másképp gondolta. :D
11859 4 42 Izé
bungle: Ez a lány is inkább a spurit választotta. :D www.origo.hu/sport/focivilag/20101228-sikertelen-lan [...]
Maccoyi: Ez a lánykérés se jött össze: http://www.youtube.com/watch?v=e4AlDQT5sM8
serci: megérdemlik egymást!
Mind a 42 komment
A Tournament? - Percek alatt kivégezne mindenkit!
Hitman? - Lepkefilng!
Raizo? - Sírva menekülne!

Boogie, a legbrutálisabb és agresszívabb ember a bérgyilkos szakmában. Sőt, talán az egész világon...
1495 2 3 Film Izé
Digo: Jó, de én Brock Samsonra szavazok a Venture Bros.-ból ;)
kasy: A végén. Magyarul hülyén hangzik, de amúgy nagyon ott van. - Van valaki akit nem öltem meg, m [...]
anon: Az előzetes nagyon nagy :D "-Nem kellett volna Garyt megölnie. -Ki az a Gary?" :D
Koreának sem kell a szomszédba menni egy kis hülyeségért. :D
571 0 0 Sport Izé
"Lánykérés egy baseball meccsen, hogy ez milyen romantikus..."

Gondolta a vőlegény jelölt, de a mennyasszony jelölt teljesen másképp gondolta. :D
11226 0 4 Sport Izé
Flowerbeat: kurva... :)
Pinky: ááá nem igaz =) szegény srác
Maccoyi: ááá csak kéreti magát szerintem. :D
Mind a 4 komment
Megjöttek a vadászgörények (bár lehet, hogy menyétek inkább), hogy boldoggá tegyenek benneteket. ;)
4395 7 21 Izé
Tooni: Igen-igen, a klasszikusok megunhatatlanok :)
Unnamed: http://www.youtube.com/watch?v=anS4FIA1F3Q :)
fatproduction: Én ilyen f@sza videót még nem is láttam ;)))
Mind a 21 komment
Kéjutazás - Joy Ride (2001)

Az országút nem a szabadság terepe: három fiatal keserves lecke árán tanulja meg, hogy nincs félelmetesebb annál, mint ha az ember egy autóban ül, éjszaka, védtelenül. Pedig csak viccnek indul az egész: Lewis egy távoli egyetemen tanuló barátnőjéért indul egy régi autón, és, ha már úgyis arra jár, felveszi bátyját is, aki épp akkor szabadul a börtönből. Talán ez az első hiba, amit elkövet. A nyughatatlan Fuller ugyanis a a CB-rádión elsütött durva poénokkal próbálja elűzni a hosszú út unalmát. A legjobban sikerült tréfa az, amikor egy kamionost lányhangon felcukkolnak és randevút adnak neki egy út menti motelben. De ezzel véget is ér a játék. A vicc kedvéért megnevezett szoba lakóját az éjjel brutálisan meggyilkolják, a kamion sofőrje pedig hamarosan újra jelentkezik. Az arcát sosem látják, a hangja viszont mindenütt megtalálja a tréfacsinálókat, és egyre lehetetlenebb, borzasztóbb feladatokat tűz eléjük. Hogy az életüket mentsék, minden kívánságát teljesítik, pedig sejtik, hogy hiába: a kamionos az életükre tör.
IMDb
613 1 1 Film Izé
CRaPtRaSH: ahh,ez jó fajta film, nagyon imádom :]
George Clooney már csak reklámokban szerepel? Clooney és Malkovich egy interaktív Nespresso reklámban.
5778 8 36 Izé
annacska1990: A sztárgázsira gondolsz? Mert hírnévre már nem igen volt szüksége az Ocean's sorozat után sz [...]
4sajtos: eladta? persze hogy eladja, bolond lenne ellenállni egy ilyen ajánlatnak...
kbiker: Kitudta mennyiért adta el?:D lehet kellett neki arany kád, meg kapott hozzá arany kávétartót!: [...]
Mind a 36 komment
Telefonon vezette le a szülést a mentésirányító
169 0 0 Pink Izé
Cserbenhagyás - Reservation Road (2007)

Büszkén és boldogan feszít a Learner család a kisfiúk, Josh hangversenyén. Hazafelé menet betérnek a Reservation Roadon lévő benzinkút melletti pihenőbe. Ugyancsak hazafelé tart ezen az úton a jogász Dwight a fiával, Lucasszal. Baseballmeccsen voltak, és most Dwight vissza akarja vinni a fiát a volt feleségéhez. A baleset pillanatok alatt következik be. Dwight pánikba esik, és elhajt, bár egy szemtanú meglátja őket. A baleset résztvevői más és más módon élik meg a tragédiát, miközben a nyomozás is megkezdődik. Mindkét apa fájdalmas döntésre kényszerül.

