REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Vigyázzatok! Terjed a sertésinfluenza! Menjetek távolabb a monitortól!
8150 5 20 Izé
Tóth József: Utalnék a 7. kommentre... :D
Sziszo: fuuujj, ma sem ebédelek... :)))
Nusihusi: XD Ez valami lassított tüsszentés:) A fröcsögő takony elég gusztustalanXD
Mind a 20 komment
Alvilági Játékok (Lucky Number Slevin)

A történet középpontjában Slevin Kelevra áll, akit még az ág is húz. Nem elég, hogy az épületet, ahol lakik, lebontják, iratait egy zsebes elemeli, kiderül, hogy még a barátnője is folyamatosan csalja. Slevin, Los Angelesből New Yorkba menekül a gondok elől, ahol barátja, Nick Fisher lakásában húzza meg magát. Nem is gondolja, hogy ez a húzás végzetes lehet számára.
New York alvilági életét, két gengszter tartja markában. A Főnök és a Rabbi. Régen cimborák voltak, ma esküdt ellenségek. A Főnök egyeduralmat akar, ezért Goodkatet, a bérgyilkost bízza meg azzal, hogy találja meg Nick Fishert, aki nagyon sok pénzzel tartozik neki, és "vegye rá" arra, hogy az adósság fejébe tegye el láb alól a Rabbi fiát. Nick Fisher lakásán Goodkat azonban Slevint találja, és Selevin hiába mondja, hogy ő nem az, akinek gondolják, senki sem hisz neki. Hősünk, rövid időn belül, tehát nem kis slamasztikában találja magát, és az már csak hab a tortán, hogy kiderül, barátja Nick, nem csak a Főnöknek tartozik, hanem természetesen a Rabbinak is lekötelezettje. Az egyetlen ember kinek segítségére számíthat, az gyönyörű szomszédja, Lindsey, akivel kettesben kénytelenek felvenni a harcot New York megátalkodott gengsztereivel szemben.

Imdb | Hivatalos honlap
529 0 3 Film Izé
Lee88: fúú-ge legdurvább krimi cucc amit valaha láttam NAGGYON ADJA
Slevin: kedvenc filmem mindenkinek csak ajánlani tudom!!
guti73: Rég csalódtam ekkorát POZITÍVAN! Kár hogy itthon csak videón jött ki!!
Virtuális ciklus naptár
1673 1 1 Pink Izé
CrazyLime: Ez am tényleg jó, már egyszer régebben linkeltem hozzászólásban, de nem posztként küldtem.. [...]
Quimby új album!

Youtube-os link, de az 5 új szám mind meghallgatható rajta. 

További infók a Quimby honlapján.

Kellemes zene hallgatást!:D
840 2 0 Zene Izé
Runner
4225 1 1 Game Izé
Khendra: Honnan töltötted le???????XD
Szex a menstruáció alatt

"Úgy közösültünk, hogy bennem volt a tampon" - cikk is érdekes
1413 0 28 Pink Izé
neomatsek: nem kekeckedésnek,de az LandwirtschaftS Ausstellung lenne,de az új szerint már egybe kell írni,s [...]
Monique Lime: Én inkább kihagyom..:P :)
Derill: Az igéret szép szó, de a Landwirtschaft Ausstellung még szebb
Mind a 28 komment
A villanyóra menetrendje

Terjed egy ilyen szöveg levélben (állítólag a Magyar Jogsegély Szolgálat ügyvédjének, Somogyi Jánosnak a cikke, amit senki nem közöl le..), .doc formátumban van.

Tényleg, nem tudja valaki, mik ezek a díjak (átviteli-rendszerirányítási díj, menetrend kiegyensúlyozási díj, AHK, stb.)?
6667 3 28 Izé
Cableguy: Ezen pár éve túl vagyunk : ezzel 2 dolgot tettek: 1. regadó megszünt, helyette regisztrációs [...]
Cableguy: icemanTOM az új autón is van regadó!!!! akkor inkább vagy marad a régi itthoni autó mert drá [...]
Cableguy: csak hogy a falból kijön van sem az egy kapitalizmusban egy vállalkozó rizikója ha veszenkegy c [...]
Mind a 28 komment
"Ülj már le végre főnök!" :)
597 0 0 Sport Izé
Tüzes menyecske.
8059 4 16 Izé
superxaba: a tűz okozta fájdalom és kár a legszörnyűbb...
Hoagie: No de, hát minek isztok annyit? Főleg tűz mellett..
Nusihusi: Ez a mutatvány balul sült elXD:S
Mind a 16 komment
Szülinapomra kérném, hogy gördülékenyebben menjen a játék. ;D

