REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
14 év után újabb nagylemezzel debütál idén ősszel az Alice in Chains. A album címe: Black Gives Way to Blue, az énekes pedig William DuVall. Kettő vadiúj nótával kedveskedtek nekünk az előadók. Kellemes időtöltést! Check My Brain
913 0 5 Zene Izé
Newtonheat: a check my brain simán az idei év legjobb száma,én nem birok le akadni róla :)
Chino: az biztos, hogy kihagyhatatlan hír:) és mindenki november 27. jönni jönni jönni
Szosztar: Már nagyon várom az albumot!! Itt van a "Check My Brain" címűszám klipje is: http://www.youtub [...]
Mind a 5 komment
Ez kész! Bekattant a Comedy Central! Kell a bünti!! ;)

Origo cikk.
6857 4 19 Izé
Nala: Nagyon szeressem ezeket a kiírásokat :D:D:D Először csak néztem h mi a fene ez.....de nagyon be [...]
AndyMcNab: Jaja Amikor a Discovery Chanel en megí a Túlélés Törvényei (Bear Grylls el) nekem megszűnik a [...]
Fireblade1000: Ott a pont!! Tényleg ezek a legjob csatornák.
Mind a 19 komment
Michael Jackson's This Is It

Ma éjszaka, az MTV Video Music Awards díjátadó keretében vetítették le a Michael Jackson's This Is It előzetesét. A világszerte október 28-án mozikba kerülő és csak két hétig látható zenés dokumentumfilm bemutatja, hogyan készült Michael Jackson és csapata a nyárra tervezett nagyszabású londoni koncertsorozatra, amelyre a zenész június 25-ei halála miatt már nem kerülhetett sor.

A hipergyorsra vágott előzetesben látjuk, ahogyan Jackson különféle számokat próbál, köztük a Smooth Criminal-t és a Man in the Mirror-t, de megszólalnak zenésztársai is, akik elmesélik, hogy milyen élmény Jacksonnal dolgozni. Az előzetesrendező jó munkát végzett: nem kell Michael Jackson-rajongónak lenni, hogy elszoruljon az ember torka a képsort nézve.

A This Is It-et több mint százórányi április és június közt rögzített felvételből állították össze. Rendezője Kenny Ortega (High School Musical) koreográfus és rendező, aki Michael Jackson 1992-93-as Dangerous világturnéjának és az 1996-97-es HIStory turnénak koreográfiai és látványtervezője volt, és természetesen ő tervezte a meghiúsult This Is It fellépéssorozatot is, amely ötven, idén július és jövő március közt megrendezett londoni koncertből állt volna.

Ortega nyilatkozata szerint a film "nagyon intim, exkluzív betekintést nyújt egy kreatív zseni világába. A rajongók most úgy láthatják Michaelt, ahogy korábban soha: alkotó művészként. Ezek a nyers, érzelmes, megindító és erőteljes felvételek megmutatják hogyan működött együtt a This Is It  résztvevőivel, akiket személyesen válogatott ki erre az egyszeri projektre."
(eredeti szöveg Origo.hu-ról)

IMDb
Hivatalos magyar website
 
634 0 3 Film Izé
Erunder: Shifty_ küldte: http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200909&id=250 Szöveg: A hazai forgalma [...]
kasy: Valóban. Rá szoktam keresni előtte, úgy látszik amelyiket el felejtettem azzal bele is nyúltam [...]
Erunder: Kasy, mielőtt beküldesz valamit keress rá. Ha már bent van maradjon, mert több infó szerepel b [...]
SOLOMON KANE

Robert E. Howard nevéhez fűződik a karakter megalkotása. A történet a 16 században játszódik, Kane pedig egy kardforgató, félelmetes harcos. Howard 16 Solomon Kane történetet írt. A producerek trilógiát terveznek, végülis van miből meríteni.A címszereplő James Purefoy lesz, a filmhez pedig eddig csatlakozott még  Max Von Sydow, Pete Postlethwaite(Közönséges bűnözők), Rachel Hurd-Wood(Parfüm),  Alice Krige (Star Trek: Első kapcsolat) és Mackenzie Crook (A Karib-tenger kalózai filmek). A rendező Michael J. Bassett lesz és a forgatókönyvet is ő írja majd.

