REGISZTRÁLOK BELÉPEK

Megjegyez
Történelmi bravúr! Bronzérmes az U20-as válogatott! :)

517 1 4 Sport Izé
pepeti: Gratulálok nekik, csak kár hogy lesznek még 21 évesek is. :)
Krisaaaak: Csatlakozom az előző kommentekhez. Gratulálok
Balázs: grat nekik:)jobb h átaludtam a meccset meghaltam volna az izgalomba :O:D
Mind a 4 komment
Edge of Darkness

Az Edge of Darkness lenne a 2002 óta komolyabb filmszerepet nem játszó Mel Gibson nagy visszatérőfilmje, amely egyben arra is lehetőséget adhatna, hogy Hollywood túllépjen a sztár 2006-os részeg balhéján. A két és félperces előzetes alapján ez a film nagyszerűségével aligha lesz képes bármit feledtetni. Közben végig azon töprengtem, a klip rendezője vajon fogadást kötött-e valakivel, hogy sikerül minden eddiginél több közhelyet zsúfolnia az ízelítőbe. Olyan mondatok hangzanak el, mint, hogy "isten hozott a pokolban" vagy "én vagyok a fickó, akinek nincs vesztenivalója", de a legjobb: "el kell döntened, hogy te lógsz a kereszten vagy te vered be a szögeket". Ezek az ócska mondatok elég furcsák, tekintve, hogy a filmet az Oscar-díjas William Monahan (A tégla) és Andrew Bovell (Lantana) írta, a rendező pedig Martin Campbell (Casino Royale). A film Campbell azonos című 1985-ös minisorozatán alapul, amelyben egy nyomozó lányát meggyilkolják, és amikor az apa elkezdi felgöngyölíteni az ügyet, rájön, hogy szövevényes politikai ügy áll a háttérben. Egy hatórás sorozat kétórás filmmé alakítása közben óhatatlanul sok részlet elvész, de ha hihetünk az előzetesnek, a tömörítés most sokkal kevésbé sikerült, mint A dolgok állása esetében. Az sem annyira bíztató, hogy a szerepet, amit eredetileg Robert De Niro játszott volna a filmben, (az amúgy remek) Ray Winstone vette át. Az Edge of Darkness-t az USA-ban január 29.-én mutatják be, hazai premierről még nem tudunk. Igazából hivatalos oldalt nem találtam.


711 0 0 Film Izé
Idősebbek is elkezdhetik... ;)

2529 0 1 Sport Izé
Maccoyi: :) Annyira jópofa ez a néni, de gondodlom egy futóversenyt már nem szivesen vállalna be. :)
Ha nincs zebra, jó a szamár is. :D

Túl drága lett volna egy zebra, ezért inkább két, csíkosra festett szamárral helyettesítette az állatot egy kis állatkert Gázában.

2001 2 7 Izé
varazs: Ugy van!!!!!
superxaba: egy ilyen dolog európában: sima nyertes per látogatók, szamár részéről egyaránt!
Stark: Ahogy mondod. Szép dolog,hogy vannak akik így vagy úgy de probálnak enyhíteni valamicskét,az o [...]
Mind a 7 komment
Házi építésű Batmobile - a svéd Leif Garvin egy '73-as Lincoln Continentalt alakított át.
2732 0 5 Autó Izé
Wald: aze a kerekeket lecserelhetne valami 26 os brutäl low profile gumira mer ez igy kurva gagyi, amugy [...]
Gud: Ebből ki lehet látni vezetés közben előre felé?
Fireblade1000: Nem kis meló lehetett!!
Mind a 5 komment
Házi építésű Batmobile - a svéd Leif Garvin egy '73-as Lincoln Continentalt alakított át.

2900 4 5 Izé
Wald: aze a kerekeket lecserelhetne valami 26 os brutäl low profile gumira mer ez igy kurva gagyi, amugy [...]
Gud: Ebből ki lehet látni vezetés közben előre felé?
Fireblade1000: Nem kis meló lehetett!!
Mind a 5 komment
Philips 21:9 – Carousel

Az eredeti oldalon láthatjátok, hogy mi a termékben a pláne, de azért megemlítem: tényleg a filmek szélesvásznára kihegyezett tévé, nem pedig az amerikai tvadók által használt 16:9-es szélesvászonra, ami ugyan széles, de nem mozinyi. (Erunder)

A CSI tizedik évad első részének nyitányát ugyanezzel a módszerrel készítették el, szintén nagyszerű lett. Egyébként elsőként a Mátrixban alkalmazták ezt.
(kasy)

535 0 4 Film Izé
kasy: Biztos lehetsz benne, hogy lesz alkalmazva, csak idő kérdése. Már egyre inkább ráállnak a 3D [...]
Idiótaálnév: jaja buli meg fejlődés meg minden... De engem teljesen hidegen hagy még szórakoztatásra szánt [...]
szomoja: ez az :O
Mind a 4 komment
The Crazies

George A. Romero 1973-as filmje, a The Crazies remakejéhez. A horrort Breck Eisner (Szahara, Gondolatbűnök, Harmadik típusú emberrablások) rendezi, az Overture Films égisze alatt. A színészgárda pedig olyan neveket foglal magába, mint Timothy Olyphant (Die Hard 4.0, Hitman – A bérgyilkos, Álomcsapda), Radha Mitchell (Hasonmás /Surrogates/; A kód; Én, Pán Péter, A fülke, Pitch Black), Danielle Panabaker (Péntek 13; Mr. Brooks; Enyém, tiéd, miénk).


A film egy látszólag tökéletes amerikai kisvárosban játszódik, ahol néhány ember egyik pillanatról a másikra megőrül, és borzalmas gyilkolászásba kezd. A maréknyi normális ember pedig csapdában reked, és nincs más választásuk mint harcolni az életükért, az őrült horda ellen.
A The Crazies várhatóan jövő év február 26-án kerül az amerikai mozikba.

IMDB

1034 6 1 Film Izé
|-=O=-|: Van magyar feliratos előzetes: http://www.youtube.com/watch?v=I4MFUcN4bKI Meg R5 verzió. ;)
WHY - Villa yacht by Hermes

6986 6 10 Izé
cojone: Majdnem olyan, mint az enyém, csak ez kisebb valamivel. ( Persze csak álmomban )
Kro: Élni tudni kell.....
Phinix: azt a büdös qva ... need 8)
Mind a 10 komment
Sultan Kösen, egy közel 2 és fél méteres török férfi lett hivatalosan a világ legmagasabb embere a Guinness hitelesítése szerint. Akad nála tíz centivel magasabb is (az ukrán Leonid Stadnik, szerepelt is 2 éve itt az Izén), de ő nem vállalta a "megmérettetést".

Angol cikk videóval.
Magyar cikk képekkel.

3407 0 6 Izé
bungle: Bobakrome küldte: URL: http://www.youtube.com/watch?v=UfJMfRMrKTw Szöveg: Címkék: "A legkisebb e [...]
1nessa: szegeny:( az izuletei h birhatjak... de azert jo h pozitivan fogja fol:)
Fireblade1000: Ekkora sem szeretnék lenni! Az ekkora embereket nagyon gyorsan "elhasználja" az élet.
Mind a 6 komment
Bugatti 16 C Galibier
3083 0 20 Autó Izé
AVIREX: enyem csak a tizede :D
Nala: teccetős:D
KURVA: szerintem is így jó, és illik hozzá, nem mindig kell túlformálni a dolgokat...
Mind a 20 komment
Bugatti 16 C Galibier
3121 5 20 Izé
AVIREX: enyem csak a tizede :D
Nala: teccetős:D
KURVA: szerintem is így jó, és illik hozzá, nem mindig kell túlformálni a dolgokat...
Mind a 20 komment
Paranormal Activity

Újabb példa a Blair Witch Project után hogy miként lehet minimál költségvetésből, amatőr cuccal plusz egy adag kreativitással igazi beszaratós horrort csinálni. Nem lesz ebben a filmben ugyanis semmi más csak egy csaj, a pasija, egy kézi kamera meg persze hátborzongatás felsőfokon.A sztori szerint a két főszereplő Katie és Micah, nyugodtan élik életüket, amíg furcsa dolgok nem kezdenek történni a lakásukban. Katie-t gyermekkora óta egy rosszindulatú, láthatatlan entitás kísérti, és a csaj szerint a rejtélyes kísértet felelős a fura történésekért. Micah persze baromságnak tartja az egészet, de azért később vásárolnak egy kézi kamerát, és éjszakára bekamerázzák a szobát, hátha sikerül valamilyen paranormális tevékenységet rögzíteniük. Mikor kiderül, hogy bizony, igen, Micah először egész szórakoztatónak találja az egészet, de a dolgok hamar kezdenek bedurvulni, mikor a “látogató” egyre agresszívabbá válik…a DreamWorks már fel is vásárolta a film amerikai forgalmazási jogait, illetve a rendező Oren Peli készíti majd hozzá a nagyobb költségvetésű remake-et.

IMDB


Előzetes a hivatalos oldalon

Előzetes 2 :



 
727 3 10 Film Izé
ffaannyy: én csalódtam...azt hittem, hogy fosatósabb xDD bennem nem állt meg az ütő, pedig nagyon várta [...]
1nessa: Megneztem es o.O kb ilyen volt a reakciom:D Jo film nagyon, bar a vegenel tobbre szamitottam.
pepeti: Ezt látnom kell.
Mind a 10 komment
Karácsonyi Ének (Christmas Carol)

A Karácsonyi ének Dickens klasszikus meséjének legújabb, Disney adaptációja. A film rendezője Robert Zemeckis, a főszereplő Ebenezer Scrooge arcát és hangját pedig Jim Carrey adja, a látványvilág pedig a Polár Expressz-ből megismert “motion capture“-technikával készül, 3D-ben. Rövid tartalom, aki nem ismerné az alapművet: Ebenezer Scrooge a Karácsonyt a minden évben megszokott gyűlölködéssel kezdi: kirúgja alkalmazottját (Gary Oldman) és alaposan megbántja testvérét (Colin Firth). Egyedül marad hát irodájában, amikor utolsó esélyként a boldog életre meglátogatja őt a múlt, a jelen és a jövő karácsonyának szelleme…
 
896 0 3 Film Izé
pepszi: Hát nem tudom. Az én olvasatomban azért Dickens műve kicsit több mint mese...) Reméljük ad vi [...]
Atomee: Jobban örültem volna ha élőszereplős, de azért megnézzük. Nyami....
snake6: nagyon jóóóóóóóóó :-)
Michael Jackson's This Is It

Ma éjszaka, az MTV Video Music Awards díjátadó keretében vetítették le a Michael Jackson's This Is It előzetesét. A világszerte október 28-án mozikba kerülő és csak két hétig látható zenés dokumentumfilm bemutatja, hogyan készült Michael Jackson és csapata a nyárra tervezett nagyszabású londoni koncertsorozatra, amelyre a zenész június 25-ei halála miatt már nem kerülhetett sor.

A hipergyorsra vágott előzetesben látjuk, ahogyan Jackson különféle számokat próbál, köztük a Smooth Criminal-t és a Man in the Mirror-t, de megszólalnak zenésztársai is, akik elmesélik, hogy milyen élmény Jacksonnal dolgozni. Az előzetesrendező jó munkát végzett: nem kell Michael Jackson-rajongónak lenni, hogy elszoruljon az ember torka a képsort nézve.

A This Is It-et több mint százórányi április és június közt rögzített felvételből állították össze. Rendezője Kenny Ortega (High School Musical) koreográfus és rendező, aki Michael Jackson 1992-93-as Dangerous világturnéjának és az 1996-97-es HIStory turnénak koreográfiai és látványtervezője volt, és természetesen ő tervezte a meghiúsult This Is It fellépéssorozatot is, amely ötven, idén július és jövő március közt megrendezett londoni koncertből állt volna.

Ortega nyilatkozata szerint a film "nagyon intim, exkluzív betekintést nyújt egy kreatív zseni világába. A rajongók most úgy láthatják Michaelt, ahogy korábban soha: alkotó művészként. Ezek a nyers, érzelmes, megindító és erőteljes felvételek megmutatják hogyan működött együtt a This Is It  résztvevőivel, akiket személyesen válogatott ki erre az egyszeri projektre."
(eredeti szöveg Origo.hu-ról)

IMDb
Hivatalos magyar website
 
598 0 3 Film Izé
Erunder: Shifty_ küldte: http://www.jatekok.hu/hirek.php?tabla=hirek_200909&id=250 Szöveg: A hazai forgalma [...]
kasy: Valóban. Rá szoktam keresni előtte, úgy látszik amelyiket el felejtettem azzal bele is nyúltam [...]
Erunder: Kasy, mielőtt beküldesz valamit keress rá. Ha már bent van maradjon, mert több infó szerepel b [...]
Takers

A sztori egy bűnözőkből álló hírhedt csoportról szól (Idris Elba, Paul Walker , T.I., Chris Brown, Hayden Christensen és Michael Ealy), akik tökéletes bankrablásokat hajtanak végre. Óramű pontossággal "dolgoznak" és nem hagynak bizonyítékot maguk után. Az utolsó rablásuknál több pénz forog kockán mint valaha azelőtt. Azonban a nyomukban már ott egy nyomozó (Matt Dillon), aki rács mögé akarja őket juttatni.
Premier: 2010. február 19.

1455 0 3 Film Izé
skad: Nem rossz film, csak egy "kicsit" Olasz meló:)
kasy: Egy "keveset" utándolgoztak ps-sel. :P
dani0001414: Nem tudom hogy csak én látom e rosszul, de Paul Walker elég érdekes ott bal oldalt. Mintha a kez [...]
Álmoscicás oldal :)

4045 4 26 Izé
Mr.T.: Valahol biztosan, csak nem a helyzet magaslatán az tuti. :D
bungle: Valahol csak voltam. ;)
Mr.T.: Azt a postot meg se néztem. Viszont a youtube-os post is el volt írva, az se tűnt föl senkinek, [...]
Mind a 26 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a toyger, vagyis a játéktigrincs. :) Az "új" macskafajta, mely a tigris kicsinyített mása is lehetne, 1990-ben került bejegyzésre, mint új fajta a Nemzetközi Macska Egyesület-nél (TICA), és 2000-ben megkapta az új, elismert fajta kinevezést.



További videók:
1 éves kandúr toyger.
She-Ra, 1 éves nőstény toyger.
5116 3 22 Izé
bungle: www.blikk.hu/blikk_kedvencek/400-ezerbe-kerul-a-kistigris-2179285
Kex: hehe elfogadnék egy ilyet itthonra
Nusihusi: Aranyos és szép:) Macsris is lehetne a neveXD
Mind a 22 komment
INCEPTION

Meglepő módon a Mátrix hatalmas sikere után nem özönlötték el az amerikai mozikat a Wachowski-tesók filmjéhez hasonló alkotások; inkább a Mátrix premierjének magasságában jelentek meg virtuális világokkal foglalkozó mozifilmek. Christopher Nolan, a szenzációs Memento rendezője két szuperhős-film között egy nagy költségvetésű scifivel próbál pihenni, s érdekes módon, bár történetében az Inception nem mutat sok hasonlóságot a Mátrx-szal, mégis a fórumok nézői reakcióit olvasva látni, hogy sokan asszociáltak a 90-es évek akciósikerére. A Leonardo DiCaprio főszereplésével forgatott scifi történetéről hivatalosan nem sokat tudni, nagyjából annyit, amit a kedvcsináló előzetes mutat, de a spoilerekkel foglalkozó oldalakon olvasni a főbb történeti szálakat, sőt, egy meglehetősen érdekes csavart is lelőnek a sztoriból, épp ezért "jobb a békesség"-alapon maradjunk a Warner hivatalos szinopszisánál, miszerint az Inception "egy modern scifi-akciófilm, mely egy elme szerkezetén belül játszódik", jelentsen bármit is ez.

Az előzetest Amerikában a Becstelen brigantyk előtt vetítették. Nálunk azonban később kerül sor a premierjére. (a hivatalos oldalától túl sokat ne várjatok)

IMDB

 
678 3 11 Film Izé
CRaPtRaSH: kövezzetek meg,de én többet vártam tőle :( lehet,hogy csak azért mert már annyira meg akartam [...]
bungle: Inception 5 másodpercben :D www.youtube.com/watch?v=nVxyrACl9pg
Tooni: http://noob.hu/2010/08/20/inception_girl.jpg
Mind a 11 komment
A Loki megcsinálta...

Szép volt fiúk! :)

 
314 0 3 Sport Izé
vöri: nagyon jo kis meccs volt!!! SZÉP VOLT FIÚK! azért kár,hogy a magyar -román nem igy végződöt [...]
Balázs: grat a Lokinak:D
likol: :DDD Felejthetetlen este ,szinte még el sem hiszem!!SIKERÜLT!! a csütörtöki sorsolásig még á [...]
Az arany BMW, Porsche és Mercedes után itt egy Ferrari...
3893 0 24 Autó Izé
dbi: Ratyi ez az arany szín nagyon romás (itt-ott aranyból van, itt-ott csak a színe tűnik aranynak, [...]
littleguy: Szerintetek megviselte ez az összeg amit erre költött??? Sztem marhára meg sem kottyant neki :P [...]
Dubi: Egyesült Arab Emirátusok! Elolvastam a képekhez irt kis szöveget:D
Mind a 24 komment
Az arany BMW, Porsche és Mercedes után itt egy Ferrari...

3759 4 24 Izé
dbi: Ratyi ez az arany szín nagyon romás (itt-ott aranyból van, itt-ott csak a színe tűnik aranynak, [...]
littleguy: Szerintetek megviselte ez az összeg amit erre költött??? Sztem marhára meg sem kottyant neki :P [...]
Dubi: Egyesült Arab Emirátusok! Elolvastam a képekhez irt kis szöveget:D
Mind a 24 komment
420 kilós tűzijáték-bomba - a levegőben 800 méter átmérőjű tűzgömb. Japánban. :)

4416 10 18 Izé
DJ CSOTRY: persze ez igyvan csak azt jeleztem nektek hogy nemkell azokat kiröhögni vagy lenézni akik egy egy [...]
1nessa: igy van...minek felvenni ...eloben minden sokkal fenyesebb szebb es jobb. arrol meg ne is beszeljunk [...]
destiny13: Tanultál nyelvtant? A szövegszerkesztéssel hogy állsz?
Mind a 18 komment
Sir David Attenborough élő patkányt eszik. ;)

Cikk az origo-n és a Hír Izén, ill. egy másik videó.

6166 3 9 Izé
Drawen: hehe :D nekem kell ez a film!óó azok a boldog nyolcvanas évek! akkor még tudtak szórakoztatni : [...]
andiku: Szió! Van egy jó hírem számodra: elmégy egy OBI-ba, pl. Savoya Park és veszel egyet magadnak [...]
Fireblade1000: Tényleg jó lenne, ha lenne ilyen!!
Mind a 9 komment
Dude looks like a (little old) lady

Igen, az ott Steven Tyler, az Aerosmith énekese. Ilyen szépet zakózott a színpadról:

7092 1 13 Izé
bungle: http://www.funvid.eu/index.php?page=videos§ion=view&vid_id=104979
bigyminyő: Bakker......most látom én is.....köszi proto....:)
joovan: Egyedül a keze győzött meg, hogy tényleg nem egy öregasszony (mondjuk Törőcsik Mari) :P
Mind a 13 komment
Barclaycard World Freerun Championship 2009 London

Hivatalos oldal 

A győztes produkció...

 
371 0 0 Sport Izé
Bőrbarát elektromosan vezető tinta

Hogy mire jó? Pl. művészkedni:
3240 5 10 Izé
Nusihusi: Jó ötlet:) Emberi hangszer:) Csak ne rázza meg őket az áram...:P
1nessa: az biztos:)
Forgi: Viszont az énekes csajszinak szenzációs a hangja...
Mind a 10 komment
Lazareth Wazuma Bio V12

3307 0 8 Autó Izé
noniusz: Nem kötekedésből, de ha menet közben van, akkor miért 0 km/ h-t mutat az órája?
Fireblade1000: Mese szépen dalol az a V12-es BMW moci!!!
Borzth: ja... most hogy igy mondod... :) de itt van egy sor ami a jelnlegi válságban nem épp dicsérete [...]
Mind a 8 komment
Lazareth Wazuma Bio V12

3368 3 8 Izé
noniusz: Nem kötekedésből, de ha menet közben van, akkor miért 0 km/ h-t mutat az órája?
Fireblade1000: Mese szépen dalol az a V12-es BMW moci!!!
Borzth: ja... most hogy igy mondod... :) de itt van egy sor ami a jelnlegi válságban nem épp dicsérete [...]
Mind a 8 komment
 LEGION

A rendező  Scott Stewart, aki habár eddig nem rendezett filmet, de rengeteg film vizuális effektjéért felelős, tehát biztosak lehetünk a remek látványban.A történetről még sokat nem tudunk, de naggyából leírom: az emberiség elvesztette a hitét, ezért angyalok egy csapata leszáll a földre, hogy elhozza az apokalipszist. Az emberiség utolsó esélye egy maroknyi ember a sivatag közepén egy arkangyallal (Paul Bettany) az élen.

 
 

IMDB | WIKI
1314 1 5 Film Izé
snake6: miért mi legyen nála sarló és kalapács!!XD
nagydee: a plakáton van egy angyalszerűség késsel meg géppisztollyal... mégis mire számítottál??? :O [...]
Shadowkiller: Pff én meg már komolyan elhittem hogy valami normális cucc. Hát a trailer magáért beszél.... [...]
Mind a 5 komment
Brutus, a barátom.

2655 2 9 Izé
Lee88: állati jó, Mackó Kölyökkora óta együtt nyomják... Klassz ennek a csávónak van érték az [...]
Jokker: Gondolom azért nem fenékig tejföl vele az élet. Otthon amit a kutyák (szám szerint 2) művelne [...]
Fireblade1000: Brutus, medve a családban!!:P
Mind a 9 komment
Túl hangosan lépked a cicád? Papucsot rá! ;)
6369 2 14 Izé
bungle: www.funpic.hu/hu/kategoriak/cicak/44876_ :D
Jokker: Tényleg elég pihent egy sorozat lehet :D Le kell csekkolni! xD
joovan: Bungle THX! :D:D hallod ettől vidám lesz a napom, szétröhögtem magam!!!!!! :D
Mind a 14 komment
Azt hiszem nem kell bemutatnom a filmet mert az előző része igaszi kultusz darab lett a harművészeti filmek sorában.  A harcművész szupersztár, Tony Jaa epikus meséje a bosszúról amit több száz évvel ezelőttre helyezett el az időben. Hatalmas statiszta gárda és elefánt hordák láthatóak a fimben. Az Ong Bak 2 a következő szintre emeli Jaa tudásának bemutatását, ugyanis több harc stílusban is bemutatkozik tehetsége.
Rendező:
Tony Jaa
Főszereplők:
Tony Jaa, Primrata Dej-Udom, Sorapong Chatree, Saranyu Wongkrajang
Bemutató:
September 25, 2009 (VOD)
October 23, 2009 (Limited)

947 3 7 Film Izé
kasy: Történetében valóban nagyon eltér az elsőtől, még a fight-ok is vissza lettek fokozva. Ez To [...]
Lee88: abszolút semmi, a sztoritól ne várjál sokat de viszont a bunyós jelenetekért megint fain megn [...]
madMate: gondolom semmi köze az első részhez (legalábbis trailer alapján)
Mind a 7 komment
Spartacus: Blood and Sand

A 300, bár nyilván nem teremtett műfajt azzal, hogy stúdióban, zöld háttér előtt felvett filmként került a mozikba, de a nézők körében kedveltté tette a megoldást, melyet úgy tűnik szép lassan a sorozatok is átvesznek, hogy alkalmazhassák, többek között költségkímélés céljából.Az első ilyen zöld hátteres sorozat az eredetileg webes kísérletként induló, majd a SCIFI-n kikötő széria, a Sanctuary - Génrejtek volt. Most pedig úgy tűnik, hogy a januárban induló Spartacus: Blood and Sand is hasonló megoldásokkal fog élni.

A 300 azonban nem csak a zöld háttérrel írta bele magát a filmtörténelembe, hanem a kissé rajzfilmes, de nagyon erőszakos és véres csatajeleneteivel is, s a Spartacus-sorozat is hasonló szellemben készült, s készítői szerint a 300 és a Gladiátor elegye lesz, a korszellemnek megfelelően rengeteg meztelenséggel, főleg persze férfiakéval, de hölgyek is (többek között Lucy Lawless) megszabadulnak olykor ruháiktól, ha azt megkívánja a dramaturgia.

IMDB 

994 2 6 Film Izé
kasy: Én rápróbáltam de nem igazán szokok rá. Kevés A-s nak, sok(nak akar tűnni) B-hez.
Purple: :DDDDDD és szandáál :DD már megéri megnézni :D
Erunder: Nem kötekedés képen, de mégis mit szeretsz ebben? Vér, homok, szilikon csöcsök, szex, és sza [...]
Mind a 6 komment
Mai ismeretterjesztő rovatunkban a trópusi tengerekben élő ragadozó kúpcsigák (Conus spp.), amik rendkívül erős, többkomponensű idegmérget termelnek, melyet egy aprócska szigonnyal juttatnak be zsákmányukba (többnyire gerinctelenekbe ill. kisebb halakba), valamint az őket elővigyázatlanul megfogó szőke nők kezébe. :D

Itt éppen egy bohóchalat zsákmányol az egyikük:


Embernél a méreg látászavart, szédülést, hányást, paralízist, súlyosabb esetben pedig (főleg a nagyobb termetű fajok, pl. C. geographus veszélyesek ilyen szempontból) halált okozhat; eddig mintegy 25 halálos eset ismert. A méregből készült fájdalomcsillapító sokszorosan hatékonyabb az opioidoknál (pl. morfiumnál), ráadásul nem okoz függőséget sem.
1539 1 1 Izé
Turmion Kätilöt: De szépen bezsákolja.
Ninja Assassin

A főhős Raizo (Rain), aki még gyerekként került az Ozuno klánhoz, ott pedig a világ leghalálosabb gyilkosává nevelik. Mikor meg kellene ölnie egy régi barátját Raizo a klánja ellen fordul. James McTigue, a V, mint vérbosszú rendezője, valamint J. Michael Straczynski, neves sorozat- és képregényíró lesz a két fő kreatívja az idén bemutatásra kerülő Ninja Assassinnak, amely ráadásul az örökre Mátrix-rendezőkként aposztrofált Wachowski-testvérek produceri gondoskodása alatt készül. 

IMDB

Szereplők:
Rain, Rick Yune, Naomie Harris, Ben Miles, Randall Duk Kim, Sung Kang, Togo Igawa, Stephen Marcus

Bemutató: November 25, 2009

 

 
818 3 2 Film Izé
Erunder: Meglepő hogy mennyire realisztikusan mutatja be a távol keleti militarista képzést. A nyilvános [...]
Lee88: EEZ EEZ kemény. Na, a tréler elején volt egykis ongbak érzésem de aztán láttam hogy azé ez i [...]
A japánok már értenek a kutyák nyelvén... ;)

Magyar cikk.

3952 3 3 Izé
tucsi23: egyet értek veletek ien hülyeség nekem 40 000-et nem ér meg
1nessa: folosleges sztem ezert penzt kidobni... a jo gazdik amugy is tudjak h mikor miert ugat a kutyajuk .. [...]
[conejillo]: hát nekem nem ér meg 40ezret.. ez a "hat érzelem" szemmel látható a kutyákon - szerintem.
Kolonics kiállítás nyílik.

Kolonics György tavaly július 15-én, a pekingi olimpia előtt néhány héttel edzés közben hunyt el tragikus hirtelenséggel. Halálának egyéves évfordulója alkalmából szerdán (2009 07.15.) a Duna fővárosi szakaszán, valamint a csepeli vízitelepen fáklyás evezést szervez a nevét viselő alapítvány.

239 0 0 Sport Izé
Beth Ditto

8233 1 48 Izé
Párna: Ajánlom az új "táncolj ha tudsz" műsort AXN-en, ott is voltak hasonló stílusú emberkék xD. K [...]
joovan: mer érted nem azzal van, ahogy kinéz. Ha jó a hangja, akkor akinek a stílusa az hallgassa. De ak [...]
Sparxx: Ez most rendesen meglepett. Ahhoz a hanghoz nem egy ilyen figurát képzeltem el. :)
Mind a 48 komment
Ha az autósportban van Off Road kategória, akkor a fociban miért ne lehetne? Egyébként is azt mondják, hogy az iszap jót tesz a bőrnek, tehát a hölgyek is bátran űzhetik az iszapfoci sportot jól. ;)

3329 3 3 Izé
propeller456: lehet h ez lesz a DVSC-Liverpool mérkőzésből is nézzétek meg ezt: www.holahatar.hu
humanhades: penge lehet, ha nem terdig erne a sar, hanem csak bokaig.
m-a-r-i-u-s: ííííííí ez fárasztó lehet 0.o
Régebbi postok...