REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
 Razorlight - Golden Touch

A brit Razorlight az elmúlt néhány évben feltűnt egyik legélvezetesebb és legsikeresebb brit gitárpop zenekar. Az excentrikus viselkedéséről és nagy dumájáról közismert Johnny Borrell gitáros-énekes vezette Razorlightot kezdetben, mint a paradigmaalkotó amerikai Strokes brit kistestvérét emlegették, ám ma már nem kérdés, hogy a zenekar a mai színtéren leginkább csak önmagához hasonlítható, hiszen a Razorlight az elmúlt években megalapozta saját sikerét és kialakította saját zenei nyelvét. Azt a zenei nyelvet, mely élvezetes és okos popdalokban testesül meg, s melyben egyszerre érezhetjük az elmúlt évtizedek angol és amerikai popzenéje, a Talking Heads, a Blondie, Bruce Springsteen, Patti Smith, Bob Geldof, a Police, a Clash, a Pulp vagy a Blur hatását.

 
417 0 0 Zene Izé
Mit csinálnál egy hajótársaság vezetőjének a helyében, ha bővíteni szeretnéd az egyik tengerjáród férőhelyeinek számát? Rendelsz egy új hajót és vársz 3 évet, amíg megépül? Nem. Félbevágod a 12 szintes monstrumot és a közepére egy új részt építtetsz. :)
6714 1 10 Izé
Schabee: ez tök jó
anon: De ha megrendeli akkor egyszerűbb :)
Drevway: Miért ne lenne egyszerűbb? Sztem elég bonyolult az alapoktól felépíteni egy hajót, ha 3 évig [...]
Mind a 10 komment
Volt már póker meg hátizsák meg női ruha meg cipő meg bőrtáska meg napszemcsi.
Most a sportruházaton a sor, mégpedig az Everlast cuccain amiket 30 és 70 százalék közötti kedvezménnyel vehettek meg.

És csak hogy érezzétek a törődést íme egy rövid lista azokról akik még jönnek: Playboy, Billabong, Players Room, Nike, Hello Kitty, Oakley...
3566 5 222 Izé
papaluige: Err! hello kitty-s akció van ha érdekel! :)))
papaluige: Sajnos HK-s tanga nincs! :))
tybcsee: sziasztok! légyszives küldjetek nekem egy meghivót, nagyon megköszönném, akár egy ncore-os m [...]
Mind a 222 komment
A ma 50 éves NASA közzétette fotógyűjteményét
7333 0 36 Art Izé
bungle: nymisi küldte: URL: http://www.nasa.gov/multimedia/imagegallery/index.html Szöveg: NASA ( leh [...]
rubigo: A NASA Photoshop gyűjteménye :)
sariatti: És a következő fotón sem jók az árnyékok : Neil Amstrong On The Moon A zászlón látszik hog [...]
Mind a 36 komment
A ma 50 éves NASA közzétette fotógyűjteményét
7737 10 37 Izé
bungle: Tóth József küldte: URL: http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20100211-orionkod-a-vista-teleszkop [...]
bungle: nymisi küldte: URL: http://www.nasa.gov/multimedia/imagegallery/index.html Szöveg: NASA ( leh [...]
rubigo: A NASA Photoshop gyűjteménye :)
Mind a 37 komment
BBE - Seven days & one week
312 1 2 Zene Izé
Muttley: osztom K.G.B. velemenyet :P
K.G.B.: Nálam ez
Jon Lajoie - High as Fuck

Azt hiszem róla nem is kell sok infó, hallgassátok és figyeljetek a szövegre, és ha tetszik a többi számát se felejtsétek el meghallgatni, úgy mint a 2girls1cup song-ot vagy az Everyday normal guy-t!
306 0 2 Zene Izé
MStipee: A song for the women mégjobb (show me your genitals), perszecsak poén, úgy is kell felfogni :)
Purple: tecc
Gonzales - Take Me To Broadway

Chilly Gonzales aka Jason Beck mint zongorista futott be karriert, de a 90-es években jelentek meg könnyű zenei albumai is.