Robert E. Howard, Conan megteremtőjének másik híres karaktere a Torontói filmfesztiválon (szept. 16) kerül bemutatásra, a mozik viszont nagy valószínűséggel csal 2010 elején kezdik el vetíteni (Orosz dec 31). A trilógiának szánt filmsorozat első része Solomon Kane “pályafutásának” kezdetét mutatja be: Kane (James Purefoy) Elizabeth királynő hű katonájaként Afrikában harcol, amikor egy tíz láb magas démon - a Kaszás - bukkan fel a csatamezőn, hogy elkapja őt. Miután sikerült elmenekülnie a gonosz lény elől, Kane rájön, hogy meg kell tisztítania a rengeteg gyilkosságtól beszennyezett lelkét, különben pokolra fog kerülni, ahol örök kárhozat vár rá. Visszatér Angliába, és nyugodt, békés életet kezd folytatni, ám egy gonosz varázsló miatt hamarosan újra elő kell vennie a fegyvereit…

IMDB

  More Solomon Kane News & Previews
1204 1 1 Film Izé
kasy: Több helyen is említik a trailer alapján (amivel én is egyet értek), hogy egy Van Helsing - Gy [...]
Helyezkedni  tudni kell... ;)
922 1 1 Sport Izé
ken7: oajj de fasza yerek valaki
Hogyan nyertem meg a háborút!

How I Won the War 1967-ből.

Egy igazi ritkaság :)


A háborúban még tapasztalatlan angol katonák a II. világháborúban Afrikában a németek ellen harcolnak. Eközben a régi gyarmatosító hatalom számára krikettpályát kell építeniük az ellenséges vonalak mögött. Különös feladatuk teljesítése során csaknem minden katona meghal. Végül már csak a parancsnok marad életben, aki német ellenfelének egy fedezetlen csekkel egy a háborút eldöntő hidat vásárol.

Imdb | 10 perces részekre bontva a You Tube-on a film itt. (Felirat nincs. Tanulj angolul!)

Előzetes
550 0 0 Film Izé
A mások élete (Das Leben der Anderen)

Kelet-Berlin, 1983 novembere, hat évvel a Berlini fal leomlása előtt: az NDK és állambiztonsági szolgálata még mindig elnyomja a (másként) gondolkodókat, és kíméletlen megfigyelő-besúgó rendszere mindenkit behálóz. Ennek a gépezetnek tökéletes fogaskereke Gerd Wiesler százados, akit politikai nyomásra egy sikeres színpadi szerzőre, Georg Dreyman-ra és élettársára, az ünnepelt színésznőre Christa-Maria Sieland-ra állítanak. A rendszerhez vakon hű Wiesler, a mások életét figyelve azonban hamarosan ráébred saját élete kisszerűségére...
437 1 1 Film Izé
donfoto: eeeeeeeeeeez egy nagyon jó film... moziban láttam 2-3 éve... és most volt vasárnap este képír [...]
Amitől mindig is rettegtél! A nő, akit Charónak hívnak és azt hiszi, Rihannát kell énekelnie!
6251 1 10 Izé
go-free: szerintem kamu :P poénból csinálja, hol van a fületek? :D
alpha23: Budapest Tv 2
Kiscsuri: Nah ezt ne...ez nagyon büntet...
Mind a 10 komment
Amitől mindig is rettegtél! A nő, akit Charónak hívnak és azt hiszi, Rihannát kell énekelnie!
5837 0 0 Pink Izé
Taxidermia

Kronologikus szerkezetű film Parti Nagy Lajos novellái alapján. Hőse egy család három egymást követő generációja. Sorsuknak alakulása egyfajta szubjektív történelemkönyvként tárja elénk a XX. század második felének legjellemzőbb életérzéseit. A történet mesélője a család legfiatalabb tagja, Lajos. Valójában az ő egyéni, és nem minden torzítás nélküli nézőpontjából ismerhetjük meg elődeinek mindennapjait. Szürreális látomások és történelmi tények elegyednek torz valóságszilánkokká, kificamodott igazságokká, groteszk érzésmozaikokká történetében, létrehozva ezzel egy olyan világot, amely leginkább Garcia Marquez regényeihez hasonlítható, ám jellegzetesen kelet-európai, jellegzetesen magyar.