IMDB | Előzetes
491 2 0 Film Izé
Szelíd motoros. 616-tal ment, mikor lefényképezték... ;)
12675 5 18 Izé
Nusihusi: Bekerül a Guinessi Rekordok könyvébe:)
joetheghost: Társulok, de én személyszerint aki mások életét veszélyezteti azt a forgalomból vonnám ki. [...]
Asagrim: én személy szerint egyetértek ...
Mind a 18 komment
Ha eleged van abból, hogy csak ezt hallod: Budapesten minden rossz, lepusztult és koszos. Szeretnéd megismerni, hogy mennyi minden érdekeset és szépet rejt ez a város, még olyanokat is, melyről eddig nem is tudtál? Szeretnéd tudni, hogy milyen belülről egy általad jól ismert épület? Akkor neked szól ez a blog!
4470 9 7 Izé
Timi21: nekem a libegő a kedvencem ott nyugis és nem rohan senki és jó a levegő
ismeretlen: Én eleve nem értem, amikor mennek az emberek a 7-esen, 47-esen vagy a kettesen és ott van előtt [...]
DeeP®: http://www.youtube.com/user/RadioflyerGeri#p/u/4/mXwM7pZ0x7s Egy kevés van ebben is pestről este [...]
Mind a 7 komment
Ha eleged van abból, hogy csak ezt hallod: Budapesten minden rossz, lepusztult és koszos. Szeretnéd megismerni, hogy mennyi minden érdekeset és szépet rejt ez a város, még olyanokat is, melyről eddig nem is tudtál? Szeretnéd tudni, hogy milyen belülről egy általad jól ismert épület? Akkor neked szól ez a blog!
4493 1 0 Art Izé
Jemal Tkeselasvili Grúz sportoló az orrával fúj fel egy gumiból készült palackot, kidurranásig. Az eddigi világrekordot Brian Jackson tartotta 51,98 másodperccel, ha van kedvetek, akkor tippeljétek meg a videó megnézése előtt, hogy szerintetek Tkeselasvili-nek mennyi idő alatt sikerült ez a mutatvány.
825 0 3 Sport Izé
Maccoyi: Majdnem. :D
Öcsi: interjú adásnál, az a srác aki áll melette nagyon gyanús :D néz balra-jobbra mintha ellopott [...]
Öcsi: 51,97 :P :D
Amikor menni kell, akkor menni kell... ;)
12162 3 19 Izé
Schabee: ez nagyon kész XD
Árnyangyal: Már Shrek is megnondta: jobb kint, mint bent...
Nusihusi: Ezt azért nem hiszem el:S Csoda, hogy nem kapták el:P
Mind a 19 komment
Azért is jó hokimeccsre járni, mert ha minden jól megy, akkor még egy menetnyi bokszmeccset is nézhetünk bónuszként. :)
545 0 1 Sport Izé
Balázs: a verekedést néha megzavarja egy kis hoki :D
Black Lightning

Erről az orosz csodáról eddig vajmi keveset hallhattunk, pedig olyan ismert orosz filmvilágbeli arc áll a projekt mögött, mint a Wanted és az Éjszakai őrség rendezője, Timur Bekmambetov, aki ezúttal csak producerkedik. A filmet Dmitriy Kiselev és Alexandr Voitinsky páros rendezi, a történet pedig egy félénk főiskolás srácot helyez a középpontba, aki édesapjától egy öreg, fekete Volgát kap ajándékba, ami természetesen továbbra se teszi menőbbé a kiszemelt lány szemében. Az ősjárgány azonban spéci képességgel bír, ugyanis képes repülni, amit kezdetben teljesen ártatlan dolgokra - dugók elkerülése - használ majd a főhős, később azonban igazi igazságtevővé válik majd a járgány jóvoltából. A titokra hamar fény derül, egy zseniális bűnöző pedig hamar megépíti a maga repülő verdáját, ami természetesen rengeteg spéci fegyverrel felruházva szeli az eget. A film mindössze 8 millió dollárból készült, ami az egész látványos előzetest elnézve igencsak meglepő.

Egyenlőre sajnos csak ennyit lehet tudni a filmről (Erunder)
631 0 1 Film Izé
DArknesy: Először egy ismerősömtől hallottam a filmről, persze neki nem tetszett, ezért én sem akartam [...]
 Sokszor elfeledkezünk róla, mennyi törődést érdemelnek a lábaink, pedig nap, mint nap kemény igénybe vételnek vannak kitéve. Heti húsz percbe telik, hogy szupermodellhez illő gyönyörű lábakat kapj. Kövesd a következő hét lépést, és nem lesz többé problémád, ha épp szandált, vagy papucsot akarsz felvenni. Nincs többé repedezett sarok, csak gyönyörű, sima talpak!
285 0 1 Pink Izé
valkyr: tudja vki, mi a virág neve a képen? köszi előre is.
Két hónapja indult el gazdája keresésére a mentőkutya
333 0 0 Pink Izé
Women in Trouble

Nyolc nőről szól a Women in Trouble, akiknek teljesen más a foglalkozása - pl. pornósztár, légi kísérő, masszőr - csak egy valami közös bennük: mindegyiknek van valami problémája. Carla Gugino egy Elektra Luxx nevezetű pornósztárt alakít (érdekesség, hogy a való életben is létezik egy ilyen nevezetű nő, aki a felnőtt filmekben szokott feltűnni). A film rendezője trilógiát tervez, az Elektra Luxx névre hallgató második részen az utómunkálatokat végzik.

Nem biztos, hogy vicces lesz, nem biztos, hogy jó lesz, de ezt a filmet mindenképpen megnézem majd. Játszani fogok közben, egy olyan játékot, melyben találgatni fogom, hogy hány sorozatból ismert színész játszik benne. Mármint az újabbakból. Annyit elárulok, hogy lesz itt Friday Night Lights, Entourage, Mentalista, Harpers's Island találkozás.
 

Imdb
510 2 0 Film Izé
Kalóriaszámláló

Mennyit ettél ebédre? :)
443 0 2 Pink Izé
vöri: hát ez ugy mindenhogy szegényes... vannak azért ennél bővebb kalkulátorok.
Inferno: Kicsit hiányosnak érzem, a darástésztát nem lehet vele kiszámolni :D XD
Régebbi postok...