REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
---o>-
6523 5 2 Izé
Morak: Tetszik az ötlet. De az öngyilkosokat nem fogja visszatartani. Nem ez legalábbis.
Fireblade1000: Fény az éjszakában..
Barclaycard World Freerun Championship 2009 London

Hivatalos oldal 

A győztes produkció...

 
379 0 0 Sport Izé
Hello From Earth - az ausztrál weboldal augusztus 24-ig lehetővé teszi, hogy felhasználói sms-hez hasonló rövid üzeneteket küldjenek a világűrbe, a Naprendszeren kívüli legközelebbi Föld-típusú, Gliese 581d elnevezésű, lakhatónak vélt bolygóra.

Te mit üzennél?
2815 3 66 Izé
Gyurci: azt üzenném, hogy hozzatok sok síkosítót mert nagy buli lesz :D :P
danszter: 20:04 -!- Spaceboy [~c6749031@huwico.hu] has joined #huwico 20:04 < ircnet_gw> Hex2IP: c6749031 --> [...]
Revanor: Azért lőnének rájuk az amerikaiak mert mindenre lőnek.... Tudom, hogy csak filmek, de akkor is [...]
Mind a 66 komment
Műváros a vásznon!


Lego, a népszerű társasjáték is megkapja az egész estés filmjét, legalábbis a Warner Bros erősen gondolkodik a dolgok. Az építőblokk népszerűsége töretlen, s ezért Dan és Kevin Hageman (Hotel Transylvania) készen állnak, hogy egy családi komédiát írjanak, amely az animáció és az élő képekből lenne összeállítva.

A történet még nem teljesen forrta ki magát, de a warner-esek egy izgalmas kalandot szeretnének a Lego világban. Egyébként a film elkészítésének gondolata, már hosszabb ideje foglalkoztatja a rendezőket és producereket, de mindezidágin a dán játékkészítő elállt a megfilmesítési jogok eladásától, mert nem voltak igazán érdekesek a megkeresések. A Lego játékból egyébként csupán egy animációs sorozat készült, amely kizárólag DVD formában elérhető. A játékgyártó cég összeült a Hageman testvérekkel, és elmondásuk szerint a film vicces gyárban, kreatív és képzeletbeli megoldásokkal készül. Számos író és producer küldte el elképzeléseit a dániai játékgyárnak, ám mindezidáig visszautasították az ajánlatokat. Úgy tűnik tehát, hogy éppen a Hageman testvéreket éri az a megtiszteltetés, hogy mozifilm készülhet a játékból.

Lego találatok az Imdb-n

Egy másik külföldi honlap véleménye itt.
978 0 1 Film Izé
snake6: jajaj csekkoltam 1 másik oldalonn teljes elborulás XD
Michael Jackson: This Is It (Ennyi)

Filmet forgatnak Michael Jackson, amerikai popsztárról. A Sony Pictures hivatalosan is bejelentette, hogy a Sony Music Entertainment-tel karöltve bemutatják a Kulisszák mögötti és a koncertpróbákon készült felvételekből összeállított mozifilmet, amely Michael Jackson tervezett turnéja, a This Is It (Ennyi) felkészülése közben született.

A Sony 60 millió dollárt fizetett a koncertsorozatot szervező AEG cégnek, valamint az énekes jogainak megszerzéséért. Bár a szerződés már múlt hónapban megköttetett, de a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróság képviselője csak ma hozta nyilvánosságra a döntést. A This Is It cí filmet világszerte 2009. október 30-án, pénteken, mutatják be. A Sony nem aggódik amiatt, hogy a bemutatóval párhuzamot vonnának, amiért Halloween éjszakáján láthatják a nézők, akik közül sokan bizonyára felidézik Michael Jackson Thriller című rémségesen jó albumát és videóját. A Sony továbbá bejelentette, hogy néhány részletet 3-D-ben rögzítettek.