Imdb
861 1 4 Film Izé
CrazyLime: Úúúúúú, ez akkor egy sz@r film, hogy már jó :D
pepeti: Öncélúskodásról szól az egész, abszolút nem tetszett.
panzerp: a magyarok csak magyar filmet tudnak csinálni:) ami nem is baj mert ez a film szó szerint lélegze [...]
Mind a 4 komment
Ópium - Egy elmebeteg nő naplója

913, Magyarország. Brenner József író-orvos története egy újkori Faust-történet. Brenner orvosként dolgozik egy múlt század eleji elmegyógyintézetben. Már hónapok óta írói válságban szenved, egy sort sem képes papírra vetni. És közben a morfium rabjává válik. Egy nap új beteget bíznak rá, a huszonnyolc éves Gizellát. Az elmebeteg nő viszont csak ír és ír, ő saját naplója rabja, nem képes letenni a tollat. A fiatal nőn mind jobban elhatalmasodik a kényszerképzet, hogy egy idegen, gonosz erő költözött belé. Brenner féltékeny lesz a nőre, aki zseniálisan, megszállottan alkot. A kezdeti orvos-beteg viszony fokozatosan alakul át, orvos és beteg egymásba szeretnek, kapcsolatuk szexuális tébollyá hatalmasodik. Brenner az asszony testén keresztül akar kapcsolatba lépni a Gonosszal, és visszaszerezni képességét az írásra. Brenner doktor szövetséget akar kötni vele, hogy segítségével mindazt megvalósítsa, ami eddig neki nem sikerült. A Gonosz azonban testestül-lelkestül akarja magának Brennert. Ezért a szövetségért nagy árat kell fizetnie az orvosnak. Gizella cserébe, arra kéri Brennert, hogy vágja ki az agyát, szabadítsa meg a Gonosztól, hozza el számára a felejtést. Brennernek nincs választása. El kell pusztítania Gizellát: az egyetlen embert, akit igazán szeretett.

Imdb | You tube találatok

Csáth Géza
763 0 2 Film Izé
csicsilla: na ez a könyv nagyon nehéz olvasmány...legalábbis az én agyacskám nem tudta rendesen befogadni [...]
Leoparde: Jaajj, én ezt láttam a tv-ben, hogy melyik csatornán arra már nem emlékszem, viszont a film egy [...]
Pippa Lee négy élete (The Private Lives of Pippa Lee)

Az ötvenéves Pippa Lee maga a derű és a kiegyensúlyozottság. Egy sikeres, harmincéves író csodálatos felesége, ikergyermekeiknek büszke édesanyja, egyben kiváló barátnő és jó szomszéd is. Ám mindez egy csapásra veszni látszik, amikor férje egyszer csak úgy dönt, New Yorkba kell költöznie egy csendes otthonba, és persze felbukkan az a bizonyos fiatalabb "másik nő" is. Pippa idegösszeroppanás-közeli állapotba kerül, hiszen veszélybe került a családja és a nyugodt élete is...

Ilyen szereposztással egy dráma elég jónak ígérkezik. A magyar címet meg nem értem, mért nem lehetett normálisan az a címe hogy Pippa Lee magánélete?

Imdb
443 0 0 Film Izé
El kellene már azon gondolkozni, hogy a webkamerák árát magasan a csúcsvideokártyák ára fölé kéne pozícionálni...
9103 6 49 Izé
pateszmk: biztos Jurij a kőkemény orosz rapper apja
Patkányka: Ha valaki ezt csinálja kamerák elött úgy, hogy utána elérhetővé teszi több millió ember sz [...]
Patkányka: ...megbassza ez szerintem a vadmalacot is O.O
Mind a 49 komment
The Haunting in Connecticut (Kísértetjárás Connecticutban)


Az 1987-es megtörtént eseményeken alapuló rémisztő horror egy mit sem sejtő amerikai család természetfeletti, sötét erőkkel való találkozását tárja elénk. Amikor a Campbell család Connecticut állam egyik távol eső részébe költözik, hamar rá kell jönniük, hogy a bájos, viktoriánus otthonuknak igencsak nyugtalanító a múltja. Nem csak az bizarr, hogy a ház egykoron ravatalozó volt, de ráadásul a néhai tulajdonos látnok fia Johan visszatér, és az ártatlan és gyanútlan családot ez eddig ismeretlen, borzasztó kísértéssel sújtja.