Hallgassátok meg ugyanezt a számot zongorán is, elképesztő, hogy mennyire át tudja vinni az elektromos hangszerek dinamikáját egy zongorára. (kicsit lassan indul de érdemes kivárni)

Wikipedia (angol)

Honlapja
333 1 1 Zene Izé
AVIREX: ez jó zene.. igaz nem mai,de még mindig szeretem hallgatni!
Energiatakarékos pici PC a Cherrypal-tó A Cherrypal, aki tulajdonképpen egy egyelőre ismeretlen gyártó, új megoldással jelentkezik a piacon. A vállalat egy kisméretű komplett PC-t mutatott be, amely alapjáraton mindössze 2W-os fogyasztás mellett üzemel, ára pedig rendkívül kedvező, összesen 250 dollárt kell érte letennünk az asztalra.

A kis számítógép elegendő teljesítménnyel rendelkezik ahhoz, hogy internetezni tudjunk vele, a készülékben egy 400 MHz-es órajelen üzemelő, hárommagos Freescale MPC5121e mobileGT egység található, amely eddig főként autós navigációs rendszerekben volt megtalálható, teljesítménye nem összehasonlítható az Intel és az AMD processzoraival. A rendszer 256 MB DDR2-es memóriával, valamint  4 GB NAND flash memóriával van ellátva, ez utóbbi ad helyet az operációsrendszernek, amely jelen esetben egy Debian alapú linux rendszer. A webböngésző szerepét a FireFox tölti be, amely az összes bővítmény és Linux média plugin kezelésére képes. A kis szerkezet beépített 802.11 b/g  WiFi adapterrel, két darab USB porttal és egy ethernet porttal van ellátva, de ezeken kívül egy VGA kimenetet, valamint egy sztereó hangkimenetet is találunk rajta. A Cloud Computer névre hallgató rendszer az átlagfelhasználók számára gyengének bizonyulhat, de a maga kategóriájában elég ütőképes, és ami a lényeg: rendkívül keveset fogyaszt. A pici PC-vel internetes videókat, flash animációkat, illetve különböző weboldalakat nézegethetünk, de akár irodai munkára is alkalmas a készülék.

A Cherrypal kis gépe nem csak egy egyszerű, alacsony fogyasztással üzemelő PC, annál bizony sokkal több. A gyártó a kis készülékhez kevés adattároló kapacitást biztosít ugyan, de cserébe 50 GB-os ingyenes internetes tárhelyet ad minden egyes vásárlónak. Az információk szerint ez a tárhely a jövőben bővülni fog. A Cherrypal megoldása rendkívül biztonságos, ugyanis a Cloud rendszer szoftveres és hardveres adattitkosítással éri el az internetet.

A rendszer az alacsony fogyasztás mellett 80%-kal kevesebb alkatrészből épül fel, mint egy átlagos PC, így környezetkímélőnek mondható, viszont a készülék háza hagyományos műanyagból készül, ami ugyanolyan veszélyes a környezetre, mint a többi PC borítása. A kis készülék mégis különleges, ugyanis gyártója szerint elég jó minőségű ahhoz, hogy akár 10 éven keresztül is hibátlanul tudjon működni, ám a felhasználók nagy része ennyi ideig nem tart meg egy gépet, többnyire 2-3 évente cseréli konfigurációját. A gyártó erre is kitalált egy környezetkímélő és mellesleg ötletes megoldást: a vállalat a megunt készülékeket visszavásárolja, majd a fejlődő országokban újra értékesíti, így a kis gépek valóban hosszú ideig lehetnek majd használatban.
930 0 3 Tech Izé
rivaul: Igen ez csak egy kis pc nem noti... Szal ehez +bill egér monitor stb :)
wowbagger: ööö...ez egy pc sztem.számítógép.nem notebook vagy tablet pc. nincs képernyőő.azt vegyé
gvereb1: mekkorka a képernyője?
Ma délelőtt bejelentették, hogy 2009-től, öt éven keresztül hazánkba is ellátogat a MotoGP mezőnye. A verseny egy új, egy év alatt felépítendő, Balatonring elnevezésű pályán kerülne megrendezésre.