Airtrax
2948 2 3 Tech Izé
Maccoyi: Ha minden jól megy. ;)
Errtu: Jövőre is lesz szülinapod. ;)
Maccoyi: Na ez is csak álom marad... :D
Príma primavéra

Magyar-Bolgár-Angol-Holland Koprodukció

Hazai premier: 2009. április 16.

Gábort - a középkorú, ám gyermeki ártatlansággal és naivitással élő “kisfiát” - anyu kétségbeesetten készíti fel arra az időre, amikor ő már nem lesz. Anyu egy bankrablás során meghal, és Gábor a gyilkosság vétlen tettestársával, a nevelőotthonban felnőtt huszonéves Jolival menekülni kényszerül. Egy ajándékul szánt csillárral felszerelkezve útnak indulnak a nagymama búvóhelynek kiszemelt szerbiai háza felé. Ám a ház romokban, hiszen a nagymama csak Gábor képzeletében és rajzaiban élt. A falu zsidótemetőjében ráakadnak Feri bácsira, akiben Gábor a nagymamánál töltött gyermeknyarak felnőtt barátját ismeri fel. Az ő segítségével és a megsemmisítésükre törő rablóval a sarkukban megkezdődik életre szóló kalandjuk, amely során mindketten felnőnek, és ki-ki békét köthet a világgal és önmagával.

Előzetes | Imdb
491 0 0 Film Izé
Sworn Enemy - As Real As It Gets

"Nagyrészt torz, agresszív üvöltések, artikulátlanságba fajuló ordítások hagyják el énekesük gégéjét, ahelyett, hogy példának okáért tisztán, metálosan énekelné ki a hangokat. Ami zenéjüket illeti, thrash-ben gyökerezett zúzások dominálnak, középtempós szuperparaszt menetelésekkel, néha meg karcos, metalcore-s megoldásokkal kiegészítve. Szólókért külön dicséret illeti őket, amiért nem fukarkodtak."
558 0 1 Zene Izé
Balázs: zene a javából:)
Abszurd szexhitek
1143 1 0 Pink Izé
Vajon mennyi pénzük van a szuperhősöknek?
1013 0 6 Film Izé
Balázs: megkéne de annyira nem kötött le sose, inkább pókember:)
Erunder: Mert övé a Wayne vállalat. Nézd meg a a bAtman - Kezdődiket és A sötét lovagot.
Balázs: am betman mér gazdag?
Mind a 6 komment
D-War

Egy koreai legenda szerint minden ötszáz évben az égiek kitüntetnek egy kígyót (azaz egy Imoogit) jócselekedeteiért, s átváltoztatják mennyei sárkánnyá, akinek az a feladata, hogy a Földön megtaláljon egy nagyhatalmú medált mielőtt a gonosz sárkány rá nem akad.
A történet az ősi Koreában kezdődik, ahol születik egy leánygyermek, Narin, kinek vállán egy sárkány alakú tetoválást lehet tisztán kivenni. Ő a kiválasztott, aki magában hordozza a medált. A rá ügyelő szerzetes kiképez egy fiatal fiút, Haramot, hogy óvja meg a lányt, és gondoskodjon róla, hogy az általa hordozott hatalom ne kerüljön rossz kézbe. A két fiatal természetesen egymásba szeret, ám harcuk tragédiával végződik, a gonosz elől menekülve egy szakadékba vetik magukat, s így az Imooginak várni kell, hogy a medál újra feltűnjön.

IMDB
892 0 2 Film Izé
madMate: egyszerűen minősíthetetlen. 20 percig bírja egy átlag-ember.
Collector: Nagy rakás tőzeg . Ha jót akarsz magadnak ne nézd meg .
Mennyire fontos kedvesednek a párkapcsolat?