Érdemes belépni az oldalara és a "tanuljunk a holtakról" menüpontot áttanulmányozni. :)

Imdb | Magyar feliratos előzetes
1217 1 2 Film Izé
kasy: Valóban sablon gyanús, de ebben a témában a spanyolok tudnak igazán jókat csinálni. Most megl [...]
pepeti: Kicsit sablonnak tűnt a sztori, de a trailer meggyőzött :)
Mit kell tudni a vörösbor fogyasztásáról? Új kutatás a szívre kifejtett áldásos hatásokról.
245 0 0 Pink Izé
Millió dolláros bébi 5 mp-ben. Eastwoodnak szerintem újra kellene vágnia. :D
730 1 3 Film Izé
Opra: Hát akárki csinálta ezt az 5mp-es vágást, meggyalázta a filmet, ami nekem az egyik nagy kedven [...]
Balázs: őrült vagy :D
kasy: Azért aki nem látta, de még kíváncsi rá találhat spoilert benne. A vége felé, olyan 3.7981 [...]
Valahol el kell kezdeni... :)
5484 4 15 Izé
Registraal: Hátööööö Izé, ez IZÉ a javából... Nagy respekt a Bonanzának, annak idején sokat jelentet [...]
Sissi: Hihi, valahol tényleg el kellett kezdeni:DDD
Élien: SzintiBoy vs. Kovács Ede
Mind a 15 komment
Néhány hete egy sárga busz úszkál a Duna kellős közepén, borzolva a partról bámészkodók idegeit.
7656 0 8 Autó Izé
Fireblade1000: Ez 1 új BKV járat??:DDD
Raistlin: Egy haverom csinálta az animációt, onnan tudtam már korábban a dolgot:) Van egy pillanat, amiko [...]
Nusihusi: Jó ötlet szerintem, nem csak a szárazföldön lehetne buszozni:)
Mind a 8 komment
Néhány hete egy sárga busz úszkál a Duna kellős közepén, borzolva a partról bámészkodók idegeit.
7769 3 10 Izé
tour: Hogy tavalyi posztokat bányászol elő? De. Egy kicsit...
Laretta: Nem veszélyes ez 1 kicsit?
Fireblade1000: Ez 1 új BKV járat??:DDD
Mind a 10 komment
Zen a konyhában - keleti konyhatitkok
209 0 0 Pink Izé
A zene jövője?!?!?!

Nem tudom, de mindenestre kellene egy ilyen otthonra. :)
2580 0 0 Tech Izé
Old Dogs (Vén csontok)

Walt Becker - a Buliszervíz, az Én és én meg az Irén és a Faterok motoron rendezője - új családi vígjátéka zseniális színészpárossal a főszerepben. A címben említett Vén csontok (John Travolta és Robin Williams) sikeres üzletemberek és egyben jóbarátok is, akik egy váratlan helyzet miatt közösen kénytelenek vigyázni egy barátjuk hét éves ikerpárjára. Nem is sejtik még, mi vár rájuk…

Együtt vihetik táborozni a kölköket, és a nem enyhén homofób tábor vezető nézi, ahogy szerencsétlenkednek, az előzetes utolsó 15 másodperce pedig mindent visz. Azt meg ugye mondanom sem kell hogy Travolta és Williams együtt nagyon jónak ígérkezik.

Imdb
885 0 3 Film Izé
kasy: A Disney sem csak gyerek mesét csinál már. Főleg, most hogy bekebelezik a Marvelt.
Madarinfluenza: Nagyon jónak ígérkezik az előzetes alapján. Kicsit megijedtem, hogy WaltDisney-s ,de aztán olv [...]
snake6: HÁa gyógyszeres résznél VISÍTOTTAMMMMMMM!
The Men Who Stare At Goats

Mit érdemes tudni erről a filmről? Jah, elég érdekes alapszituációra épül: George Clooney egy Lyn Cassady nevezetű katonát játszik,  aki azt hiszi, hogy paranormális képességekkel bír. A történet másik főhőse egy Ewan McGregor által életre keltett újságíró, aki egy komoly sztori után kutat Irakban, s így találkozik a saját magát Jedi lovag nak tartó katonával. Az előzetes alapján két hősünk sok hajmeresztő, és kimagaslóan vicces kalandba keveredik egy kényes küldetés során. A Cassady-hez hasonló képességekkel bíró katonákból verbuvált osztag (legalábbis a paranormális képességek kifejlesztése lenne a cél) kitalálója és vezetője, a Jeff Bridges által megformált korábbi hippi-katonatiszt keverék  ugyanis eltűnt. Egy a feletteséhez hűséges katona dolga pedig mi más lehetne, mint előkeríteni vezetőjét? Közben kiderül, hogy talán mégis vannak Cassady-nek Jedi képességei…és mindez állítólag megtörtént eseményeken alapul. Még Kevin Spacey is feltűnik a filmben.