Premier: 2009. október 30.
421 0 0 Film Izé
Usain Bolt újabb világrekordot futott 100 méteren a berlini világbajnokságon... az ideje 9.58.


Szerintetek lehet még ettől jobb időt futni 100 méteren? (Macc)
741 0 5 Sport Izé
kamubekLaca: Hát ja, ha végig "húzta" volna, nem biztos, hogy nyugodtan ment volna zuhanyozni. Viszont azt is [...]
Balázs: csak az irígység beszél belőletek:)
fari.tro: de azért nézzétek, hogy a végére el kellett engednie a gázpedált, mert túlontúl gyanús let [...]
Mind a 5 komment
A "világhódító hangyák" a rákokkal már elbánnak... :)
4028 2 10 Izé
kukulkan: Egyébként a vándorhangyáknál a fészek sem "igazi" fészek (mint más hangyáknál), mivel csak [...]
te.sas!: Engem inkább a videó eleje nyűgözött le. Hidat építenek levelekből, és ÖNMAGUKBÓL... O_O [...]
Maki: Nem tartom valószínűnek, hogy a hangyaraj egy egészséges rákot le tudna győzni. Elég lenne, [...]
Mind a 10 komment
The Invention of Lying (A hazugság feltalálása)

Egy olyan világban járunk, amely teljesen olyan mint a mienk, annyi különbséggel, hogy még soha senki nem hazudott, sőt senki sem tudja, hogy egyáltalán mi is az a hazugság. Itt mindenki igazat mond, legyen az kereskedő, ügyvéd, vagy épp politikus. Ebben a világban éli szerencsétlen kis életét Mark Bellison mígnem megesik az, ami még sosem: Frank hazudik. És innentől megindul a lavina, Frank könyörtelenül kihasználja vadiúj képességét, és azt a tényt, hogy mindenki hisz neki, hiszen rajta kívül senki sem tudja, mi az a hazugság.

Imdb
1430 0 2 Film Izé
oturw: ez a kép emlékeztet a yesman képére.. ^^
1nessa: ez tetszik ez jo film lehet:)
Kékben a világ.
986 1 1 Art Izé
Purple: gyönyörűek *.*
Világhódító hangyák

Mint az előző "hangyás" posztban láthattuk, a levélnyíró hangyák hatalmas, több négyzetméterre kiterjedő földalatti fészket építenek, ám a kolónia méretének tekintetében az argentin hangya (Linepithema humile) ún. szuperkolóniái még ezeket is überelik: egy ilyen több milliárd egyedből és milliónyi bolyból álló szuperkolónia akár több ezer kilométerre is kiterjedhet, ráadásul ezek a szuperkolóniák csupán részeit képezik egyetlen globális méretű "hangya-megakolóniának"!
3873 2 5 Izé
kukulkan: Ja, egyébként a kép ami a cikkben van rossz, az nem az argentin hangya, ugyanis az így néz ki: [...]
Nusihusi: Majd jönnek az emberevő hangyák:P
Fireblade1000: Hatalmas kolónia, világuralom!!Meg több bolygóra kiterjedő hangya birodalom, traszdimenzionáli [...]
Mind a 5 komment
Az 50 legjobb második világháborús film
14108 5 4 Film Izé
madMate: jó h a Stalingradból van postkép, nagy film, messze jobb egykét nyálas amcsi háborús. Az akar [...]
Jokker: Nekem a 'Híd túl messze van' is tetszett, bár sokan fikázzák, mert sok hiba volt benne.
nagydee: legalább kettő ember, mert több helyen is ott van, hogy "Quentin Tarantino says" :) de egyénkén [...]
Mind a 4 komment
Szavazás!