Ez a fő hír jelenleg a MotoGP hivatalos oldalán is!

Persze jó lenne, ha ezzel kapcsolatban nem csak Talma, hanem a 250 köbcentis kategóriában szuper eredményeket elérő, a Brunoi élő magyar zászlót minden évben megszervező Tóth Team is több publicitást kapna.

 
255 0 4 Sport Izé
Balázs: óó hát anyátok, messzebb nem tudtátok volna vinni BAZtól mi :S
Maccoyi: Úgy legyen. :)
hobbitka: Köszi a javítást! Gondoltam, hogy szerepelt még abban az időben, de lusta voltam időszak alapj [...]
Mind a 4 komment
Anton , a jövő Floorballosa. 16 éves.

Floorball No 1!
305 0 2 Sport Izé
Balázs: he ugye nem magadról küldtél videót?:P
Balázs: na jó mostmá komolyan.......mi az a floorball?XD
Cesare Bonizzi testvér 15 évvel ezelőtt ellátogatott egy Metallica koncertre, ami olyan hatással volt rá, hogy a 62 éves olasz kapucinus szerzetes most egy heavy metal bandában énekel. :)
A Fratello Metallo (Metál Testvér) nevű zenekar most jelentette meg 2. albumát és a Gods of Metal fesztiválon is felléptek olyan együttesekkel, mint az Iron Maidennel.

5068 4 24 Izé
kotta: Ezt meg csak most hallottam (bár biztos régi, de nekem még új volt és tetszik): A Biblia arra t [...]
kotta: Most hájjal kenegetnek... :DDD De komolyan. Jólesik, h valaki elfogadja h vannak előítéletei. N [...]
joceszko: Ebben teljesen igazad van de ugye be kell látnod hogy elvileg ők isten szolgái szóval ha valakin [...]
Mind a 24 komment
Kreator - Enemy Of God

A Kreator 1983-ban indult essen-ből. A zenekart eredetileg Tormentornak hívták, a klasszikus első lemezt, az Endless Paint azonban már Kreator néven adták ki. A 80-as években, pályatársaikhoz hasonlóan, thrash alaplemezek sorát jelentették meg, a 90-es években azonban némileg csökkent jelentőségük, a 92-es Renewalt sokan fanyalogva fogadták dallamossága miatt.

Impossible Brutality

Betrayer

Endorama

Chosen Few

Love Us Or Hate Us
252 0 4 Zene Izé
Balázs: hát legyen:D
Errtu: THX. de legalább a Destruction-t hagyd meg nekem!!! :D
Balázs: én meg direkt neked küldtem :D
Mind a 4 komment
6 éve folyamatosan ugat. ;)
6299 2 32 Izé
mandyedi: Nekem semmi bajom a kutyával, csak azzal a sok naív emberrel akik elhiszik és akik miatt megéri [...]
Derill: íííígy van, már rég belement volnaa kocsonyába...vagy a sarki hotdogos árulná.
senki: hú de érdeekes hogy a bulvársajtó csak most kzedett el foglalkozni ezzel az egetrengető hírrel [...]
Mind a 32 komment
A két hete felkerült videó kapcsán, amiben egy férfi szívinfarktust kapott egy könyvesboltban rengeteg hozzászólás érkezett. Sok levelet kaptunk, az egyik a férfi húgától érkezett. Akkor nem tudtuk eldönteni, hogy valódi-e az infarktusos felvétel és a rokoni kapcsolat, most a hölgy egy állítólagos videóval is alá szeretné támasztani mindezt. A segítségünket kéri. A probléma csak annyi volt, hogy a videót nem küldte el. Amit találtunk a videán azt most belinkeljük nektek.