forrás
1011 1 1 Film Izé
snake6: ez jónak tűnik!XD hahahahhha
Amit Leonardo "csak" megfestett, a kínaiak életre is keltették...
6936 3 8 Izé
fokhagyma: bakker megelőztek,de Copy Con megmondja a frnkót!!!!!!
joovan: Nekem errol ez jutott eszembe :D http://www.youtube.com/watch?v=jl91gHSZNNM&feature=related
Mr.T.: Azért annál elröhögtem magam, amikor az utolsó vacsoránál a zsidók kínaiul beszéltek. :D
Mind a 8 komment
Obsessed (Őrült szenvedély)

Mikor a sikeres pénzügyi tanácsadó, Derek Charles (Idris Elba) jól megérdemelt előléptetését követően egy elegáns Los Angeles-i környékre költözik szerető feleségével, a gyönyörű Sharonnal (Beyoncé Knowles) és kisfiával, Kyle-lal, úgy érzi, élete nem is lehetne tökéletesebb. Ám mikor egy vonzó és rámenős új munkatárs tűnik fel a vállalatnál (Ali Larter), Derek rövidesen kellemetlen helyzetben találja magát. Miután egy céges partin lezajlott incidens miatt összezördülnek, Lisa valósággal megszállottan kezd viselkedni – amivel veszélybe sodorja Derek karrierjét, házasságát, sőt Sharon életét is.

Jónak ígérkezik, bár a sztori ismerős lehet, de ebbe azért mégiscsak a hősök legdögösebb nője és korunk egyik szexszimbóluma fog bunyózni.

Magyar bemutató: 2009. augusztus 18.

Imdb
649 0 3 Film Izé
scele: Megvan a magyarázat. Nem DM, hanem Dave Gahan. :-)
scele: Melyik Depeche Mode szám megy a bemutató elején? Nem tudok rájönni. Idegesít.
1nessa: ezt a filmet mar lattam:) nem rossz
A Pogo Stick sporteszköz áldozatai. :)

És így csinálja egy profi.

(Esetleg valaki már próbálta ezt a sportot közületek? Macc)
6825 4 10 Izé
Mr.T.: 9 hátraszaltó http://www.youtube.com/watch?v=bpMXkJOAdw4
Mr.T.: http://www.youtube.com/watch?v=4H3Ko1WyxxI
MiniMe: nem tudtam vegignezni. annyiszor kiment mar nekem is bokam, terdem...rossz nezni, egyböl eszembe ju [...]
Mind a 10 komment
Stairway to Heaven hárfán. Kellemes a fülnek és a szemnek egyaránt. :)
10464 3 1 Zene Izé
Balázs: cukiság:D
Stairway to Heaven hárfán. Kellemes a fülnek és a szemnek egyaránt. :)
10239 8 16 Izé
TBoy: bocs ehheh... erre gondoltam az előbb is http://www.youtube.com/watch?v=Qi5LQg2wOm4
TBoy: a hangja is szép http://zene.ize.hu/click.php?id=4178&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv [...]
TBoy: jobb mint az eredeti
Mind a 16 komment
A Pogo Stick sporteszköz áldozatai. :)

És így csinálja egy profi.