Aszcendense elárulja
440 0 0 Pink Izé
Seventeen Again (Megint 17) Kamasz korában még mindenkiben bujkál egy Nobel-díj lehetősége, vagy legalább egy sportkarrier, de minimum egy szerető család. Mike (Matthew Perry) gimis korában azt hitte, minden szuper lesz körülötte. De a kosárlabda-sikereinek köszönhető egyetemi ösztöndíjról lemondott szerelme kedvéért, fiatalon családot alapított – és most egy haverjánál húzza meg magát, a munkahelyén alig vesznek róla tudomást, de még az is jobb, mint amikor kamaszgyerekeivel találkozik. Rajta már csak a csoda segíthet.

Hát jön is a csoda, csak nem biztos, hogy segít. Mike hirtelen újra 17 évessé változik (Zac Efron), és újra beiratkozik a suliba. Kénytelen minden fontos iskolai tárgyat újratanulni: hogyan öltözzünk lazán, hogy dumáljunk a csajokkal, milyen cuccok a menők… és el kell viselnie, hogy egy osztályba kerül a saját gyerekeivel. Lehet, hogy helyrehoz pár régi hibát, de helyettük elkövet néhány újat.

Előzetes | A forgatásról | IMDB
895 0 1 Film Izé
Chamy: Megnéztem. Ez nagyon jó! :D
Sör - Frissítő és hajkondicionáló egyben. 

Ha bizonyíték kell, menj ki egy futballmeccsre. :D 
510 0 1 Sport Izé
Öcsi: húsvét alkalmából meglocsolták... ...nem is akármivel :D
Itt az idő, most menj fodrászhoz!

Összeszedtük az idei tavasz-nyár legmenőbb frizuratrendjeit!
1362 0 6 Pink Izé
neomatsek: én a fodrászom mostani ámokfutása után gondolkoztam el komolyan azon,h talán meg kellene tanul [...]
CRaPtRaSH: én meg megmondom őszintén, magamnak csinálom már 4 éve a hajam :] sose olyan lett pont amilyet [...]
Armada: Szia Orsyka, köszönöm a dícséretet, örülök, hogy visszajelezted, hogy hasznodra volt a cikk [...]
Mind a 6 komment
Az új amerikai vígjáték - Egy boltkóros naplója (Confessions of a Shopaholic)

Érdemes megnézni ; )

Rebecca Bloomwood (Mindenképpen talán) egy 25 éves ifjú lány, aki legjobb barátnőjénél Suze-nál lakik a város egyik elegánsabb környékén. Van egy halálosan unalmas állása is, mindemellett pedig fura betegségben szenved: vásárlás-mániás. Ez a szenvedély pedig leginkább anyagilag megterhelő. Olyannyira, hogy Rebeccának nem is futja rá. Amikor a lány a teljes anyagi csőd szélére kerül, végső kétségbeesésében elhelyezkedik egy pénzügyi tanácsadó lapnál. Hamar ismert és elismert lesz közérthető, hétköznapi embereknek szóló tanácsadó rovata. Cikkei felkeltik egyik jóképű és ambiciózus kollégája, Luke (Hugh Dancy) figyelmét is a lány iránt. Vajon kiderül-e, hogy a lány, akire mindenki hallgat, valójában a behajtók elől menekül? Vajon a plázákban való korzózás marad továbbra is Rebecca életcélja, vagy talál valami fontosabbat is az életben?

Sophie Kinsella nagysikerű regénye alapján.

Bemutató dátuma: 2009. április 9.

Imdb | a film hivatalos honlapja
534 2 0 Film Izé
Elhunyt az Oscar-díjas Maurice Jarre 84 éves korában Los Angelesben rákbetegségben elhunyt a háromszoros Oscar-díjas francia zeneszerző, Maurice Jarre, Jean-Michel Jarre apja.

 Maurice Jarre,1952 óta több, mint 150 filmhez írt zenét, köztük olyan klasszikusokhoz, mint a Holt költők társaságának, Hitchcock Topáza , az Arábiai Lawrence , a Doktor Zsivágó  vagy az Út Indiába, utóbbi három filmért Oscar-díjat is kapott. A zeneszerző filmes munkásságát februárban az 59. Berlini Filmfesztiválon Aranymedvével díjazták, de rossz egészségi állapota miatt már akkor is csak tolószékben ülve tudta átvenni a szobrot.

Jarre 1924. szeptember 13-án született Lyonban. Zenei elhivatottságára akkor ébredt rá, amikor meghallgatta Liszt Ferenc II. Magyar Rapszódiáját Leopold Stokowski vezényletével. Ütőhangszeres tanulmányai után 1946-ban duót alakított a kortárs zene nagy alakjával, Pierre Boulezzel, Madelaine Renaud és Jean-Louis Barrault párizsi színházához szerződtek. Az ütősök később mindig nagy szerepet kaptak filmzenéiben. adocean( 'adoceanindexhumljhfrimwm', 0, 0 ) ado.slave('adoceanindexhumljhfrimwm', {myMaster: '7BRHWPBdhxcFPTw.2s2hCkuKgiDzrR5R8_wdJZ.9MwL.a7' });if(typeof adoceanindexhumljhfrimwm=='function') {adoceanindexhumljhfrimwm();} Öt évvel később Jean Vilar kérte fel Jarre-t, hogy komponáljon zenét a Homburg hercege című Kleist-darabhoz, amelynek főszerepeit Gérard Philipe és Jeanne Moreau játszották. Később balettzenéket is szerzett a párizsi opera számára, köztük a Párizsi Notre-Dame-ot. 1952-ben kezdte filmzeneszerzői pályafutását egy rövidfilmmel, és összesen 164 filmhez komponált zenét.

Több háborús filmet kísérnek szerzeményei (A leghosszabb nap , A vonat , Két nap az élet , Jákob lajtorjája ), dolgozott Alfred Hitchcockkal (Topáz ), Luchino Viscontival (Az istenek alkonya), Paul Newmannel (A gammasugarak hatása a százszorszépekre), Franco Zeffirellivel (Názáreti Jézus), Volker Schlöndorffal (A bádogdob ). Hozzájárult Peter Weir két filmjének, A kis szemtanúnak  (1985) és a Holt költők társaságának  (1989) sikeréhez is, de ő írta a Ghost  zenéjét is. "Egy filmben a zeneszerző az utolsó láncszem. Gyakran akkor találkozik a producerrel, amikor az már ég a vágytól, hogy bemutassák a filmet és olyankor nagyon gyorsan mennek a dolgok. Az Arábiai Lawrence-hez hat hetet kaptam Sam Spiegeltől arra, hogy két órányi zenét komponáljak" - vallotta be néhány évvel ezelőtt a Journal de Dimanche-nak adott interjúban. Az Egyesült Államokban letelepedett Maurice Jarre 2006-ban ünnepelte pályafutása 50. évfordulóját a lyoni Auditoriumban fiával, Jean-Michel Jarre zenésszel.
623 1 0 Zene Izé
Cuki húsvéti képeslapok minden mennyiségben
684 0 1 Pink Izé
Sissi: De undorító a postkép:S
The Reader (A felolvasó)

A második világháború utáni Németországban a tinédzser Michael Berg rosszul lesz az utcán, és a nála kétszer idősebb nő, Hanna segít neki hazajutni. Amint a fiú felgyógyul a skarlátból, meglátogatja, hogy megköszönje gondoskodását, és csakhamar titkos, szenvedélyes viszony alakul ki közöttük. Michael rájön, hogy Hanna szereti, ha felolvas neki, és miközben a fiú az Odüsszeiából és a Huckleberry Finnből olvas, egyre mélyebbre merülnek a testi gyönyör világába is. Ám az egyre erősödő kötelék egyszercsak megszakad Hanna rejtélyes eltűnésével. Amikor nyolc évvel később a joghallgató Michael megfigyelőként részt vesz náci háborús bűnösök perének tárgyalásán, hirtelen megpillantja Hannát a vádlottak padján. Ahogy lehull a lepel a nő múltjáról, Michael olyan titokra döbben rá, mely mindkettejük életére hatással lesz. A felolvasó az igazság, küzdelem, és a megbékélés története, mely azt mutatja be, hogyan tud egyik generáció megbirkózni egy másik bűneivel.

Magyar feliratos előzetes | Imdb

Bemutató dátuma: 2009. április 23

Díjak és jelölések:
BAFTA-díj (2009) - Legjobb női alakítás: Kate Winslet
Golden Globe díj (2009) - Legjobb női mellékszereplő: Kate Winslet
Oscar-díj (2009) - Legjobb női alakítás: Kate Winslet
BAFTA-díj (2009) - Legjobb film jelölés: Redmond Morris, Donna Gigliotti, Sydney Pollack, Anthony Minghella
BAFTA-díj (2009) - Legjobb rendező jelölés: Stephen Daldry
BAFTA-díj (2009) - Legjobb operatőr jelölés: Chris Menges, Roger Deakins
BAFTA-díj (2009) - Legjobb adaptált forgatókönyv jelölés: David Here
Golden Globe díj (2009) - Legjobb rendező jelölés: Stephen Daldry
Golden Globe díj (2009) - Legjobb film - drámai kategória jelölés
Golden Globe díj (2009) - Legjobb forgatókönyv jelölés: David Here
Oscar-díj (2009) - Legjobb film jelölés: Redmond Morris, Donna Gigliotti, Sydney Pollack, Anthony Minghella
Oscar-díj (2009) - Legjobb rendező jelölés: Stephen Daldry
Oscar-díj (2009) - Legjobb operatőr jelölés: Chris Menges, Roger Deakins
Oscar-díj (2009) - Legjobb adaptált forgatókönyv jelölés: David Here
864 5 2 Film Izé
Jokker: Ritka szép film, érdemes megnézni!
Chamy: uhh, ezt nagyon várom egyszer 'véletlenül' elolvastam a könyvet... kíváncsi vagyok a filmre
Gran Torino

Walt Kowalski (Clint Eastwood), a nyugdíjas autószerelő csendesen éli mindennapjait: javítgatja a házát, sörözik, és havonta egyszer ellátogat a borbélyhoz. Egykori szomszédai elköltöztek vagy meghaltak, helyükbe délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek, akiket a koreai háborút megjárt veterán mélységesen lenéz. Elégedetlen mindazzal, amit maga körül lát: saját, elidegenedett gyerekeivel; a céltalanul lézengő bandákkal; a latin és afroamerikai tinédzserekkel, akik azt hiszik, övék a környék.
Ám egy napon olyasmi történik, ami felrázza és megváltoztatja az életét. Egy éjjel valaki el akarja lopni az 1972-es féltett Gran Torino autóját, mely ugyanolyan csillogóan áll a garázsában, ahogy annak idején Walt segítette legördülni a futószalagról. Az ázsiaiak bandája ráveszi a szomszéd fiút Thaót (Bee Vang), hogy próbálja ellopni a kocsit, ám az akció nem jár sikerrel, mert Walt megakadályozza a rablást és megmenti a félénk fiút a bandától. Ezzel kivívja a szomszédai nagyrabecsülését, különösen Thao anyja és testvérei istenítik tettéért. Az idősebb nővér, Sue (Ahney Her) ragaszkodik hozzá, hogy az öccse hálából dolgozzon Waltnak, akinek esze ágában sincs kapcsolatba kerülni ezekkel az emberekkel, végül mégis beadja a derekát. A közös munka különös barátság kezdetét jelenti, és Walt sok mindent megtud - nemcsak a szomszédjában élőkről, hanem önmagáról is. Több közös vonást fedez fel a kegyetlen múltjuk elől menekülő emberekkel, mint a saját családjával.

Imdb | HD előzetes
511 2 8 Film Izé
pepeti: Ezt a filmet csak feliratosan! Szigorúan. Utóbbi évek egyik legjobb alkotása.
Balázs: LoL:) am úgy tippeltem h én ezeket nem nézném meg szal 50%ban egyezik az ízlésünk:P
Erunder: 2 stim 2 nem. Ez csak egy légpengetőt ér (Tedd össze a mutató és a hüvelyk ujjad és meg is k [...]
Mind a 8 komment
The uninvited (Hívatlan vendég)

Imdb 1944 | Imdb 2009

Előzetes

Anna (Emily Browning) édesanyja tragikus körülmények között távozott az élők sorából, mely után lánya kórházba vonult. Hosszú idő után most először tér haza, azonban csalódottan tapasztalja, hogy apja (David Strathairn) eljegyezte anyjának korábbi ápolóját, Rachelt (Elizabeth Banks). Azon az éjjelen Annát meglátogatja halott anyja szelleme, hogy figyelmeztesse Rachel szándékairól. Anna és testvére (Arielle Kebbel) próbálják meggyőzni apjukat, hogy menyasszonya nem az, akinek mutatja magát. Az eredetileg boldognak ígérkező családi összejövetel a mostohalányok és mostohaanyjuk közötti véres harccá alakul…
1353 5 0 Film Izé
Királyfit szeretnék, fehér lovon

Legyen jóképű, sármos és férfias. Okos, intelligens, művelt. Értsen a zenéhez és a művészetekhez, és ha kettesben vagyunk, mutassa ki, mennyire érzékeny.
474 0 6 Pink Izé
Mmiray: Nekem volt olyan pasim, aki minden második percben gügyögött nekem, kimutatta mennyire érzéken [...]
neomatsek: :D:D:D:D:D:D:D
Errtu: XD
Mind a 6 komment
Fighting (Bunyó)

Magyar premier 2009 Július.

Egy fiatal srác Shawn (Channing Tatum) elindul a városban rendkívül népszerű, illegális utcai harcos versenyeken.Az egyetlen szabály,hogy nincs szabály. A fiú menedzseréül egy harcedzett csalót választ (Terrence Howard) ,aki a ebben a durva, könyörtelen és veszélyes  közegben  egyengeti „karrirejét”. Hamarosan ráébred,hogy az álmok néha rosszabbak a harcnál. A filmben rengeteg drámaian realisztikus harcot láthatunk.
986 2 0 Film Izé
Minden idők 20 legmenőbb filmes hőse 
1157 1 5 Film Izé
Balázs: jobb mint scooby doo
pepeti: Tony Stark? (Vasember)? :S
Balázs: jogos
Mind a 5 komment
Tippeljetek!

Vajon mennyivel (km/h) megy a teherautó mögött a bringás? :)
15065 8 28 Izé
Darkman: sztem trükkfelvétel!
GTracer: Meg igy hamarabb megvolt a 100-120 km-es adag mikor kerekparos nap volt. Az elso kommentem nem olvas [...]
Gabi69: kb 100 km/h val mehet.
Mind a 28 komment
Tippeljetek!

Vajon mennyivel (km/h) megy a teherautó mögött a bringás? :)
14770 1 1 Sport Izé
Maki: Nem mertem tippelni, de egész nyugodtan mehet 100 km-rel, a széles teherautó mögött gyakorlatil [...]
Zack and Miri Make a Porno (Kevin Smith újabb agymenése)

A két ezeréves barát, a szobatárs Zack és Miri igencsak nehéz időket él át, ugyanis adóssághegyek tornyosulnak föléjük. Amikor kikapcsolják az áramot és még a vizet is elzárják náluk, különös mentőötletük támad a gyors pénzszerzésre: a barátaik segítségére is számítva, pornófilmet forgatnak. Előtte azonban esküt fogadnak, hogy a szex semmiképp sem fogja megrontani a barátságukat. Ám ahogy elkezdődik a forgatás, a két barát közötti üzleti megállapodás és plátói barátság valami sokkal többé változik át.


Előzetes | Imdb
584 0 6 Film Izé
Sissi: Én most néztem meg, de nekem nem tetszett. Pedig a Jay és néma Bob bejött.
Springhill: Ollttááárijófilm!:) Eddig ez a legjobb Seth Rogen film amit láttam!
CRaPtRaSH: nagyibugyi :D
Mind a 6 komment
Hájburokba menekülés a szex elől - videóval!
527 0 6 Pink Izé
nagydee: csak abba, ami hülyeség. igaz, sok ilyen van :)
Mmiray: Te igazából eltökélted, hogy minden kommentembe belekötsz? Igen, előremutatóbb, mert így nem [...]
Derill: baromsáág.
Mind a 6 komment
Műugró van fenn az égen a szívében bánat,
érzékeli menetközben ez akkora hasas lesz mint az állat. :)
13032 5 15 Izé
depi01: 3:20 környéki srác nagyon szépen tolja :D
superxaba: Olimpián ilyet nem csinálnak! Aki tehát nem akarja megütni magát vizen, csak olimpián ugorjon! [...]
eddiedry01: Hehe, a versike tényleg 10 pontos:))
Mind a 15 komment
Műugró van fenn az égen a szívében bánat,
érzékeli menetközben ez akkora hasas lesz mint az állat. :)
12889 1 2 Sport Izé
Maccoyi: Nem segített senki, én követtem el egyedül nyomasekbobo után szabadon. :D:D:D A párosításra [...]
likol: Az ugrások is nagyon jók:)de a szöveg!!!ááááááááááXD/ezt egyedül írtad vagy valaki se [...]
Szahara (1995)

A II. világháború idején a Szaharában járunk: maroknyi amerikai katona Joe Gunn őrmester vezetésével próbál elmenekülni a közelgő német hadsereg elől. Dél felé araszolva a kis csapat új tagokkal bővül, csatlakozik hozzájuk egy angol katonaorvos, továbbá egy ausztrál, egy francia és egy szudáni katona is. A menekülők legégetőbb gondja a víz, illetve annak hiánya. Amikor végre elérnek egy félreeső oázishoz, úgy döntenek nem menekülnek tovább, szembeszállnak a németekkel.

 
1096 4 3 Film Izé
Erunder: Mindenkit nyomatékosan kérnék, hogy az ilyen hozzászólásokat, hogy honnan lehetne letölteni m [...]
gutidavid94: Nem tudja valaki, hogy hol lehet letölteni magyarul vagy magyar felirattal?
Balázs: great movie abszolút:)
Tegnap éjszaka rendezték meg a manchesteri box gálát amelynek fő meccse a Amir Khan vs. Marco Antonio 'The Baby-Faced Assassin' Barrera

Az első menetben egy vétlen fejelés megváltoztatta a meccs képét(sajnos) és az ötödik menetben az orvos javaslatára beszüntették a meccset, technikai döntéssel, így Khan nyerte a meccset.

Magyar nyelvű cikk
871 0 1 Sport Izé
Balázs: Barrera akkor is jobb mint ez a paki gnyó, éljen a mexikói bunyó, na meg a magyar;) (elírtam az [...]
Alkonyattól Pirkadatig

Két veszedelmes bűnöző tart a mexikói határ felé. Sokadik véres bulijukon vannak túl, amelynek során majdnem lekapcsolja őket az FBI, ezért forróvá válik a lábuk alatt a talaj. A mexikói Carlos megígéri nekik, hogy a határ túloldalán menedéket biztosít a számukra. A Gecko fivérek az éppen vakációzni készülő Fuller tiszteletes családjának lakókocsiját veszik igénybe ennek érdekében. Megegyeznek, hogy a találkozó létrejöttével a határon túl szabadon engedik őket. A megbeszélt színhely Mexikó legvadabb kocsmája, a Titty Twister, ahol rengeteg kétes alak tanyázik. Érkezésük estéjén azonban rettenetes dolog történik, és a hely igazi pokollá változik.

Santanico Pandemonium tánca

+ egy klassz zene a filmből Tito & Tarantula - Cucarachas Enojadas/Angry Cockroaches

Előzetes
1445 1 1 Film Izé
Northlorien: Koszontsetek az Istent
Már négyszer riasztották eddig a tűzoltókat egy lóhoz Angliában, hogy mentsék ki a sárból, ám mindig ugyanaz a dolog vége: kiderül, hogy a póniló szárazon áll, csak túl rövidek végtagjai. A tulajdonosok már azt tervezik, kitesznek egy táblát: "Semmi pánik, nem ragadt bele a sárba, csak ilyen picik a lábai". :)
3906 4 6 Izé
Cheebeeke: Nagyon aranyos:) Én már láttam ilyesmit, mini shetlandi volt, és nagyon édes :D
Timi21: tacskóló
Skullman: Ja igen a sok lófejű nőre gondolsz?
Mind a 6 komment
Tmsuk T-52 mentő robot
1163 0 0 Tech Izé
Eladó cigányjányok! Na ki vesz belőlük? :D

Még több kép.
15913 2 28 Izé
Tóth József: Most akarok nyitni egy húsfeldolgozó üzemet. Megspórolhatnám a füstölést... :)))
|-=O=-|: Most akkor ez azt jelenti, hogy te nem fogsz venni belőlük? :D
Élien: Vessetek követ rám!!! Rasszista vagyok és utálom a nugátbőrűeket!!!!!
Mind a 28 komment
Régebbi postok...