Tehát eleget téve a kérésnek, most közreadjuk ezt a felettébb furcsa felvételt. Mivel a hölgy nem kérte, hogy az eredeti postot töröljük, amíg másként nem rendelkezik mi fent hagyjuk azt is.

A videó szó szerint sokkoló. Nem akarunk a könyvkiadó hibájába esni, mi előre elmondjuk, hogy ez a felvétel veszélyes az egészségre. Vigyázzatok!

Íme a levél, amit kaptunk:

Tisztelt Ize.hu szerkesztő!
 
Szenci-Molnár Ildikó vagyok. Bátyám és felesége nevében szeretném megköszönni az e-maileket és hozzászólásokat, amiket az elmúlt napokban jóérzésű internetező emberektől kaptunk.
 
Nagyon megható az a támogatás, amiben az interneten megjelent felháborító és szégyenletes videó kapcsán részesítették családunkat.
 
Bátyám, Szenci Gábor egy budapesti könyvesboltban kapott szívrohamot. Az esetet valaki megörökítette, és az interneten, így többek között az Izé.hu oldalon is elérhetővé tette. Azóta sok ezer ember látta, ahogy bátyám kezében egy könyvvel összeesik.
 
Bátyámnak mindig is gyenge volt a szíve. Gyerekkora óta járt szakorvoshoz. Kerülte az izgalmakat, és kímélő életet élt. Az internetre feltöltött videó kapcsán egyértelmű családunk számára, hogy a rohamot az a könyv okozta, amelyet a könyvesboltban éppen olvasott.
 
A felvétel, ha már meggyalázta bátyámat, talán valami jónak, egy pozitív kezdeményezésnek lehet az alapja. Mindig úgy neveltek bennünket, hogy a rosszban próbáljuk meg a jót megkeresni.
 
Ez a felvétel döbbentett rá, hogy micsoda felelőtlenség a könyvkiadók részéről, hogy nem tüntetik fel a könyvek borítóján, hogy hány éves embereknek szánják a kiadványaikat. A televízióban sugárzott filmek előtt megjelenik a korhatárt ismertető karika. A CD-k borítóin feltüntetik, ha a számok szövegei trágár vagy durva szavakat tartalmaznak. Még a vidámparkban is kiírják, hogy szívbeteg emberek mely játékokra ne üljenek fel. Ez alól a könyvek kivételt képeznek. Bátyám pedig ennek esett áldozatul.
 
Úgy érzem, hogy bátyám esete talán nem kirívó. Sokan élhetnek ma Magyarországon, akik féltik gyermekeiket vagy szívbeteg hozzátartozójukat egyes könyvektől. Az ő védelmükben fogalmaztam meg ezt a sajtóközleményt.
 
Bátyám sajnos még mindig kritikus állapotban fekszik a kórházban. Ha most eszméleténél lehetne, biztos vagyok benne, hogy támogatná a kezdeményezésem.
 
Követeljük, hogy a könyvkiadók a könyvek borítóin tüntessék fel, ha egy adott mű szívbeteg vagy kiskorú emberek számára nem ajánlott. Ne lehessen ma Magyarországon úgy könyvet kiadni, hogy az a megrázó, vagy sokkoló tartalomra ne figyelmeztesse az olvasót.  
 
Kérem, tegyék lehetővé, hogy ez a közlemény és az általam készített film az oldalon megjelenjen. Bízom benne, hogy a nyilvánosság a kezdeményezést felkarolja, és rövidesen változás történik Magyarországon.
 