A Harry Potter könyvek sikerei világszinten óriási rekordokat döntöttek megjelenésük idején. A könyvek történeteire építő filmek szintén hisztérikus módon tartják rajongásban a tömegeket. Az eddig megjelent hat film közül Te melyiket tartod a legjobbnak? Szavazz, hisz minél több ember tesz így, annál valósabb képet kaphatunk.
558 0 7 Film Izé
Erunder: Valami fazekasnak a hasított fejű kölke. :D
Hemi426: Ki az a Harry Potter?
nagydee: az az igazság, hogy a Harry Potter elött nem nagyon volt könyv ami ilyen mértékben önkéntes( [...]
Mind a 7 komment
The Imaginarium of Doctor Parnassus

Idén láthatjuk utoljára filmszerepben a tragikusan fiatalon elhunyt ausztrál színészt. Terry Gilliam, a szépemlékű Monty Python tagja, a Brazil, és a 12 majom rendezője az év végén mutatja be legújabb filmjét, a The Imaginarium of Doctor Parnassus-t. A címszereplő Doctor Parnassus (Christopher Plummer) már ezer esztendeje éli a halhatatlanok életét, amit egy, az Ördöggel kötött egyezségnek köszönhet. Élete fonala soha nem szakad meg, ha gyermekét átadja neki, amint betöltötte tizenhatodik életévét. Parnassus doki utazó színházával, cirkuszával járja a világot. A csapat tagja a zsebmetsző Anton és a kis növésű Percy. A társulat legnagyobb száma az a mágikus tükör, aminek segítségével a nézők áttörhetik a valóság határait és bámulatos dolgoknak lehetnek szemtanúi. Nem lenne semmi gond, ha nem közeledne egy gyorsvonat sebességével a doktor lányának tizenhatodik születésnapja. Az Ördög pedig eljön, hogy behajtsa a tartozást, ahogy az a szerződésben áll.

IMDB
 

Ekkor bukkan fel egy rejtélyes idegen (Heath Ledger), aki a társulat többi tagjával összefog, s párhuzamos világok veszélyeivel néz szembe, csak hogy végül kiszabaduljon a lány. A The Imaginarium of Doctor Parnassus forgatása Heath Ledger halála után veszélybe került, a rendező először le akarta állítani a projektet. Később azonban beütött az isteni szikra, s Terry Gilliam arra jutott, hogy minden alkalommal, amikor új világban lép a Heath Ledger által megformált alak, akkor a környezethez hasonlóan ő is megváltozik. Így esett meg, hogy a rendező barátja (Johnny Depp) és a színész barátai (Colin Farrell és Jude Law) is beszálltak a filmbe. A három színész egyébiránt a gázsiját egy az egyben Heath Ledger kislányának ajánlotta fel, ahogyan a filmet készítői Heath Ledger emlékének dedikálták.

Hivatalos honlap
883 0 7 Film Izé
Erunder: Most már jó.
Purple: egyébként nem jó a post :)
Purple: hehhe :D én ezért rettegek már előre, mert az alízt elvileg moziba nézzük meg :D
Mind a 7 komment
Rémségek cirkusza – Cirque Du Freak: The Vampire’s Assistant

A 16 éves Darren olyan, mint a legtöbb környékbéli srác a kertvárosban. A legjobb barátjával lóg, tűrhető jegyeket hoz a suliból, és általában kerüli a bajt. Ám amikor ráakadnak egy utazó cirkuszra, Darranben megváltozik valami. Pontosan ez az a pillanat, amikor egy Lartan Crepsley nevű vámpír, nos, vérszomjassá változtatja.
Az újdonsült élőholt beáll a Rémségek Cirkuszába, az utazó vurstliba, amelyet olyan szörnyű lények töltenek meg, mint a kígyófiú, a farkasember, a szakállas nő vagy a gigantikus kikiáltó. Amint Darren újonnan kapott erejét próbálgatja ebben a sötét világban, értékes közkatonává válik a vámpírok és halálos ellenfeleik között folyó harcban. És miközben megpróbál életben maradni, azért küzd, hogy a készülődő háború ne eméssze fel a maradék emberségét.

Gyermekorom kedvenc ifjúsági regénye Paul Weitz rendezésében kerül vászonra.