( Esetleg valaki már próbálta ezt a sportot közületek? Macc)
6905 0 0 Sport Izé
Örök igazság: ami nem megy, azt nem kell erőltetni. :)
10494 6 7 Izé
gvereb1: Tanulság: legközelebb elsőre !!!
1nessa: milyen karorvendo aki filmezi:D az a gonosz kacaj:D
Fireblade1000: Nagybetüs BALF@SZ!!:D hehehe
Mind a 7 komment
Whiteout (Vakító fehérség)

A Whiteout főszereplője Kate Beckinsale, aki egy Antarktiszi kutatóbázison tölti be a kirendelt rendőrbíró szerepét, és már alig várja a fél éves sötétség beköszöntét, ami számára egyben a távozást is jelenti. Három nappal az indulás előtt azonban egy testet találnak a jégbe fagyva, így Carrie nyomozni kezd az Antarktisz első gyilkossági ügyében. A halottak száma nőni kezd, és Carrie-nek egy hatvan éves rejtélyt kell megfejtenie, mielőtt egyedül marad a gyilkossal a sötétségben egy helyen, ahonnan nincs kiút…

Magyar bemutató: 2009. október 15

Kritika a képregényről | Imdb
1571 0 3 Film Izé
Erunder: Ja, csak kimásoltam a szinapszist, és nem figyelmesen olvastam el csak átfutottam.
bungle: "mielőtt kezdetét egyedül marad a gyilkossal" ??? :)
snake6: jó lessz ez!
Mai ismeretterjesztő rovatunkban: a Guinea- v. medinaféreg (Dracunculus medinensis), mely egy Afrikában honos parazita fonálféregfaj. A féreg lárvái a fertőzött víz fogyasztásával kerülnek be a szervezetbe, majd az emésztőrendszerben válnak ivaréretté. A megtermékenyített nőstények (melyek akár egy méteresre is megnőhetnek) a bőr alatti kötőszövetben húzzák meg magukat, majd a fertőzéstől számított egy év múlva megindulnak, és igen fájdalmas keléseket hoznak létre a bőr felszínén a lábszár vagy a lábfej tájékán. Amikor a delikvens a fájdalmat enyhítendő vízbe mártja a lábait, a nőstény féreg a kifakadt kelésen keresztül kidugja hátsó testvégét, hogy a szabadba engedje több ezer utódját. A kezelés egyetlen módja, ha ilyenkor az állat végét megcsípik, felszúrják egy hegyes pálcikára, majd csavarnak rajta egy egészen kicsit, óvatosan, nehogy a kötőszöveti rostokra felcsavarodott féreg nagyobbik része bennszakadjon. Majd a következő napon tovább tekernek rajta, és így tovább heteken át. Ez a procedúra rendkívül fájdalmas (a féreg latin neve, a Dracunculus is arra utal, hogy ez olyan érzés, mintha egy sárkány tüze égetné az embert vagy egy tüzes kígyó tekeregne a bőre alatt), és akár egy hónapig is eltarthat, mire teljesen sikerül megszabadulni az állattól. Ezt a fajta kezelésmódot egyébként már az ókortól kezdve alkalmazzák, és egyes elképzelések szerint a gyógyszertárakon vagy a WHO logóján látható közismert, a gyógyítást szimbolizáló jelkép sem az Aszklépiosz botjára tekeredő kígyót, hanem sokkal inkább a pálcikára felcsavart medinaférget ábrázolja.
9860 3 24 Izé
vadonka: Ha afrikába mennék inkább aggódnék az ebola miatt. Tényleg arról mi hír? Nagy a csend!
bungle: Eltűnhet a Föld színéről a betegség, amitől 80 centi hosszú fonálféreg nő ki az ember bő [...]
bungle: Egyméteres húsevő férgek élnek sok ezer dél-szudániban http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/ [...]
Mind a 24 komment
Grotesque

A fiatal lányt és barátját elrabolják. Amikor felébrednek,kikötözve találják magukat egy sötét,kinzókamra stilusu alagsorban,ahol rövidesen farkasszemet néznek rezzenéstelen arcú,beteges kinzójukkal... Ugy tünik végre Japánban is rájöttek,hogy a jó horrorhoz és a zsigeri félelemkeltéshez nem elég egy fehérre mázolt arcú,fekete hajú,bambán tátogójelenés,ennél jóvan több kell... Nos a Grotesque (Gurotesuku) ennél jóval többet is tud Vér,fájdalom,szadizmus,brutalitás,láncfürész,csipetnyi szex,ráadásul bizarr és groteszk módon tálalva... A film újradefiniálja a kinzás pornó fogalmát,emellett pedig hihetetlenül gonosz és brutális!


Trailer (+18)
Nagyon durva, csak saját felelősségre!!!

Betiltották a brutális japán horrorfilmet

Mivel egymásba érnek a durva, megalázó és embertelen jelenetek, arra sem volt mód, hogy megvágják a filmet, és úgy bocsássák a nézők rendelkezésére.

Imdb | Hivatalos honlap

Aki nincs regelve a YouTube-on az itt tudja megnézni.
2120 2 15 Film Izé
Beni0503: hát mit ne mondjak elég undorító film. ettől még az én gyomrom is forgott 1 kicsit.
kasy: iTunes - 10 dódó torrent reg - ingyenes Ez nem letöltős oldal.
-barby02-: Hogy lehet letölteni??amúgy sziasztok
Mind a 15 komment
Így kell grill partit tartani társasházban... ;) Nehogymá' a lakásban terjengjen az olajszag! :D
13800 1 8 Izé
Fireblade1000: sztem is jó ötlet.
bond: szerintem nagyon ötletes kipróbálom itthon :-)
lantista: nemertem :(
Mind a 8 komment
Gyönyörű esküvői poharak - ezt látni kell!
855 2 5 Pink Izé
Sissi: Az alsóak tetszenek, amiken nincs szív. Nem szeretem a szivecskéket, olyan giccses. Viszont a mas [...]
Derill: svarovszki söröskorsó nincs?:D
Cicamackó: én Swarovsky (lehet rosszul írtam) üzletben láttam nagyon szépet! a szára tele van kristályok [...]
Mind a 5 komment
Az X Games-en való szerepléshez gyakorlatilag őrültnek kell lenni. Elég egy kis hiba és oda minden, akár egy életnek is vége lehet. Ám vannak olyanok akiket ez egy fikarcnyit sem izgat.
Róluk szól a következő dokumentum film, amely nagszerű felvételekkel van tele.
X Games hivatalos website
806 1 0 Film Izé
Magyar - roma nyelvrokonság. :) (nem kell semmi rosszra gondolni...)
10369 10 20 Izé
Lilu__cica: Ez tetszett! Kár, hogy így reggel semmin se tudok röhögni, de sebaj, megnézem majd délután is [...]
joovan: ÓÓÓÓÓ hogy rahaggyál el neved napján te szemét perverz állat!!!!!!!!!!!!! Én állatbarát [...]
1nessa: tudom h mas is tetszik....;) vald be te kis nyuszi:D:D
Mind a 20 komment
Mennyi az elég? Túl sok vagy kevés víz kell nyáron?
296 0 0 Pink Izé
Ami megmentheti a papír alapú médiát, az a kibővített valóság.

Tovább gondolva gyakorlatilag bármilyen témában megjelenhet egy magazin vagy újság lapjain egy 3D modell. Lehet akár az egy tál étel egy receptkönyvben, épület, szobor, gyakorlatilag bármi. Ami ehhez kell, már létezik is, hiszen egy erősebb teljesítményű kamerás mobiltelefon megfelelő szofverrel egy pillanat alatt beolvassa az újság hasábjáról a kódot, ami alapján a mobil letölti a netről a 3d modellt és textúrákat és már élvezhetjük is, hogy milyen egy új autómodell, vagy mobiltelefon vagy bármi, hiszen manaság szinte mindent meg tudnak építeni 3D modellként. Te milyen újságot vennél így újra meg?
4408 4 11 Izé
rubigo: minimum playboy-t
Cromex: Ezt a videót komolyan gondolták?:D
sahinel: Számítógép vagy telefon kell hogy megnézd így akkor megint minek vennék újságot:D + még az [...]
Mind a 11 komment
Mostani nyereményjátékunkban a CD Projekt jóvoltából csakis PC-s címeket sorsolunk ki, így végre meghallgatatott azok imái, akik hiányolták az asztali gépekre megjelenő termékeket nyereményjátékaink során. A díjak pedig a következők: Codename: Panzers - Cold War, Damnation, Trainz Simulator 2009, Blood Bowl, Hannah Montana, Zeno Clash. Nem kell mást tennetek, mint a fejléc alatt található nyereményjáték menüre kattintani, regisztrálni és helyesen megválaszolni a három feltett, nagyon egyszerű kérdést.

Aktuális nyereményjátékunk augusztus 7-től egészen szeptember 4-ig tart és akkor vehettek részt benne, ha regisztráltok. Sok sikert kíván a JÁTÉKOK.hu csapata és a nyereményeket felajánló CD Projekt.
626 0 0 Game Izé
Régebbi postok...