Szenci-Molnár Ildikó
8470 5 460 Izé
Savitra: Javíthatatlan vagy XD És menthetetlen...
Purple: fogd már fel h nem igazi
Maggi: Így van szókincs , másoknak sajnos keveset adott a teremtő én megpróbálom kihasználni azt am [...]
Mind a 460 komment
The Cure - Just Like Heaven

A 80-as évek második felének egyik legnagyobb európai tinédzser-őrületéért felelős zenekar eredetileg Easy Cure néven alakult 1976-ban, mire azonban a három iskolatárs által életre hívott csapat 1979 februárjában megjelentette első kislemezét, az Albert Camus munkái által inspirált Killing An Arab-ot, már simán csak Cure-nak hívták őket.
417 0 5 Zene Izé
Balázs: "Legyetek szívesek a minőséget a mennyiség elé helyezni! Egy youtube linket + képet bárki tud [...]
Balázs: én jobban szeretem az "igényest", ha nem tetszik nem nézed, és b(amúgy B)alázska nagyon nem va [...]
CRaPtRaSH: elég lenne a youtube-ot linkelni balázskám :P
Mind a 5 komment
Sodom - M16

Németország az évek során sok klasszikus státuszba emelkedett együttest adott már a világ műkedvelő részének. Ezek közé tartozik a Sodom is. A thrash metal születése óta jelen vannak, és változatlan lelkesedéssel (és változatlanul, a Sodom sem tartozik a folyton megújuló együttesek közé) játszák egyszerű, de fogós thrash metaljukat.

Agent Orange

Nuclear Winter

Marines

City Of God

Napalm In The Morning

 
208 0 3 Zene Izé
Balázs: :D ennek örülök :D
Errtu: Azért az örök kedvencem akkor is ez marad: http://www.youtube.com/watch?v=QS-qBctWpH0
Errtu: Oké ember. Na MOST szereztél nálam egy csillagos ötöst!!! :D
Egy 50 éves holland motoros esés közben a traffipaxon.

"...ez nem minősül gyorshajtásnak, hiszen a képen nem ül a motoron. Nincs törvény arra, hogy gyalogos nem csúszhat 137 kilométer/órával."
12151 0 26 Autó Izé
sphott: így korrekt... a törvény az törvény
bandee1219: Na, ezen beszartam a röhögéstől, főleg a legutolsó bekezdés miatt! XD Hallottam már hasonló [...]
..NO..sound..: ja.. bunny-zunk kocsival.. xD es lesz belole repulo.. xD xD xD xD L(O.o)l
Mind a 26 komment
Egy 50 éves holland motoros esés közben a traffipaxon.

"...ez nem minősül gyorshajtásnak, hiszen a képen nem ül a motoron. Nincs törvény arra, hogy gyalogos nem csúszhat 137 kilométer/órával."
11878 5 26 Izé
sphott: így korrekt... a törvény az törvény
bandee1219: Na, ezen beszartam a röhögéstől, főleg a legutolsó bekezdés miatt! XD Hallottam már hasonló [...]
..NO..sound..: ja.. bunny-zunk kocsival.. xD es lesz belole repulo.. xD xD xD xD L(O.o)l
Mind a 26 komment
A 19 éves Jacques Sebastian-Alton portfolioja.
3480 0 5 Art Izé
Errtu: valamilyen vektorgrafikus, illetve bittérképes grafikai programmal mondjuk. (pl.: Photoshop + Illu [...]
Errtu: GIMP Powaaaaaa...
papaluige: Paint + magnetic lasso tools! :DD
Mind a 5 komment
A 19 éves Jacques Sebastian-Alton portfolioja.
3613 0 5 Izé
Errtu: valamilyen vektorgrafikus, illetve bittérképes grafikai programmal mondjuk. (pl.: Photoshop + Illu [...]
Errtu: GIMP Powaaaaaa...
papaluige: Paint + magnetic lasso tools! :DD
Mind a 5 komment
Egy 4 éves kislány táncos, gimnasztika bemutatója. WOW :)
729 1 0 Sport Izé
Robyn with Kleerup - With Every Heartbeat (Vodoo & Serano Remix)
338 0 0 Zene Izé
Na így kell egy előtetőt lebontani jól. ;)

(A sofőr, Mickey Miller és 10 éves fia sértetlenűl megúszták a balesetet.) :)
10930 2 21 Izé
bungle: youtube rákeres: "atm dodge" és kijön rengeteg találat. :) Mindjárt módosítom a linket.
Drawen: ezt nem hiszem el!!! amikor végre felizélődök ide, a fele videó már el van távolítva. ez is. [...]
balogh predator: ja persze túlélték..... "sértetlenül"
Mind a 21 komment
Figyelem! Gyengébb idegzetűeknek NEM ajánlott!

A halál 1000 arca

Az 1978-as, John Alan Schwartz által rendezett A halál ezer arca a világ egyik legismertebb botrányfilmje. A nyolcvanas években Magyarországon is hódított az illegális, narrátoros VHS-kópiák korában, ám hivatalosan soha nem lett bemutatva hazánkban, hiszen sok más országgal együtt itthon is tiltólistára került. 2007-ben azonban végre nálunk is lehullt a lepel, és a nyilvánosság elé került ez a méltán hírhedt kultfilm.
A sokkoló dokumentumfilm emberek baleseteit, emberi életek pillanatok alatt történő elmúlását mutatja be mindenféle félrebeszélés és finomkodás nélkül. A később sorozattá váló A halál ezer arca kendőzetlenül és brutálisan mutatja meg, mennyit ér az életünk – mennyi halálos veszély leselkedik ránk a világban.

(Azt viszont szeretném még hozzátenni, hogy .::JunKieEQ::. által hallottam a filmről, úgyhogy őt tessék szidni érte... és persze engem, mert beküldtem! ;) )
3501 2 69 Film Izé
Endrehun: ajj basszus és a véres jeeneteknél (némelyinél)annyira vidám zenét tudnak berakni mintha tele [...]
Endrehun: Hát szerintem akkor is ha nem igazi jelenetekkel van dúsítva akko is durva egyébként meg igazad [...]
dude: http://www.snopes.com/horrors/madmen/snuff.asp Numerous compilation films in which death scenes - bo [...]
Mind a 69 komment
Morbid Angel - Maze Of Torment

A Morbid Angel egy amerikai death metal zenekar, a stílus egyik meghatározó csapata. Az 1980-as évek elején a floridai Tampában kialakult death metal mozgalom vezető zenekara.

God Of Emptiness

Rapture

Blessed Are The Sick

 
198 0 0 Zene Izé
Nouvelle Vague - Just Can't Get Enough (Depeche Mode)

a nyolcvanas évek himnikus new wave slágerei bossa nova átiratban

honlapjuk

amúgy volt idén a VOLTon is
348 0 0 Zene Izé
A Kapj el ha tudsz című film zenéje John Williamstől, aki filmzenéi miatt régóta nagy sikernek örvend. Az utóbbi évek egyik legnagyobb (mondhatni legendás) filmje. Kötelező megnézni.


664 0 7 Zene Izé
fadam: néha kicsit vontatott már a film, de nekem egyik kedvencem
Thaddeus: Elolvastam a regényt, amiből készült, és a főszereplő ott egy 190 centis 100 kilós fickó, a [...]
calipunkszabus: tényleg azért inkább Hanks bácsi miatt értelmes ez a film, de nekem 1ik kedvenc filmem
Mind a 7 komment
Benny Benassi - Every Single Day
470 0 2 Zene Izé
sunrise: ohhigen, az egyik "örökzöld"
Móni: Örök kedvenc :) 10 pont!
Ursula 1000-Lets go to a disco

Az Ursula 1000 művésznév a legkevésbé sem a Doktor Bubó főnővérét vagy a tengerből kiemelkedő Bond-girlt takarja, hanem egy reménytelenül értelmiségi kinézetű New York-i DJ-t. A polgári nevén Alex Gimenóként törzskönyvezett úriember a kilencvenes évek végén, a hűvös-elegáns-retrós lounge tetőpontján robbant be a keleti parti színtérre, és lett a Thievery Corporation által fémjelzett ESL kiadó egyik kulcsfigurája.

Azóta menetrendszerűen jelentkezik ötletes-szellemes és nagyon táncos lemezeivel, melyeken egészséges arányban keveredik a szving, a mambó, a funk és a diszkó. Ursula 1000 igazi stíluskirály - évek óta tolja New York egyik legfelkapottabb partisorozatát az Aptben. myspace  
276 0 0 Zene Izé
Parkway Drive - Boneyards
A Parkway Drive 2003 nyarán alakult, egy utcáról kapta a nevét, ahol a scácok próbáltak, Byron Bay, Ausztrália.2007-ben jelent meg a Horizons album, ami egyes metalmagazinok szerint 10/10-es.

Olyan nagy nevekkel lépnek fel,mint a :Killswitch Engage, Everytime I Die, és a The Dillinger Escape Plan.

Érdemes meghallgatni,mert igencsak jó
269 0 2 Zene Izé
wowbagger: mellesleg ők is jönnek a38-ra novemberben!
wowbagger: és boccs...nem írtam előadót/címet(bár jutubon ugyis mutatja) szóval: Parkway Drive - Boney [...]
Arachnophilia
2609 2 10 Game Izé
xXxÁdámxXx: Végre nekem is sikerült! Aza fej a denevérnek már XD Úgy kell ahogy a képen van csak az aljá [...]
xXxÁdámxXx: Ha adok egy képet megköszönitek? :D http://remarque.org/~ivo/Arachnophilia-Ivo-strategy.jpg köz [...]
xXxÁdámxXx: jöhetne... :D
Mind a 10 komment
Skunk Anansie - Secretly
A Skunk Anansie dühös, dögös, radikális kiállásában óriási szerepe volt Skinnek, a kemény imidzsű, erősen politikus beállítottságú, biszexuális frontleánynak. A három nagylemezt ( Paranoid And Sunburnt – 1995, Stoosh – 1996, Post Orgasmic Chill – 1999) megélt kvartett egyike volt a kilencvenes évek fontos, mainstream által is befogadott együttesének.
Wiki
243 0 0 Zene Izé
Ezt a számot nem tudtam sokáig ki adja elő, ma reggel álmodtam meg a szöveg egy kis részletét, és így kerestem meg első dolgom volt, hogy posztolok ...thx a Guglinak : D Bizonyára mindenki tudja, hogy ez a Csellengők című -eltűnt gyerekek után kutató- műsornak a zenéje....a videó különlegessége, hogy a képeket az adott országban lévő "csellengőket" vágták bele... ha jól emlékszem így volt ez a magyar verzióval is (eddig a youtube-on találtam brit és amerikai verziót...)

Soul Asylum - Runaway Train


Ők egy amertikai alter rock banda, 1983-ban alakultak, 1994-ben a Runway Train-ért megkapták a Legjobb Rock Dal-ért járó Grammy-díjat.1992 -ben "Grave Dancers Union" album kétszeres platinalemez, az 1995-ben "Let Your Dim Light Shine" című lemezükért platina lemezt kaptak, ez volt a banda utolsó nagy sikere...

 

dalszöveg

Több infó

Több szám:


Misery (itt a cd-gyárról emlékeznek meg gondolom : D)

Black Gold (a kőolajról és a hozzá tartozó üzeltről)

Can't Even Tell
459 3 7 Zene Izé
Skatopia: http://zene.ize.hu/comments.php?post_id=766
Ganja Master: köszi : )
Purple: az oldalnak nem tetszett valami, kicseréltem a linket
Mind a 7 komment
Assailant - A Day Tomorrow

Az Assailant zenekar a svédországi Umeå-ban, 2004-ben alakult. 2006-ban mutatták be prog-power zenéjüket a Nemesis Within című kiadványon, a most megjelenő Wicked Dream a második kiadványuk. Nagyon sokat fejlődtek mostanra. Erőteljes, energikus progresszív metal zenéjüket leginkább az Evergrey-hez lehet hasonlítani, de az Assailant egyáltalán nem másolat...
196 0 0 Zene Izé
Bullet For My Valentine - Waking The Demon

A Bullet For My Valentine a még épp divatos metalcore hullám egyik legsikeresebb zenekara, mely zenéjét kezdettől fogva okosan úgy építette fel, hogy túlélhessék a metalcore lecsengését is. Fülbemászó dallamok, falszaggató groove-ok, és némi heavy/thrash hatás a 80-as évekből.
251 0 0 Zene Izé
The Black Dahlia Murder - Everything Went Black

Egyik kedvenc bandám legújabb klipje a Nocturnal albumról. Tavaly decemberben már jártak nálunk, hatalmas buli volt még a Kultiban. Egyik legközvetlenebb és legbarátságosabb zenekar akikkel valaha találkoztam magyar és külföldi viszonylatban is.
323 0 1 Zene Izé
Balázs: http://zene.ize.hu/comments.php?post_id=1586 de amúgy király:)
A Headbanger's Blog felrakta a The Black Dahlia Murder - Everything Went Black szám videóklippjét a banda Nocturnal albumáról. A klippet David Brodsky(MyGoodEye) rendezete. Az ötlet George A. Romero 1982-es klasszikus horrorfilmjén a "Creepshow"-n alapul.
276 0 2 Zene Izé
Ganja Master: XD "I CAN HOLD MY BREATH FOR A LONG TIME!" XXD nagyon lol...meg nagy zene
xcsokix: Qva jó! Ennyi:D!
Marc Playle - Guitar Idol 2008

A huszonkét éves Marc bal alkar nélkül született, nyolc éve gitározik és segítségére van a bal könyökére szerelt, pengetőt tartó toldalék. A tehetségkutatón 750 versenyzőből a legjobb tizenkét gitáros közé jutott, és ugyan nem ő nyert (a győztes a brazil Gustavo Guerra lett), egyáltalán nem keseredett el, készíti első lemezét és azt vallja:
"A fogyatékosságnak semmit sem kell befolyásolnia".

Egy másik videó tőle. Itt pedig Steve Vai egyik legszebb és legismertebb számát gitározza: For the Love of God.
3778 3 14 Izé
7sleeper: "A fogyatékosságnak semmit sem kell befolyásolnia". ezel azért vitatkoznék. négykezes zongora [...]
Maccoyi: Egy újabb "félkarú" gitáros: http://www.youtube.com/watch?v=LaGrWDGH6VI
hades: en nem ertem mi a baj a fogyatekosokkal... a labatlan emberek gyorsabban futnak mint 1 normalis (ige [...]
Mind a 14 komment
Vicces magyar zenekarnevek - ha van olyan bolond nevű banda, ami nincs a listában, beírhatnátok a kommentekbe, de akár azt is, ha van valami jó ötletetek egy új együttes nevéhez. :)

bungle: én ezeket az "érdekes" zenekarokat nem találtam a listában:
Gyermekláncfűrész
Jenőke holnap három éves
Jürgen és a fasírt
Lóg a ritmus
Mohó Sapiens
No de Jenő, halat késsel?
Öreg halász és a Fender
Palackozott disznósajt
Punk Panther
Spontán vetélés
Szőrös húsleves
Tarajos undormány
The pertő
Váratlan erekció
8492 5 215 Izé
Piucca: The Pertő együttes 1970-71 (Orosháza) Szólógitár-ének: Sólymos Sándor (Édesapám - az egy [...]
unantidave: Üdv! A Halaszületett Nagypapák gitárosa vagyok. Sokszor csak a rövídítést használjuk: HASz [...]
berdroid: Aljas kúszóbab
Mind a 215 komment
Régebbi postok...