A regénysorozatról (igen sorozat valószínűleg jön majd a többi része is) magyar wiki link, és a regénysorozat hivatalos honlapja.

Imdb | Előzetes

 
999 2 13 Film Izé
Erunder: Aki olvasta a regényeket nagyon nagyot fog csalódni. Kezdjük ott, hogy nagyon rövid lett az egé [...]
Madarinfluenza: Ez nagyon állat lesz. Könyvet nem olvastam (nm szeretek olvasni) ,de látom nagyon jónak ígérke [...]
tüpp: A könyvet imádtam,a sztori tényleg nem szokványos :)remélem a filmben sem kell majd csalódnom! [...]
Mind a 13 komment
Last Soldier

Az elhagyatott náci bunker sötét titka...
2010 0 3 Film Izé
Cromex: Hurrá, egy újabb náci film.
omgwtfpwnzor: de azért lássuk be hogy az a rész, rögtön miután eltűnik az egyik srác és jön be a náci a [...]
snake6: Hungary The Blair Witch Project
Nikon Coolpix S1000pj

Reklám 

A fenti szövegben a "pj" megnevezésen van a hangsúly, ugyanis ebbe a 12 Mpixeles gépbe a világon elsőként (forgalomba is helyezett) egy apró projektort helyeztek el, így akár 1,4 méter átlójú képeket is kívetíthetünk vele falra. Hogy ez jó vagy sem, azt majd ti eldöntitek. ;)
1332 0 5 Tech Izé
bandee1219: Hűűű, milyen komoly mozgás stabilizátor van benne! A gyerek izeg-mozog, a falon a kép, meg sem [...]
AVIREX: maccoy,köszi a linket (:
ssscsaba: én ezt speciel nagyon jó ötletnek tartom, kiváncsi lennék élőben mégis mit tud..
Mind a 5 komment
 A The Lovely Bones nagyon érdekes történettel rendelkezik és a képen azt láthatjuk, hogy Jackson milyennek képzeli a Mennyországot. A sztori középpontjában a mindössze 14 éves Susie áll, akit megerőszakol, majd brutálisan meggyilkol saját szomszédja. A lány ezután a Mennyországból nézi végig, hogyan próbál meg családja túllépni a történteken és hogyan próbálja a tettes eltitkolni szörnyű cselekedetét.Az alapanyagot egyébként Alice Sebold világsikerű könyve szolgáltatta, melyből Fran Walsh írta a forgatókönyvet. A főszerepet Saoirse Ronan alakítja, aki nemrégiben buktázott egyet a Szikraváros főszerepében. Szüleit Mark Wahlberg és Rachel Weisz, a szomszédot Stanley Tucci, a barátságos nagymamát Susan Sarandon alakítja.
WIKI könyv

Rendező:
Peter Jackson (King Kong, The Lord of the Rings, Heavenly Creatures)
Főszereplők:
Mark Wahlberg, Rachel Weisz, Susan Sarandon, Saoirse Ronan, Stanley Tucci, Michael Imperioli, Thomas McCarthy, Jake Abel, Charlie Saxton
Bemutatás:
2009. December 11.
537 2 1 Film Izé
Erunder: Izgalmas, szép, művészi. Szurkolsz, hogy a gyilkos lebukjon végre, izgulsz a családért, hogy [...]
Földtenger varázslója (Gedo senki)

Földtenger távoli szigetvilágát az éhínség réme fenyegeti. A gabona elszárad, a háziállatok hullanak. Két sárkány bukkan elő a viharfellegek közül egymást marcangolva - ez a közelgő katasztrófa előjele. Darabokra szakadhat az egész, kényes egyensúlyban lévő világ.
Ged főmágus, a varázslók legnagyobbika, a fenyegető veszély okait kutatja. Két botcsinálta utitársa - Arren, a száműzött herceg és Therru, a tűz bélyegét viselő lány - társaságában veszélyekkel teli útra kél, melynek végén szembe kell néznie ősellenségével, Cob mágussal, aki az örök élet reményében kaput akar nyitni az élők és a holtak világa közt.
Előzetes
526 1 0 Film Izé
13 elképesztő tény a gyorsétkezdék világáról! - Fastfood lexikon, leginkább férfiaknak
801 0 1 Pink Izé
spider86: megannyi fölösleges információ... mindjárt szétrobban a fejem... :S és megkívántam egy csí [...]
Ha a matrac-nagykerben unatkoznak... :D
9964 3 13 Izé
joovan: hááát bazdmeg... kinyír kora reggel...... beszarás!!!
1nessa: nem unod mar ezt a szoveget???:D
joovan: Már mondtam: Ne Tegezz!!!!! :D:D:D
Mind a 13 komment
A világ legdrágább hotelei - csakis megagazdagoknak - ezt sem nekünk "átlagpolgároknak" találták ki :-)
563 0 0 Pink Izé
The Book of Eli  (2010. január 15.)

 Albert és Allen Hughes (A pokolból) készítik a The Book of Eli filmet, melynek főszereplője Denzel Washington, Gary Oldman, Ray Stevenson és Mila Kunis. A sztori a jövőben játszódik, a posztapokaliptikus világban egy Eli nevezetű fickó (Washington) Amerikán vág keresztül, birtokában van egy olyan könyv, ami megmentheti az emberiséget.
Rendező:
Albert & Allen Hughes (Menace II Society, Dead Presidents, From Hell)
Főszereplők:
Denzel Washington, Gary Oldman, Michael Gambon, Mila Kunis, Ray Stevenson, Jennifer Beals, Tom Waits, Frances de la Tour
Trailer
948 4 2 Film Izé
skad: Nagyon jó film!
Vigyori: Na ez tuti király lesz! Imádom a poszt-apokaliptikus dolgokat! :-)
Ninja Assassin

A főhős Raizo (Rain), aki még gyerekként került az Ozuno klánhoz, ott pedig a világ leghalálosabb gyilkosává nevelik. Mikor meg kellene ölnie egy régi barátját Raizo a klánja ellen fordul. James McTigue, a V, mint vérbosszú rendezője, valamint J. Michael Straczynski, neves sorozat- és képregényíró lesz a két fő kreatívja az idén bemutatásra kerülő Ninja Assassinnak, amely ráadásul az örökre Mátrix-rendezőkként aposztrofált Wachowski-testvérek produceri gondoskodása alatt készül. 

IMDB

Szereplők:
Rain, Rick Yune, Naomie Harris, Ben Miles, Randall Duk Kim, Sung Kang, Togo Igawa, Stephen Marcus

Bemutató: November 25, 2009

 

 
850 3 2 Film Izé
Erunder: Meglepő hogy mennyire realisztikusan mutatja be a távol keleti militarista képzést. A nyilvános [...]
Lee88: EEZ EEZ kemény. Na, a tréler elején volt egykis ongbak érzésem de aztán láttam hogy azé ez i [...]
Kása Béla 1952-ben született Pécsen. 13 évesen Németországba került, majd a kölni Művészeti Főiskola fotó szakán tanult fényképezni. 1973-tól járt Erdélybe, 1982-ben költözött haza Magyarországra. 1975-től tanult zenélni is, erdélyi muzsikusoktól. A fotografálás mellett a zenélést is, a népzenegyűjtést is fontosnak tartja. A mai napig rendszeresen jár Erdélybe fotózni, képei a világ számos kiállítóhelyén megtalálhatóak.
542 0 0 Art Izé
860 méter a hullámvasúton 1 perc alatt, görkorin.

Magyar cikk.

Videó. 
9191 1 16 Izé
unumunu: lehet sielő a srác és lehet, hogy az extrém fekete pályák után eközben ásítgathatott a sis [...]
superxaba: szerintem sokkal adrenalinabb lett volna a dzsunkinak, ha egy tökönrúgással eresztik neki. nem?! [...]
Nusihusi: Nem semmi a csávó:) Én simán összexarnám magamXD
Mind a 16 komment
860 méter a hullámvasúton 1 perc alatt, görkorin.

Magyar cikk.

Videó
7670 0 3 Sport Izé
Ctx Twin: Ha az egyik görkori megszorult volna a sínen, akkor félbeszakadt volna a rekordkísérlet...is Í [...]
Maccoyi: Ez egy ilyen "hullámvasutas" nap, itt a sport izén. :DDD
superxaba: úgy látom van rajta kézifék. úgy meg könnyű... (vigyoriszmájli)
A világ - leendő - hét természeti csodája.
7435 6 3 Izé
Balázs: 1 Amazon remove 2 Angel Falls remove 3 Uluru remove 4 Maldives remove 5 Grand Canyon remove 6 [...]
joovan: kb én a 7 csodát inkább 17re írnám ,mert sztem mind1ik qrva szép, és megérdemelné h bekerü [...]
Zsolt86: Mindegyik klassz, hogy válasszak (:
Barakonyi Szabolcs 33 éves, nemzetközileg elismert fotóművész gyönyörű képei, melyek a világ több pontján készültek.
1067 0 0 Art Izé
Elég kemény ütközések az Auszrtál foci világából.
446 2 1 Sport Izé
Beno89: há itt hello van :D
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a vigyorgó vízicoca Helicocranchia pfefferi nevű ritka tintahal. Akkora, mint egy pici labda, a világ minden tengerében megtalálható, de igencsak eldugva, általában száz méternél nagyobb mélységekben. Ha teleszívja magát vízzel, a bőrelszíneződései miatt úgy néz ki, mint egy mosolygó, jóllakott napközis. :)
4946 2 13 Izé
kócimbóc: erről eszembejutott amikor kiskoromban a rokonok halat pucoltak és a hólyagot odaadták jáccani [...]
Purple: mer nem mindegy mekkora számban :D (nem, nem az én számban :D)
Valerius: te, ha a világ minden tengerében megtalálható, akkor mitől ritka?
Mind a 13 komment
The Informant!

A világ egyik leghatalmasabb mezőgazdasági óriásvállalata egyik legmagasabb rangú vezetője egy nap különös dolgot tesz: felkeres egy FBI ügynököt és több száz órányi videó- és hangfelvételt ad át neki, amelyeket évek hosszú és veszélyes munkájával gyűjtött össze a saját kollégáival folytatott beszélgetéseket során. Az eset az Egyesült Államok legnagyobb kartellbotrányává válik, a hosszú nyomozás és per során lelepleződnek a nagy mezőgazdasági cégek árfelverő és árletörő praktikái. A besúgóból hős lesz. Ha bírja erővel a harcot, melyet volt cége ellen folytat…

Imdb
859 1 0 Film Izé
Továbbállt a párod, és Te itt maradtál magadban. Olyan egyedül vagy, mint a kis ujjad, sőt, még annál is magányosabb. Nincs nálad szerencsétlenebb ember a világon. Te mindig így beletrafálsz, állandóan lóvá tesz az ideálod. Magadra ismersz? ez a cikk neked szól!
388 0 0 Pink Izé
Az együttes dobolás új világrekordját állította fel 582 dobos az angliai Birminghamben, akik 10 percen át egy ütemre doboltak.
8911 2 12 Izé
Bubba: Kiterelni a népet: "Gyertek ebédelni!" zárni a termet, lekoptatni a fiúkat, és máris kész a l [...]
kingicike: AAH *-* de sokan nyomták :) de mentem volna :D
joovan: ott lettem volna szívesen :p
Mind a 12 komment
A világ legdrágább fényképei

Tippelj, hogy a fenti kép mennyit ér!
16521 1 14 Izé
Lilu__cica: Ötmillió forintot. Vagy 200-at.
donfoto: kb. 300 dollárra tippeltem, de ez kicsit több... :) talán az enyém érhet 250-et :D :D :D (2006. [...]
AVIREX: min. 10x annyi .. huhh o_O
Mind a 14 komment
A világ legelső kiborg rágcsálója!?
1476 0 0 Tech Izé
Chuck

Ha már te is ábrándoztál róla egy-egy vizsga előtt, hogy milyen lenne, ha az agyad helyén egy vinyó lenne, ahova bármikor fel tudsz tölteni bármit, és az akciók is bejönnek, na meg a geek szubkultúra is, akkor ezt a sorozatot neked találták ki.

Egy számítógépes geekről szól aki megnyit egy e-mailt és így egy vírus által egy szervernyi államtitokkal tölti fel az agyát, így válik egy pillanat alatt a kormány legfontosabb ügynökévé. A világ sorsa egy Buy More-ban dolgozó srác kezébe kerül. Innentől terroristákkal és bérgyilkosokkal kell harcolnia. A védelmére két ügynököt rendelnek ki.

Imdb | Promó
510 0 3 Film Izé
kasy: Én most fejeztem be az első évadot, teljesen korrekt. Nagyon tetszik, hogy egy percig sem akarjá [...]
Dynaa: az egyik kedvenc sorozatom(L)nagyon jó(: alig várom már a harmadik évadot:P mindenkinek ajánlom [...]
NepTum23: nagyon jó sorozat én már láttam mind a 2 évadját és nagyon várom a 3.-at csak ajánlani tudo [...]
David Ho művészete és illusztrációi egy amolyan pozitív értelemben vett mélyrepülés a számítógépes művészet és a festészet világában. Megannyi szériája, köztük ez is (Candice Series), sok érdekességgel szolgál. Katt!
865 1 2 Art Izé
CRaPtRaSH: az. de nagyonjóóóóó
Lazarus: beteg
The Road

A filmben 10 évvel előretekintünk, mikoron katasztrófák sorozata a civilizált emberi társadalom, a civilizált gondolkodás szinte teljes egészét elpusztítja. A film betekintést enged egy fiú és apja életébe, ahogy útra indulnak a túlélők kutatására, mert tudják, ebben a ködös és sötét világban egyedül nem tudnak sokáig talpon maradni. A túlélők azonban lehet, hogy éppen rájuk vadásznak...

Egy kicsit tömegfilmnek tűnhet, de mind a színészi felhozatal, mind az igényes képvilág (merthogy a borzongást is nagyon el lehet rontani!) és a ma nagyon aktuális pusztulás-téma különös megfilmesítése érdekessé teszi.

Imdb | Előzetes
1083 4 6 Film Izé
csicsilla: durva, hogy mi mindenre képesek az emberek a túlélésért...:(
Erunder: Végre ezt is, és emellett még pár filmet sikerült megnéznem most hogy már letudtam minden viz [...]
bungle: Kedvenc évszakom a nukleáris tél.
Mind a 6 komment
Alapvető szabályok a fotózás világában.
1194 0 2 Art Izé
l3azsi: Egyébként azt is írja, hogy ha valamit fényképezel, akkor legyen a centerben a téma. Ezzel nem [...]
Lazarus: Jók a címkék :>>>
Jelek (Signs)

Egy rövidfilm az urbanizáció ártalmairól, a szürke hétköznapokról, és a társkeresésről ebben a modern és rohanó világban. Angol tudás nem árt, bár nagy része feliratos. De az is angol. :)
8376 14 32 Izé
Krono: Ez a kis videó nekem nagyon tetszik, és eléggé elsarkítva de szerintem manapság tényleg ilyen [...]
bungle: A youtube-os verziónál van egy válasz videó, az is egy rövidfilm, a címe: Small Penis. :) http [...]
bungle: :))) Egyébként erre véletlen akadtam rá (már pár hete kint volt Film Izén), ilyeneket nyugodt [...]
Mind a 32 komment
Régebbi